Bye Bye, Ikväll kör vi All in


Söndagsstek

Mums, fått middag hos farmor idag och nu sitter jag här, mitt hår är nytvättat men luktar det gott? ÅHNEJ det stinker hårfärg. Hoppas lukten går ur imorgon iallafall. Så här går det ju inte att ha det heller.

Nä nu ska pappa och jag ligga här i soffan och söndagsfisa.

<3

Happy?

Ja efter allt detta tjat så ska ni få en bild på mitt hår men jag vill bara påpeka en sak, jag har tvättat bort massa färg redan. Jovana skrattade åt mig igår, det säger en hel del om hur jag ser ut haha.

Hoppas ni är nöjda nu ?


Ser plommonaktigt ut på bilden men när ja kommer ut i solen eller i starkare ljus så är det mera rödaktigt.

Inception... och lite huvudbry

Morrn!

Gårkvällen var ytterst trevlig, jag och Jovana gick ut och åt lax innan vi styrde näsan mot biografen och Inception. Var mycket skeptisk till filmen innan men den var över förväntan, helt klart bland de bättre filmer jag sätt och hotellscenerna, DAMN jag säger som Jovana sa igår, Jag blev helt frälst.

Sen så åkte vi för en nattlig (sen kvällslig) visit på Donken för äppelpåsar och äppelpaj. Jag förklarade för Jovana att man har två gammelmödrar och tvågammelfarmorar. Det där hade hon lite svårt med. En gammelmormor och en gammelfarmor osv på varje sida.

Din mamma har en mamma som har en mamma - En gammelmormor

Din mamma har en pappa som har en mamma - En gammelfarmor

Din pappa har en mamma som har en mamma - En gammelmormor

Din papppa har en pappa som har en mamma - En gammelmormor

Är ni med mig?

 


FAIL

Jag glömde väl inte att säga att jag är RÖDHÅRIG????

Lördag !

God morgon!

Sitter och kollar på Gilmore Girls och har nyss ätit en mumsfrukost. Vad jag saknar julen nu bara för att det är jultider i serien. Massa snö och fint med belysning överalt och åååh. Jag vill ha mysig jul nu Nu NU!!

Sov kasst inatt, vaknade vid två tiden tror jag och mådde sjukt jäkla illa. Så jag gick upp och då bara snurrade allt var nog bland det värsta jag varit med om i hela mitt liv känns det som. Så gick på toa, hämtade en hink och vinglade in till sängen igen och hur jag än låg så kändes der som ja skulle spy och så kallsvettades jag som en gris... kallsvettas grisar?

Ikväll blir det iallafall bio med min kära Jovana ytterst mysigt må jag säga.

Jag Saknar Dig Ida <3


Vad gjorde av äventyret?



Ja vi kan nog kalla det besatthet haha, jag är helt tokig i den här låten och kan inte sluta lyssna på den. Det lustiga är att jag hade aldrig hört talas om Andreas Grega innan i lördags då han spelade på Joar. Men ack så bra han är, egentligen inte min stil men vadfasen är stil ?

Mysig dag idag, solen sken och skiner än för den delen. Fikat med pappa och handlat innan det, tonat håret till misslyckande men det finns de med fulare hårfärg ändå (eller det är tveksamt egentligen)  och nu väntas thaimat med pappa :)

Torsdag

Herre jistanes vad trött jag är.
Morgonen börjades iallafall med vakna med the voice och frukost innan jag åkte ner på stan i för god tid, handlade åt pappa på apoteket och sedan gick jag en promenad och strax innan klockan tio befann jag mig hos min gudmor Anne på rådhuspraktiken och fick en underbar massage. Inte helt fel att börja en jobbdag med massage precis.

Sen så ringde de från mitt andra jobb (stressigt liv med två vikarie jobb) Och från 20 sept ska jag få gå på schema tills årsskiftet, kanon bra ju :) Sen så fick jag några fler tider och tisdagen den 7e september kommer bli en låång dag för mig.

Då jobbar jag 7.30 till 13 på dagis och sen så måste jag åka raka vägen till det andra jobbet på äldreboendet för att gå 13-21 typ. Men kommer komma lite sent men iallafall. Jag kommer vara död och lite till sen på kvällen. Jag låg och tänkte på det nyss och bara tanken på hur slut jag kommer vara fick mig att sussa sött på soffan en timme ungefär


En ettårig bild. Mohaha


Onsdag

Jag åkte på att jobba idag, vaknade runt halv nio för att min bror höll på att slå in dörren men ångrade sig i sista stund och slet upp den med våld istället. Han hade mamma i telefon och lite zombieliknande sådär så tar jag emot telefonen.
- Gooodmooorgon lilla gumman upp och hoppa
- va?
- Upp och hoppa nu du får jobba idag, kom till klockan nio
- va?
- Det är om en halvtimme, ta med dig regnkläder och inneskor
- Jaha?
- Jaja upp nu
- (vaknar till) MEN JAG HINNER INTE PÅ 30 MIN!!!
- Då kommer du så fort du kan hejdå... klick

Ord och inga visor här inte. Så fick traska iväg dit då, eller jag cyklade I REGNET och slungas in i dagislivet för första gången. Som jag måste sett ut, hemsk haha. Men får in lite extra cash och så får ja jobba imorgon och eventuellt på fredag också. FASEN vad duktig jag är.

Sen gjorde jag stan med Amanda, tog en fika på Wendys och snackade hut mycket som helst, gudars så mysigt vi hade. Sen shoppade jag en skjorta och lite linsvätska, urtrist men nödvändigt. Handlat lite åt pappa också. Duktig tjej.

Puss


Ni är det finaste jag vet

Vad skulle jag göra utan alla underbara människor runt omkring mig? Ni  gör min vardag enkel att leva och ni får mig alltid att skratta och tänka på allt det som är roligt.

Jag älskar er <3

Min dag

Känner mig så extremt duktigt just för tillfället :)
Har jobbat idag 7-13
Fått vikariat på dagis
Handlat med mamma
Bakat en äppelkaka
Plockat ur och i diskmaskinen


Ikväll är det myskväll som gäller för min del, ska kolla på fångarna på fortet och äta kaka :) Men nu måste jag bara se time out avsnittet från igår så ska in på tv4.se och kika :)

Puss sålänge

Kollar under tiden på Livräddarna på Bondi Beach, LOVE IT

Nelly.com

Jag beställde ju skor här om dagen och fick jag hem skorna? JA fick jag hem rätt par skor? NEJ
och när jag mailar Nelly.com så är deras ursäkt att varan var slut i lager, men vadfan? Ska jag då få hem nå random jävla pjuck bara för att ?  En jävla tur för dom att skorna som kom hem också var snygga så jag får se om jag behåller dem eller inte, ska ta mig ett snack med skomakaren först.

Men trots att jag är mycket besviken på Nelly så kunde jag ju inte låta bli att vara med i deras tävling och designa en egen sko :) Så rösta på den förfan så jag får upprättelse haha.


Fick hem dessa när jag egentligen hade beställt dom här

 Men men otur för mig.

RÖSTA HÄR!!



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Söndag kväll

haha jag såg nu att alla mina senaste inlägg har stått under kategorien Dans men det är ju helt fel haha. Har nog bara inte orkat bry mig om det riktigt.

Klockan är typ halv elva och det börjar väl bli dags att röra sig mot sängen. Imorgon ska jag med pappa till Ackis medan han opererar sig och så men det är inte förän på eftermiddagen så jag kan sova länge imorgon och hoppas på att min förkylning blir bättre. Sitter den i såhär så kan ja inte få massage på torsdag :(

Puss och Godnatt

Jag och mina gudomliga små kusiner :)


En Oskar fyller 18 idag, det firade vi igår.

Gårdagskvällen skulle jag beskriva som väldigt trevlig och rolig men den var inte på topp tyvärr. Vad var tanken på Joar? Hur tänkte de med upplägget där egentligen? Uschamig så fel det var på ett sätt och sen så måste jag ju bara Tokdissa de idioter som tror att de är ensamma på dansgolvet och inte visar nån jävla respekt alls. De kastar sig runt hej villt och ramlar in i andra och sånt gör mig så sur att jag knuffar undan dem så hårdhänt jag kan om de kastar sig in i mig. Sånt är inte okej.

Andreas Grega var där och spelade, helt okej tycker jag men så hade vi ju de där som kastade sig in i oss hela tiden. Suck.

Drog vidare till torggrillen vid 2 tiden kanske och så efter ett tags snack så rumlade vi hemåt.


Jag och En Oskar på torget


Vi gjorde Jovana till en Quazimodo (stavning?)

Under kvällen fick hon kallas det mesta från sagan om ringen innan vi beslutade oss för det sistnämnda

Innan vi gick ner till Joar så var vi hemma hos Oskar och det var väldigt trevligt :)


Lördag

På måndag eller tisdag kommer äntligen mina skor :) Kan inte vänta tills jag får dem och en bild kommer självklart upp också.

Mina planer för dagen är att röja lite på rummet då jag har finbesök här över natten, kan ju inte se ut hur som helst då heller, då blir jag ledsen haha. Ikväll så är det utgång som står på schemat för imorgon är det ju inte precis någon vanlig dag om man säger så. En Oskar fyller 18 och det ska firas med dunder och brak.
Men innan dess så kommer min gäst hit och det ska bli såå trevligt.

Just nu roar jag mig med att skratta sönder åt dessa sjukt roliga klipp, det är min humor på hög nivå.



Fredag

Hallo!
Ikväll blir det en lugn hemmakväll för mig, jag har ju lyckats dra på mig en liten förkylning men mår bättre idag och det är ju tur för imorgon ska jag för första gången någonsin gå ut på krogen som singel. Har jobbat nästan varje dag de här 14 dagarna så har inte hunnits med något kalasande för min del. Men imorgon!

Idag så jobbade jag 7-13 och sen åkte jag med pappa till ackis i Uppsala där jag snällt väntade i väntrummet medan han undersöktes. Efter bara några minuter så kommer sköterskan ut och ber mig komma in och assister.
"Vadfan nu då" tänkte jag men följde snällt efter henne och möter min pappa som skrattar så han gråter. Tänker samma mening ännu en gång och undrar även om det givit honom nånting. Där håller alltså läkaren på och spolar hans bihålor och pappa skrattar så han kiknar (normal karl?) Iallafall så ska jag kolla på hur man spolar eftersom jag antagligen skulle få göra det hemma sen då han ska spola ett par ggr om dagen innan operationen på måndag. Så helt plötsligt så tycker läkaren att jag ska spola själv, eeeh okej. Men det gick hur bra som helst och sen när jag var klar så frågade jag vad de givit pappa och sköterskan undrade samma sak. Haha helt sjukt.

Sen hem och jag bestämde mig snabbt för att åka ner och ligga några minuter i solariet. Mysigt


Mamma och jag för 1 år sedan <3

Min dag såhär långt

Kom rätt nyligen hem från jobbet och det är sjukt vilken huvudvärk jag har. Dessutom så är bihålorna fulla med skit så det känns ju också toppen. Verkligen och så kan vi addera lite värk i armar och ben och en stor skopa halsont på det. Hoppas fan att jag mår bättre imorgon annars så slår jag huvudet i väggen och sparkar någon.

Så idag blir det bara att vila för hela slanten eftersom jag SKA ut på lördag, oavsett om jag är sjuk eller inte så ska jag ut för dels har jag inte varit ute och roat mig på evigheter då jag varit bortrest, jobbat och det har kommit andra tråkigheter mellan men nu ska jag banne mig ut och jag ska unna mig lite kul :) Så ska mysa ner mig med en film nu, vilken vet jag inte än.

Puss


Jag går inte i skolan längre, känns sjukt konstigt

För vi har tagit studenten



Så därför ser ni inte våra snygga ansikten på westerlundska något mer. Det känns konstigt att inte träffa er imorgon. Saknar er <3

Norge Bilder

Bilder från Norge

 Norge

 Norge

 Norge

 Soppat och är glad

 Hittade en fin ros, nöjd med bilden

 Emma klättrade ner i en Stubbe


 Mysstund med Moffe på gräset

 Kvällssol :)


Mumma

Ska snart åka iväg med mamma till Uppsala! Mysigt

Just nu iallafall så sitter jag och tittar på flickan som lekte med elden, en ytterst bra film och jag måste ju medge att Paolo Roberto är grymt sjukt jäkla sexig :) Mums haha, hade gärna blivit räddad ur en brinnande lada av honom mohahaha. Smarrigt värre :)




Ikväll blir det att lägga sig tidigt igen då jag har morgonpass kvar den här veckan men det är skönt eftersom jag bara går till ett :) Inget fel idet ju haha.


Varför blir jag aldrig bra på bild?

Från studentbalen i våras.


Mina två veckor

Känner mig lite tung i huvudet idag. Måste bero på att jag jobbat bra mycket nu haha.

För vissa kanske det inte är så mycket men jag är ju lixom inte helt van ännu heller så haha. Såhär ser min vecka ut nu och min förra vecka också. 14 dagar varav jag jobbar 12 :P



Så igår skulle jag börjat 16 men en tjej var sjuk så jag fick hoppa in redan klockan 13 och idag skulle jag varit ledig men tog hennes 7-16 pass, snäll som jag är :D


10.14

Godmorgon!
Anledningen till att jag inte bloggat är att jag har jobbat hela helgen och inte riktigt haft orken, men det har ju inte varit helt händelselöst på jobbet heller, brandalarmet  gick i fredagskväll och fyfaan viljet jälva ljud man fick stå ut med i säkert tio minuter. Från och med nu så ska det ALDRIG mer gå brandalarm när jag jobbar.

Sen igår var det så lugnt att det kändes som vi glömt massor med jobb när allt redan var gjort. Samt att jag gick delad tur igår vilket kommer klirra skönt i plånbloken i september sen :)

----

BILDER FRÅN SHOWEN I JUNI


Lilla och Stora Showgruppen innan öppningsnumret


Turn on Tune in and drop Out


Jag


Jag igen


Dags att peta i sig lite frukost kanske :)

Hittade en jättegammal bild på mig....



... Eller nja den är tre år gammal men ändå. Jag ser så annorlunda ut jämfört med nu




Mys

Halloo
Sitter hemma i sängen med kusinerna, Emilia ligger på min pilatesboll och Josefine är rätt bra på att vara glasmästare, ser inte så mycket av filmen som bjuds just nu. Men jag vet inte om Tingeling egentligen är en film för mig haha.

Har jobbat idag och jag kände att jag bara ville hem hela tiden, bråkstakar, motsträviga och tjuriga hela högen tror jag bestämt att dom var idag. Suck


Jag i Myskläder och Moffe <3


Jag i Norge när Moffe och jag hade mysstund i gräset


Moffe och Pinne

Kanske fel tillfälle att ta det nu, men måste få skriva ner det. Läs det inte om ni inte vill.

Svårt, det är så otroligt svårt.
Jag kan inte sluta tänka på de sista minutrarna i fredags kväll, de absolut tuffaste minutrarna i hela mitt liv. Men efter, jag minns inte speciellt mycket utan det är mer som en tjock blöt dimma som trycker emot. Det enda jag minns är att kvällen kändes som ett enda långt sammanbrott.  Jag ångrar så mycket och jag har gjort och sagt så många elaka saker som lett till att det blev såhär.

Många skulle kanske kalla det här slutet för ett misslyckande, men jag skulle nog hellre vilja kalla det ett värdigt avslut. Ja det var jobbigt och allt sånt men avslutet var faktiskt väldigt fint nu när jag tänker tillbaka på det, inte en höjd röst, inga elaka kommentarer och vi gick som vänner. Jag skulle mer vilja säga att vi lyckats.

Det gör ont att någon man inte kan vara tsm med den person som man älskar så sjukt mycket och är kär i. Men vi gjorde det för vår skull, för att vi älskar varandra

Kryssning

Det börjar äntligen bli nått på gång nu. Har fått ihop lite folk som ska med på kryssningen och det kommer bli så grymt roligt =) I slutet på augusti är det planerat just nu att vi ska ut och göra östersjön osäker :)

YAAAY

Frankrike Bilder

Har inte orkat ladda upp bilderna och de bara strular sig med facebook så jag kör ett ryck och tar det här och nu :)


Det läckte vatten från ACn, Matilda och Jovana tyckte det var jättebra att ha MIN filt som skydd.


Mot Tyskland


Trötta tjejer


Becca tjurar över sin luftmadrass


Mia fixade


Moa slappade, latmask


Maten ser uppspydd ut, smakar ungefär så också.


Mys i tältet


Jag roade de andra i tältet med lite skuggor :)


eeeh...ja... En Oskar



Underbar utsikt. Den svarta "trekanten" är från en gräsbrand som var dagen innan fotot togs


Fötter :D

---------------

Bilder som jag fått av Amanda Granström



Moa, Jag, Amanda och Becca


Oskar, Jag och Moa


Oscar, Becca, Amanda, Moa och Jag


Oskar, Amanda och Jag... Ohyeah


Jag, Amanda och Moa har en mycket speciell stil när vi går upp för backar

Mina nya hyllor

Nu har jag varit extremt duktig hela igår em. och hela idag så jag är värd massor med vila :) Ikväll ska jag och Amanda hitta på något, ja vill parta men  får se hur det blir med det om hon orkar. Annars kan jag nog tvinga henne med våld. Har fortfarande känslan i sen jag fixade mina bokhyllor från IKEA.
Så en sak har jag lärt mig med IKEA. ALLA IKEA möbler går att få ihop med lite våld, ibland mera våld. Men det går med våld :) Hylla nr 2 som jag snickrade ihop idag klarade jag utan beskrivning, nästan värt att firas så det kan jag lägga fram som förslag till Amanda.

EXPEDIT Hylla vit Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 79 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg
Två sådana hyllor prydernumer mitt rum istället för fulskåpet :)


Lika bra att få det ur sig

Det har hänt rätt mycket och därför har jag inte riktigt pallat med att blogga trots att jag är ledig nu.
Dels så har jag rensat ur mitt rum från allt gammalt skit och så har jag snickrat ihop nya hyllor och ersatt det extremt fula vitrinskåpet med. Varför hade jag ens ett vitrinskåp i mitt sovrum som är så jäkla litet?

Sen så har det varit väldigt tufft på det personliga planet också. Men det är något som vi bestämde tillsammans och vi gjorde det helt och hållet för våran egen skull. Vi mådde inte i bra i det vi hade nu så jag hoppas verkligen att allt blir bättre nu och att vi kan vara vänner i framtiden. Jag ångrar ingenting av de vi hade för det har varit två underbart fantastiska år. Tack vare dig så har jag blivit en bättre människa och lärt mig så mycket mer av livet.

Du sa igår att jag alltid kommer finnas i ditt hjärta, jag svarade nog inte så bra på det eftersom jag hade fullt sjå med att hålla mig från att bryta ihop. Men som du sa också, du är min första kärlek och jag kommer aldrig aldrig aldrig glömma dig. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta också.  Vi har så många fina minnen tillsammans och de kommer jag alltid att förvara djupt inne i mitt hjärta. Jag hoppas också att du blir lycklig för det är du värd.

1 aug 2008 - 6 aug 2010

Smutt

Jobbat idag, 7.30 - 12.30
Sen åkte mamma och jag till IKEA så nu har jag shoppat Hyllor och förvaringsboxar :) Myyycket välbehövligt.
Eller hyllorna fick jag av min mamma i födelsedags present.

Har egentligen inte så mkt mer att säga, mitt liv är tråkigt och jag känner mig ganska fåordig idag.
Puss

Ready to partyy

Känner mig galet taggad på att festa. Lillördag idag men då jobbar man såklart och så jobbar jag tidigt imorgon bitti också. Känns ju lite sådär må jag säga, har ju en ny klänning att inviga också.
Bara för det så lägger jag upp lite bilder som jag får roa mig med att titta på istället.


Studentkryssning


Studentfest, tema ful :)


Den obligatorisa toalett bilden (?)


Champagne frukost


Studentkvällen


Balen



Asch ja orkar inte leta efter fler bilder, de ligger ju överallt och ingenstans


Onsdag

Hmm jag har visst slarvat lite känner jag men det är så när man har personliga saker att ta itu med först. Så jag har varken haft så mkt tid eller lust till att blogga. Men igår så var jag med mamma ute på landet och hjälpte henne med biltvätt och sen bjöd mormor och morfar på fika :) mysigt.

Idag är det minsann jobb 16-21 som gäller och sedan ska jag hämta hem min mamma och en kompis till henne från landet någonstans :)

Puss sålänge





Första bilden kör vi en Abbey Road i frankrike och på andra bilden sitter Oskar, Becca, Amanda, Moa och Jag på en mur vid en otrolig utsikt i frankrike :)

Shopping

Jag fick med mig en hel del snygga kläder hem efter tre dagars shopping tillsammans med Emma :) Såklart ska ni ju få se vad jag fick med mig hem och till vilka priser =) Shoppa det kan jag iallafall när det kommer till kritan så det så.





















De fyra tröjorna från New Yorker är dock inhandlade i Svinesund som ligger i Sverige. Men vi tog oss tid också :D

Home again

Nuså är jag hemma från alla resor och allt sånt, så nu ska jag väl kunna ta tag i bloggandet tycker jag. Bilder från Frankrike och Norge kommer samt allt  det jag lyckats erövra under den Norska rean. Måste säga att  den är överlägsen Sverige i år. Skäms på oss.

Bilder kommer så fort jag varit i tvättstugan.
Puss

RSS 2.0