13.24

 
Var ett tag sedan jag skrev känns det som, har inte så mycket att säga egentligen så jag låter bilderna tala sitt tydliga språk.
 
 
 
 
 

.

 
Sitter i soffan IGEN, och snorar ännu mer. Har inte lika ont i halsen nu som jag haft förut idag men det känns som hjärnan rinner ur näsan på mig typ. Snyter mig i ett.

Har varit ute på vift med mamma, tog en sväng till gröna skylten och köpte med oss lite namnam och sen stannade vi till i skogen en liten stund och fick med oss en halv korg kantareller. Smaskigt, eller det hade det varit om jag hade haft någon smak.
 
 
 

Underbara barn

 
Jobbar en del på dagis nu och det går hur bra som helst, bättre än vad jag trodde faktiskt. Men tror att dessa ljuvliga ungar är en ganska stor bidragande faktor till att jag orkar mig igenom långa dagar utan att tappa fattningen.
 
Måste bara få dela med mig av några söta kommentarer från dem.
 
tjej 3 år "Vi måste gå in nu, det spökregnar"
Satt ute och åt lunch och det började dugga lite.
 
Tjej 3 år "DET ÄR PÅSKHAREN"
Telefonen ringer mitt i mellanmålet

Kille 5 år "Men Marika, du är verkligen jättefin"
En annan kille 4 år som sagt "Marika du är inte så fin idag" varpå jag svarade "Men det där var ju inte snällt sagt, nu blev jag ju ledsen"
 
 
 
Mina fina kusiner <3
å simon. :P

14.13

 
Hallå där.
Har inte uppdaterat så mycket av den enkla anledningen att jag inte har setat vid datorn på evigheter. Kollar viktigheter på mobilen och har umgåtts med mina vänner. Håller på att dra på mig en redig förkylning nu och det känns ju inte riktigt okej tycker jag. Men har en kort jobbdag imorgon och sen får vi se. Ska lägga mig och sova en stund nu faktiskt, ska bara skriva i mina tider som jag jobbat igår och idag och dra iväg ett sms till mamman i familjen som jag ska jobba hos.
 
Justja kanske ska tillägga att jag ska jobba extra som barnflicka hos en familj som jag känner igen lite halvt. Ska bli så kul :) Barn är verkligen det bästa som finns.
 
 
'
 
En bild som Sofie tog i somras när vi parkvandrade med kamerorna

16.13

 
Hallådär!
Ska snart ge mig iväg till farmor för att få lite mat i magen, pappa kommer förbi och hämtar mig om cirka 10 minuter så har inte världens längsta tid på mig. Skulle vara snäll mot Simon och plocka ur hans diskmaskin och upptäcker något som väcker mina misstankar om stopp i systemet någonstans. Det överlåter jag åt honom, han är kille och i naturen bättra på sånt där än vad jag är. Hinner inte riktigt diska det där just nu men tar det när jag kommer tillbaka sen, för jag är så jääävla snäll.
 
 
 

Helgen

 
God eftermiddag!
Har inte bloggat något i helgen eftersom det har varit så gott som fullt upp.
I fredags så tränade jag först och var riktigt duktig, eller nej förresten det var i torsdags jag tränade haha. I fredags gjorde jag rent lilla akvariet åt mina fina små guppys. Kom fram till att det finns 11 yngel i det karet och de har inte blivit uppätna. JUBEL!  Senare framåt kvällen blev det lite vin och umgänge med fina vänner och isäng skapligt tidigt.
 
Vaknade tidigt i lördags och vid elva åkte jag och Simon iväg till stockholm för att åka ribbåt. Hade nog kanske förväntat oss lite för mycket men det var helt okej iallafall. Efter det intog vi varsin burgare på burgerking och sen strosade vi runt och kikade lite. Knallade över mot kungsholmen och promenerade på okänd mark innan vi tog tåget hem till lilla onebuying igen. Låg och pratade en stund och vi båda somnade, sen in i duschen och packa ihop  sig för lan. Oj vad osugen jag var men det var faktiskt riktigt roligt måste jag säga, trots att jag var rikskass. Kom hem vid fyra tiden imorse så idag är jag lite mör.
 
Bilder från igår!
 
 
Simon kan det där med att förstöra bilder ;)
 
Där blåste håret till en mustash och det är simons finger som syns i mitt hår, ett försök att förstöra bilden ;P
 
 
 
 
 

13.11

 
Hallå i lingonskogen!
Ligger i soffan och kollar på Jag saknar digoch helt plötsligt så saknar jag min Jovana borta i Amerikat. Kommer ihåg när vi såg den på bio i västerås och hur verkligen ALLA som kom ut ur salongen med oss var helt rödgråtna. Inte de bästa skådespelarna kanske men jag tycker massa om filmen iallafaaall.
 
Skulle ringa kommunal idag och fråga varför de vill att jag ska betala dubbelt. Såg på min lönespec att de drar ifrån mig redan där men ändå skickar de inbetalningskort och grejer. Nu får det allt vara NOG! Men när jag ringde så fanns det förstås ingen att prata med, suck.
 
 

12.29

 
God morgon!
Nyvaken och ligger i soffan och kollar på sjunde himlen, så jäkla amerikansk serie haha. Hittade alla mina gamla dans videor som jag tänkte titta på lite senare. Har väl inget mer att skriva nu direkt känns det som.
 
Igår kollades det på fotboll med Simon och Sofie, haha känns som jag sitter ihop med dom två numer :P Men bjöd dem på mat för de har varit så snälla och tagit hand om mig, men tyvärr smakade maten ren äcklig apa om ni frågar mig. Men de var snälla och sa att den smakade bra iallafall haha.
 
Innan det så var Simon snäll och körde mig till bålsta för att boka tatueringstid, var han där då när vi kom? NÄPPE så jäkla surt, så får prova ringa lite senare idag eller något.
 
Foto
 
Foto
 

Min nya bebis

 
 
Köpte ju en ny mobil i förra veckan eftersom min genomkassa LG håller på att säga upp sig. Jag har aldrig varit med om en sämre telefon än LG så köp aldrig en LG för de suger. Men iallafall så blev det en vit samsung galaxy s2 som jag är så förbannat nöjd med än så länge. Första samsungtelefonen jag äger så det blir spännande men har hört massa bra om den så ska nog gå bra.
 
Drog till med en försäkring på en gång, lika bra det när man heter Marika och äger telefoner.

Mina finaste vänner

 
Måste bara få skriva ett inlägg till mina sjukt fantastiska vänner. Jag trodde inte att människor som ni fanns, jag kan inte säga mer än så. Jag önskar jag kunde säga eller visa det på något sätt som verkligen beskriver den tacksamhet jag känner mot er men jag kan inte.
 
Sen ett extra stort speciellt tack till Simon och Sofie som fått ta de mesta med mina dalar och som har varit helt otroliga. Tack för att ni verkligen försöker förstå mig trots att jag inte kan svara på era frågor alla gånger, tack för att ni är med mig så länge som jag behöver och tack Simon för att du låter mig sova kvar hos dig så mycket när jag inte vill vara ensam och tack för att DU frågar och verkligen finns där. Det är obeskrivligt.
 
Ni är alla obeskrivliga, alla borde få ha vänner som ni.
 
Världens bästa G7 och Matilda <3
 


 
 
 
 
 
 
1 av 7 blev riktigt bra på den här bilden.... bra jobbat :D
 

Plotter

 
Ser att jag har några besökare som kikar in varje dag trots att jag inte bloggar något direkt. Men känner att jag kan börja lite smått igen, det värsta börjar lägga sig känns det som även fast jag kan dras ner i svackor så får jag så fantastiskt stöd av mina underbara vänner, ska göra ett separat inlägg till dem lite senare.
 
Idag ska jag till bålsta och boka tid för ny tatuering, bild kommer upp när den är gjort och klar. Simon följer med som sällskap, har inte fått klarhet i om han ska boka tid han också eller om han bara ska med som sällskap. Han har pratat om en tatuering så länge som jag har känt honom men vi får väl se :)
 
Vägde mig här om dagen och vågen stod på 71 kg, så jävla lycklig tjej. Kan gå ut med att jag vägde omkring 80 kg i påskas och det är inte helt okej. Det syntes kanske inte så mycket på mig men från 80 kg ner till 71 på några månader känns helt sjukt. Nu har jag bara 5 kg kvar till min målvikt 66 kg.

word

 
 
 
 
 

17.03

 
Jag känner att jag behöver en paus från bloggandet, orkar inte tänka på den riktigt, så återkommer när det är bättre med allt.

16.32

 
Ligger i sängen och kollar på bartendeskolan, så jäkla roligt haha. Men blir fan sugen på att dra utomlands och festa så sjukt mycket när jag kollar på programmet :P Har hunnit kollat ikapp alla avsnigg av heartbeat också så nu väntar vi in avsnittet på onsdag :) Det är riktit bra faktiskt, kolla in det tycker jag.
 
Ikväll väntas lasagne, som jag längtat efter denna lasagne haha. mums

16.32

 
Nyss städat igenom sovrummet, igen. Har fan knappt varit hemma sedan jag städade senast men ändå är det som ett bombnedslag av kläder. Hur fan gick det till? Men nu är alla kläder på sin plats iallafall och jag kan lägga mig i sängen igen. Bara bäddas kvar men det är onödigt när jag befinner mig i den haha.
 
Har inte tagit mig ut ännu, finns ingen ork men en jävla lust haha. Kanske bara sätta sig på framsidan eller något? Asch jag vetefaaaan och känner att just NU så orkar jag bara inte bry mig.
 
jag är trött.

a new day has come

 
Hallå i lingonskogen.
Ligger hemma i sängen och är sjuk. Klockan är snart tre och jag har fortfarande inte gått upp ur sängen.
Solen skiner och det är skitfint ute, vill ut och ta lite luft men har ingen ork. Ska försöka ta med mig kameran och gå en liten runda här uppe bara, mest bara för att få friskluft och för att solen skiner!
 
Helgen har varit full rulle, utgång i västerås i lördags. Kunde väl varit bättre men det blev bra i slutändan.
 
Lite bilder från i lördags.
 



 

 

 

 


RSS 2.0