Amanda <3

 
 
 
 
 
 
Sitter och tänker på hur otroligt glad jag är som har Amanda tillbaka i mitt liv, fast jag visste egentligen hela tiden som vi var ifrån varandra att vi skulle hitta tillbaka till varandra, vi har något speciellt hon och jag. En humor som ingen förutom vi förstår och vi behöver inte ens säga något för att den andre ska förstå vad vi tänker.
 
Vi är som systrar, vi är systrar. Vi har växt upp ihop och gått igenom livets alla faser (so far) tillsammans och vi kommer stå vid varandras sida genom resten av livet, I just know it. Vi har varit självskrivna tärnor på varandras bröllop så länge jag kan minnas. 
 
 
Åh herre, nu måste jag springa ner till tvättstugan! 
PUSS

10.56

 

Vet inte om man kan säga god morgon när klockan är snart elva? Själv har jag varit vaken sen halv tio ungefär, stoppat i mig frukost och ska snart ta och sortera skittvätten, har tvättid klockan ett idag så har och göra där till klockan fyra ungefär. Sen får vi se vad kvällen bjuder på! 
 
Just nu sitter jag och kollar in smycken på miniinthebox och svär en smula över att sidan är så vansinnigt seg idag. USCH 

Myskvällarna

 
 
 
I fredags bjöd min kärlek på middag, grillat kött och potatis i ugn med morötter och lök samt en hemmagjord brunsås med svamp i. Jag dog en smula av all energi han lade ner på matlagningen. Jag fick inte hjälpa till förän på slutet, så innan satt jag på trappen i solen och lekte med Ebba (hund), kollade till grillen mellanåt och kollade på hästarna som gick och betade i hagen. Till middagen så slog han på stort och bjöd på rödvin! Han är inte alls ett fan av rödvin haha. Min finaste fina prins <3

Min betydelse i ordet kärlek

 
Hallå! 
Har tillbringat helgen ute på landet hemma hos min kärlek, igår var vi och grillade i äppelnäsgrund (Heter det så?) med hans syster Sofie. Det var en sjukt mysig och rolig kväll med kanonunderbart sällskap. Sen åkte vi hem och kollade på greys anatomy, Sofie är nog mer besatt än vad jag är :D 
 
Idag hat vi bara degat framför tvn och framåt kvällen åkte vi in till Enköping, köpte med oss mat från Vita elefanten och satte oss på en filt i klosterparken och mest bara njöt. 
 

Jobbad och klar

 
Hallå! Jag hinner inte skriva värsta långa inlägget nu, har på känn att hjärtat snart kommer förbi och hämtar mig. Ska ut till honom på landet och mysa med greys. Jadå Sofie jag har packat ner boxen så jag glömmer den inte! 
 
Gick hur bra som helst att jobba idag, hur skönt är det inte att sitta ute i solen och kolla på när barnen leker? Blåsa på ett skrubbsår här och reda ut ett litet gnabb där, livet leker! 
 
Till middag värmde jag en matlåda, så himla praktiskt att laga MASSA mat en gång och sen frysa in och plocka fram en annan dag ! 

Drömma går ju

 
Här ligger jag i sängen och är småtjurig för att jag inte kommer komma iväg i sommar, jo Norge ska jag ju till som alltid! Men jag vill åka bort en vecka eller ett par dagar med mina kompisar. Helst av allt vill jag till öregrund/gräsö eller östhammar. Hargshamn var rätt svårt att hitta okej stugor i. Men anledningen till att jag vill just dit är att jag tillbringade mina sommrar i de trakterna när jag var liten. 
 
Det var rätt dumt att hettsa upp sig över det för jag insåg precis att jag kommer inte komma iväg i år heller. Får väl nöja mig med en dagsutflykt men jag skulle så sjukt gärna vilja åka dit ett par dagar, jag har ju velat åka i flera år... Se om somrarna är detsamma nu som de var när jag var liten. 
 
ASCH, nu är jag grinig! godnatt

eftermiddag



Om ungefär en kvart ska jag traska upp till dagis och vara där en stund. alla tider ger pengar :). Ligger i min säng nu och kollar lite på tv och tycker det är bra förfärligt att solen försvann. Funderar på att äta spaghetti och köttfärsås ikväll, lutar åt att det blir det.

Instapic

 

Bästa serien

 
Hallå!
Imorse vaknade jag av en trevlig händelse... not! Sängen brakade ihop för mig så låg med rumpan i golvet, lätt förvirrad börjar jag meka med det där och pappa kommer till undsättning med skruvar! Tur att jag har honom <3
 
Igår tillbringade jag kvällen med Aggelito, i vanlig ordning gjorde vi en makabert god sallad och drog igång några avsnitt av sons of anarchy, vi är på säsong 4 nu och det är så jäkla spännande. 
 
 
 
 
Ska jobba nån timme idag på eftermiddagen så ska ta och kasta in mig själv i duschen strax och sen snygga till mig lite kanske. Börjar bli dags för en hårfärgning igen! Sattsar helt och hållet på att bli brunett till sommaren igen, back to normal! Har ju varit rödhårig över ett år nu. 

städat och klart

 
Ska alldeles snart ta och knalla upp till mammas jobb, ska följa med henne och fixa lite saker. Ska ta och snygga till mig en smula snart också men tänkte bara skriva ett snabbt inlägg bara. Vet väl egentligen inte om jag har nått särskillt speciellt att skriva haha. Händer inte så mycket i mitt liv just för tillfället! 
 
Imorgon och på torsdag ska jag jobba lite iallafall, längtar! 
 
Undrar om man ska slå till med spaghetti och köttfärssås ikväll? Kör på ett litet storkok och fryser in matlådor så slipper jag stå och laga mat varje kväll för det är extremt tråkigt haha. Igår blev det min kycklingpasta, bjöd pappa på en portion också och det verkade populärt :) 
 

Tisdag

 
Hallå!
Har varit vaken sen klockan nio ungefär, har hunnit med att städa hela lägenheten och ätit en riktigt mumsig brakfrukost. Nyss haft en trevlig tjej över som köpte ett par skor av mamma, jag var lite av en mellanhand där kan man säga ^^ HÖ HÖ.
 
Ska hem till mamma vid ett och sen så ska en tjej köpa en jacka av mig vid tretiden ungefär. 
 
 

20.49

 
Hallihallå!

Har tillbringat helgen med min kärlek! Vem är förvånad? haha, har för en gångs skull varit inne i stan hela helgen! Men igår åkte vi ut till honom och umgicks med hans härliga syster. I lördags var vi ute med Dannes kompisar, första gången jag träffade de flesta av dem. Hade hur kul som helst och drack nog lite för mycket kanske men vad gör det? Hade kul och har inga minnesluckor och Danne tog hand om mig haha ;P 
 
Igår var det illamående deluxe, räksallad till lunch och pizza till middag, sen chips och cola mys på landet framför massa repriser på sexan :) Det var min helg det! 
 
Adjö sålänge 

Kväller

 
Kväll! 
Observant av mig, lika observant var jag när jag tog en bild till Amanda från badet... porrigt! Or not, hela bilden ledde till en uppgift, FIND MY TOE mohaha ibland överträffar jag mig själv med finurliga påhitt. Innan badet så gjorde jag mina 70 squats, varför får jag ont i nacken av det? Shit min kropp är verkligen fucked up.
 
Imorgon ska jag jobba, 7.30 - 15.30. Alltså flera timmar med ljuvliga kids och trevliga kollegor. Hur tur har inte jag att hamna på ett dagis där jag har så trevliga kollegor? Gillart. 
 
Sen kommer min kärlek hit och vi ska laga tacos. Sen blir det nog bara myspys resten av kvällen. 

HEJA HEJA

 
Ska ta och göra mina squats alldeles snart, hade tänkt att jag skulle gymma idag men det blir nog inte så! Fick ont i bröstet förra gången och det känns inte helt okej i kroppen idag, så fort det släpper ska jag prova igen och fungerar det inte då heller så får jag helt enkelt kolla hjärtat lite nogrannare. 
 
Men squatsen har jag inga undanflykter till, lika bra att köra igång dag 4, 70 stycken. HEJA MIG

15.19

 
Huah varit en lång dag idag och den är inte slut ännu. Men nu tänker jag ta ledigt i allt vad jobbsökande och ansökande heter. Hållit på sen 11 idag och har fortfarande lite kvar som ska ordnas men det tar jag pappas hjälp till senare när han kommer hem från jobbet. 
 
Nu ligger jag i soffan med världens värk i nacken som sträcker sig ner i hela ryggen typ, och kollar på top model. Har väl inget mer att skriva om just nu, ska försöak hitta nå kläder att ha på mig på lördag. Då blev det visst utgång med Dan och hans syster :) Skojsigt. 
 
Saknar min Dan <3

<3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag har en känsla

 
att ikväll kommer alla få ligga.... HAHA
oj så rolig jag känner mig, men skämt åsido nu. Sitter i soffan hemma, det kliar i fingrarna efter att få komma igång med saker och jag har ingen aning om VAD jag vill komma igång med förutom träning och jobb. Nu ska jag ligga i som en böld i arslet på mig själv och köra stenhårt. Hämtar jag inga barn imorgon så kommer dagen tillbringas på gymmet och med jobbsökanden. Kanske inte ska sitta med datorn och telefonen på gymmet men när jag kommer hem, ska nog dra ner relativt tidigt imorgon bitti.
 
Sjukt taggad på att gymma nu på eftermiddagen! HEJA MIG
Haha fan vad mycket det skrevs om träning nu, vad är det för fel med mig?

Nu har jag bestämt mig!

 
Hade en period för ca ett år sedan, jag och Sofe körde fuego 2 ggr i veckan och sen gym utöver det. Provade på lite andra pass som aerobics och core och sånt, men fuegon var det roligaste. Iallafall om ni frågar mig! Körde på bra och jag gick ner 10 kilo på 7 månader. Fattar ni? 10 KILO!! Hur mycket som helst, har inte gått upp allt än men gått upp ca 4 kg så de ska ner igen plus ytterligare några kilo. Så från och med idag så kör vi på nytt, Gym minst tre dagar i veckan och squats på det.
 
Nu jävlar
 
 
 
 

Dag 3

 
Inne på dag 3 nu. Pratar såklart om Squat challenge, idag är det 60 squats som gäller, fixar jag lätt... hä hä. Asch nej men jag tror jag fixar det lätt, ska ringa lite samtal efter det och ta ett bad. Gud vad det var länge sedan jag tog mig ett långt bad. 
 
Imorgon är det vilodag, får se om jag ska hämta barnen imorgon annars blir det en vända till gymmet. Eller om jag går upp lite tidigare och cyklar ner på morgonkvisten. Då  skulle jag känna mig bra duktig. Ska jag nog fan göra! Ta en vända till gymmet ikväll också kanske? Mohaha vad sugen jag blev nu. 

11.12

 
Idag tog jag en liten sovmorgon till klockan 10. Det behövde jag nog haha för var verkligen helt slut igår, men under tiden jag kollade på biggest loser så gick jag nog över på reservbatterierna och kunde inte somna sen, just typiskt. Men jag satt på ett pod program på P3 och sen somnade jag nog ganska fort tror jag, känns som det iallafall. 
 
På eftermiddagen ska jag passa ongarna, ska hämta dem efter mellis idag tänkte jag. 

hö hö hö

 
 ''
 
 
 
 
 
 
 
 

Träna

 
Sitter i soffan och kollar på Biggest Loser, har tänkt på att Stadium gör jävla bra reklamer. Man blir så sjukt sugen att komma igång och träna och bara ge allt man kan när man ser den där reklam filmen. Hur bra är inte det? Jag är sugen på nya skor, lite "lättare" att ha på gymmet så kan jag promenera och förhoppningsvis snart börja springa i de jag har nu. 
 
Bra att jag sitter och äter kakor samtidigt haha. Hoppsan nu börjar programmet igen, jag kommer med ett till inlägg senare idag. Ska klura ut något att skriva om då.
 
 

12.57

 
Nu har jag tvättat klart, fy tusan vad skönt det är med tvätstuga, att få allt rent och torrt på en gång är helt underbart. Sen är ju nackdelen att man inte kan tvätta precis när man vill men det är väl sånt man får ta om man vill ha rena och torra kläder. Jag är nöjd. Har precis bytt om och ska alldeles snart gå iväg och hämta mina små battingar, tänkte att de får gå hem tidigt idag och jag bor ju så himla nära minstingens dagis så det tar mig typ 3 min att gå upp. 
 
Vet inte riktigt när jag kommer hem ikväll, kanske kan mobilblogga i eftermiddag om min telefon tillåter det, inget att räkna med! Men nu måste jag röra på mig, adjö

Bara så ni vet

 
Åh herre min skapare! Jag lyckades sätta fel maskin på 60 grader, hoppas att de kläderna klarar sig! Har nog inget känsligt så men ändå haha. Blir spännande att se om jag har nå kläder kvar efter det här lilla äventyret som jag utsatt dem för. 
 
Ska ta och stoppa i mig lite frukost nu tänkte jag, nam nam nam. 

måndag morgon

 
God morgon!
Haha idag kan jag faktisk skriva det, eller? är det för sent för morgon? 
Jaja har varit uppe sen halv 10, gjort mina squats och packat ihop tvätten, ska ut till tvättstugan nu faktiskt och tvätta. Sen ska jag städa lägenheten och vid halv två cirka så ska jag hämta barnen och umgås med dem i eftermiddag. Hur mysigt? 
 
Måste ge mit ut nu, vi hörs mer senare
 
Adjöken 
 
 
 
 

Squat challenge

 
 
Min käre vän Sofie utmanade mig idag, kan ju bara inte tacka nej haha. Drog med mig Amanda som jag skrev innan så vi kör tillsammans och pushar varandra. Får se om jag får med mig Sofie imorgon också, inte Sofie som utmanade mig utan Sofie som är Dans syster. Haha måste på något vis skilja damerna åt... Den får jag fundera på under tiden som jag kollar på Face Off.  
 
Nej men började som sagt idag, kändes lite i knäna och i benhinnorna, inte så mycket men lite. Får hoppas på att det går över med tiden. Imorgon är det 55 squats som gäller. 
 
 
 
 

.

 
Hej hej hemskt mycket hej! 
Helgen har tillbringats på landet hos min kärlek så har inte bloggat just på grund utav det, hon kan ju mobilblogga tänker ni. Jo så tänkte jag i början också men tji fick jag då internet suger därute mitt i ingenstans. Telefonen över lag fungerar ju inte över huvud taget så.. eller nästan haha. 
 
Men har iallafall haft en kanonmysig helg. Ska snart ut och sätta mig vid tvn hos pappa en stund innan jag kommer tillbaka, har givit mig in på något riktigt riktigt idag. Fick med mig bästie också så skriver mer om det om en stund.
 
Adjöken sålänge.
 
Jag är så äckligt snygg på bilden till höger... Inte konstigt att Dan föll som en fura

Bye bye red

 
Nu sker det grejer, inga stora grejer, rätt små grejer faktiskt. Men grejerna som sker är att mitt röda svall byts ut mot ett brunt svall. Har varit röd hårig snart ett år, om inte mer? Asch sak samma, trivs jäkla bra som rödhårig men kanske bättre som brunett? haha jag minns inte därför som jag slängt i en toning och trivs jag så blir det permanent. 
 
Det här har jag kladdat i själv, hur fansen ska det se ut när det är torrt och klart? Haha vad jag minns så har Soffan hjälpt mig de senaste gångerna, hon kommer nog gråta när hon ser resultatet. 

del 3

 
Konflikter... så många konflikter jag har hamnat i på grund utav att jag mått så dåligt. Jag är så osäker att jag knappt kan lita på någon och det slutar alltid i att det blir konflikter på ett eller annat sätt. Det är så fel att skylla på depressionen säger de, är det de? Jag vet ju att allt orsakas av att jag mår så dåligt inombords och jag kan inte styra hur jag tänker alla gånger. Sker saker för snabbt så hinner inte hjärnan reagera innan de negativa tankarna är där och har de väl kommit... ja då sitter de där. Åter igen den där triangeln.
 
En negativ tanke slår mig som jag inte hinner reagera på och den styr då i hur jag känner. Vilket kan vara ledsen, arg, upprörd osv beroende på situationen. Jag kan inte hindra de känslorna som kommer i samband med tanken och det resulterar också i hur jag agerar. Pratar/smsar innan jag hinner tänka efter om det verkligen var så smart att skriva just så eller säga just det där. Jag får utbrott som inte alls hade behövt bli utbrott och i vissa fall kan jag bli aggressiv. I de fallen drar jag mig undan så jag inte gör något som kan skada någon eller mig själv. 
Blir jag aggressiv så svartnar det framför ögonen på mig och jag tänker inte över huvud taget, jag kan börja kasta föremål omkring mig och börja slåss. 
 
Alltså, summan av kardemumman är helt enkelt att jag inte kommit så långt i min bearbetning av det här och nej det går inte över bara för att man inte längre går och pratar en gång i veckan. Det krävs att jag jobbar på det hela tiden, vilket jag gör men som ingen ser. Men varje dag, varje timme är en konstant kamp för att  hålla den Dåliga Marikan i bakgrunden och inte ge henne tillräckligt med space. Men som jag sa, kommer det saker för fort som min hjärna inte hinner analysera så hinner jag inte med. Då får hon övertag och sätter igång sin process att göra mig osams med mig själv och min omgivning. För jag förtjänar inte att ha vänner, speciellt inte så fina vänner som jag har. 
 
Jag skulle nog faktiskt vilja säga att i många fall... så kan jag skylla på depressionen MEN det betyder inte att jag inte ska tänka på det till nästa gång och FÖRSÖKA tänka innan jag agerar. Lättare sagt än gjort, har man inte varit i den här sitsen själv då vet man inte att det tar tid. 

Del 2

 
Man kan inte säga till en person som är depprimerad att bara lägg av, skärp dig, ryck upp dig... Det går inte, bokstavligen. Det är så lätt att säga det men så gott som omöjligt att göra det. Det är en sån lång process att ta sig tillbaka upp igen, att gå med ett äkta leende tar tid. Men att sätta på ett fejkat leende går snabbt, allt handlar om den där triangeln... Som jag svurit över den och som den har hjälpt mig.  För er som inte förstår denna simpla bild. Tanken styr hur du känner, som i sin tur styr hur du beter dig och beteendet påverkar sedan tanken. Eller i motsatt riktning... I all enkelhet, det sitter ihop. 
 
 
 
Jag och T kom fram till att jag var som två olika Marikor (T är hon jag gick på stödsamtal hos innan KBTn började). Den bra och glada Marika och den dåliga Marika.
 
Den bra Marikan fanns alltid med i bakhuvudet, visste lite egentligen men fick inget utrymme för den Dåliga Marikan tog alldeles för mycket plats och intalade mig för mycket dumheter. Kunde vara allt från att känna ren och skär avsky när jag tittade mig själv i spegeln. Jag såg inget fint alls, över huvud taget. Jag nästan äcklades av att se mitt eget ansikte, och när folk sa motsatsen... då ljög de, min familj ljög, mina vänner ljög och den Bra Marikan ljög.
Hade jag gjort mig i ordning, sminkat mig snyggt och hade schyssta kläder på mig så kom den Bra Marikan fram och jag kände mig helt okej. Men genast var den Dåliga Marikan där och åter igen så kände jag mig som världens äckligaste och hemskaste människa. 
 
Det gällde inte bara mitt utseende utan också min personlighet, man kan nästan säga att jag mobbade mig själv utan att kunna styra det. Den dåliga Marikan tillät mig inte att tänka positivt vilket helt enkelt gjorde mig till en jäkligt negativ person. Jag kunde hänga med mina kompisar, har supertrevligt och vara glad. MEN ett enda ord eller en kommentar som förändrade min tankegång kunde dra ner mig på två sekunder. 
De ville inte ha mig där, De säger så bara för att vara snälla, Du är inte det minsta välkommen hit, 

Då var hela kvällen förstörd, jag orskade ofta dålig stämmning så tillslut bestämde jag mig för att vara hemma, i min hjärna var jag ju ändå inte inbjuden. De var helt enkelt för snälla för att säga ifrån. 
Men någonstans i bakhuvudet så fanns ändå andra tankar
Varför håller jag på såhär? Det är ju mina vänner, 

Men den dåliga Marika hade alltid överhanden. 

Min bästa vän

 
ÅH jag kan inte beskriva hur glad jag är att jag har fått tillbaka min bästa vän. Hade en period då vi inte hördes alls, och det var över ett år. 
 
Mantisen och jag har växt upp ihop, varit med om allt som hör uppväxten till ihop och vi ska inte tala om alla minnen vi har. Sen är vi så fruktansvärt lika varandra och vi tänker lika och fungerar lika. Lika störda båda två.
 
Vi har en sån där humor som bara vi förstår, folk skrattar åt oss men inte för att de förstår utan de skrattar åt oss för att vi är så sjukt jäkla knäppa och fullkomligt onormala. 
 
Den här perioden vi var ifrån varandra så växte vi, jag tror faktiskt våran vänskap behövde den för att överleva, herregud vi satt ju så gott som ihop. Att komma hem från skolan och kolla vad man fick till middag.... usch lät tråkigt, sprang över till Amanda och slet upp dörren, sparkade av mig skorna och stövla in i köket "Vad blir det för mat?" I bland lät det mycket godare "Kan jag äta här?" jadå, väldigt sällan man fick ett nej och lät det inte alls gott så stövlade man hem igen. På den nivån var vi och eftersom vi bodde grannar så sågs vi så gott som dagligen. 
 
Vi är mer vuxna nu, haha kan man fan inte tro. Men vi vet vart vi har varandra, ska nog mycket till för att vi ska bli osams eftersom vi fungerar precis lika dant och det visste vi inte innan... konstigt nog. Asch jag är bara så himla glad att jag har min bästa vän tillbaka och att jag har en brudtärna på mitt framtida bröllop. För ingen kan ta den platsen <3 Ingen kan ta den platsen som du har i mitt hjärta heller <3
 

del 1

 
Jag vet inte om jag skrev om det i höstas eller inte, men i höstas gick jag in i en måttlig depression. Den var på gränsen till att jag skulle behöva knapra piller men jag och min psykolog bestämde oss för att jag skulle försöka kämpa utan tabletter. Sagt och gjort, det gick okej... För varje vecka som gick så mådde jag lite bättre och efter sju träffar så tyckte inte B (psykologen) att jag behövde komma mer om jag inte själv kände för det. Hon ansåg att jag kommit så pass långt att jag skulle klara mig på egen hand men att hon alltid finns ett samtal bort närhelst jag behöver det. Att den klassades som måttlig var för att jag inte var "nere" konstant utan kunde ha bra dagar eller bra "halvdagar"
 
Vad vill jag säga med det här inlägget egentligen? Jag vet faktiskt inte, jag behöver nog bara skriva av mig och dela med mig, kanske bara det ena eller det andra. Ingen aning. Men jag skriver i vilket fall. 
 
Jag gick i KBT som står för Kognitiv Beteende terapi, orkar inte förklara det så googla om ni är intresserade. Jag fick uppdrag varje vecka, B kallade dem för läxor. Jag skulle skriva ner händelser som gjorde mig ledsen och nedstämd samt hur jag tänkte, vad jag kände och hur jag agerade. Det hjälpte att komma dit på måndagen och prata ur sig, reda upp alla trassliga tankar och gå igenom det jag skrivit ner. 
 
---
Jag hamnade ofta i konflikter och det gör jag fortfarande, det beror på min osäkerhet som grundar sig så sjukt mycket i depressionen. Jag var osäker innan men det förvärrades så mycket, under hösten då flera "vänner" som inte visste hur de skulle behandla mig eller vara mot mig helt enkelt bestämde sig för att sluta höra av sig. 
Idag skiter jag fullständigt i de människorna, de som stått vid min sida hela vägen är de som verkligen är mina vänner.
---
 
I början av hösten låg jag i sängen hela dagarna, klarade inte av att jobba. Jag pratade med min dåvarande chef och hon tyckte jag skulle sjukskriva mig. Jobbade som vikarie då så alla mina inbokade tider togs bort. Jag praktiskt taget tvingades upp på kvällarna av några kompisar som ville ha med mig ut och hitta på saker, få mig att tänka på annat. Jag drog på mig en leende mask och följde med, men innerst inne hade jag inte kul. Jag längtade bara hem till min säng.
Jag åt knappt någonting heller, en varma koppen soppa om dagen! Det var så lätt att ljuga när jag var ute, hemma sa jag att jag åt ute och till kompisarna sa jag att jag åt hemma. Fanns ingen aptit alls. 

trött

 
Har egentligen varken lust eller ork att skriva nått nu, har väl inget att skriva alls egentligen... inget som rör resten av omvärlden iallafall! Så i brist på annat så bjuder jag på lite instagram, i vanlig ordning
 
 
 

Duktig

 
Känns bra att vara igång igen, gick en vända i spåret idag men kom på när jag var mitt inne i skogen att jag inte alls ville gå längre, så ringde Sofie och pratade och då gick det lättare att ta sig runt faktiskt :) kom hem för en stund sedan och så tränade jag lite hemma samt strechade. 
Ska snart in i duschen och sen ska jag laga mat till la familia och efter det ska jag ut till min kärlek på landet! 
 

11.41

 
Idag vaknade jag vid nio, men kände inte riktigt för att gå upp då så låg i sängen och lyssnade på radio. Faktiskt riktigt härligt att ligga och dra sig lite. Gick upp för nån timme sedan och stoppade i mig rester från middagen igår till frukost. Nu ligger jag i soffan och väntar på att det ska bli eftermiddag så jag kan ge mig ut på en promenad, får bli samma runda idag som förra veckan! 
 
Snart dags att börja gymma igen, snart :) 

Norge

 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

INSTAMOMENTS

 
Mannen i mitt liv med sin bas <3
 
Min bästa vän och jag för typ 18 år sedan. Lika söta idag som då
 
Fredagsfirande med mamma
 
Bokläsning på altanen
 
Frukost på sängen <3
Snyggt med rosa strumpor (y)

21.41

 
Asch nu har jag varit dålig på att blogga IGEN! Herregud skärp mig, men helgen har tillbringats med min kärlek i vanlig ordning haha. I fredags bjöd han på mat, som jag inte kunde låta bli att krydda till lite haha, i lördags låg vi länge i sängen och läste varsin bok och bara mös, åkte in till stan igen på eftermiddagen och handlade lite. 
Kvällen bjöd på grillning (årets första) och lite alkohol... lite mer än lite. Amanda och Patrik kom över också, likaså tvåan.
 
Tvåan är mammas bästa kompis Åsa, som jag kallar mamma2 och nu har jag förkortat dem till ettan och tvåan. Enkelt och bra. 
 
 

duktig chey

 
 
Fick som jag skrev ett ryck och gav mig ut på en powerwalk. Hur skönt som helst! Tog mig runt 6.2 km på ganska exakt en timme, men jag är nöjd med tanke på hur länge sedan det var jag tränade, kom hem och blev sugen på tonfisk, tur att det är rätt nyttigt haha. Så åt tonfisk och grönsaker och nu ska jag in i duschen. Ska bara hinka i mig mitt 3e vattenglas, gud vad törstig jag blev
 
Heja mig! 

Snyggast på stan

 
Idag har jag fått umgås med min fina vän Moa! Hon har varit i Australien i typ ett år och innan dess sågs vi alldeles för sällan, men nu har vi pratat och pratat och skrattat och fjantat oss hela eftermiddagen och vi har bestämt att vi måste ses lite oftare än vad vi gjort. Vi bor ju trots allt ändå ganska så nära varandra. 
 
Kikade in hos Agge på Ignition (gud hoppas jag stavade rätt där, annars får jag stryk) och han gav oss en exklusiv rundvandring och så rättade han till mina kläder, japp tur att man har honom. Sen tankade vi cycklarna vid farliga hörnan och så begav vi oss hemåt igen. Jag skulle åkt till amanda men närå, hon skulle äta middag den lurifaxen. 
 
Jag idag... haha... rim... humor.......kul -.-
 
Det här däremot.. HUMOR :D 
 
 

Norge

 
Har inte bloggat på hela påsken, "no shit, sherlock" tänker ni! Men för er som känner mig så väl så har jag varit i Norge över påsken med pappa och hälsat på släkten. Kommer bättre bilder lite senare när jag har för över från kameran till datorn.
 
Har bland annat varit och sett nordens största modelljärnväg, inte för att mitt intresse lutar åt modelljärnvägar what so ever... men det var coolt! Annars har vi inte gjort så mycket, jag köpte ett par skor som jag egentligen inte har råd med men det skiter vi i! Halvkassa Instagrambilder
 
 

RSS 2.0