13.09

Hej allahopa!
Sitter hemma i köket hos mamsegull och bubblar. Ni vet bubble witch saga? ;) Beroendeframkallande som tusingen. Ska snart välja ut kläder för kvällens bravader, först tacos hos Widman och sen ut i pulkabacken och leva om och så kör vi afterskii på det. Känns som det kommer bli en grymt bra kväll med världens bästa människor.
Igår hade jag och Sofie myskväll med grillad kyckling, grönsaker och dipp och kakor och Burlesque på det. Galet mysigt men somnade i soffan (vem är överraskad?)

Once upon a time

Var jag riktigt jäkla smal, att jag inte minns det?
Nu kör jag på lite mjuka former istället :)
Jag för ca 5 år sedan

15.22

Hola!
Sitter hemma hos mamma och har nyss mumsat wienersemla och pratat en massa! Ska snart hem till älsklingen min och steka pannkakor och sova där inatt, imorgon är det jobb hela dagen som gäller 7.30 - 16 och sen så är en tjejkväll med Sofie planerad.
Nu börjar min mage kärva känner jag, men konstigt med tanke på att jag just proppat i mig en semla och är sjukt överkänslig mot laktos.

<3

 


Fisshot

Yo yo yooo!
Nyss hemkommen från Älskling, har ätit tacos med Sofie och August och kollat på våra fiskar.
Jenna är tillbakastoppad i akvariet med de andra fiskarna och hon har inte attackerat någon ännu och det är väl bra ;) Men Fäbojäntan blev halft psykadelisk och försökte hoppa ur akvariet, tur att vi har lock på annars hade hon hoppat ur helt.
Nu ska jag kollla på nån tjejfilm som går på trean, har för mig att jag sett den förr.

Guldbagge

Sitter i min ensamhet och förbannar mig lite att jag åkte ifrån Simon faktiskt, men kan ju vara trevligt för mina föräldrar att ha mig hemma ibland faktiskt.
Roar mig med att kolla på guldbaggegalan och visste ni att min förre danslärare Isabel showade loss i öppningsnumret? Det är väl lite coolt huh ? :)

Lite pokerkväll

Tjollahoppsan, här igen!
Har egentligen inget vettigt att skriva men kan ju ladda upp lite bilder från de senaste veckorna iallafall.
Justja, magsjuka på intågande misstänker jag... god damnit.
Blir bara pokerkvällsbilder, ja orkar inte mera
Buggproffsen Wille och Sofie
-----
Oscar och Älsklingen
-----
Wille, Oscar och Sofie
-----
August och Sofie
-----
Williams Happyface :)
-----
SnyggSofie
-----
-----
August, Simon och Jag är ascoola.... eller aah iaf 2 av 3 ;)
-----
PARTEY!!!

21.58

Höhö hejsan ^^
Grymt länge sedan jag bloggade, men ursäkten är densamma som alltid. Har haft annat för mig faktiskt och numer jobbar jag ju fem timmar om dagen också (oh shit) Haha nej men har väl inget vettigt att skriva egentlige heller?
Var på Bodaborg i söndags med fantastiska människor och vi hade grymt roligt.
Nu ska jag slå på greys och sova :) Misstänker att älskling ramlar in här också... myyyys :D

14.08

Ska alldeles snart bege mig mot bussen och åka ner på stan och möta upp Sofie för en fika. Efter det ska jag kanske till västerås med bebe och kolla på lite tråkiga saker (enligt min mening) och eventuellt en kompis till kalle. Imorgon börjar jag på mitt vikariat på dagis, ska bli så himla roligt.
Ettan på gymnasiet om jag inte minns helt fel... shit

Jorå jag lever

Har blivit extremt dålit bloggande men har haft lite roligare saker för mig haha. Umgåts med mina fantastiska vänner och med Simon ganska mycket. Ska börja jobba igen imorgon och sen har jag faktiskt varje dag inbokad, dock inte helg och även om de bara är fem timmar om dagen så känns det jäkligt bra att börja jobba igen.

14.25


goddagens, lite småtrött tjej som ligger i soffan hemma hos Simon. Ska ta och städa ihop lite snart så älskling slipper det när han kommer hem för då ska vi iväg och handla fiskar till hans skitsnygga akvarium som jag kirrat åt honom eller han har ju betalat lite på det med men fiskarna ska han få av mig :) Köper en till mig själv också som jag ska döpa :D Han vill inte ha namn på sina stackars djur så en av dem får ett namn iallafall :)
Ikväll kommer packet hit och spelar lite spel och umgås och har trevligt.
Mitt <3

15.35

Lite dagsuppdatering kanske också? Har som sagt en kusindag med Millan idag, har dock inga bilder från det :/ Men vad ska man göra? Igår var vi i djuaffären och kollade på coola och fula fiskar, köpte ett akvarium och kassörskan trodde jag var emilias mamma. Sen åkte vi hem och åt tacos och så efte det så hem till Älskling och montera ihop kalaset och sen så fick vi med honom hem och vi hade filmmys tills lilla hjärtat somnade, efter det så gick vi också och lade oss.
Dagen idag har tillbringats i badhuset med mitt lilla hjärta hualigen vad med folk.

NYÅRSBILDER


NYÅRSLISTA

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Hmm jag vet inte, jag åkte på min första festival? gälls det ?


Har du några nyårslöften?
- Nä jag bryter dem ju ändå bara


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Ja min kompis storasyster fick en söt liten jäntunge i september (I think?)

 

Vilka länder besökte du?
- Norge

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Hmm det är dumt att ångra saker, vad man än gör så lär man sig något av det.


Bästa minnet från 2011?
- Peace and Love såklart och att jag fick min bebe 11/11-11

 

Bästa köpet?
- Skulle vilja säga datorn och mobilen, men jag gnäller mest på prylarna så kommer inte på något

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Shopping


Gjorde någonting dig riktigt glad?

- Jadå datumet 11/11-11 kommer alltid få mig glad


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- Ingen aning, gladare tror jag


Favoritprogram på TV?
- Big Brother no doubt

 

Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
- Njae


Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Att tillbrigna så mycket tid med mina underbara kompisar som möjligt och hitta på massa skoj saker.


Året som gått # 2 - Den bästa sommaren

Känns som att jag varje gång säger att sommaren som varit har varit den bästa sommaren, men den kanske överträffar sig själv varje år? I år så tog flera av vänner studenten, och jag nostalgilyssnade massor på Jimmy Jansson och fråga mig inte varför för jag tycker inte om honom det minsta.
Packade ihop min väska och vi begav oss upp till borlänge för att härja på Peace and Love, no words needed veckan var grym.
Annars då? Badade i staxhammar, festade i dagarna tre under krögarveckan (Hur orkade jag? börjar jag bli gammal nu?) Min lillebror fyllde 18 så honom bjöd jag med ut på krogen med två av hans polare och jag tog med milättg två polare också, en lyckad kväll faktiskt. Var på min sysslings dop där festen varade till halv fem på morgonkvisen... äre min släkt som håller i det då blir det lätt så ;)
Såklart var jag ju i Norge också, som varje sommar. Tog oss en tur till Oslo och hälsade på min kusin Eva och hennes familj.
Jag fyllde 20 år som firades med goa vänner och festen gick under temat prom night.
Nämnde jag att jag stötte ihop med BBgurkan på joar i somras? Och han luktar jättegott?
Mamma vann ju en bil i tre dagar från volvo, en valfri bil också. Så med den åkte vi till öregrund och lite sånt, andra dagen till örebro och marieberg och SHOPPADE =)
img302 (MMS)
img288 (MMS)

Året som gått #1


Har inte hänt så mycket under den första delen av året, jobbade en del och så träffade jag mina vänner och kollade big brother under större delen av min fritid. Festades lite här och där med mina trogna vapendragare.
Såg Jeff Dunham i globen med Amanda som sällskap. En sån sjukt rolig kväll som gav träningsvärk i käkarna i flera veckor efteråt, den mannen är ett geni haha.
Hade en kusindag med mina kusiner, josefine fyllde 7 år så hon fick en dag med mig och göra som hon ville, det resulterade i bad i badhuset, mata änderna, fika och lunch på stan och lite shopping. Emilia fick en dag hon med men det blev bara badhus och filmmys eftersom hon fyller år i september.

New year

Mjaa idag måste jag alltså uppdatera om nyår och skriva om året som varit. Det orkar jag inte göra nu, sitter i soffan hemma hos älskling och väntar på att mamma ska komma och plocka upp mig för att åka ner på stan en sväng och ikväll kommer min lilla millan och laddar upp för en fullspäckad kusindag med moi :)

RSS 2.0