10.57

 
Helloo peeps, Sitter och lyssnar på podcasts och har precis ätit frukost. Sitter och funderar på hur jag bäst lägger upp dagen, med allt som ska hinnas med och så vidare. Nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva, så kanske ska ta och prova kläder till ikväll kanske! Funderar så det knakar och jag kommer ändå inte fram till något vettigt. 
 
Kanske om jag provar? ååh vad sånt här är jobbigt.

Sofieomarikastyle @GALET

 
Sitter och pratar med min kära vän Sofie, inte Dans syster Sofie utan Gotland, kom in på att vi måste ju bara ses snart. Vi måste ses för att snacka skit och minnen (alltså inte skit om folk utan skit som i totalt onödiga saker), ses och festa som bara vi kan. Vi kan konsten och vi har det i blodet hur man
 
... Har grymt kul på två pers, går inte helt att förklara
... Dra igång ett tomt dansgolv på ett sjukt snyggt sätt. 
 
Tja det var väl det, så kom jag in på lite minnan och jag började skratta och jag skrattar än.. så pass att en tår eller två rinner ner för kinden. För er som inte har min instagram kan jag köra på här.
 
#möblerahoswidman#kastaknäckebrödpåstudenter#iloverockandroll#spångis... ååh spångis. Må du vila i frid min kära ballong
 
Bjuder på lite partypics, som ni förmodlien redan sett.
 
Pocoloco i västerås, Fullaofula
 
Shake that ass bitches let me se what you've got
 
 
 
 

14.19

 
Men hallå!
Jag han inte blogga innan jag drog iväg till farmor och farfar, bestämde mig för att det var skönare att ligga kvar i sängen och dra sig, frukost fick jag ju nere hos dem så det behövde jag inte tänka på. Det gick iallafall bra att städa, det har dammsugits och torkats golv. 

Blev klar tidigare än vad jag trodde så nu sitter jag och tar igen mig lite, var faktiskt lite jobbigt att städa idag då det var så himla varmt. Verkar som pollen fortfarande har ett grepp om mig, är så sjutk seg och hängig nu för tiden. Snuvan är borta men är trött och kli-ig i ögonen. Så ska försöka sova en stund innan jag hämtar barnen.
 
 

Student 2010, osedda bilder

 
 
 
 
 

Dagens träning

 
Hallåå!

Passade ju barnen till ca tjugo i sju så strax efter sju kom jag iväg på min promenad, mötte upp Amanda och vi knallade åter igen på okända marker, över en åker och lite sånt! Min telefon dog så runtastic fungerade inte så har inget dokumenterat idag, TYPISKT, men skulle gissa på att vi gick omkring 5-6 km kanske då vi var ute en timme.
 
Idag blev det alltså en powerwalk och imorgon kanske det blir cykel, vi får se :) 

Mobilblogg


Sitter hemma hos barnen nu och lyssnar på deras lek. Ena spelar hockeyspel och sjunger och den andra sitter och ordnar på sitt rum. Ska alldeles snart göra grabben sällskap i hockeyspelandet. Ikväll blir det en promenad med Amanda, får se vart vi hamnar någonstans. Men blir nog en lång promenad iallafall.





Har nyss kommit in från att ha varit ute och lekt.

Måndagsäventyr

 
Med Aggisen
Bilderna är oredigerade 
 
 
 
 

 
 
 
 

12.00

 
Klockan är snart tolv när jag sitter och skriver här, varit igång och tvättat sedan klockan 10, vaknade typ tjugo i tio kanske och ville verkligen inte gå upp, ville ligga kvar där och bara vara flera timmar kändes det som! MEN snart är all tvätt tvättad och torkad och jag har hunnit med att städa lägenheten och ätit frukost också, helt okej ändå! 
 
Vid tre ska jag hämta barnen som jag passat ibland på förskolan och i skolan. Återkommer hem vid ca 19.00 kanske lite innan också! Tänkte gå en omvägs promenad hem. 
 
Ska försöka komma ihåg att mobilblogga under eftermiddagen om tillfälle ges.
 
 

Bresse BEACH

 
Legat ute i bresse hela dagen med min sköna böna Serben, hon lyssnar till namnet Jovana. Hade med oss lunch och så låg vi i solen hela dagen, hur underbart lät inte det? Kan tala om att det VAR det, dock han jag inte stoppa undan kroppen från solen så blev lite röd på armen och ena benet. Men inte alls som förra gången. Så där låg vi eftermiddagen lång och åt och pratade och kollade på folk, förbannade brunbrända vältränade kroppar (bara lite) och mest bara njöt.
 

Backstage

 
till vad undrar ni? Undra på

Sol

 
Hallå! 
Vaknade vid halv tio idag ungefär, låg kvar i sängen och drog mig en stund innan jag släpade mig upp och begav mig ut till tvättstugan, bokade tid imorgon och då blir det städning också! 
 
Nu ska jag packa ihop mig lite och sen sätta mig på cykeln och trampa iväg och möta upp Jovana, införskaffa lite lunch och sen trampa ut till Bresse! Ska bli riktigt mysigt och jag sattsar på att få en smula färg idag också, brun färg alltså, inte röd. Plus i kanten är ju att jag får min motion idag också :) 
 

Friday night

 
Kvällen skulle ju få ett eget inlägg det lovade jag ju! Och det har jag inte glömt haha. 
Nej men Sofie kom hem till mig (Dans syster sofie, inte gotland) och vi drack lite vin, framåt halv tio ca så rörde vi oss ner på stan, vi blev inbjudna till VIP mingel på Statshörnan, det var premiäröppning för sommarklubben nere i valvet, så vi gick dit och drack lite bubbel och drog i gång dansgolvet. 
 
Rörde oss vidare till All-In och där blev kvällen lite småluddig, har inga minnesluckor men kommer inte helt ihåg alla detaljer om man säger så. Dansade loss och vid stängning knallade vi hemåt. Hade en grym kväll, bästa utgången på länge! 
 
 

Måndag!


Imorse vaknade jag upp bredvid min kärlek. Så himla mysigt! Kollat på film och sen åkte vi in till stan, käkade middag och såg på tv. Sen gav jag mig ut och fotade med August. Kommer bilder sen, nu ska jag se klart på filmen, death race! Bra skit




EGO

 
Oredigerade!
 
 
 
 
 

Fredag och lördag

 
Hey mina småkakor! 
Jag har varit kass på att blogga, ledsen för det! I fredags jobbade jag och sen sommnade jag i badkaret och på kvällen var jag ute och rumlade med Sofie, Åh herregud vilken natt det var då, skriver mer om det i ett eget inlägg lite senare! 
 
Igår var jag bakis, eller inte direkt bakis men seg så åkte hem till mamma och bakade rabarberpaj och sen drog jag vidare till Amanda och vi gav oss ut och fotade. Hon är så fin min fina vän. 
 
 
På kvällen drack vi lite vin hemma hos henne och jag cyklade hem vid halv tolv ungefär, var hur trött som helst! Slog på tvn (ibland har jag den på timern eftersom jag somnar bättre om det är lite ljud) och fastnade i filmen som gick på sexan, death race. Dock såg jag inte klart den så ska göra det idag tänkte jag :) 
 
 

Dagens träning

 
Blev ju cykla idag igen, körde ut mot Haga och sen tog vi av på massa små grusvägar och hamnade lite här och var och överallt fick vi vända och prova ny väg, men det är ett tips att cykla på "okända" vägar om man tycker det är lite tråkigt och man redan sett allt som finns där man bor. 
 

Lite humor bara

 
All the single Hobbits

glömde ju bilden




cykel

Ska alldeles snart ut i naturen på cykeln, väntar på att Amanda ska bli klar, är påklädd och redo för en vända så sticker så fort hon hör av sig. Kolla så snygg jag är idag, feeling hot hot hot.


Party like a rockstar

 
Imorgon ska jag dricka vin och sen ska vi röra oss ut i nattvimlet. Det är lönehelg och jag är så sjukt taggad trots att jag inte får lön förän på måndag men lika glad för det är jag! Nej men det ska bli riktigt roligt faktiskt och eftersom min karl är ute på havet och rockar med Bandit Boat så tar jag med mig syrran hans och ger mig ut jag med. 
 
Jag och den andra sofie på P&L förra sommaren
 
Jag och andra Sofie igen, för ganska länge sedan. Men lika snygga då som nu

Safe first

 
Efter middag!

har nyss stoppat i mig fetaste middagen, är så himla mätt nu! Proppis, ikväll är det cykling som står på schemat igen, imorgon blir det nog inte någon form av träning tror jag om jag inte hinner med en vända på gymmet innan Sofie kommer, vi får se! Men som jag sa, cykling ikväll! Jag måste faktiskt skaffa mig en cykelhjälm, vi har pratat om att börja cykla lite ute på landet och där törs jag fan inte cykla utan hjälm! 
 
Förstår inte att det ska vara så "fel" med något så rätt? Jag är iallafall rädd om de få hjärnceller jag har kvar och ska jag ut och cykla på bilvägar så tänker jag då inte cykla utan hjälm. Dessutom kom pappa hem med en reflexväst till mig. NICE :D 
 
 

PAKET

 
Äntligen kom mitt paket hem till brevlådan! Som jag väntat på det, så nu har mina armband kommit ÄNTLIGEN! Haha visar bild på det ena armbandet som jag är toknöjd med, Fick även hem två andra armband och en fotlänk samt ett armband till pappa, nu kan vi match han och jag! 
Haha han har inte fått ett tjejarmband utan jag köpt ett killarmband till mig själv ;D 
 
Armbandet går i svart och guld :) Ska komma ihåg att pensla på genomskinligt nagellack imorgon! 

Like diamonds in the sky

 
 

hej hej hej hemskt mycket hej

 
God mitt på dagen! 
Jag vaknade faktiskt tidigt idag, men låg och drog mig i sängen framför tvn en stund sen gick jag upp och åt frukost och nu så sitter jag här :) Ska snart gå hem till mamma och plocka ihop kläderna som jag ska göra mig av med så ska Moa komma och kika om det är något hon vill ha :) 
 
Nu ska jag bädda sängen och plocka undan lite innan jag ger mig iväg, men jag mobilbloggar nog kanske lite under eftermiddagen med bilder :D
 
Puuss 

18.21

 
Alldeles snart klar i tvättstugan, så himla glad att jag kunde komma in tidigare för då slipper jag jaga tid imorgon och förmodligen få sämsta tänkbara tid för att tvätta mina sängklädar. MEN som tur var hann jag med det idag och nu sitter sista maskinerna med tvätt och torkar i torkskåpet, ja inte maskinerna i sig men tvätten som var i.
 
Dessutom manglade jag för första gången idag, det blir nog bättre med tiden ska vi se haha. 
 
Nu har jag baskemig tjänat ihop några vuxenpoäng först genom att mangla och sen ägna ett helt inlägg om tvätt och tvättstuga... my god, vad hände här? 

Lycka

 
Tänk vad en liten sak kan göra en så glad, bara att få komma in i tvättstugan 40 minuter tidigare gör att jag hinner tvätta sängkläderna också, LYCKA! 
 
Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på fredag, lika bra att börja i god tid för jag är hopplös när det kommer till att välja kläder och det tar sån tid ibland att bara komma på vilken stil jag ska köra på. Japp jag är en ombytare, kan vara lite rockig ena gången och så fancy nästa gång typ. Bara för att jag är så cool.
 
Nej nu ska jag åter in i mitt lyckorus tills jag ska tillbaka in i tvättstugan! Bädda ner mig framför tvn och äta lite russin
 
 
 
Lite bilder från min instagram, när vi var hos Victor och grillade i fredags.

14.11

 
Hallå i stugorna! 
Nyss hemkommen från en vända på stan, hunnit med lite möten (jäklar vad viktigt det låter) och även träffat Madde och Angelica, kul att se henne igen efter typ tre år haha. Nu sitter jag och mailar lite och är viktig, men snart ska jag lägga mig på soffan och ta igen mig lite! Jag hade så sjukt svårt att sova igår och vaknade tidigt och kunde inte somna om. 
 
klockan 16 ska det tvättas, heja heja 

Ett tidsinställt inlägg

 
Hallå!
Just nu befinner jag mig på stan och gör massa ärenden, Ska förbi kommunhuset på ett litet möte och så ska jag in på arbetsförmedlingen och få hjälp med lite diverse grejer. Vet ni vad!! Jag leker storbloggare för en stund och kastar in en såndär fääncy veckoplanering jag med! Nog för att deras är snyggare men vadfan, om man ska leka storbloggare bara så behöver det väl inte vara så noga? 


God morgon

Idag blir det vilodag för Marika. Ska som jag skrev igår ner på stan och uträtta lite ärenden, måste kolla hur bussarna går för vill inte cykla om det spöregnar vilket inte ser ut att vara helt omöjligt! :(

Ska träffa Madde sen också, får se vad vi hittar på för kul. Nu ska jag ta och sminka mig och kolla busstider.

Having a lesbian breakdown

 
 
 
Haha kanske lite magstark rubrik men seriöst, hur snygg är hon inte? hur bra sjunger hon inte? Hur amazing är hon inte? Den undebara och fantastska Sara Ramirez (Callie) från greys anatomy får avsluta min kväll. Godnatt <3
 

Avbryter

 
Måste bara avbryta såhär mitt i biggest loser, yes jag är fast i den serien! Men måste bara säga att jag åter igen har nått besöksrekord i unika besökare idag :) 
Hoppas ni stannar kvar :D 

Puss 

Dagens träning

 
Funderar på att lägga in ett kvällsinlägg varje kväll (då jag är hemma, är jag ute hos Dan så är det totalt lönlöst att ens försöka), det låter väl bra? :) Kanske kan inspirera några fler! 
 
Ikväll blev det iallafall en vända på cykel med Amanda, omkring 17 km tog vi oss runt på ca en timme. Men vi cyklade ganska mycket inne i stan så blev mycket bromsa och sakta ner och sånt. Men ändå en bra tid tycker jag! Vi är duktiga. Jag använder mig av appen runtastic som är gratis, man kan ställa in vilken typ av träning man gör och så räknar den ut distans, tid, kalorier osv. 
 
 
 
 
Dagens väder, regn och rusk men ack så svalkande :) 
 
 

Work out

 
Som ni vet så har ju jag börjat komma igång med att komma iform inför tjejmilen och det kommer bli en lång och mödosam process för någon som inte har det minsta att kalla kondition och jag har benhinnor som mer än gärna bråkar med mig! Men nu ska jag vara igång och att läsa min mosters blogg ger mig sjukt mycket motivation till att fortsätta. Kan hon som är arbetande tvåbarnsmamma (inte ensamstående, men ändå) så kan väl för tusan jag med som är nollbarnig och är arbetslös. Inga ursäkter. KÖR
 
Gå in och hejja på henne på hennes blogg också! Men glöm förtusan inte att hejja på mig också.
 
 
 
 

Lite mer humor och visdom

 
 
 
 
 

Hopp om mänskligheten

 
Jag hittade den här videon på Amandas facebook sida, jag fällde en tår eller två när jag såg den! Det finns bra vänliga människor i världen <3
 
 

Humor

 
Excuse me, you have some face on your makeup
Dafuq? 
 
Talk to me!
 
I just wanted to slice a paprica
 
Do you guys feel it yet?
 
 

Sommarvin

 
På fredag ser det ut som om det blir lite vindrickande och kanske en utgång med Sofie, inte den gamla vanliga sofie som ni är vana att se lite då och då i bloggen, nej den Sofien är på gotland! Den här Sofien är Dannes syster haha, måste nog fan komma på smeknamn åt dem så vi kan hålla lite skillnad på dem eller hur? 
Jag ska komma på något smart. 
 
--- 
 
Idag har jag lite ont i benen, men det är inte ont på något dåligt sätt faktiskt utan på ett bra sätt. Träningsvärk kallas det visst, nej men det känns riktigt bra. Blir eventuellt en vända på cykeln ikväll med Amanda. Så fort jag fått upp flåset ska jag börja springa. HEJA MIG 

11.14

 
Hallå! I morse vaknade jag vid nio ungefär, låg och drog mig en stund och sen upp och börja rensa mellan plattorna på baksidan, sen in och städa och äta frukost. Nu sitter jag här och har mottagit samtal från Adecco, ska dit om några veckor och skriva kontrakt! AWSOME, känns hur bra som helst. 
 
Ska snart ta och plocka undan frukosten och sen lägga mig framför tvn en stund, för övrigt så har jag på mig shorsen som jag inte kom i förra sommaren! LOVE IT
 
Jag ska till mamma vid ett och umgås lite med henne tänkte jag, så jag skriver några tidsinställda inlägg sålänge.
PoG som vi säger på svartmyran

dagen

Började dagen med älskling, låg i sängen och kollade på tv innan vi gick upp och intog frukost!

Sen vid ett drog han hemåt och jag solade, efter typ två timmar gav jag mig ut på promenad med min trogne vapendragare amanda. Nu är mina knän döda!

när jag kom hem var det in i duschen och sen iväg och handla med pappa, hem och äta och sen handla med mamma ;) sweet!








PAIN

 
Ligger på mage i sängen, för tillfället är det den ställningen som gör minst ont! Har sån brutal träningsvärk i benen och ont i benhinnorna men det är inte det vanliga onda utan något annat slags ont. 
 
--
Åh herre, avbröt skrivandet för att gå på toaletten och SATAN så in i helvete ont jag har, ursäkta harangen av svordomar men fyfan, mina knän är så stela så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen! 
Amanda och jag gick 12 km idag på ca 2 timmar. Vi är grymma men nu får jag lida!
 
 
 
 
 

:D

 
Ligger hemma i min säng och kollar på How I met your mother. Öppnade nyss fönstret och lukten av nyklippt gräs slår emot mig, helt underbart och dessutom det drar inte kallt från fönstret vilket betyder att det är ungefär lika varmt ute som inne. Imorgon ska jag jobba hela dagen, annars hade jag nog sett förbi tröttheten och givit mig ut med kameran och Agge. Men måste komma isäng tidigt och hinna varva ner innan klockan blir för mycket. 
 
 
Danne och jag är ganska proffs på de där
 
 
 

Sommarplågor

 
Sitter och tänker i mitt stilla sinne, vad tycker jag egentligen om sommarplågor? Jag vet faktiskt inte, jag tror jag har någon slags hatkärlek till dem, det är oftast egentligen ganska kassa men man kan ändå inte låta bli att älska dem för att det är just sommar och med de låtarna så kommer oftast helt sjuka och bra minnen. 
 
Har några låtar som verkligen väcker minnen som Bullets med rebecca och fiona. Minnen skapades till den låten först i somras när jag och Sofie släppte loss till den på Peace and Love, shakade loss med orangea skosnören knutna på oss högt och lågt, och skapligt kalas var vi också! 
 

This is the end of the rainbow

 
Den här veckan har jag haft dålig karaktär, jag skäms en smula över mig själv men bara bita ihop och skärpa till sig. Just nu håller jag på med tvätten, har det sista hänger inne i torkskåpet nu så ska alldeles snart springa ut och hämta in det sista. 
 
Det är så vansinnigt tråkigt att tvätta och det tar så jäkla tid men det är så otroligt skönt när det är gjort! 
 

Bring the action

 
 
 

No photos



Idag har jag varit företagsam, gick upp av mig själv vid nio då jag vaknade kvart i. Försöket somna om och vakna igen för jag trodde jag drömde när jag vaknade och inte var helt tjock i näsan! LYCKA, gick ut och skrapade plattorna på baksidan, herre vilket jäkla skitjobb. Tog bara hälften idag för mer orkade jag inte innan ögonen började rinna. 
 
Så nyss har jag ätit lunch och om ca en timme ska jag ut och tvätta, yays. Lucky me! 
 

Work

 
Idag började jag dagen med en gruppintervju för VO bemanning i Enköping, gick toppenbra och jag fick ett mail på eftermiddagen om att de tagit mig vidare och vill ha med mig i sommar. Men jag trodde det rörde sommarvik och inte timvik, alltså har jag inget garanterat i sommar så tackade nej. 
För jag knallade in på Adecco direkt efter jag varit där och presenterade mig (var tanken) Jag kastades in på en intervju direkt och blev så gott som garanterad jobb i sommar. Men jag ropar inte hej ännu!! Saker och ting kan ju hända som sätter käppar i hjulet. 
 
Men riktigt kul att få komma in direkt på intervju trots att jag inte alls var förberedd!
 
På eftermiddagen satt jag på arbetsförmedlingen på en ungdomsträff och snorade och hostade. Glömde nässprayen hemma så har mått riktigt pissigt idag, usch och fy! 

Biggest loser

Ligger i sängen och kollar på biggest loser från igår. Börjar bli spännande nu och jag har mina fyra favoriter kvar i programmet. Jag hejar på Simon, Katta, Hanna och Markus, det har jag gjort från start.

Haha älskar att Otte har fått smeknamnet Kotte Hihi, sjukt hur ett program kan få en att känna så mycket. Jag tokgrinar till varje program.




Stora lillebrorsan och de numer stora småprinsessorna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14.03

 
Hallå!
Idag har jag dammat, dammsugit och våttorkat hela lägenheten samt fått ett samtal från Adecco som ringde och erbjöd mig jobb i sommar. OH YES! Äntligen börjar saker och ting lossna, hoppas på att få jobba utomhus i sommar iallafall. 
 
Har precis stoppat i mig lunch bestående av tonfisk, bladspenat, paprika och gurka samt lite vitlöksdressing på. Hur gott som helst!
 

GRATTIS 2

 
Idag fyller även min fina vän Matilda 21 år, nu får hon äntligen åka på kryssning utan målsman, som hon längtat! Hoppas du får en fantastisk dag och ditt paket kommer förmodligen på posten om du inte vill vänta tilld du kommer hem igen. Grattis Matilda <3
 

GRATTIS 1

 
Grattis min stora lillebror på 20 års dagen, jag ser dig fortfarande som en liten skitunge som går på lågstadiet men du är visst vuxen du med nu. Iallafall, grattis till världens finaste lillebror på din stora dag och jag hoppas den blir toppen. <3
 

Godnatt

 
Kvällen börjar närma sig sitt slut, imorgon fyller mina lillebror 20 år så på kvällen kommer jag förmodligen frossa i godsaker. JA det får man göra när någon fyller år. Ska alldeles strax slå ihop datorn och somna framför tvn tänkte jag, mår lite bättre nu och näsan rinner inte konstant iallafall så man får ju vara glad för det lilla! 
 
Vi hörs imorgon, har inget inplanerat på dagen förutom att jag ska städa och sen iväg till mamma på kalas. 
 
Adjö sålänge! 
 

Pollen, gå och dö

 
Jag mår som en påse dynga just nu. Eller snarare som en sopsäck ren skit, spenderat peningar på Livostin nu så hoppas på att den är så jävla grym som reklamen påstår. Annars blir jag bra jävla sur. Jag är på sjukt dåligt humör idag, höll masken hemma hos Dan iallafall, hoppas att det inte lös igenom för mycket men jag får inte sova så mycket som jag vill och behöver. 
 

Helgen

 
I fredags var jag ju som sagt hemma hos Sandra och spelade spel med ett glatt gäng. Vi började med Cluedo som jag aldrig spelat innan men som var hur kul som helst, jag blev mördaren muhaha. Avslutade med TP och så cyklade jag hem framåt tvåtiden. 
 
 
I går så kom kärleken och hämtade mig vid två tiden ungefär, handlade lite och åkte ut till honom på landet. Låg ute i vad som kändes som en evighet på deras gräsmatta i solen och mös och busade med Ebba, ett sånt moment som man inte riktigt vill ska ta slut. Men tyvärr så tog det slut. På kvällen bakade älsklingen bröd och vi åt middag med hans familj och kollade på greys anatomy resten av kvällen.
 
Dagen har tillbringats i sängen, mår inte prima kan jag säga så fick till och med frukost på sängen av Dan. Vilken underbaring som tar hand om mig <3

boys boys boys


Ack sådan missledande rubrik. Kvällen ska jag ju som nämnt innan spendera med sköna damer :) Sitter och väntar på att röra på mig. Så under tiden passar jag på att mobilblogga lite :) Har vilat bort det mesta av det onda i benhinnorna som tur är.

såhär ser jag ut ikväll





Ebba

 
 
 
 

16.07

 
Hej!
Jag fick ett samtal mitt under lunchen idag att min dator var klar, DEN LYCKAN! Så efter lunchen med madde så gick jag och Matilda en promenad uppe på gröngarn och så efter det hämtade vi ut datorn. Så sitter jag i soffan och vilar mina stackars arma ben, fick ont i benhinnorna men det är inte så konstigt eftersom jag varit igång hela dagen. 
 
Kvällen ska jag tillbringa med Matilda och Teresa, ska bli så kul att se dem igen. 

Sen vill jag lägga in om önskemål att pollen försvinner för all framtid. Jag har aldrig känt av det innan men nu! Halsen värker, näsan och ögonen rinner och jag nyser i ett, kanske ska svälja min medikamentevägran och skaffa nått på apoteket kanske? 
 

May. 10, 2013


Idag har jag varit produktiv. Började dagen med 11km cykling och sen har jag skapat mellan alla plattorna på framsidan med hjälp av min kärlek, snart ska jag ner på stan och träffa Madde. Det kommer bli en rysligt bra dag idag :)




fredag

god morgon!

Som jag skrev innan så har min kära dator havererat så jag får helt enkelt blogga från mobilen. Ligger i sängen nu med en otroligt fin sovande pojkvän bredvid mig och ska ut och cykla om en stund. Ska försöka ta mig till gymmet senare om jag hinner. Har en date med madde och senare en med Matilda.

Dags att börja göra sig redo och sticka snart. pä

kväller

Hallå! det kommer nog bli lite risigt med inlägg nu tyvärr :/ är för glömsk för att blogga från mobilen och min dator ska lämnas in imorgon och sen åker jag ut till min kärlek :)

Vi ska grilla tillsammans med Amanda och Patrik och sen lär jag ju sova kvar där. Först ska jag jobba 7.30-16.30 :) härlig dag.



liten Marika

Let the sun shine in

 
Inviger min nya klänning idag, jag behövde verkligen ha en vardagsklänning. Jag har en förmåga att bara köpa fancy festkläder när jag handlar nu för tiden så jag slog till med en fin vardagsklänning. 
 
Mamma kör ner mig på stan idag och plockar med sig den förgrymmade sanden på en gång, den jämra säcken är ju hypertung. 25 kilo orkar jag inte bära hela vägen hem till mamma. 
 
Min klänning 

Morrn

 
God förmiddag på er!
Jag har precis avslutat en mumsig frukost och varit duktig och viktig och svarat på mail och ordnat med massa sånt. Idag ska jag ner till arbetsförmedlingen som jag skrev igår och sen fixa akvariet hemma hos mamma och ikväll bir det ca en mil på cykeln. 
 
Igår köpte jag mig en ny klänning och en ny kjol. TråkMarika is back för både kjolen och klänningen går helt enkelt i svart, kul jul! 
 
Laters 

Nu är det på riktigt

 
God kväll mitt herrskap! 
Sitter och har sorterat och rensat alla bilder som jag hade på min hårddisk... my god vad det var mycket dubletter och mycket skit. Men nu är det äntligen klart! 
 
Vet ni vad jag nyss gjorde? Jag anmälde mig till tjejmilen så nu är pratet på riktigt och jag börjar undra vad fasen jag har givit mig in på? Jag har ju dessutom problem med benhinnorna mellanåt! MEN Amanda och jag ska ta oss runt på ett eller annat sätt. 

20.18

 
Sitter i soffan och njuter av Loa Falkmans ljuva stämma.... trodde ni ja! Eller ja jag lyssnar på det iallafall för jag sitter i soffan hemma och pappa kollar på hockeyn. Jag är väl inte så himla intresserad så ska leta fram en film från Swefilmer som jag kan lägga mig och titta på.
 
Imorgon ska jag som ja säkert redan sagt ner till arbetsförmedlingen på ungdomsmöte strax efter ett och sen efter det ska jag hem till mamma och storstäda akvariet. Det behövs, så om det är fint väder så tömmer jag ur det och skrubbar det på altanen! Ljuvligt med altan
 
 

Årets första lunch på uteservering

 
Slog till med en sen lunch tillsammans med min kära vän August, eftersom vädret är hur fint som helst så satte vi oss självklart på en uteservering och bara njöt en stund. Har faktiskt varit igång sen klockan tio imorse och det känns hur skönt som helst.
 
Cyklandet skjuter vi upp till imorgon, kom på att det kan bli lite tight om tid ikväll då jag ska handla med pappa först och sen med mamma! Yes hello nolifer. haha nej men är mys att umgås lite med mamma också och pappa måste jag följa med så det blir rätt och riktigt. 
 
Senare ikväll så ska jag eventuellt träffa Aggisen igen och kollar på sons of anarchy! ooh det är så himla spännande nu.
 
 
En del av min frukost imorse, hualigen vad gott
 
Lilla jag igårkväll! 

Hästpojken


Har helt och hållet fastnat för den här låten, hur bra är den inte? Så himla somrig
 
 

Ut å cykle

 
Äntligen så är jag klartvättad haha! 
Ska snart ta och cykla ner till farmor och farfar och sen blir det en liten promenad med farmor till sjukhuset. 
Ska passa på att göra lite ärenden på stan på en gång också, skönt att få det gjort. 
 
Ska inte köpa något direkt kul haha, ska in på apoteket och lite såna saker. Inget fancy med andra ord! 
 
Fick nyss ett mail om att jag ska komma på arbetsintervju nästa tisdag.. HOPPAS HOPPAS 
 
Hej sålänge 

Ut å cykle

 
Äntligen så är jag klartvättad haha! 
Ska snart ta och cykla ner till farmor och farfar och sen blir det en liten promenad med farmor till sjukhuset. 
Ska passa på att göra lite ärenden på stan på en gång också, skönt att få det gjort. 
 
Ska inte köpa något direkt kul haha, ska in på apoteket och lite såna saker. Inget fancy med andra ord! 
 
Fick nyss ett mail om att jag ska komma på arbetsintervju nästa tisdag.. HOPPAS HOPPAS 
 
Hej sålänge 

-

 
 

Pollen

 
Jag har aldrig i hela mitt liv känt av pollen, fram tills nu! Eller det måste vara pollen eftersom näsan och ögonen rinner så fort jag befinner mig utomhus och ganska ofta inomhus också! Till det ska vi väl tillägga att jag är ganska slemmig också men det är ingen förkylning det är jag säker på så skyller på pollen.
 
Irriterande 
 
Jag ska nog bygga mig en sådan här, fan vad praktiskt 

Work out

 
Jag har en känsla av att närmsta tiden kommer min blogg handla ganska mycket om träning och om hur det går för mig med min träning. Upp till er om ni vill följa med mig på min resa mot ett lite smalare och mer hälsosamt liv än det jag lever nu, nu vill jag inte påstå att jag är stor men jag kan gott och väl gå ner några kilon och snygga till kroppen lite, det skadar inte.
 
Dock kan ni glöma att jag kommer berätta hur mycket jag väger och vad min målvikt är, dock kommer jag förmodligen dela med mig av hur mycket jag går ner. Men min vikt är min ensak och så enkelt är det med det! 
 

God morgon!

 
Dags för mig att springa ut i tvättstugan men tänkte bara kika in här och säga god morgon! Verkar ha vädret på min sida idag och det uppskattar vi, har ju somsagt lite att göra idag och en cykel att ta mig fram på! Inte så överdrivet skoj att cykla i regn och när det är kallt. 
 
Nej men nu måste jag rusa, vi hörs lite senare 

Tjejmilen

 
Nu ska ni få höra,man kan gott tro att jag ramlat och slagit i huvudet men det har jag inte gjort så vitt jag vet! Men iallafall så skrev min gode vän Amanda ett sms till mig igår. Ska vi springa tjejmilen skrev hon och jag svarade ja.. Hur tänkte jag där tänker nu ni och faktum är att jag förmodligen inte tänkte alls men nu är det hårdträning som gäller, känns faktiskt ganska skönt att ha en morot att sikta mot. 
 
Mitt mål är ju att gå ner i vikt så jag har införskaffat mig en våg och har satt upp mål! Att springa tjejmilen får bli ett delmål i allt det här, japp man kan tro att jag är galen vilket jag förmodligen är. 
 
HEJA MIG
 

Godnatt

 
Ligger i sängen och kollar på tv, ska alldeles snart sova tänkte jag! Jag är skittrött verkligen så kommer sova som ett barn inatt. Tillbringade kvällen hemma hos Amanda och Patrik och kollade på tv och hade det allmänt trevligt. 
 
Imorgon är det måndag igen, ska upp vid halv nio och tvätta klockan tio. Sen ska jag följa med farmor till läkaren på eftermiddagen och sen tänkte jag cykla ut till bresse faktiskt, med Amanda som jag skrev innan. 
 
Puss och godnatt
 
 
 
 

Lördagsmys

 
Hallå! 
Igår så tillbringade jag hela dagen med mitt hjärta och kvällen spenderades ute hos honom med film och sen utklassade jag honom i tv-spel. Nått spel där man skulle slåss mot varandra och jag vann ledde  med 8-2 ett tag meen så fick jag ont i mina ovana tummar och Danne kom ikapp. 
 
Imorse tog vi en promenad på ca 45 minuter och nu är jag lite öm i benhinnorna, så imorgon blir det cykling tillsammans med Amanda. Hon och jag har nämligen ett mål som vi måste uppnå till september. Mer om det lite senare. 
 
Min snygga vän Amanda
 
Min stilige vän August!
 
Damn vad snygga kompisar jag är omgiven av
 

quotes

 
 
 
 
 
 
 

Sugen på förändring

 
Eftersom jag kommit igång igen med träning och bättre kost (ÄNTLIGEN!) så är jag också bra sugen på en förändring utöver det också men kan inte komma på VAD! Det är lite småirriterande, klippa håret eller sätta i löshår? Färga håret? (fast nää har ju alldeles nyss gått tillbaka till att bli brunett igen efter ett år som rödhårig) En ny tatuering? En piercing? Byta stil helt och hållet? 

Gash det är lite frustrerande att inte ha någon aning om vad man vill göra, man vet bara att man vill göra något! 
 
 
 
 

Fuerteventura

 
 
Amanda och jag pratade igår om att vi ville åka på träningsresa, så vi började faktiskt smida planer och kolla vad det skulle kosta och så vidare. Summan slutade på ca 9800 kr var vilket jag skulle säga är ett ganska skapligt pris då vi kommer bo på hotell med all inclusive samt ca 3 träningspass om dagen. Låter ju hur härligt som helst om ni frågar mig. 
 
 
Så jag hoppas verkligen på att vi kommer iväg, isåfall så väljer vi inriktning på kropp och själ, typ Pilates, Yoga, Zumba osv. Är lite andra pass med också! och tanken är att vi ska gå på så många pass om dagen som går. Härligt va? Dags att börja spara ihop lite deg. 
 
Lånade bilder från deras hemsida. 

grinig

 
Hallå där!
Gick upp runt halv tio idag och strax efter tio var jag nere på gymmet, HEJA MIG! Gick skapligt idag, imorgon blir det nog vilodag tror jag men på måndag kör jag igen, eller kan ta en powerwalk imorgon faktiskt, så får det bli! Eller en cykeltur ut till Bresse, det beror helt enkelt på vädret. 
 
Var nyss i västerås med älsklingen! 
 
Hejdå

Hey you

 
Idag innan klockan slagit tolv så hade jag hunnit med att städa lägenheten hemma, gått en powerwalk på omkring 50 minuter och städat hemma hos farmor och farfar. Känner mig otroligt produktiv, har även gjort en sallad som jag smaskade i mig till lunch och så ställde jag in lite extra i kylen som pappa kan äta ikväll. 
 
Funderar på att ta ett bad eller att försöka sova en timme, hade svårt att sova igår och vaknade tidigt idag så en powernap borde inte vara fy skam? 

Godnatt

 
Ska alldeles snart packa ihop mig och sova, eller ska se ett greys avsnitt först sen sova :)
Sitter och lyssnar lite på en av mina favorit disney sånger, jag känner igen mig ganska så skapligt i den låten faktiskt, kanske därför jag tycker om den så mycket. Iallafall så hittar ni sången i skattkammarplaneten som för övrigt är en riktigt härlig film! Älskar den.
 
"För jag vill att verkligheten bränns
Jag vill känna hur det känns
att stå stadigt när stormen tar fart
Och det som vill styra allt jag gör
det är just det som förstör mina drömmar
men jag finns kvar
"
 

Nej men jag säger väl godnatt nu då mina kära vänner och inte vänner. Imorgon är det som sagt fullt upp och inte nog med att det ska städas hela dagen, jag ska minsann dinnera med min käre vän Widman. Så godnatt på er då! 
 
 

Bulgarien 2007

 
Sitter och tittar på bilder från när jag var i Bulgarien 2007 med pappa och några andra, herregud vilka sjukt sjuka och roliga minnen jag har från den resan. Vet inte riktigt vart jag ska börja haha och jag har tyvärr inga bilder på datorn från den resan heller, jag satt nämligen och kollade igenom gamla hederliga papperskort :)
 
För att dra allt i korta drag, pappa misstogs för huligan!
Pappa klättrade på Balkongen mitt i natten i kallingar!
Simon (pappas bästa tjejkompis son) orsakade översvämning när han lyckades få igång en vattenslang mitt i natten när jag beordrade ner honom för att leta efter mitt badlakan!
Pappa solar förbannat lustigt, för att få en jämn bränna!
För att komma till mainstreet från hotellet, gick man direkt vänster sen rakt fram. Pappa gick vilse! 
 
Min fina älskade pappa stod alltså för merparten av alla fina minnen jag har därifrån. <3 

Hej tja hallå

 
Hallå! 
Hemma igen och sitter i soffan och slökollar lite på tv! Idag har det varit en produktiv dag, har varit och köpt ny sand till akvariet, för det blir helgens projekt att ordna med det. Har även varit in på biltema och handlat till Dannes bil och innan vi drog iväg till västerås så tog vi en tur till Bro med Dannes mamma och hälsade på hans mormor. Söt liten dam! 
 
Är helt slut känner jag så ikväll blir det nog sänggång tidigt, ska upp vid nio imorgon och sen ta en PW ner till farmor och farfar och hjälpa dem att städa och sen hem och städa här. Mycket städa imorgon! 
 
Lite bilder från de senaste dagarna!
 
 
 

RSS 2.0