a feeling inside

 
 
 
 
 
 

Varm helg

 
Åh vilken mysig helg jag har haft! 
I fredags umgicks jag med Matilda och i lördags åkte jag och älskling ut till mormor och morfar, plockade hallon, fikade och badade med de små illbattingarna i kullabadet. Där har jag inte varit sedan jag var liten! 
 
Åkte hem till hans föräldrar sedan och åt mat och såg en film. Oblivion och Tom Cruise hade huvudrollen, hans fel att jag somnade efter max en halvtimme. Tycker inte alls om honom, han är fjantig, stroppig och ska leka så jääääkla cool hela tiden... Går inte hem hos mig.. no no
 
 
 
 
 
 
 
 
Varmt som tusan idag med så jag föreslog att vi skulle åka och bada med Ebbson, hittade en fin avskilld plats efter en promenad genom kohagen och skogen och vi hade verkligen hur mysigt som helst och badade och stojade med vovven. Det var så himla varmt och skönt i vattnet också! 

Hey you

 
Om jag är stolt över mig själv! Klarade att springe dubbelt så långt som i onsdags, springer inte långt alls men jag är på väg! Känner lite i knäna så tror jag behöver slanka ner mig lite och bli lite lättare. Så har beställt hem lite Allévo produkter som shakes och bars! Eftersom de har REA nu så blev det inte alls dyrt. 7 varor för 341 kr, då är ett paket med 14 påsar low calorie, ett paket med 10 påsar high protein och bars! Jag är nöjd med mitt köp och ser fram emot att börja.
 
Det som är det typiskt för mig är att är jag kommer igång så kör jag utav bara tusan nån vecka eller två sen bara dör det ut och jag slackar ihop! nu ska jag försöka hålla mig igång och verkligen röra på mig. Måste komma igång ordentligt med springningen också då jag ska springa tjejmilen den 7 september. 
 
 
 
Dessutom sprang jag bara på asfalt idag (ja bilden visar inte asfalt men där gick jag sista biten för att varva ner en smula) och jag kände inget alls i mina benhinnor

run

Godmorgon. Vaknade innan nio idag och bestämde mig helt enkelt för att ge mig ut på en springtur, så nu ska jag bara på med kläderna och skosingarna. Jag blir bra motiverad och sugen på att springa när jag läser min mosters blogg. Där snackar vi motivationskälla och jag är stolt över henne som ska kämpa sig igenom tjejklassikern, önskar jag hade samma vilja och kämpaglöd som henne, själv nöjer jag mig med "bara tjejmilen "

Senare idag bär det av ut på landet till mormor och morfar och mina nussliga små illbattingar, ser ut att bli bad i kullabadet också och det gillar vi! Nu ska jag ge mig av!!

på återseende

11.12

 
God förmiddag, inatt drömde jag att jag försov mig till jobbet! Bra jobbat när man börjar halv ett... så varit vaken så gott som sen halv sju, kunde inte somna om för jag var livrädd för att somna om haha. Så nu har jag gjort i ordning matlåda (en torr sallad, eftersom jag bestämt mig för att bli lite lättare så skippas dressingen) den består av lite sallad, tonfisk, paprika och gurka.... torrt! 
 
Har även hunnit med att betala av mina räkningar och där flög den lönen sin kos. GUD VAD JAG LÄNGTAR TILL NÄSTA LÖN!!!

21.35

 
Jag sög ju! Skulle ut och springa och hade nog tänkt mig mer än en kilometer men sen mådde jag ganska illa. Japp jag suger!!! 
 
Nu ligger jag i sängen och tycker en smula synd om mig själv, pappa har en godisskål på bordet och jag knaprar på några torra russin. Fyhelvete varför lurades jag in i det här?! 
 
Hej bitterfittan! 

19.57

Fick sluta tidigt idag också! Känns bra då jag tänkte att jag ska ut och springa lite senare, kommer inte alls bli långt men måste börja vänja kroppen, Så sitter och värmer upp med en festis och lite kakor, jag citerar min kloka moster "Det är ju dumt att växa ur kläderna för fort", måste fått min inteligens från henne :) 
(Det där kommer hon garnaterat se som en förolämpning haha) 
 
I övrigt då? Nada, 
 
Hejdå så länge

Bresse

 
Hallå där! Hemma från jobbet nu och väntar på min kärlek, han borde dyka upp snart!
 
Igår kväll så var jag ute med Agge och fotade i Bresse
 
 
 
 
 

Helg

 
Vilken fantastisk helg jag har haft! I fredags umgicks jag med Aggelito och vi gjorde vår berömda sallad, nyttigt och bra! Med varsitt vitlöksbröd till, inte riktigt lika nyttigt och bra men desto godare, avslutade kvällen med chips, till maten så såg vi ju självklart på Sons of Anarchy, vi började på säsong 5 och jag grät som ett barn. Vi såg fyra avsnitt och fytusan...
 
Min kärlek kom förbi en stund och pussades lite, med mig då... men vet i och för sig inte vad gossarna höll på med under min toalettpaus! Det jag inte vet lider jag inte av ;) 
 
Wictor kikade förbi senare och när Agge drog iväg till jobbet så gick vi en promenad och tog igen massa nya och gamla nyheter! Hade riktigt trevligt där mitt i natten på en trappa i stadens centrum, livsnjutare som man är! 
 
-----
Igår åkte jag ut till min kärlek på landet, kom fram vid halv ett snåret och framåt kvällen blev det gomiddag (som alltid när man äter där) och film, filmen sög! Idag började jag dagen med en 7.5 km promenad med världens bästa promenadkompis Sofie! När vi kom tillbaka hade min kärlek lagat lunch som stod klar på spisen när vi kom tillbaka! Sen har vi legat ute i solen och dränkt hundens leksaker i vatten! Mycket smart idé av mig då jag tyckte hon drack för lite vatten i värmen! Jag är SMART!! 

Vi drog iväg och badade lite också, svinkallt! Doppade inte huvudet. Kom tillbaka och serverades grillat med grönsaker, LCHF style! Svingott med hemmagjord guccamåle som jag kallar det! mmmh. Sen bar det av hemåt! På vägen hade jag sällskap av en saknad vän i luren, dags att börja planera en resa till gotland snart tro! 
 
 

this or that

 
Oj så mör jag känner mig idag! Helt sjukt. Köpte med mig en fiskgratäng hem och efter den så la jag mig i badet och lästa senaste numret av veckans NU! Känndes bra, det var jag värd efter en sån här dag.. Den har varit lite tyngre än vanligt. Så nu ligger jag i sängen och slökollar lite på tv och funderar på om jag ska färga håret rött igen. Men det blir nog till hösten isåfall! Vad tycker ni ? 
 
Brunett
 
 
 
Rödhårig
 
 

Tuben

 
 
 
Satt här om dagen och kollade på bloopers och snubblade över den här videon. Gillar hur de verkligen fått in klippen så de matchar texten! Stort plus eftersom jag är såld på SoA. Klart sevärd! 

Rafiki är en vis man

 

text only

 
Känns ganska bra just nu! Har tvättat så jag har numer bara rena kläder, det viktigaste är alltså strumpor och underkläder... tröjor och jeans använder jag sålänge de inte är synligt skitiga eller luktar illa! För att helt enkelt slippa strutta runt i urtvättade kläder, ser inge vidare tjusigt ut eller hur ?  Strumpor och trosor byter jag dock varje dag oavsett! 
 
Dessutom passade jag på att tvätta rent mina sängkläder eftersom jag kom in i tvättstugan så mycket tidigare. Så ikväll blir det en liten löprunda förhoppningsvis om ben håller och tid finns! Sen dusch och krypa ner i rena lakan. Kan vara bland det bästa som finns.
 
---
Åh vet ni vad jag ska äta till middag idag? Godaste maten i stan, alltså nummer 21 utan minimajs (usch) och svamp (USCH) från Vita elefanten! Eftersom man får så grymt mycket mat så har jag ju matlåda imorgon också! LOVE IT
 
 

atm

 
Idag kom jag hem vid tvåtiden kanske, sprang ut för att försöka få en tvättid och önskade för allt i världen att jag skulle få lite rena kläder! Någon hörde min önskan och bjöd mig till och med på ca en och en halv timme extra! Tackar allra hjärtligast för det! Så nu är jag i full färd med att tvätta och läsa bloggar och kolla lite på gamla avsnitt av sons i brist på annat trevligt att titta på! 
 
Imorgon är det jobb igen, dagpass hela veckan! Ska bli nice det med, men måndagar är inte roliga.. De kör ju med långa måndagar och så får man sluta tidigare på torsdagar och fredagar, när torsdagen och fredagen väl är där så är det så värt det! 
 
Lite random bilder bara för att göra inlägget lite mera trevligt! Later dudes
 
Min tatuering
 
Lilla jag
 
 
 

15.56

 
Vilken underbar helg jag har haft! 
I fredags fick vi sluta tidigare så min älskling kom och hämtade mig efter att jag duschat och gjort mig i ordning! Åkte ut dit och åt kalasgod mat, satt och pratade på deras veranda tills det blev kallt och sen så begav vi oss in för att se lite på serie, igår så tog vi  en vända in till stan! Hälsade på farmor och farfar och lite sånt innan vi åkte ut till Koffsan med Moa och Sandra, nästa vecka planerar vi en tur till kalkstensbrottet om vädret tillåter! 
 
Då tar jag med mig kameran dit så får ni se hur fint det är där! Lovar! 
 
Sen handlade vi och åkte hem till älsklingen igen och gjorde tacos och spelade schack, bestämde oss för ett kvällsdopp men fysatan så kallt! Jag bangade och vi åkte hem igen. 
 
Haft en underbar helg med min underbara karl <3
 
 

Chickflick

 
Ibland får man ju de där behoven av att se en riktigt tjejig film! Om ni vill kan ni ju fortsätta läsa och se vilka tjejfilmer jag gillar bäst! Jag skriver dem inte i någon speciell ordning. Jag vet att sex and the city borde stå med! MEN jag gillar inte den serien nå vidare värst så... 
 
 - Mean girls
 - Legally blonde 
 - Grease
 - Dirty Dancing
 - Pitch Perfect (favoriten just nu) 
 - Bridget Jones Dagbok
 - En prinsessas dagbok
 - The notebook
 

Humor

 
 
Well played Burger King, well played
 
 

21.54

 
Hur nice var det inte att få sluta två timmar tidigare idag? Så har legat hemma i sängen och njutit av film och en macka, så ännu en gång försöker jag se klart Pitch Perfect... lyckas alltid att somna mitt i filmen haha och det är inte för att den är dålig utan det är för att jag har varit så vansinnigt trött hela förra veckan helt enkelt.
 
Ska se klart filmen nu, vi hörs! 
 
 

At the beach

 
Igår kväll vid sju så kom Danne och hämtade mig och vi drog ut till Bresse, hade det hur mysigt som helst men bad och mys! Efter en stund så kom Aggelito och joinade oss så vi badade en gång till för att vara bra vänner så han slapp bada ensammen! Gud så snälla vi är, låg på stranden och snackade ett tag innan våra vägar skilldes och jag kördes hem, kröp omgående ner i sängen och höll mig inte vaken speciellt länge! 
 
 

Jag skriver något/några tidsinställda inlägg

 
FYI
 

10.28

 
Åh vilken trött tjej jag är! Men bara pigga på sig för det är jobbvecka igen, vilket förmodlige kommer betyda att jag är slukörd resten av veckan haha. Men är man inte van att jobba så är man inte, kommer snart in i det där ska ni se, jobbar iallafall sena passen den här veckan så om jag orkar så skriver jag nån fin rad ikväll, slutar ju 21.30! 
 
Nyss stoppat i mig lite frukost, vaknade redan halv nio men har legat i sängen och kollat på tv och småslumrat fram till klockan tio ungefär, och det måste jag säga, det var bra jädra skönt! 
 
 
 

en rubrik

 
Kors i all sin dar! Nu sitter jag här igen, vad har jag hunnit med på eftermiddagen tro? Har varit och veckohandlat med pappa, solat mig en smula och setat och nördat vid datorn! Ska strax iväg och hämta thaimat som de blir till kvällsmat och senare ikväll så ska jag och min kärlek ut och kvällsbada, Agge lär dyka upp han också så får vi se om någon mer kommer! 
 
Har ju bara badat en gång i sommar så det är ju lite skandal må jag säga, jag brukar vara ganska duktig på att bada om jag får säga det själv. 
 
Nu blev det visst dags att fara! Adjö sålänge
 
Bjuder på lite instagrambilder sålänge
 
 
 

Invigning av ny klänning

 
Helgen börjar snart lida mot sitt slut! nu undrar ni vad jag har roat mig med! Eftersom jag är generös idag så tänkte jag att jag kan ju faktiskt dela med mig av min helg! Snällt va? 
 
I fredags efter jobbet så plockade min älskling upp mig och vi åkte ut till Victor på landet och grillade, drack vin och trevlig gäst som man är så slocknade jag rätt tidigt i soffan! I lördags så kördes jag in till stan i gen på morgonkvisten då Danne hade bättre saker för sig än att umgås med mig, men jag deppade inte över det heller. Gick på loppis och åt golunch med Madde och sen gick vi för att hitta en klänning till henne men på plats så hittade jag en klänning till mig och hon svor lite lätt över den hon provade. 
 
 
Klänningen invigdes igår, var bjuden på galej hos Victors föräldrar! Hade en riktigt trevlig kväll och jag åt vildsvin för första gången, kände mig som Obelix! Serverades alltså grymt goda vildsvinsburgare och trevligt sällskap. Även en femkamp som mitt lag kammade hem, hur awsome var vi inte? 

Jobbvecka

 
Ja vi börjar väl med orsaken till att jag inte bloggat de senaste dagarna haha. Jag jobbar och sover typ! Eftersom min kropp och hjärna är inställt i arbetslösmode så blir jag helt slut efter en jobbdag, speciellt när jag måste vara koncentrerad, inte som att jobba på typ dagis eller så. Nog för att man måste vara koncentrerad där med men inte på samma sätt, det är ju inte så att jag riskerar att skicka med fel unge till fel föräldrar om jag är lite oskarp ! 
 
Men jag trivs trots att det är ganska monotont arbete haha. Men jag tjänar pengar och det tackar vi inte nej till! 
 
DANG! 
 

:)

 
Att jag vågar! Har inte varit inne och uppdaterat Er sen flera dagar men i ärlighetens namn så har jag knappt setat vid datorn på hela veckan, bara gått in och skrivit mina tider på Adeccos hemsida. Och vad har jag fyllt mina dagar med? Oj oj kanske ska ta och dela upp inläggen lite så det inte blir så mycket text, så nu uppdaterar jag er bara med instagrambilder. 
 
Nymålade och kladdiga
 
Efter en dags arbete
 
Trött men söt ändå
 
Mys hos Amanda i lördags
 
Jag var uppklädd och fin

RSS 2.0