Suck

Vadfan vad dagarna har rört till sig känner jag. Usch orkar inte reda ut det men ni ser ju i vilken ordning de kommer iallafall.  NU  ska ja försöka lägga upp dagens, alltså dag nummer sju.

Dag 6. Min dag

Idag har det inte hänt så mycket egentligen. Vaknade av de där hemska ljuden imorse och kunde inte somna om, sen så kollade jag på saltkråkan och efter det så promenerade jag en sväng med amanda. Har varit en lugn och skön dag iallafall.
Efter promenaden blev det en snabb lunch och sedan knallade jag upp till jobbet i kylan. Jobbet gick bra, det var virrigt men vi löste alla situationer ganska bra faktiskt. Ingen skadad och ingen avliden :) Nu sitter jag i pyamasbyxor och funderar på att koka ett ägg eller nått.





Det blir inte värre än vad man gör det


Hitta Nemo

Sitter och kikar på hitta nemo, ååh vad mysig den filmen är. Det var evigheter sedan jag såg den filmen och allra helst vhs. Knappt så jag mindes hur apparaten fungerade.  Nu sitter man här lite lätt tårögd och ska snart gå och lägga mig.



Medans jag fortfarande jobbar så kan ja dela med mig av marikahumor




En tjej ~12 kommer fram till en kille i samma ålder som står vid sitt skåp.
Tjejen: Are you ready?
Killen: No I am.
En stunds tystnad.
Tjejen: "No I am"…? Det heter "no I'm don't"!
Killen: Meh ja jaaa. Jag är inte så bra på engelska.
Tjejen: Inte jag heller…


Fyra killar ~17 sitter och diskuterar Harry Potter men de har problem att komma på vad den nya filmen heter.
Kille 1: Det är något krångligt… (Han är tyst en stund innan han utbrister) Just det ja! Harry Potter och Dödsrepublikanerna var det ju!


Två tjejer ~16 står och tittar på en Rolling Stones-tröja.
Tjej 1: Den här är snygg.
Tjej 2: Åh, den här har jag! Jag älskar Guns N' Roses!


En pojke ~3 har bakat en sandkaka. Han håller stolt upp den mot en av förskollärararna och ber henne att smaka.
Förskolläraren: Mmm! Vilken god kaka! Vill du smaka lite också?
Pojken: Jag äter inte sand.


Veckans planer




Kommer kanske lite sent men ändå.

Måndag: Ledig. Gymma. Åka till Ackis i uppsala med pappa. Västerås med pappa och bror (Välja julklappar)
Tisdag: Jobba 13-20.30
Onsdag: Gymma om ja hinner, jobba 13.30-20.30 
Torsdag: Åka Eckerölinjen med mamma och bästa Jovana, fota? 
Fredag: Jobba 7-13, gymma, få besök? 
Lördag: Ledig :D 
Söndag: Ledig :D


Forever young

Ska alldeles snart knata iväg till jobbet. Ska försöka lägga in en bild på klänningen jag köpte nysligen... 99 jäkla kronor. UNDERBART ju <3

Lite halvgamla bilder

Hittat lite halvgamla bilder från förra mobilen, därav den svarta fläcken









Tisdag

Vad trött jag är, men ändå kan jag inte somna igen.
Några jäkla karlar höll på med nått skit hos grannen som bor ovanför mig. Lät som nån blandning av ett jätte högt borr surr, explosioner och smatter.

Vadfan jag fick ju nästan hjärtsnörp när jag vaknade av att det lät som nå bombnedslag utanför. sen var det ju kört att somna om. Jag som är ledig idag och allt. Jävla sluthuvuden.

Nu sitter jag här med träningsvärk och huvudvärk och väntar på att gå till jobbet praktiskt taget.

Senare ikväll kommer jag berätta mer om min dag :)

Lång dag

Det blev en lång dag, först gymmet med amanda och sen köra pappa till ackis i uppsala. Sen direkt efter det, hem och äta och sen ska åkte vi till västerås och eftersom pappa inte fick köra bil för läkaren så körde jag och det var tröttsamt kan jag tala om haha.

Känner att dagen fick en konstig vändning i västerås, trots att jag fick jackan som jag verkligen vill vill vill ha. Men ändå så fick jag en konstig känsla i kroppen och jag kan inte sätta fingret på vad det. Men nått skumt är det som inte stämmer riktigt.

Ska ta mig ett varmt bad om en stund och verkligen tänka igenom vad det är jag vill med livet.

<3

Dag 5. Vad är kärlek?

Jadu den var ju inte det lättaste att svara på haha.

Men jag skulle nog vilja säga att kärlek växer fram, jag tror inte på kärlek vid första ögonkastet och sådana saker utan det är nått som växer fram med tiden man lär känna varandra. Sen hur man nu skulle kunna förklara känslan så är ja säker på att det är olika hos alla människor, för mig är det att jag tänker mycket på personen jag är kär i och också pratar mycket om honom. Känner ett behov av att hela tiden ha den personen nära mig och jag blir glad. Väldigt glad blir jag.

En gång har jag faktiskt haft känslan av att sväva på moln och det var då jag vinkade av mitt ex på tågstationen och jag var så otroligt lycklig att jag hade honom att jag inte ens kände hur jag gick upp för trappen. En skum men ack så mysig känsla.


Måndag morgon!

Här sitter jag och väntar på mina ägg, kanske bör kolla om dom kokar förresten...

I vilket fall som helst så verkar min dag vara fullsmockad. Ska snart ner till gymmet och köra en timme minst, men vad ska jag hitta på och köra idag så måntro. Hmm ska nog köra rätt mycket kondition tror jag, och lite styrka också. Behöver ju starka till mig lite om jag ska lyckas brotta ner fredrik som är ungefär dubbelt så stor som mig känns det som haha.

Senare ikväll ska jag till västerås med pappsen och kolla på julklappar, en stor fördel när man får välja och prova ut dem själva. Dock vet jag ju vad jag får men det gör inget :D Ska kolla på en jacka idag som jag förälskade mig lite i sist jag var där.

Ska även föra över pengar till mamma och pappa och sen också kasta över lite kosing till sparkontot också. Smarrigt

Dag 4. Det här åt jag idag

Haha ska jag skriva upp allt det jag ätit idag?

Det låter ju extremt tradigt haha men får väl göra det då.

Till frukost så åt jag två rostade mackor med grillat kalkonbröst på (Det är mitt favoritpålägg just nu) och strax efter det så åkte pappa och jag till Drott och adventsfikade lite. Hur normalt är det att ha runt 8-9 russin i en jäkla lussebulle? Russin i lussebulle är inte gott.

Sen fikade jag igen på jobbet och sen åt jag middag (Slottsstek och potatisgratäng) och så har ja ätit lite lite gottis också.

Sådär nu  vet ni vad jag ätit idag haha.


1:a advent

God morgon!

Fyhelsikessatansjävla OJ tokvitt ute, mysigt men det var inte riktigt lika kul att skotta kan jag säga och det lär inte vara plogat tills jag ska till jobbet vilket kommer leda till att jag får pulsa dit och då blir jag dyngsur när jag kommer in... åååååh så härligt.

Annars har ja satt upp adventsstaken i fönstret nu på morgonen och sådär, nu ska jag äta lite till och sedan borsta fyrkanterna.

Sussa sött

Nu börjar det blir dags för mig att lägga mig i sängen och snarka hela natten lång.
Börjar inte förän ett imorgon så jag får sovmorgon och kan sova ut länge och det behövs.

Även fast vi inte haft mycket att göra på jobbet så är jag gaalet trött, men det tar på krafterna att jobba  delade turer kan jag säga.

Nyss fixat julklapp till min bästa Ida Eidenbrandt. <3




Håll i mig och släpp aldrig taget

Önskelista 2010

Parfym Womanity  (Thierry Mugler)



Varg Veum box 2





Morgonrock    (Babyrosa eller vit)






Ipod   (Älskar den jag har, men den får för sig att hänga upp sig eller sluta funka ibland)

En våg



En söt minipc gärna röd eller nått sånt :)

Sen önskar jag mig såklart fina, unika och personliga saker. :) Klurigt ;)


Sen finns det såklart mer saker som jag önskar mig, typ pengar (Tråkigt men behövligt) Jag önskar mig en


Tröttmössa

Jag orkar inte blogga nått direkt ikväll tror jag. Har jobbat hela dagen och känner mig helt jäkla möör men om en stund så laddar jag upp min önskelista till jul, iallafall så långt som jag kommit.

Dag 3. Mina föräldrar

Jag har nog världens mysigaste och bästa föräldrar.
De har alltid ställt upp för mig och funnits där när jag behövt dem.  Mina föräldrar separerade när jag var 9 år så jag bor på två ställen, kan tyckas att jag är för gammal för det men jag trivs med det. Det är skönt att komma ifrån lite ibland och allt sånt.  Jag har aldrig någonsin mått dåligt eller haft problem med att mina föräldrar är separerade eftersom mamma och pappa hela tiden var öppna med det så jag och lillebror hela tiden var med och visste vad som var på gång.

Tack vare mamma och pappa är jag den jag är idag :)




Ändrade planer.

Blir nog sängen direkt skulle jag tro.

Smurf

Jaa vi slår till med lite besöksrekord såhär på fredagskvällen :) Haha
Sitter och myser i mitt täcke vid köksbordet (knäppt men mysigt) och väntar på att en viss person ska se klart en film så jag kan ringa upp. Sen är det sovdags och upp och jobba. Ser faktiskt fram emot att jobba, det är kul.

Känner mig bara mer och mer mör i kroppen, men det är också sjukt skönt också. Då vet ja ju lixom att ja kört på bra.  Jag har fredagsmys med 70 %ig choklad och frukt.

20.10

Jag ska nog snart ta och lägga mig tror jag, sitter och planerar med mig själv vad jag ska göra nästa pass på gymmet. Funderar på att bara köra kondition då, men vi får se hur jag lyckas med det men kondition står iallafall på schemat.

Helgens planer:
Imorgon ska ja jobba 7-21 men har rast mellan 13 och 16 då blir det förhoppningsvid marknad med amanda och inköp av mammas julklapp. Ska se om jag hittar julklappar till resten av la familia också :) Sen ska ja köpa nått vackert till min bästa Ida.

Sen på söndag jobbar jag 13 - 20.30

På måndag är jag ledig och sen har jag en skönis vecka framför mig.

Mysfaktor

Sitter och tittar på trolltyg i tomteskogen <3

Dag 2. Min första kärlek

Ja min första stora kärlek var ju Oskar.
Vi blev tillsammans 1 augusti 2008, känns både som en evighet sen och som om det var igår. Tog slut i början på augusti i år, det hade nog legat och pyrt länge men ingen av oss vågade nog riktigt komma till skott med att ta steget. Men så tillslut så träffades vi, pratade om allt och kom fram till att vi inte längre passar ihop. Vi växte och mognade ifrån varandra helt enkelt. Men klart jag hade 2 underbara år och jag lärde mig så mycket av honom och utav oss.

Men somsagt vi passar inte ihop som par och en dag kanske vi kan bli kompisar igen. Vem vet?


Tandläkaren, Gymmat, Shoppat

Jag måste säga att det har varit en väldigt produktiv dag idag.
Först promenera ner till tandläkaren för att laga ett större hål och ett början till ett hål. Min tandläkare försökte vänligt och envist få mig att ta bedövning. Envis som jag är så skakade jag bara på huvudet.
Klart som fan att det gjorde ont men det där överlever man, jag har ganska hög smärtgräns ändå.  Så jag borrade mina två hål helt utan bedövning. Fan vad grym ja är alltså.

Sen gick Amanda och jag ner till hamnen och gymmade, känner mig helt mör i kroppen. Mycket skratt blev det också, så vi sa att nästa gång så får kamran vara med en liten stund iallafall. Måste ju dela med oss av våra fina miner och allt sånt. Kommer nog kännas lite i kroppen imorgon men det är så välkommet så.

Sen shopping och jag fick tag i klänningen som jag verkligen ville ha. DEN SISTA också, kan ni fatta? två stycken klänningar hängde där och den ena var i min storlek. Helt underbar, 99 pix bara också. Sen en tröja fick följa med hem också.



Håll utkik kära vänner, snart kommer ja lägga upp en text om min första kärlek.

Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma, ska ta och kasta mig i badkaret en stund, läsa lite skvaller och sen så ska jag upp igen och slänga upp lite julstjärnor kanske. Om jag hittar dem villsäga.

skriver mer om dagen senare, träning och shoppingerövringar :D

Bara så ni vet...

Nu ska jag borsta tänderna, klä på mig och gå iväg.

-7 grader ute, jag ska borra hål i tanden (vägrar bedövning) kommer dö lite på väg, kommer dö lite under tiden och sen gymmet. Jag kommer nog dö en hel jävla del.

Fredag 26 november

God morgon solstrålar :)

Pigg och glad idag, men fråga mig inte varför för det har jag själv inte en jävla aning om. Det snöar ju iofs ute och det ger ju en liten guldstjärna i kanten men jag kommer antagligen snällt få sätta mig i tandläkarstolen som en isglass. Uschamig tänk om jag smälter därinne då? Fyfan.

Sen efter det måste jag inhandla hårtoffsar, mina äts upp av nån anledning och sen efter det bär det av till gymmet, kör hårt idag med va :D ? och idag har jag Amanda med mig också.



Justja sen är jag ju ledig idag :)

Memories that remains # 3


Pistvakt på Viking Line... Självklart var jag och Ida på första raden

Move
Sway, bilden som var med på UNTs nätupplaga (?) Jag som står i mitten


Frankrike 2009


Nyårsafton 2009-2010


Bästa Ida och Jag på min 18 års fest... rocktema.


Jag och Ida sätter kateter på en docka.... Japp det är en dockpenis jag håller i ^^


Dansen <3

Vi hittade en Peter Siepen som spelade musik
Studentkryssning


Norge


Frankrike 2009.... Pa pa parazzi


Skitsnygg med tandställning.. Iallafall nån gång i tvåan.. Jag och Fia


The Last Bounce i globen. Så bra att jag blev tårögd


Där ryker stadshotellet


Martin och jag gör... ja något i Frankrike 2009


Jovana låg och slappade så fint, jag anföll henne Teresa anföll mig varpå Lena hoppade på Terese och nånstans där fick Becca in sitt huvud. Bra jobbat... Självklart i Frankrike

Dag 1. Presentera mig själv.

Mitt namn är Marika Hammartong, född -91 med andra ord är jag alltså 19 år.

Är född i Uppsala men uppvuxen i Enköping, mina första 10 år i skolan gick jag på Bergvretenskolan och sedan sökte jag in till omvårdnadslinjen med drömmen om att en dag bli narkossköterska. Jag har ångrat mig, istället sitter jag här och inte vet vad jag vill med mitt liv.

Jag kan inte klaga på någon av mina klasser, varken i grundskolan eller i gymnasiet och är det något som jag verkligen saknar så är det sista terminen i gymnasiet. Trots all stress med projektarbeten och allt så hade jag ändå så sjukt jävla roligt och vi blev så sammansvettsade i klassen de sista veckorna.

Nästan direkt efter studenten så fick jag sommarvik på Orion, ett äldreboende i stan. Sedan efter det så fick jag även ett långvik som jag har fram till och med Mars nu. Jag trivs sjukt bra på mitt jobb men vill trots allt röra mig vidare så småningom, vidareutbilda mig men jag har ingen aning om till vad.

Jag bor på två ställen, min mamma och pappa separerade när jag var i 9 års åldern, inget jag lidit över utan accepterade väldigt fort och nu har jag ju lixom möjligheten att välja vart jag vill bo. Kanske kan tyckas att jag är för gammal att bo varannan vecka, visst tyck det ni men jag trivs med det.


För tillfället är jag singel men träffar en underbar människa, du vet vem du är när du läser det här. Försöker få tid till att träffa honom, mina vänner och träna när jag inte jobbar. Inte alltid så lätt att pussla ihop det där men jag kämpar på för fullt och det löser sig för  det mesta ganska bra.

Jag har något som kallas för coulrofobi. Jag är totalt livrädd för clowner, vet inte varifrån det kommer men har nog alltid varit det, iallafall sålänge jag kan minnas. Så försök inte roa er med att klä ut er till clowner för att retas, jag kommer antagligen aldrig prata med er igen då.


Sen så kan jag ju avsluta med att säga att jag tydligen är ganska rolig av mig. Det är dock inte medvetet så ni behöver inte tro att jag försöker vara cool när jag är rolig, det är inte medvetet. Sen älskar jag människor och djur. Men hatar pyttipanna (Det kräks jag av) Spylukter och typ... paprika (?) Jag är lite småkinkig med maten men jag lär mig. Nån jävla ordning får det vara




Hahahahhahahahaa

Känner mig inte ett dugg hungrig ikväll faktiskt så det får bli äggmackor för min del.
Sitter och tänker på en grej som skedde på jobbet idag, jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Att tvätta gamla kuddar är inte att rekomendera, det såg ut som vi slaktat hönor i tvättmaskinen.

Nu ska jag skratta vidare för mig själv och lida lite med kollegan min som fick dammsuga tvättmaskinen.

Puss sålänge

Listan

Varje dag i en månad så kommer jag skriva ett inlägg om en specifik sak. 
Dag nummer ett kommer jag att lägga in redan ikväll så håll utkik :)

Dag 1. Presentera mig själv
Dag 2. Min första kärkek
Dag 3. Mina föräldrar
Dag 4. Det här åt jag idag
Dag 5. Vad är kärlek
Dag 6. Min dag
Dag 7. Min bästa vän
Dag 8. Ett Ögonblick
Dag 9. Min tro 
Dag 10. Det här hade jag på mig Idag
Dag 11. Mina syskon 
Dag 12. I min handväska 
Dag 13. Den här veckan
Dag 14. Vad hade jag på mig idag.
Dag 15. Mina drömmar
Dag 16. Min första kyss
Dag 17. Mitt favoritminne
Dag 18. Min favoritfödelsedag
Dag 19. Detta ångrar jag
Dag 20. Den här månaden
Dag 21. Ett annat ögonblick
Dag 22. Det här upprör mig
Dag 23. Det här får mig att må bättre
Dag 24. Det här får mig att gråta
Dag 25. En första 
Dag 26. Mina rädslor
Dag 27. Min favoritplats
Dag 28. Det här saknar jag
Dag 29. Mina ambitioner
Dag 30. Ett sista ögonblick

Hemma från jobbet

Jag är lite mör idag. Är ganska så trött må jag säga men jag sov faktiskt väldigt bra idag och fick ett väldigt trevligt sms när jag vaknade. Det gjorde hela dagen lite enklare tror jag hihi.

Ikväll blir det handla med amanda. Jag ska köpa ägg :D


Visdomsord? xD

God natt snuttilpluttisar

Hoppas ja inte snöas in imorgon! Snöstorm så ända in i vassen

Kallt

Random bilder


Typ såhär ska min kommande tatuering se ut, inte exakt så men så gott som nästan.


OP3s mindre fina sida, men vi var snyggast även på fulfesten


Gos med trebenta Trisse


Kategorier.

Har bestämt mig nu för att försöka med kategorier, vet att jag provade förut men nu har jag också blivit lite mera  seriös med bloggandet också. Haha eller försöker vara det iallafall, men jag tycker att jag sköter mig bättre än innan.

Nu iallafall så ska jag sortera in mina inlägg i kategorier från och med idag.
Wish me luck


ÖGONGODIS

Känns som det var ett tag sen jag hade ögongodis. Och eftersom jag är på extra bra humör så bjussar jag på två stycken idag :)


Mumsiga Nick Cannon


Underbart fina Lauren Conrad

By the way

Jag har gjort lite tidsinställda inlägg så ni har nått att göra medan jag jobbar. Blir nog inga mer inlägg förän jag slutat imorgon men man vet aldrig med mig haha.


Sa jag att det var kallt?

Fan vad jag fryser... det blir inte direkt bättre av att kika ut och se snöstormen.
Det blir ingen cykel till jobbet tror jag, jag ska nog gå och sen hämta alla saker ikväll med bilen tror jag. Det känns inte helt okej att cykla i detta väder, speciellt inte jag haha.

I vilket fall som helst så blev det promenad ner till torget och sen buss hem. Fyfan vad kallt

Mums fullibibblan

Är ganska så precis hemkommen från stan.
Åt lunch på Amazing Thai med Oskar och snackade massa skit, sen strosade vi omkring på stan i väntan på bussen. haha.

När hans buss gått så knallade jag in på H&M och fick med mig strumpor och vantar hem, hittade en bedårande klänning för 99 kr som jag är lite inne på att köpa. När jag har format magen så ska den bli min, den kommer sitta så sjukt snyggt för just nu ser jag bara gravid ut... kan också bero på att jag precis ätit också haha, då svullnar ju min mage ganska duktigt.

Att göra eller inte göra.

Ska strax börja göra mig i ordning lite innan ja åker ner på stan. Men vet dock inte om jag ska chansa på cykeln eller om jag går ner och tar bussen hem... men är bussen så smart om det blir snöstorm? haha vilket i-landsproblem jag har.

Det bästa men också farligaste för mig vore att gå ner, men då halkar jag väl och bryter av vartenda ben i min kropp, det vore ju ganska så synd.

Utvilad och glad

Jag sov så underbart skönt inatt, nästan så jag vill gå och lägga mig och sova lika skönt igen men nu är jag pigg och utvilad och med en liten lätt träningsvärk i armarna och ljumskarna. Eller i ljumskarna har jag en sjukt jobbig träningsvärk haha, försökte träna bort den igår men de kom lite extra på där istället. Piffigt Marika.

Idag så ser planerna ut som följande
- Möta upp Oskar för lunch vid 12
- Städa och packa
- Jobba 16-21



Dessutom fyller en av Världens vackraste kvinnor år idag.
Grattis Katherine Heigl


Sweet dreams

Gick super på jobbet idag, men är så inåtfanders trött så jag ska bara kolla klart på bartenderskolan och sen ska jag nog ta och lägga mig i sängen och med det sova.

Imorgon är det vilodag för mig, ska äta lunch med en annan tränande vän så vi har nog saker att prata om imorgon. Ska möta upp denna snygging vid tolvtiden nångång och sen blir det att stoppa i sig någon nyttig lunch.  


Träningsdag #2

Nytränad och Nyduschad.

Känns så skönt att äntligen komma igång. Nu känner jag mig så taggad på att gå ner några kilo på ett hälsosamt sätt.

Körde mycket armar idag, med tanke på att jag är ovan så vibrerar dom ännu och det känns pissäckligt haha. Sen såklart  20 min på trapp maskinen som ja så fint kallar det haha. Avslutade med situps och streching.

Ska äta en macka eller något och sen ge mig iväg till jobbet, jobbar 16-21. Så hörs mer när jag är hemma. Orkar inte göra nått tidsinställt inlägg.

Från och med nu...

... Slut med onyttigheter i veckan
... Sallad istället för pizza (för det mesta, får unna mig på helger)
... Mera nötter och frukter (Naturella frukter)
... Träna minst 3 dagar i veckan till att börja med.
... Äta ägg till lunch istället för mat (2 ägg) så ofta jag kan

What did you say?

Sitter och lyssnar på Imogen Heap, hide and seek är så bra och mysig att jag får rysningar genom hela kroppen.

Jag behöver visst handla lite idag också har jag märkt.
- Toffsar   (någon äter upp mina)
- Shampo och Balsam   (Syoss såklart)
Såna riktigt nödvändiga saker måste jag säga.


Har inte haft ont i ryggen sedan i söndags :) Fan vad skönt att få resultat redan från  början. Jag känner bara ytterst lite nu och kanske dags att köra lite igen. Underbart



Laddar

Mitt internet är helt cpcp. Om jag kunde skulle jag slå sönder det, men då blir min mamma arg på mig.

Håller på att koka ägg nu och kollar på biggest looser. Fysatan vad taggad man blir att tröna när man ser hur mycket de kämpar. Hmm man kanske skulle anställa en PT gratis? haha. Jag är tyvärr en sån som lägger av så fort jag får motgång, när man ska köra på ännu mer och verkligen sattsa då slutar jag. Så jag måste ha med mig någon som hela tiden pushar mig och näst intill slår mig när jag ger upp.

Idag ska jag inte ge upp, det har jag lovat mig själv!!


Frankrike i somras, saknar <3

Tisdag

Godmorgon!

Har inte sovit så bra alls inatt som jag hoppats på, är lite småpurken och trött idag. Dessutom är det snöstorm, fyfan vad hemskt.

Idag är planerna att jag ska stoppa i mig en ganska bra frukost iallafall och sen lite lunch. Efter ett ska jag ner och träna på friskvårdarna ett tag. Tänker köra hårt idag och sen ska jag hem, äta lite mellanmål och efter det ska jag duscha och sen bege mig till jobbet. Kan bli spännande på 3 timmar men jag tror jag klarar det.

VECKANS PLANER

Måndag:
Jobba 7-13 på orion.
Jobba 13.45-16 på dagis
Handla

Tisdag:
Gymma
Jobba 16-21

Onsdag:
Lunch med Oskar (?)
Jobba 16-21

Torsdag:
Jobba 7-15.30  

Fredag:
Tandläkaren 10.00
Gymma

Lördag:
Jobba 7-21

Söndag:
Jobba 13-21


MIN KROPP HATAR MIG!!!

Vad kul det känns att min kropp är emot mig.

Magen är åt helvete, känns som vad ja än stoppar i mig så protesterar den, den är uppblåst och bubblig.
Ryggen protesterar den också med jämna mellanrum men det ska ja råda bot på med träningen nu.
Benhinnorna protesterar dom också när jag han anstängt mig men det ska jag också råda bot på när jag investerar i ett par nya bra träningsskor.

Nu ska jag kolla klart på parlamentet


Duktiga jag :)

Oj vad mör ja är i kroppen men ack så skönt det känns att äntligen ha kommit igång med träningen. Idag tränade jag rygg och ben, började passet med trappmaskinen i 15 minuter.
Efter gymmet så åkte jag till badhuset och badade med mina kusiner och moster. Hade väldigt trevligt måste jag säga och så avslutade vi den hälsosamma dagen med en kycklingrulle och lite godis haha.

Imorgon kommer jag garanterat ha träningsvärk trots att jag strechade bra idag. Men min stackars kropp är ju inte van vid det här haha.


Jag är på jakt efter snygga fodrade gummistövlar eller nått! TIPS ?!


ENKÖPING.... i ett nötskal

Alla känner varann,
alla snackar skit om varann,
alla knullar varann, allas
hemligheter blir till nyheter..

Välkommen till Enköping, sveriges mest fuckade stad!
Det du inte vet om dig själv - vet alla andra!
Kopiera och lägg in på din sida om du håller med
.

MAT!

Tänkte bara tala om vad ja egentligen tycker om mat.

Mat är tråkigt, det tar bara tid att äta om ni frågar mig. Under den tiden kan man göra annat.
Dessutom tycker jag inte om att äta, just för att det är tråkigt. Klart att mat är gott men det är tråkigt.




Eller det är kul att äta Sukiyaki. Då får ja kladda och dona och det är sånt som ja tycker är kul. Leka med maten.
För er oalmänbildade kan ja ju berätta vad sukiyaki är för något.

När vi åt Sukiyaki på restaurang Samurai i Stockholm så fick vi in en gryta med en slags buljong i och så kom det in ett enormt fat med tunna entrecôte skivor och ett lika stort fat med massa olika grönsaker. Det skulle man lägga i buljongen (stod på en liten gasspis) och låte de koka till sig lite. Sen peta upp det igen och doppa i rått ägg och sen ätas tillsammans med ris. Det smakade himelskt och jag blev asbra på att äta med pinnar. 


Dagens planer

  • Gymma
  • Badhuset med moster och kusiner
  • Sola
  • Städa mitt rum
  • Skriva tider
  • Sova relativd tidigt

Söndag 21/11

Sov så sjukt gott inatt och känner mig faktiskt ganska utvilad och pigg. Ska ta mig ner till gymmet vid tvåtiden ungefär men tar det lugnt idag, är lite täppt i näsan och småhostar ibland. Men lika bra att få arslet ur vagnen när jag har motivationen för den är sällsynt ska jag tala om. Men för att göra det hela lite roligare så kan jag ju berätta hur det gick sen när jag kom hem.

Drömt massa konstigt inatt och jätte otydliga drömar, men somsagt så sov ja ändå jätte skönt. Eller så skönt man kan sova när man är ensam.

Nu ska jag se klart på ronja rövardotter

 

Puss <3


Lördagsnatt

Ojsan har inte uppdaterat på ett tag märker jag.. Shame on me.
Men jag har faktiskt en anledning och det är att min bästa F var här igår till ikväll och då vill jag ju inte sitta vid datorn heller. Men kan i varjefall sammanfatta dagarna.

 

FREDAG
Jobbade 7-16 vilket tog lite på krafterna eftersom jag sov ganska illa den natten. Men jag bet ihop och tog mig igenom dagen, faktiskt med ett leende på läpparna. När jag kom hem så blev det in i duschen och sen lagade jag middag till familjen +2 och sedan blev det lussebullsbak. Amanda och jag kommer alltid på nya sätt som förgyller bakningen lite. Denna gång stod vi och kastade små degbitar i bänken med full kraft och ibland pangade det till rejält. Vi gav upp kastandet då amanda och jag samtidigt träffar lådhandtagen och golvet.

Sen kom F och vi kollade på första filmen i boxen som jag fick hem i torsdags. Varg Veum är bra filmer det alltså, det kan jag lova er. Sen blev det en promenix och sen hem till mig igen för en omgång monopol. När det kommer till monopol och jag är trött och småtjurig... då är jag en sån sjukt dålig förlorare. Efter monopol tog jag initiativ till sängdags (efter några minuters pratstund i köket) Somnade efter fyra på morgonen.

Lördag
Vaknade av och till hela förmiddagen men gick upp vid kvart i elva då jag tvingades iväg i snömodden och hämta bror min som jobbat. Fick en rejäl sladd på vägen så kärringkörde resten av vägen, uppskattades inte. Fick inte ens ett tack för skjutsen så här vet man ju vad ens tjänster är värda. Sen hem och snusa bredvid F ett tag till innan vi åt frukost/lunch och efter det tog en promenix i snön. Mysigt.

Hem och spela lite Buzz och Amanda kom över. Sen låg vi tre i min säng i mörkret och gjorde ingenting. Hade fullt upp med att kontrollera vems fot och arm man hade vid sig typ. Pratade om världsliga saker och sen blev klockan mycket och min gäst åkte hem, tråkigt. Men Amanda och jag for snabbt som en raket till coop och handlade chips och godis så det stod härliga till. Kollade på HeartBreak hotel och sen armageddon, grinade några liter innan jag gick hem och nu ligger ja i sängen. Mina kuddar luktar gott iallafall, viktigt att killar luktar gott om ja ska vara ärlig, faktiskt bland det viktigaste.

Det var mina två dagar det där. Nöjda?

 

Puss och godnatt <3


SAKNAD


I'll be back

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet.
13.30-20.30

Mina sötsaker


Mina älsklingar


<3

Marika tycker till

Varför måste julen stressas fram? Jag blir så trött.

Jultomtar och sånt ska inte säljas NU det kan börja säljas efter första advent. Visst så kan man sälja elljusstakar och adventsstjärnor och sådana saker redan nu men inget annat. Det förstör egentligen hela stämningen iallafall för mig.

Jag tycker inte att man ska spela jullåtar förän första advent, det samma gäller alla former av julbelysning varför sätter man upp det redan nu? Jag såg folk som hade de redan i september.

Frågar ni mig så börjar julen första advent och inte tidigare.


BTW

Ska alldeles strax skriva några inlägg och tidsinställa dem så de finns lite att läsa medan jag jobbar :)

Julkänsla

Jag ser allt några snöflingor utanföt mitt fönster.

Nu är jag redo att välkomna den riktiga vintern nu tror jag. Snart är det adventsmarknad också och det kan jag tala om att jag ser fram emot. Det finns inte mycket men det är så mysigt att bara strosa omkring på stan och känna julstämningen.

Dock jobbar jag på julafton i år men det gör inte mig någonting, om jag inte minns fel så jobbar jag 7-16 och det innebär inte bara bra med pengar utan jag tror dessutom att det är väldigt mysigt där på julafton.

Välkommen till igloon

Morrn morrn!

Sitter och myser i soffan med frukost och massa filtar. Fryser ihjäl snart.
Med min vanliga tur så funkar inte mitt element och det mina vänner, det är SVINKALLT i mitt sovrum. Nyckeln passar inte att lufta elementet så vad kan jag göra ?
Inatt sov jag med två tjocka täcken, fyra fleecefiltar och pyamasbyxor, stor t-shirt och raggsockor. Kunde knappt röra mig när jag låg inpackad där och ändå frös jag lite.


Mamma köpte pruttlera igår, nu ska jag leka med den lite och kolla på nått kul tv program.

Godnatt

Nu går jag och lägger mig, hoppas sova bort en del av vimsigheten.

VARG VEUM KOMMER VILKEN DAG SOM HELST... Sa jag det ?
FREDRIK KOMMER PÅ FREDAG :D... Sa ja det ?

<3

Livet är fult, du är fager. Vaken om natten men drömmer på dagen



<3

Marika Tycker Till !!!

Satt just i en disskusion med en person som frågar mig hur jag kan jobba med nått så äckligt som att ta hand om gammlingar. Nu är jag så arg så jag kokar.

För de första, dom människor jag har att göra med på jobbet är inte äckliga. Alla är helt fantastiska på sitt sätt och att få tiden till att sitta och lyssna på deras historier är svår att få till, men när jag väl får det så sitter jag gärna och lyssnar på vad de har att berätta.

Tänk vad mycket dessa människor har varit med om och genomgått? Det är inte deras fel att de blir sjuka eller helt enkelt behöver hjälp och inte kan bo hemma längre. Varför ska inte de förtjäna ett värdigt slut i livet? När folk tror att vi sitter på våra arslen eller torkar skit hela dagarna kan ta och tänka om. Vi sliter som djur för att de ska få det så bra som bara är möjligt den sista tiden.

Alla de som klankar ner på oss äldrevårdspersonal skulle ALDRIG klara av att göra det vi gör för  dom här människorna, visst torkar vi skit men vi gör så mycket mer än så. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag gör mer för dessa människor än för mig själv ibland. Jag känner ofta att jag inte orkar jobba (jag är inte van vid arbetslivet än om man säger så) men jag peppar mig själv och talar om för mig att jag behövs. Så fort jag är på jobbet och hjälpt min första kund på morgonen och ser tacksamheten i deras ögon så är tröttheten som bortblåst.

Vi räddar liv och är hjältar precis lika mycket som brandmän och ambulanspersonal. Vi räddar liv vi med trots att vi torkar den där omtalade skiten. Vi lägger om sår som många skulle svimma bara av att se. Vi ger dem medicin, mat, vi städar deras rum, tvättar deras kläder, vi bäddar deras sängar.

Visst kan man tycka att de ändå inte har de bra på äldreboenden och jag håller med, jag hade inte velat lägga mig direkt efter middagen men vi har inget val. Vi måste börja lägga folk tidigt för att hinna med allt som måste göras på kvällen.  
Men vi gör så gott vi kan så att de ska få det så bra som möjligt och jag älskar mitt jobb.

Vi är värda mer lön och vi är framförallt värda mer RESPEKT

Skvallertant

Har ett sprillans nytt nummer av veckans Nu! i knät.

Yummie älskar skvaller, undrar om ja blir en sån kärring som sitter och skvallrar om allt och alla på orten när jag blir gammal?

Skvallertant

Har ett sprillans nytt nummer av veckans Nu! i knät.

Yummie älskar skvaller, undrar om ja blir en sån kärring som sitter och skvallrar om allt och alla på orten när jag blir gammal?

Onsdag

Sitter i kökssoffan, har ganska precis ätit middag och jag själv är kocken ikväll. Bjöd familjen på tonfisksallad och italienskt lantbröd (dock så bakade jag det inte själv)
Som vanligt så spelas Daniel Adams-Ray på spotify, frågar ni mig är han ett musikaliskt geni.

Ikväll är det vila och återhämtning som står på schemat, vad jag ska återhämta mig ifrån? Tjaa mig själv kanske haha, jag är inte riktigt mig själv känner jag. Har varit vimsigare än vanligt på jobbet idag och jag känner själv att jag inte  varit speciellt effektiv men alla kanske har sådana dagar ibland ? Tur lite iallafall att jag var resurs idag då och fick gå hem halv ett. Jag var nog mest ivägen idag tror jag haha.


// Marika the vims

what to do

Börjar jobba om en timme och vad ska jag hitta på tills dess då? Har lite småtråkigt måste jag säga.

Jag skulle kunna måla naglarna och göra dom fina, men till vilken nytta? Får inte jobba med nagellack och egentligen så förstår jag nog inte varför? Visst skiten under naglarna syns inte och vi ska ju alltid vara rena. Jag vet ju inte hur alla i personalen gör men jag har alltid handskar på mig när jag är inne hos kunderna och hjälper dem samt när jag håller på med mat så har jag också handskar på mig. Så skiten under mina naglar sprider sig inte vidare. Men men jag följer reglerna och låter bli att måla naglarna.


Djuprengöring av ansiktet 
Frukost
Plockat ögonbrynen
40 min promenad
Varmt bad
Lunch

Nu har jag inget att göra fram till 15.40 då ja knatar iväg till jobbet.

Jag har bestämt mig

I helgen är det jag som pallrar mig till gymmet kan jag säga.

Memories that remains #2














Memories that remains










Nyrensad och nystekt strömming, 



Walking on sunshine

Idag skiner solen, det gillas massor så jag funderar på om jag ska ta mig en promenix kanske, dock ingen powerwalk eftersom ja tror jag håller på att bli sjuk. Är inte yrslig eller svimfärdig längre men känner att nått sitter i kroppen och dessutom är det dumt att riskera nått eftersom jag mådde knasigt senast igår.

Sen har jag inga bra skor att gå i heller, tog bara med mig Uggisarna hit och då kommer jag garnaterat känna av i benhinnorna, senast igår gjorde det ont så jag  ska ta det lite lugnt. Men en sväng bara för lite friskluft skadar nog inte. Ska se om jag får tag i grannen med hunden, även kallad Amanda haha.


FAIL

Bör nog lägga ifrån mig chipspåsen....

När ja satte mig tidigare sprack inte byxorna, men trosorna sprack och ja dom var lite till åren men ändå...
Dags att banta ner arslet lite

Varg Veum is MINE mohahahaha

Jag klickade just hem en box Varg Veum. Tre första filmerna (har dock redan sett dem) för 99 kr och det var det ju bara såå värt :) så allt som allt 128 kr för frakten med.

För er som inte är tillräckligt allmänbildade att veta vem Varg Veum är så kan jag ju bara tala om att han är Norges motsvarighet till svenska Wallander och Beck. Men frågar ni mig så är Varg Veum betydligt bättre. Man kan ju bara älskar norska :)


Dessutom är det något sexigt över den mannen

Doowahdidididumdididoo

Köpte hem chips idag, men det var faktiskt inget gott med chips.

Kör vi på fredag?  :D

Hörde jag skål?
Hörde jag billig fylla?
Hörde jag en SPÅRAD NATT ??

Äventyr med Amanda

Och vad har vi gjort?

- Sprungit till tandläkaren, bråttom hade vi.
- Gjort ett hemligt ärende
- Ätit god salla, Misto Uno såklart
- Blev mätta och lekte med maten som blev över
- Köpte lite kvällsmums till mig


Ska lyssna lite på Adams-Ray och filisofera över livet en stund.

 

Är det nå bra på tv ikväll ?


Check

Städat lägenheten CHECK

Nu ska ja äta farmors hemlagade köttsoppa till lunch mmmmm

Daniel Adams-Ray

Jag tror jag är frälst.



Daniel Adams-Ray
Andreas Grega 
Lars Winnerbäck

Det är mina killar det :)



Monday morning

Igår mådde jag inte alls bra så jag orkade helt enkelt inte blogga.  Idag har jag inte känt efter riktigt men jag tror jag mår bättre, grejen är den att jag är inte förkyld, jag har ingen feber men kroppen ändrar temperatur hela tiden (Fryser så jag skakar ena stunden för att sen gå över till att bli tokvarm och svettas som en gris) Sen har jag varit väldigt, väldigt yr av mig. Så fort jag ens rörde mig så kändes det som jag skulle kolappsa ett tag sen gick det över lite. Det kändes precis som den gången jag fick blodtrycksfall och svimmade, blodtrycket kanske är lite lågt??


Men det känns lite som att jag är piggare idag, så dagen ser ut som så att jag ska städa lägenheten och sen bara vila. Hade tänkt åka och shoppa idag men vädret är inte det minsta lockande.



I keep dancing on my own

Sitter i soffan och är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, ikväll är det jag som lägger mig tidigt kan jag tala om. Somnade sent igår och klockan ringde 6.20 och jag knallade iväg till jobbet och slutade 16. Kan säga att jag har varit vimsigare än vanligt. Höll på att riva köket med en potatissticka, duschade mig själv med kläder på av misstag.

Men nu ska jag värma min vetekudde och så ska jag försöka att låta bli att somna haha.

Om ja inte skriver mer ikväll kan jag ju bara påpeka att jag jobbar delad tur imorgon 7-21.


First day of my life

Jag vet inte hur många gånger jag sagt åt mig själv och skällt på mig själv för att jag inte kommer igång med träningen. Jag är verkligen den lataste männsikan på jorden.

Hur svårt kan det vara att sätta sig på cykeln och trampa ner till gymmet och bara komma igång? Det är inte det minsta svårt egentligen men när man är en jäkla soffpotatis så blir det svårt att ta sig ner.

Sen mina jäkla onyttighetsvanor? Egentligen borde jag sluta helt med sådan skit men det är inte det lättaste. Har man ett sockerberoende så har man, och jag kan inte säga att jag får äta någon gång ibland. För det är samma sak som att en storrökare ska sluta men får ta en cigg då och då (funkar inte) eller som att en alkoholist som försöker bli nykter alkoholist kan unna sig ett glas vin till maten (funkar inte) Jag måste nog sluta helt tills jag känner att jag har kontroll över skiten.


Marika tycker till!

Satt just och kollade klipp på youtube, från de gamla goda hederliga julkalendrarna.
Dom bästa gick ju helt klart när jag var liten, Pelle Svanslös, Mysteriet på Greveholm, Diselråttor och sjömansmöss, Kaspar i Nudådalen, När karusellerna sover. Sen Sunes Jul som jag inte såg eftersom jag bara var några månader men sett i efterhand. Vad hände med dom?

Det var ju riktigt mysiga kalendrar som jag såg både morgon och kväll.

Alram Est ?

Skägget i Brevlådan?

Håkan Bråkan?

Vad får vi för nått kasst i år?

Det där är ju bara ren trams, inte det minsta mysigt att kolla på och jag fick ingen julkänsla för fem öre. Låt dagens barn få se dom mysiga kalendrarna som jag växte upp med. Hur svårt kan det vara att sända de gamla goda kalendrarna? Jag kommer iallafall kolla igen då haha.

 


Myspys

Sitter och myser i soffan med en filt och sjunde himlen på tv.
Ska snart sätta på en film tror jag och sen be till vädergudarna om bättre väder haha

Godmorgon! Bilder


Taizé kopp och te


Semester te <3

Godmorgon!

Godmorgon!

Trots att jag vaknade i en tom säng så är jag ändå lite småglad idag. Kollar man ut är det svårt att förstå varför egentligen men jag låter bli att kolla på vädret för då förblir jag glad.

Nu väntar frukost.

- Två rostade mackor med skinka (y)
- Te i taizé koppen (hur kunde jag glömma den) Har inte provat den ännu
- Och såklart obligatoriska apelsinjuicen :)

mmm mums, kanske en frukt på det också!

Bikinin som kom igår <3


99 kr från bubblerom

I'm coming home again

Trött som ett gehu.
Sova snart, eller kanske popcorn och en film först?
Somna till film är dödsmysigt, iallafall i våra soffor haha. Man sitter inte så bra i dem men man ligger som en guud


Kanske bloggar mera sen, vi får se!

Puss

På väg hem

Men bjussar på ett par gamla bilder ja hittade på mammas data (min är fucked up för tillfället)


Sommaren 2006 i Norge om ja inte minns fel.


Mums, godsaker (gissa om jag blev sjuk efter)


Myyyysysyyys Proffsfiskarnas sovrum i skärgården ;)


Varför har ja inte gjort den där på länge? Nått att se fram emot imorgon kanske.




At work (tidsinställt)

Den här funktionen med tidsinställda inlägg passar mig ganska bra har ja märkt :) Kan fortsätta uppdatera relativt regelbundet iallafall fastän jag inte är vid någon dator.

Så vid den här tiden har jag antagligen lite att stå i på jobbet, vilket passar mig ypperligt. Föredrar att sysselsätta mig med saker framför att bara sitta och glo. Klart det kan vara skönt att sitta en liten stund men jag föredrar ändå att köra på ba. Haha


Vaknade med världens ryggvärk imorse och under dagen har den givit med sig men stel som en jäkla lyktstolpe i nacken, tur att jag inte lyfter med nacken iallafall haha.

NU BÖRJAR JAG JOBBA

Just so you know ;)

Mysdagar

Jag han inte med att göra några tidsinställda inlägg igår, dusch och städning prioriterades först och sen ramlade Fredrik in. Vi slökollade lite på ronja rövardotter tills mamma kom hem och vi åkte iväg och gjorde lite ärenden. Eller jag gjorde, köpte linsvätska och hämtade ut min bikin. Ska försöka lägga upp bild på den när jag kommer hem.

För övrigt så har jag haft de mysigaste två dagarna på väldigt väldigt länge, avslutade med en promenad och som vanligt när jag promenerar i snö met motsatt kön så åker ja ner i snön, det är inte schysst och hade jag inte varit den svagare av oss hade du åkt på samma sak med ett BRAK ;)
Men sanna mina ord hjärtat mitt, jag kommer hämnas.


:)

Vad fasen?
Nu regnar det och är plusgrader, haha är jag ensam om att tycka att vädret är lite väl schizo? Men om folk slutar åka bil i onödan, cyklar och promenerar mer så har vi snart framförallt en hälsosammare värld och inte lika mycket utsläpp.

Dock måste jag åka bil hem till mamma eftersom jag inte kan bära all packning, har en dålig ryggdag idag och är glad att jag inte jobbar måste jag säga. Det gör sjukt ont idag.


Nu lyssnar vi på Andreas Grega och filosoferar över livet.
Hörs senare!


(Ska göra några tidsinställda inlägg eftersom jag inte kommer sitta vid datorn mer idag vad ja tror. Får ju finfrämmande till imorgon)

Woopsi

Slumrade på soffan en skvätt. Sov så gott så! och det behövdes.

Packning nu, puss

Suck stånk stön

Åh så underbart att jag fick sova inatt, men dock så vaknar jag redan klockan SEX och har så förjäkla ont i ryggen. Så nu ligger ja i soffan och kollar på vakna med the voice och har lite problem med att hålla ögonen öppna.

We were meant to be, supposed to be, but we lost it

Du är saknad,

Ögongodis

Vi kör på en tjej ikväll.
Varför ser man inte ut som henne?


Kan ju visa lite hur det ser ut från samma plats nu





Let it snow (8)

Bored

Visste du...

att jag vill - Ha min mat nu
att jag har - alldeles för lite ramar för alla mina foton
att jag gillar - Min familj, Mina vänner, F, och shoppa 
att jag inte gillar – Städning
att min senaste kyss
- var fantastisk
att min första riktiga kyss – var ovärd?
att jag lyssnar mest på - Musik och mina tankar ;)
att jag funderar på - Vart min mat är
att jag pratar - För högt och för fort
att jag avskyr - när folk brytet löften
att jag tycker att kärlek är – det svåraste och bästa som finns
att jag alltid kommer att – Vara Marika Hammartong
att jag är hemligt förälskad i – Karavans Pizzasallad
att sist jag grät var – För några minuter sedan
att min mobiltelefon är – Röd
att när jag vaknar på morgonen – så förbannar jag någon att ja måste kliva upp
att innan jag går och lägger mig – så borstar jag tänderna och tvättar ansiktet
att idag har jag – Cyklat i snöstrom, i motvind
att jag just nu tänker på - Fredrik
att ikväll ska jag – jäsa på soffan
att imorgon ska jag – vara ledig, hämta ut bikini och träffa Fredrik <3
att jag hoppas - att jag kan bli ekonomiskt oberoende
att jag verkligen vill – känna mig såhär lätt oftare


Sugen på..

Nu är det kolsvart ute, men stormar ändå..

Vet ni vad ja är sugen på ? :)
Ett hejdundrande snöbollskrig, med en jävla massa folk.

Varför är mina termobyxor försmå?

Kalender och snöstorm


Framsidan på min kalender


Insidan.
(har även två uppslag med bilder)


Från dörren, är dock mera snö ute nu än när ja tog bilden... KNAS

Update

Jodå det var allt min kalender som kommit :) Jag tar fotar den sedan och sen kan ja också bjussa på en bild på gården.

Sen Dagens good to know!
Cykla inte i snöstorm, verkligen inte i motvind.
Mer om det sen!

NU VÄNTAR ETT VARMT OCH SKÖNT BAD. Sen efter det en kopp te och rostade mackor mmmm.


Äntligen har den kommit.

Yoo!

Fifasen vad trött jag är, och ingen vila nu heller. Jag har ju fått paket så jag måste ju bara hem till mamma nu och hämta det. Om jag inte tror fel så är det min kalender som kommit som jag beställde hem från tryckdig.se

Kastar in en bild på den sedan när jag kommit hem igen, och för övrigt.... hörrni det snöar ;) Snöar och stormar, vilket innebär snöstorm. Önska mig all lycka på cykeln nu!

Puss

Min fuckade mage

Kan ju bara tala om för er vad min mage inte tål och som jag blir dålig av.. Ifall ni ska bjuda mig på middag eller nått sånt så är det ju lixom bra att veta.

- Laktos (Går fetbort)
- Stark mat (Love it, men blir sjuk av det)
- Fet mat (Typ McDonalds och sånt, dock förväntar jag mig nått finare kanske? hahahaha)
- Ägg


Där har ni det ;) det som plågar min stackars mage värst.




(TIDSINSTÄLLT)


Tidsinställt

Kör ett tidsinställt inlägg haha för tror knappast jag har tid att sitta och blogga när jag är duktig och jobbar.
Jobbar iallafall till halv ett idag så har eftermiddagen fri att göra lite ärenden, måste köpa linsvätska eftersom min är slut och jag fick sova med linserna i inatt, bra planerat marika.

Hoppas det är kallt för då köper jag med mig varm choklad från wickmans (Bara där de har god choklad som är laktosfri)



Puss på rumpan

trött i mössan

Hallå i hallonskogen.

Ligger i sängen nu och är nått så inåthelsikes jäkla trött må jag säga, ska alldeles snart sova.
Imorgon ringer klockan 06.50 och då är de bara att snällt pallra upp arslet och knata till jobbet, som tur är så jobbar jag iallafall kort dag så jag kan få sova lite på eftermiddagen.

Kvällen har tillbringats hos min bästa moster som minsann fyller år idag. Grattis på henne igen <3
Alltid lika gott att komma dit :)

Nå så inåthelsikes förbannad

Min telefon bör vara glad om den överlever natten!!!

Med de godnatt

SÖNDAGS ÖGONGODIS


Ingen mindre än döheta Depp ;)

Promenad time

Nu blir det promenad med Amanda, sen hem och bara ta det lugnt innan jag går och lägger mig.

Har en låång arbets vecka framför mig kan ja tala om haha, 6 dagars är tuffa!

Måndag: 7-16
Tisdag: 7.30 - 12.30
Onsdag:
LEDIG
Torsdag: 16-21
Fredag: 16-21
Lördag: 7-16
Söndag: 7-21

Ska försöka skriva något mer när jag kommer in igen iallafall. Var länge sedan jag la upp lite ögongodis, det ska jag fixa så fort ja kommer in :)


Puss på nosen sålänge <3


Spooky time


Jag visade det inte, men jag höll på att skita knäck jag lovar


Jesper, Matilda och Jovana


Slottet

När vi stod där och fotograferade och disskuterade Britta Bååt så började en mordlysten rotweiler skälla på oss (enligt Jesper var det 200 mordlystna rottweilers) Varpå Jesper for iväg som en kanonkula och jovana var tätt efter. Jag och Matilda tittade på varandra sen sprang vi med.

 


Sen blev stjärnhimlen intressantare att titta på. Torrisar


Jag tog ett kort på muren där Brandklipparen sprang in (Den blinde hästen för er som inte är tillräckligt kulturella att veta det)


Luxenburgs grav (Luxenburg är dvärgen som sägs springa i Allén, i parken och på vägen mellan kyrkan och slottet. För er som inte är tillräckligt kulturella för att veta det)
Jag och Jesper har stått på hans grav, på knä till och med.


Ett läskigt träd (bilden är liggande för er som inte är tillräckligt smarta att se det redan)


En väg tror jag


Matilda, Jesper (Hans fot syns precis vid Matildas mage) och Jag klämde in oss under ett hus.
Jesper gjorde sedan ett offeraltare av en snusdosa han hittat där under.


Fix och trix med offeraltare


Orkar inte lägga upp fler bilder nu, men kan meddela att vi fick ännu en anledning att släcka lamporna och springa för våra liv. En bil jagade bort oss. Huuuh


17.00

Nu har jag setat i ett par timmar och klippt, klistrat, skrivit och ritat. Jag är ganska nöjd förutom att jag önskar att jag kunde skriva lite snyggare. Nästa projekt är att få kameran att överleva inladdning av bilder från Spökvandringen och lite sånt. Tyvärr är de flesta bilder nästan kolsvarta men ska kasta in några iallafall!

Huuja mig, ser nu att det är minusgrader ute, fifan vad kallt blir ingen promenad för mig tror jag. Om inte Amanda anser att jag bör rastas tillsammans med hennes hund, vilket jag nästan misstänker starkt att hon tycker.

Dagens

Humör?
Har inte hunnit känna efter ännu tror jag, men är nog ganska glad idag

Utseende?
Pyamas just nu,

Frissyr?
Morgon ruffs

Låt?
Love the way you lie - Eminem / Rihanna

Känsla?
Rastlös

Lyckopiller?
En viss kille som börjar på F ;)

Bästa?
Jätte fint väder

Sämsta?
Känner mig sjuk

Att göra?
Åka iväg och handla ramar samt ett album, pysseldag idag
Sen en promenad ska jag också hinna med :)



Usch


Inte på topp

Jag känner mig inte på topp idag vill jag påstå.  Har ont i halsen och känner mig allmänt hängig.
Hoppas att det lägger sig över dagen för jag har en lång arbetsvecka framför mig och jag tänker inte vara sjuk, det kan kroppen bara glömma.

Idag har jag inga planer alls, men ska försöka orka ta mig ut på en promenad eller en cykeltur iallafall. Eller jo jag ska till ÖB och köpa tavelramar till korten som jag fått hem. Och sen ska jag köpa ett album att sätta in korten i också, så kan ja sitta här hemma och pyssla lite idag.

Helg

Jag känner att jag inte har så mycket att skriva egentligen.
Men igår iallafall så var mina små busfrön här över dagen, jag hann med tandläkaren, besök hos farmor och farfar (bjöds även på supermumisg middag) Sen köra runt mamma och pappa lite överallt och hämta upp Jovana, fixa oss, hämta pappa, ringa taxi och åka ner mot stan.

Började kvällen med en drink och en cider på Star Lounge, sen gjorde vi joar. Kvällens drink endast 59 kr så jag köpte två.

Hade en djup konversation med taxisnubben hem om vildsvin, är inte helt på det klara hur vi kom in på det ämnet men det gjorde vi iallafall.

----

Idag så är det Stockholm med pappa, bror och farbror som står på schemat. Kommer bli kanon, hoppas batterierna i kameran håller sig ett tag så jag får användning för den där.

Morgonstund har guld i mun. .. Vart fan är Guldet ??

Igårkväll var vi på spökvandring ute på Engsö Slott. Dock så hittade vi ingenting utom en mordisk hund (Som Jesper på nått sätt förvandlade till 200 döda mordlystna rottweilers) Så är lite småmör såhär på morgonkvisten men bara att borsta tänderna och trampa bort till mamma strax. Buskottarna kommer förbi ett par timmar idag så ska göra mitt bästa för att underhålla dem.

Hörs sen, Puss puss

Born to make you happy

Hemma efter en jobbdag och ett äventyr upp till mammas jobb. Hämtade lite foton som jag beställt och nästa projekt är att köpa ramar och skit och sen ska jag belarma mina vita hyllor med massa fina foton.


Snart fika på stan när Jovana hört av sig, myysigt

Ajaj aj förfan

Min näsa gör så inåthelsike ont alltså.
Bara jag nuddar den så dånar det i hela huvudet, vad fan är fel nu då?
Fucking näsben, lite bra att ta bort skiten och likna lite på michael Jackson kanske?, Hmm jag ska sova på den idén

Puss och godnatt

=)

Har precis kollat Bride Wars, en ganska underhållande film måste jag säga och jag bara älskar ju både Kate Hudson och Anne Hataway. Dock hoppas jag att jag slipper den där konkurensen med mina vänner när jag ska gifta mig.

Om ca en halvtimme ska jag pallra mig till jobbet, hoppas på en bra kväll :)


Puss <3

SOMMAREN 2010

På order av Jovana ska jag lägga ut lite bilder som hon kan titta på och skratta åt på kvällarna så jag får väl snällt lyda henne då, annars tror jag faktiskt att hon slår mig.


Barnvakt åt bästa kusinerna på landet


Staxhammar med sötsaker


Vi tänkte göra karriär i konstsim, vi har det i blodet


Posarna


Gott folk, endast 10 kr för att se upp i Jovanas hjärna


Snutt Amanda


Att leka med godis är roligare än att sola


Att kasta pallekulingar i huvudet på Amanda var nästan höjdpunkten


Wrooom, racer bilar på min handduk.



Fast nu orkar ja inte lägga upp mera bilder, lägger nog upp flera sen. Det var iallafall de här som min krävande Serb ville ha ut... varsegod

Check

Frukost, check
Fixat naglarna, check
Sjungit, check
Borstat tänderna, check

vad finns det kvar att göra nu då?


Den knasigaste morgonen

Undrar om jag mår bra idag.. påriktigt haha. Jag började morgonen med att damma och städa rummet ska bara dammsuga skiten, nej jag kan inte må bra idag. Satt och tittade igenom gamla foton och läste igenom ett brev jag skrivit men aldrig givit bort. Nu känner jag att jag går vidare och det med råge.

Så min morgon idag:
Jag har städat
Jag mår bra
Jag är glad
:)


Idag kör vi jobb 16-21 och sen ska ja åka hit igen och hämta grejer för nu ska jag iväg till pappa för min vilovecka. Sen ska jag väll ta mig isäng för imorgon jobbar jag 7.30 - 12.30.

Myskväll med mig själv

Nyss varit ute i hällregnet med Amanda och hennes hundsing. Oj vad han måste lukta mumma nu alltså haha, så nu sitter jag och kokar upp te vatten och skriver min önskelista till julen, eller skriver lite iallafall haha. Kommer på nytt hela tiden och glömmer det ja kommer på nu haha.


Än så länge är det
 - Vattenkokare
 - Parfym (Womanity, Thierry Mugler)
 - Pengar

OP3 TAR STUDENTEN!!!



Jag saknar er <3

51 frågor när du har tråkigt

1. Har du fått en kyss den närmsta veckan?  Yes :)
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Mamma
3. Hur lång är du? 171.5
4. Vad väger du?  Enligt min mening? Lite för mkt
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Paranormal Activity 2
6. Skriv hela ditt senaste sms : "Haha fusk ju.. Jag jobbar kväll imorgon och på onsdag. Saknar dina söta garv <3 Ja önskar ja kunde vara där och hålla om dig.. Nu kommer jag somna när som helst Puss <33 "
7. föredrar du att ringa eller smsa? Smsa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? separerade
9. När såg du senast din mamma?  ca 2 minuter sedan
10. Icke godkänt i något ämne? jaa, matte B
11. Mvg i något?  Tänk att jag har det :)
12. När vaknade du idag? 9.45
13. Vilken är din favoritplats? sängen alla gånger
14. Vilken plats föredrar du minst? tandläkarstolen
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Hurfasen ska ja veta det ?
17. Vad sover du i? Sängen ;)
18. Hur många kuddar har du i sängen? 3
19.Har du bott/bor?  Enköping
20. Tycker du om kinamat? helt okej
21. Tycker du om kaffe? usch fyfan
22. Vad dricker du helst till frukost? Juice eller vatten
23. Kan du spela poker? Jaa fast bara Texas typ ^^
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Nej
25. Vill du ha barn? ja absolut
26. Kan du några andra språk än svenska? Ja, Norska, Engelska, Pyttelite Franska och rövarspråket
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? havet såklart
29. Vad spenderar du helst pengar på?  Kläder ;)
30  är du cool? Om jag är!
31. Kan du rulla med tungan? hur då rulla med tungan ? Ja kan rulla ihop den som en tunnel :D
32. Vem är den roligaste människan du känner?  Många, de är roliga på sitt egna vis
33. Vad har du för ringsignal har du?
Rihanna - Rudeboy
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja nånstans har jag det
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min röda tröja ja köpte igår
36. Kan du byta olja på bilen?  Haha nej, pappa fixar
37. Vilken var den senaste boken du läste? Håller på med luftslottet som sprängdes
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna?  HAHA jag bara väntade på att en sexfråga skulle dyka upp
39. Dansar du i bilen? Det händer, men jag ser till att det inte är jag som kör
40. När var du i kyrkan senast? Minns inte
41 Hur många hål har du? Hål i öronen? Hål i kläderna?
42. Har du någon piercing? nej. bara i öronen
43. Har du någon tatuering? Har två på gång :)
44. Gillar du någon just nu?
Ja det gör jag <3
45. Har du provat droger? Nej
46. Provat röka eller snusa? Ja/Nej
47. Har du pojkvän/flickvän? Nej
48. Vad är ditt mobil nummer?  Privat ;)
49. Vad ska du göra ikväll? Har inget bestämt ännu
50. Har du några syskon? Ja en söt liten bror
51. Hur mycket pengar har du på din mobil?  Stor tjej, kör på abonemang ;)


KATCHING

Jag insåg just hur lyckligt lottad jag är med alla dessa underbara människor som finns här för mig :)
Speciellt till mina absolut närmsta vänner.
- Amanda
- Jovana
- Ida
Skulle jag försöka beskriva er i ord så skulle det ta en låång stund, det finns inte ord för vad ni betyder för mig.

Älskar er era tokar <3

 


Ida och Jag <3


Amanda och Jag <3


Jovana och jag <3


Sen finns det andra också som gör mig sjukt glad.

Familjen och vänner och mitt gos <3


Mina senaste inköp :)


T-SHIRT   NEW YORKER 99kr




Out for a walk

Ska ut och röra på fläsket med Amanda och Olle.


Tisdag

God morgon!

Halvligger i soffan och kollar på Americas Funniest Homevideos, ska snart gå upp och klä på mig. Jag kan ju inte sitta här i pyamasen hela dagen. Det blir inge bra tror jag.

Senare ska jag lägga upp bilder på skorna som jag köpt och även på tröjan ja köpte igår. Går man och kollar i klädbutiker kan man ju inte låta bli att köpa något, iallafall inte jag och nu är frågan vartfan ska jag göra av den här tröjan ?

Paranormal Activity 2

Hallådär köp blåbär.

Hemkommen från lite shopping och bio i västerås med min trevliga väninna Jovana. Vad ska jag säga om bion då? Ja själva filmen gav mig nästan hjärtstillestånd haha, blev så sjukt rädd att jag nästan kissade på mig. Sen var det ju folket i salongen, efter varje läskig grej så satt folk och snackade och skratta i ca 10 minuter och en kärring (ca 40+ och inte för att man är kärring då men hennes attityd gjorde henne till en) Hon satt och snackade under hela filmen och inte tyst utan väldigt ljudligt, typ som Kolla hunden och JÄVLAR!! Så tjejen som satt mellan oss hyschade lite på henne och kärringen blir typ tokig och skäller på tjejen för att hon hyschar
- Vill du ha tyst kan du hyra en jävla DVD och kolla hemma.
Sen efter filmen utbröt en disskusion och jag är beredd att hålla med men med den andra tjejen, ska man sitta på en biograf håller man käft.

Men hade filmen varit läskigare hade jag antagligen avlidit på fläcken eller nått sånt..

Movie night

Ikväll blir det en biodate med gullsöta Jovana.
Vi ska se Paranormal Activity 2, frågan är om jag kommer överleva filmen haha. Men det ska bli mys, har ju allafall en liten hand som jag kan krossa om det behövs.


Äntligen

Det var på tiden, först nu får jag tid till att se sista avsnittet av kungarna i tylösand.

Fick ett kommentar om hur jag gjort blodet !



Det är ganska enkelt, jag hittade ett band hemma som var kanske runt 1 ½ cm brett och på det sprutade jag massa teaterblod, överdrev dessutom och sen "ströp" jag mig själv. Eftersom de var så mkt så rann det automatiskt och när blodet torkade så sprack det upp lite och liknade flagor typ.  Sen upptill så duttade jagpå lite svart ögonskugga på vissa ställen. Sen smetade jag ut det lite med fingret och smalnade av lite med en fuktad tops. Det var inte svårare än så :)

RSS 2.0