Gäääääsp

Fantastiskt!!! Fick sova hela natten inatt om man bortser från ett samtal natten, oväntat. Hade lite svårt att somna om men sen så sov jag till kvart över tio imorse, så jäkla skönt. Sen gick ja upp och drog igång några avsnitt av greys anatomy och sen bänkade jag mig i soffan innan jag tog en paus för att städa lite åt mitt hjärta. Dammsög och torkade golven sen bänkade jag mig i soffan med greys tills bebe kom hem.
Nyss stoppat i mig lite junkfood och ikväll är det bio med Madde, Elin och Baby som gäller <3

12.29

När ska jag få bli frisk egentligen? Hostat mig igenom hela natten och jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen riktigt. Får nöja mig med att sova på dagarna och förmiddagarna. Känns lite som att jag inte kommer vara ett dugg friskare på lördag men får köra ändå och ta det lite lugnt iallafall.
Ligger i babys soffa och kollar på greys anatomy och har precis stoppat i mig lite frukost, om en stund kommer pappa och hämtar mig och sen så packa ihop mina saker.

13.37

Hualigen vad mätt jag är nu, har proppat i mig två mackor med kalkon (mums) och sen en stor tallrik youghurt med flingor och sen lite cheesecrunchers på det, om det stavas på det viset har jag inte den blekaste aning om. Om ungefär en timme kommer min älskling och plockar upp mig och vi beger oss till västerås för lite shopping.

Längtar

tills imorgon, imorgon kommer bli en bra dag det känner jag på mig. Ska med pappa och göra lite ärenden samt köpa nytt lås till min cykel. Vill ha ett dyrt och bra lås till min fina cykel :) Sen så ska jag få en klänning såld, så skönt att bli av med kläder som bara tar plats och inte passar. Sen så ska jag till västerås med älsklingen och kolla runt på rean och efter det så blir det hem till honom, laga mat och ha världens myskväll. Har ju massa kvällar att ta igen. Jag står för maten imorgon så det blir Köttfärssås och spaghetti, fuskar lite med Dolmio sås men blir ju så sjukt gott.
Såhär såg det ut senast jag gjorde det :)

19.58

Har lyckats haffa min fina vän Jovana på skype så sitter och pratar med henne. Hon har skällt lite på mig och jag nickar och tar emot helt i vanlig ordning. Hon kan visst fostra en ända där bortifrån staterna haha.
Utöver det så gör jag faktiskt inget, av någon anledning så har jag placerat mig i broderns säng...
Saknar min älskling lite också, men imorgon så ska jag sova hos honom igen så bara att hålla ut. Funderar lite på vad jag ska ta och roa mig med nu tills jag kan gå och lägga mig för natten.

Knas

Hm nu vet jag inte vad bloggen sysslar med riktigt... Men inlägget under skulle laddats upp i torsdags. Knas, ska kolla vidare på greys nu

Dagens!

img913 (MMS)

Dagens!


Gotye

Min farbror spelade upp en låt för mig igår som faktiskt är stört sjukt bra. Den går på repeat här hemma nu kan jag säga och videon är riktigt grym den med. Man kan inte annat än älska den.

Opa

Min farbror skrämde livet ur mig när han sa att inte hittat Greys säsong 5 på Åhléns när jag själv sett den där dagen innan. Stormade in där imorse och den fanns kvar, pjuuuh. Drog med mig sexan på en gång också så var den avklarad haha. Bror min köpte ju ett presentkort på Åhléns åt mig i julklapp så den kom jätteväl till pass. =)
Efter det så knallade vi upp mot tammerfors och åt frukost och så på det en promenad i det mysiga vädret.
Så åkte vi hem till honom och kollade på några avsnitt greys :) Jag tror jag slumrade en stund...
Har jag nämnt att min faster och farbror har världens finaste hund? <3

10.55

Ännu en natt med mycket hosta och lite sömn, önskar lite att jag hostade allt de där på dagtid så jag fick sova nattetid faktiskt. För dagtid hostar jag inte så mycket och det är lite mer kontrollerat, dvs att jag har lättare att "kväva" hostningarna än på nätterna.
Trodde att gårdagen skulle bli en kräkfri dag men det kom inatt istället, undrar om ja kan börja kalla mig lite för den ofrivillige bullimikern eller nått sånt.
Nä nu ska ja svepa en shot kan jang och sen gå ut och träffa på Älskling, måste ner på Åhléns och komma över de där boxarna jag är ute efter, sen kan jag vara sjuk bäst jag vill :) Då har jag något att göra iallafall.
Later
Nämnde jag att jag fick en cykel också av min farbror och faster? :D Rikskass bild och jag ser skapligt retard ut men det får vi leva med. Puss och kram

Min allra käraste syster

Fyfarao vad jag saknar dig, trots att du har varit borta över en månad så kan jag fortfarande rycka upp mobilen, bläddra fram Jovana och trycka på lur när det är något jag måste berätta för dig men lika snabbt kommer jag på att min bästa vän befinner sig borta i staterna och har the time of her life. Vi har hunnit med att skypa lite med varandra och jag har inre frid sålänge hon har det bra.
Men inte utan att jag saknar jäntan, närå. Sitter och funderar på hur sommaren ska bli, vemfan ska jag nu ta med ut till vårat smultronställe? Det finns ju kandidater det finns det men blir nog aldrig detsamma utan dig.
Stal en bild från hennes blogg och jag tycker väl att hon ser ganska nöjd ut trots att hon visst är sjuker. Precis som sin vän hemma på fjärilen. Har sparat ihop pengar så snart kommer jag åka och hälsa på henne, ensam... hur ska detta sluta? Kanske ska skaffa mig en vän i varje land för fel kommer jag väl hamna på något sätt.
Nej inga negativa tankar nu, hoppas haffa henne på skype snart igen känner jag. Och om du nu läser det här din lilla mara så SKICKA DIN ADRESS FÖR FAAN! Har ju ett brev som ska skickas och det omgående.
Nej jag saknar dig min allra käraste syster och önskar dig allt det bästa därborta med allt vad att vara omyndig innebär (en aning skadeglad är jag) <3

En grå jul

Inte var den vit iallafall men trots bristen på julkänsla i kroppen hade jag en mysig dag. Började dagen med gröt och skinksmörgås hos farmor, slapp i soffan och sen julklappsutdelning. Japp vi hade den redan vid två eftersom jag firade på två ställen igår och sen Kalle Anka på det.
Julklappar från pappas sida av släkten:
- Turist Guide över New York
- Pengar
- Vin
- En fin ljuslykta
- Nemi album nr 7 (de andra sex har jag redan)
- Filmer
- choklad
Efter det åkte vi ut på landet till mormor och morfar, börjar med julbord och som jag åt. Kusinerna blev aaaningen otåliga med julklapparna så efter mycket trugande på karlarna i släkten om vem som ska vara tomte så tog till slut mormor på sig rollen som tomte och just som hon kommer så kommer en hostattack och jag ligger på toan och kastar upp som en jag vet inte vad.... missar tomten. Sker flera gånger under kvällen men jag försöker hålla masken och vara trevlig men tillslut tar orkeslösheten över och jag tvärslocknar i soffan.
Julklappar från mammas sida av släkten
- Fårskinnstofflor (använts flitigt idag)
- Mysstrumpor (användes flitigt igår och även idag)
- Spelet vuxenpoäng
- Pengar
- Presentkort

Och sen har jag ju såklart julklappen från Fia - En blå klocka, de ska jag nog fan börja samla på nu haha har ju en rosa och en grön. 
Och från mitt hjärta så fick jag en biljett till Peace and Love :) Underbaraste älskade han <3

20.45


Hejsan, dåligt med bloggande igen men igår så orkade jag helt enkelt inte, kan inte minnas att jag gjorde något jätteviktigt... Eller jo jag var nere hos farmor och farfar på eftermiddagen var jag ju. Sen så kom fia förbi på kvällen och vi böt julklappar kan nästan gissa vad som finns i min ;)
Vid nio så plockade babe upp mig och vi handlade med oss godis och bäddade ner oss i soffan med Popcorn och gott och blandat och såg Drömhuset... Jävligt skum film eller så var jag bara för trött för att fatta den. Men den gick att se iallafall.
Kvällen har tillbringats hemma hos farmor och farfar, eftermiddagen också. Min farbror och faster från Norge kom idag så har umgåts med dem och haft det allmänt mysigt :)

Morrn morrn

Kvällen igår bjöd på så mycket skratt så jag fick ont i magen och tårar i ögonen. Jag bjöd även på ett rakt igenom korkat svar också... det var ju det här med min inteligens haha. Börjar starkt tvivla på den om jag ska vara ärlig. Hade en riktigt rolig kväll med hela högen. Ni är bäst :D
Har börjat hosta mer igen :/ Älskar att jag kan få bli frisk någon gång så troligen blir det ingen utgång på juldagen för mig :( Inte i år heller, de andra åren har jag ju jobbat så har inte kunnat gå ut då heller. Åh vad jag verkligen älskar livet just nu.... SUCK!

Intelligens

Är ute på stan och härjar med Matilda just nu, så har inställt inlägget. Har ju hostat så fasligt senaste månaden och de gör jag ännu men tror fan att jag har hostat ut min inteligens helt och hållet.
1. Gör knäcken som ja tycket de borde vara, smakar apskit
2. Tappar ner skeden i kastrullen med kokande knäck, stoppar ner fingrarna och ska hämta den. Står sedan bara och stirrar på fingrarna där knäcken börjar stelna och jag inser efter ca 10 sekunder att ja borde skölja hande i ljummet vatten.
3. Ska snart ut på stan och ja äter glass nu.... SMART (tål inte laktos så bra)

God morgon!

Mnjaa förmiddag då kansk inte, men skitsamma jag har iallafall precis stoppat i mig "det-är-snart-jul frukost" som består av julknäcke med julskinka. Loovely. Ska snart på stan och hänga lite med Matilda och köpa lite mer julklappar, vet på ett ungefär vad jag ska ha så nu ska jag bara hitta skiten ;)
Natten spenderades hos mitt hjärta. Kollade på tv längre än vad vi borde och sen så somnade vi tillslut. Min fina köpte till och med chips åt mig. Gäller väl att passa på nu när det är juletider för efter är det slut med snask och skitmat.
Vi kan vara riktigt snygga när vi vill alltså!
Jag och Sofie

20.14

Ujujuj här sitter jag med mina stackars arma fingrar som jag så lämpligt stoppade ner i knäcksmeten när skeden dök undan för mig och pratar med Matilda och samlar ork för att göra ännu en sats då den första gick rakt åt pipsvängen. En sats blev bränd men det gjorde jag med flit också.

 

Sen kanske jag tillbringar natten hemma hos baby, han var här en stund när han slutat jobba och bevittnade mina små (dock milda) raseriutbrott över knäcken. Jag lagade ihop lite mat och sen så for han iväg på nå spelarmöte eller vad de var så får se om han plockar upp mig sen :) Men då måste jag ju upp så rackarns tidigt men men, kan nog somna om när ja kommer hem ifs :)  Nu tror ja vi kör en ny sats knäck när ja ändå är inne och har fått igång tempot och snitsen.


Sa du fest?

BILDBOMB















21.18

Hejsan!
Märks det att jag tillbringat större delen av helgen med Simon? ;) Har inte blivit så mycket bloggande av senaste dagarna iallafall. Men inatt så ska jag sova hemma.... ensam... för första gången på en vecka! Känns ju sådär men vad ska man göra? Dagen har iallafall varit produktiv eller hur man säger.
Vaknade vid tio tiden
Handlade med pappa
Hälsade på hos farmor och farfar
Hjälpte F&F med julgranen, sätta i belysning och glitter och sånt.
Handla lite julklappar (en till mig själv)
Tillbaka till F&F, äta smörgåsar och spela Maja
Bli hämtad av Simon
Handla med Simon
Småsova ca 30 min hos Simon
Åka och tjacka tv-bänk åt Simon (Är ja världens bästa flickvän eller?)
Hem till mamma och äta mat
Slappa framför tvn lite
Simon åker hem
Jag sitter här som ett busskursmongo och är less.
Less är jag för jag verkar vara tillbaka på ruta ett igen med sjukdomen, eller var de bara en tillfällighet?

15.43

Sov länge idag :) Sköönt. Eller var uppe vid sju typ och skickade iväg min sjukling till jobbet, sen tog de väl kanske en timme eller nått sånt innan ja kunde somna om men sen sov jag minsann. Har fixat ögonbrynen idag och naglarna, var väl lite dumt att göra naglarna innan jag duschade men men, får göra de bästa av situationen.
Snart kommer mamma hem och då ska vi iväg och köpa glas till nån lykta och efter det ska vi hem till min babe en stund, får se om ja slaggar där inatt eller hur jag gör.

13.13

Hellu!
De va inte kul att lämna sängen imorse, sov hemma hos hjärtat inatt och nej, fick inte sova en hel natt pga hostan. Pappa hämtade mig vid elva imorse och sen så hem med honom och jag åkte iväg och handlade åt honom. Ska snart sätta igång och städa och sen så ikväll bär de av hem till mamma. Tror ja ska iväg och sola lite sen med Simon och Sofie, får se.
Vill att hostan ger med sig så ja kan börja jobba, de som gör att ja inte kan jobba är ju att jag får andnöd när ja hostar eller så kräks jag. De i sin tur gör att jag blir extremt trött (vem blir inte det?) men tycker det blir bättre och bättre för varje dag som går :)

Blogga och rädda barns liv i jul

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varja dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsrik mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt att bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:memeber skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.
Fotograf - UNICEF

Notkram-575

Barn-och-notkram


Unicef.se

Har just klickat hem lite gåvobevis från unicef.se. Det känns som en väldigt bra sak att ge bort julklappar till de som behöver dem bättre än de som ska få bevisen. Tycker att alla borde gå in och iallafall beställa ett gåvobevis, om inte annat till sig själv för en god sak. Medan vi sitter här framför våra datorer i våra hus/lägenheter så finns de barn där ute som kämpar för sitt liv och vi kan hjälpa till att rädda livet på flera barn eller ge dem andra saker för att få en sån bra vardag som möjligt.
För mig finns de ingen finare julklapp än att veta att jag kan ha räddat livet på ett barn eller något liknande.

Hemma med halmen

Hola. Kom ganska nyss hem från babe efter att ha spenderat två nätter där, måste sova lite hemma också haha. Men har iallafall haft två ytterst mysiga men menlösa dagar egentligen. Igår gick vi upp vid tolv kanske, kollade klart på en film och sen gick vi och la oss i sängen igen och iallafall jag sov ^^, gick upp igen vid fem eftersom Simons mamma kom på besök. Idag har dagen spenderats i soffan och så har vi iofs handlat också.
Jag stog för maten idag igen, spaghetti och köttfärssås blev det. Kan rekomendera Dolmio med extra vitlök, skitenkelt och super gott.

18.01


Sitter hemma hos Simon och idag äre jag som lagar mar :D Onlinepizza, ohyes en dönerkebab sitter nog fan inte fel idag asså. Dagen har faktiskt tillbringats i sängen om man bortser från en tupplur i soffan. Haft en sån totalt menlös dag egentligen men har varit så stört skönt faktiskt. Gick väl upp runt fem tror jag nått sånt.
Igår serverades de kebabkött och pommes hos Simon, smarrigt värre.
Ska socialisera mig lite med William och Simon nu. Puuuss

12.11

Mår bättre idag faktiskt, är ju fortfarande slemmig och hostar men mår bättre i kroppen faktiskt. Känner att det är på väg åt rätt håll. Inte för att hostmedicinen bidragit och hjälp till nått direkt men iallafall.
Igår så fiskade jag med mobilen och den blev blöt, klantarsel som man är. Men slet isär den torkade den och tillslut funkade allt utom att prata i den men jag kämpade, telefonen visade att jag hade handsfree ikopplat så i med tops och föna och ha mig och tillslut så ba JAAA :) Den funkar!!! Halleluja och prisa gudarna.
Tanken är att jag ska vila hela dagen idag så packar ihop mig och vilar hemma hos Simon idag :D nu har bror min ockuperat duschen den satungen då lär ja få vänta länge och väl. Men men.

Scary

Här ligger ja på soffan och är sjuk som satan, eller ja typ lika som innan bara liiite sämre nu faktiskt. Det är precis som de står i tidningarna att receptfria hostmediciner inte fungerar. Betat av Noskapin, Bromhex och är nu inne på dag 5 med Bisolvon. Tydligen så innehåller alla receptbelagda hostmediciner morfin som jag förståss inte tål.
Inatt fick jag nått slags anfall så jag inte kunde andas på ungefär en minut enligt Simon. Sjukt läskigt faktiskt.

12.54

Ska snart ta bussen ner på stan för att uträtta lite ärenden som behöver göras, blir tokig på att gå hemma utan att göra något fast jag är sjuk. Hade en kräkfri dag igår (HUURRAAA) Men kom inatt istället.. -.- inte så mycket egentligen men ändå. Hostar och slemmar som förut också eller hostan är väl lite bättre den kanske men räknar med att bli frisk snart faktiskt. Vill börja jobba igen.

in the middle of the night

Borde väl egentligen sova nu, men jag kan inte. Känns på ett sätt lite knasigt att inte sova bredvid Simon inatt, har ju gjort de typ varje natt nu i en vecka men tänkte låta honom få sova inatt. Har ju sån jäkla hosta på nätterna så han vaknar ju också och de känns inge vidare för mig eftersom han ska upp tidigt och jobba. Men till helgen tänkte jag iallafall våldsgästa honom igen och min hosta börjar för övrigt ge med sig nu också vilket känns bra. Bara kräkts puttelite nu på kvällen/natten så har fått behålla det jag fått i mig idag.
Dags att sova bort lite förkylning då kanske? Jepp tror det får bli så.
Puss och kram

11.26

Nuså är jag hemma igen på obestämd tid ^^ haha. Mår inte så bra för tillfället fakitkst, hostan gör så jag kräks upp allt jag över huvudtaget stoppar i mig. Sedan i torsdags så har jag fått behålla en måltid, det ni. Men men har varit till läkaren och enligt honom så är det bara slemmet som irriterar kräkreflexerna.
Ska packa ihop mina pinaler snart och sen ikväll så åker jag hem till pappa, behöver väl inte nämna att det är lite snö ute? med tanke på att alla som har facebook redan vet det vid det här laget ;)

Ligger och drar mig i sängen hemma hos bab...

img829 (MMS)

Ligger och drar mig i sängen hemma hos babe <3


18.09

Uuups, Inte bloggat på ett tag men har faktiskt huserat i Simons lägenhet i helgen (han påstår att en tvåa i flervåningshus är ett hus så jag låter honom hållas på det) haft fullt upp för de mesta känns de som fast jag är sjuk. Skruvats möbler och sen har vi tatt en tur till IKEA och så sett på film. Mår sämre idag än vad jag gjort innan, hostat som satan och så var jag till läkaren idag och tog lite mysiga prover i halsen och näsan.
Ska snart och äta mat hemma ikväll, får se om jag sover hos Simon inatt eller om jag ska skona honom från mina hostningar eftersom han inte låter mig sova i soffan.

RSS 2.0