Kikar in

Hallå där!
Inte haft någon lust alls att blogga faktiskt, har varit sjuk i evigheters evighet (fortfarande lite hosta) så har inte funnits någon ork alls till det, men iallafall så skiter jag i resten av den där listan (orka ta igen allt nu) och så ba kör jag som vanligt igen. Är väl inte så överdrivet mycket som hänt heller ska jag väl säga så har inte så mycket att skriva om.
Om en vecka drygt ska jag tatuera mig och om jag kommer levande därifrån så lovar jag att bli bättre med bloggen haha.

12.20

Klockan är mycket och jag känner mig faktiskt ganska så utvilad ändå och har inte hostat sen jag somnade (inatt) visserligen har de inte gått såå lång tid men ändå ett litet plus i kanten! Jag kände verkligen inte för att lämna sängen idag men ska jobba ikväll (ÄNTLIGEN) och kan inte spilla bort hela dagen i sängen hur mycket jag än skulle vilja det.
Dags att stoppa i sig några mackor snart och sen se vad som går på tv. Börjar jobba fyra så har några timmar att slå ihjäl iallafall.

möööööh

Orkar egentligen inte blogga alls, alla mina senaste har ju varit skandalöst torra och tråkiga. Shame on me. Nej men man får väl vara lite off när man är sjuk right? Går in på tredje veckan med förkylning imorgon men är iallafall på väg att bli bättre :)
Idag har jag tagit en fika med August och sen utforskade vi Enköping (?) Men har haft  en trevlig eftermiddag iallafall och nu är jag så trött att ja knappt vet vad jag heter:P Så ska bara ta det piano ikväll med en film!
Jag i lördags!


dag 20


- Bloggarna du läser
Tja "storbloggare" följer jag inte så mycket, det är väl Kisses (ibland Kenza) och Hugo Rosas, annars är det mest vänners bloggar och sedan några lokala personer. Egentligen är jag rätt kass på att följa bloggar så var inte ett direkt kul ämne ;)

Dag 19

- En bild på mig som liten

Asså ledsen om jag gör er besvikna men jag har ingen bild på mig från när jag var liten på den här datorn och den enda som finns har jag redan i ett inlägg tidigare om inte flera. Så så enkelt är det!

Dag 18 (FREDAG)

ooops forgot!
- Mitt favoritklädesplagg
Oj hmm, måste nog säga att det är mina mjukisar som jag köpte när jag gick ut nian. Jag är en sån människa som avskyr jeans egentligen men som använder det iband bara för att jag måste eller för att det inte passar sig med mjukisar alla gånger haha. Men jag tar inte på mig jeans om jag bara ska vara hemma och inte göra något speciellt!
Tyvärr har jag inga bilder på mina slitna mjukisar men de är ett par urtvättade svarta mjukisar som de står Marika på! Helt enkelt

Bara för att


Smells like summer

img554 (MMS)

Smells like summer


Torsdag

Hm jaa hostan is killing me, somnade egentlgen aldrig inatt och kunde somna runt nio imorse efter två koppar ta. e och intag av Noskapin som för övrigt inte heller funkar för min hosta men tänkte att det kanske kan lindras lite iallafall? Men tydligen inte. Sov till kvart i tolv ungefär och nu sitter jag är.
Ska bädda ner mig i soffan så äre bara somna sen när ja gör det!

Dag 17

- Vilka hudprodukter du använer
De här vet jag att jag tagit upp innan men låt oss bara köra. Jag använder alltså hudprodukter från Neutrogena Visibly Clear som man köper på  apoteket och i vissa större matbutiker. Varje dag så anväder jag den här
Oil-free moisturiser morgon och kväll.
Sen brukar jag använda deras Makeup remover också samt deras nya ansiktsttvätt på pump som jag bara älskar!
Sen någon gång i veckan så använder jag deras wash and mas (som mask då) och ansiktsskrubb.

Dag 16

En bild tagen för ett år sedan



En bild på mig och Madde från Joar för ett år sedan

Onsdag

Skulle egentligen ha jobbat på dagis idag men känner att med min förkylning bör jag hålla mig borta från allt vad socialt umgänge heter, iallafall någon dag till. Börjar i vilket fall som helst bli bättre nu och har sovit typ 11 timmar i sträck vilket aldrig händer annars. Max 8-9 timmar. Ögonen rinner inte lika mycket och kladdar ihop, halsen och näsan är också bättre så nu är det bara hostan kvar.
Nu ska jag passa på att skälla på Serbon för att hon är så jävla kass att uppdatera sin blogg.

Dag 15


- Smycken jag använder till vardags
Den där var ju hur lätt som helst :) Haha det jag använder till vardags är ett par pärlörhängen som jag fick i studentpresent av min Kusin Eva och hennes familj samt ett halsband som jag fått av min lillebror. Det är de jag använder till vardags.

Dag 14 (Måndag)


- Någon jag såg upp till när jag var liten
Har alltid sett upp till mina föräldrar men om man ska se det på de sättet som man såg när när man var liten så var det powerpuff pinglorna som gällde. Min favorit var Blomman, jag ville också kunna flyga och ha superkrafter.

(Ironi att jag numer kallas för Mojo-Jojo när ja är på mitt värsta bittraste humör?)

Dag 13 (söndag)


- En ring jag är rädd om

Kan kort och gott säga att jag använder sällan ring, har en som jag brukar använda och den kostar 99 kr på Åhléns så de är ingen dyrgrip direkt. Har ingen bild på den och orkar inte lägga in någon nu, men det kommer säkert dyka upp. håll utiki efter ett löv så vet ni vilken ja menar :)

Dag 12 (Lördag)


- Min bloggdator
Ja vad finns det att säga? Haha har en och samma dator till allt jag tar mig för och det är en Asus, vad mer det finns att säga om den vet jag inte riktigt men aah, den funkar skapligt förutom att musplattan är trasig och får muspekaren att hoppa omkring och skrivningen försvåras en hel del.


Dag 11 (FREDAG)


- Favoritställe
Hm jag tror nog att mitt favoritställe är i Norge där min Farbror bor. Har egentligen inget mer att skriva om det mer än att det är så skönt att komma bort och det är så himla fint där också. Slänger in lite bilder som ni säkert redan sett men vadfan!








11.10


Ojsan, har inte inte bloggat på hela helgen och helt enkelt så beror det på att jag inte har haft tid eller lust eller ork. Är somsagt sjuk (eller har jag nämnt det innan?) så har varit rätt orkeslös när jag inte haft saker för mig. Ska ta och kasta upp listan för de missade dagarna också, de dyker upp under dagen idag allihopa så det blir någon form av ordning på det här.

Bild på mig från i Lördags


Dag 10


Bild på det du köpte senast

oj hmm det lär ju vara mat? haha nej men vadfan var det senaste jag köpte? Haha de menar säkert något som jag shoppat men jag gör le rubrik säger och lägger upp en bild på en Loka flaska för det var det senaste jag köpte, och halstabletter som är värdelösa.


16.54


Heey!
Dagen har spenderats i Bålsta med min fina vän Jovana, bokat tid för piercing och tatuering. Hon ska pierca sig redan imorogn och jag ska tatuera mig om ca 3 veckor. Sen så åt vi lite på vita elefanten och så sitter jag här hemma och ska lägga mig en stund tror jag.


Dag 9


- En serie-figur du önskar att du träffat

Oj vilken knivig en, hmm jag vet faktiskt inte vem jag hade velat träffa men får nog säga att det blir kanske .... asch jag vet inte. får jag återkomma med den ?

Dag 8


- Favoritdricka

Hmm efter en ganska kort med överläggande tankegenomgång med mig själv har jag kommit fram till att utropa coca-cola i glasflaska till enväldig vinnare i denna fråga. Det finns inget bättre att dricka än att dricka kall Cola ur glasflaska helt enkelt.


God morgon


Hmm vad ska jag hitta på idag då tro? Ska iaf hem till mamma och hämta min almanacka och sen så vetefan. Ska försöka ta mig ner på stan och se om Tom har någon tid för min tatuering kanske?

Förkylningen håller i sig den med så sitter här och snörvlar och försöker få tag i chefen, kanske valde en dålig tidpunkt eftersom det är mötestid på jobbet nu haha. Ska prova snart igen så får vi se :) Ska försöka blogga bättre idag också än vad jag gjort de senaste dagarna men jag bara orkar inte.

Dag 7


- Något du vill ha just nu
Ojoj hm finns massa saker jag vill ha. Allt från frukost på sängen till en egen lägnehet typ. Men om ja ska välja ut något så är det nog en fast tjäns (vilket jag faktiskt hoppas på att snart få) och så en lägenhet i nere någorlunda centralt. Känner att det är dags för mig att börja röra mig vidare i livet och inte stå och stampa på samma stället hela tiden som jag nu gjort den senaste tiden. Men snart så kanske jag har ekonomin att kunna flytta till mitt egna ställe.

11.06


God morgon solstrålar. Nyss vaknat efter en lång natts sömn. Sovit över 10 timmar tror jag och det behövdes. Känner mig inte lika överkörd idag som jag gjorde igår. Men har ont i halsen och är ännu täptare i näsan, blir nezeril och muchoangin innan ja tar mig ner till frissan och sattsar på ljust hår.

Nu blir det en dusch och sedan frukost! Later

Dag 6


- En tv-serie du älskar
Den här är lite svår eftersom det inte finns någon serie som jag verkligen älskar och sett alla avsnitten av. Men de serier jag helst kollar på är Vänner, Big Bang theory, Simpson och Family Guy tror jag.

Eller om man räknar in Big Brother och Andra Avenyn (som slutat gå) så säger jag dem, där missades det aldrig ett avsnitt och gjordes det så kollade jag igen det på internet senare. Helt enkelt ! Så nu vet ni det.


Stötte ihop med BB/Robinson/ Sveriges värsta bilförare-Gurkan på Joar i våras. Visste ni att han luktar sjuukt gott?

11.32


Det var faktiskt vääldigt länge sedan jag sov till kvart över elva utan att vakna där mellan, men det behö vdes nog faktiskt, känner att jag börjar bli redigt sjuk nu och två dagars festande satt sina spår i kroppen och säker även bidragit en del till förkylningen.

Gårdagen tillbringades mest i soffan fram till halv fyra eller nått då jag trampade ner på stan och mötte upp en kompis som senare övertalade mig att dra hem till en annan kompis. Händelserik kväll och natt säger jag men inte mer än så :)

(Matilda har ploppat upp fler bilder på fb så ni kan få se den här också)
 




Fredag


Gårdagskvällen bjöd på ett jävla drag måste jag säga. Hade mina trogna vapendragare Matilda och Oskar med mig och då bara kan det inte gå fel, det är alltid lyckat när vi drar ut men vi saknade såklart våran underbare vän Jovana så kvällen var inte helt komplett trots att den var hur kul som helst! Hade även lite sällskap av Tomas och hans sällskap.

Ahnej en sjukt rolig kväll måste jag säga, lämnar alla detaljer utanför bloggen orkar inte skriva mer haha, de är lite dåligt ställt med mig idag.

Dag 5


- Klädaffärer där du handlar oftast
Det blir nog H&M skulle jag gissa på, handlar oftast där eftersom den råkar passa min ekonomi bäst och så i den här staden (kan man kalla det för stad?) där jag bor finns det inte mycket att gå på. Annars är det även new yorker och gina tricot som jag ofta kommer ut med kassar ifrån.

Fredag!


Hmm ja, dagen började helt enkelt med träning nere på friskvårdarna och sen efter det ett snabbt besök hos farmor för att sedan möta upp Smulan på torget och äta lite lunch och shoppa lite. Sen hem och lämna henne och fylla bakluckan med grenar som pappa klippt av från äppelträdet och ner med det till återbruket och så en fika på Wendys på det.

Sjukt vad mycket jag äter nu för tiden men inte så konstigt när jag tränar skapligt mycket för att vara Mig också ;)

Ikväll väntas utgång med mina damer i Uppsala.

Dag 4


- Min favorit Parfym
Det är just nu Escadas Taj Sunset som jag är helt förälskad i, använder i stortsett hela tiden när jag kan. Dock får jag ju inte använda parfym på jobben men alltid annars så är det den jag använder. Annars har jag länge användt Mexx Fly high som är lite mer som min vardagsparfym.



Dag 3


-Mina favoritmönster

Jag vet inte direkt om jag är så mycket för mönster direkt så, men förut så var det prickar. Jag var helt sjukt galen i prickar och allre helst Serben fick nästan ryck på mig och mina prickar. Men nu har det faktiskt tonat ner sig lite men jag kan fortfarande tycka att det är väldigt fint med prickar :) Så mitt svar på den frågan är helt enkelt prickar

Den bästa sommaren! i korthet


Trots att jag faktiskt mest har jobbat den här sommaren så har den ändå varit den bästa i mitt liv hittils. För mig började sommaren nog när jag och Jovana åkte utt till Stax den 7e maj. Inne i stan va de ju småkyligt och så men väl där ute så var det varmt och skönt. Hade med oss picknick bestående av tonfisksallad och bröd, där tillbringade vi hela våran dag med snack och årets första solning.


Tätt efter det så kunde jag börja cykla hem från jobbet när jag jobbat kväll i shorts och bara en vanlig tröja utan att ens frysa det minsta, jobbade nästan hela tiden fram tills vi åkte på Peace and Love, Jag, Serbon, Matilda och Theresa. Den vecka som faktiskt var bäst på hela sommaren och det där med att sova i tält är ju hur bra som helst. Så en vecka fylld av sjuk värme (första dagarna), Bajjamajjor, Konserter, fylla, dusch i bowlinghall och nya vänner visade sig bli den bästa veckan den här sommaren.


Så kom jag hem med en skaplig förkylning i bagaget och så började jag jobba på det, tre veckor innan jag hade två veckors ledigt varav en vecka spenderades i Norge hos min farbror och faster. Fint väder för det mesta och många kvällsdopp blev det.



Dagen efter min hemkomst fyllde jag år, 20 år och systemmyndig :) Firades på lördagen efter där med släktingar och mina närmsta vänner, tack för att ni gjorde min kväll så himla bra!


Och det jobbades mera, jobbade tre veckor till. Sommaren har helt enkelt i korta drag bestått av umgänge med mina bästa, fester, kvällsdopp och jobb.


Glömde även tala om att Mamma vann en bil i tre dagar från Volvo så vi drog ut på äventyr i dagarna 2, första dagen åkte vi till Öregrund och tog vägarna förbi vårat gammla sommarställe och östhammar. Sen andra dagen åkte vi till Örebro och shoppade.


BILDER SOM INTE BEHÖVER NÅGON TEXT, DE TALAR FÖR SIG SJÄLVA! <3


RSS 2.0