12.29

 
Sitter i vanlig ordning och kollar på gossip girl! Ska ge mig iväg och leta platser att fota på lite senare idag, jag och Agge har idéer om platser som vi skulle vilja fota på. Typ lite övergivna platser och sånt där. Satt och spånade på det inatt och då bara rasade det ur mig idéer, hoppas att det blir lika bra på bild som det såg ut i huvudet på mig haha.
 

17.14

 
Varför måste beslutsångest ens existera? Testade Lady Gagas parfym idag och jag blev helt kär iden, sitter och luktar på mig själv hela tiden men jag känner ändå att jag måste ha en till åsikt om den och det ska vara från någon av mina killkompisar för de är brutalt ärliga och säger precis vad de tycker. Mina brutalt ärliga tjejkompisar har flyttat ifrån stan så inte så många att fråga ;) 
 
Nej men jag tror jag ska köpa den, det känns rätt att köpa den faktiskt men vill ändå ha en åsikt till.. eller två om den. 

16.47

 
Sitter i sängen nu och ska väl iväg och handla med mamma snart. Har varit barnvakt hela dagen åt lillkillen som varit sjuk idag. Klart man ställer upp om man ändå inte har något för sig om dagarna :) Gick bra iallafall och nu är jag hemma igen och kollar på ett avsnitt gossip girl. Har fastnat i ännu en serie haha, nu har jag greys anatomy, gossip girl och Sons of Anarchy att hålla reda på. 
 
Näsh time to go. Bye 

Paintball

 
Igår så var vi till Uppsala och körde paintball. Har inte gjort det innan och var faktiskt livrädd innan vi började, har ju hört skräckhistorier om hur ont det gör att bli träffad och allt sånt. Så där stod jag och typ skakade innan vi kom igång men gick hur bra som helst och så himla roligt. 
 
Att bli träffad gjorde inte alls så ont som jag trodde, visst har jag ju blåmärken på gång men vad gör väl det om 100 år? haha. Två gånger gjorde det riktigt ont och det var när Fanny träffade mig på rumpan och Simon placerade en boll (oj vad det där låter fel) i munnen på mig. Haha klart vi hade masker på oss men bollen sprack och jag hade orange sörja i halva ansiktet. 
 
 
Men lika glad var jag för det haha, efter några minuter och efter att jag torkat av ansiktet och druckit massa vatten, det där kladdet smakar inte gott alltså. FYFAN ursäkta men smakade riktigt riktigt äckligt. Så jag tackar väl för den där då Simon, jag önskar jag kunde ge igen men jag lyckades inte riktigt på banan så får se vad jag ska hitta på för att jämna ut det där. 
 
Hela gänget som var med! 
Tack för en grymt rolig dag!
 
 

Helgen

 
Fredag: 
Barnvakt på eftermiddagen och sen hem och bara vara. Gjorde inget alls och hade ingen lust att göra något direkt heller. Men framåt senare (bra svenska där Marika) så ringde Wictor och Wille och det slutade med att jag mötte upp dem och vi åkte en vända och snackade och hade det ganska så mysigt. Hem tidigt och faktiskt så gick jag och lade mig rätt så tidigt.
 
Lördag: 
Bjöd på fix på dagen, fixade lite på mitt rum och så körde jag ut mamma till hennes kompis på landet och efter det träffade jag Oscar, Wictor och William på Maxi. Vi köpte med oss massa mumsigt och så åkte vi hem till mig och lagade mat. Pad thai inspirerad mat och sen efterätt framför tvn och Den där Mary. Så sjukt bra film alltså, den är kul hur många gånger man än ser den. Gav oss iväg på en biltur runt om i bålsta och lite sånt. Rätt kul faktiskt :) 

Söndagen får ett eget inlägg. Annars blir det så långt det här haha. Men som vanligt bjuder jag på halvkassa instagrambilder :) ENJOY
 
 

Babbel

 
Bloggandet har verkligen varit under all kritik igen... haha. Men har för det första inte haft någon inspiration till att blogga. Jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt, känns så menlöst att bara skriva massa menlösa inlägg på något sätt. Det där med att blogga om kläder och mode och sånt är inte min grej för det intresserar mig inte. 
Jag bär det jag tycker är bekvämt och snyggt och sen om det är "inne" eller inte rör mig inte ryggen. 
Jag finner inget intresse av att lägga ut bilder på vad jag har på mig varje dag och berätta vart allt är köpt osv.
 
Jag har inte heller något intresse som jag verkligen brinner för och är bra på. Woop woop jag är inte bra på något pratkiskt, haha nej men jag har ju börjat fota lite men finner ingen inspiration till det heller och jag har inte orken till att lära mig redigerinsprogram och grejer just nu. 
 
Vad munter jag låter nu haha. Men har iallafall haft en bra helg, mer om det imorgon ! 

Puss och godnatt

I don't need a fairytale

 
Sådär, hemkommen efter dagens alla aktiviteter. Först var jag ju två vändor på vårdcentralen och sen barnvakt och efter det iväg och handla med mamma, så nu väntar jag mest bara på mat! Blir lasagne ikväll bestämde jag och mamma verkar inte invända haha. Gick väl bra hos läkaren tror jag, de tog massa prover och tömde mig nog på allt blod jag hade i kroppen.
Känn ironin... jag är USKA så är väl medveten om att det är omöjligt.

Men lite roligt måse väl jag få ha också? 

12.09

 
Myeah den här dagen tillbringar vi på vårdcentralen. Först där på mitt SS och så bokade vi in en läkartid på en gång som jag fick klockan ett så ska dit snart igen haha. Sen när jag varit där så ska jag hämta kidsen och sen så ska vi ut i det fina vädret och leka.
 
Hoppas på att allt är som det ska idag, passade på att ta ett EKG när jag bokade tiden och den såg iallafall normal ut så då borde det inte vara någon större fara hoppas jag. Nej men ska se klart på Gossip Girl och sen ge mig iväg till läkaren. Yay!

Puss och gull, Marika

Dagen innan löning

 
Men frågan är om jag verkligen kommer få en sån bra lön den här månaden, Det återstår att se om jag får ett glatt besked eller inte, ikväll är det greys anatomy på tv och såklart kommer jag missa det IGEN, har lovat att åka hem till Agge och kolla på sons of anarchy, fast det är nästan en giltlig ursäkt ;)
 
Igår pratade jag med min fina fina i Amerikat, helt sjukt att hon snart är hemma och SOM JAG SAKNAR HENNE! Pratade väldigt mycket i telefon igår när jag tänker efter, eller vi räknar in skype i telefon också haha.
 

10.58

 
God morgon i rusket!
Vaknade faktiskt för ett tag sedan men har setat och fört över bilderna från skivan till datorn så jag har dem där också och inte måste leta fram skivan varje gång jag vill ha en bild.
 
Men nu till dagens i-landsproblem, jag har fan inget att ta på mig idag. Varför är det alltid så? Man har egentligen hyr mycket kläder som helst men aldrig något att ha på sig, likaså när jag ska gå ut på krogen eller nått sånt. Har aldrig något att ta på mig och ändå svämmar mina garderober över.
Suck

00.26

 
Varför måste jag alltid börja fundera och ha mig på kvällarna? Jag blir galen på det eftersom det oftast drar med sig deppigheten. Men en viss person fick med en enda mening mig att dra på smilbanden och känna att jag inte är ensam. Den meningen kommer faktiskt vara etsad i skallen på mig läänge till.
 
"Jag kämpar gärna med dig"
Underbara fina vän, jag tror inte du förstår hur mycket den meningen gjorde för mig.
Tack

Agges redigerade bilder

 
Lånar bilderna från hans facebook. Lite kul att se när de är redigerade också och inte bara ofixade bilder :) Jag är hur nöjd som helst verkligen.
 
"dygdens stig" som stigen bredvid kyrkan heter.
 
På kyrkåsen, så himla fina färger ute nu.
 
 
Nere i hamnen, den här bilden är min favorit !
 
 

Lite fler bilder!

 
 
 

16.42

 
Hallå där! Sorry för så dålig uppdatering idag men har varit ute precis hela dagen vilket ni kanske förstår då solen har skinit, säger man skinit? Rätta mig gärna om jag har fel. August köpte ny kamera igår så god vän som man är ställer man väl upp.  Eftersom båda är nya på det här så blev det en hel del flum men vi hade kul iallafall.
Och vi fick en del riktigt bra bilder =)
 
 
 
 

Marika....

 
... föddes 1991 i Uppsala
... Bor i dödköping (även känt som Enköping)
... Älskar Grey's Anatomy och Sons of Anarcy (ni dom följt mig vet ju garanterat om det)
... är livrädd för Clowner
... är utbildad undersköterska
... gillar inte Sci-Fi
... äter inte pyttipanna
... är halvkass på att laga mat
... är en jävel på att baka.
... har gått ner 9 kg sedan i påskas
... vill gå ner ca 6 kg till
... tränar på friskis och svettis
... jobbar för tillfället extra på dagis och som barnvakt
... tycket om att fota, men är inte bra på det!
... är för tillfället singel (Vill inte ha ett förhållande för allt i världen, nu ska jag vara fri och leva livet)
... har alla sina närmsta tjejkompisar utspridda (lund, örebro och USA)
... Trivs bra att umgås med bara killar (little less drama)
... är egentligen brunette (varit rödhårig runt ett halvår eller så nu)
... ser nått fint i alla årstider så har ingen solklar favorit årstid.
... kallas för rolig, jag anser mig inte vara rolig
... dumförklaras en hel del.
... kan inte släppa tankarna och funderingarna på rådjuren (som jag dumförklarats för, kan ta det i ett eget inlägg)

12.21

 
Jag lovar att jag ska försöka bli bättre på att blogga om dagarna, speciellt de dagar då jag bara är barnvakt. Har ju inget vettigt att roa mig med (oftast) Så jag kan ju lika gärna försöka hitta lite inspiration och blogga om det, kan ju faktiskt ställa in lite inlägg och sen skriva från mobilen när jag inte är hemma. Har ju ett besök på vårdcentralen i veckan så då brukar jag passa på att göra lite ärenden på stan också.
 
Men mer tidsinställda inlägg kommer det bli från mitt håll, jag lovar att jag ska försöka iallafall! 
Eftersom jag sett att jag fått massa nya läsare så kommer ett inlägg om mig lite senare idag/kväll.
 

Random inlägg

 

God morgon mina söta läsare!
Haha ja tro det eller ej men jag har en tapper skara som ständigt kikar in på min blogg. Sovit som en stock inatt, men kunde dock inte somna förän seeent. Var ju hur trött som helst när jag var ute hos mormor och morfar och åt middag igår och i bilen på vägen hem så kunde jag inte hålla ögonen öppna. Bokstavligen.
Men kommer hem runt halv åtta typ och går raka vägen upp till sängen och sätter på en film.... Slutade med att jag INTE kunde sova. Måste ha gått på reservbatterierna alltså.
 
Lite mer bilder från helgen, instagram bilder så ursäkta kassa kvalitén.
 
Matilda älskar vädret i Örebro.
 
I lördags, kände mig rysligt snygg!
 
Köpte en asball mugg, god att dricka ur!
 
<3

Sumering Örebro!

 
Fredag:
Tåget avgick från Enköping 13.46 och var KNÖKFULLT, jag svor och grät inombords över att jag som det såg ut skulle få stå hela vägen. Men i västerås var jag riktigt snabb, snabb som blixten faktiskt och lyckades nypa inte mindre än 4 säten, det rymliga och roliga varade endast 5.5 sekunder sen kom ett glatt och otroligt pratglatt gäng på tre ssk studerande flickor. Hur jag vet att det var blivande sjuksköterskor? Jo för jag deltog aktivt och diskret i deras samtal, under tystnad givetvis. Men deras snack å babbel roade mig hela vägen till Örebro.
Matilda mötte upp mig på stationen och vi tog en vända på stan, catchade bussen och tog oss till Campus där hon bor. Boade in mig lite och kvällen avslutades med skrotade pubplaner och massa vin och snack i soffan istället. Hur bra kväll som helst. Jajuste, vi lagade lasagne också mmmmh.
 
Lördag:
Vaknade där runt kvart över tio och låg i sängen rätt länge och återberättade drömmar och snackade lite mera. Rörde oss sen mot Centrum och shoppade lite, eller jag köpte GUDOMLIGA stövlar, sen rörde vi oss hemåt och mös i soffan en stund innan vi började göra oss i ordning för kvällen. Klockan 17.00 intogs första drinken och 20.00 var vi riktigt på lyset Matilda och jag, men fysatan vad kul vi hade. Framåt 23 tiden så mötte vi upp hennes kompis och kompisens kompis utanför en nattklubb som heter Strömpis (???) Kvällen bjöd på massa dans och ännu mera dans. Hur kul som helst och massa folk.
 
Tänkte att Matildas lampa skulle smaka fint när chipsen tog slut
 
Hej fjortis posarn och snygga bruden.
 
Söndag:
Den här dagen började inte okej! Eller jo den började okej men det urartade ganska snabbt.
Vaknade i god tid och gick till pizzerian för att äta bakisfrukost... STÄNGT! med besvikna miner gick vi tillbaka in och stekte ägg. Mös i soffan tills det var dags att röra sig mot bussen, såklart strulade det och vi fick vänta 15 min extra. Just när bussen kommer inser jag att jag glömt mina nya skor i Matildas rum.... DAMN där brast det och jag blev på ett väldigt dåligt humör. Bussen håller på att krocka och DÄR började jag nervössvettas, tåget går om 15 min. Världens längsta chaufför-byte vid sjukhuset.. 8 min tills mitt tåg går och jag sitter i en stillastående bussjävel. Kommer in på centralen och ser hur mitt tåg rullar in, FUCK jag ska ta mig till rätt spår också. Börjar springa.... Matilda lugnar med att tåget alltid brukar stå en stund, pjuh kom på tåget och fick sittplats... lättad.
 
Fem snabba: ÖREBRO
Väder: Kunde ju varit bra mycket bättre
Nattliv: Nu har ju inte jag varit på någon krogrunda direkt, men jag gillade stället vi var på om man bortser från den genomkassa statistiken på snygga killar. TVÅ!! TVÅ!!! snygga killar på en stor nattklubb. Dåligt.
Shopping: Kom ju över finaste stövlarna så mer än nöjd ;)
Staden i allmänhet: Av det jag såg i regnet så tycker jag Örebro är en riktigt fin stad
Boendet: Studentkorridor med gemensamt kök, spännande och mysigt.

Godmorgon

Hallå i stugorna! befinner mig fortfarande i Örebro hos min finaste Matilda. Ser det lite märkligt ut så är det för att jag bloggar från mobilen :) ska försöka komma ihåg att uppdatera med jämna mellanrum med bilder å lite sånt :)

Igår var nog planen en utgång med vi struntade i det och satt hemma i hennes lilla lya och pratade och pratade och pratade! var faktiskt väldigt mysigt. Dock har rykten om att nattklubbarna stänger tidigt här nått mina öron. Say what? återstår att se om dessa olyckliga rykten stämmer.



Den bilden blev sne! men så såg jag ut imorse. puss

updates från Örebro

Sitter i soffan i Matildas lilla lya och kollar på How I met your mother och väntar på lasagnen som står i ugnen, fiffigt av oss och framförallt väldigt bra jobbat.

Har varit å kikat runt på stan och åkt buss. Vi får se vad kvällen bjuder på och lite sånt

17.49

 
Nyss hemkommen från barnpassning, idag tog jag med barnen på en liten utflykt och av deras humör och minspel så blev det väldigt lyckat. Var länge sedan jag hörde så otroligt mycket skratt och skoj. Nu låter det ju lite som om kidsen alltid är ledsna annars och det är de ju såklart inte haha.
 
För tillfället sitter jag och inväntar mat, pannkaka serveras det idag och jag tänker slå på stort och köra med glass till. Min mage kommer avsky mig men vad ska man göra?
Nu ska jag göra som mamma och gå in på hemnet och kolla svindyra lägenheter, sånna som man bara kan drömma om haha.

Sons of Anarchy

 
Haha som ni säkert redan visste så är jag så gott som besatt av Grey's anatomy, nu har greys fått.. vad ska man säga? Inte konkurenns men typ (INGET SLÅR GREYS) utav Sons of Anarchy. Jag har väldigt svårt att fastna för serier men hur bra är inte SoA? Jag döör.
Har tillbringat måånga timmar med Aggelito som också blivit lite småfrälst av serien. Avslutade säsong 1 igårkväll så nu får vi helt enkelt komma över säsong 2 och se hur det går för Clay och Tig, Undrar om de kommer erkänna att det var de som sköt Donna eller om de kommer skylla på niners, skyller de på niners kommer det ju garanterat startas ett gängkrig utan dess like.
 
 
Jax har ju fattat misstankar och förstår att Clay och Tig har något med saken att göra. Han är inte dum den där snyggingen. Hur kommer Samcrow reagera på allt om de får veta? Haha jag får rysningar bara jag tänker på hur det kommer sluta med den här saken, och hur blir det med brudarna? Kommer han välja Wendy eller Tara? Åh herregud, måste se säsong 2 snart!
 
 
Jax passade inte så jävla bra i långt skägg... usch.
 
Snygg kille, yeah

kläder

 
Skrev ju tidigare om att jag vill ha lite nytt i höstgarderoben, och till vintern också för den delen. Har kollat runt lite och hittat så himla fina saker, varför är jag inte gjord av pengar för?
 
Mest bara för att den är basic och jag älskar såna här tröjor
 
Lite kär!
 
 
 

17.00

 
Hemma efter att ha passat barn nu på eftermiddagen, gått jättebra först gick vi till snurrgungan och gungade en stund och sen så cyklade vi hem och åt lite mellis. Mer än så har vi inte gjort, kidsen lekte lite på egen hand och jag kollade till dem. Har varit ganska så fint väder idag, eller har väl varit blandat ska jag väl säga haha. Regnat och Sol med jämna mellanrum.
 
Ikväll har jag inga planer alls och det är faktiskt riktigt skönt, ska nog ta och städa mitt rum kanske och sen eventuellt rensa bort ännu mera kläder om det är möjligt haha. Måste få plats med lite nytt i höstgarderoben.
Mer om det i ett lite senare inlägg :)
 
Puss och Kram

snack

Här ligger jag i soffan och är bra trött. Måste vara hösten som ställer till det för mig och min pigghet. Dagens bästa än så länge var mitt svinbra sms till Victor, klart man får jävlas med en som inte har sovmorgon när en själv har det. Yeah! kände en viss irritation i svaret jag fick Mohaha åh vad jag hade kul
åt det :)

lite som med Sofie :) hon är också vansinnigt lättroad, henne kan man ge vad som helst och hon kan ha kul med det länge som typ ett garnnystan eller ett armband.

well well allt för mig just nu!






22.39

 
Tja!
Nyss hemkommen från en dundermysig kväll med min fina vän August! Gick och handlade först innan vi gick hem till honom och lagade mat, tacos serverades det och fyfan vad bra jobbat av oss, det blev så himla gott. Under tiden kollade vi sista avsnitten av Sons of Anarchy så vad ska vi nu göra när vi ses? I KNOW!!! vi kommer över säsong 2 förstås, simple as that.
Regnet öser ner och jag tänker bädda ner mig i sängen.

11.03

 
God morgon!
Nyvaken tjej som talar, och en jävligt trött sådan! Ont i kroppen och och i huvudet och känner mig allmänt hängig men jag är INTE sjuk, nej det är jag fan inte. Det har jag varit så det räcker nu.
 
Jaja ny vecka och nya tag, haft en riktigt bra helg med utgång med killarna i fredags och i lördags gick jag på bio och såg taken 2 med Oskar, lönar sig att ha kontakter i biobranchen för satan vad billigt det blev för mig :) Lovely.
Söndagen tillbringades på soffan i sovandets tecken under tiden som jag var duktig och tvättade. Senare på kvällen kom Victor förbi och vi avslutade helgen med film och serier, så himla mysigt! Nu ska jag kämpa mig upp ur sängen men först bjuda på lite instagrambilder! Mest ego pics men I know you like it.
 
Jag inatt innan jag skulle sova. FRESH
 
En prins i New York
 
Milkshake på Max med Simon.
 
Partygirl redo
 

Du som föddes på 1990-talet, minns du?

 
 
 
- Tidiga mosnar på helgerna för att titta på sailormoon och totally spies?
- När Nikelodeon var på hela dagarna
- Att det var läskligt spännande när Madickaen hoppade med paraply
- Pokemon och Digimon
- När man spelade kula på skolgården varje rast
- När Britney och Spicegirls var det enda folk lyssnade på
- När man fick "Hitz for Kidz" i julklapp
- När man tog med sig freestylen och en trave CD skirvor iställe för iPoden.
- När Pippis pappa var fångad av pirater
- När Timon och Pumba var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
- När Tamagutchi var allas bästa vän
- Tiden innan Harry Potter
- När du såg din första Harry Potter bok och tänkte att den där kommer jag aldrig orka läsa
- När Latjo Lajban var veckans höjdpunkt
- Nicke och Nilla
- När piggelin kostade 6 kr
- När sandwich kostade 10 kr




Mina saknade vänner

 
Sitter och kollar igenom massa härliga bilder på datorn, vilka sjukt underbara tjejkompisar jag har haft i mitt liv och vilka himla fina minnen jag har med er. Men tyvärr har jag ingen av mina närmsta tjejkompisar kvar i stan längre och det svider en hel del. Ja jag har en hel hög med killkompisar som jag kan snacka om allt med men man behöver nog ha sin tjejkompis nära också faktiskt. Men Jovana kommer iallafall hem snart, Matilda bor ju inte så långt bort faktiskt jag menar det är inte dödligt långt till Örebro :) och Sofie ska jag ju aldeles snart åka till.
 
<p>Vad fan g&ouml;r jag ^^ haha!<br />
Tror jag presenterar en chockad bilf&ouml;rare och Ida h&aring;ller tal</p>
Jag och Eda i skolan nån gång <3
 
Moa och Jovana
Jovana och Moa i Bodaborg
 
Vi är ju för söta
 
 
Om du läser detta, även om vi inte snackas vid så ofta, lägg in en kommentar om ett minne om dig & mig, bra eller dåligt, vad som helst..! Därefter lägg denna på din egen bdb. Du kommer att bli överraskad över vad folk minns.
 
 
 
 

Friday

 
Kan skrival lite om gårdagen tänkte jag, först var jag ju med farmor och fikade på stan. Hur mysigt som helst.
Sen hämtade mamma upp mig och vi gjorde lite ärenden på stan och sen åkte jag till SS och det gick faktiskt bra.
 
Kvällen slutade på BJ i uppsala och fyfan vad kul vi hade, lyckades övertala Wille och Wictor att följa med ut och de ångrade inte en sekund heller fick jag höra sen i bilen hem, fick även massa komplimanger igår både från mina "killar" haha lösaktigt? ;) ett litet internt skämt vi har, och från andra. Kände mig bra jävla snygg också alltså det gjorde jag faktiskt. Så Widman och jag röjde på dansgolvet, vi ÄGDE dansgolvet och Wille fick två nya idoler.
Fan vad kul det är att bara släppa alla hämningar och köra på i 200, ser säkert förjävligt ut men så himla mycket roligare det än att stå och kolla sig runt hela tiden och knappt röra sig, livrädd för att man ska dansa fel.
Basterds!
 
Mådde inte på topp när jag kom hem kan jag meddela för er intresserade, men sminkade av mig och somnade gott. Vaknade med sjuk värk i benhinnorna som gått över nu men ont i knäna det har jag och det med råge.
 
 

11.16

 
Godmorgon!
Tänkte dra ett snabbt inlägg nu innan jag ger mig iväg för att ta med farmor ut på en fika och sen göra lite ärenden innan jag ska iväg på mitt SS. Tänker inte skriva ut vad SS står för, de som inte vet om det vet förmodligen inte om det av en anledning. Är nu nyfikna så ni spricker så fråga så får vi se om jag vill berätta vad det är.
 
Igår var jag på stan med Veronica så gott som hela dagen, ifs så började dagen med kaos för min del. Hade bestämt att ses halv ett men vaknade tio över tolv. Bra jobbat där! och så sprang jag till bussen, kommer dit och upptäcker att jag inte har plånboken med. Svordomar! Gå hem igen, hämta den och cykla ner på stan. Senså, sen flöt det på bra. Cykla hem vid fem och laga mat till familjen, åka hem till Agge där Widman också hängde och dra igång några avsnitt SoA (sons of anarchy) och sen iväg igen för att plocka upp V som kom med tåget och sen hem till mig för att kolla på film.
 
Nu måste jag rusa, förlåt för dåligt med bilder! Kommer från mobilen under dagen!
PUSS

Pics

 
 
 
 
 
Oj så jävla sann

dinner

Här ligger jag i Widmans soffa mätt och belåten. Han äter fortfarande och pratar nått om kareoke, han kan fetglömma att få sällskap av mig dit iallafall. Ska snart ner till pulse och kolla in Magnus Betnér eller om typ 45 minuter.

Gick bra att jobba idag och nu är jag dock trött eftersom det blev så jävla sent igår. Måste kolla nästa avsnitt asap så kanske ska träffa Aggelito imorgon och kolla, och sen nästa vecka så kör vi maraton med sleepover! cozy

Oscar tjatar om att jag måste skriva att han bjuder på skitgod Tacos så nu gör jag väl det då ;) han bjuder på skitgod Tacos :) Killen är så förbannat mediakåt. Heter de så om man vill vara med på bild jämt och taggas överallt? ;)


nya armbanden


Bilderna från igår

 
Försökte skriva Love men gick inte så jävla bra haha. Ser ni mitt nylle vid Let? ;)
 
Jag gör en boll :)
 
Lekte lite med färg :)
 
 
Det där får vi öva lite mer på ;)
 
Alla bilder är tagna av August :)

11.34

 
Medan jag är på jobbet och Magnus Betnér ikväll så tänkte jag låta mina trogna läsare få läsa nått iallafall. Så sitter och gör lite tidsinställda inlägg samt att jag ska försöka komma ihåg att mobilblogga under tiden också! Ja inte på jobbet kanske men efter jobbet!
 
Tror det här är andre eller tredje gången som Magnus kommer till Enköping och varje gång innan så har jag missat eller jobbat. Good work. Men nuså ska jag äntligen få gå och mitt sällskap ikväll är Oscar som dessutom bjuder på tacos ikväll. Så jävla schysst snubbe alltså :) Tänka sig vilka goa vänner jag har som ser till att jag får mat i magen ;)
 
 

Onsdag

 
God morgon!
Ska snart ta mig upp ur sängen och äta lite innan jag ger mig iväg på jobb tänkte jag, nu är den stora frågan ifall jag ska sminka mig och göra mig tjusig inför kvällen nu eller om jag hinner göra det när jag har slutat? Det får nog helt enkelt bli så att jag sminkar mig nu och sen så kanske jag bara hinner byta om mellan och så tar vi duschen när jag kommer hem. Det blir nog skitbra det tror jag.
 
Var somsagt ute och nattfotade med August igår, innan det blev det en mumsig tvårättersmiddag och lite sons of anarchy. DAMN VILKEN BRA SERIE! och sen efter att vi fotat blev det lite mera sons of anarcy och popcorn.
Jag kom hem vid tre inatt haha, Tiden rann iväg lite för snabbt där framåt småtimmarna. Tur att jag börjar jobba sent idag.
 
Lekte också, eller vi snarare försökte leka med lång slutartid och bilar som kör. Vi placerade oss på fjärdhundragatan där det alltid är trafikerat, man brukar inte behöva vänta länge på en bil men igår så svek bilisterna oss och vi fick typ två chanser på oss att få till något bra, vilket vi inte lyckades med. Eller inte jag iallafall men fick lite bra och roliga tips av Aggisen!
 
 

nattäventyr

Varit ute i mörkret med August och lekt med ljus och kamerorna! han fotatde mest och jag var mest söt och stod still framför kameran haha. sen jagade vi lite bilar men de svek oss och vi kände oss besegrade av kylan.

Innan kollade vi på sons of anarchy och åt go mat. Toast skagen och sen räk/kräft pastasallad :) nu ska vi kolla lite mer och äta popcorn :)



bara ploj men ni hajjar galoppen ?

barnvakt

ligger i soffan hemma hos kidsen och kollar när 4 åringen spelar wii. Får lite märkliga frågor om jag vågar vissa saker och försöker svara så lämpligt jag kan!

senare ska jag träffa Agge för att käka och fota lite. vi har en idé som förhoppningsvis blir coolt. Sen kanske kolla närmre på biljetterna till lund och Norge!




dagens godmorgon bild :) kanske ska köra på det lite mera haha? :)





11.31

 
God morgon! Idag känner jag mig lite bättre faktiskt, shoppade ju igår kväll med mamma i Erikslund så har ju lite nytt å fint att ha på mig. Köpte lite nytt smink och lite såna saker också, egentligen har vi väl inte råd med det haha. Var mysigt att åka iväg med henne och umgås bara vi.
 
Idag ska jag hämta kids och sen så ska jag träffa Agge efter det, ska leka lite med kamerorna. Han hade nån idé så jag hakar snällt på haha, nej men de ska bli kul! Imorgon ska jag och Widman gå och se Magnus Betnér, gud vad kul det ska bli, älskar Magnus Betnér :)
 
 

Böneutrop

 
Nu tänker jag lägga mig i det här med böneutrop också! Men det blir bara några rader!

Ska det vara böneutrop i Sverige så ska vi förfan kunna få sjunga nationalsången på skolavslutningarna i skolorna. Ja Sverige är ett religionsfritt land men varför ska vi backa undan för de som anser att vi är rasister när vi sjunger nationalsången? Snart får vi väl inte ens ha flaggdagar och hissa Svenska flaggan. Snart kanske vi måste bära  burka för att de inte ska se sig nedvärderade. (Jag drar sjävlfallet inte alla över en kam)
 
Det är jättefint att folk kommer till Sverige och vill bo här men DE måste respektera vår kultur och våra traditioner, har de något emot det och känner sig illa behandlade över vi sjunger vår nationalsång så har de inget här att göra.
De får gärna utföra sina religioner men ska de ha böneutrop som påverkar även oss som inte är muslimer så ska inte vi behöva backa undan för dem.
 
Känns som det blev väldigt rörigt där men ni förstår poängen va?
 

13.53

 
Myeah, klockan är snart två och jag tänkte ge mig iväg och hämta kidsen snart. Har tagit mig upp och ätit frukost iallafall men mer går inte i min stackars lilla mage! Sjukt egentligen hur den kan krympa så mycket.
 
Förut kunde jag äta en hel pizza om jag var riktigt hungrig, nu kan jag äta en kvarts pizza om jag är riktigt hungrig. En lagom måltid för mig nu är typ en varmakoppen och en smörgås till, det är ungefär det jag får i mig. Jag VILL faktiskt kunna äta mer men det går inte, jag blir proppmätt och mår illa om jag äter för mycket. Försökt töja ut magsäcken en vecka nu genom att äta lite mer och lite oftare men det går inte. Någon som har nå bra tips? Numer äter jag ungefär totalt EN måltid som jag kunde äta förut. Förstod ni det där?
 
En gammal bild som är tagen i somras någon gång :)

Instagram moments

Cinnamon challenge, yes I did.
 
Massage stuga hos farmor och farfar.
Pappa får massage av Eva
 
Jag i skolparken innan vi började fota i lördags.
 
Yep snygg brud osv,
 
Haha bjuder på den där!
Fika ute hos Wictor, hejdåfika för Sofie och jag briljerade med att hänga skedar på hakan och näsan.
 
Himlen var rätt cool när jag cyklade hem från kidsen.
 
Vilken sida tror ni jag sov på?
 
Var på bio i onsdags och käkade subway innan med Simon.
 
Mina gamla jeans. GO ME

Helgen

 
I fredags kom en gammal vän över och vi drack lite vin och tog igen flera månader som vi inte setts på. Blev dock en tidig kväll för min del, på lördagen så hämtade pappa upp mig vid tio över elva och vi åkte ner till farmor och farfar. Min kusin Eva från Norge och hennes son Anders var här på besök så vi åkte och fikade och sen så tog jag mig till skolparken och fotade med killarna, bilderna ser ni i ett tidigare inlägg. Jag övade mig lite men är fortfarande genomkass haha, lyckades dock få en skitbra bild på Oscar, William och Simon.
 

 
 
Jag bara älskar den här bilden, jaja jag vet att den ligger ute sen innan men vad gör det om 100 år? Efter det så gick jag ner till farmor och farfar igen, hämtade upp Eva och tog en låång promenad på gröngarnsåsen och runt dyarna där. Tog säkert en timme att komma runt men fan vad mysigt det var. Vädret har verkligen varit på topp i helgen. Sen tillbaka till farmor å farfar, somna på soffan och sen beställa pizza, sallad för min del.
 
Bli hämtad av Madde och hennes pojkvän och så hem till mig för att dricka drinkar. Victor anslöt sig senare och när de andra rörde sig vidare så stannade jag kvar hemma, all lust att dra ut på krogen försvann nånstans under kvällen. Jag bäddade rent i sängen och tog en dusch och fixade sen gick jag och lade mig.
 
Såhär såg jag ut i lördags, dålig bild från instagram!

11.03

 
God morgon!
Här ligger jag i sängnen och slökollar på nå kasst program på tv. Idag är det en dålig dag, vill inte lämna sängen och tänker inte heller göra det förän jag ska iväg och hämta barnen på dagis och skolan. I huvudet rör det sig mest bara negativa tankar och kroppen mår som jag har världens baksmrälla, det vill säga tung och illamående.
 
Men men, bara att kriga sig igenom dagen och sen kanske jag ska träffa V ikväll och då blir det förhoppningsvis lite bättre. Brukar bli lite bättre när jag träffar andra om de inte är orsaken till att jag mår förjävligt. Idag finns det faktiskt en person som ligger bakom och den personen hänger väldigt löst i min vänskapskrets just nu.
 
 
I fredags var jag ner på stan och köpte nya jeans, eller tre par nya jeans och alla tre paren är 2 storlekar mindre än de jag hade innan, kan ni förstå hur stora de var och hur mycket jag faktiskt gått ner? Äntligen kan jag kolla mig själv i spegeln och faktiskt tycka att min kropp börjar se skaplig ut. Jag är så himla stolt över mig själv.
 

Bilder från igår

 
Var ute och övade på att fota igår med killarna, Agge var med och fotade han också :) Så här kommer lite bilder tagna av mig och av Aggisen :)
 
Mina bilder
Ja den är ljus jag vet, men har inget program att fixa bilderna i ännu.
 
Jättenöjd med den här bilden!
 
Simon
 
 
 
 
 
 
AGGES BILDER: och jaaaa han är tusen gånger bättre än mig
 
 
Me in action
 
 
 
 
 


The story

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for you

I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Oh, because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do and I was made for you

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
No, they don't know who I really am
And they don't know what I've been through like you do
And I was made for you

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
Oh but these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for you

Oh yeah well it's true... that I was made for you

mysmorgon

ligger i sängen fortfarande och kollar på tv! prövar att blogga från appen och det verkar fungera bra :) har inga planer alls för dagen förutom att jag ska fixa bilderna från igår


Soffan

Nyss sagt hejdå så länge till min fina vän Sofie, hon flyttar ner till Lund imorgon och FYFAAN vad jag kommer att sakna henne. Inte ofta det händer att jag conectar så bra med en tjej så snabbt. Jag är mer en umgås med killar typ. Har varit hon och jag tillsammans med fem killar i ungefär ett år nu och det har ju funkat skitbra. Men nu ska hon flytta ifrån oss för att bosätta sig i Lund. Men vi kommer ju såklart ha kontakt :) Och jag har planerat att åka ner redan om en månad typ då lilltjejen fyller 20 år, SOM DET SKA FIRAS! och det ska firas så som bara vi kan fira också. Eller festa ;) För festa det kan vi haha.
 
Nej men på ett år har så mycket hänt, vi har skapat så många roliga minnen tillsammans och tänkte att jag kunde dela med mig utav några här på bloggen :)
 
Utgång i västerås, just the two of us.
Den kvällen kan nog inte riktigt förklaras i ord, började bra och slutade fullt haha. Dansade tills fötterna blödde till barnmusik, japp ni hörde rätt, barnmusik helt ensamma på lilla dansgolvet.. sen ledsnade även vi och tog kontakt med snubben som var DJ men som inte stod i sitt bås. 16 friplåtar in som plåster på såren.
MOT SUBWAY, jag kröp. Hämats upp av agge å Widman och det var nått om nån grävling också.
 
Peace and love
Där var även fler delaktiga men ändå. Dina baksmällor från helvetet och fyllan på kentkonserten var bäst.
Du filmade ju iallafall det du inte minns att du fick se, god vän som jag är så gömde jag dig bakom en sopptunna och lät dig tömma ur det som gick att få ur. Stuva in dig i tältet och påbörja arbete rädda tält från spöregn. Svordomar och tårar av frustration senare kom Simon och Widman till undsättning. Du var inte mycket till hjälp ;) och när folk trodde vi var syskon, never heard before och på en vecka fick vi höra det 4-5 gånger?
 
Du är saknad redan <3
 
 

11.37

 
Godmorgon på er därute i stugorna.
Har varit vaken ett tag men har ingen ork att ta mig upp ur akvariet direkt... ja det står ju rätt till i skallen på mig idag -.-' Jag menar ju självklart sängen!
Kom hem ganska sent igår efter ha varit i västerås med Simon och sett hypnotisören, helt okej film men hade nog förväntat mig lite mer, den var så sjukt långdragen i början och Simon bedömde den som så otäck att han kunde kräkts ibland (känslig kille tror jag)
 
Nu lyckades jag få kursiv text som jag inte får bort... dafuq?
Nu ska jag ta mig en dusch och sen äta lite :) Adjö för nu

Dagens

 
Här ligger jag i sängen och kollar på våra värsta år och är lite småfinurlig. Det knäppa är att jag känner att jag har någonting på gång men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag har på gång, sounds good huh? ;)
Idag är det barnpassning mellan 14 och ca 17 och sen bär det av till västerås med Simon för att se hypnotisören.
Haha kan lika bra nämna nu att NEJ vi är inte tillsammans och NEJ vi har inga planer på att bli det heller. Vi är bara väldigt nära och goda vänner och det funkar så bra så.
 
Ska dra igång ett avsnitt greys anatomy snart och sörja det faktum att jag missar säsongspremiären ikväll.
 

InstagramBilder från helgen!

 
Från Sofies minnesbok från G7 <3
 
Vi vet hur man roar sig
 
Bakisbrud hos V
 
Var förbannat snygg i lördags
 
Jag och Sofie åt friterad glass
 
Lunchat med Agge också

Sådär

 
Hallådär!
Känner mig riktigt nöjd med dagen faktiskt, om man bortser från apoteket som inte hade mina plåster hemma så jag måste åka ner imorgon eller på torsdag och hämta dem. Imorgon kan ju bli tight eftersom jag slutar mellan 17-17.30 och apoteket stänger 18.
Men annars så har jag faktiskt hunnit med fika med Sofie, betalt räkningar, betalat mamma och betalat mina armband... fattig tjej AB men får peningar på fredag :) Hämtat le kidz från skola och dagis och passat dem till deras mamma kom hem, hem å käka å hjälpa mamma med bulldeg två minuter. Sen kom Simon och störde så fick underhålla honom en stund :P Beställt hem skal och skärmskydd till mobilen samt reserverat bioplatser till imorgon. Ska till västerås och se Hypnotisören :)
 

12.34

 
Hade tänkt berätta om lördagen men orkar inte der riktigt just nu, ska strax plocka fram bankdosan och föra över pengar till mamma, JÄVLAR SKULLE TANKAT IGÅR!!!, får göra det idag eller imorgon. Och sen ska jag se om jag kan betala armbanden som jag bokat också, så himla fina. Hoppas de kommer innan helgen.
 
Igår så jobbade jag hela dagen, sen hem till Agge och Sofie och få lite hjälp med datorn, sen vidare till V för lite tvmys. Ikväll ska jag träffa Simon en stund och boka biljetter till bio imorgon. Men först och främst frukost och sen betala lite räkningar och skit. Det borde nog bli bra, kolla upp lite annonser på facebooken också.

18.13

Bloggandet har variut under all kritik i helgen men har faktiskt knappt varit hemma heller, i fredags så var jag ledig och mötte upp Agge på stan vid ett typ och så käkade vi lunch, köpte lite prylar och gjorde en present till Sofie, eller vi började på presenten som inte blev klar innan hon fick den och så möttes vi upp på elefanten. Sofie visste såklart inte att vi var där så det blev lite överraskat hihi.
 
I lördags så var jag på kalas hos min kusin som fyllde 7 år, kameran låg kvar hos Sofie och Agge så blev inga bilder :( Men kvällen bjöd på desto fler bilder, en del läggs upp inom sin tid. Kanske typ senare ikväll kanske typ.
 
Igår baksmälla från helvetet och idag jobbat 7.30 - 16.30

RSS 2.0