Nothing comes easily

 
Ligger i sängen och ska väl sova snart. Mår inte alls bra i kroppen, har ont så gott som överallt, mår illa så fort jag äter. Nej det är ingen graviditet här inte jag lovar. Det är något annat, orkar knappt någonting med håller huvudet högt och ler, då slipper man frågorna. Har inget svar på frågorna ändå vet inte varför jag mår såhär, men det är som det är. Jag orkar knappt upp ur sängen på mornarna men jag krigar mig igenom varje dag och krigar ännu hårdare på jobbet för att hålla orken och humöret uppe.
 
Jag är kanske stark på utsidan, men just nu känner jag mig som en oklar sockerkaka.... degig och svag på insidan som knappt orkar hålla uppe utsidan.
 
 

Duktig tjej AB

 
Sitter i soffan och stoppar i mig en skål med youghurt. Inte skålen då men innehållet mumsar jag glatt i mig. Fick misshandla flaskan eller tetran eller vad man kallar saken youghurten ligger i när man köper den. Såklart var de där plasskyddet rikskasst så gick ju sönder när jag skulle dra bort den, fick börja bråka med kniv, sax och svordomar men sen så. Stolt över min seger har jag nu satt mig här. Om en timme väntar jobb 13-20.30 och sen bara hem och chilla tror jag. Får se vad som sker.
 
Har varit duktig å städat mitt rum, dammat, plockat, dammsugit och bäddat rent i sängen. Nöjd chey. Dessutom kört igång en maskin med tvätt.
 
Lite så kände jag mig nyss. Men ack så fint det blev
 
 

Sommarlista

 
Eftersom hösten börjar närma sig med stormsteg nu, kallt kallt ute så tänkte jag att i väntan på att orken att städa mitt rum ska infinna sig så gör jag den här finurliga listan som jag sett på några andra bloggar.

Var tillbringar du sommaren?
Hemma i Enköping och i Norge en vecka.

Med vem?
Familjen och mina vänner

Vilken låt är du besatt av i sommar?
Besatt och besatt, men flytta på dig har ju spelats flitigt överallt

Vem ser du helst på Allsången (LOL!)?
Rebecca och Fiona

Berätta vad du vanligen gör en solig och varm sommardag på semester.
Jobbar? Nej men om jag är ledig samlar jag ihop kompisarna, packar grill och fotboll och drar iväg till stranden

Berätta vad du gör en sjukt regnig sommardag.
Degar framför tvn med datorn i knät eller beklagar mig över den svenska sommaren med kompisar

Vem ser du fram emot att träffa i sommar?
Släkten i Norge förståss

Gillar du att sola? Bada?
Jag älskar att bada, oftast först i och sist upp, sola är också okej om jag solar ryggen för då kan jag läsa samtidigt. Men blir ganska lätt rastlös

3 böcker du vill läsa i sommar.
Har snart läst ut Livet Deluxe, som jag jobbat på i en halv evighet nu.... vad hände med mig och mina böcker?

Vilken är din bästa: sommardrink/dryck?
Iskall Cola i glasflaska, glasflaskan är viktig

Vilken är din bästa: “sommar-look”?
Oj, ingen aning

Efter hur lång tid känner du att du lämnar landet och e redo för att vara tillbaka i stan?
Ingen aning, evigheter sedan jag var en längre tid på landet.

Kommer du vara med på Pride??

Berätta nåt sjukt sommarminne.
Oj har så himla många sommarminnen men nå riktigt sjukt minne tror jag inte att jag har direkt.

Finns det någon downside med sommaren?
Den här sommaren var väl rätt downside? Var ju knappt någon sommar alls

Vilka festivaler kommer du upplevt när sommaren är slut?
Peace and Love <3

Använder du spf? Isåfall: vilken faktor?
Neh är lite dålig på det faktiskt.

Kan du tända en grill? Vad har du helst på grillen?
Klart jag kan, är grym på det. Helst en mumsig köttbit och majskolvar

Är det lättare att älska sig själv på sommaren?
Har ingen aning, konstig fråga.... over and out


21.31

 
Hallå där i höstmörkret, ja det är fan höst nu! När jag stog och väntade in bussen förut idag så var det förbannat kallt ute, trots att jag stog i solen. Så hösten är här och sommarn verkar slut, kan gråta en liten skvätt över det senare. Nyss pratat i telefon med min Gulljovana, blev så glad när hon ringde, trots att viber strulade satan så blev det ganska så bra iallafall.
 
Var ner på ett aerobicspass med flickorna vid halv sju och efter det intogs snabb mat och sen iväg till Fanna IP och lira lite fotboll. Jag gjorde ett mål idag faktiskt, ganska stolt över mig själv. Så nu sitter jag här och ska snart in i duschen sen blir det nog lite mys med mamma om hon fortfarande är uppe då :)

Bilder

 
Kanske ska ut å fota lite idag? Var länge sedan nu och kanske bra om jag inte tappar allt nu när jag väl är igång? Är ju låångt ifrån bra men tycker nog att jag fotar okej iallafall. Lägger upp lite bilder som jag fotat under tiden som jag lärt mig inställningar. Håller fortfarande på att jobba med ljus och fokus men det kommer bli bra tillslut. I hope :)
 
 
 
 
 

Helgen

 
Helgen har spenderats med mina vänner som vanligt, känns nästan som vi sitter ihop ibland haha. Nej men kräftskivan ute hos Matilda blev riktigt bra trots många avhopp. Kvällen slutade ganska tidigt för några överförfriskade medan vi andra droppade av efter hand. Har lite bilder som jag snott av matilda att bjuda på so here you go.
 
 
 
 
 
 
 
GnamGnam style
 
 
Blev kvällsdopp också
 

.

God morgon!
Gårdagen spenderades med jobb på eftermiddagen och sen träning på friskis. Fuegon var inställd så vi körde ett medelpass istället så här sitter jag med träningsvärk från helvetet, iallafall i rumpan och i magen. Hoppade över armarna då jag fortfarande har ont i armen.
 
Ska snart eller om en stund möta upp mina flickor på stan och köpa det sista inför kvällen och kanske nå nytt och fint och tjusigt att ha på sig.
 
 

17.25

 
Sådära ja, då kom regnet även idag. Sitter och uppdaterar yr.no varje jäkla timme typ ihopp om att molnet ska övergå till en soool. För er som inte redan  vet så väntar årets kräftskiva och det är jag och mina ladies som styr den. Kan inte bli annat än jävligt lyckad. Var på systemet nyss och handlade så jag klarar mig utan huvudvärk, hör du det Sofie? (ett internt skämt, inga alkisar här inte)
 
Ska snart göra mig redo att dra ner till friskis och köra ett pass fuego. Kan rekomendera det om ni inte testat det innan och om ni tycker om att dansa. Det är riktigt skojigt.
 
Världens bästa tomtar, + Aggelito förstås

Dagens planer

 
Handla med mamma
Jobba 13-16
Handla med Simon och Wille
Träna
Chilla

11.28

 
God morgon! Vädret känns lite bättre idag än vad det var igår, sitter i köket och pratar med mamma och äter frukost. Har varit iväg till systemet med mamma och kollat ut vad jag ska köpa senare ikväll när jag åker med Simon och Wille, hade inte plånboken med mig och då kan det ju bli lite svårt.
 
Jobb i eftermiddag 13-16 på dagis och sen åker jag iväg med grapparna och handlar. Så himla taggad.

Word

Foto

16.48

 
Herregud vad det ordnas och planeras inför lördagens kräftskiva/poolparty. Och jag är så sjuukt taggad så det finns inte. Har skrivit massor med jag har aldrig frågor, kollat upp enkla regler till ölkubb. Hittade ett så simpelt som möjligt som vi kör på, just nu pratas det om välkomstbål.
 
Har lite lekar på gång och känns som det flyter på riktigt bra nu :) HÄRLIGT

Goddagens

 
Hallådär i lingonskogen.
Vaknade egentligen för massa timmar sedan men har inte kunnat blogga eftersom internet inte har fungerat som det ska. Så har kollat på greys anatomy fram tills nu ungefär :) Idag vet jag inte riktigt vad som sker, kanske ska klippa ihop lite flera "jag har aldrig" kort. Ni vet drickspelet jag har aldrig?
Kom på idén att man kan ju göra massa egna kort, ifall man får idétorka och inte kommer på något bra så kan man bara ta ett kort eller så kör man kortleken igenom. Kom iallafall upp över 100 kort :)
 
Men de sista vi gjorde blev inte alls så bra så får nog åka ner på stan och köpa mer papper till de första, de var iallafall billiga, 20 kr för ett skitstort ark som gav 64 kort. Så det har jag råd med just nu. Kanske träffa Simon ikväll och snacka lite skit, det visar sig om tid ges :P
 
 
 

mina B-rudar

 
Goooodmoorgon solstrålar!
Vaknade rätt tidigt av mig själv idag, inte helt fel må jag säga. Dagen tänkte jag tillbringa på lugnaste möjligaste sätt och så ska jag träffa Sofie såklart också. Hur kan man INTE ses när båda är lediga frågar jag mig? Kanske planera lite mer inför lördag? 
 
Haha känns som jag så gott som lever ihop med Matilda och Sofie fast vi inte bor ihop så känns det som vi ses så gott som jämt, och här kan vi ju spräcka myten om att 3 tjejer inte kan umgås ihop utan att det blir bråk. För det kan minsan vi göra och inte fan bråkar vi heller. Inte ens tjatar lite på varandra? eller jo det kanske vi gör men vi bråkar iallafall inte och vi har rätt kul ihop. 
 

I am a rockstar

 
Hallå i stugorna! Här sitter jag och lyssnar på musik som jag älskade för några år sedan och som faktiskt är bra. Varför snöar man in sig på det man lyssnar på för tillfället och typ glömmer det andra? Hmm knas egentligen, jag har typ glömt bort riktigt bra låtar just för att jag har snöat in mig på det jag lyssnar på nu. 
 
Kvällen har iallafall tillbringats med mina fina vänner, en tur till bresse och tillbaka in till stan för lite donkenfika. Simon och Soffan anslöt och Widman och Widen frånslöt innan donken. Så nu sitter jag hemma, med ont i magen och lyssnar på p!nk. Ska snart röra mig uppåt till sängen och dra på en film å somna till, hur länge sen var inte det?
 
Och en sak till, JAG SAKNAR MIN BÄSTA VÄN I AMERIKAT!!!
 
 

Senaste dagarna i bilder

 
 
 
 
 
 
 

.

 
Städade bort lite minnen idag, det vill säga att jag tog ner foton och lade undan i en låda. Det tog emot väldigt mycket måste jag säga. Sen efter det så blev det uppackning och allt sånt samt städa lite i sovrummet. 
Vad jag än gör så sköljer minnen över mig, när jag stog där och sorterade kläder och packade ner saker i lådorna i byrån så kom minnena från lägenheten när vi hade storstädning. Hur bra det gick och att jag saknar det också, saknar att städa lixom, hur sjukt är inte det? 
 
En sak jag kommer sakna otroligt mycket är fiskarna och de jobb vi har lagt ner på akvarierna och allt sånt. Våra utflykter till fiskaffärer och bara gå och titta hur länge som helst. Det blev våran grej liksom, hade vi inget för oss så drog vi å kollade in fiskar. Nu har jag inte ens ett akvarium kvar, från att ha haft tre till inget. Och jag är inte säker på att jag vill ha akvarium just nu heller, fast jag saknar det så mycket. Men det var ett intresse som växte fram gemensamt och det blev helt enkelt vår grej, våra fiskar. 

Ny kamera

 
Ska ut och röra lite på mig med Matilda snart, leka lite med kamerorna. Vet inte om jag sagt att jag har köpt mig en systemkamera? En äldre pentax visserligen men ändå. Håller på och lär mig inställningarna just för tillfället och sånt. Tycker det är lite onödigt att en del köper värsta kamerorna och sen struntar i att lära sig inställningarna utan kör på auto hela tiden verkligen. Kan man inte ha en vanlig digitalkamera då? eller? haha vad vet jag? 

11.36

 
Här har man inte bloggat på lääänge på grund av omständigheterna och jag trodde jag tappat alla mina läsare men istället på de två-tre inlägg jag gjort senaste tide så har jag istället nått besöksrekord. Hur stört är inte det? 
Jag vet inte om folk kanske tycker bättre om att läsa om när man mår dåligt eller nått? jag vet inte.
 
Men jag kommer numer blogga när jag orkar och jag tänker skriva om det jag behöver skriva om. Kan inte lova att det blir flitigt bloggande från min sida närmsta framtiden då jag som ni förstått inte mår jätte bra alla gånger och jag vill lägga mitt fokus på annat. 

Det börjar bli dags

 
Mja, precis som rubriken säger så börjar det bli dags nu. Dags att plocka ihop bilder och minnen och stoppa undan, såklart inte alla bilder och minnen men de som är pussigull minnen. Det gör för ont att se dem varje dag så jag lägger undan dem så jag kan ta fram dem när jag känner att jag vill minnas och titta :) 
 
Men jag kan inte helt släppa känslan av att det är över, går omkring med en märklig känsla i magen hela dagarna, vaknar med den och somnar med den. Vet inte vad den betyder och jag vill inte ta reda på det heller. 
 
Överlag så mår jag lite bättre och bättre hela tiden men kan komma stunder då jag bara vill sätta mig ner och gråta hysteriskt en stund. 

ord

 
Torsdag! Snart fredag. 
Känns som om jag blir tokig ibland, ena stunden känns allt okej och nästa så känns det som jag ska gå i bitar. Jag förstår inte hur det kunde bli såhär. Jag är så otroligt ledsen för att det slutade vara Vi, men samtidigt så himla glad över att vi fortfarande är vänner och kan umgås med varandra.
Men rätt var det är så kommer tårarna och ångesten över att jag är ensam.
Jag har världens finaste vänner runt mig men jag känner mig ändå så otroligt ensam. 
Men jag lever och går vidare med livet, och tur är väl det antar jag.
Det här har varit de längsta dagarna i mitt liv och trots att jag sett till att göra saker så gott som hela tiden och umgåts så mycket med mina vänner så känner jag ensamheten.
Men jag kämpar vidare och försöker vara stark. 

Tankar

 
Sitter på golvet, är inte ens redo att lägga mig i sängen som fortfarande luktar Dig, jag har själv insett att det här är bäst för oss båda. Vi funkar inte ihop som par och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag fortfarande har kvar min bästa vän i dig. Så mycket smärta jag känt idag kan jag inte minnas att jag någonsin har känt.
 
Jag är inte redo att lägga mig i sängen, knappt redo att gå ute eftersom jag ser minnena av oss överallt, bara de bra sakerna som vi haft vilket kanske är tur och bra. Men de glada minnena gör mig just nu bara ledsen.
Trottoaren från Agge och Sofie hem till dig, där vi hittade stoppskylten som du ville ha med dig. Wickmans där vi åt ute tillsammans första gången innan din träning, innan vi ens var tillsammans. McDonalds där vi hängde hela tiden i början, idag gjorde det ont att sitta på just den platsen som jag på något sätt sett som vår plats. Det kommer bli bättre med tiden men nu känner jag att jag måste få vara ledsen och få gråta när jag känner att jag behöver det.
 
Knappt ätit på över ett dygn, fick i mig en halv hamburgare och sen kändes det som allt skulle komma upp igen, mådde så jävla illa. Varför kan jag inte äta för? En halv hamburgare och lite popcorn är ju ingenting. Där dök det upp ännu en sak, popcorn. Popcorn kommer jag alltid att förknippa med oss förklaring är ovesäntlig, kanske för att jag inte har någon bättre än att vi båda verkligen älskade det ett tag och kunde äta kopiösa mängder.
 
Lyssnar på chasing cars om och om igen, en låt som jag alltid gillat och har alltid tänkt på dig när jag hör den. 
Lika så med Hero of War, vi hade aldrig någon låt men jag hade två låtar. Jag vet intet b varför det är just dem men det bara är så.
 
Jag är så otroligt glad att vi kan vara vänner, till och med nära vänner och vi kanske någon gång i framtiden kan finna varandra igen men det får framtiden utvisa. Jag älskar dig och du betyder så mycket för mig, det ändras inte bara för att du och jag inte längre är ett Vi och jag kommer alltid finnas för dig för även nu är det jätte viktigt för mig att du mår bra. Jag kommer aldrig sluta bry mig om dig och du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, jag har haft många lyckliga månader med dig och hoppas på många många fler fast nu på ett annat sätt.
 
Långt och osammanhängade inlägg, men det skiter jag i. Jag behövde få skriva av mig och så var det med det.
 
Vill slutligen bara tacka alla fantastiska människor jag har runt mig som verkligen finns för både mig och Simon och jag vet att jag kan tacka från hans sida också.
Och ett tack till dig Simon, för alla underbara och fantastiska minnen och stunder som vi delat. De kommer jag bära med mig hela livet och när jag tänker tillbaka kommer jag se 9 underbara månader med en person som funnits där för mig som ingen annan, som stöttat och pushat mig när jag behövt det, och som i de  jävligaste stunderna har fått mig att le. Du är en underbar människa och jag önskar dig allt bra, det är du värd.

Serbo <3

 
Sitter här med OS på i bakgrunden (som vanligt haha) och ventilerar mig lite med min finaste Serbo, nu är det inte alls långt kvar innan hon kommer hem och SOM JAG LÄNGTAR! Oj vad vi ska kramas, skratta, gråta och fika tillsammans, like the good old days.
 
Har inte ens varit ute i stax i sommar, eftersom det faktiskt känns som "vårat" ställe. Känns nästan fult att åka dit med någon annan.
 

-

 
Bonjour, ursäkta min franska :) Ligger och jäser i soffan efter en rätt mumsig middag. Fisksoppa och jag som är en sucker för soppor blev överlycklig. Dock musslor i men gick att peta bort, så störde mig inte så mycket.
 
Idag har vi varit ute på äventyr vid havet, fikat på klippor och busat med moffe i vattnet. Badade inte mer än fötterna hähä. Men var så mysigt så.
 
Nu ba chill så får vi se sen :)
 

Besatt?

Kan man kalla det besatthet? Den här går på repeat hos mig för tillfället, och chasing cars. Såklart när Greysarna sjunger den också. Hela avsnittet är helt klart min favorit och jag älskar att alla kan sjunga också. Callie borde sattsa på en sångkarriär om ni frågar mig. Meredith också. Huuush ryyser
 

Blandade vimmelbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hmmm, mja jag och Sofie går ut rätt ofta ihop haha
 

Trött gris

 
Här sitter jag och gnuggar tröttheten ur ögonen. Hade inte tänkt gå och lägga mig riktigt ännu men om en stund så.
Har bara två nätter kvar och tiden har gått så himla fort. Vill men ändå inte åka hem på måndag, men kan trösta mig med att jag snart är tillbaka med världens bästa. Att befinna sig på världens bästa plats med världens bästa kille kan ju inte bli annat än bra. Har försökt ta massa bilder här med mobilen men mobilen gör inte riktigt rättvisa tycker jag, det blir lixom bara en bild och inget mer. Nej man måste nog se för att förstå hur fint det faktiskt är.
 

Bajskastarn

 
En sjuk tanke slog mig när  vi gick hem från att ha hämtat pizzan, såklart var moffe med och såklart sket han och såklart tog jag hand om det. Vi gick förbi en lokal där de har bröllopsfest just i detta nu. Det var när jag gick förbi där med skitpåsen i min hand som tanken slog mig. Hur blir reaktionen om jag öppnar påsen, kastar in den i lokalen och sen springer allt vad jag kan. Erkänn att det hade kunnat bli skitkul om de inte kom ikapp mig.

11.15

 
Godmorgon!

Solen skiner som bara den idag så ser knappt vad jag skriver på datorn :) Det gillar vi.
 
Jag berättade ju att jag var i Nordbyn häromdagen och kom över en keps till ganska billigt pris faktiskt. Var på rea så fick hem den för 149 kr bara. Vet ifs inte riktigt vad de kostar i vanliga fall? Köpte en herrmodell eftersom den sitter mycket bättre på huvudet :) Så rysligt snygg måste jag säga.
 
 
Ska snart dra på mig skorna och ge mig ut på en promenad med Moffe, kanske sola lite också om molnen tillåter. Annars så får vi väl se vad som sker idag. =)

Random moments

 
Grill hemma hos Sofia
 
Bresse
 
Chill i Koffsan
 
Trötta tjejer efter bus i skolparken
 
Moffe doffen <3
 
 
 

Regn regn regn regn

 
Nyss varit ute en sväng med hunden, som resulterade i en jävla språngmarsh hem. Det tackar vi regnet för, att jag rörde på fläsket alltså. tack tack! Pappa är ute och springer nu, kom på lite för sent att han kan ha glömt att veva upp en ruta i baksätet, muhaha. Frågade någon om jag är skadeglad? haha OM jag är ;)
 
En annan sitter och myser inomhus nu i torra kläder och lite skön musik i öronen. Jag klagar inte.
Tror ingen här klagar något direkt utom pappa som säkert svär långa rader i huvudet om inte högt :) Hade jag gjort om jag var i hans sits haha.
 
Fick också höra idag att det faktiskt syns att jag har blivit smalare, blev så himla glad och ännu mer pushad till att träna och nu längtar jag tills fuegon drar igång igen. Tackar friskis och svettis och mina äppelcidervinäger-kapslar för det.
 
 
På återseende.

Nordbyn

Goddag goddag,
Dagen hittils har spenderats i Svinesund på Nordbyn med pappa och hans-ove, fått en tidig födelsedagspresent av pappa, portabla högtalare till mobilen samt en dvd box. Själv kom jag över en keps (som jag letat och så kinkig jag varit med att det ska vara den absolut rätta) och lite örhängen samt den tredje boxen i greys serien. Nu har jag alla. Nöjd tjej :) och så har jag gått en liten tur med moffe.
 
Senare ikväll väntas räkfrossa och film. Nu ska jag se lite greys faktiskt, muhahaha.
 

Norge

Huah nästan så man skäms lite över det genomdåliga bloggandet.
Men är i norge nu och hälsar på min farbror och faster till och med måndag. Kom hit igår så därför har jag inte skrivit riktigt i bloggen igår haha. Eller har inte skrivit mycket alls de senaste dagarna som ni säkerligen har märkt.
 
Lite uppdateringar då, har flyttat hem till mamsegull igen och det känns så bra, och nej det är ingen fnurra på tråden någonstans, jag och Simon är precis lika mycket ihop nu som vi var innan och det kommer vi fortsätta att vara. Nog om det,
 
annars så har jag börjat jobba igen vilket ni vet och det känns jävla bra det med. Älskar att jobba faktiskt, kanske tog i lite i det där med älskar men jag tycker jävligt bra om det iallafall. Just för att lönekuvertet blir ganska så fint det också ;)
 
Jag har på ett ganska smärtsamt vis tagit reda på att jag är allergisk mot bromsar. So much pain, var inte ens kappabel till att jobba kan jag säga. Fyfaan säger jag bara.
 
Kanske ska sluta skriva nu eftersom min farbror ser sig provocerad av att jag skriver på datorn så snabbt haha.

RSS 2.0