Bus

"Millan"
<3
<3
Josefine

20.58

Mina pepparkakor som jag bakade idag, vetefan om jag tyckte de smakade så mycket men beror kanske lite på att jag är förkyld också men aah nej jag vettefan. Sitter och kollar på 112 på liv och död nu och skrattar lite åt kineserna som släptes ut ur hissen. 14 glada kineser.

17.49

Marika står vid spisen igen och den här gången lagar jag mat åt familjen. Luktar så ruskigt gott i köket vill jag lova er, dock blir det som vanligt den enda maträtt som jag är bra på :D
Fläskkotletter med lite mummiga kryddor på
Egengjorda potatisklyftor med lök i ugnen
Såsen som blir olika varje gång, men grunden har iaf moa lärt mig. Creme Fraiche (stavning?) Dragon och grönsaksfond. Men eftersom ja är ett litet fan av att leka med kryddor så hamnar både de ena och de andra i den där såsen och oftast blir den förbannat god :D

Bakning

Mamma håller på att vispa ihop smeten till lussebullarna och snart ska jag rycka in och skapa vackra pepparkakor :) Nja vackra kanske de inte blir men vi hoppas på att de blir goda iallafall, ska ta och dricka upp mitt citronvatten (c-vitaminer) och sen sprita händer och armar!
På återseende

10.50

morrn! Inatt fick jag sova för första gången på fyra nätter :) Me a happy girl. Ska snart hämtas upp av mamma så har inte så mycket tid att skriva på och inget intressant att skriva heller utan blev väl mest en uppdatering bara för att. :P Får skriva lite mera senare, lika bra att göra sig startklar nu så inte mamsegull får nippran på mig.

Uschamig

Jag tillhör den kategorien personer som hatar gurka på hamburgaren och russin i lussebullarna. Men jag kan förstå den som tycker om dem (alla gillar olika) gurkan är egentligen bara att pilla ur och likaså russinen... men rätt ofta när man äter lussebulle ute numer så är det nästan alltid russin i hela jävla bullen, varför bakar man i russin i hela degen för? USCH

OUPA!

Nu äntligen kommer snön och med den så bara rasade julkänslan över mig :) Underbar känsla. Ska hosta lite till nu och kolla på beck och hoppas på att jag bara blir bättre nu, det känns så iallafall. Önskar att jag vore frisk så ja kunde sova hos min babe. Det får vi ordna så fort jag blir frisk, tror inte att han misstycker heller :D Nu vill jag ha något att äta på.
Later

19.53

Mår mycket bättre idag om man jämför igår, känner mig nästan lite taskig eftersom Simon umgicks med en sjuk halvdöing igår istället för med de andra, men men det var hans val ^^. Idag mår jag mycket bättre trots att jag har sovit max 5 timmar på två nätter. Känner mig inte speciellt trött heller så undrar vadfan som är fel med mig haha.
Kvällen har tillbringats med babe hos Widman med Willman och sen intog vi donken för lite kvällsmat. Men nu är jag ganska trött ändå men inte såpass att jag kan sova... Suuuuck
Har även pratat lite med min Jovana idag, känns så konstigt att hon är långt borta ;(

Min hosta och jag #2

Har gått in på huskurer nu också och om de funka? Njaa har provat gurgla saltvatten men de spydde jag av och jag har druckit varm saft men de hjälpte inte nå vidare det heller och sen så nu har jag tagit till drastiska åtgärder, något som jag alltid tvärvägrar och som är det äckligaste jag vet... HONUNG.

Min hosta och jag

Så här sitter jag med min hosta, åh vad vi tycker om att umgås med varandra! Just nu är hostan bästa vän med mig men jag känner att jag inte riktigt är bästa vän med hostan. Försökt med de mesta känns de som men vad hjälper? Finns det nåra bra huskurer som hjälper? Har provat med hostmediciner men de vill inte hjälpa.
Cocillana tål inte morfin
Noskapin
Bisolvon
Bromex, får se om den skiten funkar nu då. Vill ju vara friiiisk.
Tog mig iallafall ner på stan och köpte Bromex och halstabletter samt lite finheter på H&M rean och en lunch med Sofie.

10.45

Morrn morrn!
Varit dåligt med bloggande från mitt håll, men har umgåts bra mycket med Simon och sen så har jag helt enkelt inte haft så myket att skriva om och har inte nu heller, men kan väl iallafall uppdatera lite. Igår så hade jag och Simon myskväll med thaimat och film (Är nog den enda i världen som inte sett senaste harry potter filmen förän igår) och sen tvingade jag ut honom på en promenad. Vi gjorde två goda gärningar igår, hittade en mask som kröp mitt på vägen och jag tyckte inte den skulle dö där så jag hittade två pinnar som jag bar in den i buskarna med :) Snäll tjej. Och innan det så hittade Simon en mobiltelefon precis vid bergvretenskolan, den kastade vi in i brevlådan där så hoppas att den kommer tillrätta :)
Nu ska jag tvinga i mig lite frukost och massa te så jag kanske slutar hosta? Nä för mycket begärt men kanske dämpar lite.

11.27


Bonjour! eller god morgon eller vad man nu ska säga. Skapligt sliten tjej som skriver men hade en riktig rolig kväll. Gjorde västerås osäkert med mina fantastiska polare. Idag ska jag inte göra ett jäkla skit har jag bestämt mig för, får kanske sällskap av babe när han har varit iväg och donat lite (hoppas lite i smyg). Var ut till mormor och plockade granris med kusinerna och mormor men de glömde jag ju förstås ute på landet... Fick även en förbaskat smarrig stek i magen. Sen så dök Madde upp och vi hämtade Sofie och så kunde festen börja.

16.22

Tjolahopptjolahej, här har vi besöksrekord igen :) Det gillas även fast jag mer eller mindre skriver för min egen del. Kan tänka mig att det inte är speciellt intressant att läsa allt jag skriver men i brist på fantasi så bara blir det så. Sitter och lyssnar på Pretty Reckless nu, att jag inte upptäckt dem innan? Sinnessjukt bra faktiskt.
Gick ruggigt bra att jobba också på em, eller ja jag slog sönder en kopp och så blev jag kallad för en väldigt bra fröken. De tycker vi om hörrni.
Min extremt saknade vän

11.57

Gah jag är så sjukt stört sugen på att shoppa nu så det finns inte. Skulle kunna sitta och klicka hem massa kläder men får fan behärska mig, kanske ska till västerås och shoppa lite i helgen om jag hinner. Sitter och kollar på reprisen från 112 på liv och död. Så sjuukt fint väder ute, blir att promenera till jobbet med cykeln så jag kan cykla hem sen när jag slutat för då är det mörkt och otäckt ute.
SAKNAD VÄN <3

Breaking Dawn

Oh mama vilken film säger jag bara och hur länge måste jag vänta på nästa del? Finns egentligen inte så mycket att säga om filmen mer än att den är den klart bästa hittills och bara helt fantastiskt bra. Såg den med min kära vän Madde, var nog tur att vi köpte biljetterna innan vi drog iväg och åt för kön var utan dess like kan jag säga. Se den se den seee deeen.

Mja och här sitter jag kvar i sängen och smsar med babe och funderar på om jag ska gå upp och tvinga i mig lite frukost. Känner mig trots allt lite hungrig iallafall, ska iväg och jobba nu på em på dagis. 13-16.30 och sen får vi se vad som sker. Antagligen ingenting eftersom jag ska sova tidigt ikväll då jag börjar halv åtta imorgon.

good old days


15.46

Nu har jag en sån där äta period som jag har ibland. Kan äta hur mkt som helst, idag har jag tryckt i mig frukost, lunch och fika x2 hej svullo! Sugen på att äta nå gott till middag också muhahaha. Kanske kan tvinga med mig Simon någonstans och äta. Imorgon så är det jobb som gäller, får börja jobba redan klockan 9 istället för halv ett. I LIKE!

BILDER FRÅN I FREDAGS!

Jag och August

Oscar och Jag

Jag och Sofie

Wille, Sofie, Linda, Oscar och Jag

Morgon

God morgon! Inte ofta jag är uppe såhär tidigt när jag är ledig ;) Men kände mig faktiskt utvilad när jag ringde och så har jag precis ringt till sjukhuset och väntar på att de ska ringa tillbaka. Hoppas på att jag får tid så snart som möjligt. Ska iaf ta och pallra mig upp sen och stoppa i mig lite frukost. Ont i halsen har jag och är snorig som attan. Men de går väl över tills jag gifter mig tänker jag

15.38

Dags att börja traska upp till jobbet, blev minsann inte något powernapande här inte. Är iallafall glad att jag har nära till jobbet, tar mig kanske 3 min att gå härifrån. Dumt att klaga ;)

Dagens lista


Dagens Humör: Lycklig
Dagens Mående: Trött men annars bra.
Dagens Borde: Har egentligen inget som jag borde göra idag.
Dagens frisyr: Oborstat i en slarvig knut
Dagens smink: Ingenting
Dagens klädsel: Svarta mjukisar, svart linne och min gröna kofta med vita svalor på
Dagens planer: Jobba 16-21 sen inga planer alls.
Dagens materiella vill ha: En egen lägenhet
Dagens längtan: Efter mitt gos
Dagens beroende: Inget beroende alls :)
Dagens godaste: Lillebrors bästa kolor
Dagens låt: Turn the tide (Ailucrash)
Dagens tråkigaste: Att min finaste vän åker till USA imorgon och lever livet




14.03

Booh!
Nyss städat lägenheten och varit skitduktig funderar på att äta lite nu och sen sova en stund, jag är så sjukt trött och om jag ska vara människa ikväll på jobbet kanske ja bode sova en stund, mellan fem och nio imorse väcktes jag av en onaturligt pigg Simon minst tre gånger i timmen, var visst tråkigt att vara vaken ensam :P
Justjäklar nu börjar ju 112 på liv och död, de måste jag ju se! Sova kan jag göra när jag blir gammal.
Wille, Sofie, Linda, Oscar och Jag

14.25

Hoppla!
Kom rätt nyss hem från skogen och efter det en fika med pappa och hans kompis. Känner mig stört trött så ska sova en stund till, mitt gos väckte mig redan vid åtta imorse dock omedvetet tror jag men ska jag orka bio ikväll så måste jag slagga en stund.
Hade en riktigt bra kväll igår tills den värdelösa personalen på WHITETRASHCLUB i uppsala hittade på saker och slänger ut folk och som dessutom hotar med att kasta ut mig för att jag i relativt trevlig ton försöker få dem att fatta att  det är ett missförstånd, jag och flera andra kunde intyga att äckeldiskplockaren sett fel. Men då var jag uppkäftig och bråkig och han sa att han skulle slänga ut mig också! Nej dit går jag inte tillbaka förän de bytt ut sin inkompetenta personal.
En vimmelbild från äckelstället igår!

Hoj hoj

Morrn! Vaknade för typ en halvtimme sedan och har legat och läst lite tanken var nu att jag ska ta mig upp och äta lite frukost för att sedan bege mig iväg och handla lite saker som behövs. Blir en stressig dag för mig det här I think, tänkte kanske hinna ta mig ner till gymmet och cykla lite också men det får vi se om jag hinner.
Nej nu äre dags att få igång turbon i arslet och göra något vettigt av dagen, kvällen bjuder på fest för Sofie som fyller år idag :) Grattis igen.

I am strong enough for both of us

Hola! Dagen har bestått av följande.
- Jobb 7-16
- Handla
- Träffa Jovana
- Donken med Matilda, Simon och William
- Oskar anslöt
- Raggarrunda i Oskars saab
- Lite mera donken med Matilda
- Spionage/stalkeri
- Lek och skratt i skolparken
- Småprata lite med August
- Köra hem Matilda
- Sagt vi ses snart till Jovana.
Sitter med en stor klump i halsen nu, försöker att inte börja gråta för då kommer jag inte kunna sluta. Hon kommer få det bästa året i sitt liv och hon är så värd det. Glad att hon tar chansen för vi här hemma går ingenstans jag kommer vara samma gamla Marika (om än inte lite mer ouppfostrad). Jag är både ledsen och glad att hon åker för ju fler dagar hon är borta desto mindre dagar tills hon kommer hem igen. Jag älskar dig min fina vän och jag saknar dig redan, hoppas jag hinner träffa dig på söndag!

17.39

Hejsan!
Nyss kommit hem från en tur på stan med Sofie, fikat och shoppat! Ruskigt mysigt måste jag säga. Nu sitter jag och äter lite och lyssnar på Bruno Mars och min lillebror som helt plötsligt blev 5 år igen och inte törs ta hostmedicin för att den smakar illa, rääätt så drygt.

14.56

Ska strax börja göra mig i ordning för jobb ikväll. Känns som hela veckan är fullspäckad och det gillar jag inte riktigt för är den fullspäckad så går den fort och då är det snart måndag igen vilket betyder att Jovana åker snabbare här ifrån :( Ska i allafall ta mig till arlanda och vinka av henne på något sätt.

Måndag:
Tvätta
Jobba 16-21
Tisdag:
Jobba 7-13
Hinna med att träffa Jovana eventuellt
Onsdag:
Jobba 7.30-16
Ut och äta med Oriontjejerna
Torsdag:
Jobba 7-16
Fredag:
Troligtvis utgång
Helgen sen är inte helt planerad till punkt och pricka så låter den vara ett tag till!



Ge mig Sommar tack <3

Hur vuxen är jag EGENTLIGEN?

[x]  Lagat ett mål mat.
[ ]  Skaffat strykjärn
[x]  Strukit
[x]  Köpt dammsugare
[x]  Glömt att handla dammsugarpåsar, kaffefilter eller tandkräm osv.
[x]  Kört en maskin tvätt.
[x]  Kört två maskiner tvätt.
[x]  Druckit alkohol i annat syfte än att bli full.
[x]  Dekorerat.
[x]  Ringt mina föräldrar enbart för att jag ville höra hur de mådde.
[x]  Funderat på om jag äter tillräckligt med nyttig mat.
[ ]  Börjat äta nyttigare mat.
[x]  Använt egna pengar till att köpa mat.
[x]  Börjat följa en dokumentärserie.
[x ]  Köpt vin i present..
[x]  Handlat på IKEA.
[ ]  Använt dräkt.
[ ]  Åkt på långweekendresa.
[ ]  Börjat prenumerera på en dagstidning.
[ ]  Funderat på vad jag har åstadkommit i mitt liv.
[x]  Slutat plugga
[x]  Gått på anställningsintervju
[x]  Haft flera olika jobb
[x]  Öppnat sparkonto
[x]  tagit körkort
[ ]  Ägt/äger bil
[ ]  Börjat pensionsspara
[ ]  Köpt en cykelhjälm för egna pengar.
[x]  Promenerat utan i förväg bestämd destination.
[ ]  Börjat uppskatta kaffe.
[x]  Motstått frestelsen att skratta åt en korkad person.
[x]  Skickat vykort från en utlandsresa.
[x]  Besökt ett museum av egen fri vilja.
[x]  Vattnat blommor.
[  ]  Regelbundet börjat stödja välgörenhet.
[  ]  Insett att mitt utseende inte spelar roll.
[x]  Diskat.
[x]  Parat ihop strumpor.
[ ]  Flyttat hemifrån
[ ]  Ägt/äger din bostad
[/]  Betalat hyra (Mamma och pappa får ju pengar för att ja bor hemma)
[x]  Skaffat försäkringar
[/]  Dumpat någon
[/]  Blivit dumpad
[ ]  Varit/är förlovad
[ ]  Varit/är gift
[ ]  Varit /är skild
[ ]  Skaffat barn

 


FRÖKEN

Ojsan har minssan inte blivit så bra med bloggande från min del senaste dagarna men har faktiskt haft bättre saker för mig sådetså. Har väl egentligen inte så vettiga saker att skriva om, var på bio och på jensens igår med mina fina tjejer Matilda och Jovana. Såg Contagion men den var inte så jäkla bra, lite av en besvikelse faktiskt!
Nu ska jag fortsätta stoppa i mig lite frukost, är inte helt likt mig att vara vaken vid den här tiden när jag är ledig! Men de ringde från dagis och stoppade i mig lite jobbtider :D GILLAS! Så blir mycket jobb den här månaden så caschar in bra i December sen ;)

21.34

Sitter och kollar på värsta pojkvänsakademien och förundras över hur vissa tror att de kan bete sig? och varför stannar brudarna när de vet hur killarna är? Man slutar aldrig förvånas!
Har iallafall pratat med 1177 idag om mitt ben. Benhinneinflammation med största sannorlikhet så det är voltaren och vila som gäller för mig. Nu börjar programmet igen, eller aah har redan börjat !

12.05

Godmorgon!  Eller kanske kan kalla det goddag eller nånting istället haha. Lovade ju att blogga igår när jag kom hem men hade så jävla ont i benet så jag orkade bara inte, gick och lade mig direkt när jag kom hem i stort sett. Nu har ja inte ont längre, bara en liiten känsla i benet som inte riktigt kan kallas för ont. Iallafall så hade jag väldigt roligt igår, annat kan man inte ha med de där dårarna.

Heeeeeelt läkt

img724-1 (MMS)

Heeeeeelt läkt


RSS 2.0