12.13


Heeyee!
Varit ute på cykeltur med pappsi, frukost på drott och sen en vända till farmor och farfar som inte var hemma så vi fick snällt cykla hem igen. Kom nyss innanför dörren och ska väl åka iväg till ÖB och handla med Matilda om en stund. måste handla de sista inför veckan i borlänge. Jäklar i min lilla låda vad taggad jag är.

Ska såklart ta med mig massa bilder och historier hem ;) och runt 10 imorgon beger vi oss av. Camp Mange


Stenhöna


Godmorgon!
Sovit som en liten gris inatt och inte ens vaknat av samtal och sms, (hade ljudet på). Nu å morgonen har jag hunnit med att pack i ordning och packat om 1 gång till idag. Kommer troligen ske 2 gånger till minst om jag känner mig rätt. Runt ett snåret så blir det ÖB med Matilda för att köpa det sista.

Sitter och kollar på Tom och Jerry nu och dom jagar någon slags skatt och "skattens väktare" är en jäkla höna i sten? Kunde de inte typ varit en dinosaurie eller en orm i sten typ?... en höna=... jaja Tom och Jerry kan ju var bästa tecknade serien ever :)


Värdelös dag


Hola !
Ligger fortfarande på soffan och jäser och har ganska precis kollat på blåsningen.

För en intressant konversation med Jovana, 60 liters väskan verkar för liten om man ska tro henne, men jag är övertygad om att hon kan packa allt i en kondom! Det ska bli spännande att se resultatet =)


Har inget vettigt att uppdatera med ! så jaa,


Wipe Out


Ligger och kollar på Wipe Out i soffan med pappa, just klämt en kebab.
Nöjd tjej, ville bara delge er det.
Hejdå

16.43


Efter att jag skrivit de förra inlägget så somnade jag nästan direkt och sov till kvart över tre nästan. Riktigt skönt faktiskt och nu sitter jag och väntar på mat, beställt hem kebab åt mig och pappa. Jääävlar vad fint de ska sitta hähä.

Får se vad kvällen bjuder på, är bjuden på två fester ikväll men som ja känner just nu så är jag inte sugen på att dra ut alls, då måste ja ju dessutom hem till mamma först och hämta kläder för hur stiligt är det att gå ut i mjukisar och gröna gummistövlar från Ö&B ? haha

Nej nu ska jag mentalt tvinga hit pizzabudet så jag får äta lite snart någongång.

Lite dagen efter sådär


God morning god morning!
Morgonen började med lite (rätt mycket) turbulens här hemma och sen bestämde jag och jovana att vi skulle kolla hur vårat tält såg ut, så ut på gräsmattan och fysatan i gatan, det var nog fan i mig de fulaste tält jag sett någonsin! Påminn mig om at köpa pressäning (stavning på den) att kasta över de fula tältet om de skulle komma en dunderskur.

Nej usch fyfan vad jag är sugen på kebab, ska göra mig en prickigkorv smörgås nu och dra igåg en film i think.

FEZT HOS MANGE - CAMP MANGE

TJENA, camp mange här! full som ett hus!!!
men så ska det vara på midsummer! STAVNING PÅ DEN :)
har varit på partaj hos Marie, vi åt sjukt go mat & drack 3 i en nubbar.
gott... naj, men ack så effektivt!! :) har nu dragit oss till Marikas farsgubbe för lite
a-a-a-a-a-lcohol & FEST HOS MANGE! planen var även att fixA VÅRAT tält men den planen gick sådär...
vi känner att vi skulle behöva må lite bättre för det :)

ska kila mot nästa anhalt men först ska vi gråtaaaa en skvätt.
förövrigt känns detta som ett evighetsinlägg men jag inser att de inte är det..
ska traksa  iväg nu :) ADJÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! PUSS osv.

/ CAMP MÄÄÄÄÄÄÄÄNGEH.

Här kommer sommaren



Sommarkänslor mina vänner, sommarkänslor

10.14


Godmorgon! det blir inte speciellt många inlägg idag och det beror helt enkelt på att jag inte kommer sitta vid datorn och de hoppas ja att inte ni heller gör. Hur midsommrigt är det egentligen på en skala?

snart ska jag iväg till mamma och byta om, vet fan inte riktigt vad jag ska ha på mig? Lite lätt panik över det, ska försöka sattsa på långklänning kanske? Så måste jag plocka blommor att sätta i håret, vart fan finns det blommor?
En krans det kan jag göra och det är jag rätt bra på om jag inte minns helt fel! Men hur kul är en gräskrans? Nej nej blomster ska jag ha.

Nu blir det att lägga sig på sofflocket en stund och vänta in torkandet av håret och intag av dagens frukost. MACKOR!!!

trött tjej signar ut, slut!

Nattblogg


Förstår egentligen inte varför jag ska skriva ett inlägg nu när jag inte har något vettigt att skriva om, haha som om jag någonsin har det egentligen? Eller jag tycker att inläget jag skrev tidigare idag, ni vet det om blondinbellas inlägg och allt sånt rörande det. Det var väl vettigt ? Det tycker iallafall jag.

Nu är det midsommar hörni och ja är inte så positivt överaskad ännu, duggar ute och det accepteras ej. Meeen jag ska ju sova först och när ja vaknar önskar jag mig solsken


Ett jäkla tjat om midsommar, nu går och och lägger mig!

Nu gjorde jag mig en till :)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Jag hade lite tråkigt... men gå in och rösta vetja :D

Mina designade klänning på NELLY.COM

OBS KLICKA PÅ KLÄNNINGEN FÖR ATT RÖSTA =)

Hero Of War

He said,
"Son, Have you seen the world?
Well, what would you say If I said that you could?
Just carry this gun and you'll even get paid"
I said, "That sounds pretty good"

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

And the shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what they see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it's a flag that I love
It's the only flag I trust

He said,
"Son, have you seen the world"?
"Well what would you say, if I said that you could?"

Svensk Midsommar


Det måste nog faktiskt vara midsomrarna jag firade som barn, jag minns ju i och försig bara att vi åkta skrinda bort till en kohage där alla hjälptes åt att klä midsommar stången och sen resa den och efter det dansa runt den. Hade med picknick och så fanns de fiskdamm och lotteristånd där också. Det är det jag minns haha.

Men en vanlig hederlig svensk midsommar är väl krans på huvudet, jordgubbstårta, sill (i mitt fall tvingas den ner), midsommarstång och nubbe. Nubben fick jag inte intaga där i kohagen.


ÖBs stammis


Har varit ner på ÖB en sväng igen och handlat, haha känns lite som att jag är stammis där nu. Men de är väl bra? eller? Billigt och fint ju, man ska inte klaga på billigt heller. Kom hem med ett liggunderlag till och en regnponcho som kan vara ganska bra att ha. Ska ta och kika igenom spelschemat lite till nu och sen fixa lite med det sista.

Imorgon är det midsommar (ber till vädergudarna för solsken) och den firas med mamma och hennes glada vänner och så med min Jovana såklart, blir nog trevligt detdär.

Smartass där!


Var evigheter sedan jag läste blondinbellas blogg men gick in och läste lite där och såg att hon skrivit ett inlägg om ifall alla bloggare sålde ett plagg för runt 100 kr och sedan så skänker man pengarna till välgörenhet. Fatta vad coolt, ja om hon får igenom något sådant så bidrar jag självklart till det och jag kommer dessutom uppmuntra mina läsare att donera pengar i valfri summa. Skulle ju kunna bli hur mycket pengar till behövande som helst :)  Det där borde hon verkligen sprida vidare till andra storbloggare så fler och fler nappar på idén.

Länk till inlägget
går även att klicka på bilden.


Boknörden is back


Yoo
Har nyss dammat och dammsugit hela lägenheten (inte såå stor och de tar kanske 40 minuter) så nu ska jag snart ta mig en tupplur och sedan ett bad och läsa lite. Är det bara jag som älskar att läsa i badkaret? Just nu håller jag på och läser Diamanter är för evigt av Lauren Weisberger, författaren till Djävulen bär Prada. Lite i samma stuk som Sex and the city och absolut läsvärd om man gillar tjejiga böcker :)!

Jag för min del föredrar dem mest bara sommartid, annars är det däckare som gäller för mig. Men de är mera höst och vinter böcker. Svårslaget att bädda ner sig i sängen med en sjukt bra däckare och lite godis, har jag inte rätt? ;) Favoriten just nu är fortfarande Camilla Läckberg men Keplers hypnotisören tar hem alla priser tror jag, kanske skulle läsa de andra böckerna också? hmm nått att köpa till hösten kanske. :)

Fest hos Mange


Fick just länken till den här videon och den är så sanslöst dålig så den blir bra, och det är ju en helt fantastisk video... Fest hos Mange


Fame!


Tänka sig, sitter och zappar på tvn och då har Fame precis börjat... inte sett den eftersom jag hatar att komma in i en film och se klart den utan att sett början. Då får hellre hela filmen vara för min del. Men ska ta och kolla klart och se om det är något att ha.

Later Bitches

It's raining men, HALLELUJA


God Damn vad det regnar, vaknade av ett samtal om att jag skulle med till systemet i Västerås och det var ju bara snällt att följa med det och som tur är så har jag allt mitt fixat nu inför peace and love och midsommar och allt, känns riktigt skönt.

Hade skett en olycka på vägen till västerås (så alla ni som åker bil, ta de lite lugnt på vägarna va?) så fick sitta i bilkö ett tag och sen åkte vi vidare och vi körde sakta (ordning på oss), nu ska jag stoppa i mig frukost och lägga mig framför tvn och ta igen mig lite. Trött tjej idag,

blev en date på McDonalds inatt med Jovana, En Oskar och Emelia, de är gott att äta mitt i natten fakiskt... säger hon som tycker det är tråkigt att äta haha, men med sällskap blir det faktiskt roligare.

22.14


Ja så sitter man här i sin ensamhet och väntar på att bästa vän ska höra av sig (om några timma sådär) och tuggar popcorn kärnor och är allmänt småtragisk.. (så jag känner mig iallafall) och lyssnar så SHM och sjunger med så tyst att jag inte hör mig själv, pappa sover så vill ju inte väcka honom.

Kom ganska nyss hem från Fisfia, hälsat på henne och hennes lilla skrutta. Tamigfan en av de minsta katter jag sett (kan bero på glajjerna, allt blir litet nu) och så bedårande. Jag gav henne mellannamnet siv

Fråga mig inte


Vadfan som skedde med inläggen under men jag orkar inte ordna med det nu, lev med det ;)

Varit duktig


Följde med pappa och handlade och hihihi, när vi står i kön och ska betala så trycker pappa till på mina glasögon och de gjorde lite ont så jag fräser till - AJ!!! varpå pappa säger nått, minns inte vad och jag svarar med att ha inte behöver trycka glasögonen genom skallen på mig och tanten före frustar till och börjar skratta... kul att man kan roa kärringarna i kön på Ica Maxi ;)

Och nu har massmordet på myrorna börjat, dom förstör våran buske och vi förstör deras hål, haHaHAA :D


Yep jag hade tråkigt för någon dag sen, men ack så jävla snygg jag blev

Who's gonna save the world tonight?


Ska snart ge mig iväg med pappa och handla lite, ska komma ihåg att köpa knäckebröd, en limpjävel och mjukost att ta med. Sitter och gluttar på spelschemat till peace and love och de ser väl rätt skapligt ut tycker jag och jag håller på att vänja mig vid att ha glasögon igen, inte haft sedan jag gick i nian typ.

Nu ska jag spela lite :D

Glasögonorm


Muhaha tillbaka i nördträsket! Har äntligen fått hem glasögonen och dom är fina ska ni veta, ytterst eleganta. Farmor tycker till och med att jag så väldigt lärd ut.. tur att jag iallafall ser smart ut haha. Nej kära kamrater vad säger ni om en bild på kalaset? Kan tyvärr dock endast erbjuda er en webcam bild på mina nya glajjer och på mina nya fina solglajjer med styrka :) Sicka finnesser det finns nu för tiden!


Nöööörd


Ascool

ATM


Nu kastar jag mig i bilen ner på stan och möter upp Jovana och massa sånt, later!

Dagens Planer


x
Träffa Jovana och handla de vi kan till Peace and Love
x Hämta ut mina glasögon (yaay)
x Börja packa
x Handla med Pappa
x Åka till pappa
x Med mera, med mera

Godmorgon!


Hmm sitter och funderar lite på hur jag kan göra bloggen lite mer intressant för er, men de är upp till er att bestämma =) Bara kasta in en komentar eller något annars tar jag för givet att min blogg redan är perfekt ;) Muahaha

vaknade fan innan sex imorse och kunde inte somna om förän jag två timmar senare satte på nyheterna och då tvärslocknade jag, haha.

Går planerna som jag planerat idag så är det träff med jovana, sen ska jag ta och hämta ut mina glasögon som kom idag =) och så ska jag ha massa annat skoj för mig,

Seeent


Blev sugen att kolla på torkel i knipa igen så jag drog på den på youtube och kollade hela filmen i ett klipp, rätt smart ju :)  Nu ligger jag i sängen och lyssnar på What are words (på repeat typ) jag verkligen älskar den låten och sen att det ligger en sådan fin historia bakom den gör den om möjligt ännu bättre, och som en lipsill man är så får man ju tårar i ögonen. Ligger högt upp på marikas topplista

funderar på om jag ska sova nu eller om jag ska kolla lite på tv. Känns som jag inte gör annat än att sitta vid denna dator :/ Vad sägs som att skaffa sig ett liv kanske??

EY Sten! Varför är din sovsäck blöt?


Haha kommer ni ihåg Torkel i knipa? Min lillebror kom precis ner och skrek Ey Sten! Varför är din sovsäck blöt? och först kopplade jag inte men när han berättade så ba kom det, haha samma med - Man vet aldrig när man behöver ett schysst järnrör.

Jobbet gick bra, jag och min kollega kom fram helt random till att vi är sysslingar. Fan vad coolt egentligen =)

it's written all over your face


Om allt går enligt planerna så blir det date med min särbo imorgon och sen troligen träffa en annan kompis på kvällen =) Ska även packetera ihop mina tillhörigheter och bege mig till pappa, mjeeeek inatt är det sista natten jag sover hos mamma för på måndag åker ju jag till peace and love, shit måste alltså tänka på att få med mig alla grejer bort till pappa redan imorgon, annars får ja ju åka och hämta saker i efterhand och de kan bli så jobbigt...

Men ska snart börja gå mot jobbet iallafall, har inte gjort några inlägg som ploppar upp me jämna mellanrum ikväll, ja orkar inte det riktigt haha. Skriver när jag kommer hem istället..


Puss och hej

Every Single Promise I'll keep


Tjabba tjena hallå!
Nyss hemkommen från stan och med en ny sorts lins som man kan sova med 6 nätter i sträck och dessutom så är de billigare än de förra jag hade =) Det gjorde mig till en glad tjej, världens hagelskur ramlade ner över stan samt en hel del spöregn, jag blev inte lika glad men tog skydd inne hos specsavers och sen så sprang jag raka vägen till H&M och införskaffade ett sött paraply (ifall de skulle återkomma under tiden jag gick bort till bilen)

Om en timme vankas det jobb till 21 ikväll, spännande att se vem jag jobbar med ikväll. Skönt att man slipper oroa sig över att jobba med någon man inte trivs ihop med, jag trivs med ALLA mina kanoniga kollegor.

mooosh


Hey ho kamrater!
Nyss stoppat i mig lite lunch och sitter nu och kikar på nätet efter lite saker som jag verklige skulle behöva, men törs jag köpa det? vadfan ibland måste man våga lite för att ma själv ska må bra! Japps jag köper det och talar om sen vad de är för något som jag har införskaffat (ska kolla om de finns i hälsobutikerna först innan ja skickar efter) och nej de är inga dumheter jag håller på med nu!

En vecka kvar


Åååh  vad ja är taggad till peace and love just nu =)
Har på känn att det kommer bli en av de bästa veckorna i sommar, och jag har två av mina bästa tjäjer på plats också! Hur bra kan det bli egentligen?

I veckan blir det inköp av fler nödvändigheter och så har jag en liten idé som Ida gav mig faktiskt, fyfan vad hon är smart ibland.

kinderägg


oj såg nu att min statistik skjuter i luften snart! fan vad kul trots att jag inte har bloggat på hela helgen. Men idag ska jag blogga åt er det lovar jag. Ska till optikern idag vid tio i två, sedan lämna in mammas solglasögon där och se om de kan laga det. Kanske skulle sola lite sen också, märkte idag att tejpen ramlat av så ska försöka få mamma att sätta dit nytt, men kan säga att det syns inte alls var den suttit nu. Fan va skönt att slippa ärr :)

Ska fixa lite inställda inlägg medan jag är borta och sen ikväll är det jobb hos mina underbara gamlingar igen =) Marika tycker om att jobba =)


(Ska försöka få över bilder till datorn från min mobil)

helgen


Morrn morrn!
Känner nog egentligen inte för att blogga idag heller men kan ju kasta in ett inlägg iallafall. Har så jävla ont i magen så vet knappt vart jag ska ta vägen men men, jag lovade ju att berätta om helgen so lets go!

Fredagen tillbringades hemma framför tvn, var fylle chaffis men hem fick de ta sig på egen hand för jag var trött och ville sova.

Hela lördagen gick i ett kan ja ju säga, först fixa och dona här hemma och göra sig iordning för kvällen innan vi åkte ut på landet och grattade Rasmus som tagit studenten. (blir de typ plastkusin eller nått??) Sen plocka upp min Ida och så hem till mig för att byta om och sätta fart på grill och drickande. Allt löste sig till slut och sen taxade vi ner på Joar och träffade Gukan från Big Brother, det var utlovat att andra deltagare skulle komma också men varken jag eller någon annan såg till någon annan deltagare. =( Halvdåligt faktiskt.

Jag och min underbara finaste

Jag, Gurkan och Snygga Bea

// BILDER FRÅN BEA//

på söndagen mådde jag förjävligt och låg i soffan exakt hela dagen fram till halv åtta och när jag var upp och åt eller gick på toa.

 


paus


Jag tar en liten bloggpaus ! berättar om helgen imorgon eller nått

Dagens


Nej men vadfan är det solen jag ser lite på framsidan? Åh så fantastiskt.
Idag ska mammsi och jag ut på landet och på en lite försenad studentmottagning och sen blire hem i full kanonkula och göra sig i ordning för halv sju väntas mitt sällskap dyka upp för grillning och intag av alkoholhaltlig dryck för att sedan röra sig vidare ner till Joar.

Men innan dess ska jag duscha, fixa håret och sminka mig (ja får gå festsminkad på mottagningen)



Tele 2


Godmorgon, vad skoj att de första man ser när man kollar mobilen på morgonen är att jag har surfat för 500 kr (på två dagar) och när jag kollar i mitt avtal med tele2 som ordnades i måndags så men ooooj, marika har fri surf?! Så jag ringer upp och får sitta i en jävla telefonkö i 30 min och sen kopplas vidare och får vänta ytterligare 10 min men jag vägrar verkligen att betala 500 kr för någon som ska ingå.

Sen fick jag prata med en jätte trevlig tjej som genast ordnade så att jag slipper betala de 500 kronorna men tyvärr får jag inte surfa förän imorgon, eller får och får men de aktiveras inte förän då. Det kan det ju vara värt. Känns bra att det finns trevliga människor att prata med ibland också när man ringer kundservice!

Min Packlista till Peace and Love


Tält
Sovsäck
Liggunderlag
Kudde   (+ Ett extra örngott)
Lås (låsa tältet)
Filt (-ar)
Vattendunkar
(solstol)

Hygien
Torrshampo
Shampo + Balsam + Duschcreme
Rakhyvel
Tandborste + Tandkräm
Toapapper
Våtservetter
Deo + Deospray
Handduk
Lypsyl

Övrigt:
Hårborste
Pincett (kan komma till användning)
Öronproppar
Paraply
Toffsar + Hårnålar
Solglasögon
Värktabletter + Halstabletter
Silvertejp (allt går att fixa med silvertejp)
Plastmuggar
Plåster och skavsårsplåster
Fickspegel

Knäckebröd och mjukost


MÅSTE TAS MED!
Biljetter !!!
Pengar
Bankomatkort
Leg
Dricka
Mobil

Sen såklart kläder och sådant men det är helt ointressant för er läsare att veta vad jag ska ha på mig under veckan, men glöm inte gummistövlarna !


Glömt något?



Höhö


Sådär då har man kört mamma tillbaka till jobbet för personalfest och markus spelar musik så hela gatan hör, ingen idé att skrika på honom för han hör ändå inte och jag orkar inte gå upp heller, tur att han har ganska skaplig musiksmak iallafall :)

Ska klura på något att äta !

Puss

16.04


Det shoppades en del på stan idag men jag handlade bara på rean som jag lovade mig själv :)
Blev en kofta, lite tröjor osv. Ganska nöjd med mitt köp faktiskt!
Fick med mig Carro ner på stan också så det var trevligt :) Åt lunch och kom för sent tillbaka till bilen men vi klarade oss från böter iallafall :)

Sen jag kom hem har jag städat och dammsugit på nedervåningen och nu tar jag igen mig på soffan med My life as Liz på tvn och datorn i knät.

Ja justja


Så oartigt av mig att inte välkommna mina nya läsare :)
Har ännu en gång uppnått besöksrekord som håller i sig, känns skoj :D


Lite om mig sådär


- Jag tycker inte om att äta (det går an om det är riktigt god mat och trevligt sällskap)
- Jag är totalt livrädd för clowner här
- Får fästingar varje år (Tror dom har någon slags tävling, FÖRST PÅ MARIKA VINNER)
- Är ganska IQ Befriad ibland
- Men ibland är jag ganska så smart
- Beroende av min mobil och facebook
- Älskar allt som är onyttigt
- Borde träna mer
- Håller på att fixa håret mörkblondt (kommer troligen bli ljusbrunt men det duger)
- Älskar mitt sommarschema



ööhm ja

Vädret suger

Emelia och jag hemma hos mig i vintras

Ja vädret suger och kommer troligen suga lika mycket imorgon men det hindrar inte mig från att tagga til på tjejkväll, vi SKA grilla och vi SKA gå ut och ha kul, sådetså. Har tack över baksidan och infravärme så vi kan sitta där och mysa innan vi ger oss av ner till Joar (undrar om det är sista gången jag går dit? hmm)

Brukar somsagt inte gå på joar, tycker det är rätt kasst men imorgon kommer ju min favorit från BB dit så självklart ska jag ju dit. GURKISH :D

Dagens Planer


- Prova ut nya linser
- Tröstshoppa mig något fint (på rean)

Oj det var inte så många planer som jag trodde haha, men jag ska göra några tidsinställda inlägg så ni inte avlider av tristessen haha, nej nu överdriver jag men jag ska iallafall göra lite inlägg så de finns om ni känner för att kika in lixom.


Ha de

Sidan som går vidare har någon redan rivit av


Godmorgon, önskar jag kunde skriva det lite glatt sådär men inte idag inte. Har inte dragit upp gardinen ännu men jag HÖR hur det regnar ute och det känns inte helt okej. Jag som fan ska CYKLA ner på stan och prova mina nya linser, för i helvete!

Det är regnet gjorde mig på dåligt humör! Nu ska jag ladda telefonen (lekte slut på batteriet igår muhaha)
och nu blir jag ännu surare för att jag måste troligen gå, knappt någon luft i framdäcket och det kan bara pumpas på mackar! Jävla skit


Idag är jag ganska bitter, får se om jag kan hitta något fint till mig på rean istället :)

Äventyr på Elgiganten


Haha jag lovade ju att berätta om vårat äventyr på elgiganten idag.

- Vi anländer för att hämta ut våra telefoner, nummer 44 på kölappen. När vi kom in var det 43 så snart våran tur.
- En ung kille hämtar mammas telefon och är borta i kanske 20 min (mamma och jag undrar vad sjuton som är på gång)
- Killen som sålde telefonen till oss kommer ut från en sidodörr och ler med hela ansiktet - Heeej vad gör ni här?  -Hämtar våra telefoner svarar vi, då visar det sig att han har "fuckat upp" nått med kvittot
- Det innebär att mamma inte får ta med sig mobilen
- Ytterligare minuter går.
- Killen som hämtar telefonen visar sig vara ny och ser skapligt stressad ut
- En annan kille tar över och jag får min på två röda
- Vi får följa med in bakom disken för att gå ut i butiken och leta upp försäljaren
- Han får nått problem med datorn
- Tillslut efter ca 50 min får mamma ta med sig mobilen hem. Han hade visst skrivit nått fel i kvittot.... karlar alltså


Ååh


Telefonen ligger på laddning och jag har nyss kämpat in alla nummer och så i den, nu ska jag ta mig en dusch och fixa lite med mig själv innan jag sätter igång och kikar igenom den noga :)

Påminn mig om att berätta om hela sjuka tiden på Elgiganten idag. Länge sedan jag skrattade så mycket !

Tidsinställt


Medan jag är i västerås och hämtar mobilen och handlar och har mig så kan jag ju lixom bara säga lite snabbt vad som är tanken när jag kommer hem och planer för kvällen (kom på de nu faktiskt)

- Såklart leka med mobilen
- Ta en lång dusch
- Peela ansiktet
- Lite ansiktsmask på det
- Noppa ögonbrynen lite till

Lite spakväll för mig själv, så lite soft musik på det! Laddar upp inför helgen och sådär!
Ska också passa på att handla lite nu när jag är borta

YES YES YES


Om ungefär 45 minuter ska mamma och jag åka till västerås och hämta våra telefoner :) Min LG kommer äntligen hem till mig. Annars idag har jag bara kollat på Jersey Shore och ätit äcklig lasagne som jag kastade (förlåt mamma men den smakade helvete när jag värmt den) och kall lasagne är nog snäppet värre! Tacka vet jag lidl lasagnen (mm den är god faktiskt)

Ska föra över lite stålar till morsan som jag är skyldig henne och så får vi se vart resten av dagen bär, antagligen kommer jag bara leka med telefonen haha.

Har man världens finaste kompisar så har man!


Tänkte bara säga tack till mina finaste och undebaraste flickor som alltid finns där för mig.
Jag älskar er och ni vet mycket väl vilka ni är!

Pust


heey !
Godmorgon också för den delen! Har rätt nyss ålat mig ur sängen och ringt lite samtal så nu känner jag mig nöjd :)
Sitter och väntar och väntar på ett visst sms nu och jag HOPPAS verkligen att de håller sitt ord och ger mig telefonen idag.

Idag ska jag också inte göra ett skit eftersom jag slet ut mig igår, först jobb (inte så slitsamt men ack så trött jag var) sen till västerås med särbo och letade tält som yra hönns. Kom istället hem med galgar, en klädhängare och två kuddar (vart tog tältet vägen) Sen till ÖB med mamma och handla massa grejer tills Peace and Love, eller massa och massa vet jag inte men lite förnödenheter och DÄR fann jag ett tält. Lyckliga mig.

Sen hem och möblera om helt och hållet på rummet, klädhängaren fick inte plats hur jag än försökte, så för att få in denna gängliga sak så fick ja flytta om det mesta! Men jag är nöjd =)

Nämnde jag att jag har 30 stycken klänningar, och jag som tycker att jag aldrig har något att ha på mig när jag går ut, oj...

I wanna rock n' roll all night


Nyss tagit ett skönt bad och gått loss med skrubbhandsken så nu känner jag mig ren och fin som en nybadad? Ska försöka lägga mig i skaplig tid ikväll, imorgon blir det jobb 7-13 och sen troligen västerås med Särbo. Ska kolla på tält på Rusta och sen så ska vi in på IKEA hoppas jag, jag behöver köpa nya kuddar faktiskt det skulle kanske hjälpa att slippa få ont i ryggen då :)



Ögongodis!


Jag orkar inte sitta och fixa med bilder nu för datorn hängde sig sist så jag fick starta om allting. Onödigt att hålla på och starta om saker och ting hela tiden tycker jag!

Hade faktiskt tänkt ta mig i kragen och gett mig ut på en powerwalk men de gick ju bra nu när det regnar ute. Dock har jag inget alls emot att det regnar och det luktar gott, men jag känner inte för att gå ut faktiskt haha.


Flyga drake blev det!


och lite thaimat på det.. fiiint serru

Varg Veum


Tja eftersom de flesra jag snackar med inte verkar ha en aning om vem och vad Varg Veum är för påhitt så kan jag väl göra er lite mer bildade och tala om vad det är för nått :)

Varg Veum är en norsk deckarserie (filmerna är relativt fristående men rekomenderar ändå att man ser dem i ordning) som handlar om en privatdektektiv (Varg Veum) som blandas in i olika fall och jobbar vid sidan av polisen. Polisen är dock inte speciellt nöjd över att ha honom rännandes på borttsplatser osv och det är någon slags hatkärlek mellan Varg Veum och utredaren Hamre.
Filmerna bjuder på mycket skratt och även spänning på sina håll.

Varg Veum kan man säga är norges version på Wallander och Beck men är så himla mycket bättre.

Movie time


Om man kanske skulle ta och dra igång en film? Eller lägga sig och läsa lite kanske? Nä en film och lite mat på det om en stund får det bli tror jag. Ska nog se lite mera Varg Veum, haha jag är verkligen helt fast i dom filmerna. Älskar dom, men skulle iofs vilja se flyga drake också... jag får tra lott och visa er sedan vilken de blir!


VS.


Snoork




Sådär ser den ut iaf :) Min nya lilla bebis som kommer på torsdag, can't wait!

Dagens planer är att inte ha nåra planer alls faktiskt, är ledig idag och fått min första sovmorgon på en vecka, så jag sov tills jag vaknade av mig själv (no kidding?) och sen somnade jag om lite till. Har fått för mig att vakna tidigt på morgonen nu för tiden, känns inte helt okej och jag vetefan varför. Men så äre ba!


Vad sägs om lite ögongodis senare idag?

Mondag


Åh mina vänner! Jag har blivit med mobiil :D En LG P990! Tanken var ju en LG P970 men den fanns inte där jag ville att den skulle finnas så blev den här i stället och ska hämta den på torsdag, känns helt sjukt bra :) Jag har också blivit med glasögon som kommer om kanske två dagar eller något sådant, ska bli skönt att kunna avlasta ögonen lite faktiskt och inte bara tortera (japp ibland är det nästan tortyr) dem med linser i jämt!


Kvällen har spenderats med min saknade sambo med räkor och aioli med lime ute i koffsan under en filt. Då solen försvann och blåsten blåste mera så sprang vi till bilen och jag tappade mobilen (vem är förvånad) och en rar fiskare gav tillbaka den. Han ligger på min topplista över vänliga människor på jorden! Resten av kvällen tillbringades under infralamporna på baksidan med räkorna (Som var djupfrysta i koffsan, trotts att vi badade dem i vattnet) och massa prat.

Sen har jag ju jobbat idag också, gick lätt och bra :) känndes mycket bra framförallt efter helgens sömnbrist. Nu ska ja snart stoppa mig i säng tror jag och verkligen sova ut, är ledig imorgon!

Mildred signar ut... HAHA

Godnatt


Tandborstning - CHECK


Paniiiiik


Nu är jag trött, tänkte skriva god morgon där haha det ska ju såklart stå god kväll eller någonting i den stilen! At the moment sitter jag och tittar på mobiler, är sjukt sugen på att köpa en ny men vilken ska jag köpa? Haha bra att sitta och fundera över det nu med denna jävla beslutsångest som jag har!

Just nu är jag innte på en HTC Incredible S eller en HTC Wildfire S.. hjälp mig någon?


And she is HOME!


Jag trodde inte det var möjligt, men jag har saknat min bästa vän så äckligt mycket sen hon bara åkte till grekland utan mig, men jag kan unna henne det ;) Hoppas på att få en date med henne imorgon efter jobbet och om allt är lugnt så kanske jag kan smita en kvart tidigare. Om planerna går som jag vill så blir det en date i stax innan jag ska till min nya optiker på specsavers halv fyra.

Måste bland annat höra allt om hennes resa
Måste berätta om massa saker som sker här hemma
HALLÅ?! PEACE AND LOVE?
!

Förstår ni hur mycket man håller inom sig när ens särbo är utomlands en HEL VECKA? Basterd



Hyllar henne med en länk till hennes blogg (hon suger på att uppdatera) och en bild (hon kommer troligt mörda mig, elle nää iallafall slå mig haha)




Vackra Vackra Jovana
(Bilden är snodd från Matilda A)

HAHA STÖRTSKÖN!!!


HAHA STÖRTSKÖN!!!


16.22


Hej kompisar, jag har inte orkat bloggat något alls i helgen, har varit helt jäkla slutkörd. Mådde inte alls bra igårkväll men nu är jag pigg (eller inte) men iallafall glad igen :)



Ja jääävlar vad snygg jag är just nu! Helt sinnessjukt. Har ganska nyss tryckt i mig hälften av thaimaten vi köpte hem, imorgon blir det resten till lunch. Nu blir det att ta de lite lugnt och vila upp mig lite. Imorgon är det jobb igen som gäller och jag hoppas att jag kan komma igång med bloggen imorgon igen :)

Night time. DAY TIME


Jahapps och där åkte jag på att vara taxi åt lillebror och hans kamratar, jag behöver verkligen gå på toaletten men våran enda lilla toalett är upptagen av en duschande markus. Sitter här och knaprar på popcornkärnor och hör mammas röst i skallen, akta tänderna förfan!!! Men jag tänker inte hämta pojkarna, det är en sak som är säkert!

Jag ska hem, slå på en film och somna gott, har några timmar att ta igen i sovandet känner jag. Suck


Hmmm... nu är jag inte kissnödig längre, vart tar kisset vägen då om de inte trycker på längre? Jag bör veta detta men just nu har jag inte en jävla aning.

Middag


Fyfan vad ja är bra som lagar mat åt min familj och min söta lillebror äter än, tror bestämt att han tyckte om det och om inte annat min sås... Tackar Moa för grundreceptet me nu har jag lekt med kryddor så nu har jag spejsat till den till Marikas sås. Det är kul att leka med kryddor ibland faktiskt muhaha.

Nu åker pappa ner till All-In och Markus lär väl dra iväg på galej snart så jag får lägenheten för mig själv och ska se film och äta popcorn! LOVELY

17.33


Pust, stånk och stöön!

Doppet hos morsan var kallt, tills kroppen vande sig. Enkelt logiskt tänkande mina älskade vänner. Sånt kan jag vara bra på om jag sätter den sidan till.  Har ganska nyligen kommit hem och lagt köttet i varmvatten (handen på hjärtat, jag glömde ta fram det när jag slutade) så det ska tina lite fint, blir nog segt men vadfan. Vi är ju människor med tänder, iallafall i min familj.

JÄVLAR!!!
Glömde köpa olivolja men det får gå ändå, man kan ju inte komma ihåg allt förhelvette

Friday


Dagens jobb är avklarat, nu återstår bara att ringa ungdomsmottagningen och få ut mera p-piller och sen byta optiker! Ska med mamma till coop också och köpa cykel-punka-lagningar och se om de kan rädda poolen! Är troligen grannens jävla katt som är på pool kanten så den är helt förstörd nu.

Imorgon väntar jobb, en delad tur! De rullar in cash och det är bra, men det är liite lätt surt att jobba på helger i och för sig. Men aah, de ska ändå bli kasst väder så :)

22.22


Hej!

Borde väl sova nu men de är lite för varmt för att kunna sova faktiskt!
Kvällen har jag tillbringat hemma hos Victor och kollat på de fyra första avsnitten av solsidan, sjukt kul serie det där haha. Låter dumt att säga att vi sa hejdå, vi kommer ju ses igen men först om en hel jäkla månad. Just nu känns det lite tråkigt men de går över :) Kanske är lite bitter över att jag måste (måste och måste) stanna kvar i Sverige medan han får åka och leva livet och bli världens grymmaste bartender... ja bitter är jag nog garanterat!


Nej men nu måste jag iallafall lägga ifrån mig datorn, upp imorgon och jobba 7.30-12.30

Och så rasade återbäringen in idag också, me like :D vad ska jag unna mig nu då när jag redan har en ny dator? hmm en ny telefon vore ju rätt så festligt faktiskt. Ska suga på den karamellen ett tag till :D


Puss och godnatt


Jorge Avarez och hans dotter, blir nästan lite tårögd


Hollywood hills forever


Helt klart en av mina favoritlåtar just nu! De bara är så

Right Now!


Hej alilen-ögon

11.52


God morgon sunshines!
Dagens planer är att åka förbi mamma och fortsätta fylla hennes pool samt bättra på brännan, muhahaha och så ska jag troligtvis äta lunch med Victor men det kan lika gärna bli ett mellanmål det vet man aldrig ^^

Nu ska jag halta mot köket och se om jag hittar nått att äta, inte direkt sugen på något faktiskt!

De e ba å kör

Följ min blogg med Bloglovin

Vad göra?


Sitter och funderar över världsliga ting, vad ska jag köpa för mina skattepengar som jag får tillbaka i sommar? Borde spara undan men tycker faktiskt att jag är värd en tv kanske, eller en ny cykel det behöver jag. Sen vill jag ha en ny mobil, vet att jag bara haft min i ett år men ändåå, vill ha en nyy (a)

Snacka om dagens I-landsproblem. haha

Jobbet gick bra iallafall, skönt att vara tillbaka igen! =)

Nu ska ja kolla klart på The day after tomorrow!

12.32


Marika slashas ligger fortfarande på soffan och nu kollar jag på gamla avsnitt av program jag följde i höstas men som jag missade några avsnitt av, lite sent att ta igen kanske men vadfan. Bättre sent än aldrig, säger man inte så?

Nästa projekt innan ja drar till jobbet är att kolla vad som går på tv ikväll, brukar ju alltid gå någon film vid niotiden och jag är ledig imorgon så måste inte lägga mig så väldans tidigt heller :)

Solen skiner inte idag, känns liite skönt eftersom jag ska jobba och jag tror ingen riktigt tycker om att jobba när solen gassar och har sig utanför fönstret, dels så är det ruggigt varmt och klibbigt och man vill ju helst ligga ute och steka. Men idag är det mulet och då jobbar jag mer än gärna :D

Morrn!


Har varit uppe i 40 minuter redan och hängt tvätten, varitut med sopporna, läst igenom några bloggar och nu ska jag faktiskt snart äta lite frukost! Idag står jobb på schemat, 13.30 - 20.30. sköönt

Nanny Diaries


Yo !
Rätt nyss sett klart på Nanny Diaries, helt okej film för oss som gillar drama, komedi och romantik i samma saliga smet. Tonårsfilm typ? haha nej jag vet inte...
Just nu svamlar jag mest, är sjukt trött haha

Hej jag har en bastu


och jag ljuger inte, mitt rum är så sjukt äckligt varmt att jag fan inte vet vart jag ska ta vägen. Det är inte klokt, sitter i underkläder och toksvettas i min säng Observera att jag är på väg in i duschen!

Ikväll ska jag iallafall titta på Nanny Diaries och äta upp mitt godis... men jag är inte sugen på det, fast jag kanske kan bli :D


Be right back mina vänner, nu ska jag ta en skööönt svalkande dusch.

Peace and Love 2011


Det är inte så jävla långt kvar innan till vi åker upp till borlänge jag och min särbo och massa annat folk. Känner mig inte så överdrivet taggad nu men det kommer nog och om inte annat så kommer jag säkert få skitroligt när jag väl är där.

Några av artisterna som spelar på Peace and Love
Bob Dylan
The strokes
Jessie J
Daniel Addams Ray
Oskar Linnros
Veronica Maggio
Maskinen
30 seconds to Mars
Lykke Li


Kommer nog bli awsome

ÖGONGODIS!


Han har varit med förr... Oh yes... men han får vara med igen med tanke på senaste Pirates filmen som går nu.

Förövrigt bra film om jag inte nämt det innan, se den!


TIDSINSTÄLLT


Nu ligger jag ute i solen med min bok och schteeker, har gjort lite tidsinställda inlägg så ni mina goa läsare inte dör av tristess under tiden jag inte sitter inne och blekar mig vid datorn! Muhaha


tänkte precis säga att jag kanske tar lite bilder under dagen men vad ska jag ta på då egentligen? Mig i bikini, tillåt mig småle, något sådant tror jag inte kommer dyka upp på den här bloggen i sommar iallafall. Men jag kan ju visa er hur våra trädgårdsmöbler ser ut och den jätte höga granliknande växten på tomten. Bättre än inget :D


Babyolja


Hörreni! visste ni att om man smörjer in sig med babyolja innan man går ut i solen så tar de som fan?
Varje år bränner jag mig alltid men inte i år, kanske beror på oljan det med? Hmm snyggt blire iallafall :D

God Morgon


Tjues på er! Sovit gott? I have :)
Jag tror att jag drömde någon konstig dröm men jag minns inte riktigt, haha känner mig utvilad iallafall och snart dags att ta tag i mailen, bara rasar in massa dumheter just nu! Tror att många jag känner bör kolla igenom sin dator efter virus.

Sen är det den daglia morgonchecken av alla bloggar jag följer (Geek varning) Men man måste ju hålla reda på vad som händer och fötter i sverige right? ;)


Jag har väl förresten inte lagt ut någon bild seda jag klippte mig, eller har jag?
Confused girl, ni får en ändå!

KROSSA IDEALET!?!

För ett tag sedan började ju Egoina med "Krossa Idealet", man ska skicka in bilder på sina lår och sedan hakade paow på med att man skulle skicka in bilder på sina bikinikroppar. Jätte bra idé utav Egoina faktiskt och sen visst att de är bra av paow med, men tycker hon kör lite med dubbelmoral. Först säger hon att alla kroppar är vackra, smala som stora men hon påpekar ändå att Egoina bör banta och tänka på vad hon äter för att hon kommer dö av fetma.. Hmm i mina ögon har Egoina finare kropp än Paow.


Så ja kör mitt eget race och drar in påklädd helkroppsbild för att visa att jag faktiskt är rätt nöjd ibland, inte alltid men ibland så älskar jag min kropp. =)

I snygga jeans, snygga skor och snygg tröja så kunde ja inte bli nöjdare :)


Mafia


Bilderna som blev något dugliga från i fredags när min lillebror och hans polare klädde ut sig till Mafia!

 

 




Gnabb


Tjues!
Har varit ute hos mormor och morfar en stund på eftermiddagen och innan det han jag lapa i mig lite d-vitamin också! Ätit god mat (varför är alla mormödrar och farmödrar så sjukt bra på att laga mat?) som vanligt där ute och tjaffsat med lillebror om vem som ska sitta ifram.
Ja jag är 20 år men jag vill också sitta ifram.... sådestså....

Nu ska jag kolla vad det går för filmer ikväll och sen lägga mig ute på soffan och läsa lite.


Later

Getingar... dumma djur


Nu menar jag ju alltså inte på det sättet att de sticker folk och sätter sig i maten och sådana saker, men klart att dom är rätt dumma på det med! Men menar nog mest att de är rätt osmarta.

Sitter här i soffan (borde vara ute i solen men följer chatten med Peter från BB just nu) och följer en geting som flyger in i vardagsrummet, sätter sig på en tavla med bananer på och försöker äta upp dem (ser så ut) Sen krockar han med sig själv i väggen ett antal gånger och sen hittar han inte ut igen utan cirklar runt framför dörren?

Någon som vet vat en getings IQ ligger på? Maila mig!

Helt enkelt!


Måste nästan bara säga att  i BB-huset så tyckte jag att han var fruktansvärt tråkig och menlös men efter att han kommit ut och börjat blogga på finest så måste jag faktiskt säga att jag gillar honom och läser hans blogg varje dag. Jag tycker absolut att ni ska kika in för han skriver en hel del vettiga saker (inte bara det om Simon haha) och den är intressant.

Inte så tråkig och enformig som rätt skapligt många bloggar kan bli och sen vill jag bara tillägga att han var sjukt stilig igår kväll på finalen. För mig är det rätt svårt att tro att han och Peter Orrmyr är lika gamla.

Vem jag pratar om?
Patrik Edvardsson såklart, klicka på namnet för att gå till hans blogg.



Andra BB-Deltagare som också bloggar  (Finns det flera så skicka deras adresser) =)

Nicky -
http://finest.se/nicky-sthlm
Roza - http://rozas.se/
Rodney - http://rodneydasilva.se/
Vanessa - http://finest.se/vanessalopez
Sonia - http://finest.se/soniakamau 
Jessica - http://jagvillligga.blogspot.com/
Tobbe - http://www.rekatochklart.se/blogg/holms/
Sara - http://mysassy.blogg.se/


11.27


Godmorgon!
Imorse var första gången på länge känns det som, som jag vaknade svintidigt. Men det enda som krävdes var att somna om och ett ganska gulligt meddelande på mobilen som fick mig att somna om med ett leende. Det är bra omsomningar.

Idag ska jag ut till mormor och morfar på landet och så ska jag ännu en gång dränka mina myggbett i Salubrin. Förstår inte varför jag får så stora klarröda fläckar över hela kroppen :( Ser ut som jag har nån jäkla sjukdom av något slag.

och förresten


Nej jag har inte glömt, såklart inte, hur skulle jag kunna glömma att
SIMON VANN ÅRETS BIG BROTHER!!! STORT JÄVLA GRATTIS TILL DEN ENDA VÄRDIGA VINNAREN!!!


Det där med blogkeen


I think i saty wow!
Nästan fördubblad besöksstatistik och allt.
Lovely

Raka rör


Det finns inget som gör mig ledsnare och besviknare när någon man tycker mycket om helt plötsligt struntar i en för andras skull. Jag känner nu att jag har förlorat min bästa kompis, vi har knappt någon kontakt längre... hon hör aldrig av sig och när jag frågar om vi ska göra nått så ska hon träffa sin pojkvän. Jag är jätteglad för hennes skull men just det att hon alltid sätter honom före mig nu gör mig så ledsen!

Det gjorde att det rann över för min del och jag kände att stor del av våran vänskap är förlorad var när vi hade bråkat och skulle ses för att reda ut det. Men hon väljer att istället träffa sin kille för att reda ut bråket med sin bästa vän (?)

Jag har slutat höra av mig för jag känner att varför ska jag göra det när hon ändå aldrig kan ses? och varför ska bara jag höra av mig?  Nej det är slut med tofflande för min del.





Trots att jag saknar dig så förbannat mycket så kommer inget  bli som det var! Det är förstört och trasigt för alltid.

BOKTIPS!


RÖDA VITA ROSEN!
Vet att jag läst den för länge sedan men kommer inte helt ihåg vad den handlar om mer än att ett gäng gamla kompisar åker ut till skärgården för att fira midsommar ihop. Drama Drama Drama :)
Har precis kommit igång med att läsa den igen och den är faktiskt riktigt bra


Blogkeen

:D


. -

GRAND FINALE!






Det är inte många timmar kvar nu, se till att rösta på Simon. Den klart värdigaste vinnaren i mina ögon!
099-418 03

16.55


Hola!
Eftermiddagen har tillbringats ute i staxhammar med min godevän Victor. Tog även årets första dopp och helvete vad kallt det var i vattnet men blev varmt så fort jag kom upp och allt sånt :) Var lite snäll och kramade ur lite vatten på mitt sällskap. vilken bitch jag är :D

Nu ska jag hjälpa mamma att fixa lite innan gästerna kommer,

later

Bilderna ligger på mobilen!


Nyss kört iväg mina gangsters till festen och sitter nu ute på altanen med mamma och dricker morgan och cola :) Blir en lugn hemmakväll idag så det blir lugna gatan för mig, ska kolla på big brother om 20 min och sen kanske kolla lite live kanske?

Helt sjukt skönt att kunna sitta ute nu med datorn utan att frysa, har ifs en kofta på mig och min snuggie över benen men de är ju absolut inte kallt. =)

19.46


Hallo!
Sitter och har ganska så tråkigt at the moment, hjälper lillebror med vän att förvandlas inför kvällens maskerad! Tycker själv att jag lyckats ganska så bra, ska lägga in bilder på dem senare om jag får ta några... Markus har en tendens att vara lite kameraskygg! Avslöjar inte än vad jag har förvandlat dem till heller :)

Nästa projekt är att försöka hitta på något ikväll, eller om ja bara tar de lugnt :)

Sommar !


Ligger ute i solen och steker, eller just nu är jag inne på en paus så jag inte får solsting (ganska vanligt förekommande fenomen hos Marika i början på sommaren) Det är inte så ofta jag klarar mig från det faktiskt. Dessutom ska ja ta det lite lugnt med solen trots att jag har tejpat där jag hade leverfläcken, eller ah där den satt snarare.

Årets första fästing är också hittad och bortplockad! Den jäveln har lyckats sätta sig på ett myggbett, hur jävla dum får man bli? Där är de ju redan upptagen, snacka om puckat djur alltså!

Bonjour


Godmorgon alla slashasar, idag är jag en slashas också :) Ligger fortfarande kvar i sängen och vaknade för ganska exakt fyra minuter sedan! Ska snart ta och gå upp och fira första morgonen utan mensvärk för den här gången.

Orkade inte blogga igår rikigt och hade dessutom fullt upp, var ute i onsdags och victor sov här, vaknade inte förän sent på eftermiddagen sen låg i och drog oss i evigheters evighet. Donken till frukost/middag och sen var jag tvungen att göra klart särbons present. Det verkade som hon blev glad iallafall :)

Har setat i drygt 4-5 timmar och pysslat med ett album där jag satt in massa bilder på henne som jag dels har själv och dels som jag fått av gemensamma kompisar. Hon fick sig iallafall ett gott skratt nere på bion. Nämnde jag att vi såg Pirates igår? och jag känner att jag ligger bakom, det var den första 3D filmen jag sett xD Men den var ruggigt bra iallafall =)

RSS 2.0