Knarkar



Såg filmen i måndags och nu är jag helt fast i den här låten, han sjunger så jävla bra men synd att han är en rätt kass skådis ;P

Dag 2


- Mitt favoritnagellack
Jag använder faktiskt inte så mycket nagellack längre, får ju inte ha det när jag jobbar på Orion så är ytterst sällan jag använder det och när jag gör det så har jag ingen direkt favorit. Tycker om att variera mig, men favorit märket är nog Depend det är billigt, lätt att ta bort och de torkar snabbt :)

Marika Idag!


DAGENS VILL HA: Skulle inte vara helt fel med obegränsad ekonomi
DAGENS KLÄDSEL: Svarta strumpbyxor och en lång grå finstickad tröja
DAGENS SMINK: Lite mascara bara
DAGENS FRISYR: Utsläppt

DAGENS HÄNDELSE: hmm inte hänt mycket idag, plockat blåbär med dagisbarnen
DAGENS LÅT: Turn the tide
DAGENS PLANER: Har inga mer planer för dagen
DAGENS SAKNAD: Finns ingen jag direkt saknar just nu

DAGENS DUMMASTE: Att jag måste städa mitt rum?
DAGENS DROG: Popcorn as usual
DAGENS ROLIGASTE: Träffa Pappa
DAGENS FAVORIT: ******
DAGENS KÖP: Inte köpt något idag :)

DAGENS GODIS: M&M
DAGENS HUMÖR: Trött men nöjd :)
DAGENS ORD: Slö


Dagens pass klart,

img545 (MMS)

Dagens pass klart,


Måndagsmys med Jovana


Bestämde oss för att åka västerås och shoppa lite, äta och sen gå på bio så sagt och gjort så hämtade hon upp mig och vi körde ner på stan (hon körde..) och så väntade vi på bussen, Jovana hittar en telefon där hon ringer upp numret "mamma" och sedan kommer de överens om att lämna in den på topp till tå. Så vi smårusar dit (bussen går ju om 15 min) och lämnar telefonen efter några minuters väntan och sedan tillbaka till bussen.

I västrås var det kallare än i Enköping så jag frös, massor. Men man blir ju varm av att shoppa så det löste sig med det också. Kom över ett par skor, en väska och hårnålar och så tog vi en middag på

Sen efter en mycket god Pork Steak så tog vi oss varsinn chokladmousse och lekte med fatboth. Gick sen över till filmstaden för att se "Jag saknar dig" och den är så sevärd massa grinande och mitt i allt grinande kom det en liten skrattattack (scenen i kyrkan) Sen så bussade vi hem, Jovana körde hem mig och så var den dagen slut.

Dag 1


10 saker du inte visste om mig
ååh den här var trixig, har ju varit rätt öppen i bloggen med det som jag VILL att folk ska veta. Men vi får ta med sådant som de flesta säkert redan vet ändå!

1. Jag ser aldrig en film som "Måste ses" och som folk tjatar på mig att man måste se som typ Avatar.
2. Jag är skapligt duktig på att baka faktiskt
3. Jag har Colulro fobi (clownskräck)
4. Jag är en andra avenynnörd som missat hela första sessongen (stavning?)
5. Jag älskar att kolla på skräckfilmer
6. Jag äger över 30 klänningar
7. Till det kan vi tillägga att jag är en shopaholic
8. Jag är också en jävel på att shoppa billigt
9. Jag vet inte vad jag vill med mitt liv
10. Har 4 tatueringar som jag verkligen vill göra! Bokar tid för första i dagarna


Gjorde en sådan här för typ ett år sedan! Nu kan vi köra på en till


1 - Tio saker du inte visste om mig
2-  Ditt favoritnagellack
3 - Dina favoritmönster
4 - Din favoritparfym
5 - Klädaffärer där du handlar oftast
6 - En tv-serie du älskar
7 - Något du vill ha just nu
8 - Favoritdricka
9 - En serie-figur du önskar att du träffat
10 - Bild på det du köpte senast
11 - Favorit ställe
12 - Din bloggdator
13 - En ring du är rädd om
14 - Någon du såg upp till när du var liten
15 - Smycken du använder till vardags
16 - En bild tagen för ett år sedan
17 - Vilka hudprodukter du använder
18 - Ditt favorit klädesplagg
19 - Ett kort på dig som liten
20 - En bild på något du saknar
21 - Vilken rouge du använder
22 - I din väska finns...?
20 - Bloggarna du läser
21 - Älsklingssmycke
22 - Favoritläppglans & läppstift
23 - Detta åt jag till frukost
24 - Vilka Hårproduker du använder
25 - Vilket smink du använder till vardags

13.21


Känns lite som att jag inte uppdaterar lika ofta som förr men de beror helt enkelt på att jag har andra saker för mig, ska ta och ladda in bilder från mobilen så ja kan uppdatera med flera bilder. Iallafall så har jag idag jobbat första dagen på Gånsta Förskola, gick riktigt bra för att vara första dagen tycker jag. Ska tillbaka igen på onsdag och jobba där.

Ikväll/efermiddag är det häng med Särbon som gäller, de gillas. Vi har en hel vecka att ta igen för i jössenam!


17.09


Hallo!t
Har inte haft någon ork eller så mycket tid för den delen heller att skriva! Hade besök igår till idag och ikväll skulle det blivit fest men alla torra jävlar bangar ju så jag skiter i det, sminkar av mig och går och lägger mig istället.
Orkar nog inte blogga mer idag, är trött

Puss

13.13 make a wish


Idag blir det tamefan en riktig slappar dag, har fortfarande inget vatten. Man blir lite begränsad måste jag säga. Ligger i sängen och kollar på film nu och här lär jag ligga kvar tills jag ska iväg till jobbet. Måste säga att det är galet skönt att bara ligga här och bara vaaara :)

Ligger och väntar på ett samtal nu och mer än så tänker ja inte göra förän klockan är kvart över 3 då jag ska göra mig klar för jobb! Puss


God mitt på dagen


Godmorgon!
Får ett mysigt uppvaknade av att mamma bankar på dörren och sliter upp dörren och härjar om att vi inte har något vatten, bingo jag är så sjukt kissnödig men får snällt somna om ändå. Nästa gång jag vaknar så är det mamma igen som härjar om att morfar är här.

Ja ja härjat och härjat men det känns ju faktiskt så när man blir väckt på det sättet. Men men, morfar har varit in och jag har fått kissa, nöjd tjej.

00.10


Gick skitbra att jobba ikväll, gick inte lika bra att färga håret det blev inte riktigt som jag hade hoppats på men men, det är ju iallafall inte direkt fult om jag säger så :) Blev bara inte så ljust som jag hade hoppats på haha. Får försöka ta en färgning till snart kanske? Hmm ska fundera på den lite.

Imorgon tror jag att jag skippar träningen om jag fortfarande har hon i hälen, men vi får la se vad som sker. Undrar om jag ska dra på hata göteborg och dregla över snygga killar. Oh yes de ska jag nog göra.

Heeelt i min smak dessa två killar under... mummsi



M&M



10.45


Godmorgon!
Snacka om att vakna på en helt annan sida idag, idag känner jag mig otroligt nöjd med livet (iallafall änsålänge) och har sovit så sjukt gott om man bortser från rätt skapligt knasiga drömmar men det var iallafall inga mardrömmar.
Dagens planer är att packa mig bort till mamma och sen ikväll är det jobb som gäller 16-21 och så på det ska jag nog färga håret.

21.28


då sitter man här då, haha lögn!
Jag ligger i sängen och jäser med andra avenyn! Bränner fortfarande lite i munnen efter thaimaten jag åt för ett par timmar sedan. hähähäh

Ska se ett avsnitt till nu tror jag, har fan inget vettigt alls att skriva så blir stopp här :D

...


Tyckte bara ni gott kunde veta att jag dammat hela lägenheten nu :D

Morrn morrn


God Damn vad det känns som mycket att hinna med idag, jisses! Ska städa lägenheten nu och sen stoppa i mig lite frukost, efter det ska jag ner på stan för att gymma och kanske sola en liten skvätt om jag orkar, sen tillbaka hem och packa i ordning och så ner på stan igen och klippa mig!

Undrar om jag ska köpa hårfärg idag eller om jag ska vänta lite med det? Borde faktiskt färga utväxten som såfint lagt sig på huvudet... hmm beslut beslut

Jag och mina underbaringar <3


åsikt


Måste då bara ta och tala om att enligt min mening så ska mensvärk inte få finnas på denna jord. Fysatan vad ont i magen jag har :/


21.15


Hejsan!
Jag har inte riktigt haft orken att blogga riktigt, igår var det gym, sola och middag hos farmor som stod på schemat. Idag har jag jobbat först på dagis hos mamma och sen på Orion. Var inte så tufft som jag egentligen trodde det skulle bli så jag känner mig faktiskt skapligt nöjd.

Har inget mer vettigt att skriva egentligen, ledig imorgon och då blir det en tripp till frissören och så ska jag nog förbi gymmet (om hälen mår lite bättre) och så till banken och växla in alla mina mynt som jag har sparat på mig.


11.46


Godmorgon!
Sovit som en gris inatt och har inte lika ont i sidorna längre men det är inte helt bra. Idag är det träna och sola som står på schemat sen är det middag hemma hos farmor och farfar, sjukt länge sedan jag åt där nu! Ska bli mums.

Nupe ta och kika vad som går på tvn kanske, ha en bra dag

The worlds greatest





I'm that star up in the sky


Helsike vad den här dagen har gått fort alltså! Hunnit med en fika på stan med pappa och sen hem och se ett avsnitt av avenyn innan vi åkte ner till farmor och farfar och spelade lite kort, tror jag tappat stinget för det gick rakt åt helvete när vi spelade plump och så blev jag Maja en gång också när vi spelade det.

Ska snart åka iväg och köpa hem lite godis och köpa hem lite mat från McDonalds om jag får som jag vill. Markus vill ha från Max men jag tycker inte alls att dom är nå goda här i stan !


En jäkligt lyckad bild, host host, på mig och kusinen <3

Grönan!


Nej men se goddag!
Orkade inte blogga när jag kom hem igår och anledningen till det var att jag var genomblöt av skitregnet och med det iskall och så var jag extremt trött. Men iallafall så har jag haft en riktigt rolig dag med Jovana, Aggisen och hans vän Sigrid (mohaha)

Jag och Jovana var först på plats så vi värmde upp med Popexpress, Jetline och kärlekstunneln. Sen mötte vi upp hanarna och körde lustiga huset (jag får alltid en känsla av att jag är full när jag går där inne, är jag ensam om det ?) och så vidare till Fritt Fall. Jag tror Jovana fick en släng av dödsångest och jag var bara allmänt rädd så att säga.


Bild stulen av Aggisen.

Sen minns jag faktiskt inte turordningen på allitng men vi åkte nog faktiskt det mesta utom Extreme som vi helt enkelt inte kände för att åka. Men förövrigt hade vi en superdag, ja och sen kom ju regnet. Kan ta och berätta för er att åka den där snurrgungan i regn är en upplevelse och lika så allt annat haha. När jag kom hem var jag totalt genomsur! Skoj skoj

I have a dream


I have a dream, a fantasy
To help me through reality
And my destination makes it worth the while
Pushing through the darkness still another mile
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream - I have a dream


Bjuder på den där ;)


Trött nytränad tjej på väg till jobbet

img530 (MMS)

Trött nytränad tjej på väg till jobbet


13.47


Jaarråå då var dagens gympass klart, blöder från ena foten eller inte så mycket längre men hur får man bäst bort blodfläckar från träningsskor? Ska eftersvettas klart lite nu sen ska jag in i duschen!

Gick inte så bra som jag hade hoppats idag, blev 3 km powerwalk som jag hade bestämt att jag skulle klara under en viss tid (när ja kommit igång bättre får ni veta vilken tid jag sätter upp som mål) vilket jag klarade men det var inte lätt på vägen kan jag säga, började få ont i fötterna och jag höll på att ge upp men tji däär fick mitt klena jag för tävlingsmarika tog över och speedade på liite till och intalade mig själv att jag SKA klara det och det gjorde jag med envishet och allt sånt. Duktig Marika.

Nu blir det att betala räkning sen en dusch :)

fina tjejor



10.51


Glömde bort att natta er igår, satt fast i avsnitt av Andra Avenyn muhahaha. Har rätt nyss vaknat och blandat iordning en drink med magmedicin åt mig som jag ska tvinga i mig innan jag får stoppa i mig frukost.

Idag ska jag nog ta mig ner till gymmet en stund och gå ett par km och sen ikväll är det jobb 16-21 som står på schemat.

IIISH ska jag ta de här två gånger om dagen? Smakar ju förfan skandal, gluaeak... Men men
På återseende.

mosh


Hemma från jobbet nu, de gick ganska bra faktiskt men var lite trött dock. Sitter och planerar in lite mera precist om fredag och så snackar jag med lite polare också har ju fullt upp! Råkar dessutom vara lite hungrig. Och jag har egentligen inget mer vettigt att skriva så sätter punkt där för nu, kanske godnattar senare

Hemma och vänder


Helluue!
Hunnit med en fika med min bästa Jovana och så har jag varit in på Synoptik och fått hjälp med en knasig räkning men allt det är löst nu så ska bara skriva i lite papper och lämna till dem och så har jag köpt medikamente för min mage, ska prova en ny slags tablett för min laktosöverkänslighet och så brustabletter för ballongmage som jag är rätt säker på att jag har. Så får hoppas att allt det här blir bra!

Ska snart ta och bege mig till jobbet, ska bara byta om först (MARIKA HATAR VERKLIGEN JEANS) och packa i det sista. Undrar om jag kan få pappa att köra mig och hämta alla saker ikväll?! Egentligen törs jag inte köra faktiskt men kommer säkert få höra att jag måste köra så fort som möjligt.

Lite mer bilder från i Lördags, Tidsinställt



















11.49


Helsike vad klockan blev mycket helt plötsligt, ligger fortfarande och kollar på andra avenyn och jag borde verkligen gå upp och äta nu! Ska försöka hinna packa ihop mina saker också annars får jag ta det efter jobbet ikväll. Ska ner på stan till halv två och ta en fika med Jovana.

Ska bara se klart det här avsnittet sen så är jag klar, ska försöka mobilblogga under dagen också!

11.49


Helsike vad klockan blev mycket helt plötsligt, ligger fortfarande och kollar på andra avenyn och jag borde verkligen gå upp och äta nu! Ska försöka hinna packa ihop mina saker också annars får jag ta det efter jobbet ikväll. Ska ner på stan till halv två och ta en fika med Jovana.

Ska bara se klart det här avsnittet sen så är jag klar, ska försöka mobilblogga under dagen också!

10.50


Godmorgon!
Orkade inte blogga när jag kom hem igår, kollade massa avsnitt av andra avenyn och sen somnade jag. Ligger och kollar ett avsnitt till nu, snacka om beroendeframkallande haha ;P Ska snart upp och äta frukost sen blir det nog att packa iordning halva garderoben efter jobbet ikväll åker jag till pappa.


Puss och kram

15.33


Snart dags att pallra mig till jobbet, känner mig helt slut i huvudet efter allt som händer runt omkring mig nu. Hoppas bara att jag kan fokusera och inte tabba till det ikväll. Känns kanske lite som jag borde vara hemma och ledig för hjärnan kopplar inte alls på mig idag men jag biter ihop och gör mitt bästa. Inte jobbat på flera dagar så det är nästan att jag saknar det lite.

Skönt att jag har så otroligt bra kollegor så jag är säker på att hon kommer förstå när jag förklarar hur de ligger till och varför jag är lite bakom flötet idag.

Så senare ikväll ska jag troligen ner och göra upp med killen som äger husbilen och se om vi kanske kan lösa det så bra som möjligt. Han verkade schysst iallafall så jag tror att vi kan ordna det och pappa följer med mig. Känns bra att han är med mig ner som stöd även om han inte kan göra så mycket!

Fina vänner <3



14.45


Hola!
Nyss kommit hem från affären med mamma, fick helt enkelt bli en promenad med cyklarna i släptåg ner till Ica för att handla det nödvändigaste, surt när man är utan bil men vi får helt enkelt se det från den ljusa sidan att vi får ju förfasen motion :)


12.05


Sitter i sängen nu och försöker ladda upp massa bilder till min fb från i lördags och det går jäkligt segt att skriva, kanske borde rensa datorn på skit som jag inte använder? hmm smart tänkt där marika. Så i drygt 8 minuter till ska jag ha den här skiten pågående så det blir inte något långt inkögg som ni förstår. Jag lade ju ut lite bilder förut idag och det kommer säkert dyka upp flera bilder under dagen och kommande dagar.

Hade riktigt svårt att somna inatt men när jag väl somnade så sov jag faktiskt ganska bra och jag känner mig rätt utvilad. Kör på jobb ikväll 16-21.

Tack till alla som gjorde min kväll !


00.24


Känns fortfarande inte helt okej men ska försöka sova nu, har lite svårt att smälta de som hände efter gymmet trotts att jag var sjukt duktig där så hamnade det i skuggan av de andra. Men huvudsaken är ju att jag är okej right?

Ska strax försöka sova sen får vi se hur morgondagen blir, vet iallafall att jag ska jobba 16-21

olycka, ole doolyckan


Hejsan! Ja bilden som dök upp i senaste inlägget skulle åkt upp igår, men det har varit något med min mobil och mms så de är väl inte så konstigt då!

Gymmandet gick bara bra, körde en 3 km powerwalk på 10 min bättre än tiden jag hade förväntat mig att det skulle gå på så jag är mer än nöjd och så blev det låång strech på det så hoppas jag klarar mig någorlunda från träningsverken som jag vet kommer komma.

På väg hem råkade jag ut för en liten olycka, eller ja det var ju mitt fel. Krockade med en husbil som stod parkerad då jag väjde för något (troligen en katt) som kom ut framför. Har pratat med både polis och ägaren till husbilen, eller mamma kom ner och gjorde det. Jag var för skärrad men allt är okej nu iallafall.

Fresh tjej väntar på Oskar för lite bio

img526 (MMS)

Fresh tjej väntar på Oskar för lite bio


Den första dagen på resten av mitt liv


Shue!
Har tidsinställt det här inlägget eftersom jag redan har laddat upp ett nyligen och jag troligen är på gymmet när det här laddas upp vilket passar rätt så bra :)

Har bestämt mig för att ta tag i träningen och mina matvanor nu så det är helt och hållet slut med sötsaker i veckorna (fredag ELLER lördag är okej i måttliga mängder) anledningen att jag får äta godsaker i måttliga mängder en dag i veckan är för att annars kommer jag totalledsna på det och då krashar allt.

Kommer att hålla er uppdaterade med hur det går, det lovar jag! Ikväll kör jag första passet, blir några km på löpbandet (dock bara rask promenad eftersom jag inte vet hur mina benhinnor reagerar) och sen trappmaskinen en stund. YAY ÄNTLIGEN IGÅNG!

Bus med Kusin


Kastar in lite flera bilder på mig och Josefine som vi tog i lördags em.










Random moments



Bus med Kusin <3


Tequila Sunrise med Matilda <3


Hamnhäng med Oskar


Redo för gymmet


Härligt folk

I Better keep on walking


Sitter kvar vid köksbordet haha, ska se något avsnitt av jerseyshore tror jag och sen så bestämde jag mig nyss för att åka ner till gymmet senare ikväll medan mamma är på personalmöte. Ska strax hämta sladden till mobilen och ladda upp lite bilder från mobilen. Var rätt länge sedan jag gjorde det haha så det börjar bli dags.

Nyss setat och snackat med lite folk och ser ut som att det blir grönalund till helgen, har inte varit där på evigheter känns det som, så ska försöka dra ihop mer folk. Alltid kul om man är många right? ;)

Men klart att mobilen ska krångla så jag inte får in bilderna... stööön

motivationen kom tillbaka!


men då har mamma bilen till jobbet, får väl köra lite zumba eller åka ner till gymmet senare ikväll istället när hon har slutat. Känner inte för att cykla om det är regnrisk vilket det ser ut lite som att det kommer bli.

Har egentligen inget vettigt att skriva så förstår inte ens varför jag skriver det här, blir bara blaj av allt.


Later

10.22


God morgon!
FAN att jag ska vara så sjukt opeppad till att träna idag men de var de första jag kände när jag när jag vaknade också! Känner mig på helt fel humör för att gå till gymmet idag, men men kanske kommer senare eller nått?

Försökte mobilblogga igår också men det gick inte, vet inte riktigt vad det är för fel på min telefon


this could be the first day of my life


Heelloo!
Förlåt för kass uppdatering nu i helgen men igår så hade jag några släktingar här och sen på kvällen kom mina underbara vänner och firade min 20 årsdag (lite i efterskott) och vi hade en sjukt kul och lyckad kväll, tack för att ni finns underbara ni!

Hade även besök av Kjell och han drog hem runt åtta nu ikväll, så våran dag har mest bestått av sömn och försök till att se film haha. Sen blidde det Bio och nattpromenad med en Oskar och nu ligger jag här i sängen och är sjukt trött och kall, tråkigt att sova ensam inatt men vad ska man göra ? :)

ready set GO


Asså de här med att blogga med nymålade naglar är inget jag rekomenderar, det tar lite tid att skriva för jag tänker då inte måla om fanskapen en gång till, allt blev ju paj när jag blåste och knöt ballonger nyss. Marika borde lära sig att göra sådana saker innan man målar naglarna. Men men!

Ska snart ta en dusch och sedan börja härja runt i huset och fixa det sista som nu går att fixas vid denna tidpunkt! Har dessutom hunnit sola och sedan blåst ballongerna, ont i käkarna!


Damn


Godmorgon starshines!
Hade en sjukt mysig kväll hemma hos Madde igår med bröllopsduellen och massa snack, nästan en skandal att vi inte ses oftare än såhär, får helt enkelt ändras på det!

Idag är det lite som står på att-göra-listan och jag säker som jag nyss sa till mina fb vänner. Jag älskar migsjälv för att jag städade igår.

Sola
Baka kladdkakor
"Pynta huset"
Släkten kommer
Fia kommer och fixar mitt hårt
My Party People kommer och kvällen kan börja

Godnatt!


En vääldigt trött Marika säger faktiskt godnatt innan tolvslaget en fredagkväll (som jag dessutom har ledig helg). Höll på att somna i Maddes soffa så lika bra att åka hem och sova tänkte jag, tror hon var minst lika trött som mig om jag ska vara ärlig.

Haha imorgon är det en jävlamassa som ska göras innan mina gäster dyker upp på eftermiddagen, men fyfan vad kul det ska bli.


Puss och godnatt



Godnatt!


En vääldigt trött Marika säger faktiskt godnatt innan tolvslaget en fredagkväll (som jag dessutom har ledig helg). Höll på att somna i Maddes soffa så lika bra att åka hem och sova tänkte jag, tror hon var minst lika trött som mig om jag ska vara ärlig.

Haha imorgon är det en jävlamassa som ska göras innan mina gäster dyker upp på eftermiddagen, men fyfan vad kul det ska bli.


Puss och godnatt


Måste ju uppdatera med något!

VEM

Vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du senaste sms av? Kjell
Vem tänker du på nu? Eftersom jag var tvungen att tänka till på frågan ovan så blir det Kjell
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma
Vems hus var du senast i? Mitt eget, eller aah morsans då
Vem önskar du var med dig nu? Hmm IDA :D Gud vad jag saknar den människan
Vem är din favoritsläkting? Ja men den var ju lätt att svara på, älskar dem alla

VAR

Var är din mobiltelefon? Ligger intill mig på köksbordet
Var handlar du mest? H&M
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Gina Tricot
Var åkte du senast bil? Här hemma i Enköping

VAD

Vad åt du senast? Pyttelite kebab
Vad drack du senast? Cola
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta leggings
Vad är den närmaste saken som är blå? Kökssoffan som jag sitter på
Vad har du på fötterna? Nagellack på tånaglarna
Vad är din favorit färg? Röd och grön
Vilken film såg du senast? Uhm det var fear dot com, se den inte, urkass
Vad hör du just nu? Mammas tjatter i telefon

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Ahaaarrååå
Hånglat på en bio? Ah men inte under filmen, vemfan vill hångla när man pröjsat för att se en film?
Hånglat i skogen? Jepps
Tyckt att din kusin är het? Det skulle vara urbota äckligt med tanke på deras åldrar !
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Har en lite för tung högerfot
Målat om ditt rum? Nej mormor tapetserade för många år sedan
Dansat framför en spegel? Ohja massa gånger
Fått hicka? Vem har inte haft hicka?
Dumpat någon? Hmm njae, det räknas nog inte om det var ömsesidigt
Stulit pengar från en kompis? Nej :)
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja men jag har känt en annan passagerare i samma bil längre
Varit i slagsmål? Inget allvarligt
Smugit ur ditt hus? Jag var ju lite busig som barn ;)
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Japp
Hånglat med en främling? Ja
Älskar eller saknar någon nu? Jag älskar mina vänner och saknar dem som jag inte träffar så ofta jämt och ständigt!


Bazinga


Hunnit med en promenad med Amanda och ätit några tuggor kebab (NOTE TO SELF: Inte kebab från U.S Pizza) och nu sitter jag inne och väntar på att solen ska flyttas lite så jag kan sätta mig ute med datorn.


17.00


Morr hade ju skrivit ett inlägg idag men det ville visst inte heller laddas upp, har varit ner på stan med Matilda och ordna med det sista inför imorgon, köpt vissa saker som garanterat kommer vara förlitet men folk får fan godta det, som jag kämpat med dessa saker alltså.

Har sedan dammsugit nerevåningen och mitt rum samt dammat och städat, känner mig riktigt duktig faktiskt och ikväll blir det filmkväll med en saknad vän!

15.29


Heey!
Nyss kommit hem från stan med Amanda, har hunnit med att handla lite saker tills på lördag och jag funderar lite på en Idé men har inte riktigt kommit fram till hur jag vill ha det ännu så jag låter det vara sålänge haha. Har också varit på systemet och handlat tills på lördag så nu är det också så gott som klart, AWSOME!

Snart dags förr ännu ett kvällspass och sedan hem och gosa ner mig i sängen, imorgon är det tvätta och städa som står på schemat. Kommer nog gå i ett tror jag men vadfan, det ska ju hållas kalas på lördag så då måste det ju se skapligt ut här hemma.


Fruktansvärt hemsk bild på mig, men på lördag får jag äntligen träffa Bebis igen! <3

Good morning starshine


Godmorgon!
Det är det här jag menar med att det är skönt som fan att jobba kväll, jag ligger kvar i sängen och bara njuter av att inte behöva stressa upp och att jag kan vakna när jag vill.  Ska dock snart in i duschen sen bär det av och iväg med Amanda för att göra lite ärenden till lördag osv.

Sen ikväll är det jobb igen 16-21.

Jag van iallafall två omgångar Chicago i Norge





Today


- Packa
- Hem till mamma och hämta bilen och sen åka och hämta all packning
- Åka ner till farmor och farfar
- sola lite?
- Jobba 16-21 med Amanda

Yesterday


Hmm vad bra det gick att mobilblogga igår märkte jag, inget dykt upp och såg på mobilen nu att allt ligger i utkorgen! SUCK!!!

Nej men jag hade besök av mormor och morfar på eftermiddagen och sen så jobbade jag 16-21, faktiskt skönt att vara tillbaka igen. Sen for jag ner på stan till All-In med Matilda, efter en drink ungefär och massa snack tog vi oss en liten promenad innan vi slutligen satte oss på torget för att beskåda en riktigt packad kärring stöta på en kille i vår ålder ungefär, gud vad jag skrattade!

Sen cykla jag hem och det stod tända marschaller (stavning) Och brann här och var och sen hela vägen upp för pilotbacken, japp jag blev skiträdd och ringde en kompis som fick prata med mig resten av vägen hem. Fifan säger jag!

10.53


Ohyes, för EXAKT 20 år sedan på minuten föddes jag, inte illa pinkat

10.35


Gick inte så speciellt bra att sova märkte jag, kan helt enkelt inte somna så jag får helt enkelt ta och göra mig i ordning och sen funderar jag på att åka iväg och köpa en tårta, orkar fan inte baka någon idag, eller ska jag göra det? hmm måste i vilketfall som helst handla ingredrienser.

Runt ett så kommer mormor och morfar in och fikar så får se hur mycket bloggande det blir idag, kan uppdatera med mobilen lite. Börjar jobba klockan 16 - 21 och efter det kör vi en tur till All-In med Matilda.


Godmorgon!


Ska försöka somna om en stund men vet ni vad? tiden som tonåring är förbi och jag ska sova lite till.
Bloggar senare

21.00


Heejee!
Haha blev inte mycket till bloggande idag egentligen, var till västerås med pappa och kom över en riktigt fin jeansjacka och en skinjacka (inte äkta men en EXAKT sådan jag letat efter) och så en tröja samt tofflor till jobbet. Sen har vi kollat på film och ätit pizza, ja de gick ju jättebra att bli nyttig haha.

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen efter två veckors ledigt, ska bli skönt att komma tillbaka igen och träffa mina fina kollegor och mina goa gamlingar, sen efter det så åker jag ner till All-In med Matilda och firar att jag föralltid lämnar tonåren bakom mig.

Nu blir de lite tv tror jag, känns som de blir en intensiv dag imorgon!

21.00


Heejee!
Haha blev inte mycket till bloggande idag egentligen, var till västerås med pappa och kom över en riktigt fin jeansjacka och en skinjacka (inte äkta men en EXAKT sådan jag letat efter) och så en tröja samt tofflor till jobbet. Sen har vi kollat på film och ätit pizza, ja de gick ju jättebra att bli nyttig haha.

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen efter två veckors ledigt, ska bli skönt att komma tillbaka igen och träffa mina fina kollegor och mina goa gamlingar, sen efter det så åker jag ner till All-In med Matilda och firar att jag föralltid lämnar tonåren bakom mig.

Nu blir de lite tv tror jag, känns som de blir en intensiv dag imorgon!

Lyxfrukost :-)

img447 (MMS)

Lyxfrukost :-)


11.34


Wihii snart bär det av neråt stan för frukost (en sen en) med pappa på tammerfors och sen får vi se vad som sker efteråt, kanske ska baka tårtan idag redan eller hur jag nu hade tänkt mig! haha jag har fan ingen aning om någontin känner jag men lika glad för det är jag!


Kan nog kasta upp lite bilder under dagen via mobilen.

Later

Shaboya


God morgon!
Sovit som en stock inatt, somnade rätt så sent men vaknade runt halv tio (Norgeskada?) men ligger fortfarande i sängen och drar mig vilket känns helt okej faktiskt. Ska snart ta mig upp och ge mig själv ett bad tror jag, men jag har ingenting att läsa kom jag på nu!

Köpte Marilyn Mansons självbiografi som jag började läsa när jag kom till Norge och på fem dagar var den urläst, riktigt bra bok måste jag säga. Jag som inte ens lyssnar på Manson haha men men, den var bra ändå!

Dagens planer är inte satta riktigt än mer än att jag och pappa ska hitta på något som det ser ut.



BILDBOMB


Bilder från Norge.






















Home sweet home


Jarååå hemma med halmen igen :) På ett sätt skönt och på ett annat sätt inte minsta skönt så typiskt att en vecka ska gå jätte fort och jag inte hänger med :/ men men, har blivit lite sol och bad minsann, shopping också minsann (kan visa sedan om jag orkar) och promenader minsann.

Kommer upp bilder senare också som min sjukt exklusiva mobilkamera framställt med min hjälp hähä. Nu ska ja välle umgås med mamma lite kanske och kanske dricka något.


Later

På väg till Norge

img309 (MMS)

På väg till Norge


RSS 2.0