Trasig

Det finns saker som jag ångrar att jag har sagt eller gjort. Det finns mycket jag ångrar som kanske ha bidragit till att det finns en stor mur mellan dig och mig? Den där muren borde inte finnas där men ibland känns det som att den sjunker ner en bit för att sedan resa sig högre än någonsin.

Vi borde ha kommit förbi det där stadiet nu, vi är båda vuxna människor men jag är tyvärr ensam om att försöka riva muren. Du skiter i vad allt våra band betyder, banden kommer aldrig kunna kapas, dom kommer alltid finnas där men dom blir bara otydligare och otydligare.

Varje gång du säger dom där sakerna som du kan säga till mig så verkar jag hård på utsidan, precis som att jag inte bryr mig om vad du säger. Jag säger till andra att jag inte längre bryr mig om det du säger men det sårar mig lika mycket varje gång och jag gråter så fort jag vet att jag är ensam, det ska inte vara på det här sättet men jag kan inte förändra det själv du måste finnas där och hjälpa till.

Jag minns ett gräl för inte så länge sen,
(jag) Men snälla sluta och skaffa dig ett liv
(du)  Ja det ska jag, sålänge jag slipper ha dig i det.

Och du var helt allvarlig när du sa det! Jag har fått höra och stå ut med mycket från dig men det där fick mig att gå sönder inom mig och jag har fortfarande inte kunnat släppa att du sa det till mig och att du menade det.

Det får inte vara såhär, vi hör ju ihop... det gör vi

Fullt upp,

Förlåt för mitt dåliga bloggande! Men jag har så fruktansvärt mycket i skolan just nu och jag har så jäkla mycket jag måste göra hemma också, hur mycket plugg som helst!

Plugga njursvikt
Plugga chock och arytmi
Skriva Manus till Nationella i Svenska B på onsdag     
Plugga alternativmedicn
Plugga Engelska

Så jag hoppas ni har lite förståelse med att jag inte har tid att skriva så mycket just nu! Men snart är det lov och på torsdag så åker jag till Norge.

En liten glad nyhet idag är att ÄNTLIGEN FICK VI STUDENTMÖSSORNA OCH NU ÄR ALLT PÅ RIKTIGT !!!

                                                                           


Gjort stan

Hemma nu efter en helt otrolig helg i stockholm, åkte dit i fredagskväll. Oskar och jag träffade några av hans polare nere på pizzerian och sen så gick vi hem och somnade.

Igår så levde jag och min Ida runt på stan som två yrväder och klagade över rean för första gången i mitt liv tror jag. Men hur kul är det att gå in i en butik och man ser skyltar överallt. 25% på hela soritmentet.. VADFAN!!! Jag hade redan shoppat för mer än mitt konto tålde så jag kunde ju inte handla något, jag blev lite ledsen i ögat.

Idag har Oskar och jag ätit lunch med hans kompis, sedan har vi fixat i hanns rum, köpt sängram osv, det kommer bli skitfint där inne nu :)

men nu måste jag göra mig iordning för kvällen!

Vi avslutar väl med helgens citat.
- Ursäkta? Ursäkta? (En man som ser skum ut kommer fram till mig på centralen)
- Jag kan inte engelska (Mitt svar till en man som pratar svenska med mig och jag rusar iväg)

Hur dum får man bli?

Puss och godnatt <3

Fredags myyyys

Godmorgon!
Dagen idag består av

Skola
 - Öva blodtryck
 - Prov
 - Idrott

Hem
 - Duscha
 - Städa
 - Åka till sthlm

Det är ungefär så min dag ser ut idag och jag fortsätter tappert  att hoppas att jag ska få min mössa. Jag vill vill vill verkligen ha den nu!

Min fot mår inte heller speciellt bra just nu, ont ont. Men man får göra det bästa av situationen ska försöka gå en promenad på idrotten och hoppas på det bästa.


Hittade en jätte gammal bild på mig och Fia, som togs för ungefär två år sedan! Vi har snart gått ett år på gymnasiet och snart har vi gått ut hela j*vla skolan, FYFAN VAD VI ÄR BRA!!!

Dagens

Hemma efter att varit jäkligt duktig i skolan idag satt över 45 minuter och skrev på min naturkunskaps uppsats om miljögifter. Jag är snart klar och har skrivit 2 A4 sidor på datorn. Jag känner att den där uppgiften kommer att gå bra.

Sen har jag kört mamma och lite sånt, ska snart röra mig ner mot dansen :)

bjuder på den här sålänge, skratta gott

aaaaaooooom aaaaoooom
Martin och jag aaaaoooomar i Frankrike, sommar 2009

Marika engagerar sig och är riktigt upprörd

Godmorgon!
Jag ber om ursäkt att jag inte bloggade mer igårkväll men jag fastnade i en disskusion på nätet om det som visades på uppdrag granskning igår. För er som inte såg det kan jag berätta att det handlade om främst en tjej som kallas för Linnea, hon utsattes för en våldtäckt på skoltoaletten och hon får alla emot sig, hela samhället inklusive vuxna. Folk påstår att hon ljuger och även när han erkänner i ett inspelat polisförhör fortsätter den här stackars tjejen att trackasseras.

På skolavslutnings natten våldtar han en tjej till och där finnss även dna bevis. Men folket i den där hålan fortsätter att förneka att det har hänt och hyllar den kille som våldtagit två tjejer. Det är helt galet sjukt och jag blir så arg. Jag gick med i en grupp på facebook, den startades igår och har redan idag över 10.000 medlemmar.

Det som upprörde mig mest var att prästen tar pojkens parti likaså nästan ALLA vuxna i hela samhället tror på ryktesspridningen om att hon ljuger för uppmärksamhet, på internet skriver folk att de hoppas hon våldtas på riktigt, att dom ska bränna henne på bål och tortera henne om dom får tag på henne.

Att sånt här existerar gör en ju mörkrädd, varför gör dom så? Skolan sviker henne också och det enda de kunde göra för henne var att ge henne en kamratstödjare som gick med henne i skolan. Förnekar alla det här på grund utav att de inte vill att deras perfekta idylliska samhälla ska smutsas ner? Well get used to it, ni har en våldtäcksman i erat perfekta samhälle och han kommer alltid förbli en våldtäcksman.

Andra Avenyn

Sitter och kikar på andra avenyn nu! Så sjukt bra så det finns inte.

Inte en ledig stund

Har nyss skickat iväg en ansökan om en deltidstjänst och jag hoppas att den ska gå bra också! Jag ska snart ta och göra mig sängklar och sedan kolla på andra. Förra veckan somnade jag ju tio minuter in i programmet.

Måste försöka plugga sårvård nu, det där provet alltså. Herregud hur i sjutton tänker kvinnan?

Puss så länge

Dagens....

Humör: Glad

Kläder: Jeans och Svart tröja

Måste: Packa

Borde: Måste

Roligaste: Åka bil med Amanda för första gången

Tråkigaste: Skriva prov

Låt: Russian Roulette

Saknad: Ett flertal personer

Behov: Pengar

Godaste: Lite smågods

ETT LITET OBS BARA!!!
STUDENTMÖSSAN KOMMER NU SNART, I DAGARNA




De senaste 24 timmarna i mitt liv

Nu får jag skämmas lite, shame on me!
Har inte varit duktig på att uppdatera så jag drar lite kortfattat vad som har hänt i Marikas liv det senaste dygnet.

Igår så tränade jag så jag går med träningsvärk idag, det tycker vi om och dessutom så har jag ju inte tränat på två veckor på grund av den förbaskade förkylningen. Men igår körde jag gärnet och slängde in mig i duschen när jag kom hem, det är så skönt att duscha alltså. Helt underbart måste jag säga.

Sen gick jag och lade mig och sov ganska gott hela natten och vaknade av att mamma ringde och skällde för att jag parkerat så hon inte kom in i bilen så va bara att dra på sig kläder, peta in linser och traska ut i kylan och köra ut den förbaskade bilen.

Sen gick jag till skolan och när jag gått några meter stöter jag ihop med Amanda som följde mig nästan hela vägen och sen var de filmning till sjukvårds projektet som gällde. Jag tog på mig rollen att ställa iordning och ta behind the sceenes bilder, stavar man det så?
Min roll som sjukgymnast kommer först i slutet av filmen så jag filmades inte idag.

Amanda körde hem mig och nu sitter jag här
Vi hörs senare =)

puss och kram så länge

Wet

Fifan vilken dag!
Började med att jag tillbringade en lektion i en sjukhussäng medan Ida H och Linda försökte skapa ärterilla sår på min fot, det hela slutade på helt fel sätt än vad som var meningen.

Sen vidare till Ena Energi, dötrist, där mina fötter blev tokblöta och jag lite ledsen i ögat på grund utav det. Sen mat i skolan, lyssna på en kiropraktor i Aulan och sen Engelska B.
Sen har ja precis kört mammsen till hennes personalmöte och hämtade en sak hos min pappa.

Nu ska här pluggas för fulla muggar. puss hej

När ska snön ta slut?

Godmorgon!
Alldeles snart måste jag röra mig mot skolan, har verkligen ingen lust att gå i detta  väder kan jag be att få tala om. DET SNÖAR här i Enköping. Snöar det i hela Sverige idag?

Alltså vafan det är ju snart April, ska man inte plocka tussilago och palla krokusar vid det här laget?

Well well dags att röra på sig, dagen idag bjuder bland annant på ett besök nere på Ena Energi, låter lika spännande som att stirra in i en vägg.

Puss och kram sålänge

Bilder från Idag :)

Sådär då har man hunnit med en del saker idag.

- Inhandlat nya jeans
- Skaffat dejt till balen
- Pluggat lite
- Träffat på en glad försäljare som haffade Amanda vid en Lekplats, mucho funny
- Strax myskväll med mamma och Amanda och de galet sjuka Hollywood fruarna.

Som jag lovade ska jag ju visa bilderna från förr. Perfect





Usch för suddiga bilder alltså :/ Men det är de bilderna jag har.


Såhär kan det se ut när en del av OP3 jobbar med grupparbete :)
Jasmine ska alltid göra sig extra fin när jag tar fram kameran


Fick en tjusig fläta av Linda idag :)

Puss sålänge

Here we go

Nu bär det av till affären med mamma
Puss sålänge

Hold on

Hade tänkt lägga upp bilder nu men mormor kikar förbi vilken sekund som helst så jag tänkte umgås med henne då. Bilder kommer sen efter att jag har följt med mamma och handlat. Så ni får hålla er till tåls sålänge men det klarar ni väl?

puss sålänge


Fyndar proffset

Sitter i skolan och är duktig.
Har precis varit ute och inhandlat ett par jeans för 319 kr. Snacka om att jag är bra på att fynda. Lägger upp en bild på dem sen när jag är hemma samt att jag kastar in nån bild på lindas flätor som hon gjort på mig och Ida.

Nu måste jag fortsätta att sammanfatta njursvikten till provet på onsdag, håll tummarna för mig

Puss och kram

Hoppas på en bättre dag imorgon

Jag ska gå och lägga mig nu, har inte hafft en speciellt bra kväll kan jag påstå. Det är inget jag tänker dela med mig av heller, de som får veta är de som står mig nära. Det är för personligt att bara kasta ut i bloggen sådär, men jag går iallafall och lägger mig, ser ingen anledning till att vara vaken längre.

Godnatt

ur Jag vill ha en egen måne, av Ted Gärdestad. Ungefär så jag känner mig nu näst intill ordagrant.

Du tror du vet hur allt ska vara,
du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara,
hur jag känner mig.

Du bryr dig inte om mig mera,
och det har tagit mig så hårt
Du kan väl aldrig acceptera,
att någonting är svårt.


dödsnö

Vilket jävla kaos det är ute, gick nyss ut med sopporna och det är en hel decimeter ute. Vad hände egentligen? Igår sken solen, det var sol och marken var torr ? Nu är det ju i mitten på december igen. Mamma och jag såg tillochmed de första krokusarna igår en gul fin rad längs med en husvägg vid lekparken vi va och lekte i med tjejerna igår.



Bye bye stadshotell

Jag är på dåligt humör idag! Sov dåligt inatt också väldigt dåligt men shit happens.


Nu försvinner stadshotellet, togs i måndags

Snöskit

Vad är det här? Man vaknar upp och hoppas på ännu en fin och mysig vårdag men vad ser man när man tittar ut genom fönstret. Det toksnöar verkligen ute och det värsta är att det inte smälter undan heller, det ser ut som att det ska kunna snöa lite imorgon också om man ska tro smhi.se 

Jag blir så ilsken.

Sitter och kollar på sommaren med Göran tillsammans med mamma. Hörs senare

Puss sålänge <3


Hur vuxen är jag?

Saker som jag kan lägga till i min lista med vuxenpoäng!

- Körkort

- Köpt min egen dammsugare

- Har egna bestick, blender, glas, tallrikar, porslin  m.m

- Läser enorma mängder böcker

- Tycker om att lösa korsord

- Får gå lagligt på krogen


Pics på mina sötnötter

Jag har varit en dålig människa idag, eller iallafall enligt mitt löfte som jag har givit till mig själv. Jag har ätit chips idag men inte i dessa kopiösa mängder som jag kunde proppa i mig förut. Det är ju bra det iallafall.

Ikväll blir en lugn hemma kväll för mig, alla jag känner ska typ ut på Joar och här sitter man ensam utan några pengar att gå ut och roa sig för, men det är smällar man får ta helt enkelt.

Tänkte iallafall lägga upp lite bilder på Tjejerna som jag tog idag när vi var ute och lekte i snön som minskar fruktansvärt fort. Nästan så att man set det med blotta ögat för sjutton.









Lördag, full fart

Vart dåligt med bloggande idag, men jag har ju en ursäkt till det också!
Kusinerna har tagit all min tid sen halv åtta imorse ungefär. Vid tio så gick vi ut och var ute och lekte till tolv ungefär och sen har det badats och rullat på fram till två kanske då vi körde hem dem.

Bilder på snuttorna kommer senare från när dom var ute och lekte.

Ikväll blir det middag med Amanda, jag får se om jag går ut ikväll men det tror jag inte att jag orkar med tanke på den lilla sömn jag fick inatt. Tror att jag äter med henne och sen rör mig hemåt och bara tar det lugnt, men man vet ju aldrig vad som händer haha.


Claudia vs Mattias. Kan bli spännande

 

Vem hejjar ni på?

Jag hejjar på Matte och Claudia, låt två duktiga komma till final

Visst Willy i all ära men snälla Sverige? Ska ni rösta fram en person i en danstävling som inte ens kan dansa över huvud taget? Han har ju tvingat ut bra par efter bra par. Han är jätte charmig och så visst det är han och det är underhållande att kolla på honom också, men det här programmet håller på att spåra ut! folk röstar inte på de som dansar bäst längre känns det som, eller okej Claudia Galli och Matte är ju grymt duktiga. Låt dom två få gå till final och ge Let's dance 2010 en danskunnig vinnare iår som alla andra år. Kom igen nu


In tha school

Tjabbaluba.
Sitter i skolan och ska alldeles snart röra på mig. Hoppas allt går bra :)
Sen ska vi hämta kusiner i Uppsala och ha dom hemma över natten, myspys

Det gick bra i skolan idag, har hostat en del men det hoppas jag att de går över nu!

Puss så länge

Fredag 08.32

Godmorgon babes.
Sov ganska gott inatt, vaknade nån gång och hostade men för övrigt känner jag mig ganska utvilad faktiskt. Ska försöka ta mig till skolan idag och sen ska jag till Uppsala och hämta hem kusinerna.

Hörs senare
puss

God night

Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas på att kunna gå till skolan imorgon
puss och kram!


Är det efterfest på eran balkong?

Magnus Uggla är en artist som för mig alltid kommer att kopplas ihop med sommaren, samma med Gyllene Tider deras låtar är också sommar för mig.
Just nu sitter jag och lyssnar på Efterfest. Det är nått med låtarna som gör att man bara vill ha sommar, fest och massor med sol och varma dagar.

 


17.52

Pappa har nyss bjudit på kötbullar, makaroner och broccoli.
Snart blir det att åka ner till dansen och kolla på tjejerna och förhoppningsvis snappa upp ett och annat. Jag har inte varit med på tre lektioner med idag och de är inge bra alls. Inte alls bra.

Fyfan vad jag har missat mycket nu! Damn

Börja om på ruta ett

Vilken vedevärdigt tråkig dag jag har haft idag. Är så galet sugen på att stoppa i mig något onyttigt men ICKE SA NICKE sånt är det slut med från och med nu.

Jag ska gå ner ungefär 5-6 kg har jag bestämt mig för här och nu! Det ska jag göra med

1. INGET ONYTTIGT
2. Mer promenader och så
3. Mer frukt

Det kan ju inte vara allt för svårt eller hur?


Härliga sommarbilder

Ligger i soffan och drömmer mig tillbaka till sommaren 2009 och längtar till sommaren 2010.
Har precis kollat på Twilight, ätit nudlar och nu sitter man här igen. Tänkte bjuda på lite bilder medan jag gör lite andra saker. Såg nyss på reklam att New moon snart är ute på film, JAG SKA KÖPA jag har utvecklat ett litet lätt beroende angående dessa böcker och filmer. Hoppas att den tredje filmen Eclipse inte gör mig besviken.
















Twilight

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med Twilight och ett äpple tror jag
Hörs senare
puss och kram

09-24

Godmorgon
Somnade strax efter att andra avenyn började igår så jag får kolla igen på svt play. Pappa väckte mig och skickade mig isäng eftersom han görde att jag låg och snarkade på soffan.

Sov nästan 12 timmar inatt och snacka om att man känner sig utvilad nu. Sitter och kurerar mig med fullkornsmackor, juice och soya youghurt. Hoppas på ett snabbt tillfrisknande nu.

Puss och kram sålänge


This is the end

Jag tror jag säger godnatt här och nu!
om ungefär en halvtimme är det andra och sen ska jag faktiskt sova.

See you tomorrow
Puss

Vindruvisar

Tog mig till skolan idag men var tvungen att lämna föreläsninge om självskade beteende pågrund av hostattacker och sen har jag tagit mig igenom dagen. Skrivit klart rapporten till projektarbetet, fixat bilagorna till projektarbetet och sen har jag skrivit två prov också. Känner mig så jäkla lättad nu faktiskt.

Pappa och jag sitter och stoppar i oss vindruvor nu och kollar på Dr. Phil.
Myspys

Puss så länge

God morgon....

Det blir en intressant tag idag.
Hostskiten gjorde att jag kunde somna först halv fem, kvart i fem typ.
Skolan väntar med en föreläsning och sen massa jäkla plugg

Herre gud

Mat vi vill ha maaat

Nu har jag pluggat klart OCH sammanställt till New-Body saken.
Så snart ska jag åka ner med den till dansen och efter det blir det mat och plugg med Amanda.
Vi ska köpa hem mat från vita-elefanten. MUMS MUMS

So long kottar


 
Så galet jävla söt alltså :)


Hard work work

Sitter och pluggar så det  står härliga till just nu.
Justja bara för att jag skrev det kom jag på att jag måste kolla upp några saker på nätet. Så jag sitter här med tuschpennorna i högsta hugg, faktisk så lär jag mig bättre om jag får anteckna allt i lite roliga färger.

Ikväll ska newbody listorna lämnas in, så nu är det slutköpt av oss dansare. Men jag ska inte träna ikväll utan jag åker bara ner och lämnar listan, och sen måste jag faktiskt hem och plugga satan till imorgon.
Jag ska nämligen kompletera
chock/arytmi
blåssköljning

och nu jävlar ska jag göra det bra.

Puss sålänge

HOPPAS

Hoppas hoppas hoppas att det gick bra.

Poooor eye

Jag kände att det var bäst om jag stannade hemma helt eftersom mitt öga inte heller mår något bra. Så jag ligger kvar i soffan med täcket över huvudet. Nästan.

Har nyss gjorde en knäcke macka och den är god som satan, efter det ska jag smaska ett äpple. Men har inte tid att skriva mera nu, kollar på sjunde himlen.

Puss så länge

Det blir inte värre än vad man gör det.

När ska jag få bli frisk?
vaknade imorse med ett ihopkladdat öga och när jag tvättat bort allt kladd så vad ser man? ett knallrött öga. Ska det bjudas på ögoninflammation nu också? Det känns fan inte okej alltså. Jag som hoppades på att bli friskt nu. Men vi ska inte ropa hej än. Det kanske inte är någong fara och de kanske snart är frisk ändå.

Sjukanmälde mig från skolan idag men jag ska gå dit och skriva ett prov iallafall och sen går jag hem till farmor och farfar och pluggar samt vilar lite innan jag ska iväg och göra gott intryck på han som ska intervjua mig.

Puss och kram sålänge.
/ Marika

Tänkte dela med mig av de bloggar som jag följer varje dag, ifall ni skulle vilja kika in på dom ni med...

www.gnagarkusinernas.blogg.se  -  Världens bästa Idas blogg som jag faktiskt tycker kan uppdateras lite oftare. Men när hon uppdaterar skulle jag vilja påstå att hon har något vettigt att säga, för det mesta :)

www.amaandau.blogg.se  -  Min bästa barndomskompis Amanda, skriver roligt och man får svårt att hålla sig för skratt ibland. Kvinnan har ju humor, dessutom en väldigt enkel men sjukt söt design.

www.swaaay.blogg.se  -  Bloggen som vi danstjejer driver ihop men det är nog jag som är mest aktiv på den vill jag påstå. Men det är inget jag klagar över, tycker bara att det är roligt. Där står det om våra äventyr i dansvärlden.

www.faawker.blogg.se  -  Det där det är min Jovana det, hon skriver också på ett roligt och underhållande sätt. Får svårt att hålla mig för skratt vissa  gånger.

www.tovelito.blogspot.se  -  Har ganska precis börjar följa den här bloggen men jag tycker den är intressant. Tove är en av min pojkvänns tjejkompisar. En trevlig tjej.

www.minneavtherese.blogg.se  -  Började följa bloggen i höstas när en kompis länkade den till mig. Inte klokt att någon annans bortgång kan beröra en så pass mycket. Man får följa vännernas bearbetning av sorgen.

www.metrobloggen.se/sofiaa  -  En kompis till mig som skriver om sin vardag

Sen är det ju såklart de kända bloggarna som jag följer också

www.kissies.se  -  Hon är ju bara för knäpp
www.kenzas.se  - Henne gillar jag, massor
www.gaybloggen.se  - Störtskön blogg
www.dessie.se
www.paow.se
www.fokis.se  -  Ganska söt, men aningen speciell

Puss och godnatt


Sleep tight

Dagen har bjudit på
- Balmöte
- Sammanställning av uvärdering och "prov" till projektarbetet
- Fika / Lunch med Ida
- Promenad på stan
- Handla med mamma
- Åka och fira mormor som fyller år imorgon
- Plugg

Jag sjukanmälde mig från skolan imorgon, men jag ska gå dit och skriva prov iallafall och sen så ska jag hem till farmor och vänta på att klockan ska bli två och jag ska på arbetsintervju. Jag mår så jävla kasst på morgonen så de finns inte.

Puss och kram och Godnatt

Time to say goodbye

Nu ska jag börja röra på mig, kom på att jag ska till mormor och fira henne ikväll.
Kan bli intressant med tanke på hur jag mår ;)

Puss och Kram vi syns på stan ;)
Får se om jag får med mig något snyggt hem sen

Studenten närmar sig med stormande steg

Snart ska jag röra mig mot bussen men nu sitter jag och försöker hitta någon fin klänning som jag kan ha på studenten. Jag vill inte köpa den på H&M eller Gina där de flesta andra köper sina. Jag vill ha en skitsnygg och unik klänning och samtidigt vågar jag inte köpa över nätet heller när jag inte vet om den passar eller inte.

Den här klänningen under tycker jag är så galet fin, men passar den till en student? Kostar bara 299 kr dessutom. let me know.

Klänning


Ledig måndag, men ingen ro ingen vila

Godmorgon!
Sitter i soffan och hostar som en jag vet inte vad, vaknade imorse med svullna och blodiga läppar. Ingen vacker syn i morgonspegeln måste jag säga.

Dagens att göra:
- Balmöte 13.00
- Pa-jobb på efter middagen
- Plugga Naturkunskap och chock/arytmi och Blåssköljning
- Sova tidigt

Imorgon:
- Skola 8.45 (hoppas jag på)
- Arbetsintervju 14.00   (HEJA MIG)
- Kika på dansträning 19.30-21.00

Jag blev så glad när han jag mailat mitt CV och sånt till ringde  mig för att boke en intervju men samtidigt är jag toknervös också. Men jag hoppas det ska gå bra iallafall.

Nu borde jag springa iväg till busshållsplatsen och kolla när bussen går ner på stan, pallar verkligen inte att gå.

Puss sålänge


Sömn sweet sömn

Ligger i sängen nu och planen är att jag ska sova strax och det blir det nog inga problem med. Hela igår och idag så har jag kämpat med att låtabli att ta tillbaka sovtimmarna som jag missade för några nätter sen. Hela bilresan till norberg sov jag, sov nog en halvtimme på eftermiddagen där när Oskar åkte skidor med sin pappa och bror.

Somnade faktiskt ganska tidigt igår kväll men vaknade dock tidigt av mina hostningar. Har kämpat med att hålla mig vaken men i bilen hem så slockande jag och sov hela vägen hem, med oskars hand i min. Mysigt värre.

Ska väll bjussa på en bild till idag då, känner mig så bildlig så.



Oskar och Jag igår innan middagen <3

Sugen eller inte sugen... det är frågan

Sitter i soffan, nyss var jag så sugen på popcorn att jag trodde jag skulle dö. Jag lånade pappas bil och körde iväg till Ica och köpte popcorn men nu när jag ätit lite så kom jag på att jag var ju inte alls sugen på popcorn. Inte konstigt att folk säger att jag är en ombytlig jävel..

Det är skönt att vara ledig imorgon, känner att jag behöver vila, hostan vill inte ge med sig.


Studentkryssning 2010 :)

Norberg

Hemma igen efter en mysig lördag/söndag i Norberg.
Jag följde somsagt med Oskar och hans familj upp dit för att fira oskars mormor som fyller år idag. Just så typiskt att jag ska vara sjuk och må dåligt och sen drabbas av världens magont igårkväll under middagen också. Man kände sig ju lagom trevlig och social.
Tog en promenad med Marina, Jack och hundarna igår eftermiddag. Mysigt värre.

 Fint

Vovvarna :)

 Katten :) Som hellre ville kika på kameran än låta mig ta en bild på honom. Så den här bilden var den enda jag lyckades med faktiskt. Alla andra resulterade i en suddig nos.

 Mormorns salladsdekorering.

 Kärlek <3

Jalla! Jalla!

Sitter och kollar på Jalla Jalla med pappa och gud vad rolig den filmen är alltså. Älskar scenen när dom sitter i varsin fyllecell
- Roro vadfan gör du här?

- Jag sover, du då?

 

Haha så jävla skön, har rensat bort närmare 2000 bilder snart. Jag säger bara herre jävla gud. Jag ber om ursäkt till eventuella hyperreligösa som tog illa upp där. my bad

 

 


Ändrade planer

Ligger hemma i soffan och degar. Det blev inte att vi åkte ikväll, åker nog i morgonbitti istället. Ska snart kolla på Jalla! Jalla! den filmen är ju inte helt klok alltså haha. Men det är vad jag ska roa mig med ikväll, jag orkar inte göra något annat direkt heller. Känner att en huvudvärk kommer krypandes, fattades bara det.

men innan filmen börjar ska jag faktiskt ta och rensa bort massa bilder från datorn. Såna bilder som jag inte direkt behöver.

Puss så länge

Skulish

Skoldagen gick fort och smärtfritt. Räddningsmedicinen gick också bra och vi fick en rätt så rolig uppgift tycker jag. Vi ska genom ett fall och två kapitel skriva en berättelse om två byggnadsarbetare som befinner sig på en byggnadsställning som rasar. Varför ställningen faller, hur de har fallit för att komma fram till de skador de har fått och hur man ska behandla dem. Typ hur kroppen ser ut, kinematik och så vidare. Det kommer nog bli skitbra tror jag.

Efter skolan tog jag mig upp på stan tillsamans med Ida och köpte linsvätska och telefonkort sen kom min buss och jag åkte hem. Har badat och ätit middag så nu ska jag fixa mina naglar lite, typ måla på ett nytt lack och fila till dem lite.

Nu ska jag fixa lite jag hör av mig senare. Puss och Kram

Fredag

Godmorgon!
Dra på trissor alltså, jag fick sova inatt och jag fick sova ända till 03.36 när jag vaknade första gången och även den enda gången. Sen somnade jag om efter ett tag och sov till pappa väkte mig.

Sitter och kollar på vakna med the voice och äter lite laktosfri jordgubbsfil. Mummsigt


Sweet dreams or a beautiful nightmare

Nu har jag mailat iväg CV och allt det där också, hoppas jag får svar så fort de bara går så jag kan köra på vidare om de behövs. Har nyss varit ner och kollat på träningen och jag blev trött bara av att sitta där och ta lite bilder.

Ska lägga mig ganska snart tror jag och verkligen försöka sova inatt, jag orkar inte vara vaken längre det är fan jobbigt alltså.

Orkar inte skriva nått mer idag nu, det har inte heller hänt nått speciellt kul heller.

Puss och kram, godnatt <3


Cv och personligt brev

Har precis skrivit klart mitt CV och personliga brev, det första någonsin haha. Men det gick rätt bra hoppas jag pappa har kontroll läst båda två nu så det blir säkert skitbra. Jag ska söka till Max som kommer öppna i Enköping i maj så jag mailar killen som öppnar det direkt till honom istället för att gå via hemsidan. Det är rätt smart att ha en pappa som känner till ägaren och han gav sin mailadress till mig personligen också.

Dags att klä på sig.

puss så länge


Sleep time

Jag måste försöka sova ett tag, iallafall någon timme.
Oskar vill att jag åker ner till honom redan ikväll men jag tror verkligen inte att jag orkar det, jag dammsög lägenheten och jag vart helt slut av det.

Inte orkade jag fixa nån mat heller så jag tog mig i kragen och kokade vatten. Åt lite nudlar men innan dom va klara så hade jag hunnit glömt bort vattnet så hälften va typ bortkokat.

Min söta fina bästaste Ida <3
SEN FÅR VI INTE GLÖMMA ATT VÄRLDENS BÄSTA IDA FYLLER 19 ÅR IDAG. GRATTIS GRATTIS GRATTS GUMMAN <3


Biggest Looser

Oskar beordrade mig att ta ett varmt bad imorse och faktiskt så känns det som att det har släppt lite i näsan, vilket känns ganska skönt.

Ligger i soffan nu och kollar på biggest looser, ska snart ta och stoppa i mig lite frukt och kanske lite lunch också om jag orkar. Har ingen riktig aptit när jag är dålig men nått måste jag ju få i mig om jag ska bli frisk så det är nog lika bra att äta något.

Puss och kram sålänge

Såhär ser jag ut när jag ska peta på mig en blöt våtdräkt för ett dopp i ån i höstas under praktiken på räddningstjänsten


Ta en dag i taget

Ännu mindre sömn inatt. Fan att jag ska gå och bli sjuk nu när det är så grymt mycket som måste göras. Har en rapport att fixa i skolan och massa sånt, jag kommer få sitta över luncher och grejer för att hinna klart. Det känns väl roligt? Inte ett dugg.

Jag skrev ju igår att det inte är långt kvar alls tills jag tar studenten, men vadfan ska jag göra med mitt liv efter det? Jag har ju alltid haft koll på vad jag gör med mitt liv och hur nästa år har sett ut men nu är allt bara en suddig dimma typ. Jag har ingen aning om vad jag vill göra. Eller jag vill ju åka till Norge och tjäna pengar samtidigt som jag vill stanna i Enköping och bara leva livet, men leva för vilka pengar då?

Den här låten passar in så grymt bra just nu!



Blir nästan lite tårögd, men jag är sjuk och då blir jag lite extra känslomässig. Myyh


Det är över nu, alla år som gått alla minnen vi fått dom är över nuu (snart iallafall)

Sitter och kikar på andra avenyn nu. Spännande som tusan alltså.
Ser ni att bloggen är lite fixad också? Den där vita linjen på högra siden är putsväck för min snälla underbara kompis Robert fixade det nyss. Det är för övrigt han och en annan som har hjälpts åt med min blogg. Alex har varit med på ett hörn och försökt också faktiskt, får icke glömas.

Jag är alldeles galet stel i lederna nu när jag setat ner. Det är inte det roligaste och ja tror att det har lite med förkylningen att göra faktiskt. Jag får ta i lite för att sträcka ut benen ordentligt och massa sånt tjaffs.

Imorgon blir det dans för hela slanten, eller jag ska titta på och jag ska bara vara med på de delar som vi gör nytt och det jag känner mig osäker på. Smart tänkt Marika.



har också insett att jag har bara sex veckor kvar tillsammans med alla på bilden ovanför. Fattar ni? sex veckor till i skolan sen tar jag studenten, känns helt galet. Hoppas på att mössan kommer snart, ska bli jiiice

Nu ska jag snart ta och sova, eller jag ska försöka sova. Inatt sov jag knappt nånting alls så vi hoppas på bättre lycka inatt. Right? :)

Puss på näsan och godnatt

Sömntuta

Jag har så förbaskat ont i halsen så det finns inte. sov ju inget inatt på grund av sjukan och mamma lät mig nyss sova en timme på soffan, det är tur att vi har en sån skön jäkla soffa att ligga i.

Nu ska vi se hur min sjukdom har utvecklats:
- Ont i halsen på morgonen
- Snuva
- Slemmig i halsen
- Konstant ont i halsen
- Hostar
- Snorar lite mer

Visst ser det bra ut? Jag som ska iväg i helgen. Bara till att stoppa sig full med ipren och cocilana så blir det säkert skitbra.

Ny ska jag ta och packa lite av de sista innan ja åker till pappa ikväll. Puss sålänge


Who is who

Nu har jag fått höra samma sak flera gånger.
Att jag tydligen ska vara lik Robin från tv serien How I met your mother. Folk påpekade det för mig på kryssningen, fått höra det ett ex antal gånger och så fick jag höra det igen nu haha.

vad tycker ni? Är vi lika?

 


Visste ni att...

... Jag är  absolut livrädd för clowner och liknande varelser. Alltså mycket smink och fejkade sminkleenden och sånt. De skrämmer skiten ur mig

... Jag har inte sett en enda Star-Wars film

... Jag började dansa när jag var runt 14 år, hade ingen taktkänsla för fem öre och nu dansar jag i streetfeets showgrupp?

... Jag och Amanda har varit bästa kompisar sedan 1994?

... Jag älskar att göra chipsmacka, innehållande chips och popcorn. Ta ett chips, lägg på ett popcorn eller två och in i munnen.

... Jag väger nästan 10 kg mer än vad jag ser ut att göra?

 

Nu fick ni lära känna mig lite bättre också :)

Vårkänslor idag också, helt underbart väder ute så jag promenerade mig hemåt efter idrotten.

 


Vårkänslor och ren hy

Nyss kommit ut ur duschen. Det är fan det skönaste som finns alltså.
Nu ska jag alldeles snart peela ansiktett med Neutrogena Visibly Clear, den är så sjukt bra och man känner sig så ren och luftig i huden på något vis när man haft den. Det samma med Neutrogenas sminkborttagnings kräm, jag bara älskar det, de andra jag haft har torkat ut huden men den här gör den bara mjuk och gosig.

 

Kan absolut rekomenderas och dessutom är de farligt billigt också, köper mitt för runt 120 kr för båda på apoteket. Snacka om en bra deal mina vänner.

Nu ska här peelas ansikte och sen ska jag faktiskt lägga undan mina pluggböcker ska ni veta.
Har gjort alla frågor till Sjukvården som ska in imorgon och sen ska jag börja plugga till nästa vecka. Stressigt. Så här ser det ut från och med idag till nästa helg

Onsdag --> Feedback på rapporten, Inlämning av sjukvårdsfrågor
Torsdag --> Dansträning
Fredag --> Åka till Norberg med älskling och hans familj, fira hans mormor som fyller år
Lördag --> Inte hemma
Söndag --> Kommer hem eventuellt

Måndag --> Ledig, Balmöte 13.00
Tisdag  --> Prov Naturkunskap (Energi och Ekologi)
Onsdag --> Omprov Chock/Arrytmi, Kompletera blåssköljning, Teater i Uppsala med skolan på kvällen
Torsdag --> Tema dag, (Dagis)
Fredag --> Barnvakt åt kusniner

Hoppas ju självklart på lite jobb också :) Men nu ska jag ta och sussa gott snart i min varma sköna säng. Läsa lite ska jag också göra, håller på att läsa Hypnotisören nu och den är så jäkla bra fast jag nyss börjat läsa den, kan rekomenderas till er som gillar kriminalromaner :)



Tänkte bara säga en sak till nu, ÄNTLIGEN ÄR VÅREN PÅ VÄG. Jag har haft såna vårkänslor idag. Undrbart

Puss och godnatt mina små kottar


Tisdag 17.24

plugg, plugg och plugg. Aldrig en lugns stund.
Räknade idag ut att jag har bara sex veckor kvar till studenten, HALLÅ ?? det är ju föfran ingenting typ. Nu ör det bara bita ihop och ligga i.
Ingen träning ikväll så jag får 90 min. extra att plugga också vilket jag tycker är väldigt bra.

Nu sitter jag och pluggar sjukvård, svarar på frågor om allmän frakturlära. Tur att det är enkelt iallafall

Puss på nosen

Vindruvans sista minuter i ord

Ingen frid och ingen ro. Inte ens vid middagsbordet, det hela började med att min ibland söta lillebror bestämde sig för att försöka fånga en vindruva med munnen när han slängde upp den i luften, sen bad han mamma att kasta så han kunde fånga och hon drämer iväg en druva i magen på pojken, tur att det inte var en sten eller nått för då hade han nog fått kraftiga blödningar i buken. Markus ville hämnad och drämde en vindruva på morsan.
Jag skrattade hjärtligt.
Mamma kastade en gång till och tillslut blev en kökslucka nästa offer och även där tog kriget slut när den stackars druvan fick bestående skallskador och kastades.

Efter det bjöd mamma på fruktsallad och sen äppelpaj, min mamma kan kurera sin dotter hon.


it's complicated

Jag sitter och pratar med F nu och vi disskuterar lite om tjejer och hur jävla stolta vi ska vara hela tiden. Jag och F är ett praktexempel på det faktiskt. Det hela började för ungefär exakt ett år sedan, jag minns att jag sa något på skoj som hon tog väldigt illa vid sig av och efter det så har vi inte pratat med varandra. Innan det var vi båda vädligt bra kompisar men sen slog det bara om och vi båda var för stolta för att bli sams.

Jag vägrade be om ursäkt för att jag ansåg att jag inte gjort något fel jag hade ju bara skojat med henne, men F tog det inte som ett skämt och av den anledningen så slutade vi prata med varandra helt. Det har gått ett år utan att vi bytt ett ord med varandra, vi som förut pratade varje dag och hade skitkul ihop. Ett år bortkastat (?) När vi hade kunnat lösa det så mycket tidigare.

Jag säger bara det och jag erkänner också, vi tjejer är allt bra hopplösa ibland.

Men nu känns det som att vi har rett ut vårat bråk och att vi kan bli kompisar igen, det kommer nog alltid finnas där men nu ska jag tänka på att inte skämta om sådant som kan vara känsligt för andra.


Resume av helgen bravader.

Jag tänkte berätta lite om studentkryssningen i helgen och en låt som faktiskt känns rätt passande är Fest hos mig eller iallafall vissa textrader.

Ingen är stressad, bara taggad och
spetsad
Nu faller mörkret på igen
Då är det vi som håller låda
Vi ligger i med varannan vatten
Nu ska vi hoa hela natten
Vakterna klagar på drinkar i taket men

Vi gör det igen
Kommer, kommer, kommer ni ihåg hur vi gjorde?
Nu kör vi igen
Kommer, kommer, kommer ni ihåg hur vi gjorde?
Bara en gång till
Kommer, kommer, kommer ni ihåg hur vi gjorde nu?
Hä-hä-häng med nu
Hä-häng med nu

Taggade till tusen samlades en jävla massa studenter på resecentrum i enköping och vi fyllde 7 bussar mot M/S Galaxy. Köade oss in i båten och vi slängde in väskorna i hytten och rusade iväg till första sittningen för lite mat och vin. Det va visst bara jag vid mitt bord som tycker om vitt vin rent. Resten blandade ut med sprite. Maten var inte värd sina 300 kr (?) Jag blev lite besviken på buffén faktiskt, köttet var jätte senigt och massa sånt.

Efter det våldsgästade vi taxfreen och köpte på oss lite gott att dricka till kvällen. Jag drack en cider under hela tiden vi befann oss i hytten och det var medan vi gjorde oss klara. Efter det gjorde vi baren och vilken kväll det blev sen alltså

Jag vet inte hur många drinkar jag drack under kvällen men jag vet att jag aldrig mer ska dricka black russian. FY HÅLE vad äckligt. Det dansades och det kalasades fram till småtimmarna, jag amrbågade en jävel ganska  hårt i magen på grund av att han var äckligt påträngande.

Kvällen bjöd även på speed-dating, jag har redan pojkvän som alla vet men jag tänkte att det kunde vara roligt att pröva på och med alkohol i blodet så håller inte jag käften i allafall så pinsamma tystnader undveks jätte bra vid mitt bord.

Klockan tio över fem begav jag och Carro oss till frukost buffén för att stoppa lite i magen innan vi gick och lade oss, det var verkligen värt sina 105 kr och jag har nog aldrig ätit så mycket i mitt liv. Lite småmysigt att äta frukost och kolla på soluppgången, trots att man var ganska lurig. När vi kommer ut möter vi Fia som berättar att någon blivit våldtagen på båten och att de först inte fick komma upp för trappan eller vad det var. Det gjorde mig och Carro lite oroliga över Ida men hon var helt orörd på den punkten...

Klockan kvart över sex kom vi i säng och jag sov som en stock i två timmar, sen klarvaken.

Dagen efter bjöd på godisshopping, kareoke tävling, mys på däck med Ida H. Sen kom huvudvärken och det botade vi med en drink i baren och sedan några fler på det.

Med andra ord en jävligt lyckad kryssnin alltså.

Bjuder på några bilder också!
Caroline och Ida E på bussen mot stockholm.  Min söta fina bästaste Ida <3  Färdigfixad Så olyckligt   Robert och Jag :)   Min gamla klassis sen lekis Krya och fina   Heja Carro, botten upp   Vi hittade en Peter Siepen som spelade musik

Orkar inte lägga upp fler bilder faktiskt. Men Nice var det.

Puss och Kram


 


Studentkryssad

Det blir inget utförligt blogginlägg ikväll. Jag känner att jag inte har den fulla kapacitet som krävs så jag tar och skriver mer om det imorgon och delar med mig av några bilder också.

men i korta drag så var kryssningen riktigt lyckad. Helt underbar.

puss och Kram

Tonight's gonna be a good night

Nu börjar det närma sig, och det kommer bli en grym kväll/natt/morgon.
Idag har jag varit i västerås med mamma och vi har fikat och shoppat lite. Jag har köpt ett fotoalbum som jag ska sätta in alla bilder från studenten i. Det kommer bli så fint så.

Nu måste jag ta och packa klart det sista.



Det kommer bli en superbra kväll ikväll. Believe me.

Studentkryssning och det kommer bli så ofattbart grymt


21.55

Hallo!
Ska strax ta och packa klart mina saker så jag slipper det imorgon. Då ska det duschas, fixas naglar och dona med mina pengar också samt att jag får inte glömma att ladda kameran och mobilen inatt.

Har precis lacka tånaglarna svarta precis som mina fingernaglar ska se ut imorgon efer jag har duschat. Sen ska jag försöka ta mig en promenad om det är fint väder ute också.

Nu ska jag kika klart på nått program på Tv4 Komedi, det är lite småkul det programmet haha.

Puss puss


Glöm inte att kika in i dansbloggen när ni ändå håller på :)
www.swaaay.blogg.se 


Så underbart sööt


18.18

Har ganska precis sett luftslottet som sprängdes med en frågvis Amanda vid min sida. Smått irriterande men jag förstår henne verkligen till miljoner procent när hon inte sett de två första filmerna än, knasig ände att börja i vill jag påstå haha.

Nu är jag lite sugen på ett äpple men jag tror att vi ska äta middag snart, bäst att avvakta.

Puss sålänge


Sjunde himlen

Alltså det där studiebesöket var ju inte mycket att hänga i granen alltså. Satan vad jag hade kunnat skippa det egentligen. Jag hade kunnat lega hemma i soffan och totaldega hela dagen men icke sa nicke. Jag trodde ju att det skulle bli intressant men hon snacka ju mest om sånt som vi redan hade koll på.

Jag ska ta och packa ihop mina saker och sen gå upp till mamma och åka med henne hem sen.

Kollar på Sjunde himlen nu och jag kan fan inte sluta lipa, tror jag befinner mig i nån form av en känslomässig svacka eller nått. Det är iallafall avsnittet när Lucy föder barn i hissen på varuhuset. Jag tror jag blir tokig alltså, men om man tänker efter så är jag nog alltid lite känslomässigt ur balans haha.

Puss på en stund


Marika Hammartong <3 Ida Eidenbrandt


Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

Jag älskar dig Ida Kristina Eidenbrandt


Fredag morgon 08.03

Godmorgon, som vanligt sitter och jag kollar på vakna med the voice.
På schemat idag står studiebesök på akuten och sedan blir det hemgång för mig. Mår inte speciellt bra idag och mådde ännu sämre igår så jag ska vara hemma och vila idag så jag mår bättre imorgon.

Ska snart upp till mammas jobb och hämta hennes  bil så jag slipper gå hela vägen. Det kändes inte bra att gå när jag kollade på termometern så jag tar hennes bil ner och åker sen direkt hem.

Vi hörs senare mina vänner.
Puss


Sista inlägget för idag

Dags för mig att gå isäng nu, blev inte så tidigt som jag hade hoppats. Men jag måste sitta och vänta på bilderna så jag kan skicka iväg en order på dom. Har ju sådant där bra erbjudande med massa bilder gratis förstår ni.

Det blir nog till att jag är hemma från skolan imorgon, jag mår inte alls bra och det gör inte min mage heller. Känner inte för att sitta i skolan och må dåligt imorgon när jag kan vara hemma och vila upp mig inför lördagen istället om det nu blir nån kryssning med alla båtar som ska envisas med att frysa fast och ha sig, man kan ju tycka att båtar ska klara av sånt så här på 2000-talet. Varken SJ, SL eller BÅT hänger med när kylan slår till, vafan skärp er nu.

Nu fick jag ur mig det också, med det säger jag godnatt

dansad

Färdigrtänad för idag och det känns skönt. Kroppen är så där härligt mör och jag är seg i skallen. Ska ta och stoppa i mig ett äpple tror jag och dricka lite vatten.

Sitter och ber till gud också att det blir en studentkryssning, annars blir jag arg.


Time for dancing

Dags för träning om en liten stund. Ska bli skönt att shejka loss igen, även om jag inte dansat sedan i fredags. Sen vill jag bara påpeka att ni måste läsa Swaybloggen, med andra ord dansbloggen.

Sen kom jag att tänka på en sak, "Fina flickor rapar inte" i mina öron hör jag "Fina flickor är inte naturliga"

Hej på en stund


16.28

Jag märkte nu att jag skickade in två inlägg senast. Det där med att jag hade tråkigt ni vet.
Nu är jag iallafall äntligen hemma, skulle vilja hoppa in i duschen men är det värt det om jag ska träna ikväll. Min hud blir ju då förbannat torr när jag duschar oftare än vanligt. Kanske lika bra att vänta med det.

Sitter och kollar på repriser från top model och knaprar på ett äpple, känns bra att jag mumsar i mig det istället för massa skit som typ kakor och sånt som jag annars är väldigt bra på peta i min stackars mage.


Ja jag har tråkigt

Dagens humör: Glad och taggad

Dagens mående: Småförkyld

Dagens borde: Plugga

Dagens frisyr: Tråkig

Dagens smink: Foundation, False Lash effect Mascara

Dagens klädsel: Mjukisbyxor och tröja

Dagens planer: Träna och plugga

Dagens materiella vill ha: En bil

Dagens fundering: Vad ska jag ha på mig i helgen?

Dagens beroende: Värme

Dagens tråkigaste:
Skolan

Dagens längtan: Sova

Dagens superlängtan:
Efter min älskling såklart ♥

Dagens tidning: läser sällan tidning, mera för böcker. Just nu är de Hypnotisören

Dagens låt: What difference does it makes - Poets (gammal hederlig goding)


12.23

Provet gick faktiskt ganska bra känns det som, jag svarade massor på alla frågor så jag känner mig skitstolt. Har nyss varit nere och ätitl lunch och ska strax sätta igång med historia arbetet om Kubakrisen. Det kommer bli bra det med, det känner jag på mig.

Dags att röra på sig, uppdaterar igen lite senare
Puss och kram
/ Marika

Makeup time

Dags att fixa smink och borsta fyrkanterna innan jag beger mig av mot skolan och prov.
Marika klantarsel glömde ju sina byxor hemma hos mamma igår så jag får ha mjukisar idag igen i skolan, helt enkelt. Men det är ju ganska skönt det med faktiskt.

Sitter och skrattar åt Jamie-Lee Curtis på tv, hon är fasiken ganska rolig.

Måste röra lite på mig nu, vi hörs lite senare, puss och kram.

/ Marika

Godmorgon

Godmorgon gänget.
Känner mig piggare idag än igår så det blir att gå  till skolan för mig. Ska strax äta lite frukost, sitter och kollar på vakna med the  voice som vanligt.
Pluggar lite på samma gång också, har prov på Stomi idag och det ska jag fan i mig lyckas jäkligt bra på.
För er som inte vet så är Stomi en liten tarmstump som man opererar ut utanför bukväggen och ploppar på en påse på det så allt bajs åker ner i den istället.

Här om dagen godkändes jag i hur man sätter kateter också, Happyface förfasiken.

Ida fick assistera mig eftersom jag måste vara steril om händerna.


Ida fixar NACL åt mig.

Sick and tierd

Som ni kanske ser så håller ett nytt utseende på min blogg att födas.
Själv känner jag mig inte helt kry idag måste jag säga, mår ganska kasst. Ska faktiskt ta och lägga mig nu, läsa lite om stomier och sådär!
Kastar in en bild på linnet jag köpte tidigare idag samt det andra som jag ska ha på mig på studentkryssningen som det ser ut just nu iallafall. Jag hinner säkert ändra mig.
Vad tycker ni?

 

Puss och kram, sov gott

/ Marika


This is it

Det blev inga inlägg igår men jag hade verkligen ingen motivation till att blogga igår.
Slutade iallafall engelskan tidigare och mamma plockade upp mig vid coop och sen drog vi iväg och handlade.
På träningen var det dans för hela slanten som gällde och jag skulle ta de lugnt men de sket sig ju, jag körde på för fulla muggar och det belönas med träningsvärk idag.

Idag så hade vi en lektion, ska snart skriva mitt matte prov och jag är toknervös inför det. Men det kommer nog att gå bra. Men det sa jag sist också och det gick ju åt helvete då med.

dags att röra sig
Puss och kram

Pics

Så var skolan igång igen då, hade inte haft nått emot en vecka extra ledigt.

Bara för att jag har min kamera här nu med en sladd så ska jag lägga upp bilder på det jag är svagast för just nu. Nämligen skor, lite bilder på mina favoriter till i vår och sommar.


Mina älsklingar som jag köpte för 135 kr eller nått i den stilen


Dessa har jag inte hunnit använda än, men tycker dom är så gudomliga. Kostade endast 250 kr eller nått i den stilen.


Dessa är väl inte så speciella mer än att dom kostade 50 kr på rea och vem köper dom inte då lixom?


Lite andra bilder också!


Mitt senaste klädinköp, en grå tröja med paljetter i fram, tycker om det  att just bara framsidan var paljettig. 89 kr köpte jag den för.


Det underbara halsbandet som jag fick av min underbara pojkvän i julklapp.


Som ni kanske märkte så är jag proffs på att fynda på reor. Nu ska jag ta och sussa strax

Sov gott och puss på nosen
/ Marika

RSS 2.0