19.29

 
Herregudars vad jag är trött! Tung och seg i kroppen och huvudet ska vi inte tala om, är inte helt som det ska däruppe det fick vi erfara idag på dagis haha. Kom med en skitbra idé tyckte jag, för storbarnen, idén var inte lika briljant när de blev helt till sig och glömde bort mina ordningsregler.... tog mig närmare 30 min att städa målarrummet efter. Men barnen var glada och dessutom färgglada när de var klara. 
 
Gymmade lite idag, trotsade tungheten i kroppen och det var kanske dumt. Mår inte alls på topp nu och kvällen kommer tillbringas i sängen med nördarna i big bang theory. Älskar den serien. Men gymmandet gick iallafall skapligt, känns i magen och lår/rumpa nu. Lovely 
 
Enköping centrum by night :) 

-

 
Tja!
Sitter och chillar lite i sängen, vem är förvånad över att jag hänger i sängen? haha. Idag har jag varit produktiv, vaknade, sminkade mig och for ner på stan och mötte upp Fia, hämtade ut sista laddningen plåster! Måste komma ihåg att ringa BM och boka tid. 
 
Sen tog vi en lunch och en runda på stan med julklapps shopping. Kom över lite fint iallafall till farmor och så har jag kommit på i huvudet vad jag ska köpa åt de andra. Eller ja inte alla men många iallafall hihi. 
 
 

.

 
Halloo! 
Idag har jag jobbat mellan halv åtta och halv fem, därför jag inte har bloggat något idag. Sitter och funderar och klurar på hur jag ska göra med kidsen nästa vecka, vilken dag ska vi ha mysbak? Tänkte sätta de i arbete och göra lite fina pepparkakor såhär i adventstider.
 
Idag skulle jag ha tränat men jag måste faktiskt tvätta så det blir ingen träning idag. Kanske tar en promenad om jag har nå skor som tillåter vädret. Någon som nämnt att det snöar i Enköping? 
 
Saknade vän <3

hej hej

 
Hallå där i regnet!
Dagen har bestått av sova läänge och sen följa med mamma till VC, efter det så har jag varit barnvakt och lite sånt. Nu sitter jag och väntar på mat med mamma, pizza serveras idag. Skulle ha tränat men har lite ont i benhinnorna idag så lika bra att vila känner jag. 

Sitter och taggar till för helgen redan, ska ut och härja med Ida på lördag och det kan sluta hurfan som helst. Imorgon ska jag jobba 7.30-16.30... naaajs 
 
Saknar sommaren och Peace and love
 
 

Kvällsinlägg

 
Hejsan!
Sitter i sängen och skriver lite, kollar på Beck samtidigt och smsar lite och pratar med Aggelito på facebook. Oh yes jag multitaskar som tusan ikväll haha. Ska snart sova för imorgon blir det en ganska så lång dag, först har jag samtal klockan 11.00. Måste kolla upp hur bussarna går annars så får jag mig ta en promenad ner på stan. Hoppas det är okej väder bara. 
 
Annars idag då.. fikat med pappa ett par timmar, hur mysigt som helst, Sen så åkte jag typ bara hem och böt om och drog ner på gymmet, gick inte så bra idag men benen fick sig en redig genomkörare iallafall det känns. Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.
 
 
 
 

tjäna

 
Hallå!
Ber om ursäkt över att jag inte bloggat i helgen, men har inte haft något direkt särskillt att blogga om. I fredags hälsade jag på min moster som fyllt år och blev bjuden på tacos. Sen åkte jag hem till Amanda och kollade på Ice Age 4 och åt kladdkaka som vi bakat innan, Sen hem och städa mitt rum mitt i natten, att jag inte riktigt är som alla andra har vi nog förstått vid det här laget va? :P 
 
Jobbade dessutom i fredags, mellan 9 och 12.30. Titta så söt jag var xP 
 
Igår hände inget speciellt direkt på dagen, var bara hemma och tog det lugnt och framåt kvällen träffade jag Victor, tanken var att vi skulle se Skyfall och Ted, men skyfall ville inte riktigt fungera så vi drog till med the hills have eyes 2 istället. Läskig. 
 
Nu ligger jag här, vaknade sent och på väldigt mycket fel sida idag. 

12.30

 
Jag funderar på att köra hela jäkla kroppen ikväll på gymmet, fortfarande lite träningsvärk i rumpan men den ska väck! Muhahahahahah långt och meningsfullt inlägg.

12.06

 
God mitt på dagen! 
Vaknade jättetidigt idag igen och kunde inte soma om förän klockan var runt nio trots att jag var supertrött. 
Nu har jag iallafall vaknat och kollat igenom lite saker samt skickat ett mail till mailadressen som står på synoptiks hemsida. Varningsklockorna slutar inte ringa..
 
 
Nu ska jag äta frukost och sedan ska jag fixa lite, ikväll blir de träning igen. SOM JAG LÄNGTAT!!! 

Fyfan för synoptik


Usch vad ledsen jag blir på synoptik! Som jag skrev innan så vill de ha närmare 300 riksdaler av mig för en räkning jag skulle betalat in 2011-06-05. De skickar ut en påminnelse ett och ett halvt år senare för deras NYA System som sattes i bruk 2009 inte kan skicka ut påminnelser... bara där ringer varningsklockorna. Varför har man ett sådant system inom den marknad de jobbar i? Där folk regelbundet betalar in varje månad/kvartal/halvår osv. 
 
Sedan skickar de INTE med en faktura eller inbetalningskort heller (kanske samma skit, jag orkar inte riktigt reflektera över den skiten just nu) inte heller ett OCR nummer kommer med så jag kan ju inte betala fanskapet!
Dessutom skrev de UR mig som kund 2011... hur kan de då fortfarande ha mina uppgifter?
 
Jag blir så ledsen på sånt här och rent ut sakt jävligt förbannad. 
Har faktiskt mailat KO också! Det kändes rätt, nej jag har inte anmält utan mest ställt frågor.
 
Deras mail till mig (synoptiks) har varit otrevliga och inte ens stavade korrekt eller korrekt utformade meningar. Det ser ut som ett småbarn skrivit meddelanden jag som kund känner att det stinker oseriöst om allting. Någonstans känns det som att jobbar man och har hand om pengar, dvs inbetalningar/utbetalningar osv så borde man vara ganska så utbildad? Jag menar att det är inget jobb som vem som helst kan ta eller hur? Är man ganska utbildad så kan man förmodligen utforma korrekta svenska meningar ?
 
suck.... 
Jag rekomenderar INGEN att bli kund hos synoptik och jag ska övertala min bror att byta optiker också så inte han råkar ut för samma skitbeteende som jag råkat ut för. 

18.54

 
Tjohoo!
Sitter hemma i sängen nu, min önskan om att få dra av mig kläderna och hoppa i myskläderna dvs. mina mjukisshorts och en t-shirt grusades brutalt när mamma skickar iväg mig för att handla åt min bror... HAN KAN VÄL HANDLA SJÄLV? Ja han jobbar sent men de säljer nässpray på statoil som har öppet dygnet runt. 
 
Gick bra att vara barnvakt idag iallafall, hämtade barnen vid halv två och efter mycket om och men så fick jag igång och iväg bilen. Barnens mamma hade lämnat den vid skolan så vi tog den därifrån. När jag väl kommit iväg så var den ju hur behaglig som helst att köra. Jag som brukar vara skitnojig över att köra andras bilar lugnade mig rätt snabbt när jag insåg att det gick hur fint som helst och att den var väldigt lätt. 
 
Ikväll ska jag nog unna mig Pizza, får se om jag tar mig ner till gymmet idag och vilar imorgon istället. Imorgon ska jag ha Sons of Anarchy kväll med Aggelito. LÄNGTAAR!! Ska börja på säsong 3
 
Jag idag, Sofie tyckte jag såg ut som ett litet Emo
 
Boken jag läser för tillfället.SJUKT BRA!!! Älskar Kepler

Träningsvärk AB

 
Hur skönt är det inte med träningsvärk? Snacka om att kroppen fick sig en rejäl genomkörare igår, funderar på om jag faktiskt ska vila hemma idag och sen sparka igång mig själv imorgon igen med lite löpning och mage, får se om mina övriga kroppsdelar pallar imorgon haha. Idag känns det ordentligt i ryggen och i rumpan och låren, armarna känner jag ingenting i än så länge trot att jag nästan borde känna massa där... hmm jaja. 
 
Tror jag börjar bli lite halvt beroende av min träning, men jag klagar inte. Men kan inte riktigt släppa sötsakerna ännu haha, jag är nog lite halvt beroende av det också. 
 

För er intresserade

 
Länge sedan jag var sminkad.... Ovant? näää men nästan haha. Eftersom jag inte ska gymma idag så kan jag ju visa mig ute utan att skämmad ögonen ur mig. Nu frukost ;)
 

God morgon

 
Vaknade först vid sju imorse och svor för mig själv för att jag först inte kunde somna om, slog på tvn efter ett tag och hittade Jim's värld. LYCKA! det där tycker jag om att titta på, efter halva programmet så somnade jag. Pangbom och sov till elva nu. Har svarat på mail från synoptik som hävdar att jag betalat för månader efter den månaden de kräver betalt för. MEN VARFÖR SKICKA EN PÅMINNELSE EFTER ETT OCH ETT HALVT ÅR??!!
 
Idag ska jag hämta kidsen, tänkte hämta dem ganska tidigt faktiskt och senare ikväll får vi se vad som sker, kanske har lite planer men det visar sig. Nu börjar det bli dags för frukost. 
 
Jättetrött och Jättearg tjej som inte kan somna om klockan 7 på morgonen
 
Tittade ut genom fönstret och fick se finaste soluppgången på länge. Lite gladare men fortfarande förbannad.

gymmad och klar

 
Sådär, en timmes gymmade färdigt för idag! Haha känns lite som jag börjar bli en träningsnarkoman men just nu är det så förbannat roligt och det får mig att må bra också, tar ut aggressionerna på gymmet är helt perfekt och dessutom gör det kroppen glad också. Dock hatar min kropp mig just nu, har ont i verkligen alla kroppsdelar så imorgon blir det förmodligen vila om jag inte ger mig ut och springer en vända. 
 
Haha snacka om att jag kommer vara fit till beach 2013, bara köra på i samma takt så har jag nog snart min målvikt som i en liten ask :) 
 
Blev armar/axlar/rygg och Ben/rumpa idag, så gott som hela kroppen haha. 
Utfallssteg med 7 kgs vikter (kom knappt ur bilen när jag kom hem, fasar för att gå upp och duscha nu) tog verkligen idag. 
 

Ilsken

 
Fått hem ett brev från synoptik idag med en betalningspåminnelse! Som skulle betalats 05-06-11, hur tänkte de där när de skickar ut första betalningspåminnelsen ett och ett halvt år senare. Dessutom vet jag om att jag betalat allt jag ska betala och när jag avslutade mitt linsabonnemang och böt optiker så försäkrade de på synoptik mig om att allt var avslutat och betalat. Pappa var till och med med och hörde själv vad de sa. 
 
Åh vad less jag blir, så nu har jag begärt register från banken så jag kan kolla upp när jag började betala in för specsavers och när min senaste betalning gick in till synoptik. 
 
Jag tror de kör nått fult spel med att skicka ut påminelser såhär sent så folk ska börja tveka på om de betalt eller inte (fastän de säkert har det) och betalar in. 
Ilsken
 

Nu ska jag gymma, skriver mer senare om hur det gick! 

15.01

 
Tjäna!
Sitter i köket och har precis ätit lite frukost, namnam haha. Eller precis är faktiskt ganska mycket att överdriva åt för minst en timme sedan. Sitter och kollar på andra avenyn, hade glömt hur bra det är! missade inte ett avsnitt när det gick på tv haha.
 
Ska väl snart iväg och handla med mamma, sen blir det en vända till gymmet.
Idag ska jag nog köra ett pass på crosstrainern igen eller så springer jag. Det visar sig, sen tänkte jag köra armar och ben tror jag. Armar behövs verkligen haha, måste bli lite armstark också. Får se om Aggelito kanske hänger på, vore trevligt! 
 

 
Hade verkligen ingen lust att gå upp ur sängen idag haha. Låg kvar ända till halv två nästan. 

morrn

 
Här ligger jag i sängen och har faktiskt inga planer alls på att röra mig upp än på ett tag! Idag blir det slötisdag för hela slanten, får se om jag tar mig ner till gymmet sen. Borde jag ju göra men kroppen måste vila sig ibland också right? Jag har iallafall planer på att jag måste städa mitt rum som ser ut lite som ett bombnedslag. 
 
Igår så träffade jag Victor och tanken var att jag skulle hjälpa honom att klippa sig, gick ju skitbra haha. Jag sa åt honom flera gånger men han mojsade sig bara djupare ner i sängen framför mitt liv är ett skämt varje gång jag sa det, så jag gav upp och kollade på tv med honom. Hann beta av några program innan jag tillslut bestämde mig för att lämna en oklippt Victor och åka hem. 
 
 
Tvmys i Romberga, southpark

Gymmat

 
Gick sjukt bra på gymmet idag, 25 minuter på crosstrainern och sen mage och axlar och lite rumpa. Märkt att det var länge seda jag tränade armar för vikterna jag brukar ha var alldeles för lätta, inget motstånd alls. Så antagligen har armarna tränats upp på annat vis när jag gymmat.  
 
Provade köra Squats idag (stavas det så?) 
 
20121113-202421.jpg 
Kändes inte nå värst under tiden men nu när jag kommit hem och kroppen börjar varva ner så känns det lite faktiskt. Är så sjukt stolt över att jag äntligen har kommit igång med träningen och mitt mål är att köra ca 4-5 dagar i veckan. 
 
Har en jättebra magövning som jag kör ofta, nästan lite för ofta men där märker jag verkligen skillnad själv när jag kör också, idag fixade jag bollen på 10 kg, jag började på 6 haha. Försökte googla fram en bra bild men gick inge vidare, iallafall så sitter man på rumpan, benen i luften och lätt bakåtlutad, sen bara flyttar man bollen från sida till sida. Det tar det vill jag lova!
 
 
 
 
 

=)

 
Dåligt med bloggande på senaste tiden men har haft fullt upp med att hålla mig sysselsatt, har bland annat tagit hand om mamma och hjälpt henne eftersom hon skadat armen och har superont. Sen har jag äntligen kommit igång med träningen och det är så jädra skönt att vara igång och känna ur kroppen mår bättre och bättre för varje dag som går.
 
Idag har jag varit på stan, först samtal och efter det så stötte jag på farfar på stan,  vi hade lite hemligheter för oss som INGEN kommer få veta förän tiden är inne, vi har hemlisar vi och ja jag är medbrottsling i hans idéer. 
Nu vet jag att pappa förmodligen kommer gå sönder av nyfikenhet men det hjälper inte och farmor kommer antagligen bli förbannad när det kommer fram vad vi har sysslat med men det sket gubben i sa han. Pappa, när du läser det här så ger du fan i att ens nämna något för farmor, för farfars skull! 
 

Bjöd gubben på fika sen och han satt och berättade massa om gamla enköping, det är ju hur kul som helst att sitta och lyssna på hans berättelser. Kanske ska börja skriva ner dem själv, hmm tål att tänkas på. 
 
FIskarna har fått rent och fint hos sig nu!
 
"Dagens outfit"
 
BÄSTA SERIEN

-

 
Musklerna värker och benen känns som spaghetti, jag älskar den känslan! Nyss kommit hem från ett hårt pass på gymmet. Haha ja det låter så varje gång men varje gång är ett hårt pass också, för mig är det ett hårt pass när jag kliver ut från gymmet och det känns som jag ska spy! 
 
Sprang väldigt mycket intervall idag varvat med powerwalk, känner att det är det bästa för mina benhinnor. Får ju sjukt ont i dem ibland och kan knappt gå när det är som värst och så dagen efter känner jag ingenting. Läkarna tror att det kan vara en påbörjad inflammation, men då har den varit påbörjad länge! 
 
 

Random

 
 
 
 
 
 
 
 

I want it all

 
Ligger fortfarande i sängen och kollar lite på tv. Blev en ganska lång natt, var hemma hos Aggelito och spelade monopol med honom och Willie å Widen. Jag förlorade som vanligt, kanske ska prova att byta strategi till nästa gång haha?
Sen körde jag hem Wille och när jag kom tillbaka in till stan så gick jag en promenad med Victor och så där runt halv två kanske så hämtade jag mamma från Akuten. Stackarna hade fastnat med byxorna i kökslådan och ramlat och slagit sig ganska illa :( Tur att inget är brutet iallafall. 

Idag ska jag göra rent hos fiskarna och sen så ska jag ta mig ner till gymmet och så sola lite på det tror jag. 
 
Jag igår

22.10

 
Ligger hemma i soffan och kollar på Jersey Shore, yaay vilken kul fredagkväll men faktum är att jag tycker det på ett sätt är jävligt skönt att bara ta det lugnt. Sitter och jobbar lite i huvudet med vilka kläder jag ska ha på mig imorgon, hår och smink är jag rätt klar över faktiskt men har ingen aning om vad jag ska ha på mig. 
 
Det här är mina ben, smalare än på länge! Träningen ger resultat och det med råge!
Faktum är att jag sällan tränar benen förutom när jag springer.
 
Hej hej, såhär har jag sett ut idag. Böt dock ut tröjan mot ett lite längre linne. Annars hade jag haft hela ryggen bar när jag cyklade och det är oskönt. 
 
Nu ska jag komma på vad jag ska ha på mig, en lite tanke börjar ta vid.
Puss sålänge
 

12.11

 
SMÄRTA!
gud vad jag har ont i kroppen idag, eller iallafall i benen. Ändå strechade jag ordentligt igår men men. Jag vet att jag har tränat om vi säger så ;) 
 
Spelade monopol med grabbarna grus igår, jag är inte längre den sämsta utan det gick faktiskt ganska bra för mig tills August började köpa på sig hotell och skit och jag var tvungen att ge bort gata efter gata för att överleva. Men det var riktigt roligt och jag förlorade med ett leende för en gångs skull haha. 
 
Kollade även klart andra säsongen av Sons of Anarchy, jag blev gråtfärdig över hur de slutade. HERREGUD!! De mördar och har sig men kan inte ens "låna" en båt och köra efter, herregud det är ju ABEL vi snackar om. 
Jisses, nu ska jag sminka mig och plocka på mitt rum! 

.

 
Hallå!
Nyss varit och handlat med mamsegull och härjat som vanligt, mest jag som härjar och hon som kläcker lustiga kommentarer. Ska snart peta i mig lite vårullar och sen bege mig iväg hem till Aggelito och kolla på Sons of anarchy och förmodligen kicka hans ass i monopol. Jag hade lite oflyt sist, helt klart lågkonjuktur så ikväll ska jag ha revanch. 
 
Gymmade idag, vilket gick riktigt bra. Intervall på löpbandet i 20 min och sen var jag genomtrött och i öronen hade jag morgonpasset i P3 haha. Riktigt bra att springa till... naaat. Men kul att lyssna på. 
 
Trött tjej idag, kände inte riktigt för att gå upp.
 

12.47

 
Hallå i stugorna! 
Varit vaken ett tag redan men har kollar på gossip girl (Vem är förvånad?) och lyssnat på pretty reckless. Har lyssnat lite sporadiskt på dem innan men nu känns det nästan som jag sitter ihop med deras musik, så himla bra!!!  Visste ni förresten att sångaren i Pretty Reckless är Taylor Momsen, som också spelar Jenny Humphrey (stavning på den?) I gossip girl? Jävlar vilken röst hon har, lite annan kul info är att hon är lika gammal som min bror.
 
 
Anyhow, ska kolla upp busstiderna nu och sen bege mig ner till gymmet. Skulle kunna cykla om det inte vore för kylan! Vägrar att cykla hem svettig och vägrar ännu mer att duscha på gymmet. Varför? Seriöst tanken på fotsvamp och nagelsvamp å skit skrämmer skiten ur mig. 

Bättre egoboost låt finns inte!

 
I am a mountain
I am a tall tree, oh
I am a swift wind, sweeping the country
I am a river down in the valley, oh
I'm a vision and I can see clearly

If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the world's greatest
I'm that little bit of hope
When my back's against the ropes
I can feel it
I'm the world's greatest

I am a giant
I am an eagle, oh
I am a lion down in the jungle
I am a marching band
I am the people, oh
I am a helping hand
I am a hero

If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say

I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the world's greatest
I'm that little bit of hope
When my back's against the ropes
I can feel it
I'm the world's greatest

In the ring of life I'll rain love
And the world will notice a king
Where there is darkess
I will shine light
And the rythem of sucess will
Be our key
 
 
 
 
 
 
 

worlds greatest

 
Yep yep, idag känner jag mig som världens bästa!
Var som sagt barnvakt åt A idag hela dagen, satte igång halv åtta i morse med nyhetsmorgon och te! En helt okej start på dagen om ni frågar mig, runt nio vaknade sjuklingen och jag gjorde iordning lite frukost till henne. Vi kollade på disneychanel och barnkanalen hela förmiddagen och bara hade det allmänt mysigt. Våfflor till lunch, fanns ingen sylt men löste problemet med socker, fruktansvärt dåligt för tänderna men är man sjuk så får man... den har jag kört med hela mitt liv haha. 
 
 
 
Hämtade H vid ett och så knallade vi hem och gjorde chokladbollar, fantastiskt duktiga på att rulla bollar måste jag säga. Sen slog vi på en film och bara hade det allmänt mysigt. Kom hem strax innan sex, beställde pizza och ställde mig och lagade korvstroganoff till min bror, hur jag tänkte där kan jag inte riktigt förstå hur mycket jag än funderar på saken. Iallafall sen så la diskmaskinen av och medan mamma lätt svärande och suckande övergav misshandeln av diskmaskinen i hopp om att få igång den så ställde jag mig och diskade allting för hand. 
 
Så idag känner jag mig som världens bästa barnvakt, syster och dotter :) 
 

torsdag morgon.

god morgon!
Startar igång dagen tidigt med att vara barnvakt åt en sjukling. Det var helt klart ovant att gå upp innan sju idag men vaknade iallafall av mig själv innan så lät mig ligga och gosa i sängen 10 min.





Senare ikväll står intervall löpning på schemat, med Wictor. Lite mörkt i kroppen efter två dagars träning, hård träning ska tilläggas.

Nu ska jag kolla vidare på nyheterna, lilla sjuklingen sover ännu och det får hon göra tills hon vaknar.


Gym

 
Idag blev det ett grymt pass på gymmet, när jag var klar var jag spyfärdig och ÄNTLIGEN kan man börja urskilja musklerna på magen. Visserligen var det extremt hårt körda på gymmet idag men det syns och det är det viktiga iallafall för mig. Fokuserade på mage idag faktiskt, och så sprang jag en hel del, mer än jag trodde var möjligt faktiskt :P 
 
Efter gymmet stoppade jag i mig lasagne, tog en dusch, peelade ansiktet, på med poorplåster som jag så fint kallar det och så en aniktsmask på det. Har dessutom målat om naglarna och filat till dem lite. 
Nu ska jag äta lite popcorn och se TED tänkte jag!

Sleep tight. 
 
Det syns inte så bra på bild ännu.
 
Nytränad och härligt genomblöt i svett! Yum
 
Innan gymmet! Still fresh

So far so good.

 
Hallå hallå!
Nyss kommit hem från en vända på stan med Madde, fikade i en evighet och nu känner jag att borde träna ikväll haha. Men vi får se hur jag gör med den saken, körde på rätt bra igår så kroppen kanske borde vila idag? BULLSHIT, det ska tränas ikväll. Mage och armar står på tur om det inte blir Fuego, riktigt länge sedan jag var på ett fuego pass så det kanske vore på sin plats med lite kondition idag. 
 
Annars så tänkte jag dra en redig myskväll ikväll med ansiktsmask och måla om naglarna och lite sånt. Vad ska resten av världen göra ikväll? 
 
Chailatte och kanelbulle
bullen åt jag inte ens upp! 
 
Såhär ser mitt plyte ut idag, samma som de flesta andra dagar när jag förbarmar mig med sminket. 

12.24

 
God morgon världen, vaknade faktikst redan runt nio men tyckte att jag kunde få somna om så det gjorde jag. Jag vaknade en gång till för ett tag sedan och idag är mina planer att träffa Madde och gymma. Känns i kroppen idag att jag torterade rumpa och lår igår kan jag säga, men det är en sån jädra skön känsla. 
 
Jag ska faktiskt ta och baka lite scones till frukost och kanske pressa lite egen apelsin juice, men jag tror fan inte att jag tål det haha. Gjorde det går och har sår i munnen fortfarande, det är samma med om jag äter mkt citron och färsk annanas. 
 
Igår bakade jag choklasmuffins, så himla goda.
 
Smeten är det bästa med att baka. 

Min helg i Lund

 
I torsdags morse gick jag upp jääääätte tidigt för att åka med tåget till Lund och hälsa på Sofie som fyller 20 idag! Tåget var försenat med en och en halv timme så jag åkte tåg mellan 08.09 och 16.50... lycka. Men den äkta lyckan kom ju när jag fick krama om min vän och ta igen massor som vi missat. 
Promenerade hem till hennes kompis Madde där vi huserade i helgen, torsdagen tillbringades framför tvn med godis och mys, gick och lade oss ganska tidigt.
 
På fredagen vaknade jag av en glad Sofie som studsar på våran luftmadrass, ni vet en såndär bred som man kan sova två på. Vilket gör att jag hoppar jag med, och möter en storleende Sofie som är vråltaggad på att dra till Emporia. Innan väckningen hade den lilla busen hunnit med att fota mig och hänga ut mitt sovande tryne på instagram, hyvens brud den där Sofie. Madde kom hem från skolan runt elva och då drog vi iväg ganska så snabbt, köpte lite smått och gott och hade det riktigt mysigt när vi gick runt i affärerna. 
 
Simon och William kom runt sjutiden och då hängde vi lite hos Madde och senare på kvällen drog vi vidare till en kompis till Sofie för lite chilldricka bara. Helt okej kväll och en sjukt mysig dag!
 
Lördagen började med brunch och stadsvandring i Lund, gick till domkyrkan och gud vad fin den var!
 
 
 
Vi gick en promenad hem till Sofies rum och på vägen gick vi igenom en kyrkogård som var verkligen hur stor och fin som helst. Passade på att plåta mina vänner när de spexade lite och fick til en sån himla fin bild.
 
 
Kvällen spenderades på en thairestaurang och sen en bra förfest och en jävligt bra utgång i Malmö, var på en nattklubb som kallas för KB, dött när vi kom men rutinerade som vi är drog vi igång dansgolvet från 0 pers till oss 6 och se var det massa folk där, vi avancerade till scenen i vanlig ordning och snart var även den full, mission complete. Rörde oss hemåt runt halv fyra och så äggmacka på det innan vi lade oss. Sov gott några timmar innan det var dags att packa ihop och röra sig mot tåget. Har garanterat mått som man förtjänar idag haha. bjussar på lite förfest bilder också! :) 
 
Köpte Jerimiah Weed, den som de gör reklam för på tv nu, killen som har en alligator som husdjur. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag tycker om den eller inte. 
 
 
 
Taggad blivande 20 åring.
 
Synkade som få
 
 
 

Halloween som tidigare utlovat

 
Aggeliton, yeah baby!
 
Zombie Wictor
 
 
 
 

lund!

Hallå!
sitter på perrongen nu och väntar in vårat tåg. Mår som man förtjänar idag men så jävla värt det! Hade en sjukt bra kväll. Mer om det sen.
puss

16.31

 
Hallå Hallå!
Hela dagen har tillbringats med Sofie och Madde i Malmö på Emporia, förmodligen så har jag shoppat lite för mycket men det struntar vi i just nu. Kände att jag behövde få lite nytt faktiskt... som om jag aldrig köper nytt haha. 
 
Just nu sitter jag hemma i Sofies lilla lya medan hon far omkring utan tröja och är virrig :) Charmigt. 
Ska snart hem till Madde igen, där vi huserar i helgen och sen ska vi vidare till nån annan brud och dricka vin. Smarrigt,
 
Har inget direkt att rapportra mer nu, kanske hörs via mobilen ikväll :)
 
Puss 

16.31

 
Hallå Hallå!
Hela dagen har tillbringats med Sofie och Madde i Malmö på Emporia, förmodligen så har jag shoppat lite för mycket men det struntar vi i just nu. Kände att jag behövde få lite nytt faktiskt... som om jag aldrig köper nytt haha. 
 
Just nu sitter jag hemma i Sofies lilla lya medan hon far omkring utan tröja och är virrig :) Charmigt. 
Ska snart hem till Madde igen, där vi huserar i helgen och sen ska vi vidare till nån annan brud och dricka vin. Smarrigt,
 
Har inget direkt att rapportra mer nu, kanske hörs via mobilen ikväll :)
 
Puss 

natt

godnatt!!
ligger här med min sovkamrat Sofie hemma hos Madde. Varit en lugn kväll med mat och mys vid tvn.
Här är iallafall en som kommer sova gott inatt haha, det tar på krafterna att åka tåg en hel dag och som dessutom var försenat en och en halv timme.

puss godnatt

Morrn

god morgon! passar på att blogga lite från mobilen nu medan jag sitter på tåget till Stockholm. När jag kommer fram så har jag 30 min på mig att hitta mitt tåg, med andra ord så har jag väldigt gott om;)

Det tog emot väldigt att gå upp
klockan tio i sju imorse men var väldigt skönt att ta allt i min egen takt och lulla runt. Speciellt eftersom jag inte är människa på morgonen och lätt missar saker och glömmer saker och lite sånt smått och gott. Om ca exakt en timme går mitt tåg till Lund, ska bli skönt att komma på det tåget och ha min plats och allt sådant resten av vägen. Haha jävla hurtig och morgonpigg lokförare då, nästan så jag trodde han skulle sjunga en sång!

VARNING FÖR MONSTER!

 
Min egenhändigt fixade makeup... inte helt klar där ännu dock!
 
Matilda
 
Hmm där valde datorn att protsestera mot all eventuell bilduppdatering, får komma upp med mer bilder senare. 

Luvis

 
 
 
Haha någon som lagt märke till att jag ÄLSKAR min svara tröja med luva?
Btw, stay tuned snart kommer halloween bilderna upp! 

packa packa packa

 
Mitt rum är ett kaos, mitt rum är ett ännu större kaos än vanligt eftersom jag försöker packa ner en helg i Lund i en väska. Det är fan inte enkelt och jag är en sådan tjej som alltid packar för mycket. För jag anser att jag som tjej inte kan packa precist antal kläder efter precist antal dagar. Nej det fungerar inte så.
 
Har jag packat något som är tänkt att ha en utekväll så kanske jag inte vill ha det på mig just när kvällen kommer, måste ju ha alternativ. Så jag har packat några klädförslag för utekvällar och några klädförslag att ha annars. Man måste faktiskt få välja den rättigheten tycker jag att jag har, that's it. 

Höst/vinter tips

 
Kan ju passa på att tipsa om en av de bästa uppfinningarna förutom dammsugare och tamaguchi. SNUGRUG och ja jag är helt seriös med att just snuggien är en av de bästa uppfinningarna jag varit med om, jag kanske tog i lite när jag jämförde i början av inlägget men ha lite humor eller gå och lägg er igen.
 
Fick den för två jular sen av min pappa, helt jäkla underbar filt alltså. För er som inte vet så är det en filt som har armar, dessutom en jättestor filt så man får lätt plats två stycken i den och ett pluss i kanten för fickan på magen som man kan stoppa fjärrkontrollen i. Jag har en rosa :) 
 

10

 
God morgon!
Solen skiner, jag har ont i magen och har varit vaken sedan sju. Full rulle fram tills nu med andra ord så jag ska faktiskt gå och lägga mig en stund igen för är förbaskat trött. Kunde ju inte somna igår bara för att jag var tvungen till det, någon mer än jag som känner igen problemet? Hatar att kroppen ska sätta sig tvärtemot när hjärnan skäller på en att man MÅSTE sova. Hej jag har en 20 årings hjärna och en 6 årings kropp när jag ska sova, annars är det mest tvärt om haha. 21 årings kropp och en 6 årings hjärna ;) det lyser men ingen är hemma ;) 
 
haha har ni tänkt på hur många roliga såna där utryck det finns? 
 - Alla indianer sitter inte i kanoten
 - Det lyser men ingen är hemma
 - Kablarna är inte rätt dragna
 - Alla cornflakes ligger inte i skålen
 - Alla hästarna står inte i stallet
 - Hissen går inte ända upp
 - Man har en skruv lös 
 - Tekniska problem 
 
Kommer ni på några flera? Jag har säkert fler på lager men inte som jag kommer på just nu. 
 
Bjussar på en "misslyckad" bild från i lördags 

mobilblogg

Tja tja. Sitter nere på musikskolan om jag inte minns helt fel och väntar på en av barnen som tränar balett och den andra sitter med där inne och tittar på. Dagen idag har bestått av hämtning och sen dropp in fika på dagis... förlåt dagis får man ju inte säga längre så förskolan då, väldigt mysigt måste jag säga. Sen gick vi förbi snurrgungan en sväng och ja nu sitter jag här :)

hoppas mamma serverar tacos ikväll som hon hintade lite om. Sen planer på att träffa min Matilda :)

12.27

 
Här ligger jag i sängen och gör inte ett dugg eller jo jag kollar på Gossip Girl i vanlig ordning. Kom på att jag måste ta mig ner till August och skriva ut biljetten om jag inte kan låna datorn på mammas jobb och skriva ut den där. 
 
Herregud idag känner jag mig alldeles snurrig, känns inte som jag har någon ordning på någonting det är bara rörigt och blurrigt i mitt stackars lilla huvud. 
 
 
Foto från förra veckan, fotade motorvägen
Foto: Agge
 

22.43

 
Nej men herregud! Har ju glömt nämna att jag har min fina vän Matilda hemma i Enköping igen, tyvärr inte för gott men iallafall för några dagar. 
Ljuvligt 
 
Inte mer att tillägga, jätte trött
 
godnatt

Soffelisoffa

 
Opaa!
Min kompis Sofie har börjat blogga igen, hoppas fan bruden håller kvar i bloggandet nu för hon har en förmåga att ramla av ibland. Men om ni som följer min blogg hittar till hennes också så kanske hon får lite motivation och inspiration? Haha nu låter det som om hon inte har några som följer henne men det tror jag säkert att hon har, men lite extra skadar väl inte eller hur? 
 
Nej men kolla in hennes blogg, dessutom är hon förjävla bra på att fota.
 
Kika in här

Hej

 
Hallådär i höstrusket. Dagen har bara sprungit iväg och det känns knappt som jag har hunnit med mig själv. Vaknade vid 12 idag (resultatet av en sömnlös helg) men skönt vare, hämtade barnen omkring halv tre och sen tog vi bussen ner på stan och gick till biblioteket och var där en stund, sen gick vi upp till sallad och sånt och åt lite mat. Hur mysig dag som helst. 
 
Drog iväg och gymmade en timme med Veronica också, så himla skönt att vara på banan igen och nu så ska vi hålla igång träningen så bra det bara går. HEJA MIG! 
 
Lite instagram bilder från senaste dagarna. 

Provade på magnetic nails, och som ni set så fungerade det ju :) 
 
Cool tjey chillar hemma hos Agge
 
Här är min kompis Agge, han tankar på JET
 
Sjöng en sång för Sofie på Skype, pärleporten !
 
Ett av ställena jag och Agge fotade på nere i hamnen
 
Lite instagram uppdatering under tiden vi fotade
 
Agge redigerar lite foton som vi tog
 
Idag gymmade jag :) Hej hej duktig tjej

Photos by Agge

 
Aggelito och jag tog oss ner till hamnen för att plåta lite. Fick ihop några riktigt fina bilder faktiskt. 
 
    
 
    
 
Klicka på bilderna för att se dem större :) 

10.00

 
Har faktiskt förberett några tidsinställda inlägg för idag. Eftersom jag inte vet hur jag kommer orka blogga så tog jag det säkra före det osäkra och skrev några igår istället. 
 
I helgen har det verkligen varit fullt upp. I fredags så var det en liten halloween tillställning hemma hos mig. Bilder kommer så småningom, ska bara föra över bilderna från kameran till datorn, är starkt förvånad över att Widemannen inte har börjat trakassera mig och tjata om att bilderna ska upp. Imponerad Widman, verkligen :) 
 
I lördags så fotade jag och agge en liten stund nere i hamnen, vi tog oss upp på lite tak och grejer och några bilder blev riktigt bra. Vi börjar få till det nu och jag känner mig en aning säkrare framför kameran :) Bilder från det kommer också i ett senare inlägg. 
 
Kvällen spenderades först ute i Boglösa på nån fjortisfest och eftersom jag var nykter och de flesta andra genomdräggiga och dryga så hade jag inte toppenkul ;) Men det var okej och vid elva så körde jag in Agge till all-in och så plockade jag med mig Victor i samma veva och så åkte vi hem till mig och kollade film. 
 
idag har jag varit i stockholm med Victor, följde med som smakråd och sällskap :) 

Pissigt SJ

 
Sitter i kökssoffan för att inte somna haha. Men jag tänkte faktiskt gå och lägga mig alldeles strax, har knappt sovit på hela helgen och de som känner mig bra vet att jag är inte en fungerande människa om jag inte får sova minst 7 timmar per natt och jag ligger på ungefär 9 timmar totalt under hela helgen. Yes walking dead här!
 
Sitter för tillfället och svär över SJ, jag har tre gånger försökt boka biljett ner till Lund nu på torsdag men inte går det, nejdå. Sidan lägger av hela tiden, verkar som om det inte bara är tågen som inte går ordentligt när temperaturen sjunger under +10 grader. Deras hemsida verkar krasha då också... aaah jag orkar inte. 
 

RSS 2.0