punkt

 
Ujuj nästan så skämsstruten ska på! Jag har inte bloggat på flera dagar, men nuså... sitter jag här och har just filat lite på idéer för imorgon. Jag är i mitt kluriga mode just nu så om någon vill ha hjälp å tips på lekar och så vidare så hör av er. Jag är på gång nu känner jag. 

Helgen har varit fullspäckad. I fredags for jag och Aggelito iväg till stockholm vid åtta på kvällen för att kramas med Sofie och ta hem lite packning. Slutade på en irländsk pub och ett glas vin för min del. Kom hem vid 02 och stup i säng. Lördagen, följde med Amanda och Patrik till Hälla... tror vi lensade Stadium på kläder och så åt vi torr och halväcklig lasagne. Hem och ha myskväll med Amanda och idag har vi handlat till förrätten imorgon, städat mitt akvarium och hälsat på Elin och Freja.
 
Det var det, over and out

Mannen i mitt liv

 
 
 
 
 
 
 
 

Igår

 
Herregud! Idag mår man sannerligen som man förtjänar, men hade en riktigt kul kväll igår. Förfest hos mig med Teresa, Matilda, Emelia och Robin! Jovana anslöt sig lite senare. Promenerade sjungandes ner på stan och hade siktet inställt på All In, men Jag ledsnade på kön och fick med mig Robin och Emelia till Pulse, bra drag för att vara pulse måste jag säga! Hade skitkul och röjde utav bara satan på dansgolvet, fötter och knän värker rätt duktigt idag! 
 
Mötte upp andra halvan av sällskapet vid fontänen och så vandrade vi hemåt efter att teresa köpt sin korv och Jovana tjatat om killar och räkmackor i ett halvt århundrade. Kan väl meddela att igår var det även halkningarnas kväll.
 
Drog en skaplig faceplant på dansgolvet, just när jag var ensam också! Yay me. 
Halkade i backen hem
Avslutade hela kalaset med ett rejält magplask på altanen, och magplask i ordets rätt bemärkelse var det! Benen for bak och jag for fram, Jovana skrattade hysteriskt åt mig... tackar för omtanken. 
 
Men hade en så GRYM kväll med ett helt underbart sällskap! Varför festar inte vi ihop oftare? Galna är vad de är
 
Första outfiten, men jag böt ut den!
 
Karamellkannan, Sourz (stavas det så?) och sprite. Slank ner som saft

.

 
Hallådär! Jag kan inte sova fastän jag är trött as hell. Ligger i sängen under mitt nya duntäcke från kronoborg, kungligt värre! Ligger även och pillar och petar på alla mina julklappar som ligger utspridda runt mig, yes mitt rum är ett kaos.. ett organiserat kaos dock! Stenkoll på vart jag har mina prylar. 
 
Alla julklappar fick inte plats på bilden så sållade lite men vart hur glad som helst för allt jag fick. 
 
Det här halsbandet ligger dock lite extra varmt om hjärtat, inte nog med att det är bland det finaste jag sett i mitt liv så är julklappen från en familj som verkligen fått mig att känna mig så himla uppskattad, när man i övrigt känner sig rätt menlös och inte bidrar med något. Stort tack till mina söta barnvaktsbarn (säger man ens så? haha) och deras mamma och pappa. Ni anar inte hur otroligt glad och uppskattad jag verkligen känner mig.
 
Mer om julklapparna imorgon eller senare i veckan, beror på när jag får tid :) 

Astrologen

 
Alltså! 
Jag har aldrig varit något stort fan av Darin, snarare tvärt om. Jag har haft väldigt svårt för honom men efter så mycket bättre MY GOD så fel jag haft, inte nog med att jag insett att han faktiskt har en jävligt bra röst och bara är en rakt igenom stjärnklar artist så verkar han vara en helt fantastiskt person också! 
 
Mamma har bestämt sig för att jag ska gifta mig med honom, yeye god luck säger jag bara haha. Men visstfasen ser killen bra ut så skulle ju aldrig banga! Men det är jag rätt övertygad om att HAN skulle göra haha.
 
 
 
Hur bra är inte den här låten? 

20

 
Är man glad eller är man glad? Efter ÖVER ETT ÅR har jag äntligen fått krama om min bästa vän. Äntligen är hon hemma från Amerikat och jag hoppas för allt i världen att hon stannar nu haha. Har börjar småspåna på en lägenhet, men det är nått som visar sig in tha future. 
 
Nu på kvällen har jag kokat knäck och julkola (med chokladsmak) så det stått härliga till, i ungefär 3 timmar stod jag och måttade och ordnade och brände mig osv. Men jag gjorde iallafall inte om förra årets dundertabbe och det tackar mina fingrar mig för. För er som inte minns så tappade jag skeden ner i kokande knäck, Marika den smarte stoppar modigt ner handen i smeten (nej jag tänkte mig inte alls för) Det gjorde väldans väldans ont. 
 
Har även hunnit med ett läkarbesök! Även idag tömdes några rör blod från min stackars arm, känns som jag tagit blodprov på allt som man kan ta blodprover på den senaste tiden. Men vadfan, min kropp strejkar ju! Jag tror det beror på min ångest och stress...
 
Har funderat på att skriva om min ångest och hur jag mått/mår EGENTLIGEN, jag har valt att hålla det utanför bloggen för jag har inte haft anledning att dela med mig av min skit för hela världen, kanske dags? Jag vet inte alls jag. Vi får se :) Haha nu vet ni iallafall att jag har ångest och sån skit. 
 
Nyårsklänningen, den funkar va? 
 
Mot en buss som aldrig kom, slutade med språngmarsh till mammas jobb för att hämta bilen.
 
En liiiten liiiten del av kvällens godishopkok!

.

 
Det är sjukt hur glad jag känner mig just nu, fast jag bränt massa cash! i och för sig så är det ju på julklappar och nej det är inte på julklappar till mig haha. Har inte alls mycket kvar att köpa till nu så det känns bra som fasen! 
Var i Erikslund med Wictor ikväll och shoppade, jag skulle följa med honom som cover up! Han vill inte gå in i tjejaffärer ensam när han ska handla till sin mamma.... fjant. Men det var jag som kom ut med massa kassar och skit ^^

god morgon

 
God morgon!
Sitter och äter frukost och kollar på julkalendern, är alldeles morgonburrig i hela kroppen! Fryser på insdian lixom. Inte konstigt när ens rum är så jävla svinkallt att det är en plåga att gå upp på morgonen haha. Somnade faktiskt innan tolv igår och det känns grymt bra :) har inte somnat innan tolv på jag vet inte hur länge och det känns jäkla bra att somna tidigt eftersom jag ska jobba idag!
9-16
 
Sen ikväll borde jag nog städa mitt rum xD
 
Pigg tjej, är piggare nu iaf :P 
 
Jag igår!

.

 
Haha jag känner mig asrolig idag. Jag har inget bra svar på varför direkt men det bara är så. Ska strax iväg och handla med mamma, eller typ nu! Hon står och blänger surt på mig och anser att vi måste åka på en gång...
 
är väl lika bra att vara till lags,

Beroende

 
Fast och beroende av ett nytt mobilspel, eller det är ju inte speciellt nytt och jag hade det på min gamla telefon men jag var aldrig så inne i det som jag är nu! Logoquiz är det som håller all min vakna lediga tid sysselsatt och jag sliter nästan mitt hår (inte bokstavligen för då hade jag varit flintis nu) för att lösa alla jäkla loggor. 
 
Bara så att ni vet lixom, bloggar jag inte så spelar jag! 

13.45

 
Hallådär!
Varit iväg på samtal nu på förmiddagen samt bokat in en läkartid för mitt förbaskade hår! Vet inte om jag nämnt det men jag tappar så sjukt mycket hår att jag inte vågar borsta det längre. Så ska kolla om det är stress eller om det är något annat.
 
Annars idag så ska jag vara barnvakt i vanlig ordning, tänkte ge mig iväg och hämta godingarna strax. Ska hämta imorgon också sen på onsdag ska jag ju till doktoren.
 
Borde försöka ta mig ner till gymmet snart, är fortfarande lite förkyld men har inte ont i halsen så kan ju faktiskt åka ner och ta det lite lugnt, behöver inte kötta på så in i helvete varje gång jag är där. Ska ta mig ner imorgon kväll och köra lite, så får det bli!

Fixade bilder från Lund

 
Ja ja ni kan väl leva med att ni redan sett dem? Nu har jag iallafall försökt mig på att pilla lite på bilderna och förhoppningsvis snyggat till dem en smula.
 
Simon, Willie och Sofie... Påväg mot domkyrkan,
 
En ruskigt fin kyrka
 
Willie och Sofie, Sofie är guide och en mycket bra sådan!
 
 
Sällan SimonKamerakåt kastar in ansiktet i en bild.
 
Sofie inne på ett mysigt fik... Jadå killarna var med, men inte på just denna bild ;)
 
Den största och vackraste kyrkogården jag sett
 
Coola polers
 
Bästa bilden
 
Snygg tjej, sista kvällen som tonåring
 
 
Girls... he's single!
 
Tja tja
 
 

helg

 
Oj en sån helg jag har haft. Träffade Matilda i fredags på dagen, knallade runt på stan och sen på kvällen så åkte vi hem till Teresa och drack och hade trevligt. Blev spårat och sent och detaljer delas enbart till de som behöver veta det eller får ut något av det haha.
 
Lördagen tillbringades i sängen så gott som hela dagen, chips å dipp på kvällen och sen somna seeent. 
Idag har jag dock varit lite mera produktiv, hunnit med att hänga med Aggelito en liten stund om än lite för kort stund. Hängt med Matilda och spelat en grym omgång monopol och nu sitter jag här. 
 
Hur har Er helg varit? 

Teresa och Matilda, fina tjejer de där 
 
chabrakfrukost idag! Åh så gott

00.28

 
Just setat i Lightroom igen och snyggat till bilderna från Lund! På tal om Lund så har jag precis fått klartecken från mitt mamsegull att Sofie får bo hos oss när hon kommer och hälsar på i februari! En vecka eller nått sånt och hur kul är inte det? Längtar redan haha, men ska väl inte ropa hej ännu! Kan ju faktiskt hända allt möjligt på vägen men som det ser ut nu så är det så iallafall. 
 
Haha man ser att mitt öga är irriterat, men som ni också ser så bär jag linser vilket brukar irritera ögonen lite på kvällskvisten. 
 
Annars idag då? Har väl inte gjort så mycket mer än att vakna och i princip direkt dra mig iväg och hämta kidsen, idag slog vi på stort och bakade pepparkakor och så busade de för fullt och jag var framme med kameran och lyckades få några ganska så bra bilder, synd att de blev så korniga :( Såg mycket bättre ut i kameran haha. Men men. Tänker inte lägga upp de bilderna här av förklarliga skäl! 
Annars har jag bara varit hemma och chillat ikväll. 

Rättelse

 
Såg att någon misstolkat mitt inlägg om pepparkakor och jag kanske uttryckte mig rätt fel också! Men i korta drag så menade jag med det inlägget att det känns som Sverige viker ner sig alldeles för mycket för invandrare, gäller givetvis inte enbart muslimer utan invandrare från alla möjliga religioner och kulturer. Givetvis fel uttryckt av mig och ber om ursäkt för det! 
 
Sen skrev jag också att det är synd att ALLA dras över samma kam när det egentligen bara är en väldigt liten del som trilskas, men det räcker för att våra politiker ska börja svettas och darra och bli livrädda för att kallas rasister. 
 
Sen det med kyrkan! En del skolor har ALLTID firat sina skolavslutningar i skolan (dock inte min) och så ska det ändras för det anses vara rasistiskt? Det har inte med religion och tro eller inte att göra utan det handlar om traditioner... adventsfiranden borde väl kunna få vara frivilliga då? Vill man gå på det så ska man ha möjlighet annars kan man få stanna i skolan och göra någon form av skoluppgift eller nått?
 
Så nu var det utrett. 
 

Vart är Sverige påväg?

 
Läste artikeln som typ hela svenska folket pratar om nu! Den om att en pojke inte fick klä ut sig till pepparkakegubbe i skolans luciatåg för det kunde mörkhyade uppfatta som stötande. Ursäkta kommande svordomar men för i helvette SVERIGE?!?! Vart fan är vi påväg? 
 
Julloven döps om till vinterlov för att våra traditioner inte ska kränka invandrarna, adventsfiranden i kyrkan tas bort för att inte kränka invandrare, nationalsången förbjuds att sjunga i skolorna för att invandrare kränks... 
 
 
Vet ni vad det värsta är? Att Sverige är så inihelvete mesigt och inte vågar stå på sig, inte fan kan vi svenskar flytta ner till något muslimskt land och kräva en massa saker, då har vi ju garanterat satt våran sista potatis, en annan sak som också är jävligt sorlig är att ALLA invandrare dras över samma kam, även de som respekterar våran kultur och våra traditioner och till och med lever så svenskt de bara kan eftersom de bor i Sverige hamnar i skiten de också. 
 
Snart får vi väl inte ens gå klädda som vi vill för det kan uppfattas som stötande? Herregud och det är Sveriges politiker som själva bygger upp den här grejen för de är så jäkla fega och passar inte det här landet invandrare så fint, där är planet till något annat land ifall de passar bättre? Vi ska inte behöva förändra oss för invandrares skull eller hur? 

Mer text

 
Gud! Jag är verkligen bloggig idag haha, okej har inte varit så mycket text utan mest bilder men vad gör det? Själv personligen så tycker jag bara om ifall det är mycket bilder!
Är helt nyduschad så sitter och njuter av att vara rakt igenom ren! Ska snart pora av mig med sånda där porplåster och så ska jag pilla med ögonbrynen också tänkte jag! 
 
 
Har hadt en ganska så skaplig dag idag, mått rätt bra. Brukar inte må såhär bra när jag går hemma och inte gör något! Då börjar jag bara tänka för mycket och så rasar det utför men idag har det känts bra faktiskt och det är så skönt!
Det enda som bekymrar mig är min kropp, vad håller den på med egentligen? Den måste verkligen hata mig, har börjat tappa så vansinnigt mycket hår, jag vågar helt ärligt inte borsta håret längre för jag tappar så himla mycket nu! Fortsätter det såhär kanske jag borde kontakta en läkare... igen? Gud jag är ju tamefan jämt hos doktorn, tur att jag har frikort. 
 

Lite redigerade bilder på MOI

 
Fortfarande jag som har varit framme i Lightroom och pillat, fotona är tagna av August. 
 
 
 
 
 
 
 

Försökt mig på att redigera lite bilder!

 
Ni kan väll ha lite förståelse för att jag är en total rookie på det här? 
 
 
 
 
Haha alla hade feeling utom Simon som förmodligen rockade loss till musiken som dunkade ut från musikskolan. Att få ut något seriöst ur honom går inte! 
 
Osci!
 
Bilderna ovan tog vi tidigt i höstas i skolparken! Bilderna nedan tog jag för någon vecka sedan ute i snön när jag och August var ute och fotade lite i Enköping. 
 
Eller ja den här tog jag hemma innan vi drog ut ;)
 
 
 
 
 

Yesterday

 
Igårkväll tog jag en promenad med en gammal klasskompis, tog oss ut till Bresse och så pulsade vi omkring där i snöblåsten. Snackade massa skit med också om andra saker, kändes bra att snacka ur mig lite iallafall..
 
Var så sjukt trött när jag kom hem och hungrig. Så gjorde i ordning några smörgåsar och la mig i sängen och sådär ja, där blev jag pigg igen. Skulle nästan precis till och försöka när Sebbe skriver på fb och säger att han ska vara med Live i musikhjälpen och prata med Kodjo, då var jag ju tvungen att vara vaken och höra! Åh nää jag är ju inte alls avundsjuk på att han fick prata med Kodjo och Soran Ismail.... Bara för att de är mina favoritkomiker. 
 

13.24

 
Hallå!
Sitter och tittar ut genom fönstret och inser sakta men säkert att jag måste ut och skotta nu, det är väl lika bra att få det gjort misstänker jag. Sen efter det så ska jag klura på mer julklappar att köpa! Tänkte sätta mig och ordna med papper och grejjer men det går ju inte eftersom jag var duktig och gjorde det igår. 
 
Har inga planer på nånting alls idag, vilket är rätt skönt faktiskt. Vaknade nyss, men var faktiskt uppe runt nio och skrotade runt ett tag och så slog jag på musikhjälpen och så somnade jag om till det efter ett tag. Kanske borde tvätta idag? 
Nä nu skare skottas
 
 
Jag igår. 

13.07

 
Goddag!
Gick upp för att äta frukost runt elva kanske, låg i sängen och kollade på musikhjälpen och nu bestämde jag mig för att göra chokladbollar. Kommer så gott som hela vägen när jag upptäcker att vi inte har havregryn hemma. Det var ju rätt surt. Hoppas mamma fått mitt sms om att hon måste köpa det på vägen hem så jag kan fortsätta baka, för jag är brutalt sugen på chokladbollar just nu! 
 
Idag har jag inga planer alls, ska inte hämta några barn idag då lillkillen är sjuk, stackars :( 
Funderar på att ta mig ner på stan och kolla lite julklappar, ska komma på något bra att köpa till mamma och pappa. 
 
Bra nyheter! Matilda kommer hem i dagarna och stannar länge, åååh vad jag längtar och nästa vecka kommer äntligen min Jovana hem, hur mycket längtar inte jag? Nästan så jag gråter av lycka. <3
 

Tänkvärt

 
 
 
 
 
 
 

20.42

 
Hallå!
Dagen började med samtal, idag kändes det extra bra att snacka och kände mig så lätt när jag gick ut därifrån. Så efter det åkte jag hem och sov en timme på soffan och så hämtade jag barnen tidigare än jag hade tänkt, passade dem till ca 18 och så iväg och handla med mamma efter det, köpte med oss mat från donken hem... rätt kass service där idag men men. 
 
Nu har jag satt på musikhjälpen och har de på i bakgrunden nu hela tiden. 
 
 
vinter

söndag

hurfan blev det igår egentligen? kaos i ordets rätta bemärkelse men det löste sig rätt så skapligt iallafall. Så nu ligger vi i sängen och kollar på så mycket bättre. Sov hos Victor inatt. Märkte imorse att jag har sjukt ont i knät och en sjuk blåtira börjar ta form :(

dagens

 
Varit på stan med pappa ett par timmar och köpt julklappar och tagit en låång fika. Hur mysigt som helst! Har valt ut vad jag ska få och det tycker jag faktiskt är okej, vet ju precis vad jag kommer få i julklapp nu men so? Jag vet att jag får det jag verkligen vill ha och behöver så jag klagar inte alls. 
Men låter bli att skriva i bloggen vad jag har fått så kan jag lägga upp bilder efter jul istället :) 
 
Nu ligger jag i sängen och vilar lite bara, somnade skitsent igår så sov kanske bara runt 6 timmar inatt. Jag måste sova minst 8 för att vara pigg och fungerande som människa nästa dag. 
 

<3

 
Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt


17.43

 
Idag har jag en väldigt bra dag, nöjd med livet och allt känna bara awsome. 
 
 
Jag har dessutom jobbat idag också och det gick fantastiskt bra. Varför kan inte alla dagar vara som den här dagen för? Skrattat fruktansvärt mycket idag också, det var länge sedan jag skrattade så mycket. Beror nog helt enkelt lite på samtalet med en viss person igårkväll. 
 
Såhär ser jag ut idag, yes mössan är på inomhus också! Jag älskar mössor :D
 
Inte alls sugen på att gå upp imorse. 

Freecards

 
Ligger i sängen och kollar på systrar i jeans. Just kommit fram till att jag har två freecards, ja de börjar ju gälla först när jag träffar någon lite mer seriöst haha men ändå. Nu måste ni spricka av nyfikenhet förstår jag? Well jag kan börja med kille nummer ett, Jesse Williams, my god vad han är snygg!!! För er som inte vet så spelar han dr. Avery i greys anatomy, Leo i systrar i jeans 2 och i en skräckis ja inte kommer ihåg namnet på. 
 
 
Nästa är Charlie Hunnam, från blandannat sons of Anarchy.. hur snygg är inte han? No more words needed.
 
 

torsdag

 
 
ooh börjar inlägget med en bild, det var minsann vågat Marika.. Jag är uttråkad, vill äta thaimat och äta upp min julgris.... men grisen bör sparas känner jag, jag kommer vilja ha den sen också. I sådana här simpla fall önskar man att man både kunde ha grisen och äta den och äta halva går inte, näni den ska ätas i ett..
 
Jag borde ge mig ut och köpa julklappar också, suck! Tur att jag redan har en relativt bra koll på vad som ska köpas till diverse släktingar. Lillebror är värst, vadfan ska jag köpa åt honom? 
 
Suck nej nu slår jag på en film och kanske leker lite mer med lightroom så jag lär mig nå fancy istället för att bara pilla med det jag redan har lite koll på. 
Over and out.
 

,

 
Sitter i köket och kollar in julkalendern i efterhand. Älskar att greveholm är tillbaka men den känns inte så julig som de andra jag gillar har gjort Men men
 
Skottar kors och tvärs hela dagen och nu står en bulldeg redo!  Att man är sjuk får man förbise när mamma fortfarande behöver hjälp. 
 
 

SNÄLL

 
Hostan är värre :( Men i övrigt känner jag mig lite piggare! Peppar peppar, sa jag igår med och så dalade det utför igen. Skulle inte förvåna mig om jag blir sämre igen eftersom jag måste ut och skotta titt som tätt, mamma är fortfarande skadad och bror är på jobb och intervjuer idag. Så är bara lilla sjuka mig kvar. 
 
Ska baka lussebullar lite senare idag tänkte jag, mamma ska få hjälpa till hon också och sparka igång armen lite.
 
Närå inte alls trött sju på morgonen av att ryckas upp och skickas ut att skotta fram hus och bil åt stressad bror... men vad gör man inte? 

breathe

 
Usch nu mår jag tjyvigt igen, verkar som det går i rätt snabba perioder det här. Imorse mådde jag bra men nu framåt kvällen har hostan blivit mycket värre och massa sånt skit. Bakade pepparkakor och bara det gjorde mig helt slutkörd i hela kroppen och jag har ont i ansiktet. 
 
Min pepparkake gris, först tyckte jag den var extremt jäkla ful, men är nog inte så pjåkig trots allt?
 
Pimpade några pepparkakor, orkade inte göra fler. 
 
Inatt när jag skulle sova hade ont i bröstkorgen typ, eller ja i området där, och i luftvägarna det gjorde lixom ont när jag andades samt ont i ansiktet. Kändes jäkligt skumt men runt halv fyra kunde jag iallafall somna. Hoppas det går bättre ikväll. 
 
Min lilla bäääbis

Instatime

 
Stod och  krängde mössor med mormor på marknad i lördags
 
Blev superkallt efter ett par timmar
 
Umgicks med bästaste bästa i lördags
 
Utgång blev det, fick med oss Wille, Widman, Ralle och en kompis till Widman
(kolla in ögonen, hur gröna?)
 
Mys
 
Såhär ser jag ut idag mysfaktor 1, lite minus poäng att jag är sjuk än
 
Le torg <3

Winter

 
Hej hej hallå! Ledsen för genomuselt bloggande men har inte haft nån direkt lust att skriva faktiskt. Har haft annat för mig och nu de senaste dagarna har jag varit sjuk :( Snorar och nyser en massa. Men har haft tid att sitta och pilla med Lightroom då, jag vill ju helt ha sånt på svenska men får jobba på med engelskan haha, är ju faktiskt inte helt kass på det. 
 
Bjussar på lite bilder som jag tog med Agge förra veckan när vi var ut och fotade i snön.
 
Fontänen på torget
 
Rådhuspraktiken 
 
Vårfrukyrkan
 
Vid spanskatrappan

RSS 2.0