What a night

Vilken helg.
Åkte ner till Oskar i fredags för att hans pappa skulle hjälpa mig att plugga matte. Mamma körde ner mig och jag pluggade matte i fyra timmar på egen hand utan några direkta fel tills oskar kom hem. Då gick vi promenad hem till hans föräldrar och åt mat, konstaterade att jag var för trött för matteplugg den kvällen så vi kollade på Heart Break hotel med hans föräldrar.

Sen gick vi hem och vi fick sällskap av Claudia, satt hemma hos Oskar och drack lite cider, efter två cider höll jag på att rasa ihop av trötthet och jag gick och lade mig tidigt. Vaknade till av att Oskar pussade mig på pannan och somnade om lika snabbt igen.

På lördag var det upp tidigt och iväg till oskars mamma och pappa och plugga matte medan Samuel och Oskar handlade. Pluggade på ett tag och jag fick verkligen grepp om skiten sen hem till Oskar och städa igen. Amanda kom förbi på eftermiddagen och vi åt god mat, mycket god mat. Sen kom vi igång...

Låt oss säga att kvällen slutade med att jag vägrade gå och sova, gick omkring och bar på min strumpa. Amanda släpade mig på golvet in i oskars sovrum och dät bröt jag ihop och storbölade över att jag hade så underbara människor runt omkring mig, snacka om att jag var ett pain in the ass.

Upp med tuppen och in till Oskar som sov på soffan, kröp ner bredvid honom och slumrade nån timme innan vi kastade oss upp och stressade med tåget hem. Verkligen en helg att minnas.

Ikväll har jag jobbat och det var inte helt okej kände jag, men bara bita ihop och stå ut. Det klarade jag rätt bra faktiskt.

Puss och kram Marika


A new day has come

Godmorgon,
planen idag är att ta sig till stockholm men går tågen som dom ska gå? När jag åker iväg och hämtar ut pengar åt mamma så kan jag ju iofs köra förbi där och kolla hur det går. Annars får jag helt enkelt åka via bålsta. Men det tar så tid.

Ligger i soffan och ska  strax ta och röra på mig, måste äta frukost. Kollar på tv-shop nu och jag är lite inne på att jag vill ha sheer cover bara för att alla på inslaget har sån fin hy haha.

Hörs senare dudes.

Puss
Marika

Godnatt

Hallo, Jag ber om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande idag, men har varit på begravning idag. Man blir inte riktigt på humör för bloggande då känns det som. Men jag avslutar iallafall dagen med ett litet inlägg iallafall.

Har precis kollat på film, Barnhemmet. Får se nu om jag kan sova utan att drömma mardrömmar om pojken med säcken över huvudet. Saken är den att såna saker fastnar mer på hjärnan än typ själva handlingen.

Imorgon är tanken att jag ska åka ner till Oskar, men hur ska det gå när jag inte har några pengar att röra mig med? :( Det där måste lösas på någon vänster, måste verkligen ha hjälp med matten.

Jag har också hunnit med att handla med farmor, de ficl inte igång bilen så då ställer snälla marika upp och handlar med dom :) Faktiskt så var det väldigt trevligt :)

Vi  hörs imorgon, har lite att göra dock men jag ska nog hinna med ett inlägg eller två innan jag åker, om jag nu åker.

- Hämta ut pengar åt mamma
- Hämta jobbarkläder + namnbricka hemma hos mamma
- Damma lägenheten
- Plugga matte
- Duscha

Har somsagt lite att stå i men det fixar jag lätt som en pannkaka.

Puss och godnatt på er alla 

/ Marika

OS guld nummer 4

Dags att röra sig mot sängen, hade tänkt att lägga mig tidigare men kunde inte lämna tvn. Ännu en medalj till Sverige i OS och inte minst en guldmedalj till våra duktiga stafett pojkar. Det får avsluta min dag och dagen avslutades bra må jag säga. Hoppas att morgonen blir lika fin som idag.

Puss och kram mina kottar

/ Marika

Shit

Har precis ätit Tacos med pappa. Vi blev sugna på det och lagade maten ihop, det var faktiskt väldigt mysigt och gott var det också. Defenitivt min mest lyckades taco-köttfärsås någonsin. Nästan allt som stog på bordet slank ner och nu ligger pappa och jag i soffan och jäser, han kikar hockey och jag tjuvkikar in i folks liv på bloggar.

Det gick bra hos tandläkaren, lade mig ner på stolen där. Ni vet den som man alltid ligger skitkonstigt i, gapade stort och lät Tandnissen kolla i munnen på mig, svarade på några frågor sen klart. Aldrig varit med om att de gått så fort någon gång innan.

Imorgon blir det promenad till mamma, sen begravning och allt vad det innebär resten av dagen.

Mycket möjligt att jag kastar in ett inlägg till lite senare ikväll.
Puss och Kram så länge



Såg nyss i matchen mellan Norge och Slovakien värsta hemska tacklingen, en norrman tacklade så tjecken tappade hjälmen och slog skallen i isen, och när han lyfte på huvudet var det världens blodfläck under. God Damn

Halva lovet, jo jag tackar jag

Jag vaknade ganska tidigt idag. Klockan åtta redan av mig själv och pigg som en mört. Drog upp persiennerna och solen strålade rakt i ansiktet på mig. Så underbart väder idag, ska ta och ge mig ut med kameran sen kanske och få lite fina vinterbilder. Men jag ska först till tandregleringen och kolla att allt står till rätt till med mina tänder.

Hoppas på att jag kan hitta min USB sladd också, minns inte om jag tog med den från pappa eller inte för hemma hos mamma ligger den inte, ve och fasa om den har ramlat ur väskan hos Oskar.

Jag hoppas att jag ska kunna lägga in bilder sen ikväll.

Ingen avenyn ikväll heller, nedra OS:

Puss och Kram

/ Marika


17.21

Nu är det dags för storstädning i mitt rum, kan verkligen behövas.

Låten som just nu spelas varm på min Spotify



11.30

Vad ska man säga? det fortsätter att snöa ännu mera, jag tror jag blir tokig alltså. Men för övrigt är det superhärligt väder ute, tog en promenad till mammas jobb och hämtade bilen. Känner inte för att gå genom halva stan i detta väder. Ska ta och brumma till balmötet snart. Måste hämta mamma igen klockan ett, då hon slutar.

Sen blir det till att städa mitt rum och fixa lite, ska även försöka få lite plugg gjort och maila till idrottsläraren som ville ha tillbaka mig och ida för fler föreläsningar.

Vi hörs senare mina vänner

Puss och Kram
/ Marika

Nothing compares to you

det blev en skön kväll! Firade Amanda hemma hos henne och det bjöds på Tacos och kladdkaka, underbart gott. Gick hem ganska tidigt och sitter nu och väntar på att min Älskling ska ringa. Är så sjukt trött att jag skulle kunna somna pangbom i soffan.

Det är lov nu, äntligen. Det behöver jag verkligen, men har en ganska fullspäckad vecka iallafall att se fram emot.
Tisdag: Balmöte klockan 12.00

Onsdag: Träffa Alex och plugga matte fram till 15.00 då jag ska besöka herr tandläkaren

Torsdag: Begravning av mammas morfar.

Fredag: Antigen resa till stockholm eller inte, det är frågan om man vågar det i detta väder.

Från och med imorgon så ska jag sluta med att vräka i mig allt vad onyttig skit heter. Men jag ska inte avbryta helt för jag vet att jag kommer få ett återfall och då kommer det inte vara nådigt, jag kommer verkligen att trycka i mig massa snask så för att undvika det så ska jag äta i måttliga mängder vid särskillda tillfällen. Typ som vid filmkvällar, kalas och så vidare. Då får man tycker jag.

Mår inte allt för bra nu, känner mig allmänt superseg och mår illa också. Hoppas verkligen det går över, känner att förkylningen är påväg tillbaka nu också.


Dags att göra någon nytta

Hemma nu, efter tre timmar. Ska ta och köra lite träning nu faktiskt och sen ska jag in i duschen, följa med mamma och handla och sen hem till min Amanda som fyller 19 år idag på middag. Men blir nog en tidig sorti för mig eftersom jag är hysteriskt trött. Ändå så gick vi och lade oss innan tio igår och jag sov ganska länge idag. Men man blir trött av att stressa.

I lördags, herregud vilken underbar föreställning. Fick bra platser också. Jag är dig evigt tacksam för biljetten Oskar. Tre timmar gick väldigt fort, rekomenderar verkligen att alla som inte har sett den ska se den.


Myslördag

Sitter i soffan hemma hos Oskar nu, har faktiskt precis klarat av avsnitet om andragradsfunktioner helt själv. Jag är så stolt över mig själv. Ikväll ska jag gå på Hairspray :)

Ha en bra helg, kan inte lova så mkt uppdateringar.
Puss så längre

FREDAG

Ska snart åka ner till matsalen och få i mig lite mat innan ida och jag ska åka iväg och ha vårat projektarbete.
Har precis varit på ambulansen på studie besök, måste fixa sista nu

Puss / Marika

Design, Träning och Hårbotten

Jag har precis insett att grönt inte passar mig. Jag vill inte ha den färgen längre, är nog inne på att jag ska ha svart och vitt ändå? Kanske är bäst. Måste få det ordnat, ska nog bara ha en eller två bilder i headern också. Fan att jag inte har några som helst kunskaper på det området då hade jag kunnat fixa och ordna lite som jag vill. Jag har en skitfin idé i skallen men kan fasiken inte få ut den i ord, det är lagom frustrerande kan jag tala om.

Träningen gick bra idag, är nöjd med att dansen vi nöter nu sitter bra. Det brukar ta tid för mig att få in koreografier, men nu har det gå jäkligt bra alltså. Är toknöjd med mig själv idag.

var också förbi min kära frissör idag för att låta honom få äran att rota runt i min hårbotten. Saken är en att den är verkligen extremtorr så att jag flagar så de ser ut som jag har världens mjällattack i skallen samt att de kliar så jag håller på att smälla av, får hoppas att det ordnar sig nu iallafall. Har fått order om att inte tvätta håret lika ofta och det ska nog gå bra hoppas jag.

Imorgon bär det av till min fina <3

Puss och Kram, Sov gott
Marika

På återseende

Precis som att jag förutspådde på morgonen, att det skulle bli en bra dag och det blev en bra dag också! En lektion på morgonen där vi hade omvårdnad och sen lucnh. Efter det så blev det Sounds of Musicals som estetarna hade satt upp, en helt okej show faktiskt. Du var grym Oskar :)

Nu är det snart träning som gäller, Taggar för fullt inför det. Eftersom detta kanske kan bli min sista termin så ska jag fan göra jävla bra ifrån mig på showen som är i Maj.

Jag har ju planer på att sticka iväg till Norge i sommar för att jobba lite. Men jag har inte helt 100 procent bestämt mig än men att åka till Norge och jobba är något som jag verkligen vill göra.

Dags att röra sig vidare.
Puss och Kram
Marika


Snart är det över

Sitter i skolan och försöker plugga men det går nästan rakt åt helvete. Ska snart leta upp våran lärare och visa upp vårat projekt arbete för henne. Sen vid typ tre så ska jag skriva två rest prov så att jag har dem ur världen och efter idag är det bara matten som jag behöver bekymra mig över. Det känns så himla skönt.

Nu kom läraren in som på beställning.

Det snöar ute och har snöat mest hela dan

Puss Marika

Tuesday, I am fading

Sitter i skolan nu och väntar på att Ida ska komma tillbaka från matsalen. Ingen god mat idag så jag orkade inte gå ner faktiskt. Snart är dagen avklarad och jag mår mkt sämre idag än vad jag gjorde igår. Så jag ska bara gå på en lektion till, eftersom de kommer en akupunktör dit och det vill jag inte missa, sen ska jag hem och plugga för glatta livet.

Tänkte skriva ett inlägg igårkväll men kom inte in på bloggen då, den hängde sig bara hela tiden så det gick inge vidare. Iallafall så pluggade jag med Amanda igår och sen gick vi ut på en promenad med Olle.

Puss Marika

Måndag

Skolan nu! Fått massor av saker gjorda idag och jag är så nöjd med mig själv

Hälsa i samhället, idrott B  --> Nautilus
Energi Läxan, Naturkunskap
Artikeln i Svenska
Min del i projektarbetet
Få hjälp med matten

Fan vad det känns skönt. Så ikväll blir det plugga av för min del. Har två prov på onsdag som jag måste plugga till. Njursvikt och Chock. Sen måste jag plugga matte också. Men det känns skönt att ha så många saker avklarade iallafall.
Snart dags för Engelska och sen ska jag hämta mamma, plugga och bara ta det lugnt ikväll. Inte på topp att vara sjuk, men jag har inte tid att vara hemma heller.

Puss och kram

Marika




A promise

Nu lovar jag att komma med flera bilder till bloggen när jag har en ny kamera.


Alla hjärtans dag

Lite bilder från promenaden med pappa idag. Med min nya fina kamera som pappa köpte till mig igår.

 Brandstationen

 På stan

 Jag bakom enavallen

 Klocktornet

 Pappa

 Jag

Fick rosor hemskickade av min älskling idag <3

 Närbild

 Hela buketten


A night to remember

Vilken grymt kul kväll jag hade igår. Det tackar vi alla inblandade för.
Började med lite trevligheter hemma hos min klasskompis Angelica innan vi stapplade vidare mot fernandos, efter att vi gjort fernandos så drog vi oss mit Joar, stannade till vid torggrillen och köpte strips samt korv med papper.
In på Joar och stämningen var på topp, tog mig hem runt tvåtiden.

Småbakis idag, pappa lurade med mig till Västerås och helt ovetande tog han in mig på Elgiganten och jag fick välja ut en kamera. Underbara älskade fina pappar <3

Nu ska ja kolla klart på vinterspelen


FREDAG

Snart dags satt åka till skolan!
varför känner jag att jag är i sådant desperat behov av pengar?? GE MIG

Ska kika lite mer på vakna med the voice


Slut på veckan det är dags för fredags myyys... eller jag imorgon iallafall

Vilken dag det har varit. Full fart i skolan och efter skolan också för den delen. Dags för mig att krypa till sängs strax. Ska bara sammanfatta min morgondag kort, då jag inte vet om jag kommer in på datorn imorgon!

Skola
- Redovisa Kylskador för 2orna
- Försöka visa upp katetrisering
- Simma på idrotten
Köpa leggings med Ida
Hem och fixa mig
Ut och äta med bästa Ida
Hem till Angelica (?)
Vidare till Joar

Vi ses i dimman mina vänner <3


Sjukling

Det har varit lite dåligt med uppdateringar nu, men det beror på att jag är lite sjukling.
Är i skolan nu iallafall, för första gången på två dagar, skrev prov i morse och vi får se hur det gick med det. Nu sitter jag och Linda med vårat Kuba arbete, har kommit ganska så långt nu och det är intressant också. Well done.

Nu ska jag snart hosta vidare mot naturkunskapen




Sjukling

Hemma idag, vaknade i morse och hade så fruktansvärt ont i halsen! Rösten var väck och jag kände mig febrig så jag fick vackert sjukanmäla mig idag och sen somna om några timmar innan nån snubbe från Tele 2 ringde och väckte mig. Det ska han få fan för.

Ikväll blir det att åka ner och titta på dansträningen och köpa film av Isabel. Sen hem och vila igen
Ska försöka få lite matte gjord idag, men tror inte jag kommer fatta så speciellt mycket av det. Men hon får gå igenom allt igen med mig imorgon!

Ha det bra så länge


Personer och Platser som är en viktig del i mitt liv!


Norge, jag har alltid trivts väldigt bra i Norge. Normän är trevliga och glada vilket gör en själv glad. Dessutom älskar jag språket och önskar att jag kunde prata det bättre än vad jag redan kan. Vare påsk och sommar tillbringas hos min faster och farbror i Fredrikstad. En plats som alltid kommer ligga nära hjärtat.



Amanda Uddgård, Bästavän - Syster - Granne. 1994 växte en odödlig vänskap fram, det var det året du och jag träffades ute på gården första gången. Sedan dess har vi hört ihop helt enkelt, jag kan berätta allt för dig och du har stått vid min sida vid alla stora händelser i mitt liv och jag har alltid stått vid din. Födelsedagar, konfirmationer, din studen och snart min student, första pojkvännen, första kyssen och allt sådant. Du har alltid varit först med att få veta, du var är och kommer alltid vara min bästavän. Vi är också självskrivna brudtärnor på varandras bröllop. Vi vet vad den andra tänker utan att ens öppna munnen, som när din farfar gick bort i vintras. Du kom förbi och knackade på och med bara en snabb blick på dig visste jag vad som hade hänt.



Taizé, den mest fantastiska plats jag har besökt. Det är så skönt att åka iväg med festliga människor och bara få bara sig själv utan att be höva bry sig om tröjan matchar byxorna osv. Det är det heller ingen som bryr sig om. Jag kommer alltid minnas dagarna här med alla nya människor man träffar, alla lekar vi leker och alla kontakter man knyter. Jag vet inte hur många mailvänner jag har från olika delar av europa.



Dansen. Ända sedan jag gick i högstadiet och intresserade mig för dans när min nuvarande Coach hade en lektion för oss på idrottslektionen i skolan har jag varit fast. Jag sökte till en grupp när jag gick i nian där bara de bästa av alla sökande togs ut. Jag ställde upp med hoppet om att komma med, men med vetskapen att jag inte var tillräckligt duktig. Men jag kom med och sedan dess har dansen varit mitt sätt att leva. Kicken av att stå på scenen och ge järnet är det bästa som finns och att se sig själv förbättras för varje termin gör det bara ännu bättre.



Mamma, underbara superfina mamma. Det finns ingen som du och jag har dig att tacka för att jag är den jag är. Du är min förebild, "när jag blir stor vill jag bli precis som du" Du är en sådan stark person och du viker inte ner dig i första taget. Du oroar dig som alla mammor gör men du låter mig också få upptäcka livet på egen hand och lära mig av mina misstag så länge det inte är någon allt för galen idé jag har fått. Med dig kan jag prata om nästan allting.



Min underbara pojkvän Oskar som alltid har ställt upp för mig och stöttar mig i mina beslut. Du peppar mig till att gå min egen väg och skita i vad andra säger, du har lärt mig att mitt liv handlar om mig och inte vad andra tycker, tänker och vill. Du har fått stå ut med mycket men ändå aldrig lämnat min sida, det är jag dig evigt tacksam för. Du får ner mig på jorden när jag tappar fotfästet och fast jag skäller på dig allt för ofta så vet du att jag innerst inne älskar dig mer än vad som är möjligt.



Min fina Ida Eidenbrandt. Solen som lyser upp min dag. Du får mig alltid att skratta oavsett vilket humör jag är på och vilka galna saker vi råkar ut för. Vi har haft så otroligt kul ihop du och jag och vi har alltid så galet kul ihop, du är också min bästavän. Det finns få, mycket få personer som jag kan lita på men du är en av dem och du har alltid ställt upp för mig när jag behövt dig. Du är guld Ida.


Svenska svenska svenska

Sitter i skolan fortfarande och har precis skrivit klart min artikel till svenskan. Jag är väldigt nöjd själv må jag säga, snart är det dags för engelska. Orkar inte men lika bra att gå dit.

Ändrade planer för ikväll!
Blir matteplugg på egen hand ikväll, har inte råd att köra hem Alex sen så det sket sig. Synd där.


Knuffar in inledningen till min artikel här, kommentera gärna vad ni tycker 

Den förre länspolismästaren i Uppsala
 län Göran Lindberg, 63, sitter anhållen
misstänkt för våldtäkt och sexköp.           
– Han höll fast mig, det var chockerande.
Han ville att jag skulle göra saker som är
väldigt kränkande.
Hela tiden tvingades jag ha ögonbindel.
Säger ett av hans offer,
en flicka från Bandhagen.


Monday morning

Sitter i skolan nu. Ska snart ha klassråd angående studenten, känns så galet att det är så nära nu! Bara några månader kvar lixom.

Vaknade av klockan tio i sju imorse men smart som jag är så ställde jag om larmet till kvart över sju.  Shit happens.

Magknip AJ AJ.

Dagen ser ut så här med Skola och sen plugg med Alex (måste ta mig i kragen med matten)



Slutet på en myshelg

Vid fyratiden igår så bankade Oskar och Samuel på dörren och tog med mig till stockholm. Samuel bjussade på middag och jag anklagades för lättare mobbning när jag påpekade att pastan var lättuggad och bra, till saken hör ju att jag tycker ganska mycket om pasta som är lite för överkokt och går lätt att tugga. Men det var det ingen som trodde på, med pastakrydda på så blev det gott gott... Oskar gav mig också hans kapsylöppnar-ring, så generöst av honom.. Men den sitter fortfarande på mitt vänstra långfinger och där får den sitta ett tag till.

Kvällen bestog av beer-pong, alkohol och youtube tillsammans med Oskar, Samuel, Victor och Matte. Blev dock en tidig läggning, redan vid ett tro jag!

Idag har vi segat med film och sega ostbågar. Myspys
Nu kollar jag på blåsningen med mamma


Den bästa sommaren

Sitter och kollar på den bästa sommaren med mamma, underbart härlig film!
"Karameller äter man inte för att det är gott inte, det äter man när man har förtjänat det"

Snart kommer väl Oskar och Samuel farandes! Ja han duscha iallafall


Saturday

Hej min vänner
Vaknade ganska sent idag för att vara jag, gick upp och åt en brakfrukost och sen har jag kikat på lite dansfilmer och blivit nostalgisk. Nu måste jag hoppa in i duschen för jag har ingen aning om när min skjuts kommern, kan vara bra om man är klar då! Kvällen ser ut att tillbringas i stockholm hos Oskar och Samuel. Myspys

Have a nice day


bilder för bövelen

Ligger i soffan och kollar på Tillsammans, en helt crazy film. Tanken var att gå och sova men jag hamnade här.

Morgondagen ser ännu oklar ut, men en promenad ska nog hinnas med.

    

1, Jag med Creeps masken
2, Sweet dreams
3, Jag
4, Aaargh, förbereder sig för show
5. Jag och Marta - I'm on your side


Myskväll all by my self

Sitter i soffan med en skål popcorn och kollar på let's dance. Har fredagsmys med mig själv och det är fruktansvärt skönt också.

Jag har ju bestämt mig för att sluta med allt vad snask heter men jag kan väl få lite på helgen iallafall? Man kan ju inte bara klippa banden med godiset heller. Lite på helger får man lov att ta.

Just nu känner jag ett sug efter att träna, ja vill bara Nytta till mig och få upp flåset lite. Jag har dansen som är ca 180 minuter i veckan. Två lektioner á 90 minuter.

Terminens första danslåt är Stupid in Love med Rihanna. Mysig låt må jag säga... Coach har bra smak :)




Friday Night

Idag har flera klasskompisar tagit sig ett mysigt dopp i mälaren, Jag höll mig på kalla land och böt om på blöta klassisar. Nu sitter jag i köket på Nillas lilla pluttilutt dator.
Nu ska mamma kika designen!

Vaknas officiella musikvideo

God morgon God morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i köör. För er som inte märkt det så har dagen börjat på ett underbart bra sätt, fråga mig inte varför för det har jag inte listat ut ännu!

Som vanligt så kollar jag på Vakna med the Voice, vad skulle jag göra utan dem på morgonen, idag slipper jag gå till skolan, men nu är grejen den att jag ska ju ta tag i min hälsa nu, inte för att en är kass men jag ska motionera mera och äta rätt. Men just idag ska mina kära klasskompisar bada isvak jag står över på grund av att jag är lite småsjukling. Illa

Jag bara älskar Vaknas officiella musikvideo



En helt vanlig torsdag

Jag har just fått in min nya header :) Jippie!
Alla bilder där föreställer någon eller något som betyder mycket för mig. Sen har jag kommit på att jag tycker om grönt också, slog mig igår kväll bara sådär.

Idag då! Det har snöat nått så in i norden, öser ner lixom. Det össnöar. 

 x Skolan, sovmorgon till 10.25 idag. Sitter aldrig fel
 x Fixa lite till projektarbetet 
 x Promenad hem
 x Dammat lägenheten 
 x
Skördat och Odlat i Farmville
 x Dansträning

 

Tack Alex för hjälpen <3

 


Törsdag

Sitter i skolan nu och har precis jobbat lite historia och gjort klart enkäterna till vårat Projektarbete, känns skönt att det är avklarat nu! Sen ska jag bege mig hemåt och plugga lite mera.

Min dag:
 - Skola 
 - Plugga
 - Träna


Update

Nu är det dåligt med inlägg här. Men en trevlig nyhet är att en ny design är påväg som min kära vän Alex håller på att fixa åt mig. Även en anna kär vän, Robert håller på att fixa. Det här kommer bli intressant, och båda har två olika order av mig också. Men jag är mer inne på Alex nu eftersom han har senaste idén och den jag vill ha mest.

it's complicated


RSS 2.0