30 december

Ligger här i Oskars säng och väntar på att Tessa ska höra av sig, jag ska följa med henne till skärholmen om ett tag.
Det blev inte så kämpigt som jag trodde att få upp Oskar i morse, jag behövde inte ens ta i med våld och det är bra jobbat alltså.

Nu ska jag ta och mojsa mig fram under täcket och göra mig klar (Jag var uppe kvart över nio... men det är så sjuuukt kallt här inne)

Puss och hejs


Sovgott

God kväll mitt herrskap.

Dagen har gått läskigt fort idag
- Vaknade
- Duschade
- Åt lunch
- Packade
- Körde en vända med pappas bil med Amanda
- Lämna tillbaka bilen
- Gå hem
- Packa in sig i bilen
- Fjolla mig med Amanda
- Framme i rönninge
- Följa med Familjen W till intersport
- Middag hemma hos Oskars mamma och pappa
- Film
- Ge julklapp till oskar
- Jag sitter här och Oskar sover

Nu ska jag snart släcka ner och försöka sova. Ska upp tidigt imorgon

Puss puss


Året som gått 2009

Det har varit ett speciellt år på många olika sätt och det har hänt en massa bra och kanske mindre bra saker, ska försöka göra en relativt kort sumering av mitt år som bland annat bjudit på den bästa sommaren i mitt 18 åriga liv.

Vinterns dansshow gick av stapeln i mitten på januari och det var lika nervöst och spännande som alla gånger innan. Den här gången slog vi på stort i kostymväg i öppningsnumret som var Curly Sue med Takida.

Curly Sue  Curly Sue  Freeze  Freeze  Womanizer  womanizer

Den 22 februari fyllde min kära Amanda 18 år

<3

mars fyllde min kära mormor 60 år. Morfar hade tagit med henne till Tällberg dagen innan hennes 60 års dag och på hennes födelse dag så åkte vi upp allihopa. Mamma och hennes syskon tillsammans med sambos och barn. Synd att jag inte hade kameran med när vi knackade på deras dörr och mormor helt ovetandes om våran ankomst öppnade dörren. Det utrycket i ansiktet var oslagbart, kvällen tillbringades med god mat och sen en biljardturnering mellan Mamma, Mig, Markus, Moster Cia och hennes sambo Jason samt morbror Stefan. 

Josefine knäpper kort på mamma    En drink innan middagen  Det ska börjas i tid  Mormor och moster <3 Middagen   Biljard

April mina kära så var det en rätt så händelselös månad men vi swayare deltog i årets UKM och tog oss galant vidare till Uppsala där det inte gick lika bra, men vi kom iallafall till Uppsala och vi åkte hem med hedern i behåll. Påsken firades som flera år innan i Norge hos min farbror och faster i Fredrikstad.

Utflykt 


Maj då, ja ni. Min ibland söta lillebror fyllde 16 år och här hade vi också den efterlängtade vårshowen. Våra danser blir bara bättre och bättre om ni frågar mig och samma gamla underbara nervositet, dock bjöds det på lite missar som man i nuläget skrattar åt, som till exempel på en av föreställningarna då vi skulle dansa till move och halva gruppen går in på scenen när alla inte är klara än, så drar dom igång musiken och dom börjar dansa. Lite hemskt då men fruktansvärt kul idag. Dagen innan föreställningen så gick alla vi tjejer i gruppen ut och åt tillsammans med coach, fruktansvärt trevlig och mysig kväll.

Amanda och jag åkte med hennes pappa till Ekan och Meta ute på lagnö för att fiska strömming. Som vi gjort flera år innan och som börjar bli en del av året lixom. Just i år fick vi en väldigt bra fångst, vi trotsade det halvtaskiga vädret och drog ut på sjön. Minnen för alltid

Den 22a maj så gjorde jag och danstjejerna något riktigt kul och lyckat tillsammans. Vi bestämde oss för att gå på Bounce och det gjorde vi. Vi möttes upp på centralen i stockholm och tog oss sedan med gemensamma krafter till rätt plats, Orion teatern. En fruktansvärt bra och rolig kväll.

Alla vi danstejejer  Move 

Juni bidrog med en skolavslutning och sommarvikariat på Orion. Juni bidrog också till studentkalas hemma hos min bästa kompis Amanda och hos min Oskar (Det blev en jävla dyr månad), även en midsommar som jag firade tillsammans med Oskar och hans kompisar hemma hos honom. Dagen efter blev det grönan och sommarkrysset. 
Det blev också några nattbad tillsammans med min älskade Jovana och Nicole, ibland var det nån fler med också. Jag lyckades även bränna upp hela kroppen och liknade lite en kokt kräfta (Varför hade ingen maskerad de dagarna?)

 


Juli var nog kanske den bästa månaden på hela sommaren, ja det var nog den bästa på hela året om ni frågar mig. Först den årliga sommarresan till Norge och sen hem och packa om lite snyggt för att dagen efter åka till det länge efterlängtade Frankrike tillsammans med kanontrevliga människor. Vissa dagar kunde vara lite lätt jobbiga då solen var nästan för varm. Men fick man sova lite så var man fit for fight rätt snabbt igen. Ingenting på året slår den veckan. 

Vi firade även min faster och farbror som båda fyller 60 år i år allihopa tillsammans nere i deras stuga i lidköping. Det var en riktigt mysig kväkk och dagen efter åkte vi hem och jag åkte ner till stockholm. Den kvällen så gick jag och Oskar ut och åt på en supermysig resturang för att fira våran ettårsdag som vi hade dagen efter.

  Jag och Moa....  fingret i magen

Augusti
Den första augusti så hade Oskar och jag varit tillsammans ett år. Jag tillbringade några dagar där nere i stockholmstrakterna och sen åkte jag hem för att fylla år. 
Den 7e augusti vankades det rockfest hemma hos mig, väldans trevligt må jag säga. Dagen efter var inte fullt lika trevlig, Oskar kom ner och tog med sig Ida också, annars utöver dom så kom Amanda, Matilda, Nicole och Markus, Oskar och en kompis till honom och Linda. Skönt med inte så mkt folk faktiskt. 

Den 9e augusti kom dagen som jag räknat ned till sedan januari. Jag fyller äntligen år, några minuter över tolv spatserar jag, Amanda och Oskar in på O'learys för att fira lite. Vid två tiden fick vi för oss att nattbada så oskar fick vackert köra ut oss till Bresse. 

Sen började ju skolan igen och äntligen går man sista året. 

   

September Jag och Ida åkte till Uppsala för lite kalasande under kulturnatten, vilken jäkla kväll det blev och vilka minnen jag fick. Det som föralltid kommer sitta är när vi kollar på nå slags tornerspel och en tant kommerförbi och tigger pengar till dom, jag hade inga lösa pengar men det fattade hon inte så jag började skälla på henne, ida skämdes rätt bra har jag fått höra.

Jag åkte med Ida och hennes familj på kryssning med Galaxy, en väldigt rolig kväll må jag säga. Man kan kanske säga att det var min och idas månad det här eller vaddå?

Robert och halva jag

Oktober Det hände inte såvärst mycket i oktober heller. Jag var hundvakt under sportlovet och så hade jag även en halloween fest i lokalen, det blev en rolig kväll det med. Men annars så hände det inte så mycket annat mer än att jag drog på mig en förkylning som hette duga. Jag var också med som skademarkör på övning Amanda där jag fick spela en person med en brännskadad axel ute på arnöfärjan. En sjukt rolig kväll med mycket skratt och ännu mer återhållet skratt (man måste ju göra sitt bästa som skådespelare)

 
 
November var en riktigt rolig månad, bortsett från min envisa sjukdom som inte gav med sig. Jag missade första veckan av praktiken på brandstationen. Istället låg jag hemma och hostade sönder mina lungor (överdrift) men andra veckan var jag med och då skulle det badas i ån och rökdykas och greja. Fruktansvärt roligt kan jag tala om. 

Innan badet 

December gick väldigt fort och den har även hunnits med en studentfest för min del, den första kvarliggande snön (rätt stor mängd) länge, skitkul kryssning med Ida där vi partade järnet och hade superroligt. Fick även en vit jul. Kan inte minnas när det var en sånhär jul sedan och jag har även fått finaste julklappen av min älskling (Bild kommer så småningom). 

Jag har även samlat på mig några vuxenpoäng genom att äntligen klara körkortet som jag minst sagt kämpade satan med. Hårt arbete lönar sig alltid. 



Kryssning    Pistvakt
    


Galet trött

Det är en trött och seg dag hemma hos familjen på 93an idag.
Har legat och kollat på film exakt hela dagen, ska snart börja packa i ordning lite saker som jag ska ha med till Oskar över nyår. Men har inte köpt min klänning än så jag börjar få lite lätt panik. Men det ska vi nog kunna ordna hoppas jag!

Nu ska jag ta och kika runt lite mera, har hittat en kanonfin klänning som jag ska kika på. Den är inte så värst dyr heller.

Ha en bra dag och puss på nosen


Godnatt mina små kycklingar

Tjoflöjt

Snart ska jag ta och hoppa i säng faktiskt, är enormt trött! Inte för att dagen har varit speciellt ansträngande precis, kom rätt nyss hem från att ha hämtat mamma och lillebror och kört hem min käre vän August. 
Kollade på min favoritfilm, Patrik 1.5, sen pratade vi lite. Tackar för en trevlig kväll :)

Puss och godnatt


Long time

Har varit dåligt med uppdaterande i bloggen nu över jul. Men jag har ägnat mig åt att tillbringa massa tid med familjen och kompisar. Så det har hamnat lite i hörnet det här men nu är jag tillbaka.

Igår gick jag runt med Jovana på mellandagsrean, fick med mig lite fynd hem. Sen gick vi vidare till Wickmans och åt lunch tillsammans med en Oskar, gott gott. Sen en vända till i väntan på bussen och vi åkte hem till mig alla tre och spelade Buzz. Jag utklassade som vanligt mohahaha, sen åkte vi ner till coop för att försöka få tag i ett pussel, har fått nått beroende av pussel nu tror jag. Kom hem med två tusenbitars pussel och nu sitter jag och kämpar med ett av dom.

Dags att röra på sig, ska ev. köra iväg min bror till hans kompis nu.

Puss hej


11:00

Nu ska vi snart åka ner till farmor för en mysig grötfrukost, julklappsutdelning och sen kalle anka. Efter det så bär det av hem till mamma för ännu mera julklappar och en mysig julmiddag.

Ha en bra dag allihopa


God Jul

En liten hälsning från mig till er.


21:28

Sitter i min säng nu och funderar på om jag ska hitta på något kul kanske?
Har varit ner till farmor och farfar och klämt på lite julklappar, ska bli spännande imorgon. Vet redan lite vad jag kommer få men jag säger inget, kanske har tur och glömmer bort det tills imorgon.

Sitter och lyssnar på M.J och har insett att min favorit låt just nu är den här.

Nu ska jag kika runt mera på youtube och roa mig med det ett tag.

See you <3


Dan före dopparedan

Nu julstökas det för fulla muggar hemma hos mamma. Granen kläs av någon anledning i köket, men det blir nog bra med det ska ni se. Idag har jag handlat det sista julklapparna och ikväll får vi se om det blir någon date med Jovana eller inte.
Nu måste jag rusa iväg och pilla vidare med granen, kulorna ska upp och glittret med.

See you later
<3


Bilder

Sitter hemma nu och dagen har bestått av julklappshandling, julklappsbyte med Amanda och ett besök ner till farmor och farfar dit min kära farbror och faster kom idag. Jag är lite trött nu så orkar inte skriva så mkt mer än att jag fick ett underbart linne av Amanda i Julklapp.

Bjuder istället på lite fina bilder från kryssningen, några är idas bilder så ni vet det.

---------

 
Jag på terminalen, taggad till tusen


Koftan slopades efter några drinkar, skratta inte åt mig.


Jag och Darling i hytten i glasen fans koskenkorva och Bacardi Breezer


Jag och Ted innan vi smet ner för att kolla på pistvakt.


Kvällens höjdpunkt.


Här är jag, aningen dagen efter under frukosten.

 Nu orkar jag inte lägga upp mer bilder, håll utkik på facebook vetja...

Det snöar igen <3




Kryssning

Vilken underbar och galen helg jag har haft. I lördags åkte jag till Oskar, vi hade en myskväll på tu man hand med bio och promenader i snön. Sen på söndagen så sov vi länge och låg länge kvar i sängen och pratade, sen vid tretiden så åkte jag in till stan för att möta upp en viss Ida med familj på centralen innan vi åkte vidare till slussen för att slutligen stiga på båten, Viking Cinderella.

Det blev en sjukt galen kväll och lika sjukt rolig också. Vi blev tjenis med fyra gossar från Växjö som bodde några hytter närmre hissen och vi umgicks en del med dom efter vi sett Pistvakt. Det var sjukt bra, såklart stog ida och jag mitt i och längst fram vilket ledde till lite närkontakt med Olle. Nu ska det inte misstolkas här det var helt enkelt som så att när han sjöng om nån tjej så tog han mig i handen en gång och en annan gång så klappade han mig på huvudet och smekte kinden på mig, jag tror han är mannen i mitt liv.

Resten av kvällen bestog av enormt mycket dans, Pina Colada i håret och mera dans.

Idag vaknade jag vid elva tiden så Anette och Jag for iväg för att äta frukost, ida och ted kom snart efter oss. Sen blev det tax free och en drink till.

Nu orkar jag inte helt ta mera detaljer om min helg, mer än att den var sjukt jävla underbar <3


Äntligen fredag

Varit dåligt med uppdateringar idag !

Gick iallafall upp supertidigt och körde pappa till jobbet och sen åkte jag hem och kollade på vakna med the voice innan jag somnade om igen, väcktes ett antal gånger av pappa och Amanda som envisades med att ringa mig och prata massa strunt.

Sen vid tolv åkte jag ner på stan och hämtade upp fröken Eidenbrandt och vi hade en romantisk lunchdate på donken. Sen letade vi rätt på Risset där vi tillbringade våran idrottslektion, klättrade lite klättervägg och fyfasen vad det var.

Sen har ja köpt en julklapp till mig själv också, nya fina skor.

Bjuder på bilder från idag.


Jag och Ida Å tar oss upp för vägg nummer 1.


Spidermonkey Johnny



Jag är på väg upp. Klarade det av ren envishet


Julklappar och Återsken

Kvällen har tillbringats med pappa på stan för julklapps handling och sen hem för att äta snabbt innan jag åkte med mamma, Gunilla och Carro till västerledsskyrkan och kollade på återskens julshow. Riktigt mysigt och bra var det.
Nu ska jag ta och stoppa mig i sängen för imorgon blir det att skjutsa pappa till jobbet och sen är det skola.

Ha det bra, puss och kram


Iskall dag



Eftersom det är sånt underbart väder ute idag så gick Ida och jag en promenad på håltimmen mellan religionen och omvårdnaden. Tog en sväng förbi kyrkan och så trappan ner till skolparken som snart skulle resultera i att Marika självklart halkar och blir liggande i snön. Blöta jeansleggings och en blöt tröja fick mysa med mig i skolan.


Såklart laddade jag kameran inatt och fick lite bilder på ett snöklätt Enköping. Ni får ha överseende med att min kamera är rätt kass också :)




Ida var inte riktigt lika graciös som mig upp för backen


Nuuuu kommer jag och tar dig



Kyrktrappan


Ida trodde på allvar att hon skulle kunna åka på rygg ner.


Kanonfint väder


Var försiktig med den gula snön, det kan vara öl men kal lika gärna vara hundpiss


Jag och min skruttfia


 
Den där bjuder jag på, ett bevis på min klantighet. Jag halkade



Fullfart neråt iskana är skoj... insåg försent att folk pissar i den där tunneln. Men hur ofta sätter man sig inte på backen eller på en sten, bänk vad som helst där folk har pissat. (Lägg märke till lite snörester i mitt hår)


Sweet dreams

Dags för mig att hoppa isäng nu.
Har inte glömt att ställa klockan nu så imorgon ska jag komma upp i tid..

Inte klokt vad skönt det känns nu, skrivit två prov idag samt att jag är klar med inlämmningsuppgifterna i religionen. Snacka om att jag ska njuta av att vara ledig på fredag. Imorgon är det julklappshandling med pappa som gäller och sen ska jag göra klart svenskan :) Toppen

Puss och Sov gott allahopa


Dags att röra på sig snart då

Jag kom just på att jag måste åka hem till mamma igen för att hämta saker som jag har glömt. Jag glömmer alltid saker när jag ska åka mellan sådär, har glömt religionspappret hemma så kan inte svara på frågorna förän jag hämtat det sen måste jag hämta kameran också, ska försöka få in lite fina snöbilder i bloggen hade jag tänkt.

Nu sitter jag och kollar på biggest looser, det är finalen nu och man får se alla komma hem till alla sina familjer... blödig som man är så lipar man ju som en nörd. Haha


Då var det dags...

... nu kör vi

wish me luck


14:27

Nu har solen tittat fram också :) Det är ju helt jäkla underbart.
Idrotten gick väl okej, hade en vikarie som var så jävla dryg så det finns inte, efter det gick Ida och jag till skolan för att äta julbord, smakade skit så där blev det inte mycket äta av. Gick upp på stan och tog en fika istället faktiskt, eller jag drack väl mest min varma choklad och åt en halv bakelse.

Snart dags för mig att skriva prov, men innan dess så ska jag fördriva tiden med att spela lite


Onsdag morgon !



Dagen började bra med att jag vaknade 08:25 och skolan börjar 08:45. Så jag kastade på mig kläderna, upp med det skitiga håret i en toffs och slängde mig på cykeln. Färden var dömd att misslyckas men jag överlevde mot alla odds, kom inte allt för sent till skolan iallafall. Har slappat igenom sjukvårdslektionen då jag faktiskt nästan var klar med häftet och snart ska vi ha idrott. Mitt i all hast nu på morgonen så glömde jag ju såklart mina idrottskläder. Bra jobbat marika, bra jobbat..

Nu ska vi röra på oss.


Godnatt mina kära

Nu känner jag att jag iallafall har lite koll på hur fysiologin ser ut vid vänsterkammasvikt och högerkammarsvikt med backward failure och forwardfailure. Hoppas bara att det går vägen med omvårdnaden imorgon med. Nu ska jag ta och göra mig klar för sängen, glad att dagen äntligen är över.

Jag är en person som inte varje dag kanske men väldigt ofta lyckas med saker som bidrar till att folk som inte känner mig kan tro att alla skruvar inte är rätt dragna i mitt lilla huvud så därför tänker jag införa den här lilla saken och tro mig, varje gång Marika råkar ut för nått eller liknande så kommer det uppdateras.



Bara för att jag bestämde mig för det här på eftermiddagen idag så gjorde jag ju såklart bort mig BIG TIMES på väg hem från jobbet. Jag traskar där i min ensamhet i snöovädret när det börjar blåsa och det blir ännu ovädrigare så jag drar upp luvan och har blicken riktad neråt så att jag slipper massa snö i ögonen, dumt drag av mig där. För när jag svänger höger ner mot skogen så tyckte jag de va konstigt att inga spår gått där och sen blev det mörkt väldigt fort, på stigen finns ändå gatlyktor så jag kikar upp och till min fasa inser jag att jag står inne i någons carport. Jag rusar ut därifrån och traskar skamset vidare 2 meter till in på den riktiga stigen. Jag lyckas alltid med sånt.


After work

Äntligen hemma igen. Faktiskt så trivdes jag inte så speciellt bra nere på avdelningen där jag var på intro nyss.
Sitter och njuter i soffan nu och kollar på andra avenyn. Så fort det är slut ska jag sätta mig ner och plugga till proven imorgon, ska skriva om hjärtsviktsprovet och sen så ska jag ta och skriva venprovtagning också som de andra skrev när jag var sjuk.

Nu måste jag koncetrera mig på avenyn istället. See you later :)


Time for work

Sitter och stoppar i mig lite mat nu, måste traska iväg till jobbet om ungefär 15 min. Jag har verkligen ingen lust idag, vill sitta hemma och julmysa för fasiken. Men bara bita ihop och i Januari kommer jag vara glad att jag jobbat nu så lika bra att jag biter ihop.

Nej om man ska ta och sätta lite fart nu kanske, måste hitta ett par strumpor och leta fram mina tofflor :)

Puss så länge


Jag har fruktansvärt tråkigt....

ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? - Fullfart
Bättre än förra året?  - Ja det har det
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - Frankrike, 090801, massa mer
Har du flyttat under år nollnio? - nej det har jag inte
Har du hittat en ny låt som du älskar? - En hel del
Isåfall vilken? - massor
Har du kysst en främling? - Nej

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollnio? - Som en berg och dalbana
Har du varit kär? - ja :)
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja det har jag såklart
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - många många gånger
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej tror inte Oskar och jag har nått hemligt

SORG&HÄMD
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Nej
Har  någon i din släkt avlidit? - nepp
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Nej :)
Varit i slagsmål? - Nä, bara på skoj

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? -  Det har jag säkert
Isåfall vad? - -
Har du skämt ut dig? -  Det har jag garanterat, brukar vara bra på sånt
har du ljugit för en vän? - nödlögn
Har du varit ute en hel natt? - Nä men nästan
Har du blivit tagen av polisen?  - Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ett flertal gånger
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - Det med

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du i? - Westerlundska gymnasiet.
har någon varit elak mot dig i skolan? - Skit finns alltis
Hatar du ngn på din skola? - OM jag gör
Har du gjort något framsteg? - Jadå, lite ordning på mig är det allt
Haft alla rätt på ett prov? - Nope

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? - ja :)
Har du förlorat en vän? - Ja, självvalt
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - Ja :)
Har du ljugit för en bästavän? - Nej
Har du haft en relation med en vän? - Nej
Har du många killkompisar? - Ett par stycken :)


Det össnöar

Snö snö snö.
hur mycket snö som hellst, insåg ganska snabbt imorse att det inte var lönt att ens försöka sig på cykeln imorse. Så jag fick gå, slirade omkring i snön och höll på att halka flera jäkla gånger. Så var man sen också, väl framme i skolan så är man dyngsur och vi har INGEN religion. Vad arg jag blir, vad gör jag ens i skolan idag?

Nu ska jag ta och spela lite, dränka mina sorger tror jag bestämt. Vore gott med varm choklad faktiskt.


15 december 07:37

Det är ju för fasike hur mycket snö som helst ute nu. Åh vad det genast blev pyttelite roligare att lämna sängen.
Ska ta och göra mig klar för skolan snart och efter det bär det av till jobbet, jag har faktiskt ingen alls lust att jobba ikväll, jag är alldeles för trött egentligen. Men hoppas det går bra iallafall

Nu måste jag göra mig i ordning. Full fart


Sötaste nånsin


14 december 23:16

Jag är en fruktansvärt ombytlig person när det kommer till vissa saker. Men jag kände att jag ville ha en liten söt blogg nu och eftersom Agge gjorde en sån enormt fin blogg åt mig på dreamsonmyown så ville jag inte byta ut den. Den här gången har jag gjort den själv men fått lite hjälp av Alex, som uppskattas välidigt mycket kan jag tala om.

Amanda och jag var nyss ute och var barnsliga i snön, men även om man är 18 år så får man vara 5 år när det kommer snö, det är så underbart vackert ute nu. Äntligen lite julfeeling och imorgon tänkte jag köpa julklappar men kom på att det inte alls går då jag ska gå intro på första våningen till klockan 21, har verkligen inte tid.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0