Man of steel

 
Jajjamen så hette filmen, ska jag vara helt ärlig så gillade jag filmen lite halvt, jag tycker inte om rymd och skit när det kommer till filmer och slagsmålscenerna var lite väl långt utdragna för min smak. Så filmen får väl ett ganska okej av mig... huvudrollsinnehavaren var ju rätt trevlig att vila ögonen på och sen gillade jag att Goose (stavning?) från Pearl Harbour hade rollen som bad guy. Men gillar man mycket fight, rymd och såna grejer så tycker jag ni ska se filmen, om ni inte gillar det så kastar ni pengarna i sjön.
 
 
 
 
 

Lite random

 
 
 
 
 
 

This life

 
Har äntligen hittat låten som de spelar i introt till Sons of Anarchy, tog mig lite tid men ÄNTLIGEN! Dock finns den inte tillgänglig på spotify och det svor jag en smula över men går nästan lika bra att spela den på tuben istället. Iallafall så går den varm här hemma nu, lyssnar i princip bara på den och på queen, mahaha. 
 
 

Men hallå där!

 
Hallå! Sitter här i sängen (fortfarande) och önskar jag hade massa pengar, men det har jag inte! Börjar dock jobba på måndag och då jävlar ska jag börja spara så jag kommer iväg hemifrån så småningom, gärna relativt snart men som sagt så behöver jag komma igång och jobba och spara pengar först. 
 
Tur som fasen att jag fått tag i ett sommarjobb som är sjukt välbetalt och sen finns det skapliga chanser att få fortsätta i höst. Känns sjukt bra! 
 
Skriver mer om bion som jag var på lite senare! 
 
 

Jun. 29, 2013

det blir ett snabbt inlägg från mobilen nu med lite random bilder!



jag idag, ska bara byta om Sen innan jag åker ner på stan :)



favoriter

na <3


Lite mer update

 
Idag ska jag ge mig ut och röra på mig två gånger! Dock blir första gången bara en kortis, ska bort till mamma och hämta lite saker som jag glömde igår, så springer dit för att se hur mina benhinnor klarar sig och sen promenerar jag hem! Ikväll ska jag ut och gå med Wictor, det kommer bli en längre runda! 
 
Senare ikväll ska jag på bio, stålmannen blire, hoppas att den är bra! 
 
 
 

Kikar in igen

 
Hallå! Var ett tag sedan jag var in och skrev men har varit i säter med min älskling tisdag till onsdag, och i onsdagskväll gick vi ut och åt tillsammans med Agge, slog på stort och gick på räkafton på K14. Pajerna tyckte jag inte alls om men gud så goda räkor de hade. MUMS!
Avslutade kvällen med lite vin på All in och sen lite mer vin på Players Inn, hur trevlig kväll som helst.
 
Den lilla ölflaskan! 1.5 liter
 
Vi åkte till Silvberg (hette det så nu då?) En gammal silvergruva iallafall, kolla in vattnet! Har inget filter på bilderna. Helt klarblått och kallt som fasen. 
 

Tisdag

 
God morgon! 
Började dagen med en promenad på 5.4 km, tog ganska exakt 52 minuter för mig att steppa runt den rundan. Gick samma runda igår kväll på 54.29 minuter. Gick upp vid halv åtta idag och kvart i åtta var jag ute i solen och gick. Hur skönt väder som helst, kanske lite för varmt för en PW vid åtta på morgonen, skulle gärna ha haft det lite svalare faktiskt. 
 
Nu ska jag stoppa i mig min frukost som består av fil med massa russin och nyttiga flingor, vid tio kommer min älskling och plockar upp mig och vi åker upp till Säter tills imorgon, ska bli så himla mysigt. 
 
Gårdagens träning,
Vet inte varför det står 5.34 km på den där när dagens var 5.4 km och jag gick exakt samma vända haha. 
 
Jaja, nått av det stämmer ju och jag gick på två min snabbare idag än igår! Alltid något
Dagens, haha mitt ben ser ju något förvrängt ut.. men är mitt i ett steg! 
 
FRESH!!!

Midsommar i lite ord och mer bilder

 
Midsommar firades på ett jäkla bra sätt med sillunch hemma mamma tillsammans med Maria, mamma, Älskling och Amanda. Vi rörde oss vidare till Josefine lite senare och där grillade vi och lekte massa lekar, tanken var att vi skulle bli 10 pers men vi blev upp emot 15-16 stycken på slutet. Riktigt rolig kväll! 
 

 
 
 
 

Word sister!

 
 
 
 
 

Sen i lördags

 
Hallå! Har varít ute hos min kärlek sedan i lördags, och vad har vi hittat på undrar ni? Självklart kan jag dela med mig av denna smaskiga information. Igår var vi på kala hos Patrik, han fyllde 25 för nån vecka sedan så vi åkte dit med en liten present och fick tårta och smörgåstårta för besväret ;) hä hä hä
 
Blev kvar där bra länge, lyckades nog flirta in mig som lite kompis till Amandas systerdotter på nästan 2 år. Hon är hur söt som helst, och hemligheten? Jordgubbar, sen fick jag också vara med och leka med legohästar. 
 
Åkte hem sen och spelade lite schack.. hur stavar man till det? Jag förlorade alla omgångar men jag var lika glad för det, Danne är bra på det och det är inte jag. Så när jag tog hans drottning två gånger blev jag en smula lycklig i själen. 
 
 
och lite humor!
 

11.05 KAOS I ENKÖPING

 
Som jag skrev förut idag så studsade jag upp vid åtta i morse och mumsade i mig frukost. Strax efter nio så kom Amanda och hämtade mig och vi åkte iväg för att handla, ÖB öppnade ju förståss inte förän klockan 10 så vi fick snällt åka till Maxi först för att handla. 
Hakorna tappades när vi svängde in på parkeringen klockan halv 10. KNÖFULLT!!! vi svor och frågade oss om folk i den här staden inte jobbar? Kaos var ordet, vi fick bokstavligen kriga oss fram till färskpotatisen och köttet. Kaos var ordet. 
 
När vi pustande och frustande och frustrerade kommer ut på parkeringen så tänker vi att NU blir det iallafall lungt på ÖB de har ju bra haft öppet i 2 minuter, KAOS... parkeringen full och chipshyllan för hög så inte fan såg vi prisskylten! 
 
Jag blev trött.... snart äta lite lunch innan jag byter om och trampar mot arbetet. 
 
pjuh

Mör

 
Hade faktiskt tänkt blogga igår när jag kom hem, men OJ vilken trött och sliten tjej det var som ramlade in genom dörren igår kväll. Så ont i fötterna och i benen, benhinnorna ska vi ju inte tala om, som ni vet är dom ju redan uppkäftiga mot mig och vägrar lyda order... ordern är så enkel som att ge fan i att göra ont. 
 
Vaknade till inatt vid 4 och hade så jävla ont så jag nästan grät, och om jag grinar för att det gör ont så då jäklar gör det ont. Men gick över efter en kvart eller så, så kunde somna om och gick upp vid åtta. 
Nämnde jag att jag somnade innan elva igår typ? haha jarå jag var ganska trött. 
 
 

Tidsinställt nummer ett

 
Haha tänk så skönt att fuska lite ibland, eftersom jag jobbar nu och lär mig för fullt så kan jag ju inte blogga, det begriper ju vilken människa som helst! Vad ska jag skriva om i det här inlägget då? Hum hum hum, kanske borde tänkt ut något intressant innan jag började skriva?! Jag är ju inte känd för att vara den starkaste lampan i adventsljusstaken om vi säger så! 
 
Men kan ju berätta för Er som missade det att jag blev lite starstruck igår när jag fick ett svar från Simon som vann biggest loser i år på instagram. Kommenterade en av hans bilder och minsann så svarade han, muahaha och han sa att jag var söööt, snacka om att jag levde på den hela dagen haha! Gud så fjantig jag låter nu, men han är faktiskt en redig förebild den där Simon. 
 
 

trött och nervös

 
Här sitter jag nu med fjärilar i magen, är toknervös och allt sånt som man nu kan vara!  Ska börja min inlärning idag och v.27 börjar jag mitt "Sommarjobb" eller det heter väl så haha så förstod inte helt grejen med situationstecken. 
 
Jag hade så himla svårt att sova inatt allltså, dessa jävla mygg som tog sig in under den lilla tiden jag sov. Byggde kojor, och dränkte mig i myggmedel... mitt i natten! MEN ändå ska dom in i mitt öra och härja, idiotdjur! 
 
 

Tisdag

 
Jaja här sitter jag, dagen har tillbringats med min äldsta kusin, Josefine. Vi började våran kusindag med en föreställning i skolparken, Pettsson och Findus, jag hade nog bra mycket roligare än vad hon hade haha. Men jag tycker den var ritkigt bra jag. Sen så åkte vi hem, kollade lite på film och så drog vi vidare till McDonalds för lunch, gott gott! Stötte på Madde så satt och pratade lite med henne medan Josefine lekte i deras lekhall. 
 
Var hemma hos mamma i eftermiddags och fikade, spelade spel, klippte gräs och slängde käft med varandra. Mest mamma och Josefine faktiskt. 
 
 
 
Nu ikväll hade jag turen att få tvättid, det var verkligen i grevens tid kan jag tala om! Fanns varken rena strumpor eller trosor. USCH VAD ÄCKLIGT! Men nu finns det istället ingen smutstvätt heja mig! 
 
Nu ska jag massmörda mygg innan jag kryper ner i sängen för att sova, ska upp halv åtta imorgon bitti tänkte jag fast jag inte börjar förän halv ett och vad börjar jag på då? DET NI! Jag kan väl avslöja imorgon, tar och skriver lite tidsinställda inlägg nu innan jag nannar. 

00.05

 
Ohj ohj ohj skäms på mig, jag har inte bloggat ordentligt på evigheter! Anledning, inte haft någon lust helt enkelt. 
På senaste tiden då? Hmm börjat planera midsommar lite smått, Amanda och jag tog oss ann lekarna och förhoppningsvis blir det skitkul :) Har även hunnit med att skriva kontrakt och plockat ut arbetskläder idag! YAY ME, börjar min inlärning på onsdag! 
 
Helgen tillbringades med fina tjejer i fredags och lördag till idag på dagen har jag umgåts med min kärlek <3
 
Orkar väl egentligen inte skriva mer, måste sova! Imorgon kommer min stora prinsessa hit och myser med mig, happy girl 
 
Instagram bilder, de får tala för mig
 
 
Riddarspel vid Orangeriet i Fånöö igår
 
 
Tog på oss partyglajjerna och festade loss med sköna bönor i fredags
 
 
Ehm, typ så ja! 

Gym och mat

 
Gick bra på gymmet idag, började med 30 min promenad och sen körde jag mycket armar och lite mage. Kändes riktigt bra och när jag kom hem så lagade jag gomat och njöt av den framför tvn. 
 
- En kycklingfilé
- 3/4 dl creme fraishe 
- två tsk Ajvar
- En halv gul lök
- En halv gul paprika
- Lite köttbuljong
- Cayenne, Salt, Dragon och Chilli pulver
 
Stek kycklingen och tillsätt löken och paprikan, efter ca 2-3 min så häll i creme fraishen och krydda. Jag åt tillsammans med grönsaker då jag försöker undvika kolhydrater, eller iallafall skära ner på det! Blev supergott och jag öste på med chilli och cayenne, starkt förbränner snabbare :)
 

Gymma

 
Sitter och kollar på Biggest Loser från igår, fäller en liten tår eller två och är ännu mer motiverad att dra ner till gymmet. Visserligen hade jag bestämt det från början idag, redan när jag vaknade men blir ju såklart mer motiverad nu. Hoppas att värken i låret släpper så jag köra fullt ut, har fortfarande lite ont! 
 
Det blir att sätta sig på cykeln ner, dock är nackdelen att bo på en höjd, det är så inihelvetes jobbigt att cykla upp för alla jäkla backar haha. 
 
 

Gröna lund

 
Igår drog jag ju somsagt iväg till grönan med min kärlek och hans syster och min bästa killkompis! Vi var där när de öppnade (typ) VIP som man är gled man ju före den enorma biljettkön. AWSOME! Så vi drog igenom alla karuseller faktiskt, Jag har nog skrikit mig till halsont idag, och lite huvudvärk på det! Huvuvärken, halsontet och ont i låret kom efter att vi åkte INSANE! Passande namn på den tycker jag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var faktiskt kvar ända tills det stängde, drog kanske 20 min innan. Tiden gick så jäkla fort och jag var så sjukt trött. Jag somnade faktiskt fullt sminkad och påklädd ovanpå täcket! Trött tjej AB
 

Biggest Loser, hemmafinal

 
Åh såg ni också på biggest loser igår? helt otroligt! Jag är så imponerad utav ALLA, åh
Kolla till exempel på Markus, José och Karin? Hur sjukt? 
 
 

Godmorgon

 
Hej på er! Idag kan jag faktiskt skriva god morgon och mena god morgon haha. Har varit vaken sen sju ungefär, kunde inte sova! Så vid halv åtta gick jag upp och tog en dusch och gjorde i ordning frukost. Har nyss ätit klart och ska snart fixa till mig och sedan inta ryggläge i soffan innan Agge kommer och hämtar mig! 
 
Idag ska vi till grönan med älskling och Sofie. Ska bli så sjukt kul! Ser fram emot det! Så ska skriva lite fler inlägg och tidsinställa så ni har lite att läsa idag
 
 

:D

 
Sitter och gäspar stort, och ögonen rinner! Tror inte att det är något samband mellan gäspandet och rinnandet, den logiska förklaringen till mina gäspningar är helt enkelt att jag är trött! Rinningarna tror jag är pollen, men är inte helt säker. Bara nästan! Men ögonen är lite svullna också, dock kliar det inte eller är irriterat så linserna kan sitta kvar i! 
Bara rinner och är svullet. 
Fresh! 
 
Ja hur gick det på dagen då undrar ni? Jag förmodar att ni sitter och studsar av nyfikenhet. Jorå, gick bra att barnvakta en bebismage, så lugn och fin så. Madde påstod att hon blev sparkad på revbenen men DET tror jag inte på ;) haha 

Bullshit

 
 
 
 
 
 

11.11

 
Hoppsan här ändrades mina planer snabbt, blev till att följa med Madde till Humelsta och hjälpa henne att hitta rätt. Kommer ju gå helt åt pipsvängen, senast vi skulle hitta vägen tillsammans så åkte vi runt i nästan en timme utan att komma rätt. Så det här blir ju spännande. 
 
Om vi inte står i ett dike nånstans och svälter ihjäl så uppdaterar jag senare, adjö! 

Lite random

 
Slog upp ögonen vid nio idag, ganska lagom tid att vakna känner jag! Dagen blir lite längre då, och man behöver inte gå runt och svära i sitt huvud över att man sovit bort halva dagen. Idag ska jag inte göra ett skit fram till klockan tre, då ska jag hämta barnen och passa dem till halv sju ungefär. Ska  bli kul :) 
 
Imorgon bär det av till grönan med Min kärlek, hans syster och nå mer löst folk. Ska bli skitkul! Justja, igår fixade jag lite bilder från Öregrund, jag var där i torsdags med min älskling. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vad gick fel?

 
- Jag äcklas av hår som ligger i handfat och duschen, även fast det är mitt eget.
 
- Jag älskar att klämma finnar, har tom kämpigt att hålla fingrarna borta från okända människor.
 
- Jag beter mig mer manligt än kvinnligt! lite minuspoäng i kanten där.
 
- Jag suger på att städa, min garderob och mina bokhyllor är på golvet
 
- Jag är arbetslös och bor hemma. FAIL big time, dumstrut och skämskudde ska plockas fram snarast
 
- Jag är ganska osmart (exempel: Trodde på fullaste allvar att det var nötter i nötkött och blev fruktansvärt upprörd över att McDonalds inte skylltade bättre om det. Någon kunde ju dö)
 
- Jag är inte superbra på något, lite mellanbra på mycket. Men inte att städa
 
- Tycker inte om öl, gillar inte att festa på vin, cider är för sött och sprit för dyrt för min ekande plånbok. Hur fan blir jag full?
 
- Jag kan sjunga minst en sång ut 90% av alla disneyklassiker. Ja min pojkvän förhörde mig i ett övertrött tillstånd här om natten! 
 
- Älskar Astrid Lindgrens sagor och filmer. Men inte Karlsson på taket, jag uppfostrades med att han var dum, elak och ingen bra kompis. Det sa min mamma
 
Bilden har inte ett skit med texten att göra, men vad gör det om 100 år? 

Dammsugarjävlar

 
Är det någon mer än jag som svär sig hesa över dessa klumpiga jävla dammsugare när ni dammsuger? Jag tror aldrig någonsin att den har följt efter smidigt och lätt. Nejdå, ska alltid fastna överallt och VARJE gång fastna i dörrkarmar fast man drar slangen mitt i dörrhålet. Är det nån slags magnet som är inbyggd i vajre dörrkarm, möbel och mattkant som drar till sig dammsugare? 
 
En jävla jobbig uppfinning alltså

Veckan på Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rockerbebis

 
Hallå! Idag har jag tillbringat eftermiddagen med två av mina favorittjejer. Lunch och sen fika på det! Hade även en liten presentutdelning muhaha, åh vad jag älskar sådant! Matilda fick massa smycken, eller två halsband och ett armband i en försenad födelsedagspresent och Madde fick en liten body till sin plutt som är på intågande nu i sommar. Hittade världens coolaste Body i västerås och visste att Madde har varit och klämt på den lite så slog till, kommer bli sötaste lilla rockerbebisen ever. 
 

Välkommen till mina områden

 
Eller mina och mina, haha är typ fem minuter på cykel från mig. Platsen finnes i Fanna, jag huserar i Gånsta och mellan där ligger bergvreten. HAHA ni som inte kommer från stan fattar nog ingenting nu! Må så vara. Bjuder på lite fjantbilder på mig och min bästa killkompis. Det är vi som brukar fota ihop, nu lekte vi med utlösare och inte en enda bild blev normal. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Proffs på ansiktsutryck...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

RSS 2.0