Gårdagen

God morgon säger jag såhär på eftermiddagen. Kanske borde dra till med ett vanligt enkelt Hej istället eller nått sånt tror jag.

Igår var det iallafall en dag i festandets tecken, sju åkte vi hemifrån och halv åtta gick bussen mot grisslehamn. Det var jag, morsan hennes kompisar och min vän Amanda. Hade sjukt skojigt iallafall och handlade med mig massa godsaker hem. Absolut Raspberry, Minttu, Passoa, Ginburkar m.m m.m. Sen några drinkar i baren också.

Sen hem och göra mig lite snyggare än vad jag redan var och ge sig ut på landet till Madde som hade födelsedagsfest.

Ska ladda upp lite bilder från dagen och jag varnar er, det är inte smickrande och fina bilder men dom togs ju för en anledning haha.


Inledde dagen med en Öl för Amandas del och en Appletini för min del. Mums så gott


Lätt trötta tjejer som sov hela bussresan, ska försöka komma över den bilden också.


Avslutade med en Red Lime och gratis chillinötter.


Amanda och jag skulle vara djur bestämde vi... Visst syns det ? :)
Amanda: Jag är en myrslok (jätte stolt)
Jag: Jaha... jag är ett lejon (Aningen stoltare)



Denna gång var vi plattfiskar (så som Eda gjorde mot en lärarvikarie i skolan, den historien berättar jag om en annan gång, påminn mig haha) Efter ca 10 gånger lyckades vi


Orkar inte lägga upp fler bilder nu, från Madde har ja tyvärr inga bilder.

Fredag

Tjenixen.

Ska snart iväg till gymmet hade jag tänkt mig och kanske hinna sola en stund. Är ledig idag men det känns då inte ska jag tala om haha. Håller på att tvätta nu, ska städa klart mitt rum, måste till mamma på jobbet och fixa med lite saker och sen ska jag kanske få besök ikväll.

Jag har fått nått konstigt  bett på vaden som påminner lite om myggbett men dom där små äcklen lever väl inte nu? och hur har dem isåfall kommit åt min vad av alla ställen ? Upptäckte att den kliade när jag rakade benen i morse och det sänkte mitt humör en aning, myggor? nu? fyfan. Men så tittar jag ut och ser det ljuvliga vädret och blir lite glad i magen igen.

Imorgon är det Eckerölinjen som står på schemat med mamma, mammas vänner, mammas vänners barn och så min bästa vän Amanda :) Tänker inte länka till hennes blogg för hon uppdaterar ändå aldrig... se det som en pik..


Ögongodis




Kör ett tidsinställt inlägg medan jag är på jobbet.





Mumsig


Zumba

Just klickat hem hela Zumba kitet och jag kan inte påstå att det är ett onödigt inköp eftersom jag faktiskt kommer att använda det och bli dö fit till sommaren. Har länge velat prova iallafall och eftersom jag älskar att dansa så känns det  som en rätt bra träningsform för mig samtidigt som jag gymmar nere på friskvårdarna.
Nu ska jag bara lägga up en bra kostplan men sånt är jag rätt kass på haha.




God morgon

Vilket otroligt fint väder det är ute. Känns bra att gå till jobbet idag också, börjar halv två idag också. Ska se om jag hittar något på Ellos innan jag kippar iväg. Klickade hem ett par bedårande pumps på H&M igår, fanns bara en strl kvar och det brukar vanligtvis vara den som passar mig, men man vet ju aldrig.

Nu ska jag kolla lite på shorts och sånt bra att ha till sommaren:) Sen blir det jobb 13.30 - 20.30


Skrattfest ensam i soffan

Sitter i soffan och kollar på According to Jim och skrattar för mig själv. Ska ta och gå till jobbet om en sisådär 40 minuter ungefär. Tills dess så tänker jag inte göra mer än jag behöver. Det vill säga plocka undan lite efter mig och lite sådant som inte är så kul. Ska köra igång en maskin med tvätt också bara för att jag är så helsikes jävla bra idag.


Älskar dig bästa vän <3


Back on track

Igår var jag ledig och sov läänge, sedan ringde mamma och frågade om jag skulle med och handla. Ja svarade jag och så åkte vi iväg, sen hem och vänta på pappa för att sen ta mig ner till gymmet. Solade lite först och sen gymmade jag. Blev en kortis iom att jag skulle hämta pappa men hann med 25 min powerwalk på bandet och lite benpress på det. Känns bra att jag redan ser resultat och framförallt märker i kroppen, det ökar ju motivationen ännu mer :)

Har fått höra att mina lår ser smalare ut och dessutom känner jag mig smalare också och dessutom tror jag att min mage plattar till sig lite också. Love it :)
Nu blir det vila från gymmet till på fredag då blir det ett långpass tänkte jag och 30 min på bandet och armar. Kört mycket ben, mage och rygg på senaste tiden.


Gymmet

Det här går fan inte bra alltså, från och med nu så tar jag en halv bloggpaus på obestämd tid. Jag kastar in ett inlägg då och då när jag har tid och känner för det.

Men iallafall så tänker jag berätta om min träning nu för er som är intresserade resten kan göra nått som roar dem istället.

Gick bra idag, värmde upp med 3 minuters snabb powerwalk som övergick i att springa. Sprang 22 min och kom 3.5 km. Kanske inte så bra tid men har varit sjuk och dessutom är inte kondisen som den en gång var haha. Men alltid något. Sen lite benpress på det, inte så stark där ännu men det tar sig. Mage och rygg på det med sen så kände jag mig ganska klar för dagen.

Ögongodis var det ja

Det var sjukt länge sedan jag hade något ögongodis kom jag på nu, ska försöka hitta något mumsigt att vila ögonen på en solig söndag som denna, men först anser jag att man ska vara ute lite. Muhaha gud vad jag låter som nån jävla kärring nu.

Men hur ofta har vi sånt här väder då? Jag ska iallafall försöka vara ute så mycket jag bara kan säger jag :)

Söndag

Vilket superbt väder det är ute idag, men såklart ska man ju jobba men det är sån tur att jag har fantastiska kollegor så jobbet blir lite roligare än vad det redan är :)

Känner mig riktigt bra i kroppen idag förutm min lilltå som spökar. Den är allt lite svullen och kliar som om ja hade ett jävla irriterande myggbett på där och så är den öm. Misstänker att det är mina jobbarskor som inte är så överdrivet bra (foppatofflor lixom)

Gick bra på jobbet igår, var en lugn kväll den var faktiskt så lugn att jag gick och hoppades på att nånting skulle hända så vi fick något att göra. Alltså inte att någon skadade sig eller nått  sånt dumt men nått bara.

Ska snart åka iväg med pappa och äta frukost på tammerfors, myspys. Nu ska jag kolla klart på miami ink och fundera över när jag ska få mitt arsle ur vagnen och göra min tatuering, Har iallfall bestämt vart den ska sitta nu.. eller aah typ iallafall.

Innan badet
Hösten 2009 då jag badade i enköpingsån med räddningsmedicingruppen. Hade praktik på brandstationen

Hurtbulle

Har varit en bra dag hittills höhö... Nej men vaknade runt tio då drog ja på mig nya träningsbyxorna och börnade ner till gymmet och tränade ett tag. Känns att jag varit sjuk men körde ganska lugnt idag iallafall. Sen så in på coop och handla lite smågott till ikväll då jag jobbar med hönan. Hoppas att det är lugnt ikväll, det brukar det iofs vara ganska så lugnt.

Idag tränade jag mest ben faktiskt och lite rumpa och mage. Sprang även 15 minuter, min kropp sa tyvärr ifrån då men känns fan bra att vara igång igen och nu känner jag mig ännu mer motiverad när jag såg vad vågen visade idag. -3.4 kg sedan jag började träna, är så sjukt jävla stolt över mig själv =)
Har precis ätit en brakig frukost och nu mår jag bara för jävla bra :)

En trevlig överaskning

Allt för länge sedan jag skrev känner jag men jag har inget direkt att skriva känner jag. Det enda jag har gjort de här dagarna är att äta, sova och jobba praktiskt taget så jag har inte haft tiden eller orken att blogga. Sen händer det knappt nått i mitt liv heller som är värt att skriva om direkt.

Men igår på jobbet när jag satt på rast så fick jag en galet fin överaskning, helt plötsligt så kommer det in en karl och frågar efter mig och med sig har han en blombukett, lite lätt chockad sätter jag mig i soffan och så är det en riktigt fin bukett i med tre röda rosor och två vita. Inte klokt hur fina de var och jag verkligen älskar rosor, helt klart min favoritblomma. Åååh länge sedan jag blev så glad.

död åt Ifolor

Ganska nyss kommit hem från jobbet efter en dag som känts som en evighet men så blir det när man är trött.

Mailade nyss det där jävla f*tt Ifolor om en räkningspåminelse jag fick igår på en vara som jag redan vet att jag har betalat. Suck vad less jag blir på dom.
Fick hem varan som jag beställt men den var traisg i kanterna så jag mailade och han som ja hade kontakt med sa att jag skulle skicka tillbaka produkten och räkningen så skulle de skicka en ny och jag gjorde exakt som de sa och nu har jag ändå fått en betalningspåminellse. Det är inte klokt. Tänker inte betala och det är sluthandlat på det företaget kan jag be att få tala om.
Dom är inga jag rekomenderar alls om man ska beställa fotoprodukter, de kanske är billigare men det är inte värt det. Tro mig har haft att göra med dem förut.

Måndag igen

Fasen vas sent jag vaknade idag. Eller ja för mig blir det ju sent jag hade tänkt att gamla vanliga halvt morgonpigga Marika var tillbaka nu men icke sa nicke. Jag hade ju tänkt att jag skulle vaknad vid tio tiden som jag annars gör men nejdå, klockan tolv vaknade jag och jag börjar ju jobba halv två. Hur fasen ska det bli med mat då? Jag avskyr verkligen att äta när jag gått upp precis men kan ju inte jobba en hel eftermiddag utan mat i magen, eller kan det kan jag väl men jag är nog inte så överdrivet trevlig då.

Iallfall så är det jobb 13.30 - 20.30 ikväll och efter det så ska jag hem, ta det lite lugnt och sen stupa i säng. Börjar 7 imorgon om jag inte minns fel. Har påbörjat min långa vecka nu men det är bara bita ihop och se glad ut. Jag trivs ju trotsallt rätt bra på mitt jobb.


Projektarbetet, jag visar hur man lägger ett tryckförband.... i en brottarsal HAHAHAHA


Spunk

Blev sent igår eller jag ska nog kanske säga tidigt idag istället haha, somnade runt halv sju tiden efter att jag legat och pratat i telefon med en viss goding. Var uppe bra mycket längre än planerat men så får man göra när man är ledig right ? ;)

Idag är står storstädning av rummet på schemat och sen så ska jag försöka ta mig ner till gymmet ett tag och komma igång med träningen. Nu får det vara slutvilat för min del, sommaren kommer allt närmre för varje dag som går. Det här håller ju förfasen inte.


God natt


Ett sjukt meningslöst inlägg

Vadfaan har ju varit sjukt jävla kass på att blogga fast jag lovat att jag ska skärpa mig, hmm men har inte direkt något att skriva om känner jag, eller nu kanske jag har det men då är jag för trött istället.

Har iallafall varit med min Eda på kvällningen, utgång i uppsala som har resulterat i så mycket dansande att jag har sjut ont i fötter och knän, kommer få lida av det imorgon men tränar bort det på gymmet isåfall. Planerar att komma igång igen imorgon. Kan ju inte vänta hur länge som helst men tar det nog lite lungt med konditionsträningen ett tag till tror jag.


Saknade sommar














Ooorkar inte lägga upp fler bilder nu haha


Torsdag

Sov som en stock inatt. Så sjukt skönt.
Just nu sitter jag i min morgonrock och har stoppat lite föda i magen så jag överlever dagen och dessutom håller jag faktiskt på och tvättar, får se om jag hinner slänga in en maskin till innan jag åker till jobbet. Börjar jobba 16 idag och slutar 21. Ska försöka hinna städa mitt rum också eller om jag städar det efter jobbet imorgon.

Senare så skickar jag ut lite bilder från i somras, just nu saknar jag sommaren nå så sjukt mycket just nu. Men det först lite senare :) Nu ska jag nog plocka lite och slå på en film.

Puss på nosen sålänge

Vill inte... egentligen... men jag måste

Alltså.... egentligen känner jag inte för att jobba idag, är sjukt trött och tjock i näsan. Men bara att bita ihop och hoppas att kvällen blir lagom lugn iallafall. Blev lite galet igår men det blir alltid galet på ett eller annat sätt när man jobbar med C. haha.

Nej bort med negativiteten nu och se det positiva med det. Jag tjänar pengar ju och det är bra. Har sparat undan massor med pengar men det räcker inte i närheten till allt som jag vill göra.

- Resa
- Operera ögonen
- Flytta hemifrån
- Köpa bil
osv osv.


Några tankar om vädret

Blir ett sent godmorgon för mig. Jag har egentligen alltid varir rätt så morgonpigg av mig men nu sover jag ju i evigheter känns det som. Ska mina tonårs sömntimmar komma nu när jag snart fyller 20 i sommar ? Haha den var bra.

Sen väderuppdatering för er i Enköpingsområdet som av viss anledning inte dragit upp gardinderna ännu. SNÖSTORM synd på alla olyckor för folk som inte har vett att köra ordentligt när det är sådant här väder. Men jag älskar snön och den får ligga kvar till februari nånting sen så är det nog med snö, vi kan hoppa töet och slasket och skutta direkt in i halvvarm mysig vår med halvgröna träd och massa blommor.

21.27

Sitter hemma i soffan efter en ganska lagom intensiv arbetsdag och lyssnar på när en viss snyggjävel spelar gitarr för mig. Vilken tjej uppskattar inte sånt lixom? Så sitter här i min fluffigar rosa morgonrock och vickar på tårna i mina rätt fula strumpor. Vet inte vad ja tänkte när jag köpte paketet med just dom i? Jaja det är en värdslig sak det där.

Nu ska jag nog ta en macka tror jag.

Veckans planer

 

  • Måndag:  LEDIG
  • Tisdag: Jobba 13-20.30
  • Onsdag: Jobba 13.30 - 20.30
  • Torsdag: Jobba 16-21
  • Fredag: Jobba 7-13
  • Lördag: LEDIG
  • Söndag: LEDIG

Har ju såklart planer inplanerat mellan jobben och allt sånt också men orkar fasen inte skriva ner allt nu. Är trött förfasen och dessutom så kommer ja säkert skriva om det senare om det är något att skriva om vs.


At work



Kör på ett litet tidsinställt inlägg så det finns nått att läsa medan jag är på jobbet. Men eftersom jag inte har så överdrivet mycket att berätta om så får ni nöja er med gårdagens bravader.

Jovana och jag bestämde oss för att vara sjukt hurtiga och ge och ut på en promenad men vi ångrade oss ganska omgående och vände om till stan och tog en fika istället. Ljuvligt, sen åkte hon hem och jag knallade runt på stan en stund och shoppade nödvändigheter. Nya underkläder (mina har en förmåga att försvinna) strumpor (samma problem även där) och en kjol mest för att den var billig haha.



Tisdag

Blev inget bloggande igår men just nu känner jag att jag inte har nått att blogga om dirket. Jag ska snart iväg till jobbet iallafall, ska försöka stoppa något i magen innan men är fortfarande mätt sedan igår. Jag och Fia fick ett infall och åkte iväg till donken, var hemma med min mat runt elva tiden och hade lite lätt ångest efter det kan jag ju säga men det går över.

Har min skönvecka den här veckan och ikväll är det äcklig mat på jobbet... Kalvsylta...  hmm uak

Sunday morning

Har inte bloggat så bra som jag hoppats på men jag har jobbat och sen har jag bara inte orkat helt enkelt. Medan jag har varit sjuk så har jag kollat igenom alla avsnitt av bartenderskolan, har ju redan sett dom men kollade på alla igen.

Ska snart ta och stoppa i mig lite frukost och senare idag är det jobb som gäller. Ska bli skoj det, får se om tjejerna har sparat nån kladdkaka som jag bakade igår.

Nu ska ja stoppa i mig lite frukost tänkte jag.

13.18

Ska snart göra ett försök till att snygga till mig med hjälp av mitt magiska brunpuder och min förevigt trogne älskade mascara. Mer än så tänker ja fan inte lägga ner haha. Ska åka och handla åt pappa eftersom jag varit så duktig och smittat honom med min sjukdom. Hoppas att hans öga klarar sig nu bara.

Tar med mig kameran så får vi väl se om det slutar i några bilder. Måste hem till mamma och hämta lite saker som jag glömt där också. Fan va mkt ja fick att göra nu då helt plötsligt.

God morgon, jag är vid liv

hallo!

Har varit rätt ordentligt sjuk senaste tiden så jag har faktiskt inte haft någon ork alls att blogga och sen så har ja inte känt något motivation direkt heller. Men iallafall så är jag vid liv, har haft en redig jävla förkylning och så har jag hunnit med att ligga på akuten några timmar natten till igår och så var ja och gjorde ultraljud igår. (Jag är inte gravid, det var andra saker) Fått reda på att jag inte tål morfin så jag får väl hålla mig borta från det helt enkelt.

Annars har jag inte gjort mycket, mest setat på mitt arsle i en fotölj eller sovit. Men imorgon är planen att jag ska jobba igen, är bara lite slemmig och hostig numer.


Nyårslöfte

Jag ska komma igång bättre med bloggandet nu, låt oss säga att det är ett nyårslöfte. Ett annat nyårslöfte är att jag ska träna mer och efter 22 februari ska jag köpa ett årskort nere på FF.

Därifrån kom jag precis, Amanda och jag tränade lite idag eller jag tog ut mig ganska hårt vilket jag inte borde ha gjort. Maxade inte men tog det inte lugnt heller, nu sitter jag här med ont i lungorna och hostar. Bra jobbat marika, verkligen. Nu ska jag upp i duschen sen är det mat hoppas jag. Är jätte hungrig.

Puss

Mitt 2010

Det här året var nog det bästa året hittils. Men det var ju ändå inte helt problemfritt om man säger så. Jag har haft mina med och motgångar men tagit mig igenom allt och här sitter jag och mår bättre än någonsin faktiskt.

Jag firade in 2010 i stockholm tillsammans med mitt ex och hans kompisar samt min egen lille Eda. Middag hemma hos Oskar och sedan klämde vi in oss 8 pers i en liten volvo, jag fick sitta underst i mitten... schysst ;) och begav oss iväg mot södertälje där kalaset fortsatte.

Vintern och våren 2010 var ju såklart super eftersom att det var min sista termin i skolan med alla studentfester, en studentkryssning som vi inte visste skulle bli av eller inte på grund av att båtarna frös fast dagen innan vi skulle åka men en kryssning blev det och vilken kryssning det blev på det då. Full fart från tidiga kvällen till tidiga morgonen. Vissa orkade mer än andra och klockan fem - halv sex på morgonen gick jag och Carro till frukost buffén och åt oss mätta och belåtna innan vi traskade vidare till hytten och sov ett par timmar.

När jag ändå är inne på studenttider så kan jag lika bra beta av hela faderullan på en gång. Jag var inte med på så många studentfester som jag önskade men på grund av magsjuka och lite sånt kul så fick jag snällt sitta hemma. En del teman intresserade mig inte så även då stannade jag hemma. Men Fulfesten var ju givet att gå på så jag drog ihop en liten förfest hemma hos mig med en del av klassen. Fula utav bara fan satt vi på altanen och sjöng för full hals, de grannar som inte har koll vet numer att jag skulle ta studenten ;) Det blev en fest utan dess like iallafall för mig. Ful som få och ganska onykter dansade jag omkring där inne på joar med lite allt möjligt folk.

Den nästa sak som stog på schemat angående studenten var ju OP3s busnatt. Vi for runt i stan med lakan, sprayburkar och snören. Sen åkte vi runt i stan och satte upp våra mästervärk. 

     

Nästa punkt på schemat var mösspåttagningen. Framåt kvällen förfestade vi hemma hos Sara och sedan vidare till joar. En galen kväll som verkligen var super kul, och nu kändes det verkligen att studenten var nära.

Sen några dagar senare hade vi balen. Jag var en av dem som satt i balkommitén och vi fick till det ganska bra. Tyvärr så dök inte vakterna vi beställt upp eller hur det nu var men  iallafall så fick vi lämna middagen för att försöka få tag i vakter så vi kunde öppna baren och som tur är lyckades vi få dit två vakter så vi kunde öppna baren. I övrigt var det en helt okej kväll.

 

Sen hade vi ju studenten. Kvällen innan var det fullt med saker som skulle göras, naglar skulle limmas på och filas (satte grannarna på det jobbet) Fixa allt som gick inför morgondagen så jag kom isäng vid tolvsnåret, sov till tre sen vaknade jag och kunde inte sova så jag gick upp och rakade benen och så lade jag mig igen men kunde fan inte somna. Gick upp igen och ordnade med saker, exet sa åt mig på skarpen att lägga mig igen. Låg och stirrade i taket till fem då for ja upp och kastade mig in i duschen, fixade håret och så var jag klar sju. Halv åtta så stog ja på torget och väntade in några klasskompisar innan vi gick upp till guldfynd och hade champagnefrukost på nån liten takterass där.

Vidare till kyrkan sen och efter det fotografering och så lunch med lärarna på det. Efter lunch och betygutdelning så knallade vi ner till skolan och letade upp våran skrinda. När karavanen började rulla så kände jag att det var på riktigt. Musiken dånade och vi skrek bort våra röster. Sen rullade vi tillbaka ner till skolan och så var det studenttåget kvar, gick genom stan och skrek lite mer. Mötte upp släktingar och vänner, jag såg direkt vart min pappa stog för ingen unge ser ut som en elak alien förutom jag. Sen mötte jag upp Ida och Lars vi slog ner våra arslen i en söt liten bil och så åkte vi runt och skrek ännu mer ändå. Sen körde dem hem mig till ett hus fullt av kompisar och släktingar.  Hade en fantastisk mottagning och fick så fruktansvärt fina presenter också. Åt god mat och umgicks med släkt och familj och vänner ett tag innan jag åkte vidare till Fia för förfest innan joar. Mötte upp Jovana med flera och traskade ner till joar. Runt halv två fick jag nog och ville hem, får panik när det är för mycket folk så vi gick hem då och var hemma runt halv tre. 

  

------------------

Sen har vi ju det övriga året också. Jag var med danstjejerna och såg The Last Bounce i globen och det var så bra att jag rös i hela kroppen under hela kvällen.

Sommaren var helt fantastisk på sitt sätt. Började med min sista dansföreställning som inte gick på topp men som gick ganska bra ändå. Sen åkte jag till Frankrike med bästa och jag saknar det bara jag tänker på det. De senaste fyra år sedan så har den veckan på sommaren varit den bästa på hela året. Massor med folk, typ ingen bryr sig direkt om hur man själv er ut eller hur andra ser ut. Lovely.



Sen när jag kom hem så var det typ packa om och hoppa i säng, dagen efter bilade vi till norge och hälsade på min farbror och faster. Var hos dem en vecka kanske. Sedan hem och i början på augusti så tog det slut med mitt ex efter ganska exakt 2 års förhållande, 2 år och 6 dagar. Hade ett par jobbiga dagar men bet ihop och jag fyllde 19. Firades lite med kryssning i slutet på måndaden, en sjukt spårad kryssning med fyra pers. Vi lämnade knappt hytten men hade så grymt kul och det var helt klart en av de bästa kryssningar jag varit på. Slutade inte som planerat men hade en grymt bra tid efter det men det blev tillslut ohållbart så det avslutades rätt fort.

Ut på krogen i Uppsala med en hel armé av folk och där träffade jag ännu en kille, träffades ett tag men även det rann ut i sanden. Nu har jag insett att jag vill vara singel ett tag och bara få göra vad jag känner för utan att jag måste visa så mycket hänsyn hela tiden.

Hade turen att få långvikariat på Orion också så nu går jag på schema fram till mars och det är hur kul som helst. Så jag jobbar på för fullt där uppe och jag trivs verkligen.

Det hände inte så mycket mer under året, jobbade hela julhelgen (Mycket klirr i kassan i januari) jobbade mellandagarna och firade nyår med ett gäng härliga människor.


RSS 2.0