greys

 
Att försöka förklara greys anatomy för någon som inte sett från början är en jävligt komplicerad vända märkte jag nyss. Vilka som har varit med vilka och så vidare och så vidare. Jag fick huvudvärk av de bestyren. Men nu tror jag att jag har lyckats göra stackaren lite mer insatt i smeten än vad han var innan ;) 
 
Har börjat om serien nu, är på säsong 3 och har som sagt fått sällskap i tittandet! Hur bra serie som helst, men måste få ur Dr. Burke ur huvudet på honom för jag gillar honom inte alls haha. 
 
 

coolt

 
Kom inte nyss hem, hade jag sagt nyss hade hag ljugit! Men iallafall, grejen jag var iväg på var en gruppseans i tingshuset. Vem fick kontakt med någon från andra sidan då om inte jag? Hur jäkla coolt som helst, beskrev saker och händelser som han omöjligt kunnat veta annars. Fick iallafall veta att jag inte är ensam och att hon alltid finns bredvid mig och stöttar mig och uppmuntrar mig! 
 
Mer än så tänker jag inte gå in på, så det så! 
 
 

Minnen <3

 
Den här låten får mig att tänka på sommaren 2012, peace and love och Mig och Sofie! Ett av de bästa minnena från den sommaren, hur vi rumlade omkring där.. fulla och glada och väktaren som skrämmer Sofie. Haha kan dra den storyn för Er haha. 
 
Vi var precis påväg ifrån scenen när en vakt stoppar Sofie och låter riktigt arg och bestämd
"Vart har du fått tag på de där?!?" han pekar på de orangea skosnörena som hon dekorerat armar och ben med
"Från campingen" Sofie låter skräckslagen och låter bra jäkla ynklig
"Fasen vad coola!!!" Helt annat tonläge på vakten och Sofie ser vansinnigt förvirrad ut, jag skrattar så jag nästan kissade på mig.
 
 
 
 
 

:)

 
Hallå! Idag har jag myst med Jovana på stan och snackat skit och förundrats över hur en del människor i bilar tänker, ibland oroas jag! Tog en vända på stan och nu snart så ska jag åka ner till stan igen och utsätta mig för något som både är spännande och skrämmer skiten ur mig! Kan berätta mer om det senare. 
 
Har väl inget egentligen mer och skriva! 
 
 

This is what I'm made of

 
You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of
This is what I'm made of

 
 
 

12.48

 
Hallå! Sitter i soffan och har precis kollat klart sista avsnittet av Torka aldrig tårar utan handskar, hur bra serie som helst! Kan vara den bästa serie jag sett, aesch jag finner inte ens ord för serien. Bara se den! 
 
Myskväll med Dan igår, somnade framför tvn och vaknade väl runt halv tre tror mitt i natten ungefär, bara att somna om! Lyckats få snubben att kolla på Greys Anatomy, haha. Nu har jag nån att se den serien med också! 
 
 

23.50

 
Hallå! Har varit på bio med Jovana, Oskar och Johanna idag. Såg EGO! Så jäkla bra, vi var helt ensamma i salongen också haha. Nu ligger jag i sängen och kollar på Torka aldrig tårar utan handskar, ska snart ta och sova faktiskt så det blir imorgon fort!

Ska till tandläkaren, som jag visserligen inte alls har råd med men what to do! Men efter det så ska jag träffa Dan! Som jag längtar :) 

VAMPYR


Hej

 
 
Idag har jag varit ledig från jobbet men varit riktigt duktig hemma. Har städat hela övervåningen och till och med skrubbat taket på toaletten! Nu ligger jag i sängen och kollar på Greys anatomy, Ikväll blir det bio med favoriterna på bilden ovan! För övrigt så är det ingen mindre än JAG som har skruvat ihop skänken som tvn står på! HELT SJÄLV. Hur bra är inte jag? Unde tiden som jag skruvade ihop den OCH lagade mat åt oss så fick Oskar ihop fyra köksstolar och hjälpte mig med maten samt hejade på när jag skruvade skänk. Jovana i sin tur mekade ihop en tvättkorg under den tiden! Handy Woman. 

NATT

 
Hur bra var inte dagen och kvällen igår? 
Började med jobb 12-15 och sen hem för att snygga till mig inför kvällens festligheter. Middag hemma hos Oskar med ett gäng superhärliga brudar, och Oscar ;) Rörde oss mot All In senare där jag mötte upp fler kompisar och Bästa. Efter stängning så knallade vi hemåt, fick sällskap hem och allt! Tog oss en skridskovända på isen vid bachohallen... gick sådär för min del! 
 
Hade sängdag idag, gick inte upp förän vid halv sju på kvällen och då skjutsade jag ner Dan till stan och sen åkte jag hem till Jovana och fixade hennes skänk samt lagade mat. Under den tiden så snickrade jovana ihop en tvättkorg. Jag kan numer stolt kalla mig Drottning Af IKEA! 

Vart jag än går

 
Jag idag!
 
Satt precis och funderade, jag saknar mitt röda hår! Men tyvärr så är det slutfärgat för min del. Tappar fortfarande massa hår så är ju inte bästa idén att kasta i massa färg och skit i håret nu. Men som sagt så trivdes jag grymt bra i det iallafall, 
 
 

=)

 
God kväll i stugorna!
Jobbat 11-16.30 idag och fysjutton så bra det gick! Dock var det inte alls mycket folk idag vilket är rysligt tråkigt men samtidigt skönt eftersom vi var underbemannade och jag hade kassan. Efter det mötte jag upp Jovana och Oskar för fika/middag och massa snack, hur trevligt som helst, som alltid! Kanske ska dejta dem senare också. Får se hur pass mycket människa jag är haha, är ändå rätt så sliten 
 
Motorvägen igår, hur fint väder som helst! 
 
Inte riktigt lika fint imorse, men fan så kallt! 

word

 
 
 
 
 
 
 

Happy girl

 
Precis hemkommen från en vända på donken med en kär vän, var visst en HEL DEL vi hade att prata om måste jag säga haha, nu har vi supportat varandra och lite sånt. Alltid trevligt att umgås med dig Wictor, vi måste helt enkelt ses lite oftare! 
 
Innan det så umgicks jag med D, tog en promenad och sen mös vi framför tvn ett tag. Blev visst för mysigt för min del för jag lyckades visst slumra till en stund. Visserligen "bara" ett halvt family guy avsnitt men ändå. Skällde lite för att han inte väckte mig och så fick han den stora äran att skaka näve med Wictor, inte alla som får det haha. 
 
 

kikar in

 
Hallå! 
Ska strax ge mig ut på en promenix med bästa och sen mysa framför en film eller något! Ikväll kikar förmodligen Jovana förbi och kollar på hollywoodfruarna med mig och mamma, lite av en tradition måste jag säga... ehm or not! Men iallafall, sov hos henne inatt, hade hur mysigt som helst igår. Kan ni tänka er ? Jag drack rödvin igår, helt okej men inget jag skulle föredra! 
 
Asch måste byta om och ge mig ut nu. 
Skriver nog mera sedan! 
Puss
 

Here I am

 
Pappa sa igår att jag låter mycket gladare nu! Jag låter inte bara gladare, jag ÄR mycket gladare. Inte haft en dålig dag på flera dagar. Beror nog på att mitt liv börjar ordna upp sig med jobb och sådant, samt speciellt en person som verkligen får mig att skratta och tack vare att vi pratar nästan konstant så har jag inte tid att tänka på det som gör att jag mår dåligt. Kom från ingenstans och förändrade mitt mående på en gång.
 
Rätt sjukt egentligen, den personen måste vara riktigt speciell och jag är så glad över att jag får lära känna hen. När jag tänker efter så har jag tillbringat helgen, okej inte hela men fredag kväll fram till halv fyra på morgonen och i lördags kväll lite och så igår på dagen med denna speciella person. 
 
Lite info update sådär. Känns som en ny Marika är på väg att växa fram, kommer aldrig helt bli den jag var men jag ska bli en bättre Marika och jag klarar det. Jag har världens bästa stöd från världens bästa vänner. 
 
 
 

god morgon.

Ligger i sängen och kollar på nyhetsmorgon och är ganska halvdöd. Är ledig idag också så får se vad som sker idag, hoppas lite i smyg på att träffa knasen.

Igår Igår Igår

 
Igår så umgicks jag med bästa mantisen och vi drack drinkar och spelade nå frågespel, blev förbaskat kul när vi fått några drinkar i oss. När Patrik och Dan kom hem från bion så låg jag upp och ner i soffan och hade fullt sjå med att läsa rätt fråga på kortet. Det är inte alls lätt när man hänger upp och ner. 
 
Kollade på nån skitkass film från aplänge sedan, men man fick inte kritisera den högt. Dan var go och körde hem mig sådär vid tre och jag visslade mig in och härjade nog på rätt bra. Stod visst för underhållningen inatt och det var ju bra det. Så de inte var arga på mig ^^
 
Är väl tur att jag ska till tandläkaren snart!! 
 
 

23.29

 
Halloo!
Inte bloggar idag och jag har väl giltliga anledningar känner jag. När jag vaknade så låg jag och drog mig i sängen en halv evighet, tog en dusch och fick besök av D, låg och kollade på en dokumentär om Hitlers Titanic eller vad den hette och vid halv fem typ drog jag iväg till Ramstalund och hälsade på! Bjöds på finmiddag, förbaskat god kyckling.. dumt att jag inte tog receptet på den! 
 
Sen hem och gosa ner sig i sängen och kolla greys anatomy. Så har min dag sett ut! 


.

 
 
 
 
 

Lördag!

 
Här sitter jag och skrattar så tårarna sprutar och jag är på gränsen till en pinsam olycka. Ja oavsett om man är ensam eller inte så är det pinsamt att kissa på sig när man är 22 år och har 7 meter till toaletten. Men sitter och chattar med Mattias på facebook och jag får inte direkt något sammanhang i samtalet men det är hysetriskt kul iallafall. 
 
Kvällen ska spenderas med världens bästa Amanda. 
 
 

00.14

 
Alltså min telefon och internet vill inte helt samarbeta har jag märkt så kan inte lägga upp nå bilder. Eller jo kan kan jag väl men orkar inte leta fram sladden! Kom nyss hem efter en vända till donken med Oskar, herregud utan våra besök så skulle nog donken gå i konken... haha det rimmade! 
 
Ska alldeles snart gå och lägga mig så jag är pigg för en dag imorgon, jobb 15-19 och sen har jag turen att få umgås med en väldigt trevlig person :) Va nyfikna ni, jag kommer inte gå ut med namn här riktigt än ;) De som inte vet, de vet inte av en anledning! 
 
Det här får räcka för mig idag! 

Puss och godnatt

20.33

 
Här sitter jag och är rätt trött i kroppen! Jobbade stängning idag så jag har lite koll på det! Det är fan riktigt kul att jag har börjat jobba igen och jag trivs rätt bra på fiket också! Men efter några dagar sjuklighet så var jag lite mör i kroppen och nu har jag ont i ryggen! 
 
Efterlyser någon som vill massera mig gratis. 
 
Sitter för övrigt och pratar med Herr Snyggo, nästan lite slut i huvudet som mig så jag skrattar högt rätt ofta. Nej nu ska jag sörpla i mig min soppa som jag gjort i ordning åt mig! Yum 

Happy face

 
Hallå där!
I ett försök att se representabel ut bröt jag ut i skrattanfall, idag är det helt enkelt inte min dag! Ser ut som sju svåra år och lider en smula med kunderna som ska stå ut med min festliga nuna idag. Ännu mer lider jag med chefen och min andra arbetskamrat... jag tror de kommer skratta åt mig! Har en känsla av det. 
 
Jag skrattar åt mig själv iallafall, alltid tur att man kan roa någon! Nu måste jag strax vandra till jobbet. Ska göra ett tidsinställt inlägg ? Asch nej, ni får ju inte bli bortskämda! Kommer förmodligen skriva lite ikväll om jag har tid. 
Är ju en viss person som envisas med att ta upp min tid, fast jag har ju inget alls emot det! Mohahaha. 
Nämnde jag att jag är en väldigt glad Marika idag? Oh yes, livet rullar på som det ska! Älskart. 
 

11.59

 
God morgon!
Idag är en sängliggar dag, eller iallafall tills jag ska palta mig ner till jobbet. Börjar klockan tre idag så har god tid på mig att ligga och dra mig i sängen med en film eller två. Igår så tog jag en lång promenad vid sjutiden med ett väldigt trevligt sällskap. Hem och värmde mig med en dusch och så smsade Jovana och drog ut mig igen på några varv runt  kvarteret om man nu kan säga så om radhus områden? Haha 
 
 
Somnade relativt tidigt iallafall och har sovit riktigt skönt. 
 
Glömde inte alls att lägga upp bilder igår, hade bara inga bra bilder att ladda upp så var det bra med det :) 
Adjöken sålänge 

Onsdag

 
Sådär, nyss hemkommen efter en heldag borta! Ska faktiskt aldeles snart iväg igen. Är trött idag och trots att jag skrattat så tårarna sprutat  så känns det mest ytligt. Både igår och idag har varit halvkassa dagar, en del av mig vill ta upp samtalen igen medan den andra delen vill klara det här själv. 
 
Jag ska klarra det själv! 
 
Möblerade om mitt rum igår och storstädade det också! fortfarande lite småplock kvar att göra men vem bryr sig? Har tänt mina ljus från IKEA som luktar brända mandlar, luktar verkligen hur gott som helst! Och så har jag fått mitt element fixat  så numer har jag ett normalvarmt sovrum och inte så gott som minusgrader! 
 
Nej nu måste jag röra mig vidare igen, delar med mig av lite bilder senare ikväll också! Det blir väl bra, hoppas jag kommer ihåg det bara! 
 
Imorse tog det lång tid att komma upp ur sängen, tur att jag ställde larmet så jag hade tid att ligga och dra mig
 
Myskväll Deuluxe igår! Satsar på detsamma senare ikväll :) 
Sån hemmamysing jag har blivit! 

Lite random bilder!

 
  
 
 
   
 
 

.

 
Ligger i min säng, illamående men inte så jag behöver kasta upp! Känns ju bra iallafall, Så himla surt att jag inte kunde jobba idag, lite som en spark i magen när jag äntligen börjar komma in i det. 
 
Så hela dagen har tillbringats i sängen, lyckats få i mig lite blaskig kantarellsoppa som inte smakade så bra alls. Nu ligger jag och kollar på svtplay, Hitlers tid! Sjukt hemskt och farsinerande på samma gång. 
 
Adjö för nu 

Myskväll.... or not? or both?

 
Har tillbringat min kväll ute i koffsan med ett sånt sjukt härligt gäng. Jovana, Mattias, Oskar och Robin, Willie kom också ut en liten stund vilket jag tyckte var superkul. Var ute i koffsan och härjade och eldade och hade riktigt roligt, ja vi härjade ju inte med elden utan med varandra. Drog vidare till donken och härjade där... mycket härja ikväll känner jag. 
 
Kom hem, luktar fan om mig så självklart ställer jag mig i duschen. Börjar må lite tjyvigt och så kommer det som jag fruktade för... kräkor. God please! Jag vill inte bli magsjuk nu, det bara går inte. :( Ledsen tjej.
 

Söndag

 
 
Helgen har gått fort men varit riktigt trevlig. I fredags hängde jag med Serben, som för övrigt är på väg hit snart. YAY. haha gud vad elak jag känner mig som kallar henne för serben, ska snällt börja kalla henne för Jovana. 
Igår jobbade jag, var riktigt mycket folk på serveringen så det var nytt för mig och riktigt roligt. Sen drog jag en vända till uppsala på kvällen och idag så har jag och pappa varit och fikat. Så himla mysigt. 
 
Nu väntar jag somsagt på Jovana och så ska vi ta oss ut och elda, och grilla marsmallows om det nu är så det stavas, men ni förstår väl vad jag menar? Först ska jag äta lite mat och sen så på med underställ och tärmobyxor. 
 
Workaholic

Bilder ni redan sett, ge fan i att titta om ni inte vill!

 
 
 
 
 
 

,

 
Idag blev jag visst ledig, inte mig emot då jag känt mig lite småhängig och fick en chans att vila ut och nu mår jag mycket bättre! Lite trött men har fasen sovit mer än lovligt tror jag haha. Tog en tripp till västerås med mamma nu på kvällen! 
 
Jag har väl egentligen inget vettigt att skriva idag så vi får nöja oss såhär. Inte har jag instagrammat heller, shame on me! 

Bästa idag

 
 

.

 
Här sitter jag och stoppar i mig choklad som en annan jäkel. Men jag är så barnsligt sugen på det så jag anser att jag får :) Ska alldeles snart gå upp och ta mig en dusch för att sedan kolla lite fler avsnitt av barnen på Luna. Kommer ni ihåg den serien? Jag minns att jag älskade den när jag var liten, gick inte den som typ sommarlovsmorgon eller nånting? 
 

.

 
Här sitter jag och stoppar i mig choklad som en annan jäkel. Men jag är så barnsligt sugen på det så jag anser att jag får :) Ska alldeles snart gå upp och ta mig en dusch för att sedan kolla lite fler avsnitt av barnen på Luna. Kommer ni ihåg den serien? Jag minns att jag älskade den när jag var liten, gick inte den som typ sommarlovsmorgon eller nånting? 
 

.

 
Åh jisses, varför är jag så trött men  ändå inte kan sova? Istället ligge jag och fjantar mig på facebook med En Oskar och Jovana. Eller det är nog mest Oskar och jag som fjantar oss, är så övertrött att Hillevies tubsockor är hysteriskt roligt haha. 
 
Har tillbringat min kväll med fina Jovana, avslutade på donken. Hej goddag tjockisar, En Oskar anslöst sig sedan och vi började smida planer för sommaren. Storslagna planer så håll i er! Mycket händer på donken en tisdagsnatt har vi också kunnat konstatera. Bland annat:
- En full finne som tog en taxi till donken utan att köpa något och han gick sedan vidare (?) 
- En familj som glömmer en familjemedlem i bilen, denne sitter och knackar på rutan. (ingen i den familjen bör ju köra bil mer inatt)
 
 
Allt kan hända på donken i Enköping nattetid, lär er det! 
 

God morgon!

 
Jag har faktiskt varit uppe ett tag redan, ska ta och springa ner alldeles snart och få skjuts av pappa ner till stan. Ser jäklig slaskigt och äckligt ut måste jag säga så får jag skjuts så tar jag den fast jag blir lite tidig ner. Eller ganska mycket tidig ner men då får jag ju tid att springa in på apoteket och lite sånt tjaffs. 
 
En bild på mig från igår när jag var hemma hos Agge och kollade på sons of anarchy. Han tog masa bilder men har bara tre och jag ser hemsk ut på den första. Den andra är på mina ben (?) lika frågande som Ni är. Men killen hade ju ett nytt objektiv så jag tror det mesta blev fotat igår haha.
 

00.27

 
Sådär, nu har världens bästa Agge hjälpt mig att fixa en ny och snygg bloggdesign. Min första tanke var att den skulle gå i blått... Fuck blått kör på det här tänkte jag och så blev det :) Kollat in sons of anarchy också och hur spännande är det inte? Jag dööör en smula alltså. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och kolla lite greys anatomy tror jag. Adjö
 
Såhär såg jag ut idag på jobbet, gud vad mitt hår börjar bli långt.
 
Aggelito fick 2 paket idag på posten, kolla så glad han blev :D

=)


Jobbat idag med, går bättre och bättre för varje dag. Idag har jag lärt mig kaffemaskinen och så har jag lite koll på kassan! Börjar kännas riktigt bra nu och snart har jag koll på i stort sett allting. Ska snart röra mig iväg mot Aggelito och så fixa med en ny design till bloggen. Hoppas den blir klar idag :D

Puss och gull som Cecce och Lena brukar säga :)

yeah


,

 
Mumford and sons alltså, vilken härlig musik att lyssna på när man nyss har gymmat och är lite sådär mysigt mör i kroppen! Sitter vid köksbordet och inväntar mat, spagetti och köttfärssås serveras det idag. Sen ska jag ta tag i mitt rum och städa det och försöka komma isäng tidigt. Har samtal imorgon halv elva och så ska jag jobba efter det, imorgon ska jag få mitt schema och sånt så det blir skitkul :) 
 
 

Lite random

 
Mitt i natten är det och ack så trött man är! Har tillbringat kvällen med Serbon, blev utklassad i monopol efter att TVÅ gånger hamnat på norrmalmstorg där hon envist placerat ut fyra hus, jag blev ju bankrutt. Sen kollade vi på tv och så hämtade vi mursan. 
 
Orkar inte skriva så mycket mer egentligen, jobbade idag med! Gick rätt bra faktiskt, är nöjd med mig själv.
 
 
 
 
HEJ HEJ EGO PICS

19.03

 
Här sitter jag och fryser, är väldans trött fast jag fick sova ut ordentligt inatt. Somnade vid halv elva ungefär och sen vaknade jag vid tio. Började jobba 12 idag, och jobbade till fem ungefär, har jag nämnt att jag trivs riktigt bra där jag är? För er som inte vet så jobbar jag på Wendy's så kom förbi på en fika vet jag. 
 
Har inga planer alls för kvällen och det är riktigt skönt. Funderar på om jag ska ta mig ett bad kanske? Vore SJUKT skönt. Ska jobba över lunchen imorgon, mest för att komma in i det och vänja mig vid stressen. 
 
Inget mer att tillägga riktigt. 
Adjö

Det går bra nu!

 
Nu var ett av mina mål klart! Jag har skaffat mig ett jobb :) Ska försöka mig på cafévärlden, provjobbar min första dag imorgon och det ska bli så himla roligt. Som jag längtat efter att komma igång och få rutiner i mitt liv, jag tror det är extremt bra för mig också och för att jag ska må bra! Så imorgon klockan 09.00 börjar jag. 
 
Var där idag på ett möte, chefen kallade det så själv. Satt och pratade i säkert 40 minuter och det kändes riktigt bra. Sen tog jag och Aggelito en fika på min kommande arbetsplats och så åkte jag hem till Amanda och fikade och spelade monopol och så bjöd hennes kille Patrik på mat, mums! Nu sitter jag i min säng och känner mig hur glad som helst, imorgon ska jag också ta mig ner till gymmet. Heja mig!
 

Nyårslöften?

 
Har ni några nyårslöften? Jag vet inte riktigt om jag tror på det där, så jag har nyårsmål istället :) Då behöver jag inte bryta något löfte om det inte skulle fungera. Mina nyårs mål är iallafall
 - Skaffa mig ett jobb
 - Flytta hemifrån
 - Gå ner ca 5-6 kg till 
 
Låter som rätt bra och rimliga mål i mina öron :)

Nyår

 
Här sitter jag med ett stort leende på läpparna. Lämnar 2012 bakom mig och ser fram emot 2013 som ska bli det bästa året i mitt liv. Tackade av året med middag hemma hos Teresa med ett riktigt trevligt sällskap, kvällen bjöd på knytkalas i form av tre rätters middag. 
 
Förrätt: Minipajer med ricottaost, pinjenötter, basilika, spenat och soltorkade tomater och Quesedillas med kyckling, ruccolasallad, mozarella och jalapenos. (amanda och jag som fixade det)
 
Varmrätt: Fläskytterfilé och hemmagjord potatisgratäng (Lena och Marcus, Matilda och Jovana)
 
Efterrätt: Brownie med hallon och champagne sorbet och macarons. (carolina) 
 
Hur jäkla gott som helst, lektes en lek eller två och sen knallade vi ner till Sandra på korsängen och där skålade vi på tolvslaget och hade pusskalas sen vandrade vi in och festade, jag och Jovana kom hem mellan fem och halv sex imorse och stupade i säng. 
 
 
 
 
Idag vaknade jag ganska brutalt av att mina störda grannar hade riggat upp sin ljudanläggning mot vårat hus och drar igång dunka dunka på HÖGSTA VOLYM och vrider upp basen på MAX, enbart för att mamma hade nyårsfest. De kom ju inte ens in och bad dem sänka. Äckliga människor
 

RSS 2.0