just precis nu!

Så kollar jag på Sommaren med göran och funderar på att stoppa i mig lite frukost. Men vet inte vad jag är sugen på riktigt.

Måndag

Att man kan bli så sjukt jäkla mör i kroppen. Hade tänk hålla igång idag men känns som en förkylning är på intågande så kanske blir lite zumba express lite senare idag. Börjar jobba 16 och slutar 21 ikväll. Sen får vi ju för allt i världen inte missa Big Brother !

Sen måste jag ta och gratulera min Särbo JOVANA som fyller 19 år idag!


En rätt ovanlig helg

Känns som jag ska uppdatera bloggen lite kanske? haha och nu kan jag ju inte precis säga att jag inte har något att skriva om för det har jag ju faktiskt haha. Kan börja med att säga att på något sätt så var det här den sjukaste helgen någonsin tror jag.

Fredagen spenderades först på jobbet och sen men fix och doningar innan jag begav mig till frissan och färgade håret, tanken var ju att jag skulle bli ljusbrunett men håret blev mörkare och jag är trots det riktigt nöjd. Sen hälsade jag på farmor en sväng på sjukan och pratade en stund. Åkte till coop och köpte godis (ren utfyllnad bara) plockade med mig A hem och vi hade myskväll hemma med film, fylletaxi och en visit på donken.

Gårdagen bestog av shopping med amanda, hetsätande och rekord snabba i butikerna (Hade ju parkeringstid att hålla) och mycket skratt. Första gången Amanda körde till västerås C och samma för mig men jag tog på mig ansvaret som skyltläsare för sånt kan ja skapligt iallafall haha. Gick jätte bra tills Amanda kör lite för långt vid ett stoppljus och väntar på att få grönt (själva lysena körde hon förbi så vi fick backa och le tillabaka åt skrattande människor)
Sen hem och kasta sig in i duschen och sminka sig i rekordfart innan vi skulle vara nere hos Jossan på stan för middag och förkrök. Springa till bussen och kröka på lite mer där, helt galet. Sen slutade inte kvällen som planerat och jag går inte in på några detaljer. Idag har jag bara varit seg som fan, sovit lite i omgångar och ätit mat ute hos mormor och morfar på landet.


Så nu väntar
- Solsidan
- Time out
- Big Brother
- Nån film
och såklart en stooor skål med popcorn :)

Ögongodis

Bjuder på en liten goding den här gången !



En sådan vill jag haa :)

Torsdag 10.33

Idag kan man väl kanske säga att jag har en ledig dag, fast jag jobbar ju kväll hihi.
Planen för dagen är att städa och tvätta, första maskinen är redan igång. Tänk att jag ensam fyller typ 2 maskiner och får jag snällt tvätta själv också, förbaskat tråkigt men måste ju göras ;)

Har även bestämt mig för att när jag får lön på fredag så ska jag investera i ett nytt gymkort nere på friskvårdarna där jag tränar. Sen ska jag faktiskt ta och göra lite förändringar utseendemässigt, inget drastisk men ska göra så mycket som att byta hårfärg. Mer än så säger jag inte men det kommer garanterat att synas muhahaha.

Later!


Idag är det ingen vanlig dag!

IDAG FYLLER MIN BÄSTA VÄN, MIN SYSTER OCH MIN GRANNE 20 ÅR !!! Firar lite med att lägga upp lite minnen genom åren... de som finns på datorn.




















Jag älskar dig världens bästa vän ! <3



PEACE AND LOVE!!

Nu är det äntligen klart. Har skrivit ut biljetterna till peace and love så jag sitter här med dem framför mig. Känns riktigt bra nu och det känns att det är på riktigt :)


PEACE AND LOVE!!

Nu är det äntligen klart. Har skrivit ut biljetterna till peace and love så jag sitter här med dem framför mig. Känns riktigt bra nu och det känns att det är på riktigt :)


10.02

God morgon solstrålar!

Ligger i soffan och kollar på Glashuset (BB). Är faktiskt riktigt kul att höra på dem. Specielt Gurkan och Jimmy när det disskuterar sina saker och svenskan inte är helt korrekt men det är fan askul haha. Snart ska jag gå upp till mamma på jobbet och skriva ut biljetterna till Peace and Love. Eller jag ska nog ta och göra det på en gång.

Fan att jag glömde att hämta kameran, inte klokt alltså.

10.02

God morgon solstrålar!

Ligger i soffan och kollar på Glashuset (BB). Är faktiskt riktigt kul att höra på dem. Specielt Gurkan och Jimmy när det disskuterar sina saker och svenskan inte är helt korrekt men det är fan askul haha. Snart ska jag gå upp till mamma på jobbet och skriva ut biljetterna till Peace and Love. Eller jag ska nog ta och göra det på en gång.

Fan att jag glömde att hämta kameran, inte klokt alltså.

En glad tjej

Har haft en mycket bra dag med Amanda idag. Har shoppat, klippt oss och ätit lunch samt hälsat på farmor och farfar på det också. Väldigt mysigt!

Har tyvärr inte kameran här men ska försöka ta hit den eller ta bilder på allt jag köpt och lägga ut på onsdag. Men har iallafall kommit över lite smink, underkläder och äntligen köpt mina Hunter stövlar som jag velat ha läänge men inte riktigt haft ekonomin till att köpa.

Det är sådana som jag som skapar hat på vägarna

haha kanske överdirver lite med rubriken där!

Men idag är det nog faktiskt en sån dag, är äckligt jävla halt ute och körde precis pappa till jobbet. På hemvägen släpper bilen i tid och otid och jag far omkring på vägarna som en liten trasdocka trots att jag kör i 30 (på 50-väg, det är nog där hatet kommer in i bilden haha) Jag älskar att köra fort men trots det så är jag inte vårdslös och jag sätter definitivt min och andras säkerhet före det roliga.

Till saken hör ju att pappas bil är bakhjulsdriven, jippie tänker nog dom flesta men faktiskt är den inte speciellt rolig att köra den här tiden på året ;) Hjärtat sitter i halsgropen nästan hela vägen.

Det gör mig väldigt irriterad att folk inte inser att det är halt ute, det gäller faktiskt både promenerare och bilister. Dels för att de som går bara kliver rakt ut i gatan från skymda övergångsställen där de inte syns förän de är precis vid gatan typ och i den här halkan är det inte säkert att vi hinner stanna för i jösse nam. Och sen alla dessa stressade människor som måste ligga i arslet på en bara för att man kör långsamt på grund utav VÄGLAGET det är halt och måste jag tvärnita eller nått så ser jag helst att jag har bakdelen på min bil hel... Det stressar mig och dessutom irriterar de mig att de kör fort nu, åk hemifrån tidigare om ni har så bråttom


Day after Day

Godmorgon!
Har ganska så nyss tagit mig upp ur sängen och sparkat igång den här dumburken. Någon som vet hur mycket det kostar att köpa ett nytt datorbatteri? Mitt har nämligen sagt upp sig så drar jag ur laddaren så kaputt datorn min avlider.

Men men nog om det nu då, Idag har jag min helg så jag ska göra stan och sola lite. Ska även åka iväg till Pricey och kolla på gummistövlar. Måste bara kolla hur mitt konto står idag. Om det är på min sida eller inte.


11.44

God morgon god morgon!
Hade tänkt blogga mer igår men det blev helt enkelt inte tid till det, fick besök hela dagen och sen direkt efter det åkte jag till Amanda och plockade upp henne, blev lite donken och skitsnack. Försöker komma på något festligt tema till min 20 års fest. Jag bara älskar temafester och då ska jag ju självklart ha en också.

Nu ska jag ta och ordna med lite saker innan jag går till jobbet. 13-20.30 idag <3

Morgonuppdatering

Är ju fasen sjukt trött men kan inte somna om, hur kul känns det på en skala lixom? Så jag ligger i soffan nu och kollar på pippi på rymmen. Idag blir det att ta  det lugnt nu ett tag innan jag får finbesök från storstan, jojo fint ska det vara.

Skönt att vara ledig en dag innan när jag ska jobba hela helgen, men det blir nog bra med det. Jobbar både lördag och söndag. Men det är inget att klaga på :)


Amanda och jag var lite lätt trötta på bussen mot Grisslehamn för nån vecka sedan.

Då det begav sig

Sitter här och småler för mig själv. Kommer ihåg för många många år sedan när jag lyssnade på Jimmy Jansson. Fick för mig att jag skulle se om jag kunde hitta min gamla favorit låt och nu sitter jag och lyssnar på flickan från det blå. Haha så många minnen jag får till den låten. Tänk vad tiden går fort alltså.

God morgon sunshines

Dagen började jag med Zumba och den här gången körde jag sculpt & tone och det är baske mig den jobbigaste jag gjort hittills men också den roligaste tror jag. Kanske är så att ju jobbigare ett pass är desto roligare är det? När man kör sculpt & tone så använder man typ hela tiden vikter/maraccas (Stavning?) dom väger inte speciellt mycket men dom gör sitt ändå.

Så nu blir det en tripp in i duschen och sen en dunderfrukost. Imorgon kväll kör vi gymmet tror jag, det känns som alldeles för länge sedan jag var där alltså.

Sen till dagens goda nyhet för mig... - 1-2 cm på lår, mage och midja :D

En helt ovanlig tisdag

Fast den är ju ganska normal än sålänge. Har sovit till halv elva eller något sånt idag sen har jag legat i soffan och degat tills mamma röck upp mig och tog med mig ut på äventyr till affären. Så nu sitter jag här och ska gå till jobbet om typ 20 minuter eller något sånt.  Jobbar 16-21 idag och sen blir det att hämta lillebror på träningen. Sen hem och kolla film, köpte två filmer idag så får se vilken det blir.

Hörs senare ikväll :)

H&M

För ett tag sedan så beställde jag ett par alldeles ljuvliga skor som jag blev helt kär i. Men tyvärr så passade de inte så jag skickade tillbaka dem och en vecka senare så satt alla pengar på kontot OCH så hade de dessutom skickat ett presentkort på 50 kr att använda vid min nästa beställning. Det vill jag kalla bra kundservice, skillnad mot Nelly.com där jag beställde ett par skor i somras.

Fick hem ett helt annat par skor än de jag beställt så mailade dem och fick till svar att skorna jag beställt var slut i lager. Men jaha? Då skickar man bara ett par random skor och hoppas på att kunden tycker om dem? Hade jag skickat tillbaka dem hade jag fått stå för porto och allt själv och det hade gått på 100 spänn typ tror jag. Personen jag mailade med var otrevlig och jag står fast vid mitt beslut att inte handla mer från Nelly.com för jag kanske får hem helt fel varor.

Tacka vet jag företag som H&M som faktiskt bryr sig om sina kunder. Beställer ofta därifrån och har ALDRIG varit något problem någonsin.

:)

Tänk att de få orden gjorde mig så sjukt glad :) mina vänner är underbara <3

Hej jag heter Marika och jag...

... är beroende av popcorn

... har coulrofobi

... tycker inte det minsta om pyttipanna

... älskar djur

... är nästan alltid sjuk

... vill ha en Audi TT

... vill ha en tibetansk spets

... tränar på gym och kör zumba hemma

... älskar min familj

... älskar mina vänner

... är singel

... bor hemma

... har förjävligt tråkigt

14 februari

Vilken alldeles fantastiskt fin dag det är idag. Synd bara att det är så förbaskat jävla kallt ute bara för annars hade jag baskemig tagit en promenad men jag höll på att avlida lite lätt när jag gick hem från jobbet. 

Så sitter här i soffan och lyssna på massa gamla och nya för den delen låtar från Rihanna.

Justja det är ju alla hjärtans dag idag, själv ska jag inte fira det något speciellt eftersom jag är ganska så mycket råsingel och jag trivs nog ganska bra som det när jag tänker efter. Men har iallafall fått jättefina och framförallt skitgoda bakelser med rosa grädde och ett hallon på toppen jobbet. Sen hade mamma köpt med sig bakelse också så blir väl det med ikväll. Ha en bra alla hjärtans dag på er.

BILDER FRÅN ALLA HJÄRTANS DAG FÖRRA ÅRET




Rosorna jag fick av min dåvarande pojkvän... helt galet fina, älskar rosor

Dagens träning #1

Dagens zumba pass fick bli 20 min express. Och jag kan meddela att det känns i framförallt magen men också i armarna. Tänkte ta mig ner till gymmet ikväll och köra lite ben samt springa en bit. Sen blir det nog några minuter i solariet också som belöning för att jag varit så förbannat duktig idag.

Så ett litet tips bara.

Det är rätt onödigt att klä på sig när man kör zumba för eftet en stund så vill man ta av sig allt. Man blir så inihelsikes varm alltså. Så jag kör på mina shorts och sportbh bara. Funkar kanoners.


Hela kitet finns på Halens för ca 700 kr.

Man måste inte vara många för att ha sjukt kul.


Johnny och hans underbara lillasyster Jessica


Jag var i form


Jessica och särbon Jovana


Johnny var glad


Jessica och Jovana var lite luriga


Jag var lite lurig jag med


Min snygging


Lek med mobiler


Jovana blev kärleksfull


Kvällens damer


Och vi tog oss ut, kvällen slutade inte som planerat... vi kom fram till att krogen inte var ett alternativ i vårat tillstånd.

11.56

Köpt hem nya numret av veckans nu som jag ska mojsa ner mig i soffan med och dricka lite apelsinjuice. Jag är en sån som verkligen älskar att läsa skvallertidningar kan jag tala om. Inte alltid jag direkt tror på det men det är ändå kul att läsa. Senare idag blir det jobb 13.30 - 20.30




Skulle inte ha något emot lite sommar och värme kan jag tala om. Förövrigt den bästa dagen i mitt liv :) Jag vill ta studenten igen <3

snuskigt god kaka

Som jag bakade till Julafton.

10.27

God morgon!
Sovit som en stock inatt, när jag vaknade så upptäckte jag att jag låg på min arm och den gör ont och är bortdomnad så har antagligen legat knas på den hela natten tror jag.

Sitter och funderar på om jag börjar ett eller halv två idag. Kan vara bra att ta reda på det känner jag, och sen kan jag ju bara påpeka att det snöar... igen...

Only girl in the world

Nybadad, nystädat och ska snart dra på mig träningskläderna. Blir att röra på fläsket lite idag, det är inge hur mycket man tränar som räknas utan det är att man väl tar sig ner och gör det. Eller hur länge man tränar ska det väl kanske stå istället.

Sitter och lyssnar på Spotify och på Andreas Grega, var länge sedan jag gjorde det nu kände jag. Han är så underbart bra alltså.

Just nu sitter jag och kollar lite med hur det blir med min sommar. Har ju pratat lite om att åka ner till P & L festivalen. Känns som något jag vill prioritera lite extra eftersom det är helt min smak av artister som är där.
någon mer som ska dit?

Sen har jag hunnit med att planera veckan lite ockå.

MÅNDAG: LEDIG / GYMMA / STÄDA
TISDAG : JOBBA 8.30 - 12.30 / LUNCH MED MOA
ONSDAG: JOBBA
8.30 - 12.30 / LUNCH MED JOVANA / GYMMA / HEM TILL MAMMA
TORSDAG: JOBBA 13.30 - 20.30
FREDAG: JOBBA 7-16 / PARTY m. UTGÅNG I UPPSALA
LÖRDAG: BAKISDAG
SÖNDAG: HA KUSINDAG MED LILLKUSINEN E


13.43

Nu står vattnet och rinner och jag har städat klart i lägenheten nu! Sitter inne på EHB och kollar lediga lägenheter där. Hittade en etta med kokvrå som kanske kan vara något? Skulle vara super om jag kunde flytta men vet inte om jag törs iom att jag inte vet hur det blir med jobb och sånt.  Men det skulle verkligen vara helt super om jag kunde flytta hemifrån nu...


Och valet är gjort

Det blir till att börja med städningen iallafall....

So long suckers :)

På min lediga dag...

... är det inte till att ligga på latsidan heller fast jag gärna hade gjort det. Men idag står städning och gym på schemat ska även hinna med ett bad nu på eftermiddagen. Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det här faktiskt. Jag vill ju bada nu men måste städa och är det inte skönare att ta ett bad efter att ha slitit med en bångstyrig dammsugare ?

Men jag vete sjutton hur det blir just nu alltså. Eller så plockar jag fram damvippan och dammsugaren och får det överstökat?

Ska spela lite cityville och fundera på saken.

Fikat

Har varit på drott med pappa och fikat, en räksmörgås slank ner. Ska lägga mig i soffan nu och sen knata upp till jobbet. Ja en powernap blir det, måste ställa klockan innan bara för senast när jag tog en powenap så blev den på 2 timmar och det har jag inte riktigt tid för nu.

Puss på er

Sunny Sunday

Jobbat idag med då, 7-13 och ska snart tillbaka till jobbet. Eller kanske inte direkt snart men till fyra ska jag iallafall vara tillbaka och då jobbar jag med Emelie. Har jobbat med Ullis på förmiddagen.

Funderar på att ta en promenix kanske men har ingen lust att halka och slå ihjäl mig direkt. Med min vanliga tur så skulle det inte vara helt omöjligt. Skulle nog vilja  träna lite också tror jag men är så galet stel i nacken och ryggen så jag tror jag inte ska göra det riktigt.

Lördag

Tjollahopp på er!

Gick rätt bra på jobbet idag, kan inte påstå att det varit speciellt jobbigt eller nått men dagen har ändå gått ganska fort. Imorgon jobbar jag igen och då 7-21 med tre lediga timmar på eftermiddagen!

Har nu bestämt mig för att lämna Internet Explorer bakom mig för den är bara cp. Kör numer på firefox på heltid så att allt blir som det ska vara.

Snart blir det thaimat med pappa, ska in på hemsidan nu och se vad jag vill ha. SMARRIGT

15.07

Sitter i soffan nu och myser under min Snuggie. Det är verkligen något som alla borde ha om ni frågar mig, en stor och varm och gosig filt med ärmar. Kan det bli  bättre? Idag är det fredag, men det känns verkligen inte som fredag för mig, ska jobba hela helgen lång.

Ikväll är det 16-21 som gäller
Imorgon är det 7-16 som gäller
Söndag är det 7-21 som gäller.

Ska slänga in lite bilder från i onsdags också.








Dagens träning

Men så kul, här hade jag skrivit värsta braiga inlägget och så försvinner skiten, nu är jag nästan förbannad.

Träningen gick skapligt idag iallafall, känner ingen vidare super motivation till att träna egentligen men jag måste och huvudsaken för mig är iallafall att komma ner och göra nånting iallafall. Så jag tog en powerwalk på 20 minuter och sen lite mage och rygg på det innan jag strechade och sen tog mig vidare till Meddo och solade lite.

Märkte att jag måste tanka på kortet snart igen, suck.


So long

godmorgon!

Blir bara ett snabbt inlägg nu innan ja måste klä på mig och hämta bilen hos morsan för att åka ner till gymmet och sedan sola innan klockan är ett. Blir nog bara kondition och mage idag tror jag, känner egentligen ingen motivation till att träna men måste fan ta mig i kragen nu och komma någon vart alltså.


Ska tydligen bli snöstorm på eftermiddagen? Uscha mig

En solig Kusindag

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om gårdagens kusindag som jag hade med min äldsta kusin som fyllde 7 år i tisdags. Som födelsedags present av mig så fick hon en dag ensam med mig att göra precis vad hon ville på. Bowling var något som hon verkligen ville pröva men förstås så var det tävlingar så vi fick inte bowla.

Men men, dagen började med att vi sov ända till klockan åtta på morgonen. Hon låg och spelade en stund på sitt nya Nintendo DSi och jag halvslumrade bredvid henne ett tag innan vi gick upp och kollade klart på Ice Age 2 som vi påbörjat kvällen innan. Efter filmen blev det frukost, påklädning och tillsnyggning innan vi tog en promenad till mammas jobb för att hämta bilen, badkläderna var packade i nödfall. ( vilket kom väl till pass ändå )

Sen åkte vi till Ica Bergvreten och skickade tillbaka mina skor som inte passade och sen vidare mot Maxi för att handla lite saker åt mamma och så köpte vi med oss lite festis. Sen gjorde vi stan, vi tittade runt i affärer och hon fick ett fint lila diadem och bokmärken utav mig, sen bjöd jag på lunch och efterrätt.

Då vi åkte runt och letade parkering så åkte vi förbi nere i hamnen och då såg vi två äldre herrar stå och mata änderna, något syntes i hennes ansikte då så efter lunch frågade jag om hon ville mata änderna och då lös ansiktet upp, det ville hon minsann göra. Så vi gick till ett café och köpte med oss tre frallor och tog en promenad ner till hamnen och matade änderna. Hon fick kasta medan jag bröt brödet i småbitar och med jämna mellanrum kunde jag höra en liten upprörd stämma skälla på fåglarna, Man måste faktiskt dela med sig så att alla får äta lite. Hon är för go min numer stora kusin.

När brödet var slut och nästan alla änderna (trodde hon iallafall) Hade fått mat så kände vi oss rätt nöjda med det och bestämde oss för att åka och bowla. Men då det var tävlingar så simmade vi istället, när vi var i undervisningsbassängen så kan jag tala om att den lilla damen gjorde mig väldigt stolt.

Två tjejer i hennes egen ålder kommer varav den ena är smal som en sticka och den andra väldigt rund. Den lite större tjejen kliver ner i poolen via trappan som finns medan den smala hoppar i och så blänger den smala tjejen på den större och säger med väldigt elak ton "Kliver du ner i trappan? Gud vad du är töntig alltså" Varav min kusin reagerar på det där (Vi var precis i närheten) och säger med hög röst till den smala tjejen " Jag tycker inte alls det är töntig att gå ner för trappen, det får hon göra om hon vill" varav den smala lilla spättan blänger på oss och rör sig mot andra sidan bassängen.

Efter badandet så blev det lite bastu och sen åter kolla om vi fick bowla, svar nej. Hon såg så besviken ut att jag tog med henne upp på stan igen och den här gången fikade vi först och sen gick vi och köpte en fin tröja åt henne inne på H&M.

Sen började dagen lida mot sitt slut och vi rörde oss hemåt. En extremt mysig dag måste jag säga :)


Party mood



Shit vad jag känner mig taggad för att parta i helgen men jag ska jobba så det blir det inget med nu i helgen iallafall. Jobbar långhelg dessutom och då kan jag verkligen inte festa. Jag festar inte ens när jag börjar klockan ett iom att jag KANSKE kan bli bakis och då blir det inget bra allas haha.

Är en sådan person som inte blir bakis men ibland kan det faktiskt hända och då blir det lite som det blir. Men inget festa för mig i helgen iallafall, jag får spara på det jag köpte i lördags helt enkelt. Eller ja spara och spara, dricker jag upp allt det så kan man väl räkna med dödsfall nästan haha. Spenderades en hel del på vuxendricka om jag säger så.


Ögongodis



Slår till med lite ögongodis idag med känner jag :)
Fasligt vilket blogghumör jag är på nu haha, lika bra att jag håller igång nu då. Men har tyvärr inte så mycket att blogga om känns det som, men det ska väl gå att ordna tror jag. Jag gör lite fler tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen medan jag gör stan med Josefine.

Justja ögongodis var det ju!

--*-- .-

Idag blir det ingen mindre än Diego från Bartenderskolan.


En shopaholics bekännelser

Haha vilken fyndig rubrik jag kom på där känner jag och god morgon på er också.

Jag satt här igår kväll och funderade om jag nästan inte är beroende av shopping. Jag shoppar ju verkligen hur mycket som helst och även sådant jag inte kommer att använda heller direkt. Köper mest kläder för köpandets skull och för att det antagligen är billigt. Borde inte köpa så mycket och så borde jag spara mer pengar. Även fast jag har sparat undan väldigt mycket pengar men kanske kan spara undan lite mer? usch vilka i-landsproblem jag har nu känner jag.

Igår köpte jag ett par nya skor från H&M.se och dom var alldeles bedårande, men tyvärr för små och sjukt stela så jag kan inte ens töja dem, jag har en ju en förmåga att strunta i att lämna tillbaka saker som inte passar för någonstans innerst inne så hoppas jag att jag en vacker dag kan ha dem, hur dum får man bli? Men idag ska jag skicka tillbaka skorna omgående. Ska kika ut något annat jag vill ha först bara för 200 kr.


----------------

Idag ska jag och min numer rätt stora kusin, hon fyllde 7 år igår, ha en tjejdag. På schemat står för tillfället shopping och bowling och lunch på stan. Nästa helg så är det lillasysters tur att få en heldag. Kommer bli så mysigt och det är så himla fint väder ute.

Självklart tar jag med mig kameran idag, kanske får några fina bilder idag :) Känner tyvärr ingen motivation till att fotografera nu för tiden men hoppas på något idag iallafall.



RSS 2.0