Vart tappade jag bort motivationen?

 
Jag tänkte ta mig ner till gymmet idag, inte varit där på evigheter. Men jag har fan ingen motivation alls att ta mig ner, jag orkar helt enkelt inte. Är helt mentalt slut efter allt som sker runt omkring, jag kan berätta om det när allt lagt sig lite! Min familj och mina närmsta vänner vet vad det handlar om och alla stöttar och pushar mig. Men att gå ut med det offentligt är nog inte det smartaste att göra i det här läget! 
 
Men jag VILL VILL VILL komma igång igen, men jag orkar bara inte. Kanske ska tvinga mig ner en sväng iallafall och se om motivationen kommer, annars får jag väl traska på bandet och blänga på alla de som faktiskt är duktiga och orkar. Eller ska jag köpa de där jeansen som är en storlek för liten och ge mig fan på att komma i dem?
 
En liiiten liiiten morot iallafall.

hej

 
Tjabba tjena hallå! 
Jobbat idag med på dagis, känns helt fantastiskt bra måste jag säga! Trivs ju hur bra som helst där, ska jobba hela veckan faktiskt. Hur skönt? 
 
Sen ska jag fan ta tag i all annan skit som rör sig runt mig nu! 

19

 
Hallå!
Idag har jag jobbat, tillbaka på dagis igen och som jag trivs. Älskar att vara omgiven av ungar hela dagarna, det är himmelriket för sjutton. Efter jobbet så åkte jag och Danne ut till Bresse och grillade korv och hade det extremt mysigt. Håller på att ladda upp bilderna nu så kika in på fotobloggen om en stund så får ni se dem där :) 
Det var så himla fint ute, Dimma och solnedgång över mälaren vintertid... den är svårslagen. 
 
Ska pilla klart med det här nu och sen handla med mamma, trodde vi skulle åka direkt när jag kom hem men jag trodde helt fel ;P 

mys

Tjo! ligger i sängen hemma hos min fining. Han är uppe och hämtar frukost, hur lyxigt? och igår bjöd han på supergod middag och efter det kollade vi på film.

Sofie bloggar fyi



kolla in vad hon skriver.
www.zufi.blogg.se

Taggar till

 
Sitter och skapar våran fixlist, eller den heter numer något helt annat! men iallafall, musik som man blir taggad av! AWSOME, är väll uppe i 3 timmar ren tagg nu. Min allra bästa taggatilllåt är helt klart I got a feeling med black eyed peas. Har alltid varit och kommer nog alltid vara I think. 
 
Nä bäst att jobba vidare medan järnet är varmt. Men bara så ni vet lixom ;)  
 
 

En torsdag i Marikas och Sofies liv

 
Dagen började på olika håll, jag satt hemma vid datorn och jäste och Sofie var ute på vift. Eller ja hon hälsade på ett dagis som hon jobbade på när hon bodde här i småstaden. Vi möttes upp ute i solskenet och vandrade upp till mammas jobb och hämtade bilen! Sen åkte vi runt i staden och poppade musik och dansade så jag missade diverse infarter men sånt går alltid att lösa. 
 
Har inget med dagens händelser att göra, men tjocka det är vi! Gotland och jag
 
Lunchade på donken (tjoooockisar) och tog en vända förbi systemet och godisgallerian. Mera tjockisar. 
Känns som baksmällan på lördag kommer bli brutal, det har inhandlats rödvin, cider OCH öl! Hej hej. 
 
Lite humor?! Ja varför inte

.

 
Goddag i solskenet! Här sitter vi vid köksbordet och diggar lite musik, ungefär som den knäppa fågeln vi såg på ett youtubeklipp igår. Internt så bara jag och Sofie som fattar haha. Ska snart röra oss ner mot staden, eller oj såg nu att det är iallafall en timme kvar haha! Men om ca en timme ska vi röra oss ner mot staden! 
Solen skiner. 
 
Ska även förbi systemet idag också, vankas fest imorgon! OM JAG ÄR TAGGAD ELLER!! Sofie och Jovana har ruinerat mig, de plockade ihop en helt ny outfit till mig och jag kan ju meddela att det inte är något jag brukar ha på mig. Men jag är TAGGAD, länge sedan gamal goa g7 sågs och festade ihop. 
 
Ploppar in lite fancy pics på oss. 
 
Sofie och jag sägs vara lika
 
 
 
 
 
 

12.06

 
Goddag! Har inte bloggat de senaste dagarna för Sofie kom i måndags kväll så vi har haft lite fullt upp här i småstaden så att säga, träffa hit och dit och ha oss, men nu har jag några minuter över och kan uppdatera lite! Har visserligen inget speciellt att säga, har precis hängt upp mina blommor i taket på tork! De började krokna lite i vasen nu så då torkar vi dem! 
 
 
mmhmm, instagram bild! 
Snart dags för brunch!

Hej

 
Huah! Sitter i köket och fryser som en dåre, ska alldeles snart ge mig ut och fota lite tänkte jag! Men ser nu att det är plusgrader och jag hade velat haft minusgrader... får helt enkelt köpa mig en ny ros en annan dag och fota lite då! Har nämligen en idé i bakhuvudet som jag vill försöka genomföra. 
 
Idag är mina planer inte speciellt många, håller på och tvättar nu och ska strax upp och bädda i mitt stora lakan i sängen istället för ett skitlitet som inte går att få under madrassen. Yay me
 
 

Kan inte sova

 

Klockan är mycket! I know, men jag kan fan inte sova... brukar bli så när jag har sovit med hjärtat bara en natt, men nu har vi sovit bredvid varandra 3 nätter i rad och nu känns det tommare än någonsin. Dessutom är min säng obäddad! Mina lakan är i tvätten, fint genomtänkt av mig där känner jag!
och nej jag kan verkligen inte sova utan lakan, inte ens en natt. Oh no, BIG NO NO! Så sitter och kollar på greys anatomy istället... Kuljul.
 
Godnatt

Alla hjärtans dag

 
Inte för att det är världens mest speciella dag! Men den dagen får iallafall ett alldeles eget inlägg av mig i år!
 
Dan kom vid ett tiden på dagen med världens finaste rosbukett, jag dog en smula inombords eftersom rosor är min absoluta favoritblomma what so ever! Han fick min present och blev supeglad (pjuh) Vi låg och kollade på tv och hade det allmänt mysigt, så gott som hela dagen faktiskt haha. Sen där framåt mitt i natten kom vi på att vi ville göra något annat! Så vi tog en promenad, en kort tänkte jag. Men vi var ute nästan två timmar. 
 
När vi kom ner till idrottsfältet bakom idrottshuset så kom vi på den briljanta idéen att göra snögubbar, som vi placerade så fint mitt i spåret som någon plogat upp. Hähä busigt! Promenaden bjöd även på många kastade snöbollar med den andre personen som måltavla. Imponerades av min pricksäkerhet!
 
Har jag nämnt att jag är världens lyckligaste tjej? :) 
 

Instamoments

 
Om ni inte orkade läsa inlägget under så uppdaterar jag med mina instagrambilder istället haha! Men om ni orkade läsa så får ni såklart kolla på bilderna också :) 
 
Måndag! Fika med min finaste käraste Ida 
 
Knåpade ihop ett kort till min kärlek! jag blev nöjd
 
Cool osv.
 
Marikahumor
 
Min kärlek spelar bas <3
 
Pigg och glad

23.09

 
Jisses! Har knappt bloggat på hela veckan! SKÄMS PÅ MIG!
Ja vad har jag gjort då som är så viktigt att bloggen får stå åt sidan? Hmm, i tisdags umgicks jag med Willie och Jovana.. Han lyckades med det omöjliga, att laga hennes taklampa! Vi jublade och fikade på fanta och dammsugare efterråt och pratade en massa! Jag har umgåts med min fina pojkvän. Faktum är att vi har umgåts 24/7 sen i torsdags haha.
 
Har under de dagarna hunnit med middag med min familj några gånger xD, jag visade mina matlagningskunskaper och bjöd på finlunch a'la marika i fredags. Middag hos hans föräldrar på kvällen med rödvin och grejer! Han har nog den härligaste familjen jag träffat på länge (utöver min egen) Snacka om att man känner sig välkommen när man kommer dit! Kollade på film på kvällen också, lawless (se den) och i lördags tog vi en långpromenad med hans hund, sen åkte vi tillbaka in till stan! Amanda och Patrik bjöd på middag (hur gott??) sen kollade vi på Django och åt massa chips och godis. 
 
Idag har vi mest bara jäst i sängen och kollat greys, eller inte! Det är så våra dagar brukar se ut haha. Vi umgicks med pappa ett tag på dagen, fikade och var hem till honom en stund! Sen insåg jag det!!

IMORGON KOMMER SOFIE!! hur kunde jag ta så fel?! fick för mig att det var den 28e hon skulle komma. Så vara bara att sätta på en film till Danne och så sätta igång att städa, men nu är det städat och bäddat åt henne :D 
 
 

11.07

 
God morgon! 
Idag ska jag träffa min bästa Ida vid ett och fota lite! Efter det så ska jag hem och redigera bilderna som ligger i kameran! Inte fört över bilder till datorn på evigheter. Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på! Sa det säkert tidigare men är ledig idag, imorgon jobbar jag igen :) 
 
Ska väl ta och gå upp och fixa i ordning mig lite och sen ge mig iväg :) 


Helg

 
Hallå! Varit upptagen bokstavligen hela helgen! I fredags var jag ute med Jovana, Bella och Mattias på All In. Hade huur kul som helst och kvällen avslutades med dance battle, i ena ringhörnan hittade vi Fanny, Jovanas syster. Så sjukt jäkla bra. Sov hemma hos Jovana, tre pers i en 120 säng... gick rätt bra tills Jovana ska upp och halkar på golvet och sätter sig på mig. 
 
 
 
Vid tolv igår hämtade Dan upp mig och Mattias och körde hem oss. Kvällen tillbringade jag med Dan, Mamma och hennes två kompisar! Jag är föralltid dumstämplad där nu! 
 
Idag, sängläge hela dagen! Slumrade till igen på eftermiddagen, Dans fel! Han har hittat ett sätt som får mig att somna på två sekunder, pilla lite i håret och jag snarkar direkt! Bakade scones till frukost och hela baletten. Bra flickvän idag!
 
 

Fotboll

 
Hallå!
Blev en vända på All In som jag skrev tidigare. Matchen slutade dock intressera mig när Sverige gjorde självmål.. hallå??!?!! Pinsamt.
Så jag och Jovana satt och pratade om ditten och datten, den damen var ju helt av banan idag! Trodde Feliz Navidad (stavning?) var spanska ja må han leva ! Kvällens bästa, jag dog en smula! Sen insåg vi också att en Argentinsk spelare hade ett vansinnigt fint efternamn. Champagnegard (stavning?) 
Nu sitter jag på min säng och ska alldeles snart sova! 
Imorgon är det jobb 10-15 som gäller
 

Fotbloo

 
Boh! 
Sitter i sängen och väntar mest på att klockan ska bli halv åtta så jag kan börja röra mig neråt stan! Ska möta upp Widman och Jovana (kanske) och August (kanske) utanför All in och kolla fotboll. Nu undrar ni säkert vad som flugit i mig! Marika kollar frivilligt på fotboll, tja nån skruv har väl lossnat i skallen på mig! Men trevligt ska det bli iallafall. 
 
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket! Tvättat lite och så men inget märkvärdigt. Imorgon är det jobb som gäller! Hoppas kunna få mitt schema den här veckan annars så tänker jag röra mig vidare i arbetslivet för såhär tänker jag bara inte ha det! Jag får inget schema, får veta sent kvällen innan om och när jag ska jobba så jag kan ju inte planera in att vicka på dagis eller något annat eftersom jag inte vet hur jag jobbar alls. USCHA MIG 
 
Juste! Har provar blixten idag som jag fick i julklapp :) Funkar prima ballerina. 

TITTA

 
Startat upp en sidoblogg till den här där jag kommer rikta in mig ENDAST och ENDAST på foto! Bilder tagna av och på mig helt enkelt. Mycket bilder och lite text, dock kommer jag inte uppdatera den lika ofta som den här. Sånt känner man på sig! Men kika in :)  Häär 

12.45

 
Idag kom jag faktiskt upp relativt tidigt för att vara jag! Sov superbra inatt och vaknade med ett stort leende på läpparna, som försvann så fort jag tittade ut! Det räcker väl med snö nu eller?  Funderar på om jag ska våga mig ut eller inte, försöker få tag i Jovana också, men det är rätt lönlöst. 
 
Igår tillbringade jag kvällen med Jovana, drack te och kollade på tv och bara mös! Mötte upp Oskar lite senare och drog en date på donken... jepp jepp stammisar! Tror det är vi som får stället att gå runt haha. 

,

 
 
 
 

17.26

 
Ledig idag! Har varit på stan med Madde och ätit lunch. Känns lite som vi borde ses oftare om ni frågar mig. Hade iallafall bra jäkla trevligt! Ska snart hem till Amanda och ge Olle lite kärlek... som om han inte får nog av det! Jag tror det är mitt kall här i livet, åka runt till vänners husdjur och ge dem kärlek! Somliga vill ha det mer än andra. 
 
Har även köpt ett nytt medel för hårbotten! HOPPAS att det fungerar, känns iochförsig redan ganska bra. 

Lyckorus

 
Jaha! Här sitter man och försöker skriva ner sin lycka i ord, totalt omöjligt så tänker inte ens försöka! Men lycklig det är jag och det med råge! Ska alldeles snart träffa världens bästa Oskar en liten stund och just denna sekund sitter jag och snackar kameror med Aggelito, fast nej! Han snackar kameror med mig och jag gör mitt allra bästa i att försöka hänga med. Går sådär mitt i allt lyckorus!
 
Japp osammanhängande text och eventuella stavfel står för mig! Nu ska jag röra på mig! Adjöadjö

helg

 
Hallå!
Helgen idag har tillbringats med världens bästa! Ja så gott som hela helgen faktiskt, nästan. Har hunnit med två kalas också, min kusin Josefine (ha ha ha) i går, hon fyllde 9 i fredags och så morfar idag. Idag har jag dessutom hunnit med en vända ut till bresse med Agge, fotat lite och så! Har väl egentligen inget mer att skriva än att jag är helt sjukt lycklig nu för tiden

<3

 
It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best, when you say nothing at all

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near, you drown out the crowd
Try as they may they could never define
What's been said between your heart and mine

 
 
 

Mitt i natten

 
Hallå!
Idag har jag varit ner till farmor och farfar en stund och fikat och pratat. Berättade att jag fick kontakt med hennes mamma igår på seansen och så åt vi semla. Snäll som jag är så köpte jag med det dit. 
Efter det så blev det middag på Karavan med pappa, hur mysigt som helst! Upprepade min spirituella upplevelse för honom och så pratade vi om massa andra saker! Kvällen har jag tillbringat med min favoritkille, tvmys på högsta nivå och jag var en aning hyper... för hyper för mitt eget bästa! Sen pang tjoff så hade jag ont i lungor och luftrör och hostade som en gris, har fortfarande ont och hostar så bannlyser mig själv till soffan så mamma får sova! 
 
Jag känner mig som bästa dottern ever! Men nu ska jag ta mitt pick och pack och röra mig neråt!
Sov gott! 

jajjamen

 
 

RSS 2.0