Marika Funderar

Träningen gick över förväntan för min del idag så jag är nöjd med det :)

Men jag funderade på en sak som ni kanske kan hjälpa mig att svara på? Jag har nämligen gått hela dagen och klurat på det här med Kronprinsessans bröllop och alltihopa! Daniel han blir ju prins då eller hur ? Men sen när kungen dör har han kvar sin prinstitel då eller blir han kung?

Kungen gifte sig ju med Silvia och hon blev drottning, är det inte då mer än rätt att han får bli kung ?

Kan någon ge mig ett svar på detta?

Nu taggar vi inför imorgon, puss puss <3

Fight club

Hemma med halmen!
Har hunnit med att sola lite, ska försöka plugga lite också! Men nu kollar jag på fight club tänka sig va? Marika sätter sig frivilligt framför en thriller, det måste klassas som fel fruktansvärt fel! I normala fall så avskyr jag det!

Puss

Torsdag

Godmorgon kottar!
Snart dags att bege sig mot skolan då och skriva det förbannade provet! Lika bra att man har det gjort kanske.
Sen blir det praktik och efter det solning!

Ska antagligen sova hos mamma ikväll, ser ut som att vi åker mot uppsala tidigt i morgon bitti. Oh lord, hur ska jag orka med ? Sen får vi ju inte glömma dansträningen heller, ska orka med den också. Jäklar nu blev jag trött bara att tänka på allt ja ska orka och hinna med, jävla tur för dansen att den är skitkul :)

Puss och Kram sålänge

Godnatt

Nu ska jag sova :)
Puss och Kram

Min onsdag

Tjabba tjena hallå!
Är ganska precis hemkommen från ännu en praktik dag! Så jäkla skönt att gå kvällspass.
Nu är det bara några timmar imorgon och sen en dag på IVA (Intensiv vårdsavdelningen) på måndag och sen back on track igen.

Innan praktiken så drog jag mig ner till Meddo och skaffade mig lite mera färg. Jag ska nog ta mig ner en sväng imorgon också efter praktiken bara  för att det är sista dagen jag kan ! Sen så är det slut på deras halva priset kampanj.  


Undrar om man ska stjäla lite fika från pappa och hans kompis tobbe :) mmm sounds mums

Shorty

Godmorgon :)

Det blir inget långt inlägg idag för jag har nyss vaknat typ och ska snart ner och göra mig lite frukost! Tänkte sitta ute och mumsa idag i det kanonhärliga vädret. Sen ska jag kanske försöka ta lite vårbilder också, jag har fått pippi på blommor just nu! Så ska nog kunna komma upp nån härlig bild senare eller imorgon!

Jag börjar ju inte praktiken förens klockan ett och innan det så ska jag ner till Meddo och sola lite. Ska nog sitta ute ett tag med men vill ju helst inte ha värsta bonbrännan eller nå andra mindra snygga linjer!

Puss och Kram sålänge <3

Hetsig dag

woops inget bloggande idag men here I come!
Dagen har bestått av desperata telefonsamtal till Akueten som aldrig kom fram, skulle ha gått där en dag imorgon men ångrade mig. Så i panik kontaktade jag min handledare som snällt löste hela situatuinen.

Sen har jag varit i skolan, slösat liite pengar bara och sen hem. Till Hälla med mammsen och sen en McFlurry på vägen hem, iväg och träna direkt och nu sitter jag här. Med andra ord en ganska så späckad eftermiddag och kväll.

Så ny relaxar jag med popcorn och datorn iknäet. Underbart

Vad gör ni ikväll!
Puss

Dags för min skönhetssömn!

Ska gå och lägga mig nu! Ska nog kolla nått avsnitt av Ebba och Didrik :)

Sen har jag funderat på en sak, ni vet han som spelar Jonas i lotta på bråkmakar gatan? Är de inte han som spelar Bert också? Japp det är det för det har jag kollat upp :)

Martin Anderson -  Jonas Nyman  -  Bert Ljung :)

Snacka om att ja har koll på grejerna, godnatt

 


Tillsammans klarar vi allt

Det finns väldigt få personer som jag verkligen känner mig trygg med och en av dem är ingen mindre än lilla fröken Ida Eidenbrandt, ni känner nog igen henne vid det här laget (www.gnagarkusinernas.blogg.se ) Ida har alltid ställt upp och funnits där för mig, det spelar ingen roll om hon varit på fest eller nånting. Har jag ringt henne har hon ställt upp för mig och lyssnat och kommit med råd och förslag.

Man kan säga att hon är min stöttepelare i livet, jag kan prata med henne om EXAKT allting anser hon att jag har fel, har gjort fel eller nått sånt så säger hon det rakt ut, det tar emot att höra men jag är så glad att hon gör det. Hon tar ner mig på jorden och sätter mig på plats så jag inte drar iväg åt mitt håll som jag anser är rätt men som i själva verket är helt galet fel.

Tack för att du finns och hjälper mig att få rätsida på alla avigsidor i mitt liv.

Du är en av mina verkligt bästa kompisar och en av få som jag verkligen litar på. Jag har alltid rolig med henne och alla de gånger som vi har setts och umgåtts så har antigen du, jag eller vi båda råkat ut för nått galet.

Du är min klippa Ida.    Jag älskar dig och jag är glad att du är ärlig och rak emot mig!


Ida tittar på fotboll


Ida åker tunnelbana


Ida och jag tog en promenad när den första riktiga snön kom


I love you girl <3


Host helvete

Sitter i telefon med världens goaste Ida och pratar massa skit men ganska mycket allvarligheter också.
Lite om hur vi ska få sommaren att räcka till och massa såna världsliga saker!

Idag är jag glad för imorgon är jag ledig, vilket betyder att jag kan sova lääänge men tyvärr så måste jag ju pallra mig till skolan sen och det har jag nog ingen direkt lust med tror jag! Men man måste ju!

Just nu kör grusbilen förbi för ungefär 5e gången sen ja kom hem vid kvart över fem snåret! Gatan är inte mer än två meter bred typ. Sopa där de behövs istället

Jag ger upp

Nu ska jag gå och lägga mig, mår inte bra och är helt jäkla slut.

Just nu känns allt bara botten!

Slut

Vilken helg jag har haft och inte är jag ledig imorgon heller. Jag är helt slut i kroppen och dessutom så är jag förkyld också, värre än innan faktiskt.

Jag ska snart ta och räkna ihop alla mina timmar.
Vad har ni gjort i helgen ?

Puss M

Ha en bra helg :)

Varför måste jag alltid dra på mig olika slags sjukdomar när jag har viktiga saker inplanerade?
Jag gick och blev magsjuk förra veckan och missade en praktikdag eftersom jag var långledig sen, och nu är jag genomförkyld och ska ha praktik hela helgen!

Det ska bli kul att få gå ett kvällspass faktiskt och synd bara att det är den här helgen när det är så fint väder ute. Men bara att bita ihop för sen har jag det gjort, då behöver jag inte längre göra något helgspass och nästa vecka är det dags för halvtidsbedömning också, jisses.

Ska väl snart ta och bege mig neråt stan för att åka förbi farmor med morgondagens matlåda och lite såntdär. Jag ska ju sova hos henne och farfar inatt eftersom jag slutar halv tio ikväll och sen så börjar jag kvart i sju imorgon bitti. Så jag kommer inte blogga mer förän imorgon kväll antagligen!

Ha en bra helg, massa pussar och kramar!

/ M


Den här har min käre pojkvän gjort, skäll på honom! :P haha

The Last Bounce <3 <3 <3

Vart ska jag  börja? Mer än att jag är helt galet slut haha.
Nej men kvällen igår var helt kanon, kunde nog inte ha blivit så mycket bättre!

Det började med att 10 av oss möttes på tågstationen i Enköping. När tåget kom klämde vi oss in tåget och hade det trevligt. På Centralen hittade vi upp Coach och Lina och vi begav oss sen ner mot tunnelbanan och vidare mot GLOBEN. Johanna hade bokat bord på en tjusig resturang och maten var också förbeställd så vi fick den så fort vi satt oss i stort sett. Det var nog den godaste hamburgare jag ätit och det var lite värt sina 155 kr faktiskt.

Sen tog vi oss ner till scenen där vi faktiskt fick skapliga platser, blev lite knuffande och puffande men det hör väl till. Sen började hela showen och fyisatan vad jäkla bra den var, Jag rekomenderar verkligen alla att se den.

jag fick rysningar och blev alldeles tårögd där i slutet. Det var verkligen en underbar show och jag avundas Trixie som får se den igen.

Efter föreställningen blev det att springa till tunnelbanan, tränga sig in i den och sen kuta upp för alla dessa jäkla trappor på centralen och sen blev några inlåsta på pressbyrån men utsläppta som tur var innan tåget gick hem till Enköping igen.

                                     
                     

 

Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder ? Klicka på dem för att se dem i stora format.

Puss och kram


Hemma mys

Tjenare!
Äntligen hemma och jag har hunnit med att ta ett skönt bad och mojsat in massa värmeskydd i håret för det ska plattas kvällen till ära. Ska stoppa i mig lite mat, snygga till mig och sen är det dags att röra sig mot mamma där ja ska byta linser och ta en lite mindre väska. Det blir så drygt att gå och konka på min bruna. Den är lite för stor anser jag!

Vad ska ni göra ikväll?

Puss

hahahahahaha

Hola!
Det är så typiskt. Jag har bara några rader kvar att skriva av mitt prov men ändå måste jag ta en timmes lunch så nu måste jag vänte en timme för att få skriva några rader bara. Surt sa räven!

Vad gör ni idag? Är det fler som skriver nationella i svenska B idag och vad skrev ni om då?

Puss och kram sålänge

Hittade lite gamla bilder här i skolan!

Linda och Jag någon gång i början på tvåan.


Ida och Sofia gömmer sig bakom gardinerna och Carro står med ryggen emot, haha vilka galna tider vi hade.


Jag och Sofa


Det var på den tiden jag hade räls i käften!


Fråga inte

Fredags myys

Snart ska jag åka iväg till skolan för att skriva prov. Jag ser inte fram emot det men det är nog skönt sen när det är avklarat. Sen skulle jag egentligen ha skrivit prov men jag hade inte böckerna hemma och jag har faktiskt inte riktigt haft tid till att plugga, ska ta hem idag och sen försöka göra det så fort jag kan.

Sen hem, duscha och snygga till mig (Orka vara en babe på provet lixom) Sen ska mamma köra mig till stationen och sen bär det av till Stockholm stad för bounce. Haha vilket tjat om bounce men jag är så taggad nu :) Kameran ska ju självklart med!

Puss och Kram sålänge <3


Marika ger skönhetstips? eller är det bara en vanlig hederlig huskur?

Jag får jätte fnasiga och torra läppar när det är såna här kraftiga väderomställningar och det är jag garanterat inte medveten om. Men ett tips för att få bort överflödig hud är att man fuktar sin tandborste lite och sen försiktigt skrubbar läpparna med den och de värsta "fnaset" skrubbas bort. Det funkar och det känns jätte skönt efteråt.
Ett litet tips bara för er som inte redan visste det!

Puss och godnatt, nu ska jag gå och lägga mig och ladda inför det nationella provet i svenska B imorgon. Tur att jag brukar vara en jävel på att skriva haha.

Puss och godnatt på er


The last Bounce

Imorgon mina kära vänner imorgon!

Imorgon förstår ni ska jag gå och se the last Bounce tillsammans med Swayarna, alltså dansgruppen och coach. Det ska bli så jäkla roligt, vi var och såg deras förra föreställning Caution. Så jag tänkte bjuda på några bilder därifrån mest för skojs skull. Enjoy it


Caroline och Lina


Coach Isabel, Rebecca och Jossan


Anna och nån Randoms mc.


Lina, Rebecca och Jossan


Jessica och Johanna   (Piinsamt om jag skrev fel namn nu haha)


Just dance


Bilderna blev inte så bra, då det var fotoförbud


Kvällen avslutades med skumpartaj


Imorgon kommer bli så gryyymt kul :D Längtar
Ses imorgon flickor

Puss och Kram

 


Så mkt kul för en sån liten Kiwi

Jag glömde ju bort det roligaste, incidenten Kiwin...

Innan lunchen så blev Amanda och jag sugna på Kiwi så jag gick och tog en Kiwi och ser att det ligger en sax bredvid så jag som inte har varit i mina sinns fulla bruk...

Jag: Amanda? Klipper ni upp era Kiwisar?
Nej: Vi drar, dårå?

Amanda vänder sig om och ser mig med saxen i ena handen och Kiwin i den andra och är beredd att klippa kiwin i två delar och inte skära som normalt folk gör.

Jag menade att de delade en kiwi med saxen och amanda trodde ja menade nätet som är runt om plastlådan. Gud vad kul vi hade åt det, skratta så ja nästan grinade !


So far so good :)

Har varit ute på äventyr med Amanda idag, vi har gjort... eller nja snarare jag hat haft för mig massa tok medan hon mest har setat och försökt verka oberörd av mina påhitt. Bland annat har jag sjungit extra falskt med en gosedjurshund på huvudet, busat med djuren och Amanda, Ätit potatisklyftor med ridhjälm och så vidare, ni ser ju ungefär vilken nivå ja ligger på haha.









Bjuder på några bilder på blommor också :)






Ut på nya äventyr

NU ska jag ut och sopa åt pappa, sen ska jag träffa min lilla Amanda!
Det kan bli mysigt det ska ut och åka lite bil, men nu måste ja soppa!

Puss och kram sålänge

F*cking skit

Snart ska jag hem till mamma och hämta lite saker som jag glömde igår. Samt att jag ska ringa upp till Orion idag och kolla om de har satt ut sommarvikarierna ännu! Hoppas inte det ;)

Sen så ska jag hem igen, sopa lite åt pappa och sånt. Ingen ro och ingen vila varför ska man alltid få så jäkla mkt att göra bara för att man är ledig och hemma ? Fifan

Nu ska jag hosta mig in på toaletten, borsta tänderna och snygga till mig lite iallafall så gott det går idag! Jag tar med mig kameran ut så får ni se vilket jävla väder det är här sen.

Puss och kram sålänge

Astrid Lindgren

Vad är det jag ser?
När jag drog persiennen i morse så SNÖAR det, vad är dethär? Det ska inte vara snö i slutet på april.
Sverige har en månad på sig att fixa vädret, för jag har fan inte lust att ta studenten i snöstorm.

Kan trösta mig med att jag hittade en film på tv1000 som jag vill se. Haha men jag kan den ganska så bra utantill ändå! Filmen jag pratar om är ingen mindre än Lotta på Bråkmakargatan jag bara ääälskar Astrid Lindgrens filmer och det har jag alltid gjort. De borde göra en tv-kanal med bara massa filmer från Astrid Lindgren. Det skulle ha  blivit skitbra ju. Jag skulle haft kanalen iallafall.

Vad tycker ni om Astrid Lindgren?

Ni vet han som spelar Jonas i Lotta på Bråkmakar gatan, är det inte han som spelar Bert också?? Dom är iallafall sjukt lika varandra om man tänker efter.


Marika Tipsar

Har ni nån gång sett filmen Paradiset? Alltså inte den svenska filmen som är baserad på Liza Marklunds böcker utan det är som en dokumentär där de följer ett gammalt par ute i skärgården tror jag, och det är så fruktansvärt roligt. Min absoluta favoritscen är när gumman och hennes väninna tapetserar om köket, jag skrattar så jag grinar varenda gång.
Är det någon mer som har sett den och vet vilken film jag menar?

Jahapp, nu kollade jag ut och vad får jag se? Ett snötäcke ligger därute. DÖ JÄKLA SNÖ DÖÖÖÖ det är ju förfan den 20 april, det ska vara vårsol och vackert väder. Vart är världen påväg?
Eller kan det vara vit aska måntro?





Ida Eidenbrandt, min underbara bästaste bäste vän. Vad vore livet utan dig? <3

Andra Avenyn <3

oh mama, nyss kollat på andra avenyn och jag bara älskar den serien. Undrar vad som kommer hända mellan Liv och Marcus nu.. Vad tror ni?

Snart ska jag ta och hoppa isäng, eller jag ligger redan i sängen men jag är inte färdig helt och hållet ännu!
Imorgon är jag ledig, jag tjatar massor om det jag vet ;) men jag har ändå lite att stå i förstår ni!

- Söka jobb
- Plugga
- Hem till mamma och hämta nya linser och biljetten till Bounce
- Plugga lite mera
- Sova en stund bara för att jag kan

Ha de bra, godnatt

De sa bare plopp

Jag har lyckats hålla mig vaken idag, plus poäng till mig för det!

ja vad har jag gjort idag då? Hmm jag har gjort massa festliga saker! Kanske inte låter så festligt men det är intressant att lära sig faktiskt. Sen har jag börjat få gå mer och mer på egenhand.

- Tagit blodsocker på egen hand
- Varit med och tappat en kateter (En sån där man stoppar in i urinblåsan via ett hål i magen)
- Kollat blodtryck på egen hand
- Varit med och givit lavemang

Sen är det ju såklart det gamla vanliga som ta upp, tvätta, bädda sängar, dela ut frukost. Dela ut lunch och tvätta lite mera och så vidare. Inte vidare glamoröst men det är faktiskt ganska roligt också.


Cyklade hem i regnet och blev kall, blöt och irriterad. Hämtade saker hos mamma och sen vidare till pappa och nu sitter jag här, är ledig imorgon och det känns välidigt  välbehövligt kan jag tala om!


Jag och Victor på studentkryssningen. Jag vill åka igeeen


Hard work work

Sådäärja !!
Nu har man slagit i saken och pallrat ner arslet till Meddo, efter mycket väntanden och trängningsförsök från andra så kom jag in och guuud så majsigt det var!
Ska ta mig ner snart igen och få lite färg också, nu har jag ju mest en grund men några linjer har ja ju men om jag känner min kropp rätt är dom borta imorgon! Haha låter rätt meningslöst men det kommer bättre nästa gång för då sitter färgen iallafall!

Nu ska jag snart hoppa isäng, eller nää inte riktigt än men nästan! Känner mig helt mör i kroppen och imorgon väntar en ny dag... ännu en hård dag men på torsdag är jag ledig.

 


My day

Hallo!
Tänkte bjuda på en liten historia som jag själv inte minns mycket av idag på Engelskan. Det jag minns är att några skrattar åt mig, kan tänkas att jag var full som en spruta. Men sån oordning är det inte på mig men bara nästan man kan väll säga att jag tog mig en liten lur på engelskan. Eller en ganska så lång lur eftersom jag tillbringade hela lekionen med näsan i bordet!


Sen bar det av till tygriket för att hitta ett mönster till min klänning och fyfaan vad den kommer bli fin. Hittade det rätta mönstret, jag har det rätta tyget och just nu känns allt bara fabulöst :)

Snart ska jag peta i mig lite lasagne och sen ska jag fan pallra mig ner till Meddo, de har halva priset hela april ut och nya rör och allt. Ska kanske få ner mig en gång till innan april är slut!

Vad ska ni göra ikväll ?

Puss M

Godnatt

Nu ska jag snart äta lite smörstekta kantareller och sen så ska jag kolla vidare på Svenska Hollywood Fruar Sen är det fan i mig sängen som gäller för mig, jag tror att de bästa är om ja lägger mig när jag är trött istället för att tvinga sig själv att somna, då går det aldrig. Ett tips bara!

Sådär

Nu har jag stoppat i min lite gott och ska kolla klart på programmet innan jag lägger mig, hoppas att älskling ringer innan tio iallafall så jag får prata med honom, offrar då lite ac programtiden :)

Puss Och kram

Godnatt

Marika <3


Varför tjejer är bättre än killar

1. Vi kom av Titanic först.
2. Vi lider inte av för tidig utlösning.
3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.
4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
6. Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar...
7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
8. Vi kan krama våra vänner utan att VI UNDRAR om vi är homosexuella.
9. När det gäller storlek vet vi SANNINGEN.
10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.
11. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.
12. Inget viktigt kan kapas med ett hugg.
13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
14. Vi undrar aldrig om HANS orgasm var äkta.
15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.
16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
17. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.
18. Vi har förmåga att klä oss själva.
19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.
20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.

Last night

Vilka lata vänner jag har haha!

Igår började iallafall kvällen med en taizégudtjänst, måttligt med den. Sen det som jag hade väntat på FIKA mohahaha medan de gick igenom vad som gäller inför resan och sen lite vad det är för ett ställe för de nya som ska med! Under tiden så åt vi salta pinnar, fnissade på lämpliga och lite mer olämpliga ställen.

Sen så skulle jag åka och hämta Pizza till La Familia och Jovana och Oskar åkte med, till gustaf adolfs... det är runt 100 meter från där jag parkerat bilen. Latgrisar ;) Moa åkte också med eftersom hon skulle åt samma håll som mig, kul att ha nån att prata med och nog fan pratades det!

Det blev inga bilder direkt, ber om ursäkt för det!

Home sweet home

Hallo !
Vilken dag alltså haha, skönt att man inte hinner känna att man är trött! Vaknade, eller kan man kalla det vakna om man tillbringat hela natten i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet? Njae vi säger att klockan ringde vid halv sex tiden och jag praktiskt taget rullade ur sängen!

Hur har eran dag varit?

Nu ska jag sätta mig och gå igenom mitt schema för resten av praktik tiden :) Hoppas på lediga helger

puss sålänge

See you later

Ska snart iväg och sola mig lite hade jag tänkt, sen efter det blir det taizé möte och träffa lite festligt folk. Alltid skitroligt folk som hänger med men varför tappar man kontakten såfort man kommer hem ? Lite synd tycker jag! Ska försöka få tag på bajs Jovana nu, om ni känner för det kan ni kika in på hennes blogg också.

www.faawker.blogg.se

Sen när jag kommer hem så blir det dusch och sen isäng, ska upp halv sex imorgonbitti och nogfan tar det emot men det bästa är att man inte hinner ha tråkigt eller känna att man är trött för det är ganska så intensivt där. Men jag tycker att passen är helt sjuka, fast det tycker jag nog bara för att jag inte är så van vid arbetslivet hahaha!
imorgon går jag 06.46 till 15.45

När ska ni gå upp imorgon?


Nu ser man ju inte vad det står bara för det men ute i kantent iallafall så står det praktik och det är mina två sista praktikveckor. Sen ser det rätt lugnt ut för den 4 JUNI Tar enköping Studenten
 


Dagens motion?

Tjabba tjena hallå!
Sitter hemma i köket nu efter en cykeltur ner till stan för en fika på Tammerfors och sen ett besök ner till farmor och farfar.

Det var inte så skönt ute som jag först trodde, det var ganska så kallt ute fast jag hade jacka och lite tjockare tights. Så nu ser det ut som att det ska bli regn och massa skit, fifan!

Puss sålänge


Cleaning out my closet

Jag är redan uppe i över 80 unika idag :) det gillas!

Jag har hunnit med att rensa ur min garderob så nu får vi se om jag får nå kosing för kläderna som ska säljas på löppis på lördag :)
Sen så ska jag ut och fixa min gamla blå cykel som ska säljas, måste fixa punka och massa såna tråkigheter. Men ju bättre skick desto mera pengar.
Gud vad jag tjatar om pengar men så är det när man shoppat upp allt man äger och har typ.

Vad gör ni idag ?

Puss och Kram
M

Godmorgon :)

Vi kör på nya tag idag, ny dag och nya möjligheter!

Jag vill bara börja med att berätta att jag nådde bloggrekord igår IGEN 260 unika besökare lyckades jag skrapa ihop. Kanske kommer upp ännu högre idag?

 


God natt

Nu går jag och lägger mig, puss och godnatt

Det här fick mig att gråta

Fortsättning på Malda's inlägg om feta människor

Nu måste jag bara få instämma, det finns absolut inget fulare, osexigare, skabbigare än feta människor och det gäller både män och kvinnor. Är man under 170cm lång borde det vara förbjudet att väga mer än 60 kilo !

Liksom, kolla bara på er ni som gör det ?

Det är ni som tar upp plats i vården, det är er man undviker på bussen, det är ni som gör alla dokumentär filmer på tv, det är ni som blir mobbad och sen tar upp våra psykologers tid, det är ni som äter upp våra chips...

Jag kan fortsätta med det där hur länge som helst. Ni borde verkligen ta tag i erat liv och BANTA! Inga mer kolhydrater/fetter för er del!

Ser ni inte vad ni gör med er själva?

Inga killar/kvinnor kommer någonsin vilja ha er!

Ni är avskyvärda varelser som i själva verket skulle kunna vara riktiga sex bomber. Om du är hungrig, TA ETT TUGGUMMI! Om du får skjuts till skola, gå eller cykla istället. Nu var jag väl snäll?

Inlägg taget ifrån:
http://emmiochmaldish.blogg.se/



Nu vet inte jag om den här tjejen var seriös eller inte, men hur fan kan hon skriva något sådant? Jag började gråta när jag läste det här inlägget eftersom jag har många i min närhet som är lite eller lite mer överviktiga. Dom är inga avskyvärda personer för det, tvärtom så är dom de mest underbara och fantastiska människor jag känner.

Att läsa det där gjorde riktigt ont i mig och nu ska jag berätta en sak för er kära läsare!
Min mamma, min underbara, fina, älskade mamma lider av fetma och det är inte hennes fel. En del går upp mycket i vikt när de får barn, men bara för att min mamma råkar vara tjock så är hon mindre omtyckt? Jag kan säga att min mamma tar ingen plats, ingen plats alls. Hon är så mån om att alla runt omkring henne ska må bra, jag har aldrig träffat någon som är så fantastiskt stark som min mamma, hon är en sådan person som alla gillar. Hon har massvis med vänner och det är aldrig någon som tar omvägar runt henne.

Fick jag tag i dig som skrev det där så ska jag fan se till att du aldrig någonsin kan skriva igen, du är en elak, ond och rent utsagt avskyvärd människa. Fick jag chansen så skulle jag kunna döda dig och det här är första gången jag någonsin tänkt tanken att jag vill att någon ska dö. Men du är så jävla mycket mindre värd än vad någon kan bli med att du ens kommer på tanken att klanka ner på större människor. Din ytliga lilla jävla F*tta. Jag önskar att du dog.

Sen ska jag göra en till sak som jag heller aldrig gjort. Eftersom jag enligt denna tjej är fet så vill jag bara tala om att jag är 171 cm lång och väger 67.5 kg. Skulle ni vilja säga att jag är fet?


Ser jag ut att väga 67 kg? Jag D A N S A R jag har muskler.

Confession time

Eftersom jag har så tråkigt så ska jag bjuda på detta!

1. Mina klänningar
Jag älskar att bara ta på mig och pröva mina klänningar, mest bara för att se hur dom sitter. Jag älskar att känna mig fin och därför tar jag på mig en klänning beundrar den i spegeln ett tag och sen hänger jag tillbaka den. Nån som känner igen sig? Här får ni se två av mina favoritklänningar !

Klänningen jag bar på nyårsafton  Skolavslutningen 2009 

2. Skorna
Jag är helt tokig i skor och det bästa jag vet är att köpa hem ett par riktigt snygga heels. Men min ekonomi tillåter tyvärr inte det och nu har jag inte råd att köpa några riktiga vårskor istället. Men äsch vadfaan, jag tycker det är skitkul att bara gå i affärer och prova och titta och drömma om att man kunde få dessa skor, men jag har sån jävla tur jag som ofta fyndar när det är REA ska jag tala om. Mina föräldrar blir varken förvånade eller överlyckliga när jag stormar in hemma med glittrande ögon och en skokartong i högsta hugg.

3. Clowner
En del av er vet redan, men jag är galet rädd för clowner. För något år sedan så fick pappa för sig att han skulle bota min clownrädsla så han ville att jag skulle kolla på filmen It utan att blunda och det slutade ju med mardrömmar eller sömnlösa nätter ett tag så det var ju skitbussigt. Sen så i somras tror jag det var så ropade han på mig och så sa han åt mig att blunda och när jag fick titta hade han placerat en bild på Pennyvise framför näsan på mig, jag skrek som en stucken gris och storgrinade. För er som inte vet så är Pennyvise clownen i filmen It. Folk säger ofta att jag är barnslig och att jag ska växa upp, men jag kan inte hjälpa mig att de skrämmer skiten ur mig, säg åt dem som är rädda för hundar eller spindlar att växa upp också isåfall.

4. Svartsjuka
Jag kanske har dolt det väl? inte vet jag men jag är en fruktansvärt svartsjuk person. Jag håller ofta inne med det eftersom jag inte vill att folk ska tycka att jag är för kontrollerande eller nått sånt. Men svartsjukan gäller för det mesta när det kommer till min pojkvän. Kanske är det för att han bor 10 mil bort och jag kanske inte alltid vet vad han gör eller när han inte svarar och sånt. Det är inte kul att känna så, jag försökte ta upp det förut och fick då känslan av att det var bäst att hålla käft om det! Men det ja tänkte berätta nu minns jag inte om jag har tagit med honom eftersom jag blev rätt ställd när jag hörde det. Att han hade planer på att eventuellt flytta ihop med sin en av sina bästa kompisar, en tjej. Jag har absolut inget emot henne, hon är verkligen jätte gullig och supertrevlig men det kom som ett slag i magen när det kom på tal. Jag skulle aldrig fixa att han bodde ihop med en annan tjej än mig.

Känner inte  för att confessa mer ikväll :) Säg till om ni vill ha mera sånt

Puss och Kram sålänge


=)

Det blir inge sola för mig ikväll som det var planerat, istället så ska jag sola imorgon innan Taizé mötet. Då får man finsällskap också och det är alltid trevligt!

Har gäster hemma här nu så blir inget långt inlägg, snart ska vi kolla lite klipp från En annan del av köping och sen ska vi spela lite Buzz, jag kommer äga söner :) Bilder kommer

Puss och kram sålänge
<3


Lär känna mig

Ditt namn? Marika

När fyller du år? 9e augusti

Några utsmyckningar på din kropp, isf var? Nej

Har du piercing: Bara öronen

Vill du gifta dig: Jag vet inte

Vill du ha barn: Klart jag vill

Är du bra på att laga mat: Det beror på vad det är som ska lagas

Är du flygrädd: Nej, det är nof locket för öronen jag är rädd för

Vilken är din favoritglass:
Isglass :)

Vilken ögonfärg har du? Bruna och Gröna, ibland helt gröna, ibland blandat och ibland helt bruna

Hur lång är du? 1.71 meter

Vad har du på dig just nu? Leggings och tunika

Vilken årstid är bäst? Vår

Vad tycker du mest om hos dig själv? Att jag har bra hand med andra människor

Vad är du bra på? you tell me

Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj, Oskar kommer strax efter

Vem är din allra bästa vän? Amanda och Ida

Vem vet allt om dig? Inget vet exakt allt

Vem är roligast av dina vänner? Haha det beror på i vilket sammanhang

Vem är snyggast av dina vänner? Alla är snygga på sitt sätt

Vem är mest partyprisse? Det är nog min lille Eda det

Vem är den du helst har filmkväll med? Amanda

Vem av dina vänner är mest "evil"? Kan inte komma på nån

Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Jag tar inte med mig någon

Vem står dig närmast? Oskar

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Aa

Vem är farligast i din familj? Jag såklart haha nej men morsan vill man inte bli ovän med!

Vem ser roligast ut i din familj? Jag måste nog säga min bror, men han börjar växa till sig nu

Har ni något husdjur? Nej

Vem har du mest gemensamt med? Amanda tror jag

Vem står för underhållningen? Haha den platsen delar jag med Ida :P

Vem sover du oftast med? Mig själv, annars  Oskar

Roligaste kvällen med familjemedlem? Finns en hel del

Vad har du gjort? Idag? Kört min bror, duschat städat rummet

Har du varit glad idag? lite upp och lite ner

Har du varit ledsen idag? Ja

Har du gjort något bra idag? Jag har städat, händer inte ofta

Vad ska du göra nu? Middag sen solning

Har du gjort något dåligt idag? Nej

Vad har du ätit idag? 2 mackor och en halv hamburgare

Har du duschat idag? Japp

Är du trött nu? Japp

Vad händer imorgon? Ska träffa trevligt folk

Är du hungrig just nu? Nej

Vad är klockan nu? 17.19

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook, bloggtrafik och bdb

Hur länge sen var det du träffa din mamma? Hon sitter i rummet bredvid

Hur länge sen var det du träffa din pappa? I söndags kväll

Lyssnar du på musik just nu? Ja radion är igång

I så fall, vilken låt för tillfället? Bad Romance, lady gaga

Vad gillar du för musik? Har en rätt blandad smak

Har du kysst någon idag? Nej

När går gränsen vid otrohet? När han fantiserar om nån annan

Är du romantisk? Ja

Är du svårflörtad? Njae

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja

Har du nångång slagit någon? Ja

Har du lekt med någons känslor? Nej inte medvetet iallafall

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande

Är du en bra pojk/flickvän? Ja det tycker jag, för det mesta

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 20 och 30 typ

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej inte någonstans

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? -

Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Hans personliga sålänge den inte är sunkig

Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa 

Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Jaa

Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nej

Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? ja

Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Nej

Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Nej

Sparat något från ett gammalt förhållande? Ja

Somnat gråtande pga kärleken? Flera gånger

Varit på en blind date? Ja och aldrig mer

Har någon du varit tillsammans med nån som har ljugit för dig? Nej

Låt som när du är ledsen sörjer till? Ingen speciell

Nämn något du är väldigt fäst vid: Mobilen

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon

Vad är din största svaghet? Sötsaker

Vem är du mest lik, mamma eller pappa? Mamma

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "mm. Puss så länge :)"

Hur svarar du i mobilen: Hallå, eller hej det är Marika

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Ida, då blev de prata av :)

Brukar du komma i tid? Ja

När mår du bra: När ja inte mår dåligt ;)

När brukar du oftast gå och lägga dig? Det är olika, men vid tio halv elva kanske. Nu är det dock tidigare som gäller

Något du stör dig på: Det finns massor

Är du blyg? Ibland,

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Jag skulle läxa upp en och annan kille

Vad är det värsta du vet? Clowner

Vad längtar du till? Studenten

Vad är det finaste du fått av en kille? Mitt halsband, ska visa sen

Om fem månader: Slipper ja gå till skolan

Om ett år: har ingen aning,

Du samlar på: Plastpåsar hahahaha

Kärlek eller sex? Kärlek

Är det okej att gråta: Ja

Vad är det viktigaste i livet? Livsglädje


Före och efter

Nu är jag färdigduschad och färdigstädad :)
Somsagt så lovade jag er bildbevis och jag kanske inte fick allt skitsnyggt i mitt rum men tro mig, det går att gå där inne nu!


FÖRE


FÖRE



EFTER


EFTER


Ny duschad och ren :)


Snart kommer det utlovade lära-känna-mig-inlägget


Städar time

Nu in i duschen och sen väntar extreme room makeover, med andra ord så ska det städas...
herrejisses

Städar time

Nu in i duschen och sen väntar extreme room makeover, med andra ord så ska det städas...
herrejisses

Dagens planer

  • Städa mitt rum  Före och Efter bilder utlovas
  • Besök
  • Vila upp mig l
  • Läsa igenom Fias uppsats, inte hunnit det än
  • Försöka plugga lite naturkunskap

 


Tröjan <3

Men hur kunde jag glömma?
Jag måste ju bara visa bilden på min tröja som jag köpte förra veckan!
Vad tycker ni ? Baksidan hålls ihop av två stora siden rosetter! kostade endast 50 kr!

Puss

Regnet hänger i luften...

... men det är fortfarande ingen snö i sikte, haha jag trodde aldrig på det när jag läste det på text-tv och hörde det på nyheterna. Det har varit för varmt för länge nu!

Sov rätt bra inatt, vaknade vid halv åtta men det var lite för tidigt kände jag så jag tvingade migsjälv att somna om! Så nu är jag rätt och slätt nyvaken :)

Som jag skrev i ett inlägg tidigare så har jag ju gått med i en sida som heter bloggtrafik. Det har gjort att jag fått så många mer besökare än jag vågade drömma om och jag hälsar alla nya läsare välkommen och jag hoppas att ni stannar :) Senare kommer den det ett lärakänna mig inlägg för er som är nya läsare :) 

Puss och Kram sålänge 

 
Känns som evigheter sedan, klassresan i göteborg med 9E.

Time for some sleep

Jag nådde tyvärr inte mitt mål men vi fortsätter sattsa, så kom igen och hjälp mig även idag. Det är ju faktiskt lördag nu så haha!

Ska snart gå och lägga mig och sova eller först och främst så ska jag läsa lite. Som den boknarkoman man är haha.

Puss och godnatt

Solen i ögonen

Det har blivit mycket bloggande idag, men jag har känt mig väldigt bloggig idag! man kan väl kanske säga att jag kompenserat för igår och de andra dagarna när jag varit ganska så inaktiv. Men snart är det sängdags för mig och för er som är vän med mig på facebook så har ni säkert sett min status redan? Att jag hoppades på 200 unika besökare idag innan 24.00 men det kan jag ju inte skriva redan nu om jag har lyckats med eller inte!

Men jag lovar att ni ska få veta om jag uppnått mitt mål idag eller inte! Soon as possible
Sålänge ni väntar ska ni få höra min favoritlåt just nu och som jag alltid förknippar med fiskeresan vi gör varje vår!

Solen i ögonen, Lars Winnerbäck.
Vissa rader i texten stämmer så väl in på mig och mina kompisar ibland, hör själva och kanske några rader stämmer in på dig?


Mysteriet på greveholm <3

Jag har det så bra som jag kan nu! Ligger i soffan (fortfarande) och kollar på mysteriet på greveholm det är ju helt klart att det är den bästa julkalendern som någonsin har visats enligt mig och som jag har sett. Bara för det så tänker jag lista de bästa julkalendrarna enligt mig.

1. Mysteriet på Greveholm
2. Sunes Jul (Gick dock året jag föddes men jag har sett i efterhand)
3. Pelle Svanslös
4. Kaspar i Nudådalen
5. Diselråttor och sjömansmöss
6. När karusellerna sover

Det är dom sex som jag tyckt bäst om, vilka var era favoriter?


Shit happens

Sitter i soffan och kollar på så ska det låta och helt plötsligt så blev hela kvällen ganska turbulent! Spär väll på lite extra bara för att jag ligger och inte mår någe bra alls. Fifaan

Justja mina popcorn, dom ligger ju på bänken

Marika konstaterar

1. Väderfolket
Alltså vad hände med snökaoset som skulle komma över helgen och nästa vecka? Idag skulle det tydligen snöa 2 dec läste jag på text-tv, men fan solen har ju skinit (?) hela dagen och det har varit relativt varmt, inte så varmt som innan men ändå varmt. Från och med nu så litar jag inte en sekund på väderfolket, det stämmer ju ytterst sällan det dom säger.

2. Inställd studentfest
Vadfan är det som händer? Är det ingen som vill gå på studentfesterna längre? Nu när det äntligen kommer upp ett bra och kul tema så ska man spy upp allt man äter och därmed drabbas av maginfluensa. Men två gånger har nu studentfesterna ställts in för att för få personer köper biljetter, det är lite dålig stil att först säga att man ska gå för att sen skita i det. Dålig stil tycker jag.

3. Magsjuka
Vad kan man säga? Vem gillar magsjuka? DÖD åt magsjuka!!!

4. Min omgivning
Jag kan bara säga att jag är omgiven av de bästa människorna som finns, jag har världens bästa kompisar, underbara föräldrar och fantastisk släkt och även den mest omtänksamma, underbara och finaste pojkvän. Jag behöver aldrig känna mig ensam och det finns alltid någon att prata med.

5. Snacket om att jag är bortskämd
Haha jag vet inte vad jag ska säga om det, men ja jag är nog bortskämd iallafall av min pojkvän. Mamma och pappa har inte skämt bort mig så mycket. Men Oskar han betalar i stortsett alltid för mig och kräver aldrig pengar tillbaka. Enligt honom beror det på att jag själv inte har råd vilket jag inte har men man måste inte alltid göra saker som man inte har råd med! Men jag kan själv hålla med om att han skämmer bort mig men det är han faktiskt ensam om.

6. Killars behov av att bjuda
Nästan alla killar jag känner (som har flickvän) bjuder i stort sätt alltid, precis som min älskling gör. Jag tror att de har ett slags behov av att känna att de kan försörja och ta hand om sin flickvän. Även fast dom inte vill erkänna det för de jag har frågat har sagt emot mig. Men jag tror att det är något undermedvetet som finns i många killar. Vad tror ni?


Puss och kram sålänge


Bilder, som utlovat

Nu har jag äntligen laddat över bilderna till datorn, dels på tyget och sen så har jag lagt in lite annat skoj som jag har varit lite ute på altanen idag och roat mig med kameran, fick några knasiga idéer och morsan kollade aningen snett på mig men vadfan :) Jag är knäpp, har alltid varit och kommer alltid vara! Alla som känner mig vet om det också, det är ingen hemlighet haha.









Fick en festlig Idé med sugrör där haha, lite somrigt tycker jag! Men skulle haft sockerdricka istället men det hade jag ingen hemma. Men nu så kommer bilderna på mitt underbara tyg, smaragdgrönt siden! Färgen är inte exakt densamma som i verkligheten men vad tycker ni? Är det fint?




Things to do

Jag ska iväg ett litet tag nu! Först och främst ska jag över till grannen och tacka henne på deras altan, tror inte jag blir insläppt med mina magsjuke baskelusker. Det var de som köpte mitt dunderfina tyg till min balklänning och på tisdag ska jag eventuellt ner på stan efter jobbet och köpta mönster!

Sen ska jag hem till pappa och hämta USB sladden till kameran så jag kan föra över bilder och sen så ska jag rensa bort massa bilder också! Känner mig riktigt kreativ idag trots att jag mår illa, jag är ju inte lika svag som jag var igår iallafall och det är tur det! Igår hade jag inte ens orken att sitta upp!

Puss så länge

Bloggtrafik.nu

Har alldeles nyss gått med i bloggtrafik.nu och det fungerar verkligen! Bara på drygt en halvtimme så har jag fått betydligt mer läsare än vad jag brukar ha! Så jag kan rekomendera er andra bloggare att gå med där om ni vill ha mera läsare!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=mariika 
Tryck på länken ovanför för att  bli medlem och för att hjälpa mig på traven!

Rekomenderas


Finaste tyget

Sitter i soffan med mamma och kollar på En annan del av köping dom är ju för jävla underbara! har precis fått i mig lite mat men nu har jag fått ont i magen igen :( Mitt i allt det här så har jag en kackalande Ida i telefonen, vilket är väldigt bra fördå slipper jag anstränga mig och prata, för mig räcker det att jag får lyssna på henne och flika in med nån kommentar ibland :)

Idag har jag fått hem mitt superfina tyg till balklänningen, tyvärr så glömde jag ju kamerasladden hemma hos pappa men jag ska försöka hämta den lite senare för ni måste bara se hur underbart vackert det är! precis som jag ville ha det. Det kommer bli så jävla fint, det är jag säker på, bara vi hittar det perfekta mönstret till!

Puss och Kram sålänge


Robert och Jag från i Somras på kulturnatten, sjukt kul kväll


lite bättre idag

God morgon!
Sov över 13 timmar inatt och fasiken vad jag känner mig utvilad nu men på samma gång så känner jag mig helt jävla matt. Jag orkar typ inte göra nånting ändå känns det som, kan kanske bero på att jag inte fått nånting i mig på 24 timmar! Har inte ont i magen längre men jag känner att den är lite ostadig just nu så jag vågar inte äta nått riktigt än!

Snart ska jag åka hem till mamma och tycka synd om mig själv för att jag var tvungen att ställa in ikväll jag vill ju verkligen gå på den här studentfesten! Pirattema som jag har tjatat om sedan vi började nästan, men de är väl bara bita i det sura äpplet och inse att verkligheten är tuff. Jag tror inte de är så populärt om jag spyr ner mina polare direkt, inget jag skulle vilja göra heller.

Så nu ska jag nog ta och dricka ett glas vatten och hoppas på att det går bra, sen ska jag packa iordning mina saker och sen ge mig av hem till mamma, där jag också ska byta simkort och pyssla med att få över alla nummer och sånt!

Puss och Kram sålänge

Sick

Jaha då sitter man här med en snustom mage och ingen jävla energi i kroppen för fem öre. Jag har druckigt ett halvt glas vatten och fått i mig ytterst lite blåbärssoppa. Jag orkar knappt sitta upp, och än mindre röra mig.
Jag orkar inte sitta kvar vid datorn heller direkt så jag hör av mig imorgon hoppas jag! Puss hejs

you would not believe your eyes

Sitter fortfarande i soffan och jäser som en jäkla bullsmet men vindruvorna är tyvärr slut och jag har hunnit med att prata med min älskling och sen tagit en skön dusch!
Har inte tvättat håret sen i fredags, men faktum är att mitt hår har blivit så mycket finare sen jag slutade tvätta så ofta och nu för tiden så tvättar jag absolut max 3 gånger i veckan.

Om 30 min så börjar andra avenyn, jag är verkligen helt fast i den serien trots att den börjar urarta lite men jag kan inte låta bli att kolla ändå för trots allt så är det så himla spännande! nu är det 27 minuter kvar :)

Ikväll får jag vara uppe lite längre, börjar klockan ett imorgon och det känns så jäkla skönt! Jag ska sova ut som bara den inatt men natten till idag så sov jag faktiskt hela natten fram tills klockan ringde och jag somnade relatvit tidigt också!

Puss och kram


bilder

Ligger och jäser i soffan med vindruvor och datorn i knä! pappa ligger och jäser bredvid och kollar på nån fotbollsmatch som antagligen går i repris sen typ -70 eller -80 talet! Ser skit kul ut och som jag lovade ska jag lägga in några sommriga vårbilder som jag tog igår! Igår var de även min första promenad utan jacka, vårväder.


Vattenparken


Blåsippor i cykelbacken


Mammas Welcome skylt :)


Grannens krokusar

 
Toppen på mammas ljuslykta


En påsklilja :)


Maten jag lagade igår!

Haha jag vet att maten ser ut som kräk men det är sjukt gott! Try it

2pkt bacon
1rödlök
vitlök efter smak
Champinjoner
2 små burkar créme fraiche
ärtor

Stek upp bacon och rödök och tillsätt sedan champinjonerna efter det så har du i creme fraichen och vitlöken. Sist i med ärtorna. Skitgott bed bandspagetti


Sommar

Nu är det sommar nu är det sol, nu är det koskit i hagen.
Där ligger Hulda med öppen kjol och väntar Åke på magen!

Den sjöng en tant för mig för två sommrar sedan när jag feriearbetade på ett omvårdnadsboende!

Äntligen är våren här på riktigt :) bjuder på lite våriga blombilder senare ikväll, idag har följande saker hänt på min praktikplats!

- Följt med och kollat på gastroskopi och endoskopi
- Gått vilse med matvagnen och Sofi
- Gått promenad på sjukhuset med sofi, så vi hittar! Vi hittade inte ner dit man skulle ställa matvagnen
- Solat på balkongen

Mysig dag :) men  självklart har jag gjort massa nytta också, det får inte glömmas bort! Finns även en ordningsam och skötsam flicka i mig. Det ni

18:59

Snart är det dags för mig att åka ner till träningen! Ska bli skönt att träna men samtidigt så kommer jag nog få sjukt svårt att sova ikväll. Dansen slutar ju nio och då brukar jag ta och lägga mig, eller jag hada snarare tänkt att lägga mig då! Men får duscha snabbt, sätta upp blöta håret i en toffs och sen försöka sova så fort jag kan!
Imorgon får jag iallafall sova lite längre, ska få ta bilen till lasarettet imorgon och det känns så jävla skönt!

Men nu måste jag snart börja röra på mig, ha det bra!
Puss och kram

Tisdag 12.27

Det tar fan på krafterna alltså men det hinner jag inte tänka på när jag är på praktiken! Tröttheten kommer efter, det är en jäkla tur att jag trivs så bra där och att jag har en kanonbra handledare!

Sitter i skolan nu och ska snart ha alternativ medicin och sen Engelska B. Sen hem, vila och äta innan det bär av till dansträningen, förhoppningsvis så sover jag gott inatt!

Puss och kram

Pjuuh

Alltså fyfaan säger jag bara!
Sov knappt nånting inatt och har haft en låång dag på praktiken! men det gick faktiskt bra idag och över förväntan med tanke på tröttheten. Jag fick iallafall en kanonbra handledare och jag trivs redan ganska bra, tar dock emot att jag måste upp så tidigt men idag gick det ju eftersom jag inte sov inatt.

Börjar samma tid hela veckan förutom på torsdag då jag går 13-21.30 och sen är jag ledig på fredag och då är det Party time om jag har pengar till det haha! Får nog försöka låna ihop mig av några vänliga själar!

Puss och kram sålänge

Sista dagarna på lovet har tillbringats med underbaraste

Dåligt med bloggande i helgen, eller rättare sagt inget alls! Men jag har varit nere hos Oskar över helgen och då har inte min prioritet legat på datorn iallafall. I fredags så kom jag ganska sent så vi åt middag hemma hos hans föräldrar och sen gick vi hem och kollade på film sen somnade vi faktiskt.

I går så storstädades huset, började kolla på film efter det men mitt i filmen kom Oskars mamma och då drog vi igång operation sänglagning. Blev skitbra det där ju, offrade mina strumpbyxor för sängen, snacka om den ultimata flickvännen. Sen kom några kompisar till Oskar över och vi käkade middag ihop och chillade lite innan vi drog ner till Pizzerian och hade det trevligt, gick dock hem tidigt . Jag var trött och Oskar hade ont i sin nacke, så jag var ännu en gång den ultimata flickvännen och gav honom massage, han såg ganska plågad ut men ska man ha resultat får man lida lite för det.

Idag har vi bara haft slappar dag, låg kvar i sängen läänge lääänge innan vi åt frukost och kollade på Dirty Dancing och Honey, bara slappat idag med andra ord! Sen åkte jag hem tidigare än vanligt, kändes konstigt men på ett sätt skönt också! Nu ska jag sätta mig vid tvn och pappa ett tag innan jag går och lägger mig för imorgon är det jag som ska upp halv sex typ och sen iväg till praktiken på sjukhuset. Ombytt och klar 06.45 Fyfan alltså

Imorgon ska jag också ta fästingsprutan, glad att jag har pappa med mig!
Puss och kram


Fredag 13.21

Sitter och diggar till den skönaste playlisten jag har! Massa låtar från det glada 90-talet och den ännu gladare barndomen! Just nu dunkar Nordman för fullt, minns ni vad ni lyssnade på?

Mina favoriter var iallafall

Torn - Natalie Imbruglia

Blue - Eiffel 65
Bye Bye Bye - N*sync
Barbie Girl - Aqua

Angels Crying - E-Type

Calcutta - Dr. Bombay

Backstreets back - Back street boys

mmmbop - Hanson

One more time - Britney Spears

Och massor massor med flera!

 

Snart ska jag ner på stan med Nicole och byta ut mascaran som jag köpte igår, sen ska jag kolla på mönster och in på apoteket och köpa sminkborttagningsmedel.

Puss och Kram på er sålänge


Marika tycker till

Jag kom just att tänka på en sak! Jag sitter och tittar på VHS (HAHAHAHA) Vargsommar heter filmen, fick den när jag var mindre och jag såg den oavbrutet hela tiden då nästan. Men till saken nu iallafall, huvudpersonens bästa kompis kör på enligt mig världens största NO NO
Strumpor i  gubbsandaler!



Nu fick jag ju inte tag i nån bild med ÄKTA gubbsandaler för jag är för trött för att över huvudtaget leta, men jag tror ni fattar vad jag menar? Enligt mig är det där näst intill hemskt!

Fredag 09.43

Godmorgon!
Jag kan inte påstå att jag känner mig pigg idag, men jag vaknade iallafall vid halv nio och sen har jag legat och småsovit framför tvn tills nu typ.

Ska snart ta och dammsuga lägenheten och sen ska jag packa och göra klart innan jag åker ner på stan med Nicole och fixa lite, innan de ska jag hem till mamma och hämta lite saker som jag glömde igår! Så typiskt mig att alltid glömma nånting. Sen ska jag hem och duscha och sen får pappa köra mig till stationen.

Dags att fixa i ordning lite frukost tror jag va, undrar vad jag ska stoppa i lilla magen idag då! Det återstår att se,
puss och kram sålänge

/ Marika <3

Nakna sanningen

Tjues alla  bloggreaders.
Kvällen har tillbringats hemma hos Nicole med film. Det regnar köttbullar, gud vad jag skrattade.
Sen blev det till att cykla hem i regnet och frysa arslet av sig.

Så nu har jag tvättat av allt smink, noppat ögonbrynen och gjort mig så fin man bara kan bli utan smink haha. Nej det där lät inte alls bra haha, klart att man kan vara vacker utan smink. Jag har flera kompisar som aldrig använder smink för dom är såna naturliga skönheter. Jag brukar också få höra att ja är en naturlig skönhet men det vet jag inte om jag håller med om?

Kastar in en bild helt fri från allt vad smink heter!

Nå vad tycker ni? ärlighet varar längst :D

Bert Time

Sitter och kollar på Bert, jag hade glömt hur mycket jag älskar dom där filmerna.
hahahaha gud vad jag skrattar, ni som är inbitna Bert fans vet nog vad jag pratar om när Bert kommer hem och ser sitt hus när mormorn varit framme och gjort kalas fint. Gud vad kul det är hahahaha

Torsdag 16.44

Hemma efter en myspys dag på stan med Nicole. Jag har faktiskt hållit mig från att shoppa onödigheter utan bara köpt det jag behöver hårspay, mascara och strumpbyxor. Sen så åt vi god lunch på Wickmans också. Så jag har faktiskt inte gjort av med så jätte mycket pengar som jag brukar kunna göra av med.

På väg hem så såg ja det första blåsipporna för i år så jag tog faktiskt med mig två stycken och J A G har lärt mit att det bara är roten som är fridlyst och inte själva blomman så detså.


Nicole när hon spattade :) Syns inte så tydligt men kul det var det haha.


En gräslig groda som hoppade snett efter blixten, jag kände mig lite taskig


That's me


Nicole torkar stöveln med ett löv :)


Blåsipporna jag tog med mig hem idag, nu är det vår.


Jag blev så glad imorse när jag såg att solen sken, men när jag väl tog mig utanför dörren så var det näst intill kallt ute och när jag cyklade hem så var det svinkallt också, jag som inveg vårjackan idag och allt. Men jaja har ju hittat tussilago, blåsippor och invigt vårjackan.

Torsdag 11.07

God morgon folkens

Idag har jag flera saker som står på listan. Bland annat så ska jag hinna med att ringa upp till Orion och kolla om dom behöver sommarvikarier. Sen ska jag hinna med att åka till Ica, gå en promenad eller cykla en sväng. Jag ska städa och packa om lite för att sedan åka hem till mamma och hämta hit lite mera kläder.

Igår var jag ute och busade med Nicole och gick en promenad. Bilder kanske kommer upp senare, men bilder av mig det kommer ni iallafall få. Jag skrattade så jag grät när Nicole fick spatten över hundskit på stöveln! Det finns på bild också haha.

Men nu måste jag ta och snygga till mig lite, läsa fias uppsats om Ozonlagret och sen så ska jag ge mig iväg. Puss och kram så länge

/ Marika

 
Ida ser lite fundersam ut, Johnny jaa han ser väldigt finurlig ut och jag då? Allmänt full


Bilder från Norge

Idag har jag varit med Amanda och Olle på hundrastplatsen, raggat runt på stan fräscha som vi var där vi satt (amanda satt) och jag halvlåg i nån konstig position i sätet bredvid med fett hår, skitiga mjukisar och en flåsande hund i baksätet. Alla killars våta dröm lixom haha, efter det köpte vi glass och snackade tjejsnack utanför Ica, coola som vi är. Jag menar det är ju döcoolt att hänga med småglinen utanför Ica och se döcoola ut.
Köpte med oss lite lunch från coop och sen har vi setat och skrattat åt Joey från vänner på youtube.

Jag lovade ju att komma med bilder från Norge och eftersom jag är en sån ordentlig flicka så ska  jag också ladda upp alla (haha nu skojade jag med er, 217 bilder får ni inte) jag kan ladda upp några bilder iallafall.

 En sjunken båt

Wiew

Lite mera Wiew

Jag var glad

På väg ner igen

Solen tittade fram, passade på att lapa lite
sol på klipporna.

Jag gjorde mig en kyckling i marsipan på påskafton :)








Nu orkar jag inte lägga till fler bilder, ska kolla lite på förkväll nu! Haha dom ska dansa afrikansk dans, ser skitkul ut. Bara älskar gynning

Rymmer iväg med min Amanda

Nu ska jag ut på äventyr med Amanda sen blir det att ringa några samtal och så vidare. Jag måste hämta sladden till kameran hos mamma och så ska jag hämta new moon filmen också.

Men nu måste jag röra på mig,
So long


Love <3


Visste du...

att jag vill - Att allt ska bli som förut
att min senaste kyss var - Lika fin som alltid
att jag lyssnar mest på - Det jag vill höra
att jag pratar - Fort och mycket
att jag inte gillar - Bönor
att min bästa vän är - Amanda och Ida såklart <3
att min första riktiga kyss - Var på en kulle
att jag avskyr när folk snackar - om saker de inte har en aning om och tror de vet allt om.
att kärek är - Tufft på distans
att jag gillar att - Vara med min oskar såklart
att jag alltid kommer att - vara jag
att jag är hemligt förälskad i - Det är nog ingen hemlighet att jag är kär i Oskar?
att sist jag grät var - Inatt
att min mobiltelefon är - skum
att när jag vaknar på morgonen - snoozar jag
att innan jag går och lägger mig - Pratar jag med Oskar och borstar tänderna
att idag har jag - Inte gjort ett jävla skit
att jag just nu tänker på - Det vanliga, framtiden
att i kväll ska jag – Kolla på andra avenyn förståss
att i morgon kommer jag - fortsätta mitt jobbsökande
att jag verkligen vill - Ha hit min Oskar


Sweet home

Hemma från Norge nu, det har varit så fruktansvärt skönt att komma bort ett par dagar. Jag körde faktiskt hela vägen dit och jag hittade någorlunda också, jag är så duktig alltså.

Jag är för trött för att blogga nu men jag laddar upp bilder och skriver mera imorgon och när jag har sladden,
puss och kram så länge

/ Marika

tut tut

Jag har varit dålig med bloggandet men det har varit massor att tänka på och nästan ännu mer att göra.
Kommer tyvärr inte bli så mycket mer bloggande de kommande dagarna då jag åker till Norge idag och kommer hem på tisdag.

Då bjuds det på bilder och lite annat skoj från Norge, men nu ska jag kolla klart på New Moon som jag köpte igår.

Puss och Kram sålänge

RSS 2.0