17.45

Ska snart ge mig iväg med babyboo och handla, tänkte överraska ikväll med att göra kycklingwraps. Frågar ni Marika så är det värsta grejen att göra sån mat haha. Men verkar ju inte alls svårt så ska nog gå bra :)
Sen så kommer Agge och Sofie hit och umgås YAAY! Och hämtar hem sina små lortgrisar, tjocka lortgrisar haha.
Ska kolla vidare på BB nu och sen så får vi se helt enkelt om vi hörs mer ikväller.
Adjö

Big Brother

Snacka om att jag har varit upptagen med att kolla på årets tokdårar som är inne i huset. Men det är ju så beroende framkallande att man blir ju fanimig rädd haha. Kanske ska dela med mig om vad ja tycker om årets deltagare?
Säljaren Sipan Cakir är 23 år och från Örebro.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Sipan: Han tillhör en av mina favoriter so far.
Annica Englund är 21 år och från Östersund.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Annica: Känner igen mig en del i henne, är också en av mina favoriter.
Hanna Widerstedt är en 20-årig kontroversiell bloggare från Vallentuna.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Hannah W: Tror hon spelar en del, men är nog inte riktigt klok i sig iallafall. Hon gör bra tv på ett festligt sätt.
Hanna J: Tycker hon är lite tråkig och verkar för desperat på verenda kille.
Tenny Engdal är 36 år, från Ekeby och arbetssökande. Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Tenny: Skitkul, dock ingen direkt favorit
Jessica Rasmussen är en berest skåning på 36 år.  Foto: Daniel Ohlssonn/TV11
Jessica: Ta ut henne, drygare och jobbigare människa får man leta efter.
Jimmy Österling är en 32-årig bartender från Höllviken. Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Jimmy: Har ingen riktig uppfattning om honom ännu.
Kija Habibzadeh är en 30-årig undersköterska och gogodansare från Malmö. Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Kija: Beter sig som hon vore en desperat tonåring, tycker att man som mamma har ett visst ansvar. Man håller inte på som hon gör när man har barn på 6 år.
Hanna Rosenberg är en 22-årig dansant söderböna.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Hanna R: Har inte fått någon direkt uppfattning om henne ännu.
Joe: En favorit, han är lite en sån som man vill bädda ner och ge soppa.
Amandus Allstadius är en 22-årig brandvakt från Gnesta.  Foto: Daniel Ohlsson/TV11
Amandus: Honom gillar jag, en av mina favoriter också
Entreprenören Camilla Jacobsen gör entré i Big Brother Foto: TV11
Camilla: Skön och smart tjej, tillhör också en av favoriterna trots att hon inte tillför mycket alls.
Lars: Ingen uppfattning om honom ännu riktigt
Marcelo: Lite tråkig, ingen favorit direkt men har inte fått någon direkt uppfattning om honom ännu

Goooood morgon

Nyss uppstigen och sitter i soffan och kollar på något program där (som jag fattade) staten tagit till alla medel för att vinna, anabola och grejer enbart för att få medaljer, handlar om östtyskland såg jag nu. Jahajahi det var väl spännande, men ska kika in i BB huset för att de vad de har för sig idag!

10.33

Sitter och lyssnar på gotye i vanlig ordning och har precis ätit frukost. Gröt idag, yum yum. Tänk vad mycket jag har börjat tycka om nu som jag avskydde förut, typ kaviar, smörgåsgurka och gröt. Det var bland det värsta jag visste förut. Men pyttipanna och chili con carne är bland det  värsta jag vet fortfarande och kommer jag nog kanske aldrig lära mig att tycka om. yuack!
Ska gå och gosa ner mig i soffan hon älsklingen min som är hemma och sjuk idag, och ÄNDÅ kommer han in med en kopp te till mig när ja ligger kvar i sängen och är morgonseg han är ju för underbar min kärlek <3

22.08

Sitter och kollar in kvällens avsnitt av big brother, ska snart krypa ner hos min sjuka älskling. Var lite tufft att sova bredvid honom inatt, han var helt skållhet hela natten stackarn :( Är själv fortfarande täppt men annars är det bara bra. Blev tyvärr ledig imorgon och på onsdag men sen så får jag jobba! :D
Man blir så jävla rastlös av att bara gå omkring hemma och skrota, såå rastlös.

Rakt igenom kärlek <3

15.14

Ligger i soffan och kolla på big brother fortfarande, de har sin första utmaning nu och kan ju inte påstå att den börjar bra haha. Så lamt, de står och väntar på lådor som ska komma på rullbandet, men kommer typ en låda på 10 min känns det som. LAME

12.52

Sitter och tittar på big brother, tog mig en ren EVIGHET att kunna kolla igår, är glad att jag inte betalade innan för att se 24/7 då hade jag blivit grymt besviken. Men får kolla ikapp idag istället, får passa på medan mitt hjärta är på jobbet, funderar på om jag ska ta mig en promenix men är så slaskigt ute och jag har inga bra skor :/ Uggisarna läcker som fan och de andra skorna är ju med klack, känns inge vidare att gå på promenix i dem så får se hur det blir haha.
Senare ikväll så kommer hjärtats syster hit om jag inte minns helt fel, ska bli kul :)

15.37

Ligger i soffan och jäser som en annan bulldeg, hjärtat ligger bredvid mig och snarkar :) Kollar på 101 dalmatiner, den otecknade varianten tror jag. Känns som de är den filmen iallafall haha. Har varit iväg och handlat lite nödvändigheter, och nu slipper vi DISKA FÖR HAND, stor lycka.
Snart hopp in i duschen tror jag för om en liten stund dyker Sofiedofie upp!

YEEEAAAH BABY!

Igår så var jag i stockholm med mina underbara vänner och såg LMFAO köra över Annexet, (stavas det så?) Sinnessjukt bra spelning måste jag säga, fortfarande lite lyrisk hähä och öm i ryggen efter allt hoppande. Lite konstigt att knäna inte gnäller som de brukar göra ;)
Tack för en underbar kväll alla ni som var med <3

Gotye han kan han


---

10.38

Mår bättre idag, men hostan överraskar mig ännu då och då. Kanske inte lika ofta som innan men med jämna mellanrum. Sitter och äter en jävligt långdragen frukost haha brukar vara väldigt snabb på att äta men idag vetefan alltså, tar skit lång tid att få ner maten.
Igår så hade jag och simon myskväll med popcorn och film. Allt för min syster, en sån fin film det var alltså. Grinade en skvätt men det hör ju som vanligt till när Marika kollar på film.

18.24

Fridens!
Sitter här och trängs i Simons soffa, jepp vi två ska promt sitta i samma hörn av soffan med varsin dator i knäet och så ska vi sitta bekvämt också. Men än så länge är vi sams så kör på i samma spår.
Svider som satan under näsan av allt snytande och så börjar min lypsyl ta slut, har den och gnuggar under näsan, funkar asbra men somsagt så är den på gång att ta slut.
Ska trängas vidare och bubbla lite på facebook.

11.28

Morrn morrn!
sjuk igen, varit sjuk hela veckan! Började så fint med feber i söndagskväll och i måndags men nu så har den givit med sig och lämnat mig ifred iallafall så har bara min nedra jävla äckelhosta kvar och lite snuva då förståss. Men den här hostan alltså, den önskar jag inte ens min värsta fiende, hostar tills ja spyr så fort jag får en hostattack och en sådan hostattack får jag iallafall ett par gånger om dagen! Fin diet? Näej usch nej.
Nu ska jag ner och äta frukost och klura på hur fan ja ska göra med min ekonomi och huskurera mig så jag är frisk på lördag.

12.57

God morgon! Sovit som en stock inatt, men är ändå lite trötter idag känner jag. Kanske ska sova middag en stund på eftermiddagen så jag är fit for fight ikväll när vi ska ut och härja allihopa.
Idag har jag och baby varit tillsammans i 3 månader, jäklar anamma vad tiden går fort haha.
Ska ta och göra iordning lite på rommet, kommer troligen en tjej förbi och kollar kläder idag. Hoppas jag får lite sålt :D

Vimmelbilder


16.07

Ligger i soffan hemma hos Simon, vem är förvånad? haha och kollar runt lite på facebook. Är trött idag, vet inte helt varför men det var rysligt tungt att komma upp ur sängen imorse.
Men piggnade till när jag och Ann-Sofie tog med oss kidsen till backen och efter en stund kom en polishelikopeter (Jag vet att det heter HELIKOPTER, men helikopeter låter så mycket festligare) och cirkulerade väldigt lågt ovanför oss ett antal gånger. Barnen vinkade och log, lika så vi vuxna, sen tyckte jag att jag behövde åka liet madrass så kidnappade ett barn och hand madrass och åkte för fullt. Han godkände dock detta och vi hade plötsligt riktigt kul i backen tillsammans med de andra barnen.
Ikväll ska jag rensa ur min garderob och göra plats för sommaren, ska försöka sälja lite kläder och kasta allt sånt jag sparat som är trasigt. Den där känslan när man har bråttom och måste hitta ett par hela leggings eller strumpbyxor men hittar bara par med massa hål i. INTE OKEJ!

rackarns

Å här ligger jag i soffan och latar mig med Sofie. Har nyss ätit kyckling och skickat iväg älsklingen på träning. Oklart vad kvällen bjuder på men troligen inget avancerat direkt haha. Imorgon äre ju jobb igen som gäller, 8.30 - 16-30. Lite övertid och de gillar vi ALOT!
Ska vara lite social och umgås med Sofie och Simpsons nu :) myyspyss, och medan jag ändå är igång så kan jag ju göra lite reklam för hennes blogg här.
Puss på nosen, kanske skriver mera senare om jag har något vettigt att dela med mig av

21.14

Ska alldeles snart gå och lägga mig faktiskt, är väldigt trött idag trots att jag inte gjort något ansträngande alls. Har varit och handlat med älsklingen efter jobbet och sen så har vi kollat film, ätit och tvättat bara. Slumrade till och med en liten stund innan han kom hem.
Ska sova hemma inatt, kommer kännas konstigt att sova ensam när ja inte sovit ensam på hur många nätter som helst.
Nämnde jag att jag saknar min bästa vän också? MEN SNART SES VI !!! <3

Bara måste dela med mig!

När jag och Simon kom hem från bion igår, såg hamilton var övrigt den var väldigt bra för att vara svensk måste jag säga men iallafall så låg vi och pratade och så kom vi fram till hur vi i "gänget" kommer vara på ålderdomshemmet, dock så har vi inte kunnat placera alla ännu.
Wille och Simon:
De kommer sitta på ljugarbänken med en lättöl i handen och härja
Widman:
Fortfarande helt nere i politiken. Kommer sitta dagarna i ända och skriva insändare och grejer i tidningen och vara rätt bitter av sig. Kommer även spatsera omkring i basker och pullover och försöka hjärntvätta personalen att komma över till "hans sida"
Jag, Agge och Sofie har vi inte riktigt kunnat placera ännu! Det ska vi jobba vidare på.

Har ni för övrigt tänkt på musiken som kommer spelas för oss när vi sitter på hem?
I'm Sexy and I know it, Mange bjuder, fest hos Mange osv. Haha fan va lirigt :)

Oopsie

Ojojojoj slaaarv ;) men har jobbat över nästan hela veckan på grund av att det är sjukt i personalen. Jag klagar inte, får gärna vara lite mera sjukt för min del så jag får jobba lite till. Har också sökt massa sommarjobb som jag hoppas att jag får och så har jag hängt med Madde.
Idag har jag faktiskt städat simons lägenhet, diskat, bytt ut lite vatten till firrarna och så nu tar jag det bara lugnt. Eftermiddagen rasade iväg och Simon drog nyss iväg på match.
Själv så ska jag se greys och så småningom blir det en dusch och sen iväg till Matilda för lite avsked. Så tråkigt att hon ska åka iväg men kul för henne :)

RSS 2.0