Vart är Sverige påväg?

 
Läste artikeln som typ hela svenska folket pratar om nu! Den om att en pojke inte fick klä ut sig till pepparkakegubbe i skolans luciatåg för det kunde mörkhyade uppfatta som stötande. Ursäkta kommande svordomar men för i helvette SVERIGE?!?! Vart fan är vi påväg? 
 
Julloven döps om till vinterlov för att våra traditioner inte ska kränka invandrarna, adventsfiranden i kyrkan tas bort för att inte kränka invandrare, nationalsången förbjuds att sjunga i skolorna för att invandrare kränks... 
 
 
Vet ni vad det värsta är? Att Sverige är så inihelvete mesigt och inte vågar stå på sig, inte fan kan vi svenskar flytta ner till något muslimskt land och kräva en massa saker, då har vi ju garanterat satt våran sista potatis, en annan sak som också är jävligt sorlig är att ALLA invandrare dras över samma kam, även de som respekterar våran kultur och våra traditioner och till och med lever så svenskt de bara kan eftersom de bor i Sverige hamnar i skiten de också. 
 
Snart får vi väl inte ens gå klädda som vi vill för det kan uppfattas som stötande? Herregud och det är Sveriges politiker som själva bygger upp den här grejen för de är så jäkla fega och passar inte det här landet invandrare så fint, där är planet till något annat land ifall de passar bättre? Vi ska inte behöva förändra oss för invandrares skull eller hur? 

A säger:

Jag förstår om du är upprörd, för pepparkaksgrejen var överdriven. Men helt ärligt, du kanske måste se den röda tråden.
Du pekar ut alla muslimer som bovar, glömmer bort att det är dom som "klär sig kränkande", får allt att handla om invandrare. Det finns så många mer än muslimer, t.ex. judar, det finns mer än invandrare, som svenskar med fel bakrund.
Jag vill också få säga att en väldigt liten del av Sverige är troende kristna, men du tycker vi ska fira i en kyrka? Ingen kommer dra dig till en moske för att be under ramadan. Bara påpekar det.

2012-12-13 @ 14:57:58
URL: http://theboyfriendproject.blogg.se










Trackback
RSS 2.0