vill inte

 
Sitter här på golvet i mitt rum, med noll motivation! ALLT stretar emot att jag ska ut och springa idag, jag varken vill eller orkar och det enda som maler i mitt annars ganska tomma huvud är att springa idag inte kommer hjälpa mig ett jäkla dugg nästa lördag så det är nästan onödigt att ge sig ut... det kan ju bli regn.
 
Nej men jag förstår inte, jag som var så sjukt motiverad och taggad i början av sommaren och verkligen var ute och promenerade/cyklade med amanda flera gånger i veckan. Nu är det precis som om jag inte vill längre, det kanske är sant? Jag har ingen motivation för jag vill verkligen inte springa tjejmilen. 
 
Nåja hoppas man kommer nån vart på adrenalin, envishet och en gnutta kondition

Litet uns tisdag

 
Long time no see, som vanligt?! Haha 
Idag har jag jobbat på dagis, är kul och dessutom skönt att vara ute hela tiden och ta vara på de här fina dagarna, efter jobbet bar det iväg på en löp/promenadtur. Inte alls bra idag men bättre än ingenting, och just nu ligger jag i min säng (jag köpte ju en ny säng i lördags) haha jag bor typ i sängen nu för tiden. 
 
 
 
Och snart ska jag dra igång ett avsnitt av sons of anarchy eller två, är på avsnitt fyra om jag inte missminner mig :) 

08.36

 
God morgon sunshines!
Vaknade pigg och glad och utvilad, känns det som iallafall haha! Fick nyss ett samtal från Adecco att de vill att jag kommer in och jobbar på oriola idag så rycker in på eftermiddags/kvällspasset! Synd att jag inte får träffa barnen idag, som jag sett fram emot! Men jag måste ta varje jobbtillfälle jag får! 
 
 

14.54

 
Åh vad skönt att tvätten snart är klar! Synd att en del saker tar sån jävla tid att torka bara (läs mina arbetsbyxor) sen bär det iväg till mamma för att rensa ännu mer skit som är mitt! huah. Madde plockar med sig kläder och dylikt iallafall! Sen blir det kasta, kasta och åter igen kasta! Resten får jag försöka stuva upp på vinden hemma hos mamma. 
 
Usch så tråkigt

Det här med städning

 
Det finns en logisk och enkel förklaring till varför jag avskyr att städa! Ska jag rabbla några orsaker i punktform här? 
  • Dammsugaren och jag ogillar varandra starkt. Den jäveln ska ALLTID fastna i alla dörrkarmar och möbler som går att fastna i oavsett om jag drar lååångsamt och fint genom ett dörrhål. NEJ DEN FASTNAR IALLAFALL! Och med mitt tålamod blir det sällan bra.
  • Skador, japp jag skadar mig konstant när jag städar, river mig på en sylvass damvippa, får hälsenorna avslagna av en dammsugare, läs ovan! Ja jag sliter och drar i fanskapet tills den attackerar mig med fart som ett pistolskott. Den siktar ALLTID på mina hälsenor. 
  • Varför städa när det lika snart är lika skitigt igen? Ibland känns det så meningslöst. 
  • Jag är nog inte ensam i världen om att tycka att det finns bra mycket roligare saker att göra än att städa? Jag lever i ett organiserat kaos och har stenkoll på vart mina saker finns, men när de städas undan så har jag ju ingen aning om vart den viktiga lappen ligger eller vart hårborsten numera bor. Enda nackdelen är väl att det tillslut blir svårt att skilja smutstvätt från rentvätt. Slutar alltid med hiskeliga mängder kläder som ska tvättas trots att kanske 42.3% är skitigt.
 
 
Typ såhär mycket älskar jag och dammsugaren varandra
 
 

Ledig dag, men ingen latsida här inte

 
Jag har ju faktiskt latat mig hela morgonen! Men nu är det dags att ta tag i lite saker och göra lite nytta här i världen.
 
- Ringa kommunalsakassa och gå ur den
- Städa lägenheten
- Tvätta
- Springa/PW 
 
Eftersom jag bara har i princip två veckor på mig nu innan tjejmilen drar igång (kommer aldrig någonsin klara att springa en hel mil dock) så är det stenhårda två veckor som gäller med så gott som all fokus på min rätt usla kondis. En smula ångest att jag lät tröttheten bestämma under veckorna jag jobbade. 
Från och med nu är det ingen trötthet som bestämmer! Trött eller ej, jag ska ut och röra på mig om så bara blir en kilometer för en kilometer är bättre än ingen kilometer. 
 
Dessutom byter jag nu ut mina måltider mot shakes (behöver bli ännu lite lättare) förutom när jag jobbar, då får jag pedagogiskt äta den mat som serveras, kanske lite mer grönsaker och lite mindre mat! Och träning minst fyra dagar i veckan! 
 
Det här klarar jag
 
 
Fick nya fina träningskläder av Sofie i födelsedags present, och det är som folk säger! Det är roligare att träna i snygga träningskläder. Återigen så är jag överbevisad! 

!

 
Segat som tusan i sängen hela förmiddagen! Vaknade vid åtta faktiskt så istället för att somna om slog jag på datorn och har kollat massa klipp på tuben, lite serier osv! Så får man göra ens första långa sovmorgon (som jag inte sov) på hela sommaren i princip. Nu ska jag strax dra fram snabeldraken och rengöra lägenheten. Vid ett så ska jag tvätta och förhoppningsvis hinna ner till Adecco med kläderna. 
 
I helgen ska jag köpa ny säng också. SOM JAG LÄNGTAR!! 
En sån ska det bli, som jag längtar!!
Nej nu har jag lite tråkiga och viktiga samtal att ringa, visste ni att jag hatar att prata i telefon med folk jag inte känner eller bara känner lite? Det värsta som finns i kommunikationsväg 

Några småbilder från i lördags

Jag som allmänt badass och Sofie som Lara Croft
 
AWSOMENESS
 
Kistan var fylld med alkohol och plastglas, att hitta dem i trapphuset gjorde halva min kväll :) 
 
Nånting hände med min hand där i promilleruset
 
All eyes on me! 
 
Snyggsofie
 
 
 

Lame lista på en tisdag

 
 
Hur skulle du se ut om du aldrig hade ändrat något med ditt utseende? Förmodligen som någon slags grottmänniska, ganska ovacker

Vad ska man göra för att få dig irriterad? Vara i trafiken samtidigt som mig, retas när jag är på dåligt humör... listan kan göras lååånh

Vad är meningen med livet? Meningen med livet är väl att man själv ska skaffa sig en mening med livet?

Har du några komplex? Har väl alla vandrande varelser på två ben med kläder, mer eller mindre?

Vad är du nöjd med, när det gäller dig själv? Mina ögonfransar, långa och självböjda. Påpekas glatt när tjejkompisarna står med diverse verktyg i hopp om att få böjda fransar

 

 
 

Hur viktigt tycker du det är att vara kär i personen man har sex med? Inget jag har reflekterat speciellt mycket över

Skulle du kunna plastikoperera dig? Jaa, nån liten justering här och var kanske... eller kanske inte? eller?

Hur länge har du varit olyckligt kär som längst? Jag har nog aldrig varit olyckligt kär faktiskt. 

När kysste du någon senast? Igår morse

Vilken låt går på repeat hos dig? Just nu? We are young, 3OH!3

Vilken färg har dina naglar just nu? Rööda

Vem är din kändiscrush? LÄTT Juice i Sons of Anarchy, men det måste vara Juice

Favorittid på dagen? Morgonen tror jag nästan, när jag är ledig

Har du blivit jagad utav polisen? Nej minsann, grym som man är

Är du singel nu? Nej

Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? Skulle nog vilja kalla mitt förhållande seriöst

Vem av dina vänner vet mest om dig? Amanda och Danne

Vilken är din riktiga hårfärg?  Sådär härligt bajsbrunt

 

Brukar du komma i tid? Nej, jag är alltid för tidig 

När gjorde du senast något riktigt dumt? Vad klassas som dumt?

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Hon som spelar Robin i How I met your Mother

Vad faller du för hos det andra könet? Personligheten


Men hej hej

 
Vaknade med världens bästa humör idag! Ställde mig på vågen och den visade ännu mindre än igår, kilona bara rasar av mig och det tackar jag Allévo för! Har setat och skrivt ned vad som behöver handlas till mina tårtor till fredag och mailat runt och försökt ringa, efter ett avbrott och sen aslång telefonkö gav jag upp och skickade ett mail. 
 
Ska alldeles snart iväg till jobbet! Så jag hinner inte skriva mer nu, återkommer kanske senare ikväll ;) 
 
Adjö
 
Jag och mannen i mitt liv <3
 
 
Elin kör med gymnastik undervisning på fest!
 
 
Fått hem fiskarna till pappa <3 nytt och fint i också 
 
 
Kvällsdopp vid mitt och hjärtats smultronställe! 
 
 
Justja, jag har ju klippt lugg, dock en kort snelugg! Men det är så jag vill ha det och tackar virveln i pannan för det också! 
 

!

 

Hej hej på dig min bror

 
Idag har det känts som fredag, en hemsk känsla då man måste jobba en dag till innan man får ta helg! Ska ladda ner några nya dokumentärer som jag kan fördriva tiden med imorgon medan jag plockar och har mig! Idag var jag lite av en terminatior fram till lunch, blev en low calorie shake och en banan.... sen var det slowminatior så det stod härliga till innan jag insåg vid fikat att det bara var två timmar kvar och då jäklar brann det i knutarna på en! 
 
Varit iväg och firat mosters sambo såhär på kvällskvisten, hälften melon och vindruvor och hälften godsaker... bra jobbat för att vara jag! Nu har jag precis satt mig efter att ha stått och kokat ihop matlådor och tagit ett bad. MULTITASKING! hade varit kul men badade först och lagade mat sen. 
 
 
 
På lördag äre fest! Det gillar vi
 

RSS 2.0