Visste ni att...

 
 
... Jag är sjukt barnslig, riktigt barnslig haha
... Jag älskar det mesta som är sött
... Jag avskyr dock honung, så jäkla äckligt
... Jag äter inte pytt i panna

Lördagskvällen

 
Jag måste bara dela med mig av bilder på mina sjuka kompisar från i lördags, herregud vad jag skrattade åt de där två idioterna och Jovana förvånade mig. Sånt där pysslar hon med när hon är på pickalurken, men vi drack minsann ingen alkohol alls. 
 
Jovana karatesparkar Mattias i ansiktet, får kyla med fryst limpa
 
Sen spårade hon
 
Sen spårade de båda två! Jag grät av skratt,

15.55

 
Ligger i soffan och kollar på topmodel och är supertrött, men ändå kan jag inte sova. Hatar verkligen den känslan. 
Sjukligheten går upp och ner hela tiden, ena stunden mår jag riktigt skapligt och nästa så mår jag kyvigt igen, men det är väl så det kommer vara nu I guess, hoppas bara att jag börjar bli frisk. 
 
Igår tog Dan mod till sig och kom och hälsade på, jäklar var rolig jag måste ha  varit haha. Nej men var kul att han vågade sig förbi en stund 
 
 

Datorn i knät

 
Satt just och tänkte tillbaka lite! Förra datorn jag hade satt jag alltid med i knät utan något slags skydd under. Vilket resulterade i att jag faktiskt fick en lätt brännskada på låret, så den sommaren var det bara att täcka över låret varenda sekunde jag var ute i solen! Kanske inte så kul men vad ska man göra? 

Tror inte jag har nån bild kvar, men hela framsidan av låret var helt rödflammigt i flera månader, så bara ett tips! Ha inte datorn i knät när ni sitter i typ soffan eller sängen, ha den på något så behöver inte ni heller få gå med täckta lår hela sommaren

Sömn? nää inte mycket sömn

 
God morgon! Haha eller nej fasen, det är förmiddag!
Men har inte sovit mycket alls inatt, haft så jäkla ont i ena skinkan och ner i låret... känns som det varit nå knas med Ischiasnerven, att den typ legat i kläm eller nånting! Riktigt jäkla ont så kunde inte sova på grund utav det, så vid tre typ så knallade jag ner och lade mig på soffan, lyssnade på akvariet och blev kissnödig av skvalpandet och tillslut lyckades jag somna typ en timme, gick upp! AJ AJ AJ, kunde inte sova på ett tag, tillslut hittade jag ett sätt att ligga på som inte gjorde så sjukt ont utan bara rätt ont att ligga på, somnade i typ 2 timmar, vaknade med nackspärr... det var det man fick ta för att inte ligga och ha så jäkla ont i rumpan alltså, ner och värma vetepåse vid åtta! Upp och somna om till tio typ... 
 
 
Jag orkar inte ens bry mig om att räkna ihop hur mycket/lite jag har sovit inatt, kanske är mer än vad det känns som. 

17.15

 
Jag gillar hur jag tänker, eller förmodligen så tänker jag inte alls! Sitter och tittar på mamma som lagar mat, vet om att maten serveras när som helst och ÄNDÅ sitter och och gräver och rotar i min godispåse! Jaharåå jag och Mattias rumlade förbi godisgallerian och köpte med oss varsin huge påse med godis, dumt att jag ställde den bredvid mig i soffan... 
 
Så nästa då? När kommer Serben hem tro? Både jag och Mattias sitter på varistt håll och varsitt arsle och väntar, pruttjovana kallar vi henne för! MEN med kärlek i rösten, icke att förglömma!!! Hoppas hon kommer hem snart, eller förresten så nää, stannat hon på landet en stund till så hinner jag sova lite hö hö hö! 
 
Instagrambild från idag
Älskar att jag är så läcker på den här bilden

Fotat lite

 
Tillbaka hemma igen, var ritkigt skönt ute måste jag säga! Satt rätt länge i hamnen och bara njöt!
Fick några bra bilder men tyvärr blev många rätt oskarpa också, hatar när det händer och man inte ser det förän bilderna läggs upp i datorn, Men men! Har iallafall haft en riktigt mysig dag ute i solen. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tidsinställt

 
Passar på att göra ett tidsinställt inlägg som ploppar upp nu under tiden som jag är ute och fotar! 
Ikväll är planen en date med min kära Serbo! Får se vad vi hittar på, känner mig inte helt 100 kry från förkylningen ännu så något överdrivet aktivt lär det inte bli! 
Måste satsa på att bli frisk nu eftersom jag åker till Norge nästa vecka, åker ju dit varje påsk och hälsar på min farbror och faster! Ska bli så himla roligt. 
 
 

13.22

 
God mitt på dagen!
Har precis gjort mig i ordning för dagen och ska strax iväg och möta upp Mattias, vi ska fota lite tänkte vi, eller jag ska fota honom! Herregud jag är fan nervös, jag brukar inte fota människor direkt men hoppas att det går bra! Får åka hem och redigera bilderna sean och lägga upp nån här! Fler bilder kommer hamna på min andra blogg som ni hittar häääär. 
 
Igår var Amanda och Patrik över på middag, var en riktigt trevlig kväll! Och så kom ju mina skal igår och armbandet 
som jag beställde :) Jättenöjd och jätteglad tjej, hittade en sida som har sjukt billiga prylar, som smycken och mobilskal och massa annat kul! 
 
 
jag igår! 

Fun from 9gag #2

 
I think I need to stop drinking
 
10 psychological facts.
 
How to fix a car
 
 
 

20.35

 
Jajjamensan, här är jag igen! Vad ska vi blogga om nudå tycker vi? 
Har fan inget att skriva haha, så får leta fram lite skoj på 9gag och dela med mig av, sånt jag gör allra bäst när jag är fantasilös! Skulle kunna lägga fram mina åsikter om saker och ting, men nej inte idag! Risken är väl att man blir nätmobbad då, det känns onödigt! 
 
Eller hur?

Lite bilder från min andra blogg!

 
Som ni kanske redan visste har jag ju en sidoblogg där jag lägger upp bilder jag själv fotat. Så de får hamna i centrum lixom. Men tror inte jag har lagt upp dem här så jag kan ju passa på och göra det nu, som lite utfyllnad lixom haha. Man har inte mycket vettigt att dela med sig av när man ligger hemma och är sjuk! 
 
   
 
  
 
 
De här bilderna fotade jag när jag och Dan var vid mälaren och grillade korv en dimmig eftermiddag för några veckor sedan!  Jag upptäckte för sent att det var skit på linsen... suck..
 
 
 
 
  
 
 
Hittade en ros på Ica för 10 kr och kom på en idé, så gav mig ut med rosen och kameran i snön och de blev nog skapligt tycker jag! Tanken med bilderna är att de ska vara lite sorgsna. 
 
 

Smink

 
Haha verkar inte som mamma riktigt lyssnar på mig! Vi var ute hos mormor i lördags och då la vi bud på jeans och smink från en auktionssida på internet. Vi vann båda auktionerna och vi pratade dessutom om sminket, jag skulle ta läppstiften, det var typ 6 läppstift, 5 läppglans, 2 hud cremer, 1 läppenna och 2 mascaror. Och vi fick det för typ 100 kr... hur billigt?? Och det är märken som Maybeline, MaxFactor, Nivea, Lumene m.m så inget billgit krimskrams. 

Men åter till saken, så pratade vi om det och kom överens om att vi skulle dela på det! Så idag lade jag ut bild på fb och instagram och så ringer hon upp "Jaha, skulle vi dela på det där? Det där var väl mitt?" Jag suckade högt flera gånger inombords, herrejisses.. vi tog ju just dedär settet för det fanns ljusa läppglans till henne och mörka läppstift till mig! Hon är rolig hon. 
 

Sjuk tjej :(

 
Men vad less jag blir! Vaknade imorse och mådde riktigt dåligt. Lite bättre nu men har ont i halsen och huvudet, hostar lite och näsan täpps igen konstant! Men är väldigt glad att jag har nässpray och halstabletter som faktiskt lindrar hostan också! Det ni.. 
 
Hade ju planerat att jobba imorgon, men jag kan inte tänka mig att jag är välkommen dit när jag kraxar såhär. Mohaha. 
 
Men slog till med en mumsig lunch, blev dock proppmätt eftersom jag inte blir så hungrig när jag är sjuk. Hittade ett recept på tonfiskrulle, mums. 
 
Haha det ser inte mycket ut för världen! Men gott var det, prova om ni tycker om tonfisk!
 
1 stort tunnbröd (hade inget så blev två små)
en halv burk tonfisk i vatten (låt vattnet rinna av först)
0.5 dl naturell yoghurt
1 msk senap
1 msk majonäs
1 msk hackad rödlök
ca 7 cm gurka
Salladsblad
salt. 
 
- Mosa tonfisken och blanda med yoghurt, majonäs och senap, Smaka av med salt
- Hacka löken och skär gurka i små tärningar och rör ihop med de andra
- Bred ut röran på tunnbrödet och lägg över salladsblad och rulla ihop. 
 
(haha såg på receptet på internet att det bara skulle vara en tsk majonäs och en tsk senap... men det blev gott ändå) 
 

Solarium

 
Nyss varit iväg och solat med bästa Serbon och vilket kaos som uppstod! Vi solade i ett dubbelsolarium och eftersom hon skulle ligga i 27 min och jag i bara 20 så uppstod KAOS när hennes solarium slocknade före mitt! Vi kastade oss upp och böt plats snabbare än blixten! Hade ni sett oss hade ni inte ens hunnit reagera, så fort gick det!
 
Nej men det är skönt att få lite färg igen, herregud vad jag hatar att vara blek! Men jag missbrukar inte solarium, jag solar någon gång ibland, lite mer på våren dock, men inte mycket mer alls. Bara för att jag inte ska bränna sönder mig när sommarsolen väl kommer fram! Dessutom är det bra för hyn att sola lite ibland, cancern kommer om du missbrukar. Sådetså! 
 
 

miniinthebox


Hittat en sida på nätet som har SJUKT mycket prylar, och det är billigt också! Har klickat hem lite mobilskal och ett armband, men kommer garanterat att beställa hem fler prylar, för de har verkligen så himla mycket saker där! 
Dessutom har mormor fyndat jeans åt mig, för typ 100 riskdaler, det tackar vi för! Jag behöver verkligen jeans haha.
 Individuality Vintage Style Cross Double Ring
En ring för 9 kr till exempel
 
 
 

18.45

 
Hallå!
Har inte bloggat på ett tag eftersom jag varit med Danne sedan i lördags till idag. På eftermiddagen hängde jag lite på Opus och snackade med Agge, rörde mig vidare till Jovana och snackade med henne ett tag och sen mötte jag upp Johnny för en fika. Eller jag åt och han tittade på! Mohaha, hade en del att prata om :) Har inte setts på evigheter. 
 
Vaknade med sjukt ont i halsen igår, huvudvärken kom smygande framåt kvällen!
Imorse vaknade jag vid fyra, snöt mig säkert 7-8 gånger på raken, tror min hjärna följde med snoret (freesh) och nu komer huvudvärken tillbaka! VADFAN!, jag var sjuk förra veckan.
 
Usch
 

Planer

 
Har börjar spåna på lite olika idéer tillsammans med Agge. Har lite coola nya grejer på gång som säkert blir skitbra! Exakt vad vi håller på att klura på får ni se senare när det är dags eller när det är klart. Men som ni vet så är det fotografering vi snackar om, haha. Det brukar vara så när han och jag smider planer ihop. Alltid en kamera inblandad, oftast! 
 
Nej men det kommer säkert bli grymt ! 
 
Lite humor som inte alls har med inlägget att göra
 

21.27

 
Hallå!
Förlåt för dåligt uppdatering idag, men har inte alls mått bra! Hade ju planerat att gå till jobbet idag men fick vackert ringa och säga att jag inte kunde idag heller. Mådde inte alls bra när jag vaknade imorse, har legat i sängen så gott som hela dagen också! Men nuså har jag piggat på mig och för ca en timme sedan hade jag inte så mycket feber. 
 
Har precis plockat och ordnat och fotat med saker som jag ska försöka sälja, är i stort behov av pengar just nu! 
Har väl inget mer att skriva egentligen! Haha, vilket meningslöst inlägg egentligen.

Äntligen

 
ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT MIN LÖN!
Tog ju bara en sisådär 3 veckor.. Men en sak har jag allt lärt mig av det här och det är att aldrig någonsin jobba en enda minut utan att ha skrivit på anställningsavtal, så mycket onödigt tjaffs, bråk och energi som har gått åt för att få min lön. Alltså, den kom idag istället för den 25e januari. 

MAT

 
Pjuhh, proppmätt tjej! Slog till med att laga mat åt familjen idag trots min skjuklighet! Jadå jag mår bättre men känner mig inte helt på topp, har fortfarande inte kollat om jag har feber eller inte. Men skulle gissa på att jag har lite. Blev svingod kycklingpasta idag. Har inget exakt recept på det utan jag höftar lite beroende på hur många som ska äta.
 
 - kycklingbröst (tärnad)
 - Parpika
 - Ajvar (jag använder mild)
 - Vispgrädde
 - Köttbuljong
 - Salt, Peppar och cayenne eller chilli pulver. 
 - Pasta penne. 
 
Börjar med att tärna kycklingen och steker upp den ihop med paprikan samtidigt som jag kokar pastan. 
När kycklignen är genomstekt så har jag i grädde, kryddor och buljong. Har sedan i Ajvar när buljongen "smält". Det får gucka ihop sig ett tag och när pastan är färdig så häller jag bort vattnet och häller ner pastan tillsammans med kycklingguckan, får gotta ihop sig ett tag och sen är det klart :) 
 
Summan av kardemumman

<3

 
Känner mig bra mycket piggare nu! Har inte kollat om jag har feber ännu men ska göra det om en stund! Känns som den är borta faktiskt, sitter och längtar som fan till sommaren! Ska åka till Norge och Gotland, hälsa på lilltjejen ett par dagar tänkte jag! Sen hoppas jag på att det blir peace and love också mohaha. 
 
Har inte så många sommarbilder liggandes på datorn eftersom de ligger på hårddisken som i sin tur ligger uppe på mitt rum. Där får den ligga kvar för jag orkar inte gå upp och hämta den! Däremot har jag hittat alla gamla dansfilmer som jag ska slå på och titta på nu! 
 
Adjö sålänge 

usch å fy

 
God morgon! Eller är väl inte morgon direkt men jag har legat i sängen fram tills nyss ungefär och nu bytt sängen mot tvrummet. Snart dags att flytta på sig igen för då kommer mamma hem och jag råkar ligga på hennes plats. Det är noga det där med vart man sitter i vardagsrumet! 
 
Kollade mig nyss i spegeln och blev lätt förskräkt av åsynen. Mitt hår är ett rent jävla kaos alltså, ursäkta språket men jag är så trött på att ha lockigt hår, vill ha rakt! Men det är väl så, har man lockigt så vill man ha rakt och tvärt om! Men jag är brutalt trött på mitt lockiga hår, det blir så sällan snyggt. 
 
 
och min utväxt ska vi inte tala om, men eftersom min hårbotten är som den är så kan jag inte färga eller tona, då blir det bara ännu mera kaos med mitt hår och jag tappar förmodligen det lilla hår jag har kvar. 

fun from 9gag

 
When your pet walks away
 
Wrong movie dude
 
Close enough!
Jag som spelat Zombies vs Plants garvade läppen av mig
 
Well..
 
He had them
 
It's true
Så sant så sant
 
Sarcastic dog
 
Only in Russia!
OMG DAMN! Killen med kollen,... hähä hä hä kollen... humor
nejfan godnatt

hej hej

 
 
 
 
 
 
 
 
HAHA SO TRUE!!!
 
People who study weeks before or the night before will know
 
This must be how bears think
Garanterat så björnar tänker

Det suger

 
Det är underbart att man ska gå och bli sjuk nu när jag börjat komma igång med jobb igen... suck! Ringdes in imorse, trodde jag var trött och hängig på grund av att jag väcktes imorse men när jag kom hem så visade febern 38.6 och jag jublade inombords.... not! Jag svor långa haranger och förbannade alla möjliga högre makter som givit mig ännu mera sjukdom. 
 
Nu ligger jag i sängen, nyduschad och ren och fryser som en tok. Frossan vill inte riktigt ge med sig! Ska alldeles snart dra igång en film och hoppas på att vakna frisk imorgon! 
 
 
 

Helgen

 
God kväll! 
Sitter på mitt rum nu och har i princip rätt nyss kommit hem från en vända till västerås med Madde. Har haft en himla mysig eftermiddag, köpte med mig fröer och blommor från IKEA som jag ska försöka lyckas så haha. Wish me luck, själva såandet kan inte vara så svårt men nu ska jag få skiten att växa! 
 
Igår umgicks jag med min kärlek på dagen och på eftermiddagen så fikade jag med min underbara Matilda och så på kvällen träffade jag Aggisen, gjorde sallad så som bara vi kan göra den (AWSOME) och så kollade vi på sons of anarchy. 
 
 
Nu ska jag kolla på face off, så bloggar mera lite senare! 

INSTAMOMENTS

 
Umgicks med min finaste vän Matilda idag <3 Saknade bästa du!
 
Slogg upp mitt block och hittade ett meddelande från Kärleken <3
 
Korvgrillning i Bresse med hjärtat 
 
Läxläsning med "lillkusinen" hon är inte speciellt liten längre
 
Bra osugen på att lämna sängen

Kids

 
Tanken att plugga till förskolelärare har slagit mig många gånger. Men har oftast kommit på andra tankar, men mitt långsiktliga mål har ju alltid legat och pyrt i bakgrunden. Men nu är jag övertygad om att jobba med barn är det som är heeelt rätt för mig. 
 
Förra veckan vaknade jag 2-3 mornar med världens sämsta humör, var less på allt i stort sett och hade ingen alls lust att gå till jobbet. Ville bara stanna i sängen hela dagen och tycka synd om mig själv. Varför vet jag inte, men som på den gamla dåliga tiden, låg i sängen hela dagarna och bara mådde piss. 
Men när jag tvingat mig iväg, nästan gråtfärdig på vägen för jag bara vill hem, och kommit fram till dagis. Möts av mina fina och glada kollegor och barnen... barnen ska vi inte tala om! De springer emot en med stora leeenden och man börjar dagen med kramkalas och barnen pratar i munnen på varandra, så ivriga att berätta om allt från tröjan han har på sig till kryssningen hon var på över helgen osv. Man kan inte vara annat än lycklig när man är där, jag älskar att jobba på dagis och jag tror det är mitt kall här i livet. Älskade ungar. 
 
och mitt långsiktliga mål? Well, jag behåller nog det för mig själv ett tag. Ni som vet, ni vet. Ni som inte vet, ni vet antagligen inte av en anledning;) 

So long !  <3

Update

 
Hallå!
Jag har varit fullt upptagen med att umgås med min kärlek hela helgen, var ute hos honom fredag till lördag och lördag till söndag hos mig. Han stannade även kvar till måndagen. Igår var vi iväg till västerås en sväng, han blev med ny telefon ( PÅ TIDEN ) och jag köpte med lite växter till mina bebisar. 
 
Jag har jobbat också för övrigt, jobbade hela förra veckan och så har jag hela den här också, hoppas på att få nästa vecka med! 
 
 

Mys

Hallu! Igår så åkte jag ut till Danne efter jobbet, snäll som jag är så hade jag med mig en present :) en saxofon i plast. Idag har vi varit på långpromenad och sen varit på handboll med pappa. Nu är han iväg och hämtar mat, blir thai :) mmhmmhmmmh

morrn

godmorgon!
nyss petat i mig min frukost och ska vandra iväg till jobbet om ungefär en kvart! Är helt mör i högerarmen idag, hackade is på jobbet igår så det stod härliga till. Idag jobbar jag bara till 14 och sen har jag helg om man inte bortser från lite barnpassande. Har väl egentligen inget mer att säga direkt, är bra trött idag. Somnade tidigt igår, eller ja tidigt för att vara jag! Men sover oroligt och inte speciellt djupt :(



lite humor. Hähä




morrn

godmorgon!
nyss petat i mig min frukost och ska vandra iväg till jobbet om ungefär en kvart! Är helt mör i högerarmen idag, hackade is på jobbet igår så det stod härliga till. Idag jobbar jag bara till 14 och sen har jag helg om man inte bortser från lite barnpassande. Har väl egentligen inget mer att säga direkt, är bra trött idag. Somnade tidigt igår, eller ja tidigt för att vara jag! Men sover oroligt och inte speciellt djupt :(



lite humor. Hähä




RSS 2.0