18.52


Gick faktiskt riktigt bra att jobba idag, men så förbaskat trött jag blev när jag slutade där vid fyra. Just nu kollar ja på the mist med pappa, har jäkligt svårt för ailiens och skit men den duger väl än så länge förutom att jag vet redan nu vilka som klarar sig och inte, såna här filmer är så förutsägbara.
Sen efter filmen så blir jag upphämtad av grabbarna grus!
Skriver mer sen när ja kommit hem igen, är ledig imorgon så kommer troligen inte lägga mig dötidigt.

Dagens


dagens frisyr: Utsläppt
dagens smink: ingeting
dagens klädsel: svarta tights, svart linne och en stor tröja
dagens planer: Middag hos farmor, check
dagens vill ha: Ny kläder, ny säng och massa nytt
dagens saknad: Min toker
dagens drog: Inget just nu :)
dagens tråkigaste: Hmm har inte varit något tråkigt idag :P
dagens finaste: Farfars skjorta alla gånger :)
dagens kram: Kramat 3 olika personer idag =)
dagens mående: Happyface och trött
dagens borde: Sova tidigt
dagens parfym: Escada
dagens bästa: Farmors mat garanterat
dagens köp: inget
dagens längtan: Sommar och stax med Jovana
dagens fundering: Oj de är massor
dagens middag: Rödspätta, potatis och sås :)
dagens kärlek: Alla vänner och familjen <3
dagens tanke: Den behåller jag själv
dagens irritationsobjekt: Måste sätta in toker där också ;) En jävel på att jävlas ;P
dagens smycke: Pärlor i öronen och det gamla vanliga halsbandet från Lillebror
dagens önskan: Oj kan nog inte välja
Staxhammar
toker hälsar :D

Världens bästa skogsmulle

Bästa Fia <3

I'm not running, I won't hide


Nyss hemkommen från farmor, som vanligt extremt god mat och jag trodde nästan att jag skulle få bogseras hem så förbaskat mätt var jag. Har nog ätit för hela veckan nu tror jag nog haha.

Satt och funderade i bilen och faktiskt kommit fram till att deleta en viss person ur mitt liv helt. Ta bort alla möjligheter att den personen ska kunna få kontakt med mig igen, får mig bara att må dåligt och jag ser inte heller någon anledning till att vi ska ha kontakt efter allt som hänt. Det där med att vara vänner funkade inte då, funkar inte nu och kommer ALDRIG att funka, simple as that.
Jag har mina vänner nu och jag vet att de som står mig närmast står vid min sida och det är allt jag behöver. Dig behöver jag inte längre.

Hometown glory

Hallådär! Kom ganska nyss hem från skogen där natten har tillbringats med toker :) Han plockade upp mig igårkväll och så kikade vi på nån cp film innan yrrol började typ mitt i natten och så blev ja bara kvar där. Ska snart iväg t till farmor för söndagsmiddag, så galet hungrig så det ska bli skitgott. Har väl inget mer vettigt att skriva, sugen på att sova en stunde men då kommer ja inte kunna sova i tid ikväll vilket ja måste eftersom jag ska jobba imorgon :) Tjohej :)

11.05

Sov faktiskt riktigt bra inatt och vaknade inte av hostan så den här vilan ger nog verkan hoppas jag. Skitfint väder idag så kanske kan ta mig en liten promenad och få lite friskluft? Kan väl inte skada om jag bylsar på mig ordentligt right? Har lite ont i halsen idag och slemmet sitter på sin plats men känner mig bättre i kroppen iallafall och kallsvettas inte längre. Ska försöka se mina filmer någon annanstans ikväll eftersom pappa ska ta hit sina kompisar och spela poker.

16.15

Helsike vad jag mår obra idag, krigade mig iallafall igenom dagen på dagis och nu känner jag mig helt slutkörd. Så blir minsann inge jobb i helgen så jag kan vila upp mig ordentligt och förhoppningsvis så blir jag inte mer sjuk än det jag är just nu, kallsvettas mellanåt och känner mig febrig samt att jag hostar som en jag vet inte vad. Nu blire iaf vila och ligga och tänka på mina homies som ska festa ikväll :) Hoppas ni får kul och ni kan väl festa åt mig också?

18.47

Hola! Nyss varit ute och ätit lite med herr toker och innan dess har jag haft de fullt upp hela dagen. Besiktade morsans bil som för övrigt gick igenom, var med som smakråd åt Aggisen som kommer se förbaskat härlig ut imorgon och de är faktiskt liite tack vare mig. Fick halva äran!
Sen så hem med mammas bil och följde med henne och handla lite innan ja åkte hem och vände i stort sett.

12.31

Började dagen med att kolla på kalle blomkvist lever farligt och sen upp och stoppa lite frukost i magen! Tanken är att jag ska träna senare ikväll om jag pallar, hade ont i halsen när jag vaknade imorse så får se hur det står till senare ikväll om jag orkar då.
Ska snart ge mig iväg ner på stan för att plocka upp August som ska hjälpa mig med att besikta bilen. Har fan typ ingen aning om hur det fungerar.
Pigg tjej? Njaaaa

22.30


Dagens vill ha: Egen lägenhet
Dagens klädsel: Mjukisar och linne 
Dagens frisyr: Nyvaket (oborstat... fräsh brud haha)
Dagens händelse: Min fina kalender från personlig almanacka kom :)
Dagens låt: Rain over me
Dagens planer: Är redan utförda, nästa är väl att kasta mig i säng
Dagens saknad: Finns massa jag saknar så ingen/inget nämnd och ingen/inget glömd
Dagens dummaste: Jag placerar nog mig själv i den kategorin
Dagens sjuka: Frisk som en nötkärna
Dagens drog: Popcorn
Dagens roligaste: Helt klart galenskaparnas klipp på youtube.
Dagens favorit: måste nog bli väckningen jag fick imorse
Dagens köp: Inte köpt något idag
Dagens godis: Sura nappar och popcron
Dagens humör: Dumt att klaga
Dagens ord: Hmm nått i stil med pucko eller toker :)

SMS-inlägg

img713 (MMS)


21.50

Dagen blev en slappardag utan dess like :) Men har hunnit med att handla med pappa och dessutom tagit en tripp till gymmet. Fick tyvärr ont i halsen efter ett tag så blev ett lugnt kort pass ikväll och ett lugnt kortpass imorgon om jag överlever besiktningen av mammas bil. Kanske en fika med Madde också om hon orkar, hoppas ju såklart att hon gör det och sen vill jag åka och shoppa! Men det kan jag nog glömma, får bli shopping här i stan.
Mobilar in bild senare!

Heyee

Ganska nyss vaknat eftersom jag var uppe okristligt tidigt för att skicka iväg toker till jobbet vid typ åtta tiden. Och ja är man ledig så är denna tidpunkt okristligt tidigt haha. Låg och kollade på först Jersey Shore och sen på Wrong Turn, den sistnämnda var inte så läskig som jag mindes den.  Sen så låg vi och snackade och så sov vi, eller ja jag sov vaknade till av att någon annan var vaken och kramades, somnade om lika snabbt igen och sen så efter att han åkt så tog de en stund att somna om. DÄRFÖR ja vaknade sent idag.
Dagens planer är att ta sig ner till gymmet ikväll och sen så får vi se vad som sker mer efter det sen :)

17.51

Har inte skrivit här så mycket på senaste tiden men verkar inte ha tappat några läsare för det :) Ska snart äta lite hoppas jag, man blir visst sjukt hungrig av att vara ledig och av att gå på promenix med grannen. Ska försöka våga mig på en skräckis ikväll men får inte glömma att det är värsta-pojkvänsakademien ikväll också det får jag bara inte missa. Såg förra veckan och höll ju på att skämmas ihjäl.
Nej nu får de räcka för nu med bloggen :)
Puss på sig

Random moments

Monopol med Matilda
"Wer'e on a boat motherfucker" Stockholm med Jovana, Agge och en kompis till honom
Plocka trattkantareller med Mamma, efter 15 mins plockande såg korgen ut sådär :)
En helt vanlig fika för mig och aggisen, några timmars wordfeud spelande och några vanliga ord byts också. Men inte speciellt många.
Lillkusinen fyller år <3
Långpromenad med Matilda

Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar

Ligger fortfarande kvar i sängen, oopsie. Men kunde ju somsagt inte somna igår så jag låg helt enkelt uppe och läste i typ en evighet. Så nu ligger jag i sängen och skriver här och lyssnar på musik. Ska ta och gå upp och stoppa något i magen snart och sen blir det nog en promenad tror jag :) Sen så måste jag fasen plocka i ordning på mitt rum också och dammsuga.
Mitt hår ligger tamefan överallt, förvånad att jag inte är skallig ännu men det blir jag nog snart. Tappar hiskeliga mängdet hår och de är så äckligt, jag hatar hår som ligger på backen osv även om de kommer från mig så är de skitvidrigt.

01.02

Asså de där med att försöka sova gick inte alls! Ligger och läser lite faktiskt, just nu håller jag på och läser en bok som heter Jag kommer sen som handlar om Diskoteksbranden i göteborg är bara i börja men lipar redan som en tok. Är ju som jag säkert nämt innan väldigt känslig när det kommer till filmer och böcker och särskillt om de är baserade på en sann historia.
Ska ska fortsätta en stund och kolla på blåsta brudar som är med i pengarna på bordet


23.46

Ligger i sängen och tittar på pearl harbour och samtidigt så skriver jag här och chattar med bästa Fia på fb och svär över mitt tangentbord som fått nippran verkar det som. Snacka om att vara kvinna på riktigt när man kan göra flera saker på samma gång !
Imorgon är det som sagt ledighet (eller sa jag det?) Förmodligen träffa en vän imorgon kväll men inget som är 100 % planerat ännu. Ska se vart dagen tar vägen imorgon först och så måste jag tvätta också innan jag åker till pappsegos på onsdag.

Jag saknar dig

Jag saknar dig, jag saknar oss. Har bara våra minnen kvar. Jag har passat bollen nu men du verkar inte vilja spela igen, känns som att sparka boll mot en vägg och tillslut ledsnar man. Jag vill inte passa fler bollar nu men jag saknar dig varje dag hela tiden, du försvinner och tar med dig halva mig... du är min andra halva som visste ALLT om mig och jag visste ALLT om dig, vi som var självskrivna tärnor på varandras bröllop och vi som skulle få barn samtidigt så de kunde bli bästa vänner precis som vi. Jag saknar dig

Sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om


Nyss varit iväg till McDonalds med tokjävlarna och ätit kvällsmat. Nu lyssnar jag lite på musik och ska snart upp lägga mig och se en film tänkte jag. Ska bara komma på någon som jag vill se först :P Ledig imorgon och jag ska sova lääänge :)

20.22

Kanske skulle ta och komma igång med fanskapet igen? Bloggen alltså haha. Nej men ska faktiskt försöka blogga bättre. Dagen har iallafall bara tillbringats i sängen med mysigt sällskap och filmer! Har faktiskt lagt mig för kvällen nu och kollar på tv tills jag somnar vilket jag snart kommer att göra och imorgon ska det jobbas hela dagen 7-15.30

SMS-inlägg

img669 (MMS)


13 okt.

Hohejoj!
Soskoka sosnonrortot rorörora momigog totilolol jojobobobetot foföror atottot jojoboboba kokvoälolol.
Nej usch nu blev det rätt jobbigt att skriva på rövarspråket haha, skrev att jag ska iväg till jobbet strax för att jobba kväll. Nyss gjort mig lite stilig också så är alldeles snart redo att gå.
Dessutom är min tatuering så gott som helt skorpfri nu och det gillas :) Då kanske jag kan få börja ha bh på mig snart, tror nog att jag kan ha det redan nu men vill vara på säkra sidan och ta de piano lite till.
Såhär ser den ut nu iaf :)

tittut

Hallo! Har inte bloggat på typ en vecka men har jobbat en del och sen har jag kollat massa på greys (offcourse). Nu sitter jag och lyssnar på Loney Island och har inget vettigt alls för mig, har precis skickat efter en ny almanacka till 2012. Gjorde en egen på Personlig Almanacka så om ca 2 veckor dimper den ner i brevlådan.
tatueringen verkar läka skitfint, har knappt några skorpor kvar nu trots att den bara är en vecka gammal. Det som stör mig hiskeligt nu är att jag inte kan träna riktigt än, eller jo kan kan jag väll men vill inte gå till gymmet utan sportbh och tatueringen sitter såpass att en bh överlag skulle skava mot den. Så har gått en vecka utan bh nu, börjar vänja mig vid det ;)

Min tatuering :-) så himla nöjd och jag ka...

img629-1 (MMS)

Min tatuering :-) så himla nöjd och jag kan verkligen rekommendera JPW :-)


09.58

Godmorgon!
Kunde jag sova imorse då? haha oh yes I did ;) Där gick ni allt på en liten luring. Ska strax ge mig av till bussen och bege mig mot bålsta! Möta upp jovana och sen ska  tatuera mig om två timmar rätt exakt närmarebestämt. Perfekt att solen lyser nu, blir cykeln ner på stan till bussen :) 
PERFEEEKT
Ska försöka uppdatera med mobilen under dagen!
Puss

21.24

Hemma efter ett kvällspass på jobbet med Ulrika. Gick hur bra som helst faktiskt och nu ska jag poppa popcorn och kolla på greys anatomy, imorgon är det jobb på dagis som gäller 9-13 och sen så har jag inga planer alls för eftermiddagen.
På tisdag ska jag gadda mig, ghmp men det blir nog asbra :) Känner på mig att det kommer bli hur snyggt som helst faktiskt.

Tidsinställt

Eftersom jag är på jobbet nu och ändå inte har något särskillt för mig när det här skrivs så bara blir det så :)
Gnällmarika ska utrycka sig lite nu nämligen, ett ämne som kom upp lite på tapeten igår var musikvideos... videos alla "partydängor" innehåller ju nästan bara tjejer som står och åmar sig i minibikinis utan att fylla någon funktion alls, whyy? Ska de prompt finnas med där kan de väl lika väl ha sexiga killar i badbyxor som också bara ser sexiga ut utan att fylla någon funktion alls.
En video jag faktiskt gillar att kolla på är Party Rock Anthem men så kommer den där bruden som sjunger, varför shufflar inte hon som alla andra? Nej hon kan inte utan då ska hon stå i en silvrig baddräkt med ett hjärta målat vid tuttarna (wtf? bara där lixom) och försöker vara sexig, i mina ögon är hon lååångt ifrån sexig. Lär bruden shuffla så hon passar in i videon, där står hon bara som ett jäkla fån och visst hon försöker det syns på vissa ställen om man har ögonen med sig men det klipps bort ganska fort.
Nej jag är inte avundsjuk någonstans, skulle inte sälja ut mig genom att stå i bikini i en musikvideo bara för att ses som något slags objekt. Tycker bara det är oerhört irriterande att de inte fyller någon direkt funktion i mina ögon.
Återigen... Isåfall mer lättklädda hunkar i musikvideos.

Irriterande moment

Nej det är inte så att de är jag som skriver utan radbrytningar och grejer, utan så fort jag uppdaterar så suger texten ihop sig. Någon som vet varför?

Själv tycker jag personligen att det är oerhört irriterande att läsa längre texter utan att det är indelat i stycken. Så don't blame me for this shit. Hoppas det ordnar sig på något vis.

Gör såna där nu så ni ser när jag försöker byta rad ;) Kan bli drygt det med men aah! Har även mailat till admin angående den där skumma rutan som dyker upp att verifiering till en annans blogg krävs. Vad kom den ifrån lixom? aja hoppas det ordnar sig snart, bara att kryssa rutan så funkar det som det ska.

Fucka ur som en tok

Mja så var jag tillbaka med bloggandet igen, känns bra faktiskt! Behövde den där pausen faktiskt! Skönt att slippa tänka på att hålla uppdateringar och grejer.
Men iallafall så har de väl hänt lite pryttlar sen jag uppdaterade ordentligt sist, har tre ställen som jag vikarierar på så jobbar en del, på tisdag ska jag åka till bålsta och tatuera mig hos JPW. Kändes riktigt bra när jag var dit och träffade honom så kommer nog bli sjukt  bra det där, Jovana följer med som moraliskt stöd och offrar en hand åt mig att klämma sönder om det behövs. Undrar hur det går det där.... jag är smärttålig och det är ju till en fördel men när jag följde med Jovana för att pierca (stavas det så?) sig så var det JAG som höll på att svimma. Men vi kan skylla på dålig luft och blodtrycksfall ;) Det är ju inget ovanligt förekommande fenomen i min vardag.
Har väl festat en hel del också med mina gullungar, inte det bästa när man haft en utraden förkylning men vadfan. Jag är ung och lever bara en gång ;) och nu mår jag huur fint som helst.
Ni har nog sett dem innan men wtf who cares? Har inga nya bilder att uppdatera med faktiskt.
Vintern -10
Hösten -10
Me and my Oskar. Hösten -10

Weekend

Känns som jag haft fullt upp hela helgen, men egentligen har jag inte gjort speciellt mycket ändå. Fredagen bestod av ärenden på stan, möta upp en kompis som hjälpte mig att fixa lite saker på datorn eftersom man själv är äckligt blåst när det kommer till datorer ;P. Sen på kvällen träffade jag en annan kompis och vi kollade på paranormal activity! Var ganska duktig och blundade inte såå mycket.
Sen igår så var jag över till mamma en sväng och hämtade lite saker för att sen åka hem, göra mig i ordning och möta upp Oskar nere på stan och dra oss vidare på förkrök hemma hos en kompis. Drog ner till All-In ganska tidigt och så hängde vi där hela kvällen, riktigt trevligt faktiskt. Sen blev det hamburgare på torget och så fick jag sällskap hem med en gammal kompis från grundskolan som jag knappt snackat med sen han slutade nian. Riktigt trevligt faktiskt och vi hade mycket att prata om. Så efter att ha stått och snackat ett tag insåg vi att vi borde hem och sova.
Vaknade nu runt tolv-snåret och har precis sett ett avsnitt av Greys Anatomy (gash så bra det är) och ska snart se ett till. Ikväll står jobb på schemat och jag mår så bra jag bara kan må idag :)
och bloggen is back :)
Inte så sliten som jag kunde ha varit :D

RSS 2.0