Bloggtorka? Nejdå bara lite halvfuktigt

Så var det det här med bloggen också alltså haha. Den hamnar lite i kläm nu känner jag men jag har egentligen inget vidare att blogga om känner jag. Finns inte alls mkt som händer i mitt liv som jag har lust att fläka ut i bloggen bara sådär. Men men

Har jobbat idag på kvällen och innan det var jag med V. Han sov här inatt och vi åt frukost vid halv tre tiden typ. Just nu sitter jag och kollar på big brother live och ska snart gå ner och dona ihop lite godsaker till big brother på tv.
Mackor låter jäävligt gott i mina öron just nu. Smaskens!

Min absoluta favoritlåt just nu!

Datorn vill inte samarbeta med mig nu så får väll snällt klistra in länlen istället då! Vad glad jag blir.
SUCK

The world's greatest  -  R. Kelly

Let the sunshine in.

Känns inte som det blev så överdrivet många timmars sömn inatt men jag överlever, sitter nu och funderar på om jag ska ge mig ut i solskenet och springa lite. Hade V på besök inatt så gick upp vid niotiden och körde hem honom.

Senare ska jag visa skorna jag fick hem igår, promise. Nu är det shoppingstopp för min del och dessutom ska jag fortsätta spela Zombie Lane nu :)

Shopaholic

Yep that's me!

Men nu har jag faktiskt bestämt mig för att jag inte ska shoppa massa saker som jag faktiskt egentligen inte behöver på en hel månad. Det får helt enkelt bli en vit månad för mig med shoppingen såklart. Det enda jag får köpa är sådant som jag faktiskt behöver, och jag behöver en vårjacka som ändå är lite  varm, den jag har är fortfarande för tunn eller de ska jag väll säga, men de är för tunna ändå. Skor får jag inte köpa no matter what, så är der bara.

Får se hur det går och om jag kan klara det här, det är inte alltid enkelt att vara shoppingberoende!

Baby I was born this way

Helluj!

Inte sovit så överdrivet många timmar inatt men har sovit tillräckligt iallafall känner jag. Igår tillbringades senare delen av kvällen hemma hos V och jag kom hem vid kvart i tvåtiden i natt kanske. Skönt när man börjar sent och dessutom har körkort. Ska snart ta och knalla bort till jobbet, jobbar 13.30 - 20.30 idag. Ska bli skönt att jobba lite igen och dra in lite stålar.


Ska göra någa tidsinställda inlägg nu så de finns lite att läsa medan ja jobbar ;)

15.55

Fortfarande i soffläge fast nu hemma hos mamma muhaha. Man får lata sig.

Eftersom jag kände mig bättre idag så ringde jag upp till jobbet och sa att jag kan jobba imorgon igen :) Men om de är medvetna om att det kan ju slå till senare idag eller imorgon. Men som det ser ut nu så kan jag jobba, bara att ja ringer om ja blir dålig igen. Sån tur att jag har världens bästa arbetskamrater :)

Ska snart iväg och hämta ut biljetterna till Jeff Dunham i globen. Det kommer bli så jäkla roligt och på tal om globen, eller ja sthlms området så ser det ut som att jag mer eller mindre ska göra stockholm osäkert med Moa och eventuellt Jovana på lördag, längtar redan :)

För vi har solen i ögonen och spilld mjölk överallt

Godmorgon!

Mår faktiskt bättre idag men känner mig ändå lite illamående, ska försöka stoppa i mig lite frukost snart och sen så ska jag packa ihop mina pinaler och åka hem till mamma. Just nu ligger jag i soffan och kollar på bröderna lejonhjärta, känns som jag sett den några tusen gånger nu men finns inget annat att titta på faktikst.

Igår pratade jag med saknade Moa och det ser ut som att jag ska åka och besöka damen i stockholm i på lördag, det ska bli så förbaskat roligt :)

Nu ska jag äta frukost !

Har även kommit över 2 bikinis till sommaren



och


Mina nya älsklingar

och dom kommer hem nästa vecka!



Trött tjej

Känner fortfarande att jag mår illa efter en timmes powenap och vilande på soffan sen jag kom hem. Vete fan hur jag ska göra imorgon, kanske ska ringa upp till jobbet och rådfråga damerna där vad de säger.

Hm nu blir det promenad.

Vårkänslor

Ojsan det har visst gått fler dagar än jag trodde sedan jag bloggade sist. Muhaha men jag har haft bättre saker för mig och i helgen har jag jobbar hela tiden, igår jobbade jag hos mamma och så har jag flängt runt lite här och var. Men ska försöka komma lite på banan igen med bloggandet.

Sjukt fint väder ute så jag har ställt upp balkongdörren och njuter lite av det. Egentligen vill jag gå ut men efter en dag med magsjuka på jobbet så mår jag illa nu och vet inte än om det är inbillningssjuk eller om jag verkligen kommer bli dålig den här gången. Jag får försöka att inte tänka på det och sen känna hur det känns om ett tag.

Nu ska jag kasta på en disneyfilm och mysa ner mig i soffan,

Död åt snön

Nu ska jag snart iväg ner på stan och shoppa lite med mamma :) Eller jag ska försöka att inte shoppa något faktiskt men ska iallafall följa med mamma ner, så det är väl dags att klä på sig misstänker jag. Dessutom snöar det fortfarande och det uppskattas inte det minsta. Fan ja som trodde att det var vår nu!!!


Första snön 2010... ser nog snart likadant ut skulle jag tro.

Only get closer to the point where I can't take no more

Blev inget bloggande igår, hade helt enkelt inte lust med det :)

Var ledig igår med och dagen tillbringades på stan med Jovana för lunch, ett besök hos farmor och farfar och sen pusselpub nere på kommunpuben. Sen åkte jag hem till V och tillbringade resten av kvällen där innan jag åkte hem och sov.

Har rätt nyss vaknat och sitter nu och spelar poker och ska strax äta frukost. Ikväll är det jobb 16-21 som står på schemat och sen är det jobb hela helgen. På måndag är jag ledig från Orion men ska jobba hos mamma då så det blir jobb 8 dagar i sträck för mig, men det klarar jag! Pengar är alltid välkommet hos mig.

FAN TA DEN HÄR JÄVLA SNÖHELVETES SKITEN!!!

Morgondagens planer

Sitter hemma i soffan och har tråkigt. Lyssnar på born this way om och om igen, vet inte varför egentligen men den är ju så ruskigt bra. Såklart sitter jag under min underbar snuggie det är en självklarhet att dejta den när jag är hemma hos pappa. Nästan så jag bor i den faktiskt.

Morgondagens planer är iallafall att ta mig ner på stan och hälsa på husläkaren ;-) nej men jag har några leverfläckar som visst ser konstiga ut på ryggen så känns som jag borde kolla upp den rätt omgående då. Kliar faktiskt lite också. Sen ska jag besöka farmor och farfar också, var länge sedan jag var där. En bra ursäkt att få snaska lite, där bjuds det alltid på godsaker och hoppas lite på att farmor har hemmagjorda kolakakor hemma :)


Rosa tårta

Haft en mysig eftermiddag med min Eda på stan med lunch och kik i affärer. Faktiskt så shoppade jag inte eller jag köpte bara tre par strumpor som jag verkligen behöver ha. Provade en riktigt fin klänning men jag såg fruktansvärt bred ut i den så jag ratade den ganska fort.

Sen cyklade jag hem och mötte upp Amanda, med varsin kopp te och en smörgås så satte vi oss ute i solen under filtar och spelade Othello, jag vann en gång utav tre och jag skäms ;) Amanda är kass på det spelet men jag var tydligen kassare haha.


Min rosa 18års tårta <3

Så är det

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way



En liten Marika

Mys

Känns som att jag på något sätt börjar bli bortskämd med att sova borta haha. Kanske blir så efter att ha haft någon att sova med några nätter förra veckan. Nu är det mest bara tomt och kallt (Ja för mitt rum är svinkallt, elementet är jättetrasigt)

Kom hem sent inatt, typ runt tre tiden tror jag. Var som sagt hemma hos V och hans jäkla tv haha. Nej men såklart så lägger tv11 av precis när BB börjar så vi fick helt enkelt kolla senare, typ vid ett eller nått sånt. Tiden gick för fort, nästan så att jag ångrade att jag åkte hem men mamma behövde ju bilen idag så hade inte så mycket val.


Ge mig sommar NU!

Onsdag

Godmorgon!

Vaknade imorse och kände att det skulle bli en riktigt dålig dag men vad händer? Jo en tjej ringer upp och erbjuder mig ett jobb som säljare på ett företag i uppsala. Även om jag är lite skeptisk så är jag ändå lite smickrad att de ringde just mig och dessutom vill spara mitt cv till senare för att ringa upp om det behövs säljare senare eftersom jag går på schema nu.

Sen ser det ut som att jag ska träffa Ida lite senare och det är ju så fantastiskt fint väder ute.

Tisdag

Orkade inte riktigt blogga igår. Var fasen i mig helt slut så jag sov på soffan och sen kollade på big brother... somnade som en stock och sov hela natten inatt igen, sjukt skönt.

Idag har jag varit ordningsam och jobbat och varit ute hos mormor och firat henne på födelsedagen, nu väntar skjutsning av lillebror och sen ska jag hem till V.

Är ledig imorgon och på torsdag, sen har jag min lååång helg så det är bara bita ihop och se glad ut :) Är oftast glad men ändå.

Halo

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Hell cats

Vad är detta?!!?? En cheerleader film jag inte sett?
Fruktansvärt, var bara tvungen att upplysa om denna tragedi och kolla vidare på filmen.

Häälg

Sådär så är jag hemma med halmen efter att jag varit ute på landet hos min morbror och sen en vända till mormor och morfar. Så nu kan jag ju faktiskt ta att berätta om min helg.

Fredag: Jobbade hos mamma 7.30 - 10.30 sen åkte Amanda och jag ner på stan och jag solade, mötte upp en Oskar och åt thailunch på vita elefanten innan vi virrade runt i stan och i romberga innan vi hade allt klart och kom hem. Jag kom på den brijlanta idén att tvätta bilrutorna med  våtservetter, blev ganska bra iallafall.

Vi gjorde oss i ordning och festen satte igång vid sju tiden. Sällskapet droppade in efter varandra och sen tog vi bussen till uppsala. Hade en sjukt rolig kväll och kom hem halv sju på lördagsmorgonen, mör som fan efter att ha varit vaken i 27 timmar.

Lördag: Sängen lämnades vid halv tre tiden på eftermiddagen och då serverade mamma grillad korv och den satt där den kunde kan jag tala om. V sov kvar hos mig så efter korven gick vi upp och kollade på BB och sen pratade till typ nio på kvällen där vi kom på att vi var hungriga och beställde hem härlig junk food. Efter det blev det film och sen gick vi och lade oss igen. Kom fram till att vi varit uppe sammanlagt 4 timmar under dagen haha.

Söndag: Låg och drog oss i sängen in i det sista innan jag körde hem godbiten så han kunde gå och jobba. Det var till att vara duktig en söndag :) Sen åkte mamma och jag och handlade lite, ut till morbror på landet och sen en sväng förbi mormor och morfar och nu sitter jag här med en chipspåse och datorn i knät.

I fredags hade jag två vimmelfotografer hemma hos mig, mamma och grannen fick minsann jobba utan lön haha. Mammas bilder och mina egna bjuder jag på nu :)


Emelia och Jag


Johnny och Johanna


Amanda, Jovana och En Oskar


Jag och Victor


Johanna, Särbon, Jag, Amanda


Min underbart vackra särbo <3

Om en stund!..

Heejeee!

Jag hade tänkt berätta lite om min helg och lägga upp lite festliga bilder men det får vänta för jag ska åka ut till min kära morbror på besök med mummi och det stora lilla satyget..

Later!

Ett svagt löfte

muhaha tanken är att jag tar med mig kameran ner på stan nu så jag kan komma med lite färska bilder och inte bara knäppa festbilder. Är ju fint väder också så kanske blir något skojsigt!

Dagen ser ut som så att amanda och jag åker ner och solar nu och sen strosar på stan en stund innan vi möter upp En Oskar och äter thaaaiiii. Jag känner även att det är dags för "Kräftskive gänget" att samlas snart och inta våra alter egon så vi kan driva med folk ute på krogen. Vi är ju bara för fantastiska, ikväll är vi tre utav fyra så kanske kan driva lite iallafall. Vi kommer sakna dig bi-odlar-maggan.


VIP

God morgon solstrålar!

Hinner faktiskt inte skriva något vettigt mer än att jag såklart var på donken igår kväll igen. Fia och jag anser att vi borde få egen VIP hörna samt att jag ska ha en privatparkering precis utanför dörren. Det är nog trots allt vi som får stället  att gå runt ;)

When I see your face, there's not a thing that I would change.

Tanken var ju att jag skulle köra lite Zumba idag, men det gick inte så jäkla bra med det haha. Jag får köra igång nästa vecka istället och med det så är det slut på godsaker i veckorna. Bara fredag, lördag och söndag.

Idag ska jag också försöka boka biljetterna till Jeff Dunham som Amanda och jag ska gå på i April.

Men nu måste jag sätta mig på cykeln och trampa ner på stan.

good morning starshine

Om jag sov gott inatt eller? Jag sov sjukt jäkla bra men hade lite svårt  att ta mig ur sängen iom att jag snurrat in mig i mina täcken och där satt jag haha.

Sitter och kollar på big brother igår och för varje dag som går så tycker jag mer och mer illa om Roza. När jag är klar med det ska jag på med ansiktsmask och sen peela ansiktet, sen tar jag cykeln ner på stan och möter upp min Särbo för en lunchdate.


Saknar sommaren <3

Även en ängel kan falla ner från skyn

Nu har man jobbat och hunnit med en snabbdate med Fia på donken. Jag borde verkligen sluta dejta där, det kan inte vara bra för hälsan alltså haha.

Nu ska jag snart kolla sista delen av big brother och sen kolla första delen på reprisen ikväll, jag kör lite bakvänt muhaha.

Tidsinställt


Medan jag är på jobbet kan ni väl få snoka lite i hur resten av min vecka ser ut!

Onsdag: Jobb hos mamma och på orion
Torsdag: Jobb på orion 13.30 - 20.30
Fredag: Jobb hos mamma 7.30 - 10.30
Lunch med En Oskar
Handla lite nödvändigheter
PARTY
Lördag: Bakis dag, sen inget planerat
Söndag: Inga planer

15.24

Ska börjar göra mig i ordning nu och köra upp bilen till mammas jobb för att sen promenera bort till jobbet. Har märkt att mitt blodtryck varit lågt senaste dagarna, eller lägre än vanligt ska jag väl säga.

Räcker bara med att lyfta huvudet eller nått annat litet för att jag ska bli yr och igår i duschen blev jag så pass svimfärdig att jag var tvungen att sitta ner en stund. Hoppas det funkar bra ikväll !


Jag och bästa Amanda när jag fyllde 18.. <3

Blandade Partybilder 2010 / 2011


















Får räcka för nu, har bättre saker för mig än att ladda upp bilder som tar en evighet ;)

Onsdag!

Tjues

Känns verkligen inte som onsdag idag. Men onsdag idag betyder fredag i övermorgon och det betyder party med stort P. Igår kväll var V här och vi hade bara en mysig hemma kväll, hetsade upp imorse och sprang till jobbet... i gummistövlar. Är glad att jag har alla ben på plats i kroppen kan jag tala om :)

Har som sagt jobbat hos mamma nu mellan 11.15 och 13.30. Ikväll är det kvällspass på orion som står på schemat 16-21 och sen hem till big brother.

Känner att det är dags att ta nya bilder till bloggen men har fan inga nya, får ta en del på fredag då. Festbilder blir sällan bra men så mycket roligare att kolla på, iallafall för inblandade haha. Kan ladda upp några gamla festbilder från året som gått istället i ett nytt inlägg :) Säkert redan visats massa gånger men who cares?

Bapelsin då gubbjävel

Alltså är det självplåger i att äta en apelsin med massa sprickor i läpparna? Svider utav bara helvete

Måndags ögongodis

Mums


19.01

Börjar faktiskt må lite mera illa nu och det är fan inte okej.

Blev en jävligt snabb date med särbon på donken innan hon tvingades jobba och jag åkte hem och stoppade ner mig i soffan.  Kollar lite slött på nån jäkla skräckfilm med pappa, funderar på att sova en liten stund. Är helt slut i kroppen och har ont i magen, lite sömn är nog bästa medikamentet för mig just nu.



Måndag

Vad underbart att det går magsjuka på jobbet och jag själv mår lite illa. Försöker intala mig att det bara är för att jag har torkat kräkor och känner hur bakterierna kryper omkring på mig, det måste vara inbillning. Inte kan jag bli sjuk nu heller.

Jag brukar alltid klara mig ifrån magsjuka och vinterkräksjukan (Peppar peppar) och ska fan i mig gör det nu med.

Kvällens planer är iallafall:

- Handla med Pappa
- Sola
- Kolla Big Brother
- Kanske ut på äventyr också?

DESSUTOM SKA JAG OCH MIN BÄSTA KOMPIS AMANDA GÅ PÅ INGEN MINDRE ÄN JEFF DUNHAM I GLOBEN I APRIL. SKA BOKA BILJETTERNA IMORGON OCH HON FÅR DET I FÖDELSEDAGS PRESENT UTAV MIG !


Trött

Oj var visst länge sedan jag skrev nu igen men jag har jobbat hela helgen och idag är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men bara att ladda om för ännu ett pass 16-21 och hoppas på att jag överlever det, var nätt och jämt att jag överlevde förmiddagen 7-13

Ligger i soffan nu och kollar på skidorn och jag är allt lite besviken på våra svenska herrar måste jag säga. Jösses.


the whole world stops and stares for a while.

Hmm undrar varför alla mina tidigare inlägg inte längre visas  som de brukar göra.

Men i allafall god morgon :) Sovit som en stock inatt, var ute på äventyr och kom hem runt ett och det får jag göra eftersom jag är ledig idag haha. Kollade schemat och jag är faktiskt ledig Alla fredagar innan jag jobbar helg utom en. Så nu sitter jag här och har nyss peelat ansiktet och nu har jag en ansiktsmask i som jag alldeles strax ska skölja ur och sen frukost på det.



Puss på er <3

Ögongodis

Idag ger jag äran till Jovana att vara kvällens ögongodis... bara för att hon fyllde 19 igår <3


Tisdag

Snacka om att mitt humör går som en berg och dahlbana just nu!

För en liten stund sedan var jag hur glad som helst och kände att allt var helt perfekt. Nu känner jag mig mest bara ensam och jag har ångest över att jag shoppade idag med. Köpte hem två hyllor och så lite kläder, jag måste fan sluta handla så mycket.

Jobbade 7-13 idag och jag var helt jäkla slut kan jag säga, kroppen hänger inte med alls idag och jag är extremt jäkla trött. Sen åkte jag till västerås med Emelie och handlade lite. Suck.  Men kul hade vi iallafall :)

RSS 2.0