Ändrade planer

Jag har inte hunnit skriva klart hela inlägget om mitt 2010, det kommer alltså inte upp idag... kanske ikväll om jag hinner.

Nu ska jag iväg till jobbet. Puss puss

Torsdag 30/12

Hellu!

Jag har med handen på hjärtat helt enkelt inte haft någon lust att blogga, har varit lite annats om kommit emellan och så. Kände att jag behövde en liten paus men har ändå bjudit på iallafall nått inlägg om dagen. Har ju sagt att jag ska ladda upp bilder på allt jag har shoppat och så, det kommer väl men just nu har jag bara ingen lust att ta kort på alla dessa saker, och inte på julklapparna heller för den delen. Jag ska iallafall skriva min vanliga årsresumering som jag tidsinställer tills senare idag när jag är på jobbet.

Puss sålänge


Tisdag!

Idag har jag varit iväg med mamma och handlat och sånt, köpte själv mer grejer till fatet och skålen jag visade förut. Idag blev det en större skål, en skitfin vas, samt två klotformade ljuslyktor en större och en mindre. Nu ska jag bara lista ut vart jag ska ställa det någonstans haha.

Ska iväg till jobbet om sisådär en och en halv timme och imorgon ska jag och min kära Ziv göra västerås. Får försöka hinna med att packa bort alla saker till mamma också. Hoppas mamma är ledig imorgon så kan hon plocka upp mig med alla saker och sen köra ner mig till bussen.


Mina julklappar

  • iPod touch
  • Träningsskor
  • Handcreme
  • Varg Veum box 2
  • Morgonrock
  • Snug rug
  • Ljusstake
  • Hjärtformat fat
  • Te samt hjärtformad teboll
  • Drinkbok
  • Hemmagjort godis
  • Påslakan
  • Presentkort
  • Pengar

Jag tror jag har fått med mig allt nu, borde ha fått det iallafall :)


Dag 30. Ett sista ögonblick

Sista inlägget på den här listgrejen då och ett sista ögonblick alltså.

Den skiter jag faktiskt i för det ögonblicket tänker jag inte skriva i bloggen.
Done

And she's back

Har inte bloggat på hela jäkla helgen, men har faktist inte orkat och har dessutom haft min långhelg så har inte orkat blogga heller. Men iallafall så har jag knappt varit hemma något alls i helgen, på julafton var jag med pappa hos farmor och farfar hela dagen, sen jobb på kvällen som slutade väldigt jobbit, och sen direkt tillbaka till farmor för mer julfirande (Lista på alla julklappar kommer) sen hem och sova, upp igår och jobba 7-16 och sen nästan direkt ut till mormor på landet efter det och ha lite julfirande där med den sidan av släkten, sjukt god mat och fina julklappar. Sen hem och stoppa sig isäng och jobba delad tur idag, 7-13 och 16-21.

Det var min helg det kan jag säga, så nu ligger jag i soffan i min nya morgonrock och njuter av att vara ledig imorgon, då står shopping på schemat.


Julhelgen i korta drag

Eftersom att det faktiskt är julafton idag så tänker jag utöver det här inlägget faktiskt inte blogga något, så "månadens lista" låter jag hoppa över denna dag och säkerligen imorgon också.

Ska fira jul nu på dagen och sedan jobba 16-21 och sedan tillbaka till farmor för presentöppning och sånt mys, sen hem igen och kasta sig i säng för imorgon jobbar jag 7-16 och sedan bär det av ut på landet för att fira jul med mormor och morfar och mina kusiner samt moster och morbror med respektive (vuxen poäng för uttrycket?)
Sedan hem igen och kasta sig isäng när alla polare går ut och gör stan, (Jag tjänar mina pengar istället för att göra av med dom mohahaha) För att på söndag gå upp och jobba 7-21 med rast mellan 13 och 16.

Så tillsist ba, GOD JUL :)




<3

Jobbet gick bra idag och var helt lagom tempo också för min del.
Efter jobbet åkte jag hem till mamma och fick mina julklappar eftersom jag jobbar kväll imorgon och vi har ju alltid splittat på julaftonarna så jag ska träffa mormor och allihopa på lördag kväll istället. Så var jag förbi Amanda och böt julklappar med henne.

Så nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig, imorgon blir det att gå upp rätt så tidigt för att klä klart granen som jag bråkade med på eftermiddagen och sen in i duschen för att 11.00 befinna mig hos farmor och äta grötfrukost.

Over and Out

Puss och godjul på er

Så är det

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

Nej du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Oh, oh ,oh

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Dagen innan Julafton

Dagen ser ut som så att jag helt enkelt ska ner på stan och fixa med det sista, jag ska ordna med pengar till mina päron och sen så ska jag faktiskt iväg för att jobba ikväll.

Ska snart fixa lite frukost och sen ska jag ligga på soffan ännu mer haha. Klockan ett kommer min kära farbror förbi och hämtar mig Ska bli mysigt, nu väntar frukost och film, Hahaha vilket menlöst inlägg egentligen.

Dag 29. Mina ambitioner

Ja inte för att jag vet exakt vad ambitioner är för nåogot men jag kan väl påpeka vad ambitioner är för mig?

För mig är ambitioner något som man vill uppnå och som man faktiskt måste jobba för att uppnå, så jag kan väl säga att mina ambitioner just nu är att försöka komma på vad jag vill göra med mitt liv och sen bli jävligt bra på det, tjäna pengar och bo i en fin villa på landet som inte ligger allt för långt från stan. Sen så innan jag börjar plugga så vill jag resa runt i världen och se massa platser, jag vill skaffa mig en lägenhet och massa sådant.

Ja det är mina ambitioner det, om man nu kan kalla det ambitioner haha. Jag vetefan vad det är för nått egentligen.


Dag 28. Det här saknar jag

Ska jag vara helt ärlig så saknar jag skolan och tiden när jag var liten.

Skolan saknar jag nog mest för att då visste man ganska exakt hur dagarna såg ut samt att man varje dag träffade sina kompisar utan att behöva planera det. När jag gick i skolan så var det inte riktigt lika roligt men idag saknar jag faktist att ha koll på vardagen. Visst har jag koll nu med vad som sker och sånt men inte på samma sätt.

Sen saknar jag även tiden när jag var liten unge och allt som det innebar att vara liten unge och trots en mobbande bästis så hade vi alltid roligt och alltid saker att göra. Vart tog den tiden vägen nu ? Nu är det ju mest problem och bekymmer känns det som medan på den tiden var allt så genomenkelt.


Inte nu.... inte nu... inte nu.... Men NU! SKÅL (lite luring)

Ojfasen vad tiden rusade iväg. Har hunnit med att handla med mamma och sen iväg igen och handlat ingredienser till julgodiset med Fia och så har jag bakat. Idag hann jag med Valnötsnougat och Knäck så imorgon blir det mintchokladtårta. Så har jag alldeles precis slagit in julklappar också, har tre kvar men tar dom på torsdag när jag får lön. Börjar inte förän fyra så kan åka ner på dagen och handla dom.

Snart blir det nog sängen för min del, är ganska så trött nu men ska sitta uppe och mysa en stund till. Kanske poppa lite popcorn som belöning för att jag är så jävla  bra?

Imorgon ska jag lägga in bilder på mina bakverk och så även på det ja gjorde idag. Sen har jag fan massor att göra kom jag på nu! Halleluja vart tar tiden vägen?

Dag 27. Min favoritplats

Utan att tveka så kan jag svara Norge. Det är så sjukt underbart att bara komma bort och lämna Sverige bakom sig ett tag. Så fort jag kommer över gränsen så slår jag av mobilen och sen så kollar jag inte facebook heller. Till råga på allt så är det så gudomligt fint och jag ska kanske tillägga att det är hemma hos min farbror i Norge som är min favoritplats. Han bor i Gamlebyen och kan väl visa lite bilder bara för att ja är så sjukt jävla snäll.








Smutt

Tjuhuu
Jobbat idag och kände mig inte speciellt produktiv men det gick ändå, har ätit smörgåstårta iallafall och det gjorde min dag kan jag säga. Dock lite orolig i magen men det ger jag blanka faan i, jag fick smörgåstårta och det gjorde min dag.

Sen tänker jag slänga ur mig ett svar på en kommentar från min kära moster.

Cia om Min klänning:
Ha ha, ser bara ditt stökiga rum


-------

Vänta bara tills dina små prinsessor är tonåringar, grattis säger jag och du har TVÅ ;) Jag är ensam haha

Min klänning


Fick inte till någon bra bild, men nå helt ärligt. Vad tycker ni ?

Dag 26. Mina rädslor




Jag har coulrofobi vilket betyder att jag har fobi mot clowner. Jag kan helt ärligt inte säga varför eller när det började men så länge jag kan minnas har jag varit totalt livrädd för clowner och även folk med mask osv. Ni vet dom som går omkring på grönan för att roa folk? Jag klarar dom inte utan är hela tiden på helspänn för att se till att jag inte är i närheten utav dom. Det är någonting med allt smink och deras falska leenden som gör mig totalt livrädd. Jag kan inte vistas i samma rum med någon som är utklädd till clown även fast jag vet vem personen är så får jag panik.

Är även livrädd för att förlora dem som står mig nära. Det är väl iofs ganska så vanligt men det är det jag är rädd för. Sen är jag nog inte speciellt rädd för något annar kan ja säga.


Parlamentet

Nyss duschat och väntar på att parlamentet ska börja, ska ta och tvätta bort nagellacket också eftersom min långledighet är slut och det väntas jobb 7-16 imorgon och då är det förbjudet med nagellack.

Dock känns det lite knas eftersom så fort jag handskas med mat eller boende har jag ALLTID handskar på mig men aja lika bra att lyda regler haha.

Nyårsklänning :)


Mitt senaste inköp :) Vad tycker ni?

Dagens träning

Träningen idag gick inte riktigt som jag hoppades på, var ganska så mör i kroppen efter helgens bravader kan jag säga så det blev inte så mycket gjort idag som jag hoppats på men fick iallafall lite gjort. Har tränat ganska mycket mage idag sen så fick armarna och ryggen en omgång också. Har bestämt mig för att vila lite med benen med tanke på benhinnorna eftersom jag hade så sjukt ont i torsdags.

Idag stog vågen på exakt -3 kg och det käns så jävla bra, 3 kg på drygt 3 veckor

Bloggar jag följer.

Storbloggare:

Kissies -
Egentligen mest för att hon är så spånig haha
Paow - Gillar henne helt enkelt.
Hugo Rosas - Fastnade där när de hade sin period i höstas, jag kan inte låta bli drama och intriger ;)
Falsksanning - Är även väldigt svag för skvaller

Bloggar jag slutat följa:

Kenzas.se  -
Det är inte samma stil på henne längre, tycker inte bloggen är lika rolig att läsa längre.
Bezies.blogg.se  - Kollat hans blogg några enstaka gånger men han gör mig bara så arg att jag inte längre tänker bidra till att han får flera läsare.
Dessies.se - Kass på att uppdatera, men kikar in lite då och då

Sedan kikar jag in då och då på bloggarna som ligger på bloggs topplista.

Enköpings bloggar:
Amanda's blogg.
Jovana's blogg
Oskar's blogg
Jenny's blogg 
Ida's blogg







En bra start på dagen? Hell yeah

Haha fasen vad många nu som helt plötsligt hittat hit :) Fan vad nice. Hoppas att alla fortsätter läsa också.

Dagens planer är :
- Gymma med Amanda
- Baka pepparkakor
- Ordna med granen


Ska snart ta och stoppa i mig lite frukost och lyssna på julsånger, julkänslan sitter i magen nu och det med råge haha, trots att jag ska jobba på julafton så tror jag att det kan bli jätte mysigt.

Känns bra att jag sitter och hostar igen men det skiter jag fan i nu för jag ska träna. Ska koka en kopp te och göra några mackor nu!

ÖGONGODIS!


By the way

Haha nått jävla fuffens har min blogg för sig nu för jag kan inte se besöksstatistiken för igår blir det ju nu men sist jag kollade så hade jag iallafall besöksrekord mihi. Alltid skoj alltid skoj, filmen håller fortfarande på så ska se klart den nu haha.

Kommer lite ögongodis innan jag går och lägger mig sen :)

Dag 25. En första

Haha vilka jäkla komplicerade titlar det börjar bli. Men jag gissar på att jag får välja en första men en första vaddå?

Jag vetefan vad jag ska skriva haha. Blir ni jättebesvikna om ja är så pass fräck att jag hoppar över den här?

Jag kan kompensera med att skriva upp alla bloggar jag följer och varför, kanske finns din blogg med där?


Alis volat propriis

Halvligger i soffan och kollar på jägarna, funderar lite över mitt mystiska blåmärke på armen och varför jag bara har ont på ena sidan i huvudet, lyssnar samtidigt på Sara Löfgren och sjunger med lite försiktigt för jag vill inte riktigt väcka familjen haha.

Sen har jag bestämt mig för att jag ska gifta mig med en snygg och rik norrman och bosätta mig i norge. Borde inte bli alldeles för svårt eftersom Norskar över lag är riktigt snygga.

Kanske börjar bli dags för en ipren snart? Huvudvärken vägrar ge med sig och det börjar bli lite lätt irriterande faktiskt och när saker irriterar mig så blir jag på dåligt humör. Men ändå känner jag mig förbaskat lätt idag, som om det inte finns något som kan förstöra för mig. Just nu känns allt så enkelt och jag känner helt okrossbar.

Ska kolla klart på jägarna och sedan ska jag soova :)

Den här låten kunde inte beskriva oss bättre. Mitt kräftskivegäng och jag

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan
Vi är dom som du hatar en söndag på dan
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
vi är dom som har hjärtan av ädel titan

Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på

Vi är gårdagens kärlek och stora i orden
som vaknar med skräck och panik under borden
Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt
Vi har solen i ögonen
Och spilld mjölk överallt
Det stinker av gammalt groll
men vi har skuggorna bakom oss trots allt

Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt
Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt
Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar
Vi kan om vi vill men vi kräver support
Vi är lördagens änglar och söndagens knott
Vi är dom som förbannar det gråa i grått
Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar
Vi är dansande clowner på ont och gott

Vi är inga yuppies med feta cigarrer
Vi är yviga pojkar med för stora gitarrer
Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt
Vi har solen i ögonen...

Vi är skrattet i halsen och knaket i fogen
Vi är rastlösa själar som irrar i skogen
Vi är dom som är kungar om natten på krogen
Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt

Vi har solen i ögonen...

All the single ladies

Sitter i soffan nu och jäser som vanligt haha. Sitter och lyssnar på jullåtar, just nu sitter min favorit tänd ett ljus på repeat faktiskt och jag kan inte låta bli att på nått sätt känna en viss lycka i kroppen. Snart är det julafton och då får jag äntligen ge bort alla de presenter jag köpt. Jag älskar att köpa presenter åt folk och för det mesta blir jag ganska så nöjd med resultaten också :)

Jag såg en stjärna falla
det var inatt när alla sov
jag tror jag önskade
att du var nära

för en minut sen brann den
för en sekund sen försvann den
det var det bara jag som såg

Nu har jag i vilket fall bestämt mig för att nu vill jag vara singel och det upptäckte jag igår. Jag har inte haft en sån rolig kväll på länge kan jag säga och det utan att känna att jag måste visa hänsyn och respektera andra personer. Igår levde jag verkligen ut och jag känner att det vill jag fortsätta göra. Så på nyår får jag helt enkelt dela ut en nyårskyss till nån random lyckligt lottad person muhahaha.




Igår


Lite suddigt, det får ni leva med

Dag 24. Det här får mig att gråta

Eftersom jag är en väldigt känslig person så krävs det väldigt lite i vissafall för att jag ska börja gråta. Jag gråter ytterst ytterst sällan på grund utav fysisk smärta, jag har en väldigt hög smärtgräns också vilket jag är nöjd med.

Men annars så krävs det inte mer än att sitta och titta på Extreme Home Makeover för att jag ska grina läppen av mig så det är väldigt varierande haha. Så fort det handlar om känslor och sådant så är jag extremt känslig kan jag säga men der beror förstås mest på mitt humör också. Om det är den tiden på månaden så kan jag vara sjukt extremt känslig att det inte krävs mer en ett ord för att ja ska börja lipa.


Spårat

Inläggen igår hamnade visst lite knas men det får ni leva med helt enkelt :) Orkar inte flytta om dem nu.

Hade en sjukt kul kväll igår, förade lite hemma hos en gammal klasskompis till mig innan vi gick ner till joar. Tänka sig att jag i mitt tillstånd endast gjort av med 59 kr. Man kan nog tycka att jag borde gjort av med mera haha. Fick till och med sällskap sedan :)

Orkar inte skriva mer nu haha men lägger upp mer inlägg senare :)


Dag 23. Det här får mig att må bättre

Jag kom inte in på bloggen igår så jag kör dag 23 och 24 idag istället. Det får bli så helt enkelt.

------

Det Som får mig att må bra är helt enkelt när jag är med folk som jag tycker om, vi behöver inte göra något speciellt men att bara få vara med dem gör mig så glad. Sen när det är saker som tynger mig så är inte den som pratar om det, jag var det förr men inte numer. Mitt ex intalade mig att man bara skulle svälja och gå vidare och så blev det för mig men jag försöker prata om det för det är då som det känns som allra bäst. Men jag skriver mycket, jag har en anonym blogg där jag skriver av mig samt en bok som jag också skriver av mig i och det känns faktiskt bättre då.


Godnatt alla kycklingar

Nu ska jag snart ta och krypa ner i sängen men innan det så tänkte jag blogga lite och äta noblesse samt prata med morsan min :)

Imorgon tänker jag vara jävligt produktiv.

- Jobba 7.30-12.30
- Tvätta
- Städa mitt rum
- Försöka gymma
- Handla julklappar till resten av släkten
- Slita ut Fia på en promenad (Om ja så måste ta i med våld haha)

Kanske börjar bli dags för sängen nu iallafall. Ska bli skönt att gosa ner sig bland alla täcken och kuddar.

Puss och sov gott <3



Dag 22. Det här upprör mig

Det  finns ganska mycket saker om upprör mig.

Krig och sånt har ja faktiskt nästan slutat "uppröra" mig över, det kommer alltid finnas så är det bara. Men en sak som upprör mig så sjukt mycket är människor som utger sig för att vara en viss person och sen blir en helt annan när de är med andra människor. Falska. Är det nått jag inte tål så är det falska vänner och jag kan numer ganska lätt se om en person är falsk eller inte vilket jag är stolt över.


14.41

Sitter i soffan under täcket och fryser snart arslet av mig. Har kramp i foten och vart det kom ifrån vetefan men ont utav bara helvete har jag iallafall. Om drygt en timme ska jag börja röra mig mot jobbet, hoppas att det blir en lugn kväll iallafall och att det är ätbar mat.

Sitter och kollar på liv och död nu. Ska ta nått att äta tror jag

Min älskade mascara

Åh vad jag ångrar att jag böt mascara där en tid. Det finns bara en för mig och det är False Lash Effect från Max Factor den är så underbart bra att jag nästan blir tårögd haha. Ett tips om ni vill prova den är att i Enköping så kostar den lila endast 79.50 eller vad det var.

Nu lovar jag mig själv och min mascara, jag tänker fanimig inte byta ut den något mer. ALDRIG!!!




Humprf

Vaknade av att jag hostade imorse, helvete jag som planerar att bli frisk nu så jaa idag blir det inget gymma för min del utan får ligga i soffan och gosa under täcket och titta på vänner. Har precis ätit en stor frukost för att vara mig haha, youghurt OCH 2 mackor.

Kanske kan pallra mig ut i solen och ta mig en promenad i solen kanske.

Dag 21. Ett annat ögonblick

Den här var inte heller speciellt enkel men kan berätta om en historia som inte så överdrivet många personer vet om.

För några år sedan när jag gick i sexan tror ja så skulle jag cykla hem till farmor och farfar efter skolan som jag alltid gjorde en dag i veckan. Iallafall så ska jag gå över ett övergångsställe där bilar från båda hållen stannat och jag kliver av cykeln och börjar gå, precis när mitt framhjul kommit förbi bilen som står till vänster om mig så kör en bil om de fyra bilar som stannat för att släppa förbi mig och träffar cykelhjulet så cykel far ur händerna på mig och flyger iväg säkert tio meter. Jag blev så chockad att jag inte visste vad jag skulle göra så försiktigt går jag iväg för att hämta min cykel och samtidigt så kommer folk ut ur bilarna (Hon som körde på cykeln stannar kanske 100 meter bort och säger inte ett ord till mig utan står och tjaffsar med nån bastant karl som sett allt och skäller på henne efter noter. En man minns jag speciellt, han hjälpte mig att rätta till styret som nu var vridet i 90 grader och erbjuder mig skjuts. Dock var jag nästan framme hos farmor och efter det minns jag inte så mycket heller.

Men hade jag tagit ett steg längre ut i gatan så hade bilen träffat mig och hon körde då inte i 50 som man ska göra där för ja minns att det gick ruskigt jäkla fort, så hade jag nog säkert inte setat här idag och nu har jag en jäkla respekt för övergångsställen och undviker 2 filiga körfält om jag kan.


Ett ganska meningslöst inlägg

Halvligger i soffan nu och mumsar på lite mörk cholklad 70% får man äta i veckorna fast man tränar. Ska vara bra för hjärtat och lite sånt där har jag hört. Ingen läsk och inget godis, jag känner mig ganska duktig som faktiskt sköter mig relativt bra och favoriten just nu är Marabou Premium 70 % med mintsmak.

Har även köpt julkapp till Amanda nu också, hoppas jäntjäkeln blir glad för annars slår jag henne haha. Men bara lite.


Julshopping

Har shoppat en del idag iallafall, gick inte alls bra i början kan ja säga stog still i skallen och fia sprätte så det stog härliga till men ja kom ikapp på innerspåret där på slutet så jag har faktiskt handlat till min bror, pappa och till Zivan idag. Känns bra att äntligen kunna köpa lite dyrare julklappar utan att behöva låna pengar och sånt. Fan va jag älskar att köpa julklappar, eller presenter över lag det är så kul att slå in och ge bort.

Sen köpte jag ny mascara till mig själv (på tiden) och sen ett grått basic linne inne på H&M och det har jag förtjänat.  Ikväll ska jag också fixa present till Amanda men där är jag så gott som klar med vad hon ska få.




Underbara dag

Godmorgon solstrålar!

Sov grymt bra inatt, som en liten gris faktiskt. Dock har jag drömt sjuk skumma drömmar men det hör väl till det med. Ska snart iväg ner på stan med Fia och köpa julklappar, det är bara 10 dagar kvar och jag har bara köpt två sketna julklappar.. Fast sketna är de inte, jäkla fina julklappar om ni frågar mig.

Idag har jag lite träningsvärk i magen men inte så överdrivet farligt faktiskt. Känns typ bara när jag skrattar haha men det är bra, då vet jag att jag iallafall tränade magen något igår och inte bara slökörde.

Nu ska jag sminka mig och sedan skrapa ihop småpengar till bussen, hörs senare..

Senare kommer även dag nr 20 :)

Julklapp åt mig själv

Kunde bara inte låta bli,
Fatet kostar 99 :-
Skålen kostar 49 :-




Hårdträning

Idag började jag med 10 minuter på "Trappmaskinen" Sen tränade jag ryggen lite på maskin, lite ben och så relativt bra med mage. Körde 3 gånger med vikterna som jag vanligtvis kör en gång per träningspass (men nu har jag varit sjuk och jag spred ut dem över en timme och tio min) Sen upp och köra roddmaskinen i 10 min, situps 20x3 (Höger och vänster sida inräknade) 20x3 rygglyft. Skrivit mitt namn i luften med raka ben några gånger samt lite annat smått, sen 10 min på crosstrainern, 10 min på cykel och sen ner och köra lite maskiner igen.

Sen såklart strecha på slutet ett tag och så en skön dusch på det.. Känner mig väldigt effektiv idag och lätt mör i kroppen också :) Underbara känsla

Har lite tråkgit så varsegoda haha.




1. Syos shampo och balsam för tort och skadat hår.
2. Lux duschcreme, Glowing Touch
3. Hårinpackning från Garnier, Respons.
4. Natusan Babyolja




Bara för att jag har tråkigt så får ni helt enkelt se vad jag använder för produkter när jag duschar. Mohahaha.
Shampot må lukta hostmedicin men det är helt otroligt mot mitt torra hår måste jag säga och dessutom så luktar det faktiskt bättre när det är använt och "Sitter i håret"

Lux duschcreme är jag också väldigt förtjust i då den ger ett fint skimmer och dessutom återfuktar huden bra, iallafall min :)

Hårinpackningen skulle jag kunnat använda från Syoss men faktum är att den jag använder nu är helt otrolig för mitt hår. Jag har alltid haft torrt och tråkigt hår men nu mina vänner. Glansigt och fint direkt efter första inpackningen.

Babyoljan har jag snackat om förut, ha några droppar i badkaret (inte för mycket då blir det bara kladdigt och du blir kladdig samt att det inte går att komma upp, man halkar omkring som en full säl i badkaret) Man blir härligt babymjuk av den :) Om man bara duschar så smörjer man bara in sig efter duschen och don't forget att smörja in den på blöt hud.

Min dag so far

Har jobbat idag, fram till klockan ett och sen dammsög jag lägenheten och åt lite. Efter det segade jag framför datorn och nu har jag precis tagit ett bad för att värma upp kroppen haha. Blev allt lite frussen av att stå ute hela förmiddagen.

Ska iväg och träna ikväll när pappa kommer hem iallafall och så får vi se om ja följer med mamma och handlar också.

Sen kan ja påpeka att att mina ben luktar Raspberry / Rose haha för min rakgel var slut och då är balsam det bästa faktiskt, om ni inte testat så gör det för bubblan. Nu ska ja smörja in mig med... DOVE SUMMER GLOW :)

Faktisk helt klar den bästa jäkla lotion som jag använt, återfuktar bra och dessutom blir man synbart brunare efter bara några dagar, helt underbart.

 


Dag 19. Detta ångrar jag

Oj den där var svår haha.

Jag har gjort ganska många saker som man kanske borde ångra, träffat fel personer osv. Men det gör jag faktiskt inte jag skulle nog mer villja se det som asch jag vet inte men jag har nog inget direkt som jag ångrar.

Det skulle väl isåfall vara småsaker och nått sånt kommer jag inte på just nu. Men jag kan säga att så fort jag köpt godis eller nått sånt så ångrar jag mig, jag ska ju inte äta sådant. Varför köpte jag inte frukt eller nått sånt istället? Men det är sånt man rätt snabbt kommer över och nu känner jag att jag kan få äta godis ibland eftersom jag faktiskt kommit igång med min träning.

Haha jag ångrar att jag inte kom igång tidigare med träningen, det kan vi säga ^^


Dag 20. Den här månaden

Den här månaden, december. Tror jag är den värsta och bästa månaden på året.

Den värsta på grund av hysterisk stress kring jul och allt sådant men också den bästa eftersom det är snö, julafton och sen nyårsafton. Nyårsafton för mig iår är att avsluta det gamla och ta klivet in i nästa rum och helt enkelt stänga dörren bakom mig. Såklart kommer många personer följa med mig, men en del personer kommer jag faktiskt lämmna kvar i 2010 och där får de stanna.

Sen är det så underbart härligt att vara ute och åka pulka och lite sådant när det är fint väder och annars bara sitta hemma och mysa framför en bra film.


Kväll, sent, sova

Haft fullt upp idag, direkt när jag vaknade så åkte pappa och jag iväg och handlade julpapper och lite sånt krimskrams, tog en fika och sen började jag jobba, jobbat till halv nio ikväll. Fia kom och mötte mig och följde mig hem. Sådan service borde ja få varje kväll tycker jag hehe.

Ligger i sängen nu och borde faktiskt sova, ska upp och jobba halv åtta imorgon, eller jaa jag börjar då. Ska jobba uppe hos mamma imorgon på dagis så det kan nog bli spännande. :)

Dag 18. Min favoritfödelsedag

Det måste nog vara när jag fyllde 18 förra sommaren. En del har ju stora hejdundrade spårade fester. Jag hade en liten spårad fest hemma jag. Det var och mina då närmsta vänner. En del står mig nära även idag medan andra har försvunnit lite på olika vägar. Iallafall så hade jag bestämt mig för att ha ett tema, rocktema. Finns väl egentligen inte så mycket att berätta men ida och jag tog ett dopp i poolen. Jag har svaga minnen av vad som skedde efter att jag gått upp för att lägga mig. Tydligen så ville jag sova bredvid mamma vilket oskar inte tyckte var en bra idé och massa sånt tjaffs.






Godnatt

Orkar inte blogga mer idag, får se om ja bloggar nått imorgon!
Annars har ni nästa nummer på listan som färdigt inlägg så det kommer iallafall.

Många tankar

Helt okej eftermiddag och kväll på jobbet. Men det tog mer på mig än det brukar, helt slut i kroppen även fast vi hade den lugnaste kvällen på länge.

Sitter och försöker reda ut massa tankar och grejer som envisas med att komma tillbaka. Vadfan kan inte avslutade kapitell vara avslutade ? Jag orkar inte tänka på det mer nu!!

Sen sitter jag och försöker få mig själv att få intresset tillbaka, det är inte borta men jag känner att det försvinner mer och mer för dagarna som går, kan inte vänta i en evighet iallafall.


ÖGONGODIS

Idag slår vi till på en tjej och en kille, right? ;)



Whitney Port


Josh Hartnett i Pearl Harbous.... rawr

Dag 17. Mitt favoritminne



Shit jag har så galet mycket minnen som är mina favoriter men jag kan väl välja ut ett par iallafall då.

Det första minnet som jag tänker dela med mig av är när jag började första klass. Kommer ihåg att jag hade en gul t-shirt och en omlott kjol (heter det så?) en gul med blå, gröna och lite andra färglada rutor på, haha fan vad den låter förskräcklig men då älskade jag den. Pappa följde med mig och när vi kliver in i klassrummet så vinkar förståss min granne Victoria åt mig, hon höll en plats bredvid sig. Lärarna presenterar sig och lite sånt där, KABOM BRAK där ligger Vickan på golvet och denna scen utspelade sig fler än en gång under skoltiden kan jag tala om. Hon vickade på stolen och sedan dratta hon i golvet.

Ett annat minne jag har är när jag träffade mitt Ex för allra första gången. Det får mig lite full i skratt när jag tänker på det för han kom en lördagsförmiddag så vi promenerade runt lite i stan, det var varmt kommer jag ihåg och han tjatade, det eviga tjatandet om att jag bor på landet... Enköping är mer stad än Rönninge. Jag kämpade stenhårt för att motbevisa men när vi knallar över torget så får han ju såklart syn på skylten Lantbrukarnas Riksförbund. Det gav ju honom mer kött på benen och fortsatte envisas om att jag bodde på landet och sedan går vi förbi traktor handeln i hamnen. Ja jag lät honom vinna då och han tror säkert än i dag att Enköping är mera land är Rönninge. Han har fel ; ) vi krigade nog om det där ändra tills det tog slut i augusti i år.

Det tredje och sista minnet som jag tänker dela med mig av är från förra våren, Amanda och jag åkte med hennes pappa ut till Lagnö eller Ljusterö minns fan inte vilken det är dom har stugan på. Men vi åkte dit iallafall och så skulle vi ut för att fiska strömming (Därför vi var där.. hallåå?) Det småregnade och blåste som tusan men det hindrade inte oss för att dra upp luvorna och knäppa regnjackorna. Och han som vi bodde hos över natten körde båten och när han körde så blåste hela luvan upp och så hade han knutit den så sött under hakan också så hans huvud såg ut som en jätte enomrt stor ballong. Amanda och jag skrattade så tårarna rann haha.


Right now

Sitter och petar lite med tidsinställda inlägg så ni har nått att läsa medan jag är på jobbet :)
Senare på eftermiddagen kommer jag fortsätta på listan, idag berättar jag om mina bästa minnen eller jaa några av dem iallafall haha. Skulle nog kunna skriva en bok om alla härliga minnen jag har. 

Så i eftermiddag/kväll kan ni alltså vänta er:
- Mina bästa minnen
  &
- Ögongodis

Iskallt...


LÖRDAG

Tänker inte börja det här inlägget med ett godmorgon trots att jag nyss gick upp. Känner mig galet rebellisk idag mohaha.

Mår betydligt bättre idag så det kommer nog gå bra att jobba faktiskt, nu är jag less på att sitta hemma och två kvällspass på raken passar mig utmärkt nu. För imorse var jag extremt slemmig i halsen och i munnen och det är fan i mig det vidrigaste som finns att vakna till på morgonen men har spottat och fräst bort det mesta nu, svurit en massa också och då försvinner slemmet.

Sitter nu och kollar på Miami Ink och vill vill vill göra mitt hjärta snart snart snart. Dags att äta upp frukosten och sen rensa näsan ännu en gång.


Nu säger jag godnatt


Visst ser jag överlycklig ut ? :)

Tips!

Ni som redan vet om det kan ju sluta läsa redan här :) ;)

När man blir sådär jobbigt genomförkyld så man snyter sönder huden vid näsan? eller aah den blir röd och svidande iallafall, smörj med läpsyl. Det gör jag jämt, har ett för munnen och ett för näsan. Ser kul ut men det funkar verkligen asbra iallafall för mig.

Just so you know :)

Nu ska jag lägga mig och tänka på den finaste killen jag känner, jag saknar dig sjukt mycket men jag väntar på dig och jag är säker på att du läser det här också. :)

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

God damn vad trött jag är.
Knappt så jag ser vad jag skriver, tur är väl att jag börjar sent imorgon så kan sova ut och dessutom har snuvan börjat avta mer och mer, detta är ju fantastiskt. Hoppas jag är helt återställd imorgon då.

Sitter och lyssnar och tittar faktiskt, haha, på Septembers tolkning av mikrofonkåt på youtube. Är helt fast i låten och jag älskar att se hur Petter bara sitter och myser haha. Mer sådant i melodinfestivalen så kanske jag börjar kolla igen.


monchichi

Har faktiskt dammat lägenheten nu men orkar verkligen inte dammsuga så det får jag göra på måndag eftermiddag eller nått. Ligger i soffan nu och ska väl försöka få fason på håret, tog mig ett bad för en stund sedan och tog hand om mig lite, ruskigt skönt men inte ens i badet orkade jag ligga speciellt länge. Suck.

men imorgon tar vi nya tag och jobbar iallafall. Hostan och halsontet är borta nu iallafall så det är ju iallafall något bra :)

Dag 16. Min första kyss

Haha den här är nästan pinsam för jag minns knappt vad killen heter. Var iallafall "tillsammans" med honom när jag gick i sexan eller sjuan. Tror det var hemma hos honom men jag minns inte, haha misstänker att jag förträngt det om jag ska vara ärlig. Så kort var den historien iallafall och eftersom jag inte minns den var det ju ingen höjdare heller.


Sen..

Jag borde väl kanske egentligen städa misstänker jag men just nu så orkar jag fasenimig inte det. Ska kolla på Eclipse istället och dreggla över läckert mannsfolk.

<3 Jacob Black
<3 Emmett Cullen

MUMS!

Upp och hoppa ligg inte och dra dig.

Godmorgon!
Vaknade vid tiotiden tror jag och hann knappt gå upp innan mamma slet med mig till affären. Mår som tur är lite bättre idag och det behövdes ju handla så klart ja ställer upp men nu är jag baske mig slut.

Kokar ägg och kollar på Biggest Looser finalen (Amerikanska) Och vill åka ner till gymmet. Fååår inte jag är sjuuk.
Kanske ska åka ner på måndag eftermiddag iallafall, hoppas jag är helt frisk då, ska iallafall jobba imorgon som det ser ut nu!

Ska iallafall ta en kort promenad snart och eftersom det är så fint väder så tar jag kameran med mig, kanske får nå fint på bild :)

And like a ghost I'll be gone

Sitter och väntar på att en viss dam ska komma hem så jag kan komma ut och få lite friskluft.
Fyfan vad jag hatar att vara sjuk alltså, näsan rinner i ett och jag är inte förvånad om det snart rinner över ögonen på mig. Jag ska prova igen att snyta mig genom ögonen, kanske hamnar i Guinnes då? Skulle kunna bli rik på det.

Sitter i soffan och tänker och jag vad jag kommit fram till så fattade jag rätt beslut inatt. Personen det gäller vet vem det är och er som jag använt som bollplank vet också. Eller det är väl mest Fia och Amanda lite som jag tjatat om detta om men tack vare dem och mitt eget sunda förnuft (pffft precis som om ja hade något haha) Kommit fram till vad jag verkligen vill och den som väntar på något gott ? ;)




Tillåt mig småle

Fotograf : Ziivan


ÖGONGODIS


Carey Hart. Det är nått stiligt över karln :)

Ganska menlös dag

Jag har inte uppdaterat så bra idag, beror nog mest på att jag helt enkelt inte har någon ork.
Dagen har iallafall tillbringats hemma i soffan, hos mamma för pannkakslunch och i morse var jag med pappa på ackis medan han gjorde en kontraströntgen i ögonen.

Nått annat har jag inte gjort och kommer nog inte göra heller, eller ska kanske ut på en liten kvällsprommis med Fia ikväll om jag orkar det, men kan vara skönt att få lite friskluft också. Eller vad tycker ni ?

Dag 15. Mina drömmar

Haha mina drömmar. Det är nog som de flesta har, man vill få en bra utbildning och ett bra yrke som ger en skaplig inkomst. Bo i en fin villa någonstans (helst på landet men inte allt för långt ifrån stan) sen vill jag gärna ha en hund och en katt, 2-3 barn och gärna en karl på det också haha.

Men vad jag vill bli vet jag faktisk inte ännu men jag vill iallafall bli nått stort!



Dag 14. Vad hade jag på mig idag.

Jag vet inte riktigt hur det går för mig med den här jäkla listan haha. Men jag kör dag 14 och 15 idag eftersom ja inte la upp nån lista igår ;)

Idag drog jag faktiskt bara på mig det som låg närmast till hands, jeans, vitt linne och en grå stickad tröja över. Kände inte för att klä upp mig nå direkt vidare halv sju på morgonen för att sitta och halvsova på ackis.


Tjurig

Hemma från stan nu!

Ätit lunch på Amazing Thai med oskar, jagat julklappar men inte fått med mig något alls. Gjort ärenden åt mamma och glömde helt bort kameran. Så nu sitter jag hemma i soffan, mår fortfarande lite krassligt och hostar... Snuvan har även börjat smyga sig på så kanske ska passa på att välkomna den när jag ändå lite lätt motvilligt välkomnat hostan och halsontet.

Upp upp och ivääg

Godmorgon! Vaknade idag och upptäckte när Jovana ringde att min röst var så gott som borta, men det hindrar inte mig från att åka ner på stan och handla julklappar och äta thailunch med Oskar :) Sitter med tandborsten i mungipan och mössan på huvudet jag är så gott som redo ju :)

Kameran är med mig så ska nog kunna bjuda på lite bilder senare idag också. :)
Puss på nosen

Dagens träning

Började med att köra försiktigt 10 min på cykel, min hals verkar ha övelevt det. Sen tränade jag lite rygg, mage och sen gick jag bort till pumparna som jag kallar dem för mig själv. Pumparna = Muskelknuttarna och lyfte lite vikter, körde på 5 kg idag med och det gick bra mycket enklare än sist. Körde två omgångar idag och sen så lite ben... strechade på slutet och körde kanske 40 min idag.


Marika Tycker Till

Nu ska jag tycka till lite om alla dessa väldigt oduktiga joggare som är ute och ränner i mörkret. NI SYNS INTE!!!  Hur mycket ni än tror att vi bilister ser er så gör vi inte det. Vet inte hur många gånger denna vinter som jag har fått tvärbromsa på grund av att ni springer rakt ut i vägen vid övergångsställena. Ja jo ni har ju företräde men hurfan ska vi kunna ge föredträde när ni inte syns??!!?

Skaffa er reflexer så syns ni iallafall, en reflexväst kanske vore något?


Känns bra

Fasen vad det gick fort att handla julklappen, det är fan praktiskt att få välja ut sina julklappar haha. Mjo jag vet ju vad jag får men jag vill ju ha det också och dom här var verkligen välkommna vill jag lova. Men säger inget föränn i jul muhahaha.

Ska snart äta lite och sen bege mig ner till gymmet, vet att ja är sjuklig men jag tar det lugnt och kör inge konditionspass över huvud taget alls idag så det ska nog gå någorlunda iallafall.

Jag skriver ett tidsinställt inlägg om joggare som ni kan läsa medan jag är nere och tränar :)


Lite snabbt ba

Ska vilken minut som helst åka iväg och julhandla lite med pappa och senare ikväll kommer ja lägga upp dag 13 om jag inte minns helt fel iallafall och sen tänkte jag tycka till lite igen. :) Mycket åsikter såhär års

Puss sålänge

Godnatt <3

Jag ska alldeles snart gå och lägga mig men känner mig inte riktigt helt trött måste jag säga så sitter och tittar på svenska hollywood fruar... som dessvärre tog slut nu så det finns väl inte så mycket mer för mig att göra än att stoppa mig isäng och kanske läsa lite.

Justja kom på en till sak som jag önskar mig i julklapp!
Hantlar, 5 kg :)

Blev inge bra bilder men jag lovade ju


Eclipse <3


Ber om ursäkt för dålig bild. Men det här är iallafall min nyårsklänning :) 


Den röda där iallafall :)

Dag 13. Den här veckan

Jaha vad ska jag skriva här då egentligen? haha veckan som varit eller veckan som kommer?

Iofs kanske ni har lite koll på vad jag gjort i veckan så jag kan väl ta veckan som kommer då? Det blir nog bra det, idag har jag jobbat 7-16 och sedan köpt julklapp med pappa (till mig själv) sen så var jag ner och gymmade en sväng. Känns sjukt bra nu (mer om det senare)

Imorgon är jag ledig och då ska jag ta mig i kragen och komma igång med att köpa julklappar och lite sånt. Ska lägga mig tidigt för på torsdag så ska jag med pappa till Ackis i Uppsala för att vara chaufför hem sedan, och han har tid klockan 8 så det blir tiiidigt.  Ska även då försöka köpa julklappar och gymma lite.

På fredag är det jobb som står på schemat och sen är det jobb hela helgen också.

Där hade ni min vecka haha.


Skor <3

Jag är sugen på att köpa nya skor till nyår som passar min nya röda klänning som jag har köpt. Alltså är jag inne på ett par röda pumps. Men är dockl lite nervös att det kommer bli helt fel röd färg som sedan ser dum ut till klänningen. Suck vilka i-landsproblem jag har idag.

Iallafall så är det här ett par som jag är grymt sugen på, nån som kan tippsa om flera så ja har nått att kika på när jag kommer hem ? :)


Dessa kommer från Nelly.com och kostar endast 299 kr. Dock så är jag tveksam till Nelly eftersom jag senast inte fick de jag beställt utan de skickade nå random par skor eftersom varan jag beställt var slut i lager, tur för dem att skorna var snygga. Men nästa par kanske inte alls är det.


Bezie



Vilken jävla sluthuvud han är. Jag följer dagligen Mikaelas blogg, ni vet tjejen som nyligen fick en dotter och hon är 15 år. Bloggen hittar ni här

Iallafall så såg jag att han skrivit nått inlägg om henne och det var allt annat än snälla ord den där lilla killen kläcker ur sig. Visst man kanske inte är mentalt redo att bli mamma när man är 15 år men det är väl ändå hennes val? Bara för att hon fått en dotter så betyder det inte att hon förstört sitt liv, hon är låst visst men det finns fortfarande folk som säkerligen ställer upp och hjälper henne om hon vill umgås med sina vänner eller nått.

Och det där om att man blir tjock när man får barn, klart man blir det man kan inte förbli smal när en annan människa ligger i ens mage. Och att dessutom vara så smal som den där Bezie är, frågar ni mig så äcklar det mig.  Han strävar efter att bli anorektiskt smal... och han anser att det är  snyggt. Visst låt honom tycka att det är snyggt alla har rätt till egna åsikter men jag har mycet svårt att tro att någon tjej finner  det attraktivt att vara med en tandpetare?

Sen är han en sån himla kissie wannabe, han försöker göra en karriär genom att provocera och hetsbanta.
Well, good luck to him.

Min favoritlåt just nu


Effektiv dag

Jäklar vad jag känner mig effektiv idag. Ryggen gör fortfarande ont men trots det så ska jag snart iväg och jobbat och så innan nu har jag hunnit med att rensa byrån OCH jag har hittat min kamerasladd :D Så ikväll efter jobbet så ska jag lägga upp bilder på min jul/nyårsklänning, min nya jacka och lite annat smått och gott.

det blir ju kanoners eller hur?

Ska skriva några tidsinställda inlägg också så ni får nått kul att läsa medan jag är på jobbet, bland annat så tänker jag uttrycka mig angående en annan bloggare. Det är inte riktigt min stil att göra det kanske men nu så, den här personen kan jag inte annat än irritera mig mycket på och sen så ska jag skriva om nått annat festligt.

 


Fyllesnack?

Varför kan jag inte alltid vara sådär söt när jag vaknar för?

Såg mig en gång till i spegeln när jag vaknade och fan dra på trissor. Där stog jag med smink i halva ansiktet, håret fortfarande trassligt efter toupperandet och massa hårspray och jag tyckte jag var söt. Kanske ska somna på fyllan lite oftare? haha


ÖGONGODIS!




MUMS

Latmask

Jag har ju inte varit på mitt allra piggaste humör idag. Har fortfarande sjukt ont i ryggen så det blev inget gymma för mig idag vilket inte är bra då jag bara gymmat två gånger den här veckan och det känns inte alldeles för bra eftersom jag ska träna minst tre dagar i veckan men det får vara som det är, det finns inte mycket att göra när man knappt kan röra på sig.

Så dagen har jag tillbringat med att ligga på soffan och tyckt lite synd om mig själv och faktiskt inte ätit så mycket godis som jag brukar göra.


Saknar sommaren <3

Kom väskan med hem??

Sitter här och såg mig just i spegeln. Nästan så jag sprang skrikande därifrån skrikandes kan jag säga. Håret står åt alla håll och kanter, tovigt och fullt med hårspray... gårdagens smink sitter på halvstång Känner mig jävligt läcker idag om jag får ljuga lite. Det blev en hård natt men fan så kul vi hade det :)

Dag 12. I min handväska

Jag är ju inte så överdrivet förtjust i att knalla omkring med handväska egentligen, har jag möjlighet så har jag alla prylar i fickorna och ja ibland ser det fruktansvärt roligt ut men who cares?

Iallafall så jag använder handväska så har jag alltid mobil, plånbok, nycklar, lypsyl, ipod och en jäkla massa skräp. I jackfickan ligger alltid min försvarsspray Soppared LD liten och praktiskt. Inte alls lika stor och klumpig som andra försvarssprayer.


Dag 11. Mina syskon

Jag har ju bara ett syskon och det är min lillebror Markus.

Vi har våra stunder där vi verkligen bråkar ordentligt men det är väl sånt som hör till när man är tonåringar och syskon? Han retar gärna upp mig för mitt temperament och då brister det för mig sen kan det slå hus i helvete. Men innerst inne så är han ju ganska söt och faktiskt så finns det stunder som vi har ganska kul ihop.

Jag ska göra en tatuering som ja visat tidigare ju, ett hjärta med vingar. Själva idén fick jag av ett halsband som han gav mig i julklapp för några år sedan och det är just ett hjärta med vingar så den tatueringen tänker jag göra för honom för det halsbandet är faktiskt de smycke som jag är mest rädd om, jag har betydligt dyrare smycken än det men det är ändå det halsbandet som jag älskar mest.




Lördag :)

Har slarvat lite med att blogga senaste dagarna men jag har inte riktigt haft nått direkt att skriva tycker jag. Men igår kom iallafall goset mitt och vi tog det mest lugnt, lagade mat, promenad och såg film.

Sov som en gris inatt, jag sover alltid bra när jag sover bredvid någon. Lite knas egentligen för de flesta jag känner vill helst sova ensamma men icke jag :)

Nu har jag ju köpt Eclipse också så den ska jag sätta på när somhelst och mumsa lite godis till det. Det som är bra är att jag faktiskt inte känner samma slags behov och sug efter godis som

Dag 10. Det här hade jag på mig Idag

Idag så har jag inget speciellt på mig. Ett par ljusa jeans från crocker och en rosa t-shirt med nån svart punkbrud på och en grå kofta. Ganska tråkig klädsel men har inte gjort så speciellt mycket idag heller så. Har tyvärr ingen bild på den heller eftersom jag lagt kamrealaddaren någonstans där ja inte hittar den.


Dag 9. Min tro

Jag kan ju passa på att berätta något som inte många vet egentligen angående min tro. Jag tror på gud, alltså kanske inte just en skäggig karl som sitter på ett moln och kollar på världen i kikare. Men jag tror på att alla vi människor har en gud inom oss, i och med att Gud älskar oss så älskar vi oss själva. När vi gjort något vi ångrar så är det guds sätt att straffa oss. Det är iallafall vad jag tror.

Något mer än så tänker jag inte gå in på, räcker med att ni vet det där och jag har berättat lite om det så. Resten är min ensak och mer tänker jag inte dela med er :)


Dag 8. Ett Ögonblick

Hmm den här var ju lite klurig men jag gissar att jag får välja ett eget ögonblick att skriva om ?

Kan ju ta det bästa jag har hittills och det är utan tvekan från den 4 juni i år. Hela klassen står på flaket och musiken dånar ur högtalarna och när vi börjar rulla. Den känslan fick mig verkligen att inse att fan jag har tagit studenten. 13 år i skolan är slut, över, finito, done. Den lyckligaste stunden i mitt liv och just det ögonblicket när vi rullar in i centrum och ser alla dessa människor som är där för oss, westerlundskas 3or. Då skrek vi ännu högre och jaa, det kommer jag fan alltid att minnas.  Den bästa dagen i mitt liv och ett av det härligaste ögonblicken någonsin.


Dag 7. Min bästa vän

Jag har faktiskt tre bästa vänner, det är Amanda, Jovana och såklart min lilla Eda <3 Jag kan inte välja ut någon av dem eftersom alla är så underbara på sitt sätt.

Amanda och jag har växt upp tillsammans, vi träffades när jag flyttade till fårtickan -93 och har hängt ihop sedan dess. Vi är precis som systrar och vi har våra stunder då vi bråkar om så fjantiga saker som andra bara rycker på axlarna åt, enivisa skitungar är vad vi är haha.

Jovana känner jag någon slags tillhörighet med, på nått sätt så känns det som att vi hör i hop som vänner och att det ska vara så. Vi har inte känt varann så överdrivet länge, runt två år eller något sådant. Mer tror jag men det är först senaste tiden som vi kommit varandra närmre och hon är så lugn och jordnära att hon utan problem får ner mig på jorden när jag svävar iväg.

Ida och jag träffades i skolan och sista året gjorde vi så mycket vi bara kunde tillsammans, tyvärr ses vi inte så mycket längre men jag vet att hon finns där för mig och vi har varit med om så mycket sjukt kul tillsammans att det inte finns ord för det.


Promenad time

Nu står det på schemat att klä på sig och ge sig ut på en promenad innan jobbet. Det är ju ett tag kvar innan jag börjar men vill hinna värma mig lite också haha, känns som jag kommer frysa sönder men det kan det  vara värt. Måste ju röra lite på mig. Idag ska jag försöka hålla mig ifrån sötsaker bättre än igår men måste säga att överlag så sköter jag mig ganska så bra :)

Onsdag morgon

Godmorgon! Sovit som en stock inatt så är pigg och glad kan jag tala om.
Ska snart stoppa i mig lite frukost sen blir det en promenix, ingen powerwalk idag tror jag eftersom jag hostar och snorar lite av och till men jag ska ut och röra på mig en liten stund iallafall.

Sitter och tittar på skrållan, ruskprick och knorrhane. Så sjukt mysiga filmer, jag bara älskar Astrid Lindgren. Ett geni.

Snart kommer ja lägga ut vem som är min bästa vän ;) Check it

RSS 2.0