Mondag


Åh mina vänner! Jag har blivit med mobiil :D En LG P990! Tanken var ju en LG P970 men den fanns inte där jag ville att den skulle finnas så blev den här i stället och ska hämta den på torsdag, känns helt sjukt bra :) Jag har också blivit med glasögon som kommer om kanske två dagar eller något sådant, ska bli skönt att kunna avlasta ögonen lite faktiskt och inte bara tortera (japp ibland är det nästan tortyr) dem med linser i jämt!


Kvällen har spenderats med min saknade sambo med räkor och aioli med lime ute i koffsan under en filt. Då solen försvann och blåsten blåste mera så sprang vi till bilen och jag tappade mobilen (vem är förvånad) och en rar fiskare gav tillbaka den. Han ligger på min topplista över vänliga människor på jorden! Resten av kvällen tillbringades under infralamporna på baksidan med räkorna (Som var djupfrysta i koffsan, trotts att vi badade dem i vattnet) och massa prat.

Sen har jag ju jobbat idag också, gick lätt och bra :) känndes mycket bra framförallt efter helgens sömnbrist. Nu ska ja snart stoppa mig i säng tror jag och verkligen sova ut, är ledig imorgon!

Mildred signar ut... HAHA











Trackback
RSS 2.0