Nejdå jag är inte död

SKANDAL!
Jag har inte bloggat på en vecka, men jag har jobbat för fullt och helgen tillbringades i Norberg med Oskar och hans familj och släkt. Firade hans morfar i lördags och i söndags var det bara slöa för hela slanten typ och i måndags (igår) Så fick hans morfar i födelsedags present att åka svävare, fick lite bilder som jag kan lägga ut senare, jag stog vid sidan om och förevigade :)

Idag så ska jag snart ner till banken och hämta ut mina euro och sedan köpa ett parr sommarskor, det behövs verkligen. Senare ikväll är det jobb för hela slanten som gäller, tur att jag jobbar kväll då det inte är riktigt lika varmt haha. Men imorgon är det heldag och det ser jag inte fram emot.

Puss på nosen


Bilder från förra sommaren

Jag orkar faktiskt inte blogga så mycket, har varit helt slut dom här dagarna som jag har jobbat. Har varit riktigt tufft när vi haft nästan 40 graders värme inomhus. Men det är så livet är antar jag. Jobbar nu onsdag, torsdag och fredag. Sedan åker jag till Norberg på lördag med Oskar och hans familj, underbart mysigt.
-----
Nästa vecka så åker jag ÄNTLIGEN till frankrike igen, det kommer att bli så galet kul och det är riktigt efterlängtat kan jag säga, så medan jag ringer och beställer EURO av sparbanken så får ni hålla till godo med härliga bilder från förra året :) Jag blir helt salig bara jag tänker på det.


Böghög på Jovana
Jag kom först på, sen Teresa och däremellan han Rebecca peta in sitt huvud och så garnerade vi med en Lena på toppen, mycket elegant.


Jag sitter och skriver i resedagboken som vi hade med oss, omringad av smink.


Jag och Moa hamnade i blåsväder på färjan över till Tyskland


Lite utsikt från bussens bakruta


Jag och Steffie hittade något mycket intressantare än att kolla in i kameran


Leka Leka Lekar


Med en blomma i håret


Myspys hög


Kramtävling


Samtalsgruppen som Jag, Moa och Jens ledde. Serber och tyskar för hela slanten


Lite snett, men mysigt kort :)

 


Moa, helt ärligt så ser bilden en aning skrämmande ut hehe


Moa och Jag


Fick för oss tokiga saker, Som att hoppa mot kameran när man tar ;)


Slut med bilder för nu, orkar inte ladda upp flera.
Ikväll blir det kanske film med Amanda, annars vet jag inte vad som hittas på, börjar jobba halv åtta imorgon bitti. Går resursturen, jippie verkligen.

Puss sålänge


Work work

Snart dags att börja röra sig mot jobbet då! Slutar halv nio ikväll och då är det bara att ta det lugnt som gäller och sen sova för att gå upp klockan halv sju imorgon bitti. Haha det har sina fördelar att nästan bo granne med jobbet haha.


Vad gör vi? Nu kör vi

Jag säger väl som alla de andra säger, att de taggar för fullt till helgen. Men jag får tagga till jobb istället, men vaddå haha hällre tjäna massa pengar istället för att göra mig av med dem.

För er som inte vet så är det ju Enköpings största festhelg (Det beror väl på vad man gör det till haha) och jag känner mig som den enda i världen som jobbar hela helgen. Men ska kanske ner en sväng ikväll och äta en langos, tradition för min det och traditioner är ju inte till för att brytas precis.


Annars blir det sängen relativt tidigt för min del eftersom jag måste komma in i rätt dygnsrytm igen.

Min Helg

Fredag: Jobb 13.30 - 20.30
Lördag: Jobb 7 - 16
Söndag: Jobb 7 - 16
Måndag: 7 - 15.30


Eclipse

Godmorgon!

Det blir fasiken inte så speciellt mycket bloggande från min del känns det som. Men vadsjutton det händer ju inte så speciellt mycket i mitt liv. Snacka om småtråkigt lov jag har haha. Men imorgon börjar jag faktiskt äntligen jobba... sa jag verkligen det där? Äntligen? haha snacka om att jag har alldeles på tok för mycket fritid nu.

Igårkväll fick amanda och jag iallafall bra platser till Eclipse och jisses vad filmen var bra. Satt som på nålar varvat med att en tår fälldes då och då. Är det bara jag som tycker att vampyrerna är riktigt sexiga precis innan striden ? Mwaagaahh

Ska kolla lite på färgan nu, hörs senare, puss på näsan

RSS 2.0