Galna familjen på semester

Jag sitter och chattar med pappas kompis på fb och vi pratar om resan till Bulgarien som vi gjorde ihop sommaren 2007. När ja tänker efter så var det fan den sjukaste resa som någonsin gjorts tror jag, eller nej kanske inte men det var inte normal någonstans.... och vi hade ju iallafall tur med vädret.

Utan att gå in på detaljer så hände följande utan inbördes ordning.

-----

- Pappa slår flinten i bussen när vi kliver av vid första hotellet, blodbad

- Vi beslutar att byta hotell pga avståndet till själva stan och stranden, kasst hotell... under all kritik... spindlar, mögel och trasiga dörrar/lampor osv osv. Mysigt? Inge vidare men vi hade sol på balkongen

- Pappa klättrar mitt i natten över flera rangliga balkonger för att ställa sig vid min fotände och skälla. OBS han hade bara kallingar på sig

- Mitt i natten upptäcker jag att min handduk blåst bort, skickar ner en medresande att hitta den... han får på nån slags vattenanordning och flyr, morgonen efter hade vi en insjö precis under balkongen

- Vägen till mainstreet var till vänster och sedan rakt på, pappa hittade inte. Kom fram till att han har nog smådåligt lokalsinne

- Synen av pappa när han "solar sidan"... ord är överflödiga, alla inblandade vet vad jag talar om

- Öl till frukost

-----

Nu orkar jag inte försöka minnas fler saker men en sak är säker, pappa gjorde verkligen resan oförglömlig. Han är inte klok och helt enkelt bäst <3



A long long time ago I can still remember

Hittade massa bilder från skolan, gud vad jag skratta när jag såg dessa haha.

















Bilder som utlovat


2 kg godis fördelades i 4 påskägg.


Tänker inte ge mig på att försöka stava till namnet på stället, men för jävla fint är det


Den bjuder jag på ;)




Nuså

Orkade inte blogga igår så jag lät det vara helt enkelt :) Påskhelgen i Norge har varit helt jäkla fantastiskt, faktiskt så har det varit rikitgt perfekt med väder och allt. Såklart var kameran med och jag ska ladda över alla bilder om en stund, sen så ska jag ta och rensa datorn på massa som jag inte behöver ha kvar. Typ gamla bilder och sånt.

Igår så kom jag hem runt fem och började tvätta och fixa sen kom V och honom körde jag hem framåt kvällskvisten idag efter att han plockat isär datorn (!) kändes som den låg i fyra miljoner bitar när de egentligen bara var typ 3 haha. Men den går, kom fram till att jag köper en ny på fredag. Sen har jag och min bror ätit thaimat till lunch. Jag tog arlset ur vagnen och lagade kvällsmat idag, host host.

Somsagt så kommer bilderna upp lite senare :)


See you next week

Nu beger jag mig till Norge med pappa över påsken. Kommer hem på tisdag eller onsdag. Jag har ingen riktigt koll på det än haha men det  gör inte mig någonting.


Note to self

Se till att Ipoden är fulladdad och ta med laddaren.

Farm Frenzy drar mycket batteri :P och jag är helt fast i det  spelet och det  går faktiskt skapligt bra för mig också.


Utfyllnad

Medan ni godingar läser det här så sitter jag nog i personalrummet och har rast. Skönt att jag redan fått lite tider både på Orion och på dagis så jag får inte lite pengar till sommaren.

Ikväll har jag mina planer ordnade för mig, slutar jobba halv nio och efter det är det packa i ordning det sista och sen ska jag kolla BB hela kvällen, kollar på mitt 24/7 och sen på tvn. Det är kul att det börjar hända lite mera nu än i början.

VALBORG 2010



Det var skoj, men VALBORG 2011 kommer blir Kaos, Spårat, Galet you name it. Komm er bli bäst

11.48

Som vanligt somnade jag på soffan när jag skulle se någon film på tv1000 nu på morgonen. Jag är inte skapt att ligga ner och se på film, jag sover alldeles för mycket nu för tiden men men. Kanske lika bra att sova upp sig lite så jag orkar jobba hela eftermiddagen och kvällen.

jobbar 13.30-20.30 sen blir det hem och packa ihop det sista.


Bakom mina solglasögon

God morgon!

Uppe med tuppen idag känner jag, men såg ingen anledning att ligga kvar i sängen idag av någon knäpp anledning. Så sitter och stirrar stint på molnen utanför ihopp om att med någon slags tankekraft kunna flytta på dem. Om jag lyckad eller inte, det återstår att se :)




Sleepy

Tanken var att jag skulle kolla på Komisarie Späck men som vanligt när jag ligger ner och ska kolla på film så somnar jag. Vad är det med mig egentligen? Kanske all denna sol som gör mig helt dåsig i huvudet? Haha nått är det iallafall och där var filmen slut. Jag som fan inte ens sett liiite typ.

Nu blir det till att packa inför norge så jag slipper göra det imorgon fm och på torsdag så åker jag ju  :) ÄNTLIGEN

17.08

Har varit nere på stan idag och hittat ett par solglasögon :) Slapp åka till uppsala och leta iallafall.

Idag har jag hunnit med att handla lite saker till Norge, hämtat linserna hos mamma, Köpt solglasögon, tvättat.

Varför ska det finnas Idioter som håller sig kvar i tvättstugan på andras tid? Inte helt okej om ni frågar mig. Min tvätt var inte klar när min tid var slut men jag packade snällt ihop mina saker och hängde upp de som inte var tort hemma. Kl 13.00 var jag ute med buller och bång.

Lite bilder medan jag är i tvättstugan









Nej men titta här då, fanns inga nycklar så jag får snällt vänta på att pappa kommer hem med nycklarna. Hoppas ingen har hunnit ta min tid då bara !

Breaking the habit

I don't know what's worth fighting for
Or why I have to scream
I don't know why I instigate
And say what I don't mean
I don't know how I got this way
I know it's not alright
So I'm breaking the habit
I'm breaking the habit

TILLÄGG

Igår slog vi nytt besöksrekord IGEN :)

tror en liten tår av lycka rullar ner för min kind.. (Nä så blödig är jag inte, det är kraffs på linsen)

Det är fest i hela huset

Sitter och kollar på Big Brother nu (vem är förvånad? haha) Jag kan faktiskt säga att jag är lite småförtjust i deras låt, den är ju långt ifrån den bästa jag hört men jag gillar den.

Nu är Annie ute, kommer inte göra någon skillnad i huset om du frågar mig haha, ganska menlös människa. Nästa som jag vill ha ut är Roddan. Den saken tåler jag inte.


Nej men jag hittade hit idag igen

Dagen har spenderats med min goa kusin Emilia, vi har varit ute och gått (!) haft picknick med filt och allt på min altan, börjat kolla på film, ritat, badat i badhuset och ätit mjukglass på torget i solskenet. Var visst en mycket trött Emilia som satte sig i bilen med sin mamma hem framåt kvällningen (Bildbevis finnes i min telefon) och det är en mycket trött Marika som sitter i soffan och skriver.

Bion igår var riktigt bra, det var bara vi tre i salongen så vi kunde breda ut oss bäst vi ville och skrika om vi ville. Väldigt skönt faktiskt och sen bar det ut till koffsan med två tomtar till och vi gjorde upp en sjukt bra eld och grillade kycklingmarsmallows... Oskar ville få dem att Implodera. Mina brann osv. (Bilder finns och kommer upp imorgon om jag orkar)

Bio

Ikväll är det water for elephants med mina tomtar som står på schemat.
Imorgon är det kusindag med minstingen Emilia som gäller, dvs att badhuset är en självklarhet under dagen. Tur för mig att jag älskar att bada :D




Mina nya tröjor



Walter


Bilder från igårkväll


Föreställningen var försenad ca 30 min men det gööör inget :)


Amanda tycker det är tråkigt att vänta


Walter gav tips på storbildsskärmen "Dear Walter... How do I stop the aging process?   W: I'll sat bathe with a toaster"


Walter och Jeff


Walter och Jeff igen

Walter var klart roligast under kvällen, brukar tycka bäst om peanut men ikväll var Walter favoriten. Efter Walter kom den klockrena Achmed the dead terrorist


Achmed och Jeff


Achmed och Jeff igen


Peanut och Jeff


Peanut, Jeff och José


Förresten, visste ni att...

Jeff har gjort alla sina dockor själv förutom Peanut?


Achmed the dead terrorist har en son? A.J

Vilken kväll

Var ju som sagt på Jeff Dunhams föreställning igår och fyfan så kul. Jag skrattade så jag fick kramp i magen, tills tårarna rann och tills jag inte längre fick luft. Helt klart värt varenda öre jag pröjsat för det där och Amanda uppskattade showen också vilket var kul :)

Måste säga att Jeff Dunham är ett jäkla geni, jag vet en som ska gå när han kommer tillbaka iallafall och Amanda och jag köpte såklart med oss varsin Walter T-shirt. Who the hell cares!!! och en bild på sötingen.

Innan var det leva rövare i stockholm som stod på schemat och några solglasögon hittade jag inte :/ Men belönade mig med en tröja för att jag inte shoppat något på rean :) Så många bilder togs faktiskt inte men de som ja tog lägger jag upp lite senare :)

Marika i ett nötskal

Nu har jag fan i mig packat i biljetterna i väskan, (MARIKA FÖR HELVETE TA RÄTT VÄSKA MED DIG NU!!!) Har ganska så precis fixat mig klart och dessutom stoppat jackan i väskan. Det är ju förfan för varmt med jacka ute nu tycker jag, har hellre en extra tröja på mig. Haha skulle vara så typiskt mig att åka iväg utan biljetter, mobli osv.

Haha men en gång tog jag med mig pappas nycklar på en 24hs kryssnig. HAHA jobbnycklar och allt. Han var inge glad på mig då (a)

Bra start på dagen

Solsken ute, gårdagens BB avsnitt på datorn och lite choklad bredvid mig. Det är ju trosts allt lördag :D

09.52

Godmorgon sunshines!

Idag ska Amanda och jag åka till huvudstaden! Ska bli så sjukt roligt och jag får fan inte glömma biljetterna (vilket jag drömt att jag gjort 2 gånger nu). Sitter och kikar på Miami Ink nu och ska fortsätta med det, tror jag höll mig i sängen inatt också haha inget som saknas direkt just nu ^^


Nattblogg

Nu ska jag ta och gå och lägga mig faktist så jag är pigg och glad till imorgon då jag och Amanda ska till stockholm. På schemat står min shopping, jag är faktiskt i mycket stort behov av solglasögon så det får jag köpa :) Sen middag någonstans, förslag? och efter det ska vi skratta ur våra inälvor i Globen tittandes på den store Jeff Dunham.

Haha god natt och sov gott, ska ta massa bilder imorgon. =)

23.15

Har nått nytt besöksrekord idag, fan vad nice :) Kan det bero på incidenten med min tandborste inatt? Haha kanske ska skriva lite mer om alla sjuka och knäppa saker jag gör ibland. Men jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle gå i sömnen och gömma min egen tandborste.

Så ja för er som missat de (?) så gick jag tydligen i sömnen inatt och lade min tandborste i lådan med alla pizzamenyer typ. Hittade den nu ikväll när jag skulle se om vi hade menyn till vita elefanten.

Nu överväger jag att låsa in min tandborste som jag köpt på dagen idag.


hahahahha snacka om att jag är sjuk i huvudet xD

UPDATE!

TANDBORSTE ÅTERFUNNEN!!!





Clever tjej

Gnäll

Måste faktiskt gnälla lite nu, för min del är det sluthandlat på Halens kan jag säga.

I typ januari eller februari köpte jag hem Zumba och har sedan dess väntat på räkningen som skulle komma i efterhand. Men räkningen kom inte och igår kom en halenskatalog hem till mamma (jag bor hos pappa nu) och mamma var nära på att bara stuva undan den men öppnade av en ren slump och mellan alla reklamblad som också kom med låg en räkning instoppad med en påminelse avgift på 50 kr. Fine 50 kr är inte mycket men de är inte kul att pröjsa sådär.

Och varför i hela helvete skickar man en räkning sådär? Skickar man dem inte i separata kuvert? Undrar jag hur många som bara kastar de där eller stuvar undan skiten. Var ju nära på att hända mig.


Nej Halens dissar jag nu och för alltid.



Svensk vs Norsk shopping

Jag är så sjukt shopping sugen så det finns inte. Vill köpa hem massa nya fina vår och sommarkläder.
Men jag får vänta drygt en vecka till sen så får jag shoppa igen.

Kan ni tänka er att de har bättre shopping i Norge än i Sverige? haha. Kommer ihåg i somras när vi var i Svinesund (ligger i Sverige) som är ett sjuuukt stort shoppingcenter, på ett par timmar hade vi inte hunnit med halva ens. Iallafall så var det mitt i summersale ruschen. Det som är så typiskt för Sverige är att när de är rea så har dom oftast några ställningar med halvdana kläder. Jag fick med mig mycket fint från New Yorker iallafall där dom har rätt bra rea faktiskt.

Men så gick jag in på Gina Tricot i Norge (där dom faktiskt också har summersale) och där var det en liiten liiten del i butiken som INTE var på REA. Sen var resten på 29 och 45 kr. Då var det en lagom stor butik med. Sådär ser de ut i nästan alla norska butiker jag varit inne i... I LIKE.

Och de bästa är att kläder inte kostar mer i Norge, de ganska exakt lika som i Sverige :)

Fantastiskt väder.

Godmorgon! Kan man annat än att vara glad i det här vädret? Idag blir det iallafall en promenad och sen ska jag följa med mamma och fixa med bilar. Varför måste det vara så struligt för? haha

Nu sitter jag med balkongdörren öppen, spotifylistan på och ska strax göra i ordning lite frukost.

Hade en skitskum dröm inatt, drömde att jag och amanda var i globen och skulle se Jeff Dunham och såklart hade jag ju glömt biljetterna hemma. Blev massa strul med det där och sen så var vi plötsligt på min baksida och blir attackerade av en tvärilsk björn. Kastar en boll för att locka bort den (Smarta tjejer) och så kommer morsan farande i nattlinne och skäller på björnen så den försvinner. Hmm någon som kan tyda den drömmen eller?

Tror jag drar till med vårklädsel idag faktiskt.

All you have to do is cry

Nu har illamåendet släppt och jag har ätit två Marie Kex... ska göra i ordning lite mat snart tror jag. Pappa kommer nog hem om ett tag också =)

Någon mer än jag som väldigt gärna vill se Water for elephants?

Väder update

Vill bara tala om att jag har 31.6 grader på framsidan i solen då, men ändå



Sjukling

Mår inte så överdivet på topp idag så har inte bloggat något. Inte igår heller och det är av den enkla anledningen att jag gick hem från jobbet med misstänkt magsjuka. Mått lite illa idag med och inte vågat äta nått riktigt, druckit ett glas blåbärssoppa och ätit en tugga paj bara. Känner mig inte vidare hungrig heller så bar det bra med det.

Har precis kollat senaste Harry Potter filmen, tror jag är den enda som inte sett den på bio faktiskt. Men men nu har jag filmen iallafall så tyckte det passade bra att de den nu när jag ligger hemma och inte har något speciellt för mig.

Nu ska jag spela lite Zombie Lane och sen se lite big brother tror jag bestämt.

12.36

Yo!

Sitter färdigpackad och redo att dra till jobbet, packat har jag gjort för att jag åker till pappa ikväll och sen om en vecka så åker han och jag till Norge för att hälsa på min farbror och faster :) Ska bli riktigt skönt att komma bort en stund. Dock kommer jag inte blogga någonting under tiden jag är borta eftersom då stänger jag av mobil och sitter inte vid någon dator. Kopplar bort livet i Sverige en stund och fyfan så skönt det är ska jag säga er.

Men bara för att jag inte ger någon form av livstecken på ett par dagar betyder det inte att jag inte kommer sakna alla gobitar här hemma.

Norge:





Nej nu måste jag börja få fart på mig själv. Ha de bra :)
Skriver nog igen när jag är hemma, har inte hunnit göra några inlägg idag.

Shoppingsugen

Alltså jag tror ingen vettig människa kan förstå hur väldigt gärna jag vill shoppa just i detta nu! Blir inte bättre av att sitta och plåga mig själv med att kolla in bloggar där andra shoppar utav bara helvete.

Men får tänka lite att jag faktiskt har pengarna kvar sen och mitt sparkonto har skjutit i höjden (mild överdrift) den här månaden och det är faktiskt acceptabelt.

trött tjej

Godmorgon!

Fasen vad jag sov gott inatt, känner mig mycket piggare idag så ikväll ska jag jobba 16-21. Hade ytterst lite feber igår och sen imorse helt feberfri. Ska snart sätta mig och äta lite frukost.

:D

Känner mig piggare nu, har dock lite feber men jag mår för övrigt rätt okej faktiskt. Åh jag har sådan lust att visa alla hur min tatuering kommer se ut men det kommer jag inte göra, iallafall inte förän den sitter på mig. Nästa uppdrag är att få tag i en skrivare som skriver ut med färg.

Miiiiih

Tjockt vare

Ligger fortfarande i soffan och kollar på Top Cat, kommer ni ihåg det programmet? Jag älskade det när jag var liten!
Är även sjukligt (Haha) sugen på nått tjockt från Mc Donalds, men eftersom jag är sjuk ska jag inte ut och åka och därför hålla mig hemma, ska bara få någon att köra åt mig. Vem känner sig manad? nå nå nåå?

+

Övning Amanda

Hej igen era rackare.

När jag gick i skolan (omvårdnadsprogrammet) så fick vi ofta ställa upp som skademarkörer åt räddningstjänsten, alltså leka offer när de övar.

Jag och Eda fick spela skadade i en cykelolycka samt i ett hus där en fest spårat ur och så var jag också med på deras stora övning Amanda. Så v. 21 är det dags igen, då ska jag vara med och vara skademarkör fast i västerås denna gång. Har fått med mig några glada tjejer som också är med och leker. Sjukt kul är det iallafall.

Här är två bilder tagna förra året    (Foto: Tomas Lindgren)


Riktigt ful vad jag iallafall ;) Hade en brännskada på Axeln


På väg ut till båten.


Egen bild, så såg min axel ut

Småseg

Mår lite bättre idag men är fortfarande helt tjock i nästan och har ont i halsen :/ Har ingen feber nu och inte ont i huvudet på samma sätt som igår. Det är mer som om hjärnan är för stor och håller på att trycka sig ur asch de är svårt att förklara.

Har även fått min tatuering färdig och jag är överlycklig, nu ska den bara sättas på kroppen. Den är 100 % och har en mening. Tänker inte lägga ut en bild på den, hmm undrar om jag vill lägga ut en bild på den över huvud taget ifall någon annan jäkel snor den. Jag vill ju vara ensam med min tatuering.

Ännu en gång, tack till världens bästa som gjort den åt mig. Du vet vem du är :)

Söndagskväll

Sitter här i soffan som en annan slashas och kollar på Big brother... vem är förvånad? ;)

Hoppas faktiskt att Rodney åker ikväll, förra veckan röstade jag kvar honom vilket jag ångrar bittert nu, han har ju spårat ur totalt och har verkligen sjunkit i mina ögon. Patrik kan vi kasta ut nästa vecka, sen Annie efter det och så Madde efter Annie.

Nu ska jag kolla vidare och sen kolla på efterfesten live. Basshunter kommer ju in i huset och det får jag ju bara inte missa alltså.


Vaknade hemma hos mitt gos imorse efter en utekväll med min bästa Amanda. När jag vaknade hade jag sån sjuk jävla huvudvärk att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Trodde först att det var baksmälla bara men nääru det var de inte. Kom hem vid sextiden och då hade jag feber. Vad social jag måste ha varit som sov hela dagen nästan av och till. Hade det dock väldigt mysigt medan jag var vaken.

Jaha och nu har sveriges befolkning gjort mig besviken genom att låta svinrodney vara kvar i huset!

Pics










Båten var lite krasslig, jag tog bilden i Norge för ungefär ett år sedan


Fin utsikt :D Stog i ett svinhögt torn uppe på ett berg


Min stora lilla älskling <3


Min stora lilla älskling blev kompis med en liten valp.


Sommar på Grönsö <3

Nu fåre vara nog


Uppe med tuppen

känns faktiskt som tuppen fortfarande sover, inte jag att vara vaken så här dags när jag är hemma. Är jag på jobbet är det en heelt annan sak faktiskt. Men men, läkarbesöket kallade.

Ringde för några veckor sedan angående min leverfläck på ryggen som har förändrats, typ börjat växa utåt och lite sånt tjaffs. Så ja ringer ner till VC och ber om att få boka en tid. Tanten som svarade hade nog en dålig dag eller så är hon helt fel för jobbet. Hon var tjurig och ville knappt ge mig en tid. Men jag fick övertala henne och jag fick en tid iallafall så nu kollar läkaren och han säger att den kanske kan vara elakartad och att han helst velat ta bort den med en gång, men att jag bara var bokad på 15 min och då hann han inte ta bort den.

TJI på kärringen som svarade i telefon som sa "Det är väldigt sällan man åtgärdar sådant" Sen måste jag vänta 3-4 veckor efter ingreppet med att åka på solsemester eller sola solarium för ärrets skull. Det kan jag nog leva med ;)

HAHA vad slut i huvudet jag är

Haha snacka om PMS freak jag är nu, sitter somsagt och kollar på Big Brother och de har precis visat delen där gurkan inte får någon kebab... Alltså jag sitter och grinar, tycker så sjukt synd om gurkan. Han lever ju typ för sin kebab och sen se nästan alla andra sitta och äta utan att han får smaka.

Gubben då :(

VÄNNER!!!

Besöksrekord idag igen :)

Känns skojeliskojskoj :D ;)

Jag är lite upptagen

Sitter och kolla på Big Brother med Mamma, till och med så hon kollar och skrattar. Fantastiskt ju!

Reklamen är snart slut och jag måste kolla vidare, snacka om busy woman.

Ville bara göra er uppmärksamma på...

... att jag faktiskt är på väg hem från jobbet nu om inget annat kommer ivägen.

Big Brothers tysta minut.

Såg klippet på deras hemsida och lär väl komma på tv ikväll så för er som inte sett klippen eller nått utan vill vänta till ikväll ni kan ju sluta läsa med en gång.

De som följer BB har väl inte missat att de har skolvecka därinne, och på Patriks SO lektion så fick de frågor om vad som skett i världen under tiden de har varit i huset. De får då veta bland annat om de som skett i Japan och de bestämmer sig för att ha en tyst minut för alla drabbade. Riktigt fint gjort måste jag säga och jag blev nog lite rörd när jag tittade på klippet också (Skyller på PMSen)

Dock lite respektlöst av Roddan att säga som han sa när Simon föreslog en tyst minut "Men är inte det lite homosexuellt?"


Husläkaren imorgon

Som ja skrev i inlägget innan så ska jag ju till husläkaren imorgon, har en leverfläck på ryggen som inte är riktigt som den brukar vara så känns bäst att kolla upp den på en gång. Har inte solat på säkert tre veckor nu och jag VILL sola, börjar bli blekfis igen nu ju. Inte helt okej.

Halv nio på morgonen ska jag vara på plats somsagt, tidigt tidigt.

Morgondagens planer

- Ska till husläkaren vid halv 9 imorgon bitti... DOH jag trodde det var halv tio, tur för mig att jag kollade almanackan nu.

- Jobba 13.30 - 21. Skulle egentligen börjat 16 men det är APT möte och nån måste passa, såklart jag ställer upp för laget lixom : )

- Kolla Big Brother, en självklarhet på kvällen numer.

- Sova tidigt.

She's a maniac


Ett menlöst tillägg typ?

Hallå igen!

Nyss tagit mig i kragen och gått upp samt stoppat i mig frukost. Duktig tjej.
Sitter och kollar på Big Brother Live nu och imponeras lite över vissa deltagare på deras idrottslektion. Tänk att roddan var mer vältränad än Patrik, kanske inte överallt men ändå.

10.21

Godmorgon! Här ligger jag fortfarande i sängen som någon slags överjäst säl. Haha det är ungefär så jag känner mig men det är rätt skönt också faktiskt. Börjar halv två idag och det är inte helt knas det inte.

Ska snart pallra mig upp och packa ihop mina pinaler och så innan jag ska till jobbet, sen kör pappa hem mig till mamma när jag slutat vid halv nio.

Ska tidsinställa några fler inlägg också som kommer upp under dagen när jag jobbar och sliter. Ordning på mig fan!

Nattbloggning

Ojskipojski

Nu sattes det nyss besöksrekord på mig och det gillas massor!

Gick rätt bra att jobba idag, men det är fasen inte lätt med huvudvärk och mensvärk på samma gång. Och inte heller när saker inte riktgt sker som planerat heller. Men det löste sig rätt bra tillslut och när jag slutat så åkte jag hem till V en stund och kollade Big Brother sen for jag hem igen. Haha så menlöst det lät men det var det iallafall inte, slökollade först på lite annat. Det är fan skönt att bara ligga och se på tv utan att behöva tänka också.

Sen en rask promenad hem efter att jag lämnat bilen hos mamma, kändes lite som en powerwalk i heels haha. Har sessongsinvigt (stavning?) mina bruna klackar för iår nu.


sommaren 2009

Big Brother

Eftersom jag egentligen inte har något vettigt att skriva så skriver jag lite om Big Brother istället haha.

Jag ändrar hela tiden åsikt om vem som borde åka ut. Förra veckan var jag helt inställd på att Patrik skulle ut, en menlös sak som inte tillför så mycket till programmet men sen så började jag störa mig på Vanessa och Sonias sätt att resonera om saker och ting, visst att man ska säga vad man tycker direkt till personen men att bete sig som småungar gör inte dem till bättre personer precis. Sonia gillar jag men Vanessa kunde jag inte med sista dagarna hon var i huset.

Patrik får gärna stanna i huset för min del nu, han har ändå visat att han kan bita ifrån och han kanske kan försöka slita sig loss från Madde lite tycker jag, man måste inte sitta ihop med varandra dom bor ju ändå ihop för guds skull.

Så på söndag så tror jag att det är Annie och Madde som är nominerade faktiskt, man märker knappt av dem i programmet och det känns lite som att de håller sig utanför gruppen, men vad vet jag.

12.24

Ska alldeles snart börja röra mig mot jobbet, har precis klätt på mig och sminkat mig lite så nästa projekt blir att borsta tänderna. Funderar på att ta med mig alvedon ifall jag får ont i magen, det är ingen höjdare att jobba med sån jävla mensvärk som jag kan få ibland.

Skulle tagit en promenad på morgonkvisten men jag orkade inte, somnade om istället haha!


Nu ska jag skriva ett eller två inlägg som jag tidsinställer så det finns nått att läsa medan jag är borta!

God morgon

Solen försvann precis och jag har rätt precis vaknat. Idag står jobb på schemat 13-20.30. Först så ska jag äta frukost och kolla lite på tv tror jag, borde nog kolla hur det går för mig i Zombie Lane. Tack Jovana för att jag blivit helt nere i det spelet.

Satt ock kollade på resor igårkväll och blev ännu mer sugen på att åka utomlands. Funderar på att resa någon gång i maj typ, ska försöka få med mig någon också.


Jag i mitten!

Duktig tjej!

Pappa och jag tog oss en promenad på 50 min, var faktiskt riktigt skönt ute men blåste lite kallt. Känns rätt skönt i benen nu måste jag säga och kanske till och med kan ha träningsvärk imorgon eftersom jag inte rört på mig på riktigt länge haha och det känns faktiskt. Kanske dags att börja komma igång nu, ska bara få med mig den där förbannade motivationen också.

Om en stund är det Big Brother

I'm the worlds greatest

Min lediga dag idag, känns bra trots att den inte bleb så ledig haha. Mamma hade vikariebrist på jobbet så jag ställde upp och tog mig dit över lunchen så jag har jobbat 2 timmar idag. Håller på att bli sjuk också så jag orkade faktiskt inte jobba längre än så, kände sista halvtimmen hur slut jag var i kroppen och huvudet.

Nu ligger jag här med värsta mensvärken också, datorn får agera vetepåse just nu eftersom jag inte har någon här hos pappa.

Note to self: Ta bort den om några min, glöm inte i somras då du fick en jävla brännskada av fanskapet. Fortfarande lite flammig på låret, inte okej.

I'm that star up in the sky

Mår inte bättre idag men ska ta mig i kragen och gå upp till jobbet iallafall, har inte ont i kroppen iallafall men på nått sätt så känner jag mig ändå överkörd.  Jobbar 13-20.30 idag och samma tid imorgon, känns skönt att slippa gå upp vid sex iallafall.

Nu ska jag kika vidare på big brother och sen se om det är nån vits att spela lite poker sen kanske. Är ju inget kul om det bara sitter en tröttmössa till vid bordet.

Nya studentbilder

Hittade några bilder som jag inte lagt ut på bloggen tidigare, från när jag tog studenten som min kära gudmor Anne har tagit. Eftersom jag inte har något bättre för mig så kan jag ju dela med mig av ett par.


Kramkalas med moster


Kramkalas med Kusin


Bjuder på den där ;)


Amanda och jag <3


Ilsken tjej säger godnatt

Sitter i soffan och irriterar mig så sjukt på min sk. lillebror. Jag förstår inte vad fan det är som är fel på honom, han kan verkligen inte vara i samam rum som mig utan att han måste gå mig på nerverna, han beter sig verkligen som en jäkla småunge, gör ALLT för att jag ska bli arg.

Suck så less jag blir!

Har inte mått så bra idag så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu så jag orkar med att jobba imorgon! är 13-20.30 som gäller. Jag är trött och arg, inte klokt vad en människa kan göra mig så sjukt irriterad!


RSS 2.0